80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listeye girememenin üzüntüsünden ne günaydın demişim ne deryaya eline sağlık demişim...bu saatte tabiki benden başka kimse yok gene bir nöbet çıkışışı...
önce listem

sabah aktivia kahvaltı taze meyve suyu bir dilim ekmek ve peyndi ve salat
sonra uds ye girdim sonra çalışmaya başladım...bir ara 3 bisküvi yedim
aksama kadar çok yoğundum yiyemedim..
aksam 7 gibi kardeşim evden yemek getirdi
actifry da klzarmış çok az patates ve 2 biber ywdim.iki tatlı kaşığı da tavuk göğsü
2lt ye yakın su içebldim
ve işte yıkıcı nokta sabah 3 te kahve ve simit(pastene simiti gibi)
biraz sonra da uyuyacağım...
bakkal defteri gibi liste değil mi?

canın sağolsun.emeğine sağlık.suyu içebilmen ne kadar güzel..menün de güzel tabiki.

gel valla.istesen yaoarsın sen..

oooo süpersin.benim de ciddi bir spor geçmişim var ama vücudu yormamak adına önce 4. 5 la başlıyorum.yarım dk yürüyorum ve 5.5 a çıkıyorum.sonlara doğru 6 da yürüme yada 8 de koşma yapıyorum.ne kadar farklı şu metalar ya..sen vücudunu bilirisn canım.spor yap da..belki vücudun buna alıştı..

ya bu diyetle 1ayda10kilo vermek mümkünmü? ben en fazla 5 kilo verebiliyorum eğer mümkünse yapalım hı? sevgiler:26:

bir ayda 10 kilo mu..şaka mı bu?haftada 1 kilo vermek bile her baba yiğidin harcı değil.en ideali ayda 4 kilo..kilo vermek bu kadar kolay değil arkadaşım.ama düzeni tutturursan zor da değil.sen bize takıl sorularını sor.sağlıklı menüleri beraber paylaşalım.

nöbet deyince insan bir şey diyemiyor.canın sağolsun.sık sık tarçın çayı içsen belki nefsin daha körelir.sabahın köründe insan tabiki simit poğaça hayali kurar.çok normal.kaç kere çocuklarımı sabahın 3-4 -5 inde acile götürdüm.o saatte gelen hastaya sağlıklı karar verip ilaç yazmak kolay değil diye düşünüyorum.yaptığın işi düşününce boşver.nöbet sabahları senin kaçamak zamanın olsun.diğer zamanlar dikkat edersin.

inşallah nöbetin iyi geçmiştir.

yazmayayım diyorum ama yazacağım.kızlar ben nasıl bir insanım bilemiyorum ya.hayır yazıp beni teselli edein diye değil.sadece içimden yazmak geldi.sabah yani şimdi sizi okurken ne geldi aklıma.ben tatilden eve 30 temmuzda geldim.1 ağustos de yuvarlak.2 ay 10 gün geçti.geldiğimde 79.8 dim şimdi 80.5 um.700 gr artıdayım..yani koskoca 2 ayda 1 kilo verememişim.bu ne acı bir şey ya..

dün ders için materyal hazırlarken*ki gece 12 ye kadar hazırladım ara ara size takıldım-karton kestim yapıştrdım vs.yani kızlar 9.30 da yattı ve ben tam 2.5 saat krtonlarla uğraştım.dersim mesleğim konusunda uyku yorgunluk dinlemeyen ben diyet ve spor konusunda aynı kararlılığı göstermiyorum.

ne demek ya..2 ayda 1 kilo bile verememek..çok koydu bana.diyeceksin biz bu 2 ayda seni sürekli uyardık ama.haklısınız ama ne beni harekete geçiriyor ben neyden anlıyorum bilemedim.

sakın beni teselli etmeyin.lütfen.aksine haklısın deyip bi azarlayında kendime geleyim..

artık giyineyim öpüyorum hepinizi...

