özelden mesaj atayım dedim sistem 100 mesajım olmadığı için beni rencide etti:) öğrenci iken bu ameliyata girmiştim canım. tecrübeli çocuk cerrahları için oldukça başarısı yüksek bir operasyon içini ferah tutu hayırlısı ile sağlığına kavuşur insallah bebeğin...
o zaman yeni bir tartı ve yeni bir başlangıç ne güzel olur bak..
sana tavsiyem ben aldım birkaç arkadaşta kullanıyor arzum sottile int de 30 lira süper 50 kere tartıl aynı sonucu verir ben çok memnunum...
süper menü harikasın füsuncum
yine süper bir menü daha harikaasınnnnn
canım evet ağırlıklı olarak tavuk ye suyunu iç çorba niyetine...ki sıvı bişi girmiş olur vücuduna..
sabah peynir yumurta domates olsun menünde yarım domates olabilir 3-5 zeytin
öğle tavuk salata veya yoğurt aralarda acıkınca peynir veya günlük kendine karbonu az bir meyve belirle ikindi saatlerine
akşamda yine sağlam protein al çok canın çekerse sebze ekle ben sebzede çok kasmamıştım banu pek sebze almıyordu hatırladığım kadarıyla ama ben yemiştim 1 haftada 2100 gitmiştişu var yanlız baş ağrısı olmuştu biraz ağzının tadı olmuyor hafta sonu için ideal bi 3 gün dene bakalım....
canım yaaa lütfen zayıflayacağız diye o çocuğun suçu ne git bi diyetisyene bak kilon da gidecek sütün de artacak kusura bakma ama gece gece sinirlendim o çocuğun şu an senin sütünden başka hiçbirşeye ihtiyacı yok...
dokunma duygusuyla bile neler kazanıyor bilemezsin...
afferin sewdam sana.....
goşgeldinnnnn
aheyy aheyy aheyyyyy yaza hazırlık başlamışşşşşşş............
canım güle güle giy yeni cicilerini yaza hazırlık olur işte ne güzel
bencede evi gibisi yok insanın bende her zaman evim başşka derim...
canım evet insan daha kötülerini gördümü şükrediyor böyle durumlarda canını sıkmamaya çalış güçlü ol iki meleğin var ve onların sana bir ömür ihtiyaçları var allahım ne çok isterdim ikizim olsun maşallah bak ne güzel özene özene yetiştiriyorsun allahım tez zamanda şifasını da versin kayranın inşallah...
benim arkadaşım var banu onunda 7 yıldan sonra olan bi ikizleri var martta 3 bitecek ve onlarda öyle nasıl birbirine düşkünler sen allahımın seçilmiş kullarındansın ki böyle bir duyguyu allahım sana layık görmüş bir bedene 3 can sığdırdın ve iki meleği sevmek ona yetmek allahım nasıl bir duygudur tahmin bile edemiyorum ...
bak bugünlerde geçecek zor da olsa sıkıntılı da olsa allahım daha büyük dertler vermesin bak irongirl de demiş basit bir operasyon diye ...
şu vucut 44 beden giyiyor ya ,beni nasıl şaşırtıyor anlatamam ,yahu fıstık gibi hatun 40 anca dicem ama valla şaşırmış senin meto .bu senin metobolizma seni kıskanıyo söyliyim benÇok teşekkür ederim
Maalesef benim en büyük sorunum kalça ve basen..Pantalonla gören imkanı yok en fazla 42 diyor ama ben beden buluyorken zorlandıktan sonra ne anlamı var :26: Toplamda 18 kilo vermeme rağmen sadece 1 beden düştüm, o da benim şanssızlığım işte beden düşemiyorum..Bir de benim kalça yağdan tutmuyor o bedeni kemikten tutuyor..Kemik 44 ediyor yani, allahtan çıkık bir kalçam filan yok..Ama baseni eritirsem 42 ye gireceğimi düşünüyorum 68 de inşallah
Beden sorunum kalmasın, her yerde istediğmi bulayım yeter, fazlasında gözüm yok
Hem görmeyen arkadaşlar hem de senin için tekrar yükleyeyim fotolarımı, bak bakalım 44 görünüyor mu
Fotolara tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 269151
Eki Görüntüle 269152
hoş geldin canım ,valla en aktif topik burası ,başka yerde bulamazsın,bu arada ben Gülay .sevgiyle kalbende katılmak istiyorum aranıza
topik aktifmi? kilo cizelgesini nasıl yapacagım? bana yardımcı olun lütfen
1,72 boyum 88 kilom (son 1,5 yılda 20 kg aldım hedefiim 70 kg)
hatuna bak yaa,maşallah yawruuuu...sen varya sen 60 olmayı çoktan hakettinöldüm kızlaar öldüüm spor yaptım da
leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
nasılım ama. prensesimin gelmesi lazım o gelmeden azcık yükleneyim dedim
peki niye coştum spora....eşim dışarda aradı benim en sevdiğim yerden et döner ekmek arası alayımmı diye. bende kendine al ben yemem dedim. o zmn bende yemem diye duygu sömürüsü hemen..ee al ama bana ekmeksiz al dedim. almış geldi ikiside ekmek arası miss gibiiii..anaaammmm. yanında ayraan ve acı biber. ben naptım bi lokma ekmeğinden aldım ve tabağa döktüm içini..yedim yedim ekmeğinide eşime yedirdim..ooh oldu onaaa...hemen ardındanda spora koyuldummm
nilgün ya bende yapmak istiyorum ,hemde çok kolay yaparız çünkü biz etcil insanlarız ,ailecek çook severiz de zor geliyo acaba o kadar çok yaparsam bayarmı beni diye korkuyorum,sen önden gitde bi bakam sonra gelirim belkim...karbon yapmaya karar verdim..
