canım daha koskoca 4 gün var. dediğin gibi bi al bi ver bende sevmiyorum hiç. ama arada kaçırıyoruz işte..listede kolay gelsin canımmmİyi akşamlar kızlar,
Bugün eşimle sobayı kurduk, eşyaları taşıdık düzeni değiştirdik of ölüyoruz yorgunluktan
Dün moralim çok bozuktu ipin ucu kaçtı, bugün de sabah öğle harikaydı, akşam bir şeyler yapmaya halim yoktu dolapta börek vardı onu yedim, o yorgunlukla gözüm görmedi..Kaldı elde 4 günüm
İstemiyorum ya istemiyorum bir hafta verip, ertesi hafta artı çıkınca keşke geçen haftada vermeseydim diyorum en azından istikrarlı olurdum...O kadar nefret ediyorum bu durumdan iradesiz gibi...Daha 4 gün var elimden geleni yapacağım..
Şimdi listemizi yapmaya kaçıyorum, sizi de öpüyorum
menüm
sabah: 3 dilim etimek,krem peynir,domates,salatalık
ara: 2 yeşil elma
öğle: 3 tane orta boy dolma,yoğurt
akşam: köz patlıcan,köz biber üzeri yoğurt
1 form çayı
1 lt su
tülincim okudum keklerin kaloisini çok kötü ama şimdi tam 1 saat tempolu yürüdüm yarım elma yedm duştan sonra böle yakmışımdır diye düşünüyorum ama bilem yinede...
banucum ben allık pek kullanmıyoum hiç allığım yok zaten açık tenliyim yanaklarım hemen kızarır hiç allık almadım o yüzden bilemicem ama sen hafif esmesin allaık sana lazım ve yakışır cnm...
nilgün de söylemiş güzel şeyler ama cısssss....canım ben sen kek diyince baktım nette buldugum bikaç bilgiyi paylaşayım:
BİR DİLİM KEK DEYİP GEÇMEYİN
Bir dilim kekten yaklaşık 200 kalori aldığınızı düşünün. Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:
- 1 saat tempolu yürüyüş.
- Yarım saat merdiven çıkmak.
- 1 saat süpürge ile ev temizliği. Eğer bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız 200 kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkacaktır.
İŞTE HESAPLAMANIZ İÇİN BİRKAÇ KALORİ BİLGİSİ
- 1 dilim baklava: 140 kalori
- 3 adet tulumba tatlısı: 180 kalori
- 1 dilim kremalı pasta: 450 kalori
- 1 dilim börek: 150 kalori
- Çay: Günde 100, haftada 700, ayda 2800 kalori
bide şunu buldum:
Pandispanya (1 dilim) . .150 kaloriÜzümlü kek (1 dilim) 200 kaloriÇikolatalı kek (1 dilim) .225 kaloriÜstü bademli meyveli kek (1 dilim) .250 kaloriPonçik(l adet) 350 kaloriPasta (kremalı 1 adet) ..450 kaloriPasta (çikolatalı 1 adet) .550 kaloriPötifur (1 adet) 150 kaloriÇikolatalı bisküvi (1 adet) 100 kaloriHindistan cevizli bisküvi (1 adet) . .100 kaloriBaton sale (1 adet) .40 kalori
Tatlılar
Dondurmalı Çikolatalı Kek
1 Dilim
275
Çilekli Kek
1 Dilim
300
Çikolatalı Dondurma
Yarım Kase
150
Şerbet
Yarım Kase
135
Elmalı Pay
1 Dilim
300
Kabak Tatlısı
1 Dilim
240
Çikolatalı Puding
Yarım Kase
200
Vanilyalı Puding
Yarım Kase
140
ama ben pudinglerin kalorisine inanamadım.gerçekmi acaba
ay benim yarın boş günüm ya kurtuldum pazartesi sendromundan ......çok güzel bir duygu....tülin yazdıklarına katılıyorum küçük bir dilim kek ama kaloriisi uçuk onun yerine sebze olarak neler neler yersin yani
parmak kadar çikoyu yakmak için bir saat yürümen gerekiyor.