günaydın arkadaşlarrr bu sabah haftalardan sonra baskülüm yüzüme güldü çok güzel bir rakam gördüm Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm :92::92::92::92: şimdi sizlere iyi sohbetler dileyip ben kursuma gideyimm

sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta,2 dilim sucuk
domates,salatalık,peynir,2-3 zeytin
lorlu biber kavurması
1 bardak meyve suyu

ara:kahve

öğle:
2 yemek kaşığı şakşuka
1 kase yoğurt
3 yemek kaşığı patetes püre

ara:yok

akşam
avuç içi kadar tavuk
2 y.kaşığı pilav
yoğurt
pancar salatası2 y.kaşığı
patlıcan salatası 2 y.kaşığı

valla bugünden itibaren sebzeye geçiş yapıcam arkadaşlar çünkü çok et tükettik çok karbonhidrat aldık 2 gündür(lazaya ,pilav derken)
deryacım liste güzel ben artık haftaya tepelere çıkıcam hayırlısıyla çok ezdiler beni aşağıda kaç haftadır ,dur bakam hayırlısı....
tülincim o gece kendime hakim oldum ama bugün yine cuma kilomdayım 76 yani,olsun artık vucut şoklarda düzelcek elbet....
bugün kış gibi ya,ben hiç sevmem kışı,hava kapalı olunca bende kararıyorum....offfff duş alıyım bari açılırım.....

------------20011/nisan ---------2011-eylül----------2011-ekim
vct.ktle.end.30.6-----------------28.9---------------28.6
vct yağ oran.38.8----------------36.3----------------37.2
ağırlık 81.5-----------------------76.8 --------------76
göğüs 116-----------------------112-----------------109.5
göğüs altı 105--------------------95 -----------------94
bel 105.5-------------------------94 ----------------92
karın(gbk.deliği)112--------------104 ----------------102
kalça 110-----------------------103 ----------------103
basen 100-----------------------94 ----------------93
sağ üst bacak 61.5--------------56 -----------------55
sol üst bacak 61.5---------------56.5 ---------------56
sağ baldır 37.5-------------------36-----------------36
sol baldır 37.5-------------------36.5----------------35
sağ üst kol 35.5-----------------31 -----------------30
sol üst kol 36--------------------32 -----------------31

kızçelerim bu ay toplamda 13 cm incelmiş 800 gram vermişim ama yağ oranımda artış var 0.9 oranındaki bu hiç hayra alamet değil nedenini biliyorum aşırım nescafe tüketimi .artık kesmeliyim şu mereti,nedenini bile bile içiyorum neskafe yağ tutuyor vucutta

Günayyydddıııııınnnn hava kapalı ama benim içim yazzzzz....sabah eşimi gönderdim 5 fınduk yedim.meto başlasın çalışmaya diye.ardından leslie 5 mili 4 mil sonunda bıraktım.sol diz kapağım ağrıyınca.ardından 70 mekik + 100 twist yapıvediimmm..duşumu aldım hop burdayımmmm

ya simdi benim aklim karisti sekersiz caydadami kalori varrrrrr meyve caylarinda filen????????
canım şekersiz olursa kalori yok tabi. o değer şekerli sanırım. 1 çay k. toz şeker 15 kalori biliyorum ben.
ii geceler kızlar aklımdaki bir kaç şeyi yazayım

gerçekten diyet modundan fırladım gittimmmmmm
yer açın ben geliyorummmmmmmmmm
gel anım gelll yer hazırr..liste başı seni bekliyooorrrr
ya bu diyetle 1ayda10kilo vermek mümkünmü? ben en fazla 5 kilo verebiliyorum eğer mümkünse yapalım hı? sevgiler:26:
canım ben tülin.hoşgeldin. bu liste bizim için sağlıksız. ve sanırım o arkadaş kendi kafasına göre yapıyor. öğlen meyvele geçiştirilemez.ara öğünde yok. ayda arkadaşlarımında dediği gibi 4 kg sağlıklı olan.kolay gelsin canımm

