bu sabahhh tartımmm 77 dediii çok moralim bozuktuu
ama DERYAMMM Allahh bin kere razı olsunn kii içimi açtııı
çok bilgilii ve bilinçli birr kadınnn
uzun uzun konuştukk derdimi dinlediii, anlad,ı anlattıı
kısa kesipte başından savmadıı
eksikk olmasınn sanırım bu hafta deryamın sayesinde birinci benimm
çünküüü çokkk haklıı her lafıyla ikna ediyo insanııı çok seviyoruumm onu minnak
kuşum benimmm
lütfennn kalkın ilk sıradannnn
inanın şakaa bir hafta 2.5 verip diger hafta 1 kilo artıda olursan ne kıymeti varr yokk
oyüzdenn az olsunn ama geri gelmesinn devamm etsiinnn (deryacımın cümlelerii)
çok haklıı çokk derdim birincilik degilll sadece artıkk bu işin sonunu görmekkk
tüm samimiyetimle söylüyorum ki derya sen çok iyi bir dostsun,keşke tanışıp kaynaşabilsek bu devirde senin gibiler zor canım..
Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll
Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler
Cnm benim de cok kotuydu ayıp bana gecen hafta surekli korkularımdan bahsedip bu haftasonu da tam bir iradesizlik örneği neyse mazeretim yok sonucta benimde , hislerime tercüman olmussun
iste bu örnek alınmaıs gereken sağlıklı bir menü bence
cnm ya aynı ben iste
masallah ne güzel ne güzel
arkadaslar tum basarılıları canı gönülden tebrik ediyorum
ben de buranın yüz karasıyımm
canım liste çok güzel olmuş eline sağlıkkkkkk ayrıca verdiğin kilo için tebrik ederimm
kilo veren diğer arkadaşlarımıda kocaman öptümmm
kızlar hepinizin hamburger konusundaki yorumlarınızı okudum ve çok teşekkür ederim dikkate alıcammm
size bahsetmişdim bir bürom var orda çalışıyorum mali müşavirlik yanımdaki kız çıktı yeni eleman geldi yeni olduğu için işlerde çogunluklatekrar kontrol etmem gerekiyor elimden geldiğince gircem ama sizleride çok özliyorummm kusruma bakmayın canlar
hafta sonu sapıttım demiştim menüleri yazmaya lüzüm bile yok berbatttt
ama tunam kek istedi birlikte yaptık yemedimmmmm
akşam yemeğide yemedi meyve ve bir kaç badem ile geçitirdimmm umarım telafi etmişimdir.....
bu arada kocacım dün az kasın bir trqfik kazası yapıyormuşşş zaten o evden çıktı bir sıkıntı oturdu içime dua falan ettim sonra akşam geldi kayınvalidemleri almıştı onlar anlattı kurban kescez dedi kıl payı atlatmışlar hatalı sollama yapmış bizimki allahımsana şükür bişe olamamışşşş
sizleri kucaklıyorummm akşama görüşürüzzzzz
:92::92::92::92::92::94::94:
canım hedefim 100dü ama dizkapağım ağrıyınca yapamadım. 10 luk setler halinde dinlenerek çekiyorum tabi. her bedenin kendine uygun sporları var. ağrıların için geçmiş olsun canımmmm.yürüyüşe devam et sen canım benim.günaydınnnnnnnnn
tülin maşallahh 70 mekik miii
benim için imkansız spor nedeniyle inanılmaz eklem ağrıları çekiyorum 8 mekik çektiğimde bile bel ağrım kalçalarıma kadar iniyor , benim için en ideali bantta yarım saat yürümek. leslie 5 içlerinde en zevkli olanı bu hafta 1 kerede 5 mile yapmayı planlıyorum bakalım.
