80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir ay oldu anca diyete başlayalı 1600 kk diyet listemle 4 bazende 4 kusur kilo verdim ama 2 haftadır gram dahi vermedim neden acaba fikri olan var mı ? yarın tekrar diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek ...

teşekkür ederim canım inşallah

selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

daha varmış baya canımmm o zamana kadar ameliyetı düşünmemeye çalış canımm kendini çok yıprattınn

süpermiş canım ben bayılırım sizden öğrendim sebze yemeği yapamdıysam hemen 2 patlıcanı közle bide kırmızı biber ohhh mis gibi akşam yemeğiii dimi yani

selammm

banucugum öncelikle kendini üzüp sıkıntıya sokma. sokmaki kayraya iyi destek olabilesin. biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama elinden geldigince düşünmemeye çalış. rabbim dermansız dert vermesin.
kayrada inş başarılı bi şekilde ameliyatı atlatır. hem daha durum tam belli degil doktor 2. ye belki gerek kalmaz demiş. gönlünü ferah tut inş gerek kalmaz. dualarımız kayrayla...

canım tabiki sende vereceksin kilolarını..hatta bak bu söznümü unutma hedefine inince verdiqin kilo az gelecek dahada vermek isteyeceksin...79a ne kalmış canım yaa..dert ettiqin şeye bak...bi parçada olsa motive edebilmişim seni ne mutlu bana...burda olmamızın sebebi işte bu cnm..birbirimize destek olarak bu yolda ilerleyebilmek..burada verilen her qramda hepimizin hakkı ve emeqi var...menüleri takip et cnm örnek olur hem sana..birde tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim öqlen ve akşam öqünlerini tek çeşit yemekle geçirdiqimizde daha çok kilo verildiqini gözlemledim..79*79 topiqinin kaptanıyım ben..ve arkadaşlarımın menülerini çok sıkı takip ediyorum...ve sonuç olarak haftada en çok kilo verenlerin öqlen ve akşam yemeklerini tek çeşit yiyenler olduqunu gördük...mesela pırasa+yoqurt yada köfte+salata qibi...kilo vermekte zorlanıyorsan bu yüntemi1 hafta uygulayabilirsin...sonuç alırsan devam edersin...yardımcı olabileceqim başka bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım bilgim dahilinde...bol iradeler diliyorum..

menüm kızlar

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarın salatalık
bitk çayı

ara
1 avuç badem

öqlen
1 porsiyon kıymalı karnabahar
3 kaşık yoqurt

ara
1 elma

akşam
1 bardak süt ve special k..

3 litre su...

Canım suyu ve sporu aksatmamaya çalışıyorum artık ve kendimi daha hafif hissediyorum spor yapınca.Tabi psikolojik olarakutanacak canım inşallah zaten o bu şekilde yemeğe devam ederse benden beter olacak

birazda takı resmiiii
banucum işaret parmağındaki yüzüğe ve siyah taşlı kolyeye bayıldımgüle güle kullan canım

Filizcim başın sağ olsun.Rabbim nur içinde yatırsın babacığını inşallah.Artık kilolarımı takmamaya çalışacağım çünkü sizlerle birlikte üstesinden geleceğim eminim artık.

Tülincim pudinglerin kalorisi daha az olablir diye düşünüyorum çünkü diyetisyene gittiğim zamanlarda haftada 3 porsiyona kadar izin vermişti.Paylaşımların için teşekkürler canım

Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll

Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler

Canım ellerine sağlık,listeye 2 hafta bildirim yaptığımız zman giriyoruz değil mi

Canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş çok şükür.

Patlıcan közlemesine bayılırım,kalorisi daha çok mutlu etti beni

selammm
Banucum hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah.Tekrar çok geçmiş olsun

Kızlar dün akşam misafirlerim vardı menümü yazamadım

pazar günü:

sabah:ballı,limonlu ılık su,yarım simit,1 kk ezine peyniri,4 dl domates,1 fincan şekersiz çay

ara:1 şeftali

öğle:1 kase tarhana çorbası,3 yk taze fasülye,2 kaşık yoğurt

ara: 1 avuç leblebi,1 fincan lift-aktif

akşam:1 kase mercimek çorbası,2 kk kadar beşamel soslu krepli tavuk,1yk yoğurtlu patates-havuç salatası

