80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydddıııııın 7 den beri ayaktayım ama ancak girebildimm kk ya. sabah tartıldım veeeee 73.6 dediiiii ya ben ne yapaammmm dün niye çıkmadında aaa..ama olsun bu cumaya olur dimmmmiiii. sabahta leslie 3 mil exprees ve 100 twistimi yaptımmm missss:81::81::81::81:

canım gülayım sana vermiş çantayı ama dur bende kendine getireyim seni....hadi puding yedin o borwni kaç kalori haberin varmııı ya o 4 kare çikolatada neeee ehhh artık kendine gelirsin dimi canımmm.kaşarlı eriştene de kızardım ama çok olmasın dedimmm
canım kızdık ama şimdide övgüyü hakettin. bak fıstık gibi kızsın maşallah... nasılda azimle vermişsin 20 kg. boyunda uzun sanırım.2. resmine ulaşmanda yanındayız canım. Rabbim herşeyi bir sebeple verir.bizimle tanışmanda bir vesile yıpratma üzme kendini artık. sıra yeni bebişteeeee....
canım menüyü okuyorum bişey yok . Allah allah dedim e varki anaaaammm bi baktım aşağıya geliyooooo..bu çikolatalar içinn buda balavalar içinnn madem baklava yiyececektin ---ki hakettin ye tabi..o çikolataları niye yedinnnnnn

canım saol.sende sporla geliyorsun bu hafta.ben prensesim gelecek diye kastım biraz iyide oldu hani. faceim var canım. banu yada nilgün varsa ekli ordan görüp ekle canım. yada ben ekliyim. ama yeni resmim yok eşim zaten kızar resim ekleme diye.90 lı hallerim var.sen benim resimleri görmemişmiydin cicimmmm sayfa 7870 de manşetlerdeyimmmm

canım 65 olsun bizim olsuuunnn 60 ıda şubata saklayalımmmmm.saol bidenemmm...canım ne güzel 75 dedin çok şükür. bu akşam kaçırma kalanlarıda dağıt evlereee..tatlı göremedim ama olmasada iyi olur hani. bide çok fazla bi menü gülüm az az yap baride bitsin hepsiii.kaçırma yarın bakcem menüne özenleeee

UĞURBÖCEĞİ
Hani ince bir hüzün duyarsın kimi zaman
Şarkılar daha bir dokunaklıdır
Ve sanırsın ki hiç kimse yok elinden tutan
Oysa her sözün her hüznün ardında ümitler gizlidir
Bulutların ardındaki güneşler gibi
Yağmur sonrası çıkan gökkuşağı gibi
Ve unutma sevgi gibi, dostluk gibi, aşk gibi
Eğer bir gün yalnızlıklar duyarsan
İnceden yaşlar süzülürse yanağına
Ve unutulduğunu sanıp bir sızı başlar yüreğinde
O zaman gökyüzüne bak.
Bulutların ardındaki güneşe,
Çalıların ardındaki çiçeğe....
Bırak pencerelerinden yağmur dolsun içeriye
Ve aç avuçlarını
Sana uğur böceğimi gönderiyorum,
Avcuna konsun seni mutluluğa uçursun diye....

İyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
hoşgeldin

süprizzzzz
hemen apar toparr giyip çektirdim özgüre zorlaaaa
altı kesilcekkkk tabüküüü

banucum güle güle giy

canım inşallah çok iyi olacak kayra. bu zor günleri de atlatacaksınız

canım boyun uzun sanırım. çok hoş duruyorsun. Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

filizcim çok güzel. çevremden de gördüğüm kadarıyla moral çok önemli. moralini yüksek tut. umarım herşey dilediğin gibi olur.

Son düzenleme:

canım ikimizde dünün azizliğine uğradık desene ya sen 73 ü ben 75 i göremedik ama haftaya ikimizde birinciliğe oynarız ,ortakda olsak rakibemsin unutmaaaaaaaaa

menümde tatlı yok içki olacağı için beyler hayatta tatlı yemez ,ben ortamı biliyom yemekler zorla bitcek içilmeye başlanınca 2-3 e kadar sürer muhabbet sonrada bir kahve yallah herkes evine ama çok güzel olcak biliyorummmmmmmm inşallah kaçamak yapmıcammmmmmm

