80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Baştan okuyorum dedim bu kız gene birincilik filan diyor hiç mi dinlememiş dediklerimi
Sana da dedim ama buradan tekrar diyorum bence topik olarak dikkate almamız, incelememiz ve örnek almamız gereken kişi misafir1001 yani füsundur..Kilosunu verip de yolun sonunda olan demirbaşları tenzih ediyorum tabi ki
Nerdeyse aynı zamanda geldik, bir hafta 300 verdi, sonra 500, bu haftada 1300 verdi mesela ama 300 versede 1300 verse de aynıydı onun için ne ekstra sevindi ne üzüldü..Azimle devam etti ve toplam verdiği 26 kilo oldu sabırla..Ben de o sabır olsaydı çoktan hedefimdeydim..Ama biz ne yapıyoruz bir hafta gaza geliyoruz, birinci benim diyoruz, 1000 küsur kilolar veriyoruz sonra ki hafta da acısını çıkarıyoruz az ya da çok genelde tablo böyle..İşte bunu yapmayı kesmeliyiz bunu demiştim sevdaya da..

Olacak olacak, az sabır hepsi olacak...

tüm samimiyetimle söylüyorum ki derya sen çok iyi bir dostsun,keşke tanışıp kaynaşabilsek bu devirde senin gibiler zor canım..

Yahu neden hayatımdaki insanları çoğu aynı lafı söylerken benim şu fani dünyada bir tane bile dostum yok acaba
Cidden komik bir ikilem ama sanırım benden kaynaklı, dostluk kelimesine çok fazla mana yüklüyorum sanırım..Ve çok şey istiyorum karşımdakinden herhalde artık başka bir açıklama bulamıyorum...
Böyle can gibi dost olanlara imrenerek bakıyorum, içim gidiyor...Teşekkür ederim gülaycım..

Son düzenleme:
ay be kuzum sen 200 vermişsin yine ben 400 artıdayım onu napcaz:18: haftaya güzel kilolar verelim inşallah[/QUOTE]

cnm ben rejimve spor yapmama rağmen geçen haftada 1.600 gr vermiştim o üzden üzüldüm inşş cumaya fark atıcam iddaliyım. sende üzülme cnm bu hafta diyetimizi güzel yapalım sporumuzuda cumaya ilk sıralaa oturalım inşş...kafaya takınca bişey olmuyor anca yeinde sayıyo insan inad edip daha sıkı tutalım inşş

Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll

Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler

canım liste çok güzel olmuş eline sağlıkkkkkk ayrıca verdiğin kilo için tebrik ederimm

kilo veren diğer arkadaşlarımıda kocaman öptümmm

kızlar hepinizin hamburger konusundaki yorumlarınızı okudum ve çok teşekkür ederim dikkate alıcammm

size bahsetmişdim bir bürom var orda çalışıyorum mali müşavirlik yanımdaki kız çıktı yeni eleman geldi yeni olduğu için işlerde çogunluklatekrar kontrol etmem gerekiyor elimden geldiğince gircem ama sizleride çok özliyorummm kusruma bakmayın canlar

hafta sonu sapıttım demiştim menüleri yazmaya lüzüm bile yok berbatttt

ama tunam kek istedi birlikte yaptık yemedimmmmm

akşam yemeğide yemedi meyve ve bir kaç badem ile geçitirdimmm umarım telafi etmişimdir.....

bu arada kocacım dün az kasın bir trqfik kazası yapıyormuşşş zaten o evden çıktı bir sıkıntı oturdu içime dua falan ettim sonra akşam geldi kayınvalidemleri almıştı onlar anlattı kurban kescez dedi kıl payı atlatmışlar hatalı sollama yapmış bizimki allahımsana şükür bişe olamamışşşş

sizleri kucaklıyorummm akşama görüşürüzzzzz

:92::92::92::92::92::94::94:

çok teşekkür ederim cnm estaqfirullah ne demek yüz karası 10 kiloyu deviren bir insan bu işin mantıqını zaten çözmüş demektir iradesini yönetmeyi öqrenmiş demektir...her birimizin zaman zaman durakladıqı dönemler olmuştur olacaktırda..insanız sonuçta bazen kendimizi tutamayabiliriz...hayatın inişleri çıkışları deriz ya hanii buda diyetin iniş ve çıkışları...hepimiz kilo vermek için buralardayız ve el birliqi ile bu işin üstesinden gelicez canım(SENDE GELECEKSİN)

canım çok geçmiş olsun Rabbim kimselere kaza bela göstermesin...kurbanınızıda Allah kabul etsin cnm ...

