baktımda meydan bana kalmış, topikte kimse yok
babamın ölüm yıldönümü olduğu için dünden beri çok duygusaldım :85: şimdi daha iyiyim
avm ye gitikk flormarın yeri açılmış
1 ruj alayım dedimm amanın ne güsel şeyler var mercan rebgi bir ruj aldım birde kırmızı oje
oradaki kız rujun rengini tam saglamak için
biraz allık ve biraz kapatıcı sürdü gözleirme
allagın rengine bayıldım şeftali tonu tam 20 tl dedii
almadımm bende bi piyasaya bakayım diye birde gözlerime bişiy sürdüü
bayıldım resmen nasılda güsle durdu kapatıcı gibi bir şeydi sanırım
en kısa zamnda o allagı almalıyım
kızlar
oda bana tamam dedi onlar hazırlanırken ben mutfakta 1 kepçe çorba içtim onun hambg. bi ısırık alırım diye düşünmüştümmm
nese gittik sonuç beyfendi tv serederken bana duymadan cevap vermişşş elinde üç menüle geldi ve burger kıng steak houseee yiyceksin anlamam dediiii
sonuççççç YEDİMMMM
aslında bunu ben böle pilanlamamıştım 45 dakika spordan sonra oldumu şimdiii
ben heeppsine bayıldım canımmmm. en baştaki soldaki küpelerde bana göreeee
canım eğer aç karna zorlanıyorsan yemeklerden 1 2 saat sonra yap sporunu. kötü etkileniyorsunmerhabalar..
sabah uyandım kahvaltı bile yapmadan yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdmve koştum 1 saat planlıyodum ama kan şekerim düştü galiba dizlerim titredi twist mekik zor bitirdim akşamda leslie 5 mil yapcam inş...
sabah:1 dilim kepek ekmek krem peynirle
ara: sütlü kahve
öğle:2 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pilav
ara:1 kurabiye evde yapmıştım kahveyle içtim
akşam:1 parça domates soslu bonfile-1 kibrit kutusu kadar kıymalı lazanya -mezelerden 1 er kaşık bide alkol aldım ama yazmıyım ne kadar içtim ...
gece kahvesi var bide
yarın b-fit ölçümlerimi yazcam size
şimdi çizelgemi yeniledim bugüne göre 75 yaptım
aslında doğumdan sonraki 100 kilodan 25 kilo vermiş durumdayım
17 kilom kaldı allaha şükürler olsun....
ilk hedefim 70 ve kendime güzel istediğim bişey alıcam allahım o günleri gösterir inşallah....
ilk hedefim 19 şubat tartımı aldığım tarih (20 hafta var)
o olmazsa 15 mart diyetisyene gittiğim tarih (24 hafta var)
merhaba ben tülin.hoşgeldin. biz hergün menülerimizi paylaşıyoruz.sende düzenli yazarsan diyetinide görmüş oluruz canımmm2009 yılı ağustos ayında iş hayatına atılana kadar 60-65 arası gider gelirdi kilom sporcu da olduğum için o zamanlar bana göre çok makul bir kiloydu bu. Fakat işe girmem, sporu bırakmam bir de işin masa başı olması beni yaktı. 2 yılda tam 20 kilo aldım. Kafama göre rejimler yaptım, diyetler yaptım olmadı.3 kilo verdiysem 5 aldım hep ama artık yeter dedim ve cuma günü devlet hastanesinde bir diyetisyene gittim. Yarın hem diyetime hem de pilates'e başlıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde eski kiloma kavuşurum. Kilo verdikçe sizinle paylaşmaktan çok mutlu olacağım :):):)
(Diyet listesini isteyen arkadaşlar olursa seve seve paylaşabilirim)
1 ruj alayım dedimm amanın ne güsel şeyler var mercan rebgi bir ruj aldım birde kırmızı oje
şimdi çizelgemi yeniledim bugüne göre 75 yaptım
aslında doğumdan sonraki 100 kilodan 25 kilo vermiş durumdayım
17 kilom kaldı allaha şükürler olsun....
ilk hedefim 70 ve kendime güzel istediğim bişey alıcam allahım o günleri gösterir inşallah....
ilk hedefim 19 şubat tartımı aldığım tarih (20 hafta var)
o olmazsa 15 mart diyetisyene gittiğim tarih (24 hafta var)
ben çıkayım kimse yok
daha ta. göğsünden köfte yapıp buzlua atıcam hazır bulunsun
:80::80:
Selam Kizlaaaar
Nasilsiniz Bakiimmmm Hayirlii Pazarlaaar Hepiciginizeee
Gecmisi Okumadim Tatli$lerim Umarim Herkez Iyidir ..