canım teselli etmek değil elbette sana kıyamamak aslında. çünkü sen zaten hatalarının yada yanlışlarının farkındasın. bilgili birine insan ne diyceğini bilemiyor.bence sen diyetisyene gitmelisin canım. metabolizma hızını fala ölçtürmelisin.yavaşladımı acaba.bende 26 ağustosta 76.1 mişim son bildirim 7 ekimde 74.3 1 ay 10 günde 1.800 anca vermişim. bende çok kızıyorum kendime. gittim geldim yedim geldime ne olduuu.antepe gittim 3 kg aldım geldim 2 hafta onu verdim. trabzona gittim 2 kg aldım geldim 1 hafta onu verdim.bu 5 kg yu düzgün veripte şimdi 70 i görsem ne olurdu. bende asıldım şimdi spora. senin düzenin hepten değişti. okul başladı , erken uyanıyosun, yorgunluktan spor yapamıyosun. epeydir menünde güzel.bence sen mutlaka diyetisyene git canım. eh ozmn meton normal çıkarsa çantalar tarafımdan gelecek

canım menün güzel. dediğin gibi eccük sebze ağırlıklı yede kendine gelsin vucut. ölçülerinede baktım dediğin gibi azcık yağ gelmiş. ama 5 kg gitmişşş. belden incelmende çok iyi. zaten bizde bacakta yok..devam canım devammmm

2 haftadır kilo bidriyorum listede ben niye yokum deryaaa

irongirl önceden de demiştim ya ben hakim değilim topiğe o yüzden kimin 2 haftası doldu bilemiyorum, kusura bakma, haftaya listedesin

Nilgün bilirim sen dürüstlük seversin, o yüzden ben de dürüstçe görüşlerimi yazacağım..
Sen de aynı benim gibi kafan rahatken diyet yapabiliyorsun..Tatilde ne okul vardı ne ev stresi, gayet güzel ilerliyordun ama evine dönünce iş başladı, e evdeki stresler başladı sen de o yüzden dağıldın..Bunun çaresini bulsam, yani hayattaki sorunlardan etkilenip diyete yansıtmamanın çaresini bulsam önce kendim yapardım..
Ama artık senin herkesten önce kendini düşünmen lazım artık bunu biliyorum, anne nilgünden ve eş nilgünden önce sadece "nilgün" e bir dönüp bakman lazım o ne istiyor, ne hissediyor diye..

Bak öğretmen nilgün öğrencileri için uykusuz kalabiliyor, anne nilgün çocukları için yorgunluğa katlanıyor, eş nilgün eşi için kafasını sürekli kurcalayan sorunlara rağmen iyi olmak için savaş veriyor..
Ama nilgün ne yapıyor bütün bunlardan aldığı stresi kendinden çıkarıyor..Gene olan ona oluyor..Buna izin vermemen için eşinle bu diyetin önemi hakkında konuşman mı lazım, çocukların için çevrenden yardım alman mı lazım (tabi gerekliyse, gerek duyuyorsan) okulda nasıl bir düzenleme yaparsın bilmiyorum ama senin şu sinir stresini biraz sırtından atman lazım ki kendine gelebilesin...
Tatilde başarıp da şu an başaramamanın en büyük sebebi bu..Sorunlu bir sınıf vermişlerdi sana ne oldu orada mısın hala?
Bunlar ne teselli ne de ona benzer bir şey şurada sorunlarımız hakkında sohbet ediyoruz o kadar, kendini kötü hissetmen gereken hiçbir şey yok..Başardığını biliyoruz, ve tekrar başarabileceğini de..Hepsi bu..

