tünaydddıııııın 7 den beri ayaktayım ama ancak girebildimm kk ya. sabah tartıldım veeeee 73.6 dediiiii ya ben ne yapaammmm dün niye çıkmadında aaa..ama olsun bu cumaya olur dimmmmiiii. sabahta leslie 3 mil exprees ve 100 twistimi yaptımmm missss:81::81::81::81:
ya o 4 kare çikolatada neeee ehhh artık kendine gelirsin dimi canımmm.kaşarlı eriştene de kızardım ama çok olmasın dedimmm
buda balavalar içinnn madem baklava yiyececektin ---ki hakettin ye tabi..o çikolataları niye yedinnnnnn
canım 65 olsun bizim olsuuunnn 60 ıda şubata saklayalımmmmm.saol bidenemmm...canım ne güzel 75 dedin çok şükür. bu akşam kaçırma kalanlarıda dağıt evlereee..tatlı göremedim ama olmasada iyi olur hani. bide çok fazla bi menü gülüm az az yap baride bitsin hepsiii.kaçırma yarın bakcem menüne özenleeee
canım gülayım sana vermiş çantayı ama dur bende kendine getireyim seni....hadi puding yedin o borwni kaç kalori haberin varmıııİyi geceler kızlar
bugün kü menümü yazmaya utanıyorum,sabah tartıda -700 grmı görünce şımardım sanıyorum
sabah:1 dl çavdar ekmeği,1yumurta,yarım domates,2sivribiber,4 küp eski kaşar,4 küp tulum peyniri,1 fincan limonlu yeşil çay
ara:2 tatlı kaşığı kakaolu puding
öğle:7-8 hatta 10 kaşık olmuştur barbunya yemeği,salata
ara:işte bomba :78:burada 1 dilim browni,4 kare çikolata,5 peynirli kraker tutamadım kendimi
akşam :3 yk türlü,2 yk yoğurt,3 yk kaşarlı erişte
ara:yok
su 1 lt
çok utanıyorum bunları yazmaktan ama kendime getirin beniiiiiiiiiiiiiiiii :84:
canım kızdık ama şimdide övgüyü hakettin. bak fıstık gibi kızsın maşallah... nasılda azimle vermişsin 20 kg. boyunda uzun sanırım.2. resmine ulaşmanda yanındayız canım. Rabbim herşeyi bir sebeple verir.bizimle tanışmanda bir vesile yıpratma üzme kendini artık. sıra yeni bebişteeeee....Eki Görüntüle 269608 Eki Görüntüle 269609 Eki Görüntüle 269612
Kızlar sürekli değişen kilolarımı sizede göstermek istedim.2.fotodaki gibi olmak istiyorum yeniden.ilk foto üni.son sınıf 94 kilo,2.foto 94 kiloyu tartıda görünce bir hışımla diyetisyene gidip 4 ay verdiğim 20 kilodan sonra ki halim ve son foto 6 haftalık hamile olduğum zaman.Keşke bebeğim benimle olsaydı ve doğumdan sonra,doğum kilolarımı vermek için uğraşırken bulsaydım kendimi bu topikte ama herşeyin hayırlısı.Allah büyük bana sabrımı verecek ve acımı hafifletebilecek sadece o.Neyse kızlar gece gece moralinizi bozmayayım.İşte sürekli alıp verdiğim kilolarım ve ben
canım menüyü okuyorum bişey yok . Allah allah dedim e varki anaaaammm bi baktım aşağıya geliyooooo..bu çikolatalar içinnsabah
1 dilim ekmek tam buğday
1 tumurta
minik domates
dereotu tere
ara yok canım istemedi
öğle
3 köfte
1 ayran
1 dilim ekmek tam buğday
közlenmiş biber
ara
elma
akşam
1 kase tarhana çorbası
5 köfte
salata
yoğurt
1 kaşık pilav
3.5 litre su
1 form çayı
1 tarçın karanfil çayı
şimdi sıkı durun
1 ikramlık yuvarlak çikolata düz olanlardan
1 tane daha çikolata
1 çay bardağı şekerli kahve
2 minik baklava ( hala utanmadan minik de yazarım)
gün boyunca süper olan menümü gerkesiz şeylerle mahvettim bugün
bi çantayı çoktan hakettim bence.....
canım saol.sende sporla geliyorsun bu hafta.ben prensesim gelecek diye kastım biraz iyide oldu hani. faceim var canım. banu yada nilgün varsa ekli ordan görüp ekle canım. yada ben ekliyim. ama yeni resmim yok eşim zaten kızar resim ekleme diye.90 lı hallerim var.sen benim resimleri görmemişmiydin cicimmmm sayfa 7870 de manşetlerdeyimmmmunutmadan söliiimmm bugünkü sporunu hiç kıskanmadım bak nazara falan gelmesinnnnnnn
ama bu hafta benimde sağlam olacak hadi bakalım...
senin face yokmu yaa merak ediom walla seni yada resim ekleyin benim haftaya süper resimler gelecek tam anlamaıyla 75 olayım ...
bende yatıom kimseler yok kendi kendime konuştum durdummmm walla...
az önce her sabah yaptığım rutin tarıya çıkma merasimini gerçekleştirdim..bu arada adetim bugünn bitti sayılır artık kesildi yani,wc ye gittim bi çıktım tartıya anaaaaaaaaaaa 75nassıııııı şaşşırdımmmmmmmmmmm,nassıııııııl sevindimmmmmmmmmm....:87::87::87:
haftaya birincilik rezerve olanlar bi çekilsin bakalım ben oturdum bile çoktan 1.liğe........
canlarım dün 76.1 verdim kilo bildirimini ,düşünsenize o şişlikmiş gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
bu akşam yemekli 8 misafirim var ve şöyle dirim size,yemekten ziyade çilingir sofrası olcak bu sofra birazcık...menümü yazıyım size bi bakın anacım...
çorba:ekşili köfte çorbası
ana yemek:domates soslu kaşarlı bonfile ,patates püresi ve kıymalı lazanya
salata:cacık ve ortaya karışık yeşillik salata
bunları kaldırınca çilingir soframızda şunlar olacak
köz patlıcan (mamzana )
kırmızı biber yoğrtlaması
haydari
şakşuka
fasulye piyaz
rus salatası
mücver
pancar salatası(pembe rüya )
söyleyin bakalım nasıl ,varmı eksik fazla bişi.... aslında ben bakla favada yapmak istiyorum ama yaparsam çok yerim deli gibi seviyorum,zaten benden başka seven yok o yüzden vazgeçtimmmm...kızlar işim çok ben kaçar ama arasıra bakıcam yorumlarınız için ....
canım 65 olsun bizim olsuuunnn