bugunkü menüm:
uyanınca 1 yk yoğurt içine / çörek otu / keteh tohumu
sabah: 2 kupa çay / 1 denge ekmek / 2 dilim sucuk / lor ve beyaz peynir / dom.sal / maydanoz
ara: yok
öğlen : 1 lokma ekmek / sanırım 100 gr et döner ve salatası / yarım su b ayran
ara:1 su b kefir / oğlumun zorla yedirdiği 1 çubuk kraker gibi üstü çikolata olandan
akşam : 1 kase kereviz yoğurtlusu / marul / maydanoz / çiğ pırasa / kölenmiş 1 kırmızı-5sivri biber
ara : 4 5 pat. cips - oğlumun sütlü gevreğinden 1 kaşık
750 ml maydanoz suyu
1 lt iksir
1 lt su
spor : leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
eşime bi haller oldu. eti sever zaten ama bu arada hazırda abarttı. bilerekmi yapıyo acabaaaakşam yemek yiyelim dedim öğlen çok yedim acıkmadım dedi. ben yedim. dışarı çıktık önce balık ekmek alayım dedi sonra dolandık tavuk dürümün başında buldum onu yedi bi dürümü. eve gidincede ekmek arası kıyma dom. falan yaparsın dedi abarttın dedim yapmadım. yarın bi kavurma yapayım yaa adam et delisi oldu. vücut istiyo demekki. yoksa et diye oğlumu falan yiycekkk
hoşgeldinn canım ama ben cıkıyomm yaa
tühhhh çok özlemiştimm seniiiii
inşşşşş. herseyyy istediğin gibi olurrr canımmmm inşşş.
rabbim seninde eşininde gönlüne göre versin inşşşşş.
çokkkk öpüyorum seni yawru kuşummm
allaha emanettt ollllll
kızlarrrr görüşürüzzz seviyom siziii
bugunkü menüm:
uyanınca 1 yk yoğurt içine / çörek otu / keteh tohumu
sabah: 2 kupa çay / 1 denge ekmek / 2 dilim sucuk / lor ve beyaz peynir / dom.sal / maydanoz
ara: yok
öğlen : 1 lokma ekmek / sanırım 100 gr et döner ve salatası / yarım su b ayran
ara:1 su b kefir / oğlumun zorla yedirdiği 1 çubuk kraker gibi üstü çikolata olandan
akşam : 1 kase kereviz yoğurtlusu / marul / maydanoz / çiğ pırasa / kölenmiş 1 kırmızı-5sivri biber
ara : 4 5 pat. cips - oğlumun sütlü gevreğinden 1 kaşık
750 ml maydanoz suyu
1 lt iksir
1 lt su
spor : leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
eşime bi haller oldu. eti sever zaten ama bu arada hazırda abarttı. bilerekmi yapıyo acabaaaakşam yemek yiyelim dedim öğlen çok yedim acıkmadım dedi. ben yedim. dışarı çıktık önce balık ekmek alayım dedi sonra dolandık tavuk dürümün başında buldum onu yedi bi dürümü. eve gidincede ekmek arası kıyma dom. falan yaparsın dedi abarttın dedim yapmadım. yarın bi kavurma yapayım yaa adam et delisi oldu. vücut istiyo demekki. yoksa et diye oğlumu falan yiycekkk
canım evet ertesi gün bile 2 kg artıdayım demiştin. maşallah toparlayınca menüyü 100 grla atlattın.ah bende 65 desem keşkee.ama aralıkta inş diycem.demekki senin migren olmasa en az 1kg gitmişi. haftaya korkalımmm sendenn:70
canımmm saol güzel sözlerin için. takip et ve gel yanımaaa
geçmiş olsun canımyakın zamanda kuyumcuya gideceğine eminim
hoşgeldinben filiz
gülaycım geçmiş olsun canımkızlar dikkat edin tamda hastalık mevsimi....
sana kolaygelsin canım hakkında hayırlısı, filizcim keşke kendin hazırlasaydın az olurdu ama bukadar sinirlenmezdin, neyse olan olmuş sende seneye kendin yaparsın canım....
sehercim geçmiş olsunmalesef bazen çok abartıyorlar, nasıl sonucu aldınmı inşş. bi sorun yoktur, demek okullu oldun hayırlı olsun canım...
geçmiş olsun kuşummenünde kötü deyil hatta az bile kendine iyi bak canım...
