80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çörek otu işe yarıyomu gerçekten

hoşbuldum canım artık pek denk gelemiyoruz, amin inşş.. canım allah herkesin gönlüne göre versin
hepinizi çok özledim, benimde çıkmam lazım daha duş alıp sabah erkenden dr. gidicem. malum havalar soğudu sabah erkenden üşenirim canım senin durum nasıl ayağın nasıl oldu iyisindir inşş.. kendine iyi bak canım

Son düzenleme:

ankarada okudum..4 sene oldu tabi arada mardin yaptım doğu hizmeti sonra yine geldim işte 3 senedir de burdayım 7 sene oldu yani. kayseriye tatillerde kaçarım bekar olunca haliyle:))

haftaya inşallah güzel rakamlarla burda olucam..gönlümden geçen bu...sende göreceksin bu rakamları cnm...sadece biraz sabır

teşekkür ederim cnm bitanem nerelerdesin sen özledim senii msnni yazarmısın özele cnm ordan görüşelim..

Son düzenleme:
menüm kızlar

kahvaltı

1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşıqı bal
bitki çayı..

ara
1 mandalina

öqlen
1 porsiyon karnabahar
2 kaşık yogurt

ara
1 avuç fındık

akşam
3 tane hamsi
1 kaşık et sote
1 kaşık pilav
2 kaşık salata

ara
bitki çayı

2.5 litre su...

kızlarrr
güzel yorumlarınız için iyi dilekleriniz için hpinize tşk ediyorummm
nilgüncümm bütün haberleir vermiş cnm zaten beni aradı biraz konuştukk
burada edindigim dostluklar benim için çok degerli gerçekten,

kayranın kalbini biliyorduk zaten nilgünde dmeiş
2 taneydi biri kapandı biride kalp kapakçıgına çok yakın bir yerde
zamanla kapanır diyorlar zaten minicikmişş

bu aradaa vallahi herkeste var bir dert yani
bugün 2 aylık bir erkek bebek
kalp kapagı tekmiş,bird ekalbinde kocaman bir delik armış
6 aylık olana kadar ameliyat olması lazımmış
ve dr herşeye hazırlıklı olund edi aile yıkıldı resmen kaıdn diyorki
keşke bunund apipisinde olsaydı sorun nasıl aglıyor

dedim vallahi şükür yarabbiii:26::26::26::26::26:

birde bugün deniz annemde kaldı kayra hastaneye geldi bizimlee
allahım ben bunlar tlf konuşturdum nasıl birbirleirne baglılar yaa
markete girdikk,denizede alalım
denizde kayya ne zamn gelcek ananaee fila filann napcaz ameliyatta bilmiyorumm

aman neyse ben burayı baya meşgul eidyorum günlerdir dertleirmle kusura bakmayın canlarrr
öpt hepinizi iyi gecelerrrrr

geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin insallah... tam olarak ne ameliyatı olacakk?

çörek otu işe yarıyomu gerçekten

ankarada okudum..4 sene oldu tabi arada mardin yaptım doğu hizmeti sonra yine geldim işte 3 senedir de burdayım 7 sene oldu yani. kayseriye tatillerde kaçarım bekar olunca haliyle:))
canım çörek otu herderde devadır diye kullanıyorum.özellikle virüslere karşı savunma ve hazmı kolaylaştırdıgı için yiyorum. sende ankaralı sayılırsın canım artıkkk 7yıl olmuş bile...
haftaya inşallah güzel rakamlarla burda olucam..gönlümden geçen bu...sende göreceksin bu rakamları cnm...sadece biraz sabır

.[/B][/COLOR]

inşallah canım inşallaahhh. menün yine çok güzelllll

yok yaaa ne ankaralısı ben istemiyorum memleketimi severim...

geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin insallah... tam olarak ne ameliyatı olacakk?

tşk ederim sanırım saglık sektöründeisniz ben mi öyle algılaıdm bilemiyorum tabi
hipospayya cnm teşhisin adı
açılımıda pipi deligi biraz aşagıda

özelden mesaj atayım dedim sistem 100 mesajım olmadığı için beni rencide etti:) öğrenci iken bu ameliyata girmiştim canım. tecrübeli çocuk cerrahları için oldukça başarısı yüksek bir operasyon içini ferah tutu hayırlısı ile sağlığına kavuşur insallah bebeğin...

İyi geceler kızlar
bugün kü menümü yazmaya utanıyorum,sabah tartıda -700 grmı görünce şımardım sanıyorum
sabah:1 dl çavdar ekmeği,1yumurta,yarım domates,2sivribiber,4 küp eski kaşar,4 küp tulum peyniri,1 fincan limonlu yeşil çay

ara:2 tatlı kaşığı kakaolu puding

öğle:7-8 hatta 10 kaşık olmuştur barbunya yemeği,salata

ara:işte bomba :78:burada 1 dilim browni,4 kare çikolata,5 peynirli kraker tutamadım kendimi

akşam :3 yk türlü,2 yk yoğurt,3 yk kaşarlı erişte

ara:yok

su 1 lt

çok utanıyorum bunları yazmaktan ama kendime getirin beniiiiiiiiiiiiiiiii :84:

Kızlar sürekli değişen kilolarımı sizede göstermek istedim.2.fotodaki gibi olmak istiyorum yeniden.ilk foto üni.son sınıf 94 kilo,2.foto 94 kiloyu tartıda görünce bir hışımla diyetisyene gidip 4 ay verdiğim 20 kilodan sonra ki halim ve son foto 6 haftalık hamile olduğum zaman.Keşke bebeğim benimle olsaydı ve doğumdan sonra,doğum kilolarımı vermek için uğraşırken bulsaydım kendimi bu topikte ama herşeyin hayırlısı.Allah büyük bana sabrımı verecek ve acımı hafifletebilecek sadece o.Neyse kızlar gece gece moralinizi bozmayayım.İşte sürekli alıp verdiğim kilolarım ve ben