canım hedefim 100dü ama dizkapağım ağrıyınca yapamadım. 10 luk setler halinde dinlenerek çekiyorum tabi. her bedenin kendine uygun sporları var. ağrıların için geçmiş olsun canımmmm.yürüyüşe devam et sen canım benim.
canım hadi hatayı 1 gün yaptın 2 gün yaptın ama bu sabah niye börek yedinnnn.hadi yedin 1 dlim yeseydin ekmekde yemeseydinnnn....sen hakettin bu menüyle çantayıııı
canım Allah korumuş hepsini... yağışlarda başladı aman dikkat geçmiş olsunn

geçmiş olsun canım allah hepimizin ailessini kazadan beladan korusun...

canım çok geçmiş olsun Rabbim kimselere kaza bela göstermesin...kurbanınızıda Allah kabul etsin cnm ...[/QUOTE]

canım Allah korumuş hepsini... yağışlarda başladı aman dikkat geçmiş olsunn

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM ALLAH HEPİMİZİN SEVDİKLERİNİ KORUSUNN

MİSAFİİRRRR YANİ FÜSUNCUMMMM

selam canımmm kilo verenler bölümünde falan var mı bilmiyorum ama resmini görmek istedim birden

eski ve yeni halini paylaşabilirmisin canımm bizlerle

merhabalar arkadaşlar.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.
valla verilen 100 gr. bile kıymetli onu anladım bu hafta.
deryacım ellerine sağlık liste için
tuna geçmiş olsun canım allah korumuş.kurban kesmesende sadaka vermek kazayı belayı defeder allahın izniyle.

çook güzel incelmilşsin canım benim...
sağol canım darısı tüm isteyenler başına ,ama daha en az yarısı kadar daha yolum var hayırlısıyla biticek bi cm ler....
canım çok sağol,senin gibi kilo kaybedemesemde en azından inceliyorum diye seviniyorum ...boncukları başköşeme koydum aman nazar değmesin zira çok inanırım
ay be kuzum sen 200 vermişsin yine ben 400 artıdayım onu napcaz:18: haftaya güzel kilolar verelim inşallah

cnm ben rejimve spor yapmama rağmen geçen haftada 1.600 gr vermiştim o üzden üzüldüm inşş cumaya fark atıcam iddaliyım. sende üzülme cnm bu hafta diyetimizi güzel yapalım sporumuzuda cumaya ilk sıralaa oturalım inşş...kafaya takınca bişey olmuyor anca yeinde sayıyo insan inad edip daha sıkı tutalım inşş[/QUOTE]
anlaştık ozaman:13:
sen yanlış yerde yaşıyonn kızım ,topla tası tarağı gel izmir'e ..bak izem var ben varım sonra başka birileri daha vardı,biz sıcak hatunlarız

çok çok geçmiş olsun canım.Allah vermesin bi daha,hayırlı kurbanlarınız olsun..

1 saat b-fitimi yaptım da geldim kızlar,
sabah:
uyanınca sütlü nescafe şekersiz

1 saat sonra:
2 dilim çavdar ekmeği,üstüne krem peynir,az domates,az lorlubiber 7 yeşil zeytin yedim yedim

ara:şekersiz türk kahvesi

öğle:fasulye piyaz ,1 kaşık pilav

akşama ıspanak var yine yazarım menümü

teşekkür ederim... ya bende bir ayda ancak 1 kilo veriyorum ve sen gibi bndede diyet ve sporda azim yok hırs yok inş tez zamanda bekliyoruz ikisini biraradaD

kabul et çok dengesiz bir menü birde su içmemişsin,böyle devam edemezsin,biraz toparlan arkadaşım...

doğru söylüyorsunn, bayramda 78 olan hedefimin neresindne yakalarsam kar diyeceğimm artık

Tülin'den çanta,Nilgün'den de valiz gelecek gibi görünüyor...

Derya'cım ellerinize sağlık...

gelsin valla ben hakettim yazmaya bile utanıyorumm ama benimk i artık yuzsuzluk olduuu
, evet derya gercekten eline koluna sağlıkkk

amin aminnn kazalara hastalara acil sifalar diliyorummmmm bende bu vesileyle
ya bu beni cok motive etti sağolasın arkadasımmmm, geleceğiz değil mi, önceden derdim ki bir 5 kilo versem baska birsey istemiycem
oluyormus demekk i hemde hic zorlanmadan oldu bu 10 kilo arkadaslar gercekten hic anlamadım bıkmadım yorulmadım keyifli oldu
ben sadece su 78 e gitme hedefimi gerceklestiremiyorum diye uzuluyorum
ama bu 10 kiloyu tabii mevcut kilo da cok fazla oldugu icin kolay verdim tık tık tık gittiler
ama topikte cok az kisi galiba sadece 3kisiyiz, 8 li rakamlarda olan bende ucundan kıyısından olsa 79u bir görsem diyorummm