sosis aldım..
yumurta aldım..
tavuk göğsü aldım..
tavuk burger aldım bimden karbonu 6 imiş.
şimdi,derya sevda ve ayşe bana öneride bulunur musunuz lütfen.özellkle bu hafta sonunu yani 2 günü iyi değerlendirmek istiyorum.şimdi yediğim şeylerin karbon değerlerine bakacağım.tüm listeyi indirmem de bana lazım olanları dolaba asayım diyorum.7-8 sene önce denediğimde iyi sonuç almıştım.inşallah düzgün yaparım.
canım diyet yapma bebeğin çok küçük senin,önünde çok zaman var ama dikkat et sadece,bol sıvı al sütün artar,humana-still-tea denedin mi ,süt artması için ????kızlar ben karatay diyeti yapıyordum acayip sütüm azaldı ya.kızım elini eme eme öldü.sanırım herşeyi ölçülü yemek mantıklı olanı.hem kilo vermek istiyrm hem de sütüm olsun istiyrm.ben kilo verdikçe kuzucuğum kilo alsa ne güzel olur yaaa :)
tabi canım aşk olsun buyur beraber incelelim,ben gülay canım hoşgeldin ...İyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
banu aha böyle uslu uslu topikte geziyom birden bir aft-i devran çıktı karşıma böyle kaldımmm
herşey çok güzel olsucak canım,duacınım hep.....cnmmm saollasın yine çekim hatasına ugradım biraz özgür
yattı yerden çekti resmiii:2::2::2::2::2:
kayrayıda sorma cnm ya hala belli olmadı ameliyat günü
bugün eko su vardı kayranın aynı zmanda kalbi delik paşamın
azalmış kalbindeki delikk birde ameliyata girecek cerrahlara yazı yazdılar iştee
oyazıyı götürmek iin gittikk biz sizi ararız dedilerr ne zam kimbilirr
amelyat hanenin önünden geçtik
burnumun diregi sızladı vallahiii
bugunkü menüm:
uyanınca 1 yk yoğurt içine / çörek otu / keteh tohumu
sabah: 2 kupa çay / 1 denge ekmek / 2 dilim sucuk / lor ve beyaz peynir / dom.sal / maydanoz
ara: yok
öğlen : 1 lokma ekmek / sanırım 100 gr et döner ve salatası / yarım su b ayran
ara:1 su b kefir / oğlumun zorla yedirdiği 1 çubuk kraker gibi üstü çikolata olandan
akşam : 1 kase kereviz yoğurtlusu / marul / maydanoz / çiğ pırasa / kölenmiş 1 kırmızı-5sivri biber
ara : 4 5 pat. cips - oğlumun sütlü gevreğinden 1 kaşık
750 ml maydanoz suyu
1 lt iksir
1 lt su
spor : leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
eşime bi haller oldu. eti sever zaten ama bu arada hazırda abarttı. bilerekmi yapıyo acabaaaakşam yemek yiyelim dedim öğlen çok yedim acıkmadım dedi. ben yedim. dışarı çıktık önce balık ekmek alayım dedi sonra dolandık tavuk dürümün başında buldum onu yedi bi dürümü. eve gidincede ekmek arası kıyma dom. falan yaparsın dedi abarttın dedim yapmadım. yarın bi kavurma yapayım yaa adam et delisi oldu. vücut istiyo demekki. yoksa et diye oğlumu falan yiycekkk
irem güldürdün beni canım sen ticker olayını neden yapamadın,anlatıyım mı sanaAllahım ya bu sistem beni kabul edemedi gitti ne özel mesaj yazabiliyorum ne ticker ekleyebliyorum...