allah muhabbetini, mutluluğunu daim etsin canım
kızlarrr
güzel yorumlarınız için iyi dilekleriniz için hpinize tşk ediyorummm
nilgüncümm bütün haberleir vermiş cnm zaten beni aradı biraz konuştukk
burada edindigim dostluklar benim için çok degerli gerçekten,
kayranın kalbini biliyorduk zaten nilgünde dmeiş
2 taneydi biri kapandı biride kalp kapakçıgına çok yakın bir yerde
zamanla kapanır diyorlar zaten minicikmişş
bu aradaa vallahi herkeste var bir dert yani
bugün 2 aylık bir erkek bebek
kalp kapagı tekmiş,bird ekalbinde kocaman bir delik armış
6 aylık olana kadar ameliyat olması lazımmış
ve dr herşeye hazırlıklı olund edi aile yıkıldı resmen kaıdn diyorki
keşke bunund apipisinde olsaydı sorun nasıl aglıyor
dedim vallahi şükür yarabbiii:26::26::26::26::26:
birde bugün deniz annemde kaldı kayra hastaneye geldi bizimlee
allahım ben bunlar tlf konuşturdum nasıl birbirleirne baglılar yaa
markete girdikk,denizede alalım
denizde kayya ne zamn gelcek ananaee fila filann napcaz ameliyatta bilmiyorumm
aman neyse ben burayı baya meşgul eidyorum günlerdir dertleirmle kusura bakmayın canlarrr
öpt hepinizi iyi gecelerrrrr
çörek otu işe yarıyomu gerçekten
canım çörek otu herderde devadır diye kullanıyorum.özellikle virüslere karşı savunma ve hazmı kolaylaştırdıgı için yiyorum. sende ankaralı sayılırsın canım artıkkk 7yıl olmuş bile...ankarada okudum..4 sene oldu tabi arada mardin yaptım doğu hizmeti sonra yine geldim işte 3 senedir de burdayım 7 sene oldu yani. kayseriye tatillerde kaçarım bekar olunca haliyle:))
haftaya inşallah güzel rakamlarla burda olucam..gönlümden geçen bu...sende göreceksin bu rakamları cnm...sadece biraz sabır
.[/B][/COLOR]
canım çörek otu herderde devadır diye kullanıyorum.özellikle virüslere karşı savunma ve hazmı kolaylaştırdıgı için yiyorum. sende ankaralı sayılırsın canım artıkkk 7yıl olmuş bile...
inşallah canım inşallaahhh. menün yine çok güzelllll
geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin insallah... tam olarak ne ameliyatı olacakk?
o zaman yeni bir tartı ve yeni bir başlangıç ne güzel olur bak..inş başladım bende bakalım cumaya ne olacak ama tartım bozuldu beni 180 gösteriyo:))
süper menü harikasın füsuncumDünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek arası beyaz peynir
1 salatalık
Kan tahlili için aç gitmem gerekiyordu,bunları da yanıma almıştım, kan verdikten sonra yolda yedim.
Öğle:
5-6 çatal ıspanak
2 yk süzme yoğurt
1 dilim denge ekmek
Ara:
1 yeşil elma
3-4 çubuk peynirli çubuk kraker
Akşam:
Yarım dilim ekmek
1 tabak börülce
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
4-5 acı süs biberi
Ara:
1 ince dilim hazır kremalı pasta(dışını yemedim)
1 lokma peynirli poaça
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dakika 5 hızda yürüyüş
yine süper bir menü daha harikaasınnnnnBugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1/2 beyaz peynir
1 yk lor
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
200 gr. light yoğurt
3 çörekotlu diyet bisküvi
Ara:
2 küçük yeşil elma
3 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 yk bulgur pilavı
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
Ara:
1şeftali(yiyeceğim)
2 lt su
1 kupa tarçın çayı (içeceğim)
şekersiz çaylar
45 dakika 5 hızda yürüyeceğim
Yapmayı planladıklarımı yazdım ki yapayım,kaytarma olmasın...yeme -içmeleri yaparım da asıl spor için demiştim...Okudum da ne çok yoğurt olmuş.
Selma nerede,hiç görünmüyor?
Yaaaa geçenlerde aklıma geldi,kendi kendime çok güldüm.Hani sabah spora gitmek için saati kurup,kalkan,camdan bakıp tekrar yatan bir arkadaş vardı.Eşi de "camdan bakmak için saat mi kuruyorsun?" gibi sözler etmişti hani.Kimdi acaba,aklıma nerden geldiyse...
canım evet ağırlıklı olarak tavuk ye suyunu iç çorba niyetine...ki sıvı bişi girmiş olur vücuduna..karbon yapmaya karar verdim..
sosis aldım..
yumurta aldım..
tavuk göğsü aldım..
tavuk burger aldım bimden karbonu 6 imiş.
