ayşe canım ben yatıyorum.2. ilacı da aldım.belki yatınca geçer ağrım..
tam çıkıyodum yakaladın :)
berbattı canımm berbatt
hele su bi bardak içtimm
neler yedim yazarsam çanta terlik bavul teneke sopa odun ne gecerse elinize atarsınız o derece yaniiii
benim kocişle ilgilenmem lazımm çok bozukk morali noldu anlamadımm
durmadan trip atıyoo noluyo bu adama yine anlamadım hadi ben kaçıyım bye bye :)
kızlar çoooooook yoruldum ablamlar annemler babaannem hepberaberdik bu akşam anca mutfağa topladım buaya geldim kızlar ama bu akşam biraz kaçırdım annemler köyden geldiler bu akşam bizim köyün helvası meşürdür ondan yedim yemekten sonra kötü oldu o yorgunluktan sporumuda yapamadım.. nese kötü de olsa menümü yazayım.
bir kupa yeşil çay taçınlı
kahvaltı=iiki dilim ekmekle kaşalı domatesli tost-salatalık
öğlen=3 çorba kaşığı buğday çorbası-yarım tabak etli mantar-bir dilim ekmek-salata
akşam=yarım kanıyarık-bi çorba kaşığı pilav-salata-yarım dilim ekmek
işte bombalar geliyor
çayın yanında leblebi ve ordunun meşhur cevizli helvası sonuncusu kötü oldu yüüyüşde yapmadım yandımben yandımyaın tartı bana artı göstermez inşalllah...iyi geceler kızlar
canım denge ekmeğin 1 dilimi 39 kalori. ve tam bugdaydan yapılıyo içinde diyet lifide var yazıyo.ondan aldım ama tadı hafif tatlı geliyo bana. bitine yine döncem diğerlerine bi dene istersen.çok güzel.bu denge ekmek tb ekmeğinden daha mı iyi.ekmeğim bitti ona göre alayım.
harikasın.
ellerine sağlık.
canım harika menüüüüü
Kızlar dünkü rezil menümden sonra bugün toparlandım sanıyorum
sabah:ballı limonlu ılık su,1 dl kepek ekmeği,1 yumurta,3 dl domates,4 küp eski kaşar,1 fincan şekersiz çay
ara:1 şeftali
öğle:3yk bamya yemeği,1 porsiyon salata,2 kaşık yoğurt
ara:7 adet badem,1 bardak süt
akşam:4 adet ızgara köfte,1 porsiyon salata,1 bardak ayran
ara:1 adet elma
3 fincan limonlu yeşil çay
3 lt su
5 mil lessli,öldüm öldüm dirildim yaparken
eşime de çok sinirlendim bugün.Sabah tartıda +500 fazla çıktım,ona da söylendim tabi alma artık eve çikolata diye,Sen iradesizsen ben ne yapabilirim dedibir kere bozdun diyeti bir daha toparlayamazsın bir defa verdin o kiloları bu defa artık zor dedi bende,zaten verecektim ama artık iş inada bindi,diyetten sıkıldığım zamanlarda bu sözlerin aklıma gelecek ve daha çok azmedeceğim dedim,20 kiloyu vereyim de utansın söylediklerinden
canım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....
hu huuuuu günayyyddddııııınnnnnn... açtım kızlar dükkanı gelinnnnnnnnnnnnnn
canım daha yolun basındasın sen. bukadarcık seyden bişey olmaz bukadar kasma kendini yani. memleketinden gelmiş helva yiyeceksin tabi. yemesen sonuc daha kötü olabilirdi için rahat olsun. sıkılmamak için kendini rahat bırakman en güzeli
günaydın tatlım günün güzel geçer inşallahhh
abooooo maşallaaahhh canımmmmmm75.0
annaaaaammmm coştu bu hafta listeeee.hadi inşallahhh canımmmm
günaydınnnnn kızlarrrr
dün size yazmaı unuttum izlemle konuştumm
yemiş agacının altında yemiş yiyormuş hatunnn
biraz daha izin kopartırsam kalıcam1-2 gün daha diyorr
ooohhh afiyet olsuuunnn.çok selamlarımızı söyle banucummm
liste nerde canım liste ben bu hafta 200 gr verdim yüz karasıyım bu hafta ama yinede imler ne kada verdii merak ediyooum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?