80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ediyorum
çok güzel bir menü.spor konusu da mantıklı.leslie harika her yeri çalıştırıyor.ama koşu bandımı da seviyorum
Ayşe sayesinde ben de yürüyüş bandını kullanmaya başladım,6 yıldır öylece duruyordu,1 ay kullanıyor,diyete son verince onun da işi bitiyordu.Artık hedefime ulaşsam bile,hergün 30 dk yapmaya niyetim var.
Teşekkür ediyorum.

günaydınnnnn kızlarrrr

dün size yazmaı unuttum izlemle konuştumm
yemiş agacının altında yemiş yiyormuş hatunnn
biraz daha izin kopartırsam kalıcam1-2 gün daha diyorr

Oh afiyet olsun,en sevdiğim yaz meyvesidir ama kısıtlı yedim,inşallah seneye...

Ben yemeklerin yanında mutlaka ekmek yemeliyim,yoksa yemek yemiş gibi hissetmiyorum,doymuyorum.Önceleri makarnanın yanında bile ekmek yerdim,hem de beyaz ekmek,çok severim kendilerini.Şimdi de böyle yemeye gayret gösteriyorum.Buzluğa koyuyorum ve 1 dilim çıkartıyorum,böylece fazlası da engellenmiş oluyor.B vitamini için ekmek yemek gerekliymiş de...

Banuuu o üstteki fotoda sağdan ikinci kolyeye bayıldım
Ben onun ortasındaki şeridi çıkarır, bir de küpe yapardım ona
Bayılıyorum öyle ince sık şeritli takılara..

Yüzüklerde çok hoş valla, keşke yakın olsaydık da beraber elden geçirseydik bunları

siyah taşlıyı diyorsun dimiii onunla zincir küpelşeirmi takmayı planlarıyorum...yüzüklerimde gümüş
hepicii cnmmm iş yerinin ganimetleri hep bize hediye gelirdi bunlar..

Burcum benim gittiğim düğünde öyleydi, organizasyon sıfır..Saçma sapan başta bir dansedildi gelin ve damatla, sonra paso pop çaldılar..İlginçti yani..Pasta da hemen geldi dediğin gibi, danstan sonra hemen pasta geldi..
Sen o vücutları görüp de kıskanma, sadece azimlen ablam, bir gün senin de olacak biliyorsun

canım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....

aman olmasın da..benimkinden yana dert yok şu an.çünkü evde yok

benim kocişle ilgilenmem lazımm çok bozukk morali noldu anlamadımm
durmadan trip atıyoo noluyo bu adama yine anlamadım hadi ben kaçıyım bye bye :)

ne oldu canım anlayabildin mi sıkıntısını?

günaydın günaydınnnnnnnnn

nilgün seni gördüm rüyamda ortimmmmmm
zayıf ve çok güzeldinnnnnnnnn...
rüyama kadar girdiniz canım yaaa.....

hayırdır inşallah.ben ancak rüyada zayıf olabilirim

yaaa inanmıyorum ne güzel bir duygu bu..çok çok sevindim.mızmızlanan kaçamak yaptım diyen yerinde sayarken çalışan,uğraşan ve boğazını tutan nasıl da kazanıyor.bana da kapak olsun bu

günaydınnnnn kızlarrrr

oh oh ne güzel..bizim için de yesin.

gümüşe bayılırım.resimleri de gördüm.çok güzel takılar...

nasıl da güzel anlatmışsın yaşadıklarını..inşallah onlardan biri olursun..

iyi yaptın.ağla dur şimdi...hata sende değil sana destek olmayan eşinde...

sabah 8 de kalktım.elektrikler kesikti.kahvaltı falan.elektrikler geldi ama gider diye evei süpürdüm sildim.dağ gibi ütümü yaptım.

birazdan ödev okuyacağım.size bir merhaba diyeyim dedim.

ayşeeeee 75 olmak nasıl bir duygu?anlatsana azcık...eşin de farkediyor mu sendeki değişikliği...

Son düzenleme:

Lolitam zaten o kiskancligin sonucu azim oldu emin ol
iyi oldu iyiii .. azim eksikligi vardi sayelerinde azmime geri kavustum ve yeni hedef belirledim kendime
Ben zayifladim 14.kilo verdim filan diye havaya giriyordum ama yokk cixxx'ss daha yolun basindaymi$im megersem ..
55 olup toplam 33.kilo verdigim zaman kendimi iyi hissedecegim ben bunu anladim ..

Basarmanin yarisi istemek sonucta .. bende istiyorum ve yapacagim ..

inadim tuttu yine yapmadan vermeden bu kilolari icim rahat etmicek ..

Yusufa dün dans ederken kac kez off ne güzel giyinmisler ne güzel fizikleri var diyip durdum
cocukcagiz sende öyle olcan askim ha gayret diyip gaz verip durdu bana bilio ne kadar cok caba harcadigimi
ve zayiflamayi istedigimide azimlendiriyo beni
baskasi olsa baska sekilde tepki verir benimki kuzu kuzu benim derdimle bogusuyor

merhabalar..
sabah uyandım kahvaltı bile yapmadan yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdmve koştum 1 saat planlıyodum ama kan şekerim düştü galiba dizlerim titredi twist mekik zor bitirdim akşamda leslie 5 mil yapcam inş...

ayşecim,bravo vallahi süper gidiosun
seninle kilolarımız aynıydı aşağı yukarı ama sen beni geçtin.
ben yine takıldım yaf.
ayşecim bayram hedefini aşıcan gibi görünüyo canım.
darısı başıma.bende sloganımı banu gibi,bayramda 75.e razıyım diye değiştirsemmi acaba:86:

500gr. artıda olunca çizelgemide yapamadım.hevesim kaçtı.
haftayamı yapsam acep,belki sürpriz olur.
biraz sonra dışarı çıkıcaz ailecek alışveriş için.
hepinizi öptüm canlarım.
güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için

selam kızlar dün gece 3 geçiyodu yattım ,herşey çok güzeldi ,yemekler enfesti,herkes bayıla bayıla yedi ....burda hava yağmurlu bugğün eşim uyuyo elay boyama yapıyo bende bi bakıyım size dedim ,akşama ne yemek yapcam bugün hafif şeyler olsun istiyorum zaten mezeler kaldı,yanına bişiler yapsam yeter...

dünkü menüyü yazıyım kaçıyım ben

sabah:1 dilim kepek ekmek krem peynirle

ara: sütlü kahve

öğle:2 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pilav
ara:1 kurabiye evde yapmıştım kahveyle içtim

akşam:1 parça domates soslu bonfile-1 kibrit kutusu kadar kıymalı lazanya -mezelerden 1 er kaşık bide alkol aldım ama yazmıyım ne kadar içtim ...

gece kahvesi var bide

yarın b-fit ölçümlerimi yazcam size

canım rüyamı net hatırlamıyorum ama çok güzeldin saçların uzuuun ve bakımlı çok şıktın
aslında benim de bu hafta kaçamaklarım oldu ama dengeledim galiba ortim akşamları...
birde regl bitti ya düşüş belkide ondan cuma 75.9 cumartesi 76.200 bugün 75 şaka gibi yanii...
ama dikkat edince hakkaten gidio spor yok hala ve göbüş ve diğer süt için kullanılanlar beni sinir etmeye başladı iyice boşaldı ve tabiki kötü duruyor...
canım daha 78 iken aldığım kot şimdiden bollaştı önü pot durmaya başladı belide oturunca hemen iniyor ama uzunnnn zamandır 42 yim inşallah önce 40 sonra 38 olucammmm...
maşallah çok çalışkansın sabah sabah mükemmel performans...
ben anca kardeşimlere kahvaltıya gittik geldik hava kapalı çok soğuk rüzgarlı ....

ya bu arada kızlar yaşadığınız şehirde c&a varmı bilmiom ordan geçen tatile gitmeden sütyen aldım iki tane ve çok güzeller ...
birsürü model var ve her bedene göre de var o modelden
yıllardın en ii markaların o minimiser modellerine para vere vere öldüm güzel de olsa canım yanmaz ilk defa sıradan bir mağazadan sıradan model alabildim çok da memnunum haaa aldığım modelller yine large grubundan ama yıllardır o hep aynı modelden sonra çokk güzel oldu valla bi bakın derim...

canım aç karna o kadar zorlama bence yemekten iki saat sonra falan yap mide dolu oluncada tediklerin ağzına gelir eşim beden eğitimci ve halı sahaya falan giderken akşam yemek yemez gelince meyve yer ...
birde koşma sadece yürü gereksiz yere kas yaparsın spor salonlarında bile koşmana izin vermez hocalar sadece zamana yay ve sıkılma günlük 45 dakika yürü 4 ile başla 6 ya kadar çık son 10 dakika...
zaten galiba 5.5 ta 45 dakika yürürsen 250 yakarsın oh hadi güzel başlangıç...

ben en son spor salonunu bıraktığımda 3.5 aydır gidiyordum bir gün okul çıkışı gittim ve dediğin gibi biraz açtım ve önve kalp atışlarım hızlandı sonra bi güzel çıkardım sonrada bayıldım kendini zorlama yani... o günden sonrada gitmedim..

ama nasıl da gidesim var ama işte bi başlasam gerisi gelecek...