Eklentiler

• $317343_1936356421070_1607143346_31539449_285397637_n.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
inş başladım bende bakalım cumaya ne olacak ama tartım bozuldu beni 180 gösteriyo:))
o zaman yeni bir tartı ve yeni bir başlangıç ne güzel olur bak..
sana tavsiyem ben aldım birkaç arkadaşta kullanıyor arzum sottile int de 30 lira süper 50 kere tartıl aynı sonucu verir ben çok memnunum...
süper menü harikasın füsuncum
yine süper bir menü daha harikaasınnnnn
canım evet ağırlıklı olarak tavuk ye suyunu iç çorba niyetine...ki sıvı bişi girmiş olur vücuduna..
sabah peynir yumurta domates olsun menünde yarım domates olabilir 3-5 zeytin
öğle tavuk salata veya yoğurt aralarda acıkınca peynir veya günlük kendine karbonu az bir meyve belirle ikindi saatlerine
akşamda yine sağlam protein al çok canın çekerse sebze ekle ben sebzede çok kasmamıştım banu pek sebze almıyordu hatırladığım kadarıyla ama ben yemiştim 1 haftada 2100 gitmiştişu var yanlız baş ağrısı olmuştu biraz ağzının tadı olmuyor hafta sonu için ideal bi 3 gün dene bakalım....
canım yaaa lütfen zayıflayacağız diye o çocuğun suçu ne git bi diyetisyene bak kilon da gidecek sütün de artacak kusura bakma ama gece gece sinirlendim o çocuğun şu an senin sütünden başka hiçbirşeye ihtiyacı yok...
dokunma duygusuyla bile neler kazanıyor bilemezsin...
afferin sewdam sana.....
İyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
goşgeldinnnnn

süprizzzzz
hemen apar toparr giyip çektirdim özgüre zorlaaaa
altı kesilcekkkk tabüküüü
aheyy aheyy aheyyyyy yaza hazırlık başlamışşşşşşş............
canım güle güle giy yeni cicilerini yaza hazırlık olur işte ne güzel
bencede evi gibisi yok insanın bende her zaman evim başşka derim...

canım evet insan daha kötülerini gördümü şükrediyor böyle durumlarda canını sıkmamaya çalış güçlü ol iki meleğin var ve onların sana bir ömür ihtiyaçları var allahım ne çok isterdim ikizim olsun maşallah bak ne güzel özene özene yetiştiriyorsun allahım tez zamanda şifasını da versin kayranın inşallah...
benim arkadaşım var banu onunda 7 yıldan sonra olan bi ikizleri var martta 3 bitecek ve onlarda öyle nasıl birbirine düşkünler sen allahımın seçilmiş kullarındansın ki böyle bir duyguyu allahım sana layık görmüş bir bedene 3 can sığdırdın ve iki meleği sevmek ona yetmek allahım nasıl bir duygudur tahmin bile edemiyorum ...
bak bugünlerde geçecek zor da olsa sıkıntılı da olsa allahım daha büyük dertler vermesin bak irongirl de demiş basit bir operasyon diye ...

canım maşallah boyun var galiba allahım doğru zamanda tekrardan sağlıklı bir hamilelik nasip etsin bak burayı bulman bir nimet gerçekten ben kızım 1.5 yaşındayken burayı buldum onun öncesinde hep bebek bakım sitelerinde dolanır dururdum ve bu arad sadece yemişim galiba tartı 100 dedi ve ben dur demeye başladım burayı bulduğumdada 93 civarındaydım sen devam et diyetine bebek te olur zayıflarsında herşey olur ama sağlıklısını hayırlı zamanda iste....

filiz ortim canım
güzel haberlerini bekliyoruz ama ne olur stres olma benim en yakın arkadaşlarımdan biri şimdi ikizleri var ve çok uğraştılar gen taramasına kadar herşey yapıldı hiçbişi omamasına rağmen olmadı bebekleri stres herşeyin başı derdi doktorları artık kovarlardı doktaorlar o kadar yaniii...
gidin keyfinize bakın derdi doktoru ama işte stressss...
sen bak ne güzel üstüne düşeni yaptın zayıfladın sağlıklı bir vücutla hamileliğe hazırsın dua et hayırlısını iste doğru zamanda aalhım nasip eder inşallahhhhhh...

sabah
1 dilim ekmek tam buğday
1 tumurta
minik domates
dereotu tere

ara yok canım istemedi

öğle
3 köfte
1 ayran
1 dilim ekmek tam buğday
közlenmiş biber

ara
elma

akşam
1 kase tarhana çorbası
5 köfte
salata
yoğurt
1 kaşık pilav

3.5 litre su
1 form çayı
1 tarçın karanfil çayı

şimdi sıkı durun
1 ikramlık yuvarlak çikolata düz olanlardan
1 tane daha çikolata
1 çay bardağı şekerli kahve
2 minik baklava ( hala utanmadan minik de yazarım)
gün boyunca süper olan menümü gerkesiz şeylerle mahvettim bugün

bi çantayı çoktan hakettim bence.....

Son düzenleme:
unutmadan söliiimmm bugünkü sporunu hiç kıskanmadım bak nazara falan gelmesinnnnnnn
ama bu hafta benimde sağlam olacak hadi bakalım...
senin face yokmu yaa merak ediom walla seni yada resim ekleyin benim haftaya süper resimler gelecek tam anlamaıyla 75 olayım ...
bende yatıom kimseler yok kendi kendime konuştum durdummmm walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…