canım hadi hatayı 1 gün yaptın 2 gün yaptın ama bu sabah niye börek yedinnnn.hadi yedin 1 dlim yeseydin ekmekde yemeseydinnnn....sen hakettin bu menüyle çantayııııCumartesi
sabah yarım dilim ekmek, omlet ve kahvaltılık
doğumgünü menüsü 3 tuzlu kurabiye
3dilim kıymalı börek
kabak ve havuç salatası
1 dilim muhteşem çukulatalı muzlu pasta
aksam hicbir sey
Pazar
sabah 2 tuzlu kurabiye ve 2 adet kağıtta kek
öğlen 5 kaşık pilav, 3 kaşık patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek ve çoban salata
öğleden sonra 2 kupa çay ve 4 adet madlen çikolata
aksam hicbir sey
P.tesi Cuma sabah 82,9 olan ben, bu sabah 83,0 çıktım sözde haftasonu 500g verecektimm nerdeeeee
sabah Kaşarlı omlet ve yarım dilim ekmek, domates salatalık , zeytin
sabah ıspanaklı su böreği 2 dilim
maalesef tüm bu kötülüklerin yanında hergün içtiği suyu da içmedimm
canım Allah korumuş hepsini... yağışlarda başladı aman dikkat geçmiş olsunnkızlar hepinizin hamburger konusundaki yorumlarınızı okudum ve çok teşekkür ederim dikkate alıcammm
size bahsetmişdim bir bürom var orda çalışıyorum mali müşavirlik yanımdaki kız çıktı yeni eleman geldi yeni olduğu için işlerde çogunluklatekrar kontrol etmem gerekiyor elimden geldiğince gircem ama sizleride çok özliyorummm kusruma bakmayın canlar
akşam yemeğide yemedi meyve ve bir kaç badem ile geçitirdimmm umarım telafi etmişimdir.....
bu arada kocacım dün az kasın bir trqfik kazası yapıyormuşşş zaten o evden çıktı bir sıkıntı oturdu içime dua falan ettim sonra akşam geldi kayınvalidemleri almıştı onlar anlattı kurban kescez dedi kıl payı atlatmışlar hatalı sollama yapmış bizimki allahımsana şükür bişe olamamışşşş
Baştan okuyorum dedim bu kız gene birincilik filan diyor hiç mi dinlememiş dediklerimi
Sana da dedim ama buradan tekrar diyorum bence topik olarak dikkate almamız, incelememiz ve örnek almamız gereken kişi misafir1001 yani füsundur..Kilosunu verip de yolun sonunda olan demirbaşları tenzih ediyorum tabi ki
Nerdeyse aynı zamanda geldik, bir hafta 300 verdi, sonra 500, bu haftada 1300 verdi mesela ama 300 versede 1300 verse de aynıydı onun için ne ekstra sevindi ne üzüldü..Azimle devam etti ve toplam verdiği 26 kilo oldu sabırla..Ben de o sabır olsaydı çoktan hedefimdeydim..Ama biz ne yapıyoruz bir hafta gaza geliyoruz, birinci benim diyoruz, 1000 küsur kilolar veriyoruz sonra ki hafta da acısını çıkarıyoruz az ya da çok genelde tablo böyle..İşte bunu yapmayı kesmeliyiz bunu demiştim sevdaya da..
Olacak olacak, az sabır hepsi olacak...
derya söylediklerin gerçektende çok dogru. bu hatalara ben cok düştüm. 1 hafta cok sıktım verdim diger hafta sıkıldım aldım sonuç olarak aynı yerde saydım. yeniden eski düzenime döndüm çok şükür. bayrama kadar her haftamı dengeli ve saglıklı geçirmek için elimden geleni yapmayı. bayramda biraz ara verip sonrasında kaldıgım yerden devam etmeyi ve 2012 ye 70-68 kilo ile girmeyi kafaya koydum. rahatım ve hiç sıkılmıyorum. çünkü kendimi cok kasmadan devam ediyorum.
Baştan okuyorum dedim bu kız gene birincilik filan diyor hiç mi dinlememiş dediklerimi
Sana da dedim ama buradan tekrar diyorum bence topik olarak dikkate almamız, incelememiz ve örnek almamız gereken kişi misafir1001 yani füsundur..Kilosunu verip de yolun sonunda olan demirbaşları tenzih ediyorum tabi ki
Nerdeyse aynı zamanda geldik, bir hafta 300 verdi, sonra 500, bu haftada 1300 verdi mesela ama 300 versede 1300 verse de aynıydı onun için ne ekstra sevindi ne üzüldü..Azimle devam etti ve toplam verdiği 26 kilo oldu sabırla..Ben de o sabır olsaydı çoktan hedefimdeydim..Ama biz ne yapıyoruz bir hafta gaza geliyoruz, birinci benim diyoruz, 1000 küsur kilolar veriyoruz sonra ki hafta da acısını çıkarıyoruz az ya da çok genelde tablo böyle..İşte bunu yapmayı kesmeliyiz bunu demiştim sevdaya da..