günaydınnnnnnnnn

herkez için güzel bir hafta olsun. elimizde kalan 4 günü çok iyi değerlendirmemiz lazım. okuduklarıma göre bu hafta cumaya iddaalı olanlar çok,
listede ilk üçe göz dikenler olsun çekilin ben geliyorum diyenler olsun kıran kırana mücadele vay be maşallah bize
benimde gözüm ilk üçte

sabah erken uyandım lesli yaptım 15 dakikacık olsun meta hızlanmıştır. sonra duş aldım sonra kahvaltımı yaptım.
bugün haftanın ilk günü miniklerim beni yeterince yoracaklar zaten okulda onlarla beraberken 5 dakika oturmak ne mümkün.

nilgün sen bilinçli birisin biliyorsun ki diyet 2-3 aya sığan oldu bitti yapılan birşey değil. tabiki zaman alıcak . bunlar teselli değil inan ki Allah sağlık versin yeterki gerisi boş cnm. üzme sakın kendini cansın sen

tülin maşallahh 70 mekik miii
benim için imkansız spor nedeniyle inanılmaz eklem ağrıları çekiyorum 8 mekik çektiğimde bile bel ağrım kalçalarıma kadar iniyor , benim için en ideali bantta yarım saat yürümek. leslie 5 içlerinde en zevkli olanı bu hafta 1 kerede 5 mile yapmayı planlıyorum bakalım.

Son düzenleme:
bu sabahhh tartımmm 77 dediii çok moralim bozuktuu
ama DERYAMMM Allahh bin kere razı olsunn kii içimi açtııı
çok bilgilii ve bilinçli birr kadınnn
uzun uzun konuştukk derdimi dinlediii, anlad,ı anlattıı
kısa kesipte başından savmadıı
eksikk olmasınn sanırım bu hafta deryamın sayesinde birinci benimm
çünküüü çokkk haklıı her lafıyla ikna ediyo insanııı çok seviyoruumm onu minnak
kuşum benimmm
lütfennn kalkın ilk sıradannnn
inanın şakaa bir hafta 2.5 verip diger hafta 1 kilo artıda olursan ne kıymeti varr yokk
oyüzdenn az olsunn ama geri gelmesinn devamm etsiinnn (deryacımın cümlelerii)
çok haklıı çokk derdim birincilik degilll sadece artıkk bu işin sonunu görmekkk
inşşşşş. hakkımızda hayırlısı olsunn kızlarrrr
şimdi gidiyorumm evi temizlemem gerek bugünn spora akşam üstü gidicemm
çünkü bugünn iyi bi temizlik şartttt:97::97::97:
see you later :80::80::80:

Cnm benim de cok kotuydu ayıp bana gecen hafta surekli korkularımdan bahsedip bu haftasonu da tam bir iradesizlik örneği neyse mazeretim yok sonucta benimde , hislerime tercüman olmussun

iste bu örnek alınmaıs gereken sağlıklı bir menü bence

cnm ya aynı ben iste

masallah ne güzel ne güzel

arkadaslar tum basarılıları canı gönülden tebrik ediyorum
ben de buranın yüz karasıyımm

Cumartesi
sabah yarım dilim ekmek, omlet ve kahvaltılık
doğumgünü menüsü 3 tuzlu kurabiye
3dilim kıymalı börek
kabak ve havuç salatası
1 dilim muhteşem çukulatalı muzlu pasta
aksam hicbir sey
Pazar
sabah 2 tuzlu kurabiye ve 2 adet kağıtta kek
öğlen 5 kaşık pilav, 3 kaşık patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek ve çoban salata
öğleden sonra 2 kupa çay ve 4 adet madlen çikolata
aksam hicbir sey
P.tesi Cuma sabah 82,9 olan ben, bu sabah 83,0 çıktım sözde haftasonu 500g verecektimm nerdeeeee
sabah Kaşarlı omlet ve yarım dilim ekmek, domates salatalık , zeytin
sabah ıspanaklı su böreği 2 dilim