3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay
5 mil lessli

misafirlerime bir sürü yemek ve meze hazırladım ama ben sadece bunları yedim,irademe hayran kaldım

bugün

sabah:ballı,limonlu ılık su,1 dl tb ekmeği,3 dl domates,4 küp tulum peyniri,3 ceviz,3 adet yeşil biber,1 tane yeşil zeytin

ara:1 kuru kayısı

öğle:5 adet ızgara köfte,1 bardak ayran,6-7 adet patates kızartması,2 çatal pirinç pilavı,3 çatal mevsim salata,ince 1 dilim salatalık turşusu (öğlen dışarda yedim o yüzden menü böyle oldu)

akşam:1 kase nesfit yiyeceğim ki öğlen yediğim patates ve pilavı telafi edeyim

ara: 1 şeftali yerim diye düşünüyorum

3lt suyumu tamamlayacağım şimdiye kadar 2 lt oldu
3 kupa limonlu yeşil çayımı içtim
5 mil lessli yapacağım uyumadan önce

Kızlar sporu akşam mı yoksa sabah mı yapmak daha faydalıdır :26:

slm herkese malesef bizim 24 eylülde kıyametimiz koptu yüregimize cok derin bir yara acıldı acımız cok büyük birtanecik kardeşimi katbettik yaram cok derin care yok ne yapsak herşey yaramı knatıyor malesef kızlar inanın hem yazıyorum hem aglıyorum cok zor cok

Selma Ablacimm Valla Okurken Nutkum Tutuldu Inan ,
Ba$in Sagolsun Ablacim Karde$inin Mekani Cennet Olsun (AMiN) ..
Allahim Geride Kalanlara Sabir Versin , Cok Zor Bir Durum Gercekten..
Ne Desek Bo$ Böyle Bir Durumda

selmacım çok üzüldüm cnm benim ağla tabi açılırsın iyi gelir bazen ağlamak ama inan ölüm kendisinden kaçılamayacak bir hakikat ölen gidiyo sen yaşıyorsun senin hayatın devam ediyor çok yıpratma kendini rabbim kardeşine ahirette hayırlı bir mekan cennet bahçelerinden bir bahçe versin inş....çok üzüldüm inan acını anlayamam ama paylaşıyorum rabbim acınızı hafifletsin...seni incitmezsse eğer sorayım neden öldü kadeşin ?

Selma Ablacimm Valla Okurken Nutkum Tutuldu Inan ,
Ba$in Sagolsun Ablacim Karde$inin Mekani Cennet Olsun (AMiN) ..
Allahim Geride Kalanlara Sabir Versin , Cok Zor Bir Durum Gercekten..
Ne Desek Bo$ Böyle Bir Durumda

sagolun kızlar gercekten cok zor kendimde gegilim rabbim kimseye vermesin böyle acı resmen yıkıldık dayanılır şey degil kardeşim 33 yaşındaydı ögretmendi malesef intihar etti acıların en acısı dayanılmaz bir şey kelimeler malesef yatersiz

selammm
canım 18 ekim dicektin demi,mayısa çok var daha ,haftaya yazdığın için öyle anladım ama 1 hafta göz açıp kapayana geçer canım,bu sürede sıkılma çocuklara yansımasın,tez zamanda kurtulucak bi derttten,keyfi günler yakında ,paşama kocaman öpücükler ve gönülden dualar canım...
çok severim canım ,doyasıya yiyebilirim demek ki sorun yok :)

ablacım canım benim okurken ayy diye bağırmışım farkında olmadan,nasıl bir acıdır .Allah rahmet eylesin,günahlarını affetsin.....çok acı çokkk ,ne denir bilmiyorum ...off bütün tadım kaçtı,gerçekten içim sızladı...Allah evlat acısı göstermesin,ailene tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum..Ağlama ablam nolur,bende bir ablayım benimde erkek kardeşim var...Allah acısını göstermesin....çok çok üzgünüm,metanetini koru ablam...dua ile.....

beni anlıyorsun degilmi kareş demek insanın canı demek canından bir parca demek nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum cocugum gibiydi

selmacım dondum kaldım öylece ne diyeceqimi bilemiyorum..Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin inşallah sizlerede sabır versin cnm...bir not falan yazmışmı neden tatlı canına kıymış canım bnm yaa...ayy çok kötü oldum içim acıdı birden...

Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.Çok zor bir durum sizi anlayabiliyorum,10 yıl önce bir abim şehit oldu benim de.Kardeş acısı bambaşka.Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.Çok üzüldüm

selma abla basın sagolsun. allah rahmet eylesin. ne diyecegimi bilemedim.
rabbim sana ve ailene sabır versin

Selma'cım, diyecek söz bulunamıyor,acınız çok ama çok büyük.Kardeşinize Allah rahmet eylesin ