80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

opuyorumnanaktan çok sağol canmm.. biz annelerin hangi konuda lüksümüz varki... kışın grip oluyorum eşim diyo bana maşallah 1 günde ayaktasın.. diyorum elimde olsa 1 hafta kafamı kaldıramıcam ama yatıp dinlenme gibi bi lüksüm yok... daha bir çok konuda olduğu gibi moralimiz bozuk da olsa suratımızı asıp oturma lüksümüz yok.. kızım sorar zaten anne neyin var.. anne neden ağlıyosun ve bana sarılıp o da ağlar.. kıyamam... yok iyiyim şimdi .. iyi geldi sözlerin...

hıı bide genel bi açıklama yapayım aklımdayken...ilgilenenlere :)))

yarın en erken 11 en geç akşam üzeri olabilir... özel işlerim dolayısıyla topiğe giremeyebilirim... haberiniz olsun arkadaşlar... eve girdiğim zaman açarım bilg...

valla şuanda senle benden başka yok kimse bazen diyom farklı ülkelerdemi yaşıyoz acep ben geldiğimde 1 den fazla kişi olmuyo sorun bende mi yaw :jeyyar: bide ben 79 da takıldım diyorum ya bi fikr, olan varmı acaba neden diye 3 kilo 2 haftada ver sonra tıkan kal ay ssinir oldum

ay kızlar kocam geldi ben kaçıyom kızmasın şimdi yemek hazır değl zaten mafoldumben

ayynen canmm.. ben ilk kayıt olduğumda kanıyodu buralar... aynı anda 6-8 kişi oluyodu.. muhabbetti beni buraya bağlayan.. ama şimdi

milletin bana mı garezi var acaba diye düşünüyorum.. ayy cnmm sorma bende 82 ydim bu sabah.. bu hafta bende takıldım... 500 gr. bari gitse..

güle güle canmm... kızdırma kociş.. benimkide geldi şimdi... meyva ister benimkide.. bende gidiyiim..

öptüümm..

buggün yediklerim
sabah tost kepekli 1 bardak çay
ara-- küçük kornet çok canım çekmişti kızlar
akşam--pilavüstü tavuk,domates salatası ve cacık
ara--leblebi,1 dilim karpuz
yürüyüş yapamadım 1 lt su içmiimdir

iyi aksamlar kizlar..esim kizimi oyalarken bnde bugünki listemi yazayim yoksa yazdirmiyo..bu arada gecmiside dogru dürüst okuyamadim..
sabah 1 yumurta,domates,salatalik,peynir,bi kac zeytin
ara.meyveli yogurt kizima yapmistim yemedi ben yedim.
ögle.sütlü sekersiz kahve
ara.yok
aksam.1dilim ekmek,salata,bi kac parca yagsiz et
ara.kücücük bir kutuda peynirli meyve(oda kizimindi((..)
sayisini bilemedigim kadar erik..yürüyüse cikmistik tuna nehrinin bi kanalinin kenari hep erik agaci hem yürü hem ye oldu

fleksi lavita nasılsınız arkadaşlar ben cok kötüyüm acayip depresyondayım ya bir türlü kg gitmiyor ne yapsam acaba cok sıkılıyorum böyle giderse mecburen zayıflama ilacına başvuracagım galibe

selmam canim yapma böyle bizi cok üzersin,
benimde dogru dürüst veremedim zaman oldu... olacak canim arada vücüt duraklicak, skma canini bende veremedim dün toparlandim canim

kızlar iyi akşamlar herkese
geçmişi okuyacak vaktim yok hemen çıkacağım
sonra anlatırım canım çok sıkkın ipucu vereyim eşimin ailesi ile görüşmüyoruz ama bugün görümcem geldi yüzsüz yüzsüz.Neden görüşmüyoruz doğum yaptım bebek yaşına girecek bir kez olsun arayıp sormadılar problemlide değildik.Ama şimdi görümcem burda ve eşim bana haber vermeden getirdi.Neyse bu konunun yeri burası değil vaktinizi almak istemem.

liste:
ögle: yarim simit bir bardak ayran kk peynit

ara: yarim bardak ayran

aksam: bir kepce brokoli corbasi, yarim kepce manti, bir biber dolmasi

ara: 4-5 kayisi

laptopun saji bittek kizlar

skma canini canim
burayada hersey paylasa biliriz kimsenin vaktini almaz memnun oluruz yardimci olabilirsek...
üzme sen canini.... mujuk

sabah :1 kk peynir,3 zeytin,iki çatal kızartma,dom,salatalık,bir bardak meyve suyu
öğlen:iki kızarmış biber(sabahtan kalmıştı)yarım kase kısır
akşam:iki tavuk pirzola but iki dilim ekmek,dom,sltlk
kahve içeceğim az sonra yoksa kafayı yiycem hemde sigarayla içicem oooooooooof

teşekkür ederim canım.
bu arada kendime bir rakip arıyorum haberiniz olsun en son kilom 80,400 dü
rakipsiz olmayacak gibi geliyor

teşekkür ederim canım.
bu arada kendime bir rakip arıyorum haberiniz olsun en son kilom 80,400 dü
rakipsiz olmayacak gibi geliyor

hedefin kac canim benimki 65...istersen rakip olurum sana
belli bir hafta bellirleriz kim daha cok verdiyse... yani eger hedeflerimiz uymuorsa
mesela 4 hafta sonra kim daha cok verdiyse kazanir

günaydin HERKESE dicem ama kimse yok.......
geldiginizde kapiyi calin sohbet edelim :)))
isteyim ben buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…