80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
4 acı süs biberi
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yk süzme yoğurt
Öğle:
200 gr. light yoğurt
4 çörekotlu diyet bisküvi
1 lokma pizza
Ara:
5-6 çubuk kraker
Akşam:
1 dilim ekmek
1 ızgara balık
karışık salata(nar ekşili-sirkeli)
pişmiş soğan-biber salatası(yağsız)
2 bardak şalgam
Ara:meyveleri yiyeceğim
1 şeftali
1 yeşil elma

2 lt su(artabilir)
şekersiz çaylar
45 dk 5-6 hızda yürüyüş

Son düzenleme:
avm ye gitikk flormarın yeri açılmış
1 ruj alayım dedimm amanın ne güsel şeyler var mercan rebgi bir ruj aldım birde kırmızı oje
oradaki kız rujun rengini tam saglamak için
biraz allık ve biraz kapatıcı sürdü gözleirme
allagın rengine bayıldım şeftali tonu tam 20 tl dedii
almadımm bende bi piyasaya bakayım diye birde gözlerime bişiy sürdüü
bayıldım resmen nasılda güsle durdu kapatıcı gibi bir şeydi sanırım

en kısa zamnda o allagı almalıyım

iyi akşamlar kızlar...

menüm

kahvaltı
1 elmalı kurabiye
1 bardak süt

öqlen
sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
bitkiçayı

ara
1 armut

akşam
yarım kase mercimek çorbası
ızgara balık
havuç salatası

ara
bitkiçayı

3 litre su..

iyi yapmışsın canım güle güle kullan benim kadar makyaj delisi olan biride yoktur heralde şimdi senin flormar gezini okuyınca kalktım makyaj yaptım ben özellikle ruj ve parfüm delisiyim avondan çok alıyorum flormarın göz kalemlei çok kötü ama mor bi kalem aldım geçende ucu hemen kırıldı açmaya çalıştım çürük gibi hiç açılmadı açtıkça kırıldı ...nese cm hayırlı olsun rujun güle güle kullan...

selam kızlar

tatilden hiçbirşey anlamadan yine bitti gitii. hem çalışan hem ev hanımıysanız zor ben yarım gün çalışıyorum çoluk çocuk yok işlerin birkısmını haftaçi halletmeye çalışıyorum ona rağmen haftasonu çok hızlı geçip bitiyor. bi defa ütü hiçç bitmiyor ya tam bitiyor bi posta daha çamaşır yıkamış oluyorum(
biraz önce eşime patladım.

geçmişi henüz okumadım , haftasonu sıfır kaçamaksız bol sporlu geçti. bugün geç kalktım 10 buçuk gibi yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm kalça basen egzersizleri yaptım ve 50 tanecik twist. ama aklım spor yapmakta belki çok geç olmadan 2 mile yaparım bakalım.
menüm
sabah: 1 h. yumurta, yarım sandwiç ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost, yeşil biber,3 zeytin , yeşilçay( 11.30 gibi)
ara: 1 elma
akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yk yeşil fasülye yemeği, 2 yk yoğurt ( saat 6 da)
ara: yeşilçay

şimdi bakalım sizin menüler nasıl okıym geliym :82:

canım kötü olmuş geldi 1000 kalori akşam dikkat et bari canım.tabi yarındaaa

birazda takı resmiiii
ben heeppsine bayıldım canımmmm. en baştaki soldaki küpelerde bana göreeee
canım eğer aç karna zorlanıyorsan yemeklerden 1 2 saat sonra yap sporunu. kötü etkileniyorsun
işte benim canımmm harikasın ne güzel tutmuşsun kendini. tabi içkinin kalorisini bilmiyorum ama bu alkışlar yemeğin için sanaaaaa...

canım benimde nisanda hedefim 55.inşallah sende istediğin kilona inersin. demek 25 kg gittiiii helal arkadaşımaaaaa

merhaba ben tülin.hoşgeldin. biz hergün menülerimizi paylaşıyoruz.sende düzenli yazarsan diyetinide görmüş oluruz canımmm

menümü bugün ilk ben bildireyim dedim...

bir kupa tarçınlı form çayı

kahvaltı=kaşarlı domatesli tost-bi salatalık

öğlen=bir kaşık pilav-çeyrek karnıyarık-2 salatalık

akşam=üç küçük dilim kek üzerine dondurma

canım çok tatlı istemişti kızla böle kek dondurma ikilisi yaptım ama akşam yemeğini iptal edip akşamın yeine yedim kötümü olmuşkızla şimdi 40 dk tempolu yürücem inşş ne diyorssunuz kızlaaaar ???