Al güzel bi hatun daha valla canım fıstık gibisin,çok fit duruyor vücudun.Çok az zamanda güzel işler yapacaksın gibi geliyor...bayıldım canımEki Görüntüle 269608 Eki Görüntüle 269609 Eki Görüntüle 269612
Kızlar sürekli değişen kilolarımı sizede göstermek istedim.2.fotodaki gibi olmak istiyorum yeniden.ilk foto üni.son sınıf 94 kilo,2.foto 94 kiloyu tartıda görünce bir hışımla diyetisyene gidip 4 ay verdiğim 20 kilodan sonra ki halim ve son foto 6 haftalık hamile olduğum zaman.Keşke bebeğim benimle olsaydı ve doğumdan sonra,doğum kilolarımı vermek için uğraşırken bulsaydım kendimi bu topikte ama herşeyin hayırlısı.Allah büyük bana sabrımı verecek ve acımı hafifletebilecek sadece o.Neyse kızlar gece gece moralinizi bozmayayım.İşte sürekli alıp verdiğim kilolarım ve ben
sabah
1 dilim ekmek tam buğday
1 tumurta
minik domates
dereotu tere
ara yok canım istemedi
öğle
3 köfte
1 ayran
1 dilim ekmek tam buğday
közlenmiş biber
ara
elma
akşam
1 kase tarhana çorbası
5 köfte
salata
yoğurt
1 kaşık pilav
3.5 litre su
1 form çayı
1 tarçın karanfil çayı
şimdi sıkı durun
1 ikramlık yuvarlak çikolata düz olanlardan
1 tane daha çikolata
1 çay bardağı şekerli kahve
2 minik baklava ( hala utanmadan minik de yazarım)
gün boyunca süper olan menümü gerkesiz şeylerle mahvettim bugün
bi çantayı çoktan hakettim bence.....
canım kendimi iyice kaz kafalı hissetmeye başlamıştım artık ki forumlarda benim gibi bir sürü insan olduğunu gördüm:)) nereye yapıştıracağımı sonunda bulab ildim ama yapıştırınca uygun formatta değil diyor b u kez de işin olmadığı bir zaman zahmet olmazsa anlatırsan sevinirim...bunalıma girdim artık
az önce her sabah yaptığım rutin tarıya çıkma merasimini gerçekleştirdim..bu arada adetim bugünn bitti sayılır artık kesildi yani,wc ye gittim bi çıktım tartıya anaaaaaaaaaaa 75nassıııııı şaşşırdımmmmmmmmmmm,nassıııııııl sevindimmmmmmmmmm....:87::87::87:
haftaya birincilik rezerve olanlar bi çekilsin bakalım ben oturdum bile çoktan 1.liğe........
canlarım dün 76.1 verdim kilo bildirimini ,düşünsenize o şişlikmiş gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
bu akşam yemekli 8 misafirim var ve şöyle dirim size,yemekten ziyade çilingir sofrası olcak bu sofra birazcık...menümü yazıyım size bi bakın anacım...
çorba:ekşili köfte çorbası
ana yemek:domates soslu kaşarlı bonfile ,patates püresi ve kıymalı lazanya
salata:cacık ve ortaya karışık yeşillik salata
bunları kaldırınca çilingir soframızda şunlar olacak
köz patlıcan (mamzana )
kırmızı biber yoğrtlaması
haydari
şakşuka
fasulye piyaz
rus salatası
mücver
pancar salatası(pembe rüya )
söyleyin bakalım nasıl ,varmı eksik fazla bişi.... aslında ben bakla favada yapmak istiyorum ama yaparsam çok yerim deli gibi seviyorum,zaten benden başka seven yok o yüzden vazgeçtimmmm...kızlar işim çok ben kaçar ama arasıra bakıcam yorumlarınız için ....
canım ben nöbet ile çaklışıyorum... 24 saat bazen 36 saat ayakta kalmak zorundayım. tabi dinlenebildiğim zamanlar oluyor ama çoğunlukla yoğun geçiyo...ve yemekte ne çıkıyorsa yemem gerekiyo..işte bu benim en büyük diyet engelim...
hala bir şey yapmaya başlamadım ama banyomu ovdum en köpüklüsünden hayatım ,o çıkrtı aradan menümü beğendiğine sevindimgülaycım çok sevindim..o şişlik hissi kabus gibi birşey...bu arada sofra mükemmel olacak anladığım kadarı ile ellerine sağlık
güle güle kullan şekerim,rakamlarda hata varsa düzeltiriz okayyyyyy gülay ne kadar sevindim bilemezsin beim de oldu benim de yaşasın:)
bende memnun oldum canım, inşş. hedefine yakın zamanda ulaşırsın...teşekkür ederim.maşallah süper gitmiş yol az kalmış..filiz memnun oldum fatma bende...
