haklısın aslında elbise zevklerimiz uymuyor.çekim hatası -ki bunu özgür hep yapıyor- ve eteğinin uzun olması görüntüyü bozan etkenler.ama şu gerçekki çok fotojeniksin ve inanılmaz güzel çıkmışsın.yüzün hep böyle gülsün canım.
karbonu yapamıyorum ya zorluyor beni.canım istemediği kadar tatlı istiyor.sebze salat devam edeceğim sanırım.
çok iradesizim.çabuk pes ediyorum.liste yada diyet adı geçince tüylerim diken diken oluyor.
gazetede okudum bugün.diyette ekmeğime dokunma diye duydunuz mu?face de grup kurulmuş.günde 8 dilim ekmek hakkı olmalı diyor.tabi bu limiti sen pilav makarna yada diğer değişimlerle doldurabilirmişsin.
füsun maşallah vermiş yine.dikkat ettim de her öğün yemeğiyle 1 dilim ekmek yiyor.acaba bu mudur ona rahat kilo verdiren..
bu rada tebrikler füsun..
hadi ya..sen yiyecektin ben çanta atacaktım kafana.içimde bıraktın be güzelim.kararlılığını takdir ettim süpersin..
Teşekkür ediyorumfüsuncum tebrikler yine süpersinnn...
tülünnn resimlerini gördüm eklicem seniii çanta da saolasın aldım ağzımın payını
nilgüncüm sende valiz işine girmişin ne güldüm yaaa...
canım karbon zor iş ve insan yemediği şeyi bile canı istiyor gel sen az öz mantığıyla herşeyden ye sporunu da yap.....
Ayşe sayesinde ben de yürüyüş bandını kullanmaya başladım,6 yıldır öylece duruyordu,1 ay kullanıyor,diyete son verince onun da işi bitiyordu.Artık hedefime ulaşsam bile,hergün 30 dk yapmaya niyetim var.çok güzel bir menü.spor konusu da mantıklı.leslie harika her yeri çalıştırıyor.ama koşu bandımı da seviyorum
Teşekkür ediyorum.gülüm dün öyle oldu ama olsun.bu hafta daha çok düşmüş oluruzzzzbenim gülümm yapmaz kaçamak. 1 er kaşık yersin canımmmm..gecen güzel geçsinnnn
kaçamak , prenses şişlik falanmı var acaba canımmm
canımmmm teşekkürler gördün demek.hemen bakam faceeemeşhur ablamıda görmüşsündür sende 300 gr da olsa vermişsin canım maşallah. eğer karbon seni çok zorluyosa yapma bence. çünkü aklında bişeyler kalınca daha çok yemek istersin.bozarsanda fazlaca geri döner.
tü tüüü maşallaaaahhhh
canımmm ekel ekle mutlu olurum çok. çantada iyiliğin için yoksa kıyarmıyım sanaaa
75.0
günaydınnnnn kızlarrrr
dün size yazmaı unuttum izlemle konuştumm
yemiş agacının altında yemiş yiyormuş hatunnn
biraz daha izin kopartırsam kalıcam1-2 gün daha diyorr
Banuuu o üstteki fotoda sağdan ikinci kolyeye bayıldım
Ben onun ortasındaki şeridi çıkarır, bir de küpe yapardım ona
Bayılıyorum öyle ince sık şeritli takılara..
Yüzüklerde çok hoş valla, keşke yakın olsaydık da beraber elden geçirseydik bunları
canım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....
benim kocişle ilgilenmem lazımm çok bozukk morali noldu anlamadımm
durmadan trip atıyoo noluyo bu adama yine anlamadım hadi ben kaçıyım bye bye :)
günaydın günaydınnnnnnnnn
nilgün seni gördüm rüyamda ortimmmmmm
zayıf ve çok güzeldinnnnnnnnn...
rüyama kadar girdiniz canım yaaa.....
75.0
günaydınnnnn kızlarrrr
dün gece oturdum takılarımı ayırdım
yıllardır takı kullanmıyorum
yıllarca gümüşçüde çalıştım her türü takı aksesuvar kullandım bir ara bıkkınlıktan sanırım kullanmadım
dün bi baktım karışmış hepicii bird eyne merak sardım takılaraaa oturup ayırdım hepsiniii
4-5 çift gmüş halka küpe
6-7 yüzük
zincirlr gümüş küpeler ne ganimetler varmış bende emitasyonları saymıyorum tabiki
bir kaçının resmini ekliycem şimdi sizlere
Selam Kizlaaaar
Nasilsiniz Bakiimmmm Hayirlii Pazarlaaar Hepiciginizeee
Gecmisi Okumadim Tatli$lerim Umarim Herkez Iyidir ..