selam kızlar
ayşecim benim bayram hedefime inmişsin tebrik ediyorum
banucum özellikle sağdan ikinci kolyene bayıldım. aşağıda bir baktım derya da aynısını söylemiş hepsini de güle güle kullan. ben de çıkarıp çıkarıp bakarım arada

canım ben de o kadar takılı kaldığım zamanlar olduki ben marttan beri burdayım benimle başlayan misafir1001 füsun şimdi 65 in altına indi ben koca bir yaz hiç veremeden geldim şimdilerde şükür gidio az uz...

evet bayrama belki 72 olur bu gidişle bu ay 4 kilo verdim aslında hedefim şubat tatiline kadar hedefime ulaşmak ama uzun vadede plan yapınca olmuyo az olsun bizim olsun ne yapalım...

şimdi çizelgemi yeniledim bugüne göre 75 yaptım

aslında doğumdan sonraki 100 kilodan 25 kilo vermiş durumdayım

17 kilom kaldı allaha şükürler olsun....

ilk hedefim 70 ve kendime güzel istediğim bişey alıcam allahım o günleri gösterir inşallah....

ilk hedefim 19 şubat tartımı aldığım tarih (20 hafta var)
o olmazsa 15 mart diyetisyene gittiğim tarih (24 hafta var)

2009 yılı ağustos ayında iş hayatına atılana kadar 60-65 arası gider gelirdi kilom sporcu da olduğum için o zamanlar bana göre çok makul bir kiloydu bu. Fakat işe girmem, sporu bırakmam bir de işin masa başı olması beni yaktı. 2 yılda tam 20 kilo aldım. Kafama göre rejimler yaptım, diyetler yaptım olmadı.3 kilo verdiysem 5 aldım hep ama artık yeter dedim ve cuma günü devlet hastanesinde bir diyetisyene gittim. Yarın hem diyetime hem de pilates'e başlıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde eski kiloma kavuşurum. Kilo verdikçe sizinle paylaşmaktan çok mutlu olacağım :):):)

(Diyet listesini isteyen arkadaşlar olursa seve seve paylaşabilirim)

Son düzenleme:
baktımda meydan bana kalmış, topikte kimse yok
babamın ölüm yıldönümü olduğu için dünden beri çok duygusaldım :85: şimdi daha iyiyim

evet canım moral önemli bende rahatlamak için zaman zaman zaman ağlıyorum beni kendime getiriyor

beyzacım kendini herşeydende yoksun bırakma bulguru rahatlıkla yiyebilirsin abartmadan.. makarna kepekli pirinçte esmer ve haşlama olarak yapabilirsin sebze yemeklerinide yağsız yaparsan sağlıklı beslenerek kilonda kurtulursun. ben hala kahvaltıda 2 di. ekmek yerim, yumurta olursa 1 di. yiyorum, sende kendine göre bi düzen yaparsın

Teşekkür ederim kızlar ben Fatma 3kilo verdim ve artık tek gitmediğine karar verdim. Sadece takip etmekle olmuyo aranıza katılmak istedim.
fatmacım paylaşım ve takip çok önemli sana yapılan yorumlarıda dikkate alırsan başarılı olursun...
Kilo bildirimim;

başlangıç: 91.2
geçen hafta: 64.7
bu hafta:63.4
giden: 1.3
toplam giden: 27.8
boy: 1.65
beden: 40-42
spor: 180 dk
füsuncum tebrik edrim

ilknur moral bulmana sevindim kiloyuda takma rahat ol çok takınca gitmiyor bu illet...

canım her tartı sonucunu söyleme eşine bırak zayıflayınca kendisi fark etsin böylesi daha motive edici oluyor ve eminim eşini utandıracaksın

canım ii geceler aman neye canım sıkılacak milyon tane kelime kullansanda sussanda derdini anlatamadığın anca insanın eşi oluyor....
ciddi bişi yok canım merak etme.....
ayşecim malesef hepsi aynı fabrikanın ürünü gibi

günaydınnnnn kızlarrrr

afiyet olsun söylede yerimizede yesin...
takılarda çok güzel ençokta sondan ikinci kolyeni beğendim arkadaşlarda söylemiş, canım kayranın durumu bellimi yani ameliyat günü...

seni hırslandırmaları çok güzel olmuş.. seninde öyle incecik olmana az kaldı canım
ortime tebrik edrim

hoşgeldin canım ben filiz. hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve şimdi doğru yolda azimle ilerliyoruz

Son düzenleme:
ben çıkayım kimse yok
daha ta. göğsünden köfte yapıp buzlua atıcam hazır bulunsun
:80::80:

filizcim başın saolsun tekrardan allahım mekanını cennet etsin inş..
seni görmek güzel bende yarına ıspanak kavurcam ve tavuk haşlama yapıom akşama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…