bende özlüyorum canım transfer sonrası pek nete giremem bi süre..ben sana msj atarım...haftaya inşallah güzel rakamlarla burda olucam..gönlümden geçen bu...sende göreceksin bu rakamları cnm...sadece biraz sabır
teşekkür ederim cnmbitanem nerelerdesin sen özledim senii msnni yazarmısın özele cnm ordan görüşelim..
maşalhh. canım boyunda yerinde, biraz kilo verince afet olursun fiziğin çok hoş duruyor, fazlalığından kurtuluncada innşş. bebek düşünürsün, hayırlısı olsun hakkında...Eki Görüntüle 269608 Eki Görüntüle 269609 Eki Görüntüle 269612
Kızlar sürekli değişen kilolarımı sizede göstermek istedim.2.fotodaki gibi olmak istiyorum yeniden.ilk foto üni.son sınıf 94 kilo,2.foto 94 kiloyu tartıda görünce bir hışımla diyetisyene gidip 4 ay verdiğim 20 kilodan sonra ki halim ve son foto 6 haftalık hamile olduğum zaman.Keşke bebeğim benimle olsaydı ve doğumdan sonra,doğum kilolarımı vermek için uğraşırken bulsaydım kendimi bu topikte ama herşeyin hayırlısı.Allah büyük bana sabrımı verecek ve acımı hafifletebilecek sadece o.Neyse kızlar gece gece moralinizi bozmayayım.İşte sürekli alıp verdiğim kilolarım ve ben
ayşecim teşekkürler güzel dileklerin içinfiliz ortim canım
güzel haberlerini bekliyoruz ama ne olur stres olma benim en yakın arkadaşlarımdan biri şimdi ikizleri var ve çok uğraştılar gen taramasına kadar herşey yapıldı hiçbişi omamasına rağmen olmadı bebekleri stres herşeyin başı derdi doktorları artık kovarlardı doktaorlar o kadar yaniii...
gidin keyfinize bakın derdi doktoru ama işte stressss...
sen bak ne güzel üstüne düşeni yaptın zayıfladın sağlıklı bir vücutla hamileliğe hazırsın dua et hayırlısını iste doğru zamanda aalhım nasip eder inşallahhhhhh...
nedemek canım ben teşekkür edrim bizim için yaptıklarınaKızlar hepinize teşekkür ederim, umarım 42 bedeni de görürüm sizinle birlikte..
Tek tek alıntı yapamadım affedin biraz keyfim yok gene..
Filizcim (juu) üşenmemiş tek tek cevap vermişsin çok teşekkürler
adet sonrası normal bak bu sevinçle kaçamak yapma, menünde çok güzel favayıda boşver fazla yiyeceğin şeyleri yapmaaz önce her sabah yaptığım rutin tarıya çıkma merasimini gerçekleştirdim..bu arada adetim bugünn bitti sayılır artık kesildi yani,wc ye gittim bi çıktım tartıya anaaaaaaaaaaa 75nassıııııı şaşşırdımmmmmmmmmmm,nassıııııııl sevindimmmmmmmmmm....:87::87::87:
haftaya birincilik rezerve olanlar bi çekilsin bakalım ben oturdum bile çoktan 1.liğe........
canlarım dün 76.1 verdim kilo bildirimini ,düşünsenize o şişlikmiş gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
bu akşam yemekli 8 misafirim var ve şöyle dirim size,yemekten ziyade çilingir sofrası olcak bu sofra birazcık...menümü yazıyım size bi bakın anacım...
çorba:ekşili köfte çorbası
ana yemek:domates soslu kaşarlı bonfile ,patates püresi ve kıymalı lazanya
salata:cacık ve ortaya karışık yeşillik salata
bunları kaldırınca çilingir soframızda şunlar olacak
köz patlıcan (mamzana )
kırmızı biber yoğrtlaması
haydari
şakşuka
fasulye piyaz
rus salatası
mücver
pancar salatası(pembe rüya )
söyleyin bakalım nasıl ,varmı eksik fazla bişi.... aslında ben bakla favada yapmak istiyorum ama yaparsam çok yerim deli gibi seviyorum,zaten benden başka seven yok o yüzden vazgeçtimmmm...kızlar işim çok ben kaçar ama arasıra bakıcam yorumlarınız için ....
1 kilo artıyı takma haftaya telafi edersin, umarım bi sorun yoktur :26:canım sana çok zahmet olucak ama
geçen haftaya göre 1 kilo artıdayım
düzgün bildirim yapamicamm güzelim çok acil çıkmam gerekk...
biliyorum çok saçma bi bildirim oldu ama idare ediver kuzum bu haftalık
hepinizi çok seviyorumm ve hemenn kaçıyorumm:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?