bugunkü menüm:
sabah: yarımın yarısı yani çeyrek yufkaya boll peynirli gözleme / 1 zeytin / 1biber / yarım salatalık / 2 kupa çay

ara : 1 su b kefir

öğle : 2 tavuk baget haşlama / 5 6 yaprak marul

ara yok

akşam: yağsız hamsi bugulama / salata ( aslında yoğurtlu sebze yiycektim ama eşim balık alınca böle oldu)

ara: evde meyve yok sanırım bi çayla fındık yerim

1 lt iksir
1 lt su şimdilik

cnm güle güle kullan. bir kalem bi ruj insanı bi anda değiştiriveriyor cnm.

e maşşallah sana 93 den değil 100 den düşüyorsun yani uzunca zamandır sabırla diyettesin. inşallah hedefine ulaşırsın istediğini alırsın.
mağazalara gidip xl yerine s beden kıyafet alacağımız günleri görelim inşallah

ben çıkayım kimse yok
daha ta. göğsünden köfte yapıp buzlua atıcam hazır bulunsun
:80::80:

cnm ya bende marketlerde tavuk kıyma görüyorum ama hiç alıp denemedim köftesi güzel oluyormu tavsiye ediyormusun??

yazdıklarını bende her düğüne gittiğimde hissederdim. zayıf zayıf manken gibi hatunlar ortalıkta salınırken ben içim kıpır kıpır oynamak isterken sırf kilolu olduğum için oturur kendimi cezalandırır gibi oynamazdım. oynadığımda zaten dünyanın en çirkin görüntüsü oluşuyormuş gibi hissederdim. iğrenç bir ruh hali. Allahım beni birdaha 90 kilo yapma (amin)

cnm sen ne kadar söylersen söyle alıyorlar kendilerine eşlik edelim diye. ilk başlarda benimkide yaptı ki ben çok severim ama asla ağzıma koymadım. ya paket yaptırdık yada kendi yedi o kadar şeyi.
en son cuma akşamı annemlerde kaldık dışardan bişeyler yaptırmış bizimki ben asla istemiyorum dememe rağmen yaptırmış ama yemedim. benimki kıyamıyor bana o nedenle alıyor ama yemediğimi görüncede helal olsun bu nasıl bir irade ben asla yapamam falan diyor insan dahada gaza geliyor doğal olarak:))

Son düzenleme:

canım ben sen kek diyince baktım nette buldugum bikaç bilgiyi paylaşayım:
BİR DİLİM KEK DEYİP GEÇMEYİN
Bir dilim kekten yaklaşık 200 kalori aldığınızı düşünün. Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:
- 1 saat tempolu yürüyüş.
- Yarım saat merdiven çıkmak.
- 1 saat süpürge ile ev temizliği. Eğer bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız 200 kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkacaktır.
İŞTE HESAPLAMANIZ İÇİN BİRKAÇ KALORİ BİLGİSİ
- 1 dilim baklava: 140 kalori
- 3 adet tulumba tatlısı: 180 kalori
- 1 dilim kremalı pasta: 450 kalori
- 1 dilim börek: 150 kalori
- Çay: Günde 100, haftada 700, ayda 2800 kalori

bide şunu buldum:

Pandispanya (1 dilim)……. .150 kaloriÜzümlü kek (1 dilim)………200 kaloriÇikolatalı kek (1 dilim)…….225 kaloriÜstü bademli meyveli kek (1 dilim) .250 kaloriPonçik(l adet)…………350 kaloriPasta (kremalı 1 adet)……..450 kaloriPasta (çikolatalı 1 adet)…….550 kaloriPötifur (1 adet)…………150 kaloriÇikolatalı bisküvi (1 adet)……100 kaloriHindistan cevizli bisküvi (1 adet) . .100 kaloriBaton sale (1 adet)……….40 kalori

Tatlılar
Dondurmalı Çikolatalı Kek
1 Dilim
275

Çilekli Kek
1 Dilim
300

Çikolatalı Dondurma
Yarım Kase
150

Şerbet
Yarım Kase
135

Elmalı Pay
1 Dilim
300
Kabak Tatlısı
1 Dilim
240

Çikolatalı Puding
Yarım Kase
200

Vanilyalı Puding
Yarım Kase
140

ama ben pudinglerin kalorisine inanamadım.gerçekmi acaba

kızlar artıkdiyet moduna geçmek istiyorum ya
saldıkça salıyor insannn biran önce işleirmiz halledip diyet moduna
dönsem süper olcakk seviyorum diyet yapmayıı

ödüller vermeyii o ödüller daha keyifli oluyor

tülin yazdıklarına katılıyorum küçük bir dilim kek ama kaloriisi uçuk onun yerine sebze olarak neler neler yersin yani
parmak kadar çikoyu yakmak için bir saat yürümen gerekiyor.

şimdi 2 mile yapıcam sonrada duşumu alıcam. pazar günlerini sevmiyorum pazartesi sendromu şimdiden başladı

tülincimm çok dogru bilgiler bunlar
pudingleirn kaloriside dogrudur cnm sütlü tatlı oldugu için kalorisi düşük cnm
hatta daha az olması lazımm

birde bişiytin kalorisinden çok glismein endeksi önemlidir mesela bir parça tavukta 100 kaloridir 1 dlm tatlıda
ama tatlı yiyince daha çabuk açıkırsınınız gi si yüksek oldugu için kan şekeirni daha çabuk düşürüp açıktırır sizlerii

yani kalorisini hesaplayıp herşeyi yiyorum mantıgı pek dogru degildir.

arkadaşlar yazmış zaten.lütfen aç karnına spor yapma.

malesef burada yok canım.olsa alırdım bende..belki de vardır haberim yoktur.yarın arkadaşlara sorayım bakim..
çok güzelmiş rüyan gerçekten.ben de keşke görebilsem kendimi.gaza geliridm bari..

salona başla istersen daha iyi olur zayıflarken..

selam canım nasılsın?

slm hoşgeldin ben nilgün..

ben çıkayım kimse yok
daha ta. göğsünden köfte yapıp buzlua atıcam hazır bulunsun
:80::80:

canım başın sağolsun.Allah mekanını cennet etsin.

güzel menü afiyet olsun.

bende de true color ruju var harika bir renk.inşallah alırsın allığı.fiyatı uygun ama bence.çok pahalı değil piyasaya göre..

çok şaşırdım benim de flormar siyah göz kalemim vardı bitmesin diye dua ettiğim.malesef bitti yenisini alacağım.

harikasın canım.ben de tüm gün ev işi ütü falan yaptım.daha yeni dağ gibi ütü bvitti.ama askıda olanlar var kurusun yine ütü var bi sürü..

çok güzel canım.sabah çörekotu keten tohumu yememişsin..
bilerek mi yemedin?

çok yanlış olmuş.yürümeyi ihmal etme..

vsay be ne irade?boşuna zayıflamıyorsunuz harikasın..

sinir bozucu bilgiler....neskafe ile nasıl iyi gidiyor bir bilsen..

menüm

sabah: 3 dilim etimek,krem peynir,domates,salatalık

ara: 2 yeşil elma

öğle: 3 tane orta boy dolma,yoğurt

akşam: köz patlıcan,köz biber üzeri yoğurt

1 form çayı
1 lt su

kübracım
flormarı çok begeniyorum bende allıkları rujları ,kalem ve ojeleri süper oluyorr
snein kalemin belki hatalı çıkmış olabilirr

bugünki bana sürdükleir allıgı çok begendim ama evde iki allıgım var biri pembe tonundda içinde alın ışıltıları var digeri kahvee bunu alma gereksizmi bilemiyorum:26::26::26:

canım bencede daha az olmalı kalorisi ..çok geldi bana. dediğin gibi glisemik endeks önemli. haklısın canım
evet canım bi parça kek bi saat spora bedel..yap canım sporunu maşaalllaaahhh
çok güzel canım.sabah çörekotu keten tohumu yememişsin..
bilerek mi yemedin?

sinir bozucu bilgiler....neskafe ile nasıl iyi gidiyor bir bilsen..

canım akşam daha faydalı olur dedi ablam.önceden gittiği diyetisyen öyle demiş.bende gece yiyim dedim. inan unutmuştum iyi oldu hatırlattıgın saol canımm
]
juu: filizimmmm başın saolsun canımmm. mekanı cennet olsunnn..o yüzden canın sıkkındı demek. duadan baka elizimden bişey gelmiyo canımm .. sabır sabır sabırr

Son düzenleme:

Zevklerimiz uyuyor demek ki arzum

baktımda meydan bana kalmış, topikte kimse yok
babamın ölüm yıldönümü olduğu için dünden beri çok duygusaldım :85: şimdi daha iyiyim

Filizcim başın sağolsun, bugün bol bol dua ederek kendini az da olsa rahatlatabilirsin..Allah yerinde rahat ettirsin..

İyi akşamlar kızlar,
Bugün eşimle sobayı kurduk, eşyaları taşıdık düzeni değiştirdik of ölüyoruz yorgunluktan
Dün moralim çok bozuktu ipin ucu kaçtı, bugün de sabah öğle harikaydı, akşam bir şeyler yapmaya halim yoktu dolapta börek vardı onu yedim, o yorgunlukla gözüm görmedi..Kaldı elde 4 günüm
İstemiyorum ya istemiyorum bir hafta verip, ertesi hafta artı çıkınca keşke geçen haftada vermeseydim diyorum en azından istikrarlı olurdum...O kadar nefret ediyorum bu durumdan iradesiz gibi...Daha 4 gün var elimden geleni yapacağım..

Şimdi listemizi yapmaya kaçıyorum, sizi de öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…