hala bir şey yapmaya başlamadım ama banyomu ovdum en köpüklüsünden hayatım ,o çıkrtı aradan menümü beğendiğine sevindim

güle güle kullan şekerim,rakamlarda hata varsa düzeltiriz ok

canım boyum 1.72 hedef 68di.. müsait olunca sen bakarız beraber... kolay gelsim canım sana malum döktüreceksin:)

canım doktorum ben. nöbetler çok büyük bir sorun..aksam yemeğini gece 12 de yemek zorunda kaldığım günler oluyo...kuru kayısı badem falan ben de çok taşıdım aşıyorum da hala oturup onu yemekiiçin de derman kalmıyor ki.bir gece aksam yemeğinin 12 de yediğim oldu su da içemiyorum nöbette evde enz 2 lt ama son üç nöebtte 1 i zor gördüm..

Kızlar sabah tarıldım dün 81,7 olan ben bu sabah 82,7 idimmmm

kızdım ve bugünnn diet iptal olduuu

allahım bana yardımm et

Kızlar sabah tarıldım dün 81,7 olan ben bu sabah 82,7 idimmmm

kızdım ve bugünnn diet iptal olduuu

allahım bana yardımm et
canım hergün tartılma bence.
motivasyonunu düşürmekten başka birişe yaramaz.
ben geçen yıl nerdeyse tartıyı eşimin bürosuna yollıycaktım.
ayda 1kere tartılırım diyordum.
sonra haftada 1 gün tartılmaya başladım.
bayramdan öncedytsyene gittim.
15 gün sonra muayenede tartılıyordum.sakın daha önce tartılma diodu bana.
şimdi malum listede olunca cumaları tartılıyoruz

evet canım haklısın sabah tartılınca kahvaltıdan önce yarım çubuk çikolata yedim o sinirle kahvaltıda da 1 lokma simit ve yumurta falan hesaplamadım sapıttım yaniii

sonra şimdi öglen kendime ton balıklı salata yaptımm

eşimde akşam dışarıda yiyelimmm sana hamburger alıyım kaçamak olsun dedi napsam bilemiyorummm

hayor diyip çorbamı içsem dışarda yoksa buhaftanın bugünü kaçamak mı yapsam

napsammmmm napsammmmm:18::18::18::18:

ay selam vermeden daldım konuya.
merhabalar arkadaşlar.
hafta sonu ıssız buralar.
beninde birsürü işim var.
gün aşırı yapıyorum sporumu dr.n tavsiyesiyle.
bugün aktivite günüm
bu hafta yarım kilo artıdayım.
şimdi özeleştirimi yapayım.geç kalkıyorum.ara öğünler aksıyor.
gece 9.5-10 gibi olan meyve 11-hatta 12 oluyor.bazende meyvenin mittarı listemdekinden biraz fazla oluyor.
geçen cuma regl oldum.ilk günler yoğun olduğum için,hafta sonu spor yapmadım.
sonra cumaya kadar hergün spor yaptım.günde 1 saat ve hızlı tempoda.
sanırım kas yaptım
neyse şimdi sporumuda eski düzeninde yapıcam.
inşallah haftaya güzel sonuçlar alırız hepimiz

burda tecrübeli arkadaşlarımız da yorum yapacaklardır canım.ama haftada 1gün abartmamak kaydıyla kaçamak yapabilirsin bence.
çünkü uzun vadede vereceğiz bu kiloları değilmi.
nefsimize çokda fazla zulmetmeyelim canım.
sadece spor ve bir sonraki öğünü hafif geçirmeye bak canım

banu aşağıda gördüm seni.
elbisen çok yakışmışpembeye bayılırım bu arada.
canım çocuklar içinde sıkma canını.gerçekten etrafımızda halimize şükretmemiz için çok sebep var.

kilo bildirimi

baslangıc 85
gecen hafta 83
bu hafta 82,5

giden 500 grm

boy 168
beden 42-44

umarım listeye girerim.

