80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım daha koskoca 4 gün var. dediğin gibi bi al bi ver bende sevmiyorum hiç. ama arada kaçırıyoruz işte..listede kolay gelsin canımmm
menüm

sabah: 3 dilim etimek,krem peynir,domates,salatalık

ara: 2 yeşil elma

öğle: 3 tane orta boy dolma,yoğurt

akşam: köz patlıcan,köz biber üzeri yoğurt

1 form çayı
1 lt su

canım menü güzel olmuş ..akşamda acıkırsın ara yap. valla ben çayla fındık demiştim ya akşam yemeğini 5 gibi yiyince çok acıktım. kuşburnuyla 4 kuru kayısı 20 tane kadarda fındık yedim. kayısı 18 kal 1 tanesi yani yaklaşık 250 kal aldım. pişmanım ya keşke 1 galetayla ayran içseydim

tülincim okudum keklerin kaloisini çok kötü ama şimdi tam 1 saat tempolu yürüdüm yarım elma yedm duştan sonra böle yakmışımdır diye düşünüyorum ama bilem yinede...

banucum ben allık pek kullanmıyoum hiç allığım yok zaten açık tenliyim yanaklarım hemen kızarır hiç allık almadım o yüzden bilemicem ama sen hafif esmesin allaık sana lazım ve yakışır cnm...

ben yatıyorum kızlar kocam yeteeeeeeer diye bir nida kopardı yatıyorum artık görüşürüz yarın hepinizi seviyorummm iiyi geceler ...

bu arada izlem : darkolive çok selamlarını iletti faceden. keyfimiz yerinde diyor. kk ya çok giremiyormuş, sayfalar açılmıyormuş , çok çok selamlar dedi.. öperim siziiiiiii dediii

canım yakmışsındır inşallah.hadi kaç yat kızcak eşin bizeeeiyi geceler canımm

Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll

Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler

nilgün de söylemiş güzel şeyler ama cısssss....

ay benim yarın boş günüm ya kurtuldum pazartesi sendromundan ......çok güzel bir duygu....
canım sanki 20 fındık çok olmuş gibi geldi onun yerine meyve süt veya ayran olabilirmiş fındık maksimum 6 olmalı....

Sevdamcee tebrikler

canım ellerine sağlık inşallah haftaya da böyle ilk sıralarda olursun benim kırmızı olmama 3 kalmış ...
bu arada 75 sözüm var sizlere ama saçımı bu hafta boyatayım ve güzel bir ciciyle fotoğraf çektireyim hemen gelecek ondan sonra....

Sevdamcee tebrikler

Tessekkur ederim cnmmmm birinci olmak super bir duyguymusssssss bende kilo veren herkesiii tebrik ediyorum veremiyenlerdeee cok cok azimlee haftayaa vermelerini diliyorum
Ve bugunku menum
Kahvaltida cift sarili yumurta ve az birsey peynir 1diilim ekmek
Oglen 1kase corba
Aksam yogurtlu patlican kozlenmis domates ve 3kanat 3tanede gogus eti mangalda yapilmisaksam biraz fala kacirdim ama mangala dayanamadim bugunluk boyle olsun 3 litre suuuu

Sevdamcee tebrikler

canımmm ellerine sağlıııkkk. soğuk geliyor kardanadamlı kar taneli harika bi liste olmuşşş. ayyy bende 4. olmuşuuuummmm maşallahhh sende 2. harikasın. fusunda 3. olmuş. ve sevdamce tebrikler canım maşallaahhh.azmin daim olsunnnnnn.kilo veren herkesi tebrik ederimm.. veremeyenler daha 4 günümüz var bu hafta çooook sıkı geliyo herkes neşe doldumm bi annnnnnnn

bende kaçıyoreee kızlar iyi gecelerrrr

canım sanki 20 fındık çok olmuş gibi geldi onun yerine meyve süt veya ayran olabilirmiş fındık maksimum 6 olmalı....
....

ahh canım bi sinir anıma geldi yapmazdım aslında pişman oldum ama geç oldu. 10 fındık 100 kalori zaten..bile bile yedimmm. bu haftaki kaçamağıma saydım artık :78::78::78:

ellerine sağlık canım..aman vermişken dikkat et kendine.iyice toparladın kendini harikasın..

evet çok olmuş fındık canın sağolsun.her zman yapmıyorsun.ben de acıktım küçük bir kase k yedim 2 saat önce..

bu arada izlem : darkolive çok selamlarını iletti faceden. keyfimiz yerinde diyor. kk ya çok giremiyormuş, sayfalar açılmıyormuş , çok çok selamlar dedi.. öperim siziiiiiii dediii

a.s canım..

Sevdamcee tebrikler

ellerin der görmesin canım.tam kışa uygun bir konsept.arka plan yani..tebrik de ediyorum seni..

ya simdi benim aklim karisti sekersiz caydadami kalori varrrrrr meyve caylarinda filen????????

sabah
1 kepçe tarhana çorbası
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 çatal ucu peynir
6-7 patates kızartması
1 ısırık beyaz ekmek

ara
1 erik

öğle
1 bardak ayran
2 kepçe şehriye çorbası

ara
2 badem 1 kaju

akşam
3 haşlanmış baget

ara
1 erik
çeyrek elma
2-3 patlamış mısır

3 litre su
1 yeşil çay
1 form çayı
sporsuz geçen bir gün daha....

ii geceler kızlar aklımdaki bir kaç şeyi yazayım

filizicm
alıntılarda gördüm babanın ölüm senesiymiş
allah sabır verisn mekanı cennet olsunnn(

sevdamce
şekersiz çaylarda kalori yok cnmm

deryoş
liste harika olmuş tatlım elleirne saglık bende sabahtan itibaren dikkat etmeye başlıyorum böyle olmuyor
kızlarrr neler yeidm neler çayın yanınd akek kurabiye,beyaz ekmek,kızartrma
ipin ucu kaçıyor hastane işide olunca ona gör ebi ayarlama yaparım artık amaa
gerçekten diyet modundan fırladım gittimmmmmm
yer açın ben geliyorummmmmmmmmm

valla ayşe ben 6.5 la başlıyorum 6.8 arada koşu 5 dk o zaman 8 e çıkıyorum... ama benim spor geçmişimde var zaten.. 5.5 imkansız yavaş geliyo bana... kasım olsun yağım olmasın valla...önceden 67de 38 giyince göbeğim bile yoktu şimdi aşağı doğru koca bi göbeğim var deli oluyorum...teşekkür ederim bilgilerin için

sen 2 yılda lamışın ben 9 ayda 15 aldım inş isteyen herkes eski kilosuna yada istediği kiloya ulaşır..azmim var mı yok mu göreceğim valla bende güvenemiyorum kendime ve çevre şartlarına hadi hayırlısı..:))

ya bu diyetle 1ayda10kilo vermek mümkünmü? ben en fazla 5 kilo verebiliyorum eğer mümkünse yapalım hı? sevgiler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…