maalesef tüm bu kötülüklerin yanında hergün içtiği suyu da içmedimm

topiğimizin değeli emektarı deryacım elleriiine sağlık çok güzel bi liste olmuş aman gözünü seveyim şu liste olayını hiç bırakma çok motive ediyor sanki haftada bir diyetisyene gidip kiloma baktırıyormuş gibi hissediyoruz yani en azından ben öle hissediyorum çok sağol canm ellerine sağlık bu arada çok güzel vermişsin bu hafta tebikler sevdamce ,misafirlool,tülin,seyhan ve adını sayamadığım diğer arkadaşları tebik ediyoum maşallah..veremeyenlerde üzülmesinler bu hafya daha azimli daha diyetli ve sporlu bir hafta diliyorum.ben bu hafta çok az verdim üzgünüm 200 gr çünkü reglim ..ama bitince tartılıcam inş farkeder ...hepinizi seviyorummm

canım hiç canını sıkma çünkü bazen kilo verememekten daha büyük bir başarı kilo almamak. hep anlatıyorum ya size ben 89dan 78 e inebidim ama ama ne oldu hepisinir geri aldım ve spor da yapmadığım için çok hantal bir insan oldum ve kaldı.şimdi bir mil leslie ye bile nefes nefese bir insanım öyle zoruma gidiyoki bu kadra kiloyu almak ve sağlıksız da hem..diğer tarafran en son bi diyetisyen ile görüştüm kadın şöyle dedi ama ilk hedef kilonızın 10 da biri oldun ded..sen tam buna uyuyorsun anladığım kadarı ile sonra spor yapıp diyete çok yüklenmeden vucuduna biraz zaman tanı dedi..sen tam olarak o noktadasın canım şu an...sana bu zamana kadaryaşadığın duraklama sağlık ve bundan sonra kilo vermek olarak geri döner insallah..gerçekten teselli etmek için demiyorum...almamak vermemekten daha önemsiz değil...

evet canım manken gibi popom,sutun gibi bacaklarım var ama kocaman bir göbeğim ve kocaman göğüslerim var böyle aşağısı hadi gidelim diyor yukarısı dur kız oturalım diyor,heryer ayrı telden çalıyor yani olsun canım dediğin gibi devammm devammmm

tüm samimiyetimle söylüyorum ki derya sen çok iyi bir dostsun,keşke tanışıp kaynaşabilsek bu devirde senin gibiler zor canım..
kabul et çok dengesiz bir menü birde su içmemişsin,böyle devam edemezsin,biraz toparlan arkadaşım...

ay be kuzum sen 200 vermişsin yine ben 400 artıdayım onu napcaz:18: haftaya güzel kilolar verelim inşallah

Menünüz çok güzel ama neden spor yapmıyorsunuz?Ben bile uzun bir aradan sonra sizin sözlerinizle yürüyüşe başladım.
En iyisini siz bilirsiniz(tereciye tere satmayayım ) ama çok sıkı değil de birazcık dikkat ederseniz daha iyi olur gibi...En azından oğlunuzun hastane işi bitene kadar...
Arkadaşların da dediği gibi çok sağlıksız,hızlı verilenler aynı hızda fazlasıyla alınıyor.
Sizi okurken aklımdan geçenleri bire-bir Derya söylemiş,aynen katılıyorum.
Çok güzel,özellikle ilk ölçümle son ölçüm arasındaki farka bakar mısınız?
Malesef küçük kaçamakları vücut affetmiyor,ben de bugün cumartesiye göre artıdayım.

Tülin'den çanta,Nilgün'den de valiz gelecek gibi görünüyor...

Derya'cım ellerinize sağlık...

ay be kuzum sen 200 vermişsin yine ben 400 artıdayım onu napcaz:18: haftaya güzel kilolar verelim inşallah[/QUOTE]

cnm ben rejimve spor yapmama rağmen geçen haftada 1.600 gr vermiştim o üzden üzüldüm inşş cumaya fark atıcam iddaliyım. sende üzülme cnm bu hafta diyetimizi güzel yapalım sporumuzuda cumaya ilk sıralaa oturalım inşş...kafaya takınca bişey olmuyor anca yeinde sayıyo insan inad edip daha sıkı tutalım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…