Banu$ Ablacim Kayra Pa$amiz Nasil Oldu ? Umarim Hersey Iyi Gecmi$tirde
Seninde Yüregine Ve Yüzüne Yeniden Güne$ Dogmu$tur
*******************************************************************************************
Kizlar Nihayetinde Kuzenimin Dügününüde Atlatmi$ Bulunmaktayim Cok Sükür ..
Ama Ne Dügündüü .. Saat 16.00de Basladi Dügün Biz 17.00 De Gittik In Cin Top Oynuyordu ..
Saat 19.00de Bi Dolmaya Basladilar Ki Sormayin
Gelinle Damattan Yarim Saat Önce Geldi Millet Tiki$ Tiki$ Oldu Heryer ..
Bi Kac Dans Ettiler Oyun Havasi Derken Birden Pasta Geldi .. Organisasyon ''SIFIR'' di ..
Benim Bildigim Gece Yarisi Kesilir Pasta , Kuzenimde Kizdi Baya Noluyor Diye ..
Onu Öylece Atlattik Bu Defa Taki Takilcakti Takilari Sunan Adamin Cenesi Bi Düsüktü Ki Offffff Dedirtti .
Önce 1.Sayfalik Spor Federasyonumu Ne Onunla Alakali Bisey Okudu Gelinle Damat Agac Oldu Resmen
Sonra 1.Saat Taki Takildi ..
Sonra Normale Döndü Hayat AMA Saat Oldu 23.00
Bu Dügüne Gitmem Benim Acimdan Iyi Oldu Cünküüüüüüüüüüü Imrene Imrene Bi Kaldiiiimmmm Incecik Citir Hatunlaraaaaaaaaaaa
Hedefimiiii Dün Geceden Itibaren 55 Yaptim
65.Olunca Direk 55'e Düsmek Icin Cabalayacagim .. Icim Resmen Cizz Etti Yerimden Kalkmak Istemedim O Hatunlari Gördükce
Giyini$ Tarzlari Olsun , Oyun Havalarinda Rahat Rahat Döktürmeleri Olsun Ne Bileyim Duruslari Olsun Endamlari Olsun Mesttt Oldumm
ve ItiraF Ediyorum KISKANDIMMM
Onlar Dogustan Öyle Incecik Olanlar Biliyorum, Benim Kemik Yapim Yaradilisim Öyle Degil Öyle Olamicam Hic Birzaman
Ama Böyle Azimle Az Yemek Ve Sporla 36.Beden Olabilirim .. O Bile Kaafii ..
Yeterki Vucudumda Kendimi Rahat Ve Huzurlu Hissedeyim .. Aynada Kendime Bakinca Oram Buram Cikti Demeden Üstüme Biseyler Giyebileyim Yeterr Banaaa ..
Off Cok Yazdim Ama Icimi Dökmem Gerekti KizlarrrCok Fazla Manken Fizik Gördüm Piskolojim Bozuldu
Tam Gaz Devammmmm Citirlik Yolundaaa Pes Etmekk Yokkkkkkkkkkkkk !!!
kızlar
benimm kocam tam bir tv kolik ve bunun faturası bana çıktıııı
dün size bahsetmiştim akşam hamburger yemeye gidelim demişti banaaaa
bende düşünürüz demiştimmm
sonra ben yürüyüş yapıyordum o da tv serediyodu dedim ki ben çıkmadan çorba içerim tunayla sen hamburger yersiniz
oda bana tamam dedi onlar hazırlanırken ben mutfakta 1 kepçe çorba içtim onun hambg. bi ısırık alırım diye düşünmüştümmm
nese gittik sonuç beyfendi tv serederken bana duymadan cevap vermişşş elinde üç menüle geldi ve burger kıng steak houseee yiyceksin anlamam dediiii
sonuççççç YEDİMMMM
aslında bunu ben böle pilanlamamıştım 45 dakika spordan sonra oldumu şimdiii
Burcum benim gittiğim düğünde öyleydi, organizasyon sıfır..Saçma sapan başta bir dansedildi gelin ve damatla, sonra paso pop çaldılar..İlginçti yani..Pasta da hemen geldi dediğin gibi, danstan sonra hemen pasta geldi..