canım hadi hatayı 1 gün yaptın 2 gün yaptın ama bu sabah niye börek yedinnnn.hadi yedin 1 dlim yeseydin ekmekde yemeseydinnnn....sen hakettin bu menüyle çantayıııı

ya tülin allah beni ne yapmasın neyse bir sey yapmasın diyyimm de
işyerinde motivasyon kahvaltısı vardım motive olduk gercekten de bu arada
su örekleri gezegeninin içine düşmüş gibiydik, yanında cayalr dom.sal. envai çeşit tuzlu
bende ıspanaklı su böreğini gözüme kestirdim :95:

ama öğlen ne yaptım tülincimm
yalnızca yağsız tuzsuz yeşillik ve beyaz peynir tükettimm
aksama da bir sey yemeyi dusunmuyorum meyve yerim artık diye planlıyorum
en azından toparlamıs olayım biraz

bu arada senin ayran corbasını annem biizm akrabalar arasında meshur ettim tüm sülale ayran corbası yapıyor bu aralar
durun o oyle hergun yenmez diyorum ama kimse beni dinlemiyor
cok hoslarına gitmis
surekl,i tuketiyorlarmıs
artık haklarında hayırlısı ben uyardım am nafilee

canım bak öğleyi güzel geçirmişsin ama akşam yemezsen olmaz. ben senin yerinde olsam akşama tavuk haşlar salatayla yerdim canım. yoksa iyice acıkıp gece dayanamazsın. sen ye canım akşama yine. öğün atlamanın faydası yok.
çorbada demekki meşhur oldu aman yesinler yesinler. yağsız mis gibi çorba işte ..ne karışıyosun sen akrabalarımaaa aaaa

selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

banucum hayırlısıyla kayracım sağlığına kavuşsun hep iyi düşün inşş kayra ameliyathaneden şimdiki halinden daha sağlıklı bi şekilde çıkıcak hayırlısıyla inşş rabbim size güç kuvvet oğlunada sağlık sıhhat versin ....

akşama kendime köz patlıcan salatası yapayım dedim . ama merakımdan kalorisine bakarken bunları buldum.

1 patlıcan 28 kalori

değeri düşük bir besin olan patlıcanda A, C ve B vitaminleri ile kalsiyum, fosfor ve demir mineralleri bulunur.

Patlıcanın Faydaları: Sinirleri yatıştırır ve tansiyonu düşürür. Kalp çarpıntısını giderir. Bağırsakları yumuşatır ve idrar söktürür. Kandaki kolesterol seviyesini düşürür ve damar tıkanıklığına iyi gelir. Kansızlığı giderir. Karaciğerin ve pankreasın çalışmasını düzenler. Böbrek ağrılarını ve yanmasını azaltır. Basura iyi gelir. Kilo vermeye yardımcı olur.
patlıcan, A vitamini ve fosfor deposu olarak bilinmekte. Ciltteki kırışıklıkların belirmesini geciktirirken, strese, yaşlanmaya ve zihinsel sorunlara karşı da oldukça etkili oluyor. Bunun yanında, damarları yüksek kolestrolün yarattığı etkilerden de koruyor; çünkü içinde istemsiz kas kasılmalarını önleyen maddeler bulunuyor. Kalbin ritmini ayarlayıcı özelliği var. Yüksek oranda lif içeriyor ve hazımsızlığa iyi geliyor. Düşük kalorili diyetlerde rahatlıkla tüketilebiliyor.
Dikkat! Olgunlaşmamış patlıcanda solanin denen bir madde bulunmakta. Patlıcanı pişmeden tüketmek, bu madde nedeniyle zehirlenmelere yol açmakta. Ancak patlıcanı pişirdiğinizde, bu maddenin parçalanarak yok olmasına sebep oluyorsunuz.
100 gram patlıcandaki besin değerleri:
- 24 kalori
- 5.5 gr protein
- 0 karbonhidrat
- 2 gr kolestrol
- 1 gr yağ

heşle karbonhidrata sıfır diyoooooo..

selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

canım hayırlısıyla kurtulacak inşallah. gününü belli olmasına sevindim ben. çünkü belirsizlikte beklemek dahada zor olacak senin için. bi an önce olsun sağlıkla evine dönsün inşallah canım. Rabbim yardımcınız olsun

ya ne kadar sekersinnn :)
bizimkiler bayılır sana kesinnnnn
tamam peki aksam cok hafif bir seyler yerim o zaman

bende minik kayraya acill şifalar annesine bol moral diliyorummm
gececek gececek
allahım dermansız dertler vermesinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…