şimdi,derya sevda ve ayşe bana öneride bulunur musunuz lütfen.özellkle bu hafta sonunu yani 2 günü iyi değerlendirmek istiyorum.şimdi yediğim şeylerin karbon değerlerine bakacağım.tüm listeyi indirmem de bana lazım olanları dolaba asayım diyorum.7-8 sene önce denediğimde iyi sonuç almıştım.inşallah düzgün yaparım.
canım yaaa lütfen zayıflayacağız diye o çocuğun suçu ne git bi diyetisyene bak kilon da gidecek sütün de artacak kusura bakma ama gece gece sinirlendim o çocuğun şu an senin sütünden başka hiçbirşeye ihtiyacı yok...kızlar ben karatay diyeti yapıyordum acayip sütüm azaldı ya.kızım elini eme eme öldü.sanırım herşeyi ölçülü yemek mantıklı olanı.hem kilo vermek istiyrm hem de sütüm olsun istiyrm.ben kilo verdikçe kuzucuğum kilo alsa ne güzel olur yaaa :)
afferin sewdam sana.....çok haklısın canımm bu konuda bende emzirirken diyetisyene gitmiştimm
her ögün üç dilim ekmek vermiştii hemde aralarımda bile ekmek vardı
ve ben dedim imkansızz ben ömrümde yememm bu kadar ekmegii
hayırrr yiceksin dedii ve ben her hafta iki iki veriyodummm şaka gibii
ama çok haklısınn cnm katılıyorumm
bebeklerimizin günahı ne biz güzel olcaz diye onlar açmı kalsın demiştim ve diyetisyene gitmiştim:)
goşgeldinnnnnİyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
aheyy aheyy aheyyyyy yaza hazırlık başlamışşşşşşş............
canım güle güle giy yeni cicilerini yaza hazırlık olur işte ne güzelselam hatun kişiler nasılsını bakalımmm
ne var ne yokkk geçmişe hiçç bakamadım umarım herşey yolundadır.
annemlere gitmiştim yeni geldimm
özgür çalışıcakk yarın amaa yinede geldimmm eve herkeisn evi yaha
dün foruma gittimm kardeşimin sözlüsüylee
allahım heryerrr kopuk derecede indirimde
3 elbise aldım yineee
tutamadımmm kendimi
kotondanda takı aldım 3 küpe 3 kolyeeee
amanınnnn biri beni durdursunnnnnnnn
kızlarrr
güzel yorumlarınız için iyi dilekleriniz için hpinize tşk ediyorummm
nilgüncümm bütün haberleir vermiş cnm zaten beni aradı biraz konuştukk
burada edindigim dostluklar benim için çok degerli gerçekten,
kayranın kalbini biliyorduk zaten nilgünde dmeiş
2 taneydi biri kapandı biride kalp kapakçıgına çok yakın bir yerde
zamanla kapanır diyorlar zaten minicikmişş
bu aradaa vallahi herkeste var bir dert yani
bugün 2 aylık bir erkek bebek
kalp kapagı tekmiş,bird ekalbinde kocaman bir delik armış
6 aylık olana kadar ameliyat olması lazımmış
ve dr herşeye hazırlıklı olund edi aile yıkıldı resmen kaıdn diyorki
keşke bunund apipisinde olsaydı sorun nasıl aglıyor
dedim vallahi şükür yarabbiii:26::26::26::26::26:
birde bugün deniz annemde kaldı kayra hastaneye geldi bizimlee
allahım ben bunlar tlf konuşturdum nasıl birbirleirne baglılar yaa
markete girdikk,denizede alalım
denizde kayya ne zamn gelcek ananaee fila filann napcaz ameliyatta bilmiyorumm
aman neyse ben burayı baya meşgul eidyorum günlerdir dertleirmle kusura bakmayın canlarrr
öpt hepinizi iyi gecelerrrrr
Eki Görüntüle 269608 Eki Görüntüle 269609 Eki Görüntüle 269612
Kızlar sürekli değişen kilolarımı sizede göstermek istedim.2.fotodaki gibi olmak istiyorum yeniden.ilk foto üni.son sınıf 94 kilo,2.foto 94 kiloyu tartıda görünce bir hışımla diyetisyene gidip 4 ay verdiğim 20 kilodan sonra ki halim ve son foto 6 haftalık hamile olduğum zaman.Keşke bebeğim benimle olsaydı ve doğumdan sonra,doğum kilolarımı vermek için uğraşırken bulsaydım kendimi bu topikte ama herşeyin hayırlısı.Allah büyük bana sabrımı verecek ve acımı hafifletebilecek sadece o.Neyse kızlar gece gece moralinizi bozmayayım.İşte sürekli alıp verdiğim kilolarım ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?