Banu$ Ablacim Kayra Pa$amiz Nasil Oldu ? Umarim Hersey Iyi Gecmi$tirde
Seninde Yüregine Ve Yüzüne Yeniden Güne$ Dogmu$tur
*******************************************************************************************
Kizlar Nihayetinde Kuzenimin Dügününüde Atlatmi$ Bulunmaktayim Cok Sükür ..
Ama Ne Dügündüü .. Saat 16.00de Basladi Dügün Biz 17.00 De Gittik In Cin Top Oynuyordu ..
Saat 19.00de Bi Dolmaya Basladilar Ki Sormayin
Gelinle Damattan Yarim Saat Önce Geldi Millet Tiki$ Tiki$ Oldu Heryer ..
Bi Kac Dans Ettiler Oyun Havasi Derken Birden Pasta Geldi .. Organisasyon ''SIFIR'' di ..
Benim Bildigim Gece Yarisi Kesilir Pasta , Kuzenimde Kizdi Baya Noluyor Diye ..
Onu Öylece Atlattik Bu Defa Taki Takilcakti Takilari Sunan Adamin Cenesi Bi Düsüktü Ki Offffff Dedirtti .
Önce 1.Sayfalik Spor Federasyonumu Ne Onunla Alakali Bisey Okudu Gelinle Damat Agac Oldu Resmen
Sonra 1.Saat Taki Takildi ..
Sonra Normale Döndü Hayat AMA Saat Oldu 23.00
Bu Dügüne Gitmem Benim Acimdan Iyi Oldu Cünküüüüüüüüüüü Imrene Imrene Bi Kaldiiiimmmm Incecik Citir Hatunlaraaaaaaaaaaa
Hedefimiiii Dün Geceden Itibaren 55 Yaptim
65.Olunca Direk 55'e Düsmek Icin Cabalayacagim .. Icim Resmen Cizz Etti Yerimden Kalkmak Istemedim O Hatunlari Gördükce
Giyini$ Tarzlari Olsun , Oyun Havalarinda Rahat Rahat Döktürmeleri Olsun Ne Bileyim Duruslari Olsun Endamlari Olsun Mesttt Oldumm
ve ItiraF Ediyorum KISKANDIMMM
Onlar Dogustan Öyle Incecik Olanlar Biliyorum, Benim Kemik Yapim Yaradilisim Öyle Degil Öyle Olamicam Hic Birzaman
Ama Böyle Azimle Az Yemek Ve Sporla 36.Beden Olabilirim .. O Bile Kaafii ..
Yeterki Vucudumda Kendimi Rahat Ve Huzurlu Hissedeyim .. Aynada Kendime Bakinca Oram Buram Cikti Demeden Üstüme Biseyler Giyebileyim Yeterr Banaaa ..
Off Cok Yazdim Ama Icimi Dökmem Gerekti KizlarrrCok Fazla Manken Fizik Gördüm Piskolojim Bozuldu
Tam Gaz Devammmmm Citirlik Yolundaaa Pes Etmekk Yokkkkkkkkkkkkk !!!
kızlar
benimm kocam tam bir tv kolik ve bunun faturası bana çıktıııı
dün size bahsetmiştim akşam hamburger yemeye gidelim demişti banaaaa
bende düşünürüz demiştimmm
sonra ben yürüyüş yapıyordum o da tv serediyodu dedim ki ben çıkmadan çorba içerim tunayla sen hamburger yersiniz
oda bana tamam dedi onlar hazırlanırken ben mutfakta 1 kepçe çorba içtim onun hambg. bi ısırık alırım diye düşünmüştümmm
nese gittik sonuç beyfendi tv serederken bana duymadan cevap vermişşş elinde üç menüle geldi ve burger kıng steak houseee yiyceksin anlamam dediiii
sonuççççç YEDİMMMM
aslında bunu ben böle pilanlamamıştım 45 dakika spordan sonra oldumu şimdiii
menümü bugün ilk ben bildireyim dedim...
bir kupa tarçınlı form çayı
kahvaltı=kaşarlı domatesli tost-bi salatalık
öğlen=bir kaşık pilav-çeyrek karnıyarık-2 salatalık
akşam=üç küçük dilim kek üzerine dondurma
canım çok tatlı istemişti kızla böle kek dondurma ikilisi yaptım ama akşam yemeğini iptal edip akşamın yeine yedim kötümü olmuşkızla şimdi 40 dk tempolu yürücem inşş ne diyorssunuz kızlaaaar ???
canım ben sen kek diyince baktım nette buldugum bikaç bilgiyi paylaşayım:
BİR DİLİM KEK DEYİP GEÇMEYİN
Bir dilim kekten yaklaşık 200 kalori aldığınızı düşünün. Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:
- 1 saat tempolu yürüyüş.
