80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşe canım ben yatıyorum.2. ilacı da aldım.belki yatınca geçer ağrım..

canım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....

tam çıkıyodum yakaladın :)
berbattı canımm berbatt
hele su bi bardak içtimm
neler yedim yazarsam çanta terlik bavul teneke sopa odun ne gecerse elinize atarsınız o derece yaniiii

benim kocişle ilgilenmem lazımm çok bozukk morali noldu anlamadımm
durmadan trip atıyoo noluyo bu adama yine anlamadım hadi ben kaçıyım bye bye :)

tam çıkıyodum yakaladın :)
berbattı canımm berbatt
hele su bi bardak içtimm
neler yedim yazarsam çanta terlik bavul teneke sopa odun ne gecerse elinize atarsınız o derece yaniiii

benim kocişle ilgilenmem lazımm çok bozukk morali noldu anlamadımm
durmadan trip atıyoo noluyo bu adama yine anlamadım hadi ben kaçıyım bye bye :)

hadi canım ii geceler yarına güzel bir menü yazarsın artık affettirmek için ....

canım daha yolun basındasın sen. bukadarcık seyden bişey olmaz bukadar kasma kendini yani. memleketinden gelmiş helva yiyeceksin tabi. yemesen sonuc daha kötü olabilirdi için rahat olsun. sıkılmamak için kendini rahat bırakman en güzeli

hu huuuuu günayyyddddııııınnnnnn... açtım kızlar dükkanı gelinnnnnnnnnnnnnn

çok güzel.bu denge ekmek tb ekmeğinden daha mı iyi.ekmeğim bitti ona göre alayım.
harikasın.
ellerine sağlık.
canım denge ekmeğin 1 dilimi 39 kalori. ve tam bugdaydan yapılıyo içinde diyet lifide var yazıyo.ondan aldım ama tadı hafif tatlı geliyo bana. bitine yine döncem diğerlerine bi dene istersen.

canım harika menüüüüü suyun çayın sporunda nazarlıkkkkk eşini utandırcaz artık hakettmmmmiiiişşşş bnimkinde de böyle laflar çok canım
canım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....

hay ağzını öpeyimmmm..bende de var o modeldennn

günaydın günaydınnnnnnnnn

nilgün seni gördüm rüyamda ortimmmmmm
zayıf ve çok güzeldinnnnnnnnn...
rüyama kadar girdiniz canım yaaa.....

canım teşekür ederim haklısın çok kaçamak yapmamaya çalışıyooum arada bi ufak tefek oluyor ama bu ufak kaçamakla bile benim esiden yedikleimin yanında solda sıfır kalır..ama okadacık kaçamak bile tartıya yansıyor.dün 79.2 dim bugün hemen atı 200 g olmuşum ama 3 gündüde spor yapamıyorum onunda etkisi vardır heralde neyse bu hafta telafi edicem inşş cuma ya çok iddalıyım listede ilk üçe talibim kızlar haberiniz olaaaaaaa

günaydınnnnn kızlarrrr

dün size yazmaı unuttum izlemle konuştumm
yemiş agacının altında yemiş yiyormuş hatunnn
biraz daha izin kopartırsam kalıcam1-2 gün daha diyorr

günaydın tatlım günün güzel geçer inşallahhh

saol canımmmm hepimizin inşallahhhh
abooooo maşallaaahhh canımmmmmm

Merhabalar,dünkü menümü yazamamıştım,yazayım hemen.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1/2 haşlanmış yumurta
maydanoz,semizotu,dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Öğle:Gezmem vardı,yemedim
Ara:gezmede
1/3 peynirli gül böreği
2 yk patates salatası
1 yk fasulye salatası
1 küçük zeytinyağlı biber dolması(1 lokmalıktı,bende 4 lokma oldu:5)
Ara:
1 armut
1 acur
Akşam:Nedense bugün çok acıktım,akşama sadece yoğurt yiyeyim dedim ama olmadı.
1 dilim ekmek
1 küçük tabak ıspanak kavurma
3 yk süzme yoğurt
4 acı süs biberi

2 lt su
şekersiz çaylar
45 dk 5-6 hızda yürüme

dün gece oturdum takılarımı ayırdım
yıllardır takı kullanmıyorum
yıllarca gümüşçüde çalıştım her türü takı aksesuvar kullandım bir ara bıkkınlıktan sanırım kullanmadım
dün bi baktım karışmış hepicii bird eyne merak sardım takılaraaa oturup ayırdım hepsiniii

4-5 çift gmüş halka küpe
6-7 yüzük
zincirlr gümüş küpeler ne ganimetler varmış bende emitasyonları saymıyorum tabiki
bir kaçının resmini ekliycem şimdi sizlere

Selam Kizlaaaar

Nasilsiniz Bakiimmmm Hayirlii Pazarlaaar Hepiciginizeee

Gecmisi Okumadim Tatli$lerim Umarim Herkez Iyidir ..