Sen o vücutları görüp de kıskanma, sadece azimlen ablam, bir gün senin de olacak biliyorsun
canım rüyamı net hatırlamıyorum ama çok güzeldin saçların uzuuun ve bakımlı çok şıktınaman olmasın da..benimkinden yana dert yok şu an.çünkü evde yok
hayırdır inşallah.ben ancak rüyada zayıf olabilirim
yaaa inanmıyorum ne güzel bir duygu bu..çok çok sevindim.mızmızlanan kaçamak yaptım diyen yerinde sayarken çalışan,uğraşan ve boğazını tutan nasıl da kazanıyor.bana da kapak olsun bu
nasıl da güzel anlatmışsın yaşadıklarını..inşallah onlardan biri olursun..
sabah 8 de kalktım.elektrikler kesikti.kahvaltı falan.elektrikler geldi ama gider diye evei süpürdüm sildim.dağ gibi ütümü yaptım.
birazdan ödev okuyacağım.size bir merhaba diyeyim dedim.
ayşeeeee 75 olmak nasıl bir duygu?anlatsana azcık...eşin de farkediyor mu sendeki değişikliği...
merhabalar..
sabah uyandım kahvaltı bile yapmadan yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdmve koştum 1 saat planlıyodum ama kan şekerim düştü galiba dizlerim titredi twist mekik zor bitirdim akşamda leslie 5 mil yapcam inş...
ayşecim,bravo vallahi süper gidiosun
seninle kilolarımız aynıydı aşağı yukarı ama sen beni geçtin.
ben yine takıldım yaf.
ayşecim bayram hedefini aşıcan gibi görünüyo canım.
darısı başıma.bende sloganımı banu gibi,bayramda 75.e razıyım diye değiştirsemmi acaba:86:
evet canım moral önemli bende rahatlamak için zaman zaman zaman ağlıyorum beni kendime getiriyorhoşgeldin
banucum güle güle giy
canım inşallah çok iyi olacak kayra. bu zor günleri de atlatacaksınız
canım boyun uzun sanırım. çok hoş duruyorsun. Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin
filizcim çok güzel. çevremden de gördüğüm kadarıyla moral çok önemli. moralini yüksek tut. umarım herşey dilediğin gibi olur.
beyzacım kendini herşeydende yoksun bırakma bulguru rahatlıkla yiyebilirsin abartmadan.. makarna kepekli pirinçte esmer ve haşlama olarak yapabilirsin sebze yemeklerinide yağsız yaparsan sağlıklı beslenerek kilonda kurtulursun. ben hala kahvaltıda 2 di. ekmek yerim, yumurta olursa 1 di. yiyorum, sende kendine göre bi düzen yaparsınmerhaba arkadaşlar.okadar oyrgunum ki her gün dersim erken bugünde ders vardı.formasyon için.Allah'tan erken bitti.
dün bildirim yapamamıştım bugün yapayım;
başlangıç:84,5
geçen hafta:77,2
bu hafta:76,8
giden:400gr
toplam giden:7,7
boy:1,59
üst beden:38-40
alt beden:42-44
spor:yürüyüş (günde ortalama 30dk)
valla regl şişkinliğine ramen eksi çıktığım için çok mutluyum.üstelik bu hafta ince bir dilim de olsa cheescake yedim.ayrıca canım birşey çektiyse bir lokma aldım.bir yerim şişer sonra
ben bir türlü çizelge hazırlayamıyorum yahu:44: hazırlasam da buraya koyamıyorum:26: olmayınca bırakıyorum bende uğraşmıyorum.
arkadaşlar tamam eksi cıktım felan ama sanki yavaşladı kilo vermem.daha öncede yazmıştım 82li rakamlardan 7'li rakamlara düştüm azaltmam mı gerek yiyecekleri ne yapmam gerek çözemeedim.
