80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kabul ettik gittii :)
hoşgeldin canım ben sevda
inşşş. aramızda daimi olursun ve tüm fazlalıklarımızdan beraberce kurtuluruzz

hoşgeldin canım ben tülinnn

hoşgeldin canım

tabi canım aşk olsun buyur beraber incelelim,ben gülay canım hoşgeldin ...

merhaba ben nilgün.

Teşekkür ederim kızlar ben Fatma 3kilo verdim ve artık tek gitmediğine karar verdim. Sadece takip etmekle olmuyo aranıza katılmak istedim.

teşekkür ederim tatlım

menüm kızlar

kahvaltı
1 bardak su
1 ısırık sandviç
sucuklu yumurta
domates
salatalık
kaşar peyniri
bitki çayı..

ara
1 elma

öqleden sonra
1 kaşık kokoreç
1 bardak ayran

ara
maden suyu

akşam
bir ısırık elmalı kurabiye

3 litre su...

edocum yeni gördüm mesajını
tşk ederim cnm bende çok begenerek aldım bu elbiseyii
kayra ameliyat olsa dahada rahatlıycam beni en çok üzecek olan ise ayrı kalacak olmalarıı
dün 2 saat ayrı kaldıla rikiside çok üzüldü yıparndı uzun soluklu oldugunu düşünemiyorum

masumm
ne oldu kayra?nasıl durumu cnm _

cnm daha gün bekliyoruz işte haber gelicek hastanedenn bin kez strese giridm bi olsada kurtulsak

Teşekkür ederim kızlar ben Fatma 3kilo verdim ve artık tek gitmediğine karar verdim. Sadece takip etmekle olmuyo aranıza katılmak istedim.

hoşgeldin aramıza ben banu
aramızda çok azimli hatunlar varrr takıll onlara hayatını yaşaa

Kilo bildirimim;

başlangıç: 91.2
geçen hafta: 64.7
bu hafta:63.4
giden: 1.3
toplam giden: 27.8
boy: 1.65
beden: 40-42
spor: 180 dk

füsuncummm süperisn yineee çok iyi çalışan bir metaya sahipsin ve çok sanşlısın

Evet canım,teşekkür ediyorum.Özellikle sizin ve diğer arkadaşların çabalarını-sonuçlarını gördükçe daha iyi anlıyorum.Ama sizin bu motivenizi,azminizi de takdirle karşılıyorum.
Çocuklarınız da inşallah hep bir ömür boyu sağlıkla beraber olurlar.

Son düzenleme:

haklısın aslında elbise zevklerimiz uymuyor.çekim hatası -ki bunu özgür hep yapıyor- ve eteğinin uzun olması görüntüyü bozan etkenler.ama şu gerçekki çok fotojeniksin ve inanılmaz güzel çıkmışsın.yüzün hep böyle gülsün canım.

karbonu yapamıyorum ya zorluyor beni.canım istemediği kadar tatlı istiyor.sebze salat devam edeceğim sanırım.

çok iradesizim.çabuk pes ediyorum.liste yada diyet adı geçince tüylerim diken diken oluyor.

gazetede okudum bugün.diyette ekmeğime dokunma diye duydunuz mu?face de grup kurulmuş.günde 8 dilim ekmek hakkı olmalı diyor.tabi bu limiti sen pilav makarna yada diğer değişimlerle doldurabilirmişsin.

füsun maşallah vermiş yine.dikkat ettim de her öğün yemeğiyle 1 dilim ekmek yiyor.acaba bu mudur ona rahat kilo verdiren..

bu rada tebrikler füsun..

hadi ya..sen yiyecektin ben çanta atacaktım kafana.içimde bıraktın be güzelim.kararlılığını takdir ettim süpersin..

bugükü menüm:

sabah/oglen:
1 dilim kızarmış ev ekmegi(ekmegim bitmiş 2 dilim kadar büyüklügü)
peynir
domates

ara:
1 yesil elma

ara:
2 armut
1 çay bardagı süt

akşam:
1 tabak z.yaglı fasulye
1 kase süzme yogurt

ara:
1 meyva ile süt içerim

1 saat yürüyüş
1 form çay

kızlar uzun zamandan sonra koşu bandımda 1 saat yürüdüm.
bundan sonra 1 gün lesli 1 gün bantta yürüyüş şeklinde devam edecegim inş.

Kilo bildirimim;

füsuncum tebrikler yine süpersinnn...

tülünnn resimlerini gördüm eklicem seniii çanta da saolasın aldım ağzımın payını

nilgüncüm sende valiz işine girmişin ne güldüm yaaa...

canım karbon zor iş ve insan yemediği şeyi bile canı istiyor gel sen az öz mantığıyla herşeyden ye sporunu da yap.....