Banu$ Ablacim Kayra Pa$amiz Nasil Oldu ? Umarim Hersey Iyi Gecmi$tirde
Seninde Yüregine Ve Yüzüne Yeniden Güne$ Dogmu$tur

*******************************************************************************************

Kizlar Nihayetinde Kuzenimin Dügününüde Atlatmi$ Bulunmaktayim Cok Sükür ..
Ama Ne Dügündüü .. Saat 16.00de Basladi Dügün Biz 17.00 De Gittik In Cin Top Oynuyordu ..
Saat 19.00de Bi Dolmaya Basladilar Ki Sormayin
Gelinle Damattan Yarim Saat Önce Geldi Millet Tiki$ Tiki$ Oldu Heryer ..
Bi Kac Dans Ettiler Oyun Havasi Derken Birden Pasta Geldi .. Organisasyon ''SIFIR'' di ..
Benim Bildigim Gece Yarisi Kesilir Pasta , Kuzenimde Kizdi Baya Noluyor Diye ..
Onu Öylece Atlattik Bu Defa Taki Takilcakti Takilari Sunan Adamin Cenesi Bi Düsüktü Ki Offffff Dedirtti .
Önce 1.Sayfalik Spor Federasyonumu Ne Onunla Alakali Bisey Okudu Gelinle Damat Agac Oldu Resmen
Sonra 1.Saat Taki Takildi ..
Sonra Normale Döndü Hayat AMA Saat Oldu 23.00

Bu Dügüne Gitmem Benim Acimdan Iyi Oldu Cünküüüüüüüüüüü Imrene Imrene Bi Kaldiiiimmmm Incecik Citir Hatunlaraaaaaaaaaaa
Hedefimiiii Dün Geceden Itibaren 55 Yaptim
65.Olunca Direk 55'e Düsmek Icin Cabalayacagim .. Icim Resmen Cizz Etti Yerimden Kalkmak Istemedim O Hatunlari Gördükce
Giyini$ Tarzlari Olsun , Oyun Havalarinda Rahat Rahat Döktürmeleri Olsun Ne Bileyim Duruslari Olsun Endamlari Olsun Mesttt Oldumm
ve ItiraF Ediyorum KISKANDIMMM

Onlar Dogustan Öyle Incecik Olanlar Biliyorum, Benim Kemik Yapim Yaradilisim Öyle Degil Öyle Olamicam Hic Birzaman
Ama Böyle Azimle Az Yemek Ve Sporla 36.Beden Olabilirim .. O Bile Kaafii ..
Yeterki Vucudumda Kendimi Rahat Ve Huzurlu Hissedeyim .. Aynada Kendime Bakinca Oram Buram Cikti Demeden Üstüme Biseyler Giyebileyim Yeterr Banaaa ..

Off Cok Yazdim Ama Icimi Dökmem Gerekti Kizlarrr Cok Fazla Manken Fizik Gördüm Piskolojim Bozuldu

Tam Gaz Devammmmm Citirlik Yolundaaa Pes Etmekk Yokkkkkkkkkkkkk !!!

kızlar

benimm kocam tam bir tv kolik ve bunun faturası bana çıktıııı

dün size bahsetmiştim akşam hamburger yemeye gidelim demişti banaaaa

bende düşünürüz demiştimmm

sonra ben yürüyüş yapıyordum o da tv serediyodu dedim ki ben çıkmadan çorba içerim tunayla sen hamburger yersiniz

oda bana tamam dedi onlar hazırlanırken ben mutfakta 1 kepçe çorba içtim onun hambg. bi ısırık alırım diye düşünmüştümmm

nese gittik sonuç beyfendi tv serederken bana duymadan cevap vermişşş elinde üç menüle geldi ve burger kıng steak houseee yiyceksin anlamam dediiii

sonuççççç YEDİMMMM

aslında bunu ben böle pilanlamamıştım 45 dakika spordan sonra oldumu şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…