şimdi 2 mile yapıcam sonrada duşumu alıcam. pazar günlerini sevmiyorum pazartesi sendromu şimdiden başladı
canım sanki 20 fındık çok olmuş gibi geldi onun yerine meyve süt veya ayran olabilirmiş fındık maksimum 6 olmalı....canım daha koskoca 4 gün var. dediğin gibi bi al bi ver bende sevmiyorum hiç. ama arada kaçırıyoruz işte..listede kolay gelsin canımmm
canım menü güzel olmuş ..akşamda acıkırsın ara yap. valla ben çayla fındık demiştim ya akşam yemeğini 5 gibi yiyince çok acıktım. kuşburnuyla 4 kuru kayısı 20 tane kadarda fındık yedim. kayısı 18 kal 1 tanesi yani yaklaşık 250 kal aldım. pişmanım ya keşke 1 galetayla ayran içseydim
canım ellerine sağlık inşallah haftaya da böyle ilk sıralarda olursun benim kırmızı olmama 3 kalmış ...Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll
Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler
Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll
Sevdamcee tebrikler
Sevdamcee tebrikler
canım sanki 20 fındık çok olmuş gibi geldi onun yerine meyve süt veya ayran olabilirmiş fındık maksimum 6 olmalı....
....
İyi akşamlar kızlar,
Bugün eşimle sobayı kurduk, eşyaları taşıdık düzeni değiştirdik of ölüyoruz yorgunluktan
Dün moralim çok bozuktu ipin ucu kaçtı, bugün de sabah öğle harikaydı, akşam bir şeyler yapmaya halim yoktu dolapta börek vardı onu yedim, o yorgunlukla gözüm görmedi..Kaldı elde 4 günüm
İstemiyorum ya istemiyorum bir hafta verip, ertesi hafta artı çıkınca keşke geçen haftada vermeseydim diyorum en azından istikrarlı olurdum...O kadar nefret ediyorum bu durumdan iradesiz gibi...Daha 4 gün var elimden geleni yapacağım..
Şimdi listemizi yapmaya kaçıyorum, sizi de öpüyorum
canım daha koskoca 4 gün var. dediğin gibi bi al bi ver bende sevmiyorum hiç. ama arada kaçırıyoruz işte..listede kolay gelsin canımmm
canım menü güzel olmuş ..akşamda acıkırsın ara yap. valla ben çayla fındık demiştim ya akşam yemeğini 5 gibi yiyince çok acıktım. kuşburnuyla 4 kuru kayısı 20 tane kadarda fındık yedim. kayısı 18 kal 1 tanesi yani yaklaşık 250 kal aldım. pişmanım ya keşke 1 galetayla ayran içseydim
bu arada izlem : darkoliveçok selamlarını iletti faceden. keyfimiz yerinde diyor. kk ya çok giremiyormuş, sayfalar açılmıyormuş , çok çok selamlar dedi.. öperim siziiiiiii dediii
Sevdamcee tebrikler
ya simdi benim aklim karisti sekersiz caydadami kalori varrrrrr meyve caylarinda filen????????canım ben sen kek diyince baktım nette buldugum bikaç bilgiyi paylaşayım:
BİR DİLİM KEK DEYİP GEÇMEYİN
Bir dilim kekten yaklaşık 200 kalori aldığınızı düşünün. Bu kaloriyi yakmak için neler yapmanız gerektiğine bakalım:
- 1 saat tempolu yürüyüş.
- Yarım saat merdiven çıkmak.
- 1 saat süpürge ile ev temizliği. Eğer bu bir dilim keki yedikten aldığınız kaloriyi yakacak bir aktivitede bulunmuyorsanız 200 kalori haneye yazılmış olacak ve baskülde kilo olarak karşınıza çıkacaktır.
İŞTE HESAPLAMANIZ İÇİN BİRKAÇ KALORİ BİLGİSİ
- 1 dilim baklava: 140 kalori
- 3 adet tulumba tatlısı: 180 kalori
- 1 dilim kremalı pasta: 450 kalori
- 1 dilim börek: 150 kalori
- Çay: Günde 100, haftada 700, ayda 2800 kalori
bide şunu buldum:
Pandispanya (1 dilim) . .150 kaloriÜzümlü kek (1 dilim) 200 kaloriÇikolatalı kek (1 dilim) .225 kaloriÜstü bademli meyveli kek (1 dilim) .250 kaloriPonçik(l adet) 350 kaloriPasta (kremalı 1 adet) ..450 kaloriPasta (çikolatalı 1 adet) .550 kaloriPötifur (1 adet) 150 kaloriÇikolatalı bisküvi (1 adet) 100 kaloriHindistan cevizli bisküvi (1 adet) . .100 kaloriBaton sale (1 adet) .40 kalori
Tatlılar
Dondurmalı Çikolatalı Kek
1 Dilim
275
Çilekli Kek
1 Dilim
300
Çikolatalı Dondurma
Yarım Kase
150
Şerbet
Yarım Kase
135
Elmalı Pay
1 Dilim
300
Kabak Tatlısı
1 Dilim
240
Çikolatalı Puding
Yarım Kase
200
Vanilyalı Puding
Yarım Kase
140
ama ben pudinglerin kalorisine inanamadım.gerçekmi acaba
Sevdamcee tebrikler
canım rüyamı net hatırlamıyorum ama çok güzeldin saçların uzuuun ve bakımlı çok şıktın
aslında benim de bu hafta kaçamaklarım oldu ama dengeledim galiba ortim akşamları...