makarna,hamur işi,bulgur,pirinç tüketmiyorum.günde sadece 1 dilim cok yogun geçecek günlerde de sadece 2 dilim kahvaltıda ekmek yiyorum.oda denge light ekmek kalorisi de karbonhidrat degeride cok düşük.her öğünüme protein sıkıştırmaya calısıyorum.bakliyatları haftada bir-iki kere tüketiyorum sadece.ara öğünlerde 5-6 badem içi veya küçük bir bardak süt iciyorum ya da bir porsiyon meyve yiyorum. ee ana öğünler genelde sebze+proteinden oluşuyor.gün içinde suyumu bitki çaylarımı da iciyorum.yürüyüşte yapıyorum.akşam 8den sonra birşeyde yemiyorum.neden bu kadar yavaşladı ya:44:
fatmacım paylaşım ve takip çok önemli sana yapılan yorumlarıda dikkate alırsan başarılı olursun...Teşekkür ederim kızlar ben Fatma3kilo verdim ve artık tek gitmediğine karar verdim. Sadece takip etmekle olmuyo aranıza katılmak istedim.
füsuncum tebrik edrimKilo bildirimim;
başlangıç: 91.2
geçen hafta: 64.7
bu hafta:63.4
giden: 1.3
toplam giden: 27.8
boy: 1.65
beden: 40-42
spor: 180 dk
ilknur moral bulmana sevindim kiloyuda takma rahat ol çok takınca gitmiyor bu illet...Canım boyum 1.77,bu yüzden avantajlı sayılırım ama dezavantajı da var kilo aldıkça devleşiyorum resmen.Evet burayı iyiki buldum,tek başıma irademe söz geçiremezdim.Amin canım inşallah hayırlı zamanda olur bebekte.
teşekkür ederim canım çok mutlu oldum:90:fazlalıklarımı verip eski fit görünümüme geri dönebilirim inşallah
Sağol canım nasıl moral buldum anlatamamçünkü özellikle son 2 gündür fena takmış durumdayım kilolarıma.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Tülaycım çantalar kendime getirdi beni bugün düzelttim menülerimi birazdan yazacağım umarım toparlamışımdır.Kriz anıma geldi diye saçma bir bahane uydurmayacağım ve çantaları hakettimboyum 1.77 canım,zayıflayınca daha çok ortaya çıkıyor boyum böyle kendimi dev gibi hissediyorum çünkü eşimle aynı boydayız ve benden 8 kilo kadar zayıf sizinle birlikte o eski halime döneceğim inşallah,zferi birlikte kutlayacağız
Teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim herkese sağlıklısını versin
Nilgüncüm ben o raconu bile aştım biliyorum ve bugün,dün giden 700 gr yerine 500 gr eklendiğini görünce daha çok utandım ve ilk çantamı da yedim
canım her tartı sonucunu söyleme eşine bırak zayıflayınca kendisi fark etsin böylesi daha motive edici oluyor ve eminim eşini utandıracaksın
Kızlar dünkü rezil menümden sonra bugün toparlandım sanıyorum
sabah:ballı limonlu ılık su,1 dl kepek ekmeği,1 yumurta,3 dl domates,4 küp eski kaşar,1 fincan şekersiz çay
ara:1 şeftali
öğle:3yk bamya yemeği,1 porsiyon salata,2 kaşık yoğurt
ara:7 adet badem,1 bardak süt
akşam:4 adet ızgara köfte,1 porsiyon salata,1 bardak ayran
ara:1 adet elma
3 fincan limonlu yeşil çay
3 lt su
5 mil lessli,öldüm öldüm dirildim yaparken
eşime de çok sinirlendim bugün.Sabah tartıda +500 fazla çıktım,ona da söylendim tabi alma artık eve çikolata diye,Sen iradesizsen ben ne yapabilirim dedibir kere bozdun diyeti bir daha toparlayamazsın bir defa verdin o kiloları bu defa artık zor dedi bende,zaten verecektim ama artık iş inada bindi,diyetten sıkıldığım zamanlarda bu sözlerin aklıma gelecek ve daha çok azmedeceğim dedim,20 kiloyu vereyim de utansın söylediklerinden
ayşecim malesef hepsi aynı fabrikanın ürünü gibicanım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....
afiyet olsun söylede yerimizede yesin...günaydınnnnn kızlarrrr
seni hırslandırmaları çok güzel olmuş.. seninde öyle incecik olmana az kaldı canımSelam Kizlaaaar
Nasilsiniz Bakiimmmm Hayirlii Pazarlaaar Hepiciginizeee
Gecmisi Okumadim Tatli$lerim Umarim Herkez Iyidir ..