merhaba arkadaşlar.okadar oyrgunum ki her gün dersim erken bugünde ders vardı.formasyon için.Allah'tan erken bitti.
dün bildirim yapamamıştım bugün yapayım;

başlangıç:84,5
geçen hafta:77,2
bu hafta:76,8
giden:400gr
toplam giden:7,7
boy:1,59
üst beden:38-40
alt beden:42-44
spor:yürüyüş (günde ortalama 30dk)

valla regl şişkinliğine ramen eksi çıktığım için çok mutluyum.üstelik bu hafta ince bir dilim de olsa cheescake yedim.ayrıca canım birşey çektiyse bir lokma aldım.bir yerim şişer sonra

ben bir türlü çizelge hazırlayamıyorum yahu:44: hazırlasam da buraya koyamıyorum:26: olmayınca bırakıyorum bende uğraşmıyorum.

arkadaşlar tamam eksi cıktım felan ama sanki yavaşladı kilo vermem.daha öncede yazmıştım 82li rakamlardan 7'li rakamlara düştüm azaltmam mı gerek yiyecekleri ne yapmam gerek çözemeedim.

makarna,hamur işi,bulgur,pirinç tüketmiyorum.günde sadece 1 dilim cok yogun geçecek günlerde de sadece 2 dilim kahvaltıda ekmek yiyorum.oda denge light ekmek kalorisi de karbonhidrat degeride cok düşük.her öğünüme protein sıkıştırmaya calısıyorum.bakliyatları haftada bir-iki kere tüketiyorum sadece.ara öğünlerde 5-6 badem içi veya küçük bir bardak süt iciyorum ya da bir porsiyon meyve yiyorum. ee ana öğünler genelde sebze+proteinden oluşuyor.gün içinde suyumu bitki çaylarımı da iciyorum.yürüyüşte yapıyorum.akşam 8den sonra birşeyde yemiyorum.neden bu kadar yavaşladı ya:44:

karbon nasıl oluyo?

kusura bakma canım dün çok uykum geldi hemen yattım.karbonhidratı kesiyorsun yani azaltıyorsun bayağı protein ağırlıklı besleniyorsun.toplam 30-40 arası karbon alınca zayıflamaya başlıyorsun.bu yüzden ben de yumurta, tavuk göğsü ,sosis aldım.kaşar ve sucuk da almam lazım.meyve ve sebze çok çok az yiyorsun.bugün ilk günüm benim de.hiç memnun değilim.meyve sebze çok severim.canım çok şekerli şey istiyor.diyet yöntemleri ve deneyimleri bölümünde ilgili topik var.

anladım canım not ettim sağol.

dünkü menüm

1 bardak maydonoz-lahana suyu

sabah: 1 tane ıspanaklı börek (gül böreği)

ara: 2 tane elmelı kurabiye

öğle: közlenmiş biber salatası yoğurtlu

ara: yok

akşam: ton balıklı salata

ara: 1 elma,1 şeftali

1.5 lt su
250 twist
50 dk tempolu yürüyüş
2 form çayı

karbona sinir oluyorum.canım neskafe ve kek istiyor

nilgncümm çok hoşsun vallahii
seni hayal kırıklıgınamı ugrattım yani:44::44::44::44:
hahaaa ama yakındırr hayatım öle hayal ettigin resimlerimde saks mavisi bir pantolon alcam kendimee
58 olmam lazım ama önceee

elbiseyi begenmedigine kızmadım tabiki
ama ben çok begenerek aldım
şuan çekim ahatası ve tam düzeltemedigim için
birde uzun oldugu için güsel bir görüntü yok tabi ama sizinle paylaşmak isteidm bu halindede olsa
birde elbise zavkleirmiz uyuşmuyor sneinle nilgünüm

karbon snei zorluyorsa lütfen yapma bak sonund akilo alıp
aldıgın kilo ile kalırsın kendini zorlama bence cnmm
amaa kahveyei içersin karbonda kurabiye normaldede cıss

Allah yardımcın olsun nefis olmasa işi halletmiştik zaten...ama üzülme canının istediklerini yapacağın günlerde olacak inş

''kilona çok sevindim.ama yemek istemesen de muhabbetten yiyeceksin.şimdiden geçmiş olsun.''

demişsin nilgün hatun,Allahım ya içimi açıyorsun zaten keyfim yok normalde böyle günlerde ben deli gibi mutfaktan çıkmazdım bu gün zorla yapıyorum işlerin çoğu bitti azı kaldı ama sende böyle söyleyince şeytan diyoki iptal et...yemicem kızım yemicem işte Allah alla ,zorla yedirmeye çalışıyorsun biliyorum sonra kafama kafama vurcan demi cısssss yok öyle yağme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…