derya söylediklerin gerçektende çok dogru. bu hatalara ben cok düştüm. 1 hafta cok sıktım verdim diger hafta sıkıldım aldım sonuç olarak aynı yerde saydım. yeniden eski düzenime döndüm çok şükür. bayrama kadar her haftamı dengeli ve saglıklı geçirmek için elimden geleni yapmayı. bayramda biraz ara verip sonrasında kaldıgım yerden devam etmeyi ve 2012 ye 70-68 kilo ile girmeyi kafaya koydum. rahatım ve hiç sıkılmıyorum. çünkü kendimi cok kasmadan devam ediyorum.
sizde çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler...
geçmiş olsun canım allah hepimizin ailessini kazadan beladan korusun...
canım Allah korumuş hepsini... yağışlarda başladı aman dikkat geçmiş olsunn
sağol canım darısı tüm isteyenler başına ,ama daha en az yarısı kadar daha yolum var hayırlısıyla biticek bi cm ler....çook güzel incelmilşsin canım benim...
canım çok sağol,senin gibi kilo kaybedemesemde en azından inceliyorum diye seviniyorum ...boncukları başköşeme koydum aman nazar değmesin zira çok inanırımMenünüz çok güzel ama neden spor yapmıyorsunuz?Ben bile uzun bir aradan sonra sizin sözlerinizle yürüyüşe başladım.
En iyisini siz bilirsiniz(tereciye tere satmayayım) ama çok sıkı değil de birazcık dikkat ederseniz daha iyi olur gibi...En azından oğlunuzun hastane işi bitene kadar...
Arkadaşların da dediği gibi çok sağlıksız,hızlı verilenler aynı hızda fazlasıyla alınıyor.
Sizi okurken aklımdan geçenleri bire-bir Derya söylemiş,aynen katılıyorum.
Çok güzel,özellikle ilk ölçümle son ölçüm arasındaki farka bakar mısınız?
.
ay be kuzum sen 200 vermişsin yine ben 400 artıdayım onu napcaz:18: haftaya güzel kilolar verelim inşallah
sen yanlış yerde yaşıyonn kızım ,topla tası tarağı gel izmir'e ..bak izem var ben varım sonra başka birileri daha vardı,biz sıcak hatunlarızBaştan okuyorum dedim bu kız gene birincilik filan diyor hiç mi dinlememiş dediklerimi
Yahu neden hayatımdaki insanları çoğu aynı lafı söylerken benim şu fani dünyada bir tane bile dostum yok acaba
Cidden komik bir ikilem ama sanırım benden kaynaklı, dostluk kelimesine çok fazla mana yüklüyorum sanırım..Ve çok şey istiyorum karşımdakinden herhalde artık başka bir açıklama bulamıyorum...
Böyle can gibi dost olanlara imrenerek bakıyorum, içim gidiyor...Teşekkür ederim gülaycım..
canım liste çok güzel olmuş eline sağlıkkkkkk ayrıca verdiğin kilo için tebrik ederimm
kilo veren diğer arkadaşlarımıda kocaman öptümmm
kızlar hepinizin hamburger konusundaki yorumlarınızı okudum ve çok teşekkür ederim dikkate alıcammm
canın sağolsun.emeğine sağlık.suyu içebilmen ne kadar güzel..menün de güzel tabiki.
gel valla.istesen yaoarsın sen..
oooo süpersin.benim de ciddi bir spor geçmişim var ama vücudu yormamak adına önce 4. 5 la başlıyorum.yarım dk yürüyorum ve 5.5 a çıkıyorum.sonlara doğru 6 da yürüme yada 8 de koşma yapıyorum.ne kadar farklı şu metalar ya..sen vücudunu bilirisn canım.spor yap da..belki vücudun buna alıştı..
bir ayda 10 kilo mu..şaka mı bu?haftada 1 kilo vermek bile her baba yiğidin harcı değil.en ideali ayda 4 kilo..kilo vermek bu kadar kolay değil arkadaşım.ama düzeni tutturursan zor da değil.sen bize takıl sorularını sor.sağlıklı menüleri beraber paylaşalım.
nöbet deyince insan bir şey diyemiyor.canın sağolsun.sık sık tarçın çayı içsen belki nefsin daha körelir.sabahın köründe insan tabiki simit poğaça hayali kurar.çok normal.kaç kere çocuklarımı sabahın 3-4 -5 inde acile götürdüm.o saatte gelen hastaya sağlıklı karar verip ilaç yazmak kolay değil diye düşünüyorum.yaptığın işi düşününce boşver.nöbet sabahları senin kaçamak zamanın olsun.diğer zamanlar dikkat edersin.
inşallah nöbetin iyi geçmiştir.