Banu$ Ablacim Kayra Pa$amiz Nasil Oldu ? Umarim Hersey Iyi Gecmi$tirde
Seninde Yüregine Ve Yüzüne Yeniden Güne$ Dogmu$tur
*******************************************************************************************
Kizlar Nihayetinde Kuzenimin Dügününüde Atlatmi$ Bulunmaktayim Cok Sükür ..
Ama Ne Dügündüü .. Saat 16.00de Basladi Dügün Biz 17.00 De Gittik In Cin Top Oynuyordu ..
Saat 19.00de Bi Dolmaya Basladilar Ki Sormayin
Gelinle Damattan Yarim Saat Önce Geldi Millet Tiki$ Tiki$ Oldu Heryer ..
Bi Kac Dans Ettiler Oyun Havasi Derken Birden Pasta Geldi .. Organisasyon ''SIFIR'' di ..
Benim Bildigim Gece Yarisi Kesilir Pasta , Kuzenimde Kizdi Baya Noluyor Diye ..
Onu Öylece Atlattik Bu Defa Taki Takilcakti Takilari Sunan Adamin Cenesi Bi Düsüktü Ki Offffff Dedirtti .
Önce 1.Sayfalik Spor Federasyonumu Ne Onunla Alakali Bisey Okudu Gelinle Damat Agac Oldu Resmen
Sonra 1.Saat Taki Takildi ..
Sonra Normale Döndü Hayat AMA Saat Oldu 23.00
Bu Dügüne Gitmem Benim Acimdan Iyi Oldu Cünküüüüüüüüüüü Imrene Imrene Bi Kaldiiiimmmm Incecik Citir Hatunlaraaaaaaaaaaa
Hedefimiiii Dün Geceden Itibaren 55 Yaptim
65.Olunca Direk 55'e Düsmek Icin Cabalayacagim .. Icim Resmen Cizz Etti Yerimden Kalkmak Istemedim O Hatunlari Gördükce
Giyini$ Tarzlari Olsun , Oyun Havalarinda Rahat Rahat Döktürmeleri Olsun Ne Bileyim Duruslari Olsun Endamlari Olsun Mesttt Oldumm
ve ItiraF Ediyorum KISKANDIMMM
Onlar Dogustan Öyle Incecik Olanlar Biliyorum, Benim Kemik Yapim Yaradilisim Öyle Degil Öyle Olamicam Hic Birzaman
Ama Böyle Azimle Az Yemek Ve Sporla 36.Beden Olabilirim .. O Bile Kaafii ..
Yeterki Vucudumda Kendimi Rahat Ve Huzurlu Hissedeyim .. Aynada Kendime Bakinca Oram Buram Cikti Demeden Üstüme Biseyler Giyebileyim Yeterr Banaaa ..
Off Cok Yazdim Ama Icimi Dökmem Gerekti KizlarrrCok Fazla Manken Fizik Gördüm Piskolojim Bozuldu
Tam Gaz Devammmmm Citirlik Yolundaaa Pes Etmekk Yokkkkkkkkkkkkk !!!
75.0
2009 yılı ağustos ayında iş hayatına atılana kadar 60-65 arası gider gelirdi kilom sporcu da olduğum için o zamanlar bana göre çok makul bir kiloydu bu. Fakat işe girmem, sporu bırakmam bir de işin masa başı olması beni yaktı. 2 yılda tam 20 kilo aldım. Kafama göre rejimler yaptım, diyetler yaptım olmadı.3 kilo verdiysem 5 aldım hep ama artık yeter dedim ve cuma günü devlet hastanesinde bir diyetisyene gittim. Yarın hem diyetime hem de pilates'e başlıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde eski kiloma kavuşurum. Kilo verdikçe sizinle paylaşmaktan çok mutlu olacağım :):):)
(Diyet listesini isteyen arkadaşlar olursa seve seve paylaşabilirim)
baktımda meydan bana kalmış, topikte kimse yok
babamın ölüm yıldönümü olduğu için dünden beri çok duygusaldım :85: şimdi daha iyiyim
füsuncum tebrik edrim
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?