birde regl bitti ya düşüş belkide ondan cuma 75.9 cumartesi 76.200 bugün 75 şaka gibi yanii...
ama dikkat edince hakkaten gidio spor yok hala ve göbüş ve diğer süt için kullanılanlar beni sinir etmeye başladı iyice boşaldı ve tabiki kötü duruyor...
canım daha 78 iken aldığım kot şimdiden bollaştı önü pot durmaya başladı belide oturunca hemen iniyor ama uzunnnn zamandır 42 yim inşallah önce 40 sonra 38 olucammmm...
maşallah çok çalışkansın sabah sabah mükemmel performans...
ben anca kardeşimlere kahvaltıya gittik geldik hava kapalı çok soğuk rüzgarlı ....
ya bu arada kızlar yaşadığınız şehirde c&a varmı bilmiom ordan geçen tatile gitmeden sütyen aldım iki tane ve çok güzeller ...
birsürü model var ve her bedene göre de var o modelden
yıllardın en ii markaların o minimiser modellerine para vere vere öldüm güzel de olsa canım yanmaz ilk defa sıradan bir mağazadan sıradan model alabildim çok da memnunum haaa aldığım modelller yine large grubundan ama yıllardır o hep aynı modelden sonra çokk güzel oldu valla bi bakın derim...
canım aç karna o kadar zorlama bence yemekten iki saat sonra falan yap mide dolu oluncada tediklerin ağzına gelir eşim beden eğitimci ve halı sahaya falan giderken akşam yemek yemez gelince meyve yer ...
birde koşma sadece yürü gereksiz yere kas yaparsın spor salonlarında bile koşmana izin vermez hocalar sadece zamana yay ve sıkılma günlük 45 dakika yürü 4 ile başla 6 ya kadar çık son 10 dakika...
zaten galiba 5.5 ta 45 dakika yürürsen 250 yakarsın oh hadi güzel başlangıç...
ben en son spor salonunu bıraktığımda 3.5 aydır gidiyordum bir gün okul çıkışı gittim ve dediğin gibi biraz açtım ve önve kalp atışlarım hızlandı sonra bi güzel çıkardım sonrada bayıldım kendini zorlama yani... o günden sonrada gitmedim..
ama nasıl da gidesim var ama işte bi başlasam gerisi gelecek...
2009 yılı ağustos ayında iş hayatına atılana kadar 60-65 arası gider gelirdi kilom sporcu da olduğum için o zamanlar bana göre çok makul bir kiloydu bu. Fakat işe girmem, sporu bırakmam bir de işin masa başı olması beni yaktı. 2 yılda tam 20 kilo aldım. Kafama göre rejimler yaptım, diyetler yaptım olmadı.3 kilo verdiysem 5 aldım hep ama artık yeter dedim ve cuma günü devlet hastanesinde bir diyetisyene gittim. Yarın hem diyetime hem de pilates'e başlıyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde eski kiloma kavuşurum. Kilo verdikçe sizinle paylaşmaktan çok mutlu olacağım :):):)
(Diyet listesini isteyen arkadaşlar olursa seve seve paylaşabilirim)
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
ben doğuma 91 kilo ile gittim
çıktığımda 83 tüm
süt olsun diye ye babam ye ve sonuç 86 hatta bucuk da vardı((
10 gündür diyetteyim 3 kiloya yakın gitti
cumadan cumaya tarılacağım
sabah: 2 dilim kepek ekmegi ile tost----ya da---1 dilim kepek ekmek yumurta peynir
öğlen: meyve---ya da---corn fleks----yada ---hiç bir şey
akşam: sebze---ya da ---et ---ya da ---hiç birşey
öğünlerim şimdilik böyle
dün dayanamayıp yarım tiramusu yedim
ama olcek dimi o kadar
hedef şimdilik 1 ayda 10 kilo
inşallllaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?