yazmayayım diyorum ama yazacağım.kızlar ben nasıl bir insanım bilemiyorum ya.hayır yazıp beni teselli edein diye değil.sadece içimden yazmak geldi.sabah yani şimdi sizi okurken ne geldi aklıma.ben tatilden eve 30 temmuzda geldim.1 ağustos de yuvarlak.2 ay 10 gün geçti.geldiğimde 79.8 dim şimdi 80.5 um.700 gr artıdayım..yani koskoca 2 ayda 1 kilo verememişim.bu ne acı bir şey ya..
dün ders için materyal hazırlarken*ki gece 12 ye kadar hazırladım ara ara size takıldım-karton kestim yapıştrdım vs.yani kızlar 9.30 da yattı ve ben tam 2.5 saat krtonlarla uğraştım.dersim mesleğim konusunda uyku yorgunluk dinlemeyen ben diyet ve spor konusunda aynı kararlılığı göstermiyorum.
ne demek ya..2 ayda 1 kilo bile verememek..çok koydu bana.diyeceksin biz bu 2 ayda seni sürekli uyardık ama.haklısınız ama ne beni harekete geçiriyor ben neyden anlıyorum bilemedim.
sakın beni teselli etmeyin.lütfen.aksine haklısın deyip bi azarlayında kendime geleyim..
artık giyineyim öpüyorum hepinizi...
kabul et çok dengesiz bir menü birde su içmemişsin,böyle devam edemezsin,biraz toparlan arkadaşım...
Tülin'den çanta,Nilgün'den de valiz gelecek gibi görünüyor...
Derya'cım ellerinize sağlık...
çok teşekkür ederim cnmestaqfirullah ne demek yüz karası 10 kiloyu deviren bir insan bu işin mantıqını zaten çözmüş demektir iradesini yönetmeyi öqrenmiş demektir...her birimizin zaman zaman durakladıqı dönemler olmuştur olacaktırda..insanız sonuçta bazen kendimizi tutamayabiliriz...hayatın inişleri çıkışları deriz ya hanii buda diyetin iniş ve çıkışları...hepimiz kilo vermek için buralardayız ve el birliqi ile bu işin üstesinden gelicez canım(SENDE GELECEKSİN)
canım çok geçmiş olsun Rabbim kimselere kaza bela göstermesin...kurbanınızıda Allah kabul etsin cnm ...
canım hadi hatayı 1 gün yaptın 2 gün yaptın ama bu sabah niye börek yedinnnn.hadi yedin 1 dlim yeseydin ekmekde yemeseydinnnn....sen hakettin bu menüyle çantayıııı
canım bak öğleyi güzel geçirmişsin ama akşam yemezsen olmaz. ben senin yerinde olsam akşama tavuk haşlar salatayla yerdim canım. yoksa iyice acıkıp gece dayanamazsın. sen ye canım akşama yine. öğün atlamanın faydası yok.ya tülin allah beni ne yapmasın neyse bir sey yapmasın diyyimm de
işyerinde motivasyon kahvaltısı vardım motive olduk gercekten de bu arada
su örekleri gezegeninin içine düşmüş gibiydik, yanında cayalr dom.sal. envai çeşit tuzlu
bende ıspanaklı su böreğini gözüme kestirdim :95:
ama öğlen ne yaptım tülincimm
yalnızca yağsız tuzsuz yeşillik ve beyaz peynir tükettimm
aksama da bir sey yemeyi dusunmuyorum meyve yerim artık diye planlıyorum
en azından toparlamıs olayım biraz
bu arada senin ayran corbasını annem biizm akrabalar arasında meshur ettim tüm sülale ayran corbası yapıyor bu aralar
durun o oyle hergun yenmez diyorum ama kimse beni dinlemiyor
cok hoslarına gitmis
surekl,i tuketiyorlarmıs
artık haklarında hayırlısı ben uyardım am nafilee
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs
canım bak öğleyi güzel geçirmişsin ama akşam yemezsen olmaz. ben senin yerinde olsam akşama tavuk haşlar salatayla yerdim canım. yoksa iyice acıkıp gece dayanamazsın. sen ye canım akşama yine. öğün atlamanın faydası yok.
çorbada demekki meşhur olduaman yesinler yesinler. yağsız mis gibi çorba işte ..ne karışıyosun sen akrabalarımaaa aaaa
canım hayırlısıyla kurtulacak inşallah. gününü belli olmasına sevindim ben. çünkü belirsizlikte beklemek dahada zor olacak senin için. bi an önce olsun sağlıkla evine dönsün inşallah canım. Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?