çok güzel bir menü.spor konusu da mantıklı.leslie harika her yeri çalıştırıyor.ama koşu bandımı da seviyorum

gülüm dün öyle oldu ama olsun.bu hafta daha çok düşmüş oluruzzzz benim gülümm yapmaz kaçamak. 1 er kaşık yersin canımmmm..gecen güzel geçsinnnn

Kızlar sabah tarıldım dün 81,7 olan ben bu sabah 82,7 idimmmm

kızdım ve bugünnn diet iptal olduuu

allahım bana yardımm et
kaçamak , prenses şişlik falanmı var acaba canımmm
canımmmm teşekkürler gördün demek.hemen bakam faceee meşhur ablamıda görmüşsündür sende 300 gr da olsa vermişsin canım maşallah. eğer karbon seni çok zorluyosa yapma bence. çünkü aklında bişeyler kalınca daha çok yemek istersin.bozarsanda fazlaca geri döner.

Kilo bildirimim;

tü tüüü maşallaaaahhhh
tülünnn resimlerini gördüm eklicem seniii çanta da saolasın aldım ağzımın payını
..

canımmm ekel ekle mutlu olurum çok. çantada iyiliğin için yoksa kıyarmıyım sanaaa

iyi akşamlar canlarım.
işte bugünkü menüm
sabah:domates,peynir,zeytin,2dilim t.b. ekmek,yarım t.kaş.reçel
öğle:tavukgöğüs,kabak yemeği,salata,yoğurt,2dlm. t.b.ekmek
ara:1çay bardağı leblebi,1armut,1şeftali
akşam:kabak yemeği,söğüş salatalık,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
gece:meyve 12 fındık veya 4 ceviz
spor:1saat yapcam ama ne yapcağıma karar veremedim
yürüyüşmü,bisikletmi,yoksaaa ortaya karışıkmı olsun

tülüncüm ekledim seni

ailecek çay faslına geçioruz.....

canım hemeeenn kabul etttiiimmmm saolllll.

bugunkü menüm:

uyanınca 1 yk yoğurt içine / çörek otu/keten tohumu

sabah : 1,5 denge ekmek / 4 çatal kıymalı yumurta / dom.sal.maydanoz / lopr ve beyaz peynir / 2 kupa ç,ay

ara :yok

öğle : 2 servis k. mantar sote / salata

ara :1 yk kadar mısır

akşam: ızgara tavasında yağsız 4 uskumru / salata

ara: armut yemeyi düşünüyorum

1 lt iksir

1 lt suya tamamlıycam inşallahhh

sporumu yazmayı unuttum

spor : leslie 3 mil exprees 50 dak + 100 twist

tekrar merhaba arkadaşlar.

iki gündür menümü yazamadım bugün yazayım;

dün kü menüm:

uyanınca:sirkeli su,1 greyfurt suyu

KAHVALTI: 1 dilim denge ekmek üzeirne krem peynir,1 tane yumurta,2 dilim salam,küçük bir bardak süt,2 ceri domatesi

ara:6 tane badem

ara:yarım bardak süt

ÖĞLE: ton balıklı salata,7-8 kaşık zetinyaglı taze fasulye

akşam:5 parca soslu tavuk,1 tane haşlama patates

bugün kü menü:

uyanınca:1 greyfurt suyu

KAHVALTI:1 dilim denge ekmek üzeirne krem peynir,1 zeytin,2 ceri domatesi,2 dilim salam,1 küçük bardak süt

ÖĞLE:80gr light tonbalıklı ve peynirli salata

AKŞAMırasalı tavuk sote,200ml light yoğurt

iki gün boyunca 2-3 litre su,yeşilçay,form çayı içtim.
bol bol yürüyüş yaptım

arkadaşlar arsızca tekrar tekrar yazıyorum ama 76lı rakamlara düştüm sizce beslenme düzenimde ne gibi değişmeler yapmalıyım?çizelge yapamadıgım için zor oluyor sürekli belirtiyorum ama:26:
ben diyetisyene de gittim akapunktur tedavisine de ama inanın burada motive olduğum kadar hic bir zaman motive olmadım.o yüzden sürekli sorular soruyorum size ama ne yapayım:44:

yani protein agırlıklı besleniyorum genelde.sebzemi meyvemi de cok kısmıyorum.duydunuz mı bilmem taş devri diyeti var.mantık aynı protein al karbonhidrat alma.ama en azından karatay diyeti gibi balı ve meyveyi yasak etmiyor.doğal olduktan sonra tüketiliyor.ona uygun sanırım benim beslenme düzenim.

sabah incir ve activia kayısılı
sonra 3 mil leslie
kahvaltı-öğle
2 dilim ekmek
pir parça sucuklu yumurta
zeytin peynir ve salata
ara: meyve suyu taze
akşam 5 köfte salata bir dilim de ekmek
pir parça kakolou tatlı
2lt su yeşil çay

canım bende seninle aynıyım ve bende aynı endişeleri taşıyorum ama daha da kısamam spor yapmak lazım bol bol yada tekrar diyetisyene gidip şimdiki kilomuza göre bir listemiz olmalı elimizin altında...

benim de hep aklımda tam anlamıyla bir sağlık kontrolü kan ve hormonlardan bide diyetisyen ....

gerçi söyleyeceklerini de biliyorum 90 iken gittiğimde 1600 kalorilk bir liste hazırlamıştı şimdi galiba verse 1300 civarı verir bana....

umarım yanlış yazmadım nikini
arkadaşım drum dmeişsin ne doktorusun merak ettim
birde bu ameliyat kaç saat sürüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…