- Yarım saat merdiven çıkmak.
- 1 saat süpürge ile ev temizliği. Eğer bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız 200 kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkacaktır.
İŞTE HESAPLAMANIZ İÇİN BİRKAÇ KALORİ BİLGİSİ
- 1 dilim baklava: 140 kalori
- 3 adet tulumba tatlısı: 180 kalori
- 1 dilim kremalı pasta: 450 kalori
- 1 dilim börek: 150 kalori
- Çay: Günde 100, haftada 700, ayda 2800 kalori
bide şunu buldum:
Pandispanya (1 dilim) . .150 kaloriÜzümlü kek (1 dilim) 200 kaloriÇikolatalı kek (1 dilim) .225 kaloriÜstü bademli meyveli kek (1 dilim) .250 kaloriPonçik(l adet) 350 kaloriPasta (kremalı 1 adet) ..450 kaloriPasta (çikolatalı 1 adet) .550 kaloriPötifur (1 adet) 150 kaloriÇikolatalı bisküvi (1 adet) 100 kaloriHindistan cevizli bisküvi (1 adet) . .100 kaloriBaton sale (1 adet) .40 kalori
Tatlılar
Dondurmalı Çikolatalı Kek
1 Dilim
275
Çilekli Kek
1 Dilim
300
Çikolatalı Dondurma
Yarım Kase
150
Şerbet
Yarım Kase
135
Elmalı Pay
1 Dilim
300
Kabak Tatlısı
1 Dilim
240
Çikolatalı Puding
Yarım Kase
200
Vanilyalı Puding
Yarım Kase
140
ama ben pudinglerin kalorisine inanamadım.gerçekmi acaba
merhabalar..
sabah uyandım kahvaltı bile yapmadan yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdmve koştum 1 saat planlıyodum ama kan şekerim düştü galiba dizlerim titredi twist mekik zor bitirdim akşamda leslie 5 mil yapcam inş...
canım rüyamı net hatırlamıyorum ama çok güzeldin saçların uzuuun ve bakımlı çok şıktın
aslında benim de bu hafta kaçamaklarım oldu ama dengeledim galiba ortim akşamları...
birde regl bitti ya düşüş belkide ondan cuma 75.9 cumartesi 76.200 bugün 75 şaka gibi yanii...
ama dikkat edince hakkaten gidio spor yok hala ve göbüş ve diğer süt için kullanılanlar beni sinir etmeye başladı iyice boşaldı ve tabiki kötü duruyor...
canım daha 78 iken aldığım kot şimdiden bollaştı önü pot durmaya başladı belide oturunca hemen iniyor ama uzunnnn zamandır 42 yim inşallah önce 40 sonra 38 olucammmm...
maşallah çok çalışkansın sabah sabah mükemmel performans...
ben anca kardeşimlere kahvaltıya gittik geldik hava kapalı çok soğuk rüzgarlı ....
ya bu arada kızlar yaşadığınız şehirde c&a varmı bilmiom ordan geçen tatile gitmeden sütyen aldım iki tane ve çok güzeller ...
birsürü model var ve her bedene göre de var o modelden
yıllardın en ii markaların o minimiser modellerine para vere vere öldüm güzel de olsa canım yanmaz ilk defa sıradan bir mağazadan sıradan model alabildim çok da memnunum haaa aldığım modelller yine large grubundan ama yıllardır o hep aynı modelden sonra çokk güzel oldu valla bi bakın derim...
ama nasıl da gidesim var ama işte bi başlasam gerisi gelecek...
selam kızlar
ayşecim benim bayram hedefime inmişsin tebrik ediyorum
banucum özellikle sağdan ikinci kolyene bayıldım. aşağıda bir baktım derya da aynısını söylemişhepsini de güle güle kullan. ben de çıkarıp çıkarıp bakarım arada
2009 yılı ağustos ayında iş hayatına atılana kadar 60-65 arası gider gelirdi kilom sporcu da olduğum için o zamanlar bana göre çok makul bir kiloydu bu. Fakat işe girmem, sporu bırakmam bir de işin masa başı olması beni yaktı. 2 yılda tam 20 kilo aldım. Kafama göre rejimler yaptım, diyetler yaptım olmadı.3 kilo verdiysem 5 aldım hep ama artık yeter dedim ve cuma günü devlet hastanesinde bir diyetisyene gittim. Yarın hem diyetime hem de pilates'e başlıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde eski kiloma kavuşurum. Kilo verdikçe sizinle paylaşmaktan çok mutlu olacağım :):):)
(Diyet listesini isteyen arkadaşlar olursa seve seve paylaşabilirim)
ben çıkayım kimse yok
daha ta. göğsünden köfte yapıp buzlua atıcam hazır bulunsun
:80::80:
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
4 acı süs biberi
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yk süzme yoğurt
Öğle:
200 gr. light yoğurt
4 çörekotlu diyet bisküvi
1 lokma pizza
Ara:
5-6 çubuk kraker
Akşam:
1 dilim ekmek
1 ızgara balık
karışık salata(nar ekşili-sirkeli)
pişmiş soğan-biber salatası(yağsız)
2 bardak şalgam
Ara:meyveleri yiyeceğim
1 şeftali
1 yeşil elma
2 lt su(artabilir)
şekersiz çaylar
45 dk 5-6 hızda yürüyüş
iyi yapmışsın canım güle güle kullan benim kadar makyaj delisi olan biride yoktur heralde şimdi senin flormar gezini okuyınca kalktım makyaj yaptım ben özellikle ruj ve parfüm delisiyim avondan çok alıyorum flormarın göz kalemlei çok kötü ama mor bi kalem aldım geçende ucu hemen kırıldı açmaya çalıştım çürük gibi hiç açılmadı açtıkça kırıldı ...nese cm hayırlı olsun rujun güle güle kullan...
selam kızlar
tatilden hiçbirşey anlamadan yine bitti gitii. hem çalışan hem ev hanımıysanız zor ben yarım gün çalışıyorum çoluk çocuk yok işlerin birkısmını haftaçi halletmeye çalışıyorum ona rağmen haftasonu çok hızlı geçip bitiyor. bi defa ütü hiçç bitmiyor ya tam bitiyor bi posta daha çamaşır yıkamış oluyorum(
biraz önce eşime patladım.
geçmişi henüz okumadım , haftasonu sıfır kaçamaksız bol sporlu geçti. bugün geç kalktım 10 buçuk gibi yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm kalça basen egzersizleri yaptım ve 50 tanecik twist. ama aklım spor yapmakta belki çok geç olmadan 2 mile yaparım bakalım.
menüm
sabah: 1 h. yumurta, yarım sandwiç ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost, yeşil biber,3 zeytin , yeşilçay( 11.30 gibi)
ara: 1 elma
akşam: 2 kepçe mercimek çorba, 4 yk yeşil fasülye yemeği, 2 yk yoğurt ( saat 6 da)
ara: yeşilçay
şimdi bakalım sizin menüler nasıl okıym geliym :82:
bugunkü menüm:
sabah: yarımın yarısı yani çeyrek yufkaya boll peynirli gözleme / 1 zeytin / 1biber / yarım salatalık / 2 kupa çay
ara : 1 su b kefir
öğle : 2 tavuk baget haşlama / 5 6 yaprak marul
ara yok
akşam: yağsız hamsi bugulama / salata ( aslında yoğurtlu sebze yiycektim ama eşim balık alınca böle oldu)
ara: evde meyve yok sanırım bi çayla fındık yerim
1 lt iksir
1 lt su şimdilik
menümü bugün ilk ben bildireyim dedim...
bir kupa tarçınlı form çayı
kahvaltı=kaşarlı domatesli tost-bi salatalık
öğlen=bir kaşık pilav-çeyrek karnıyarık-2 salatalık
akşam=üç küçük dilim kek üzerine dondurma
canım çok tatlı istemişti kızla böle kek dondurma ikilisi yaptım ama akşam yemeğini iptal edip akşamın yeine yedim kötümü olmuşkızla şimdi 40 dk tempolu yürücem inşş ne diyorssunuz kızlaaaar ???
cnm güle güle kullan. bir kalem bi ruj insanı bi anda değiştiriveriyor cnm.
e maşşallah sana 93 den değil 100 den düşüyorsun yani uzunca zamandır sabırla diyettesin. inşallah hedefine ulaşırsın istediğini alırsın.
mağazalara gidip xl yerine s beden kıyafet alacağımız günleri görelim inşallah
cnm ya bende marketlerde tavuk kıyma görüyorum ama hiç alıp denemedim köftesi güzel oluyormu tavsiye ediyormusun?
yazdıklarını bende her düğüne gittiğimde hissederdim. zayıf zayıf manken gibi hatunlar ortalıkta salınırken ben içim kıpır kıpır oynamak isterken sırf kilolu olduğum için oturur kendimi cezalandırır gibi oynamazdım. oynadığımda zaten dünyanın en çirkin görüntüsü oluşuyormuş gibi hissederdim. iğrenç bir ruh hali. Allahım beni birdaha 90 kilo yapma (amin)
cnm sen ne kadar söylersen söyle alıyorlar kendilerine eşlik edelim diye. ilk başlarda benimkide yaptı ki ben çok severim ama asla ağzıma koymadım. ya paket yaptırdık yada kendi yedi o kadar şeyi.
en son cuma akşamı annemlerde kaldık dışardan bişeyler yaptırmış bizimki ben asla istemiyorum dememe rağmen yaptırmış ama yemedim. benimki kıyamıyor bana o nedenle alıyor ama yemediğimi görüncede helal olsun bu nasıl bir irade ben asla yapamam falan diyor insan dahada gaza geliyor doğal olarak:))
canım ben sen kek diyince baktım nette buldugum bikaç bilgiyi paylaşayım:
BİR DİLİM KEK DEYİP GEÇMEYİN
Bir dilim kekten yaklaşık 200 kalori aldığınızı düşünün. Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:
- 1 saat tempolu yürüyüş.
- Yarım saat merdiven çıkmak.
- 1 saat süpürge ile ev temizliği. Eğer bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız 200 kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkacaktır.
İŞTE HESAPLAMANIZ İÇİN BİRKAÇ KALORİ BİLGİSİ
- 1 dilim baklava: 140 kalori
- 3 adet tulumba tatlısı: 180 kalori
- 1 dilim kremalı pasta: 450 kalori
- 1 dilim börek: 150 kalori
- Çay: Günde 100, haftada 700, ayda 2800 kalori
bide şunu buldum:
Pandispanya (1 dilim)……. .150 kaloriÜzümlü kek (1 dilim)………200 kaloriÇikolatalı kek (1 dilim)…….225 kaloriÜstü bademli meyveli kek (1 dilim) .250 kaloriPonçik(l adet)…………350 kaloriPasta (kremalı 1 adet)……..450 kaloriPasta (çikolatalı 1 adet)…….550 kaloriPötifur (1 adet)…………150 kaloriÇikolatalı bisküvi (1 adet)……100 kaloriHindistan cevizli bisküvi (1 adet) . .100 kaloriBaton sale (1 adet)……….40 kalori
Tatlılar
Dondurmalı Çikolatalı Kek
1 Dilim
275
Çilekli Kek
1 Dilim
300
Çikolatalı Dondurma
Yarım Kase
150
Şerbet
Yarım Kase
135
Elmalı Pay
1 Dilim
300
Kabak Tatlısı
1 Dilim
240
Çikolatalı Puding
Yarım Kase
200
Vanilyalı Puding
Yarım Kase
140
ama ben pudinglerin kalorisine inanamadım.gerçekmi acaba
canım bencede daha az olmalı kalorisi ..çok geldi bana. dediğin gibi glisemik endeks önemli. haklısın canımtülincimm çok dogru bilgiler bunlar
pudingleirn kaloriside dogrudur cnm sütlü tatlı oldugu için kalorisi düşük cnm
hatta daha az olması lazımm
birde bişiytin kalorisinden çok glismein endeksi önemlidir mesela bir parça tavukta 100 kaloridir 1 dlm tatlıda
ama tatlı yiyince daha çabuk açıkırsınınız gi si yüksek oldugu için kan şekeirni daha çabuk düşürüp açıktırır sizlerii
yani kalorisini hesaplayıp herşeyi yiyorum mantıgı pek dogru degildir.
evet canım bi parça kek bi saat spora bedel..yap canım sporunu maşaalllaaahhhtülin yazdıklarına katılıyorum küçük bir dilim kek ama kaloriisi uçuk onun yerine sebze olarak neler neler yersin yani
parmak kadar çikoyu yakmak için bir saat yürümen gerekiyor.
şimdi 2 mile yapıcam sonrada duşumu alıcam. pazar günlerini sevmiyorum pazartesi sendromu şimdiden başladı
çok güzel canım.sabah çörekotu keten tohumu yememişsin..
bilerek mi yemedin?
sinir bozucu bilgiler....neskafe ile nasıl iyi gidiyor bir bilsen..
selam kızlar
ayşecim benim bayram hedefime inmişsin tebrik ediyorum
banucum özellikle sağdan ikinci kolyene bayıldım. aşağıda bir baktım derya da aynısını söylemişhepsini de güle güle kullan. ben de çıkarıp çıkarıp bakarım arada
baktımda meydan bana kalmış, topikte kimse yok
babamın ölüm yıldönümü olduğu için dünden beri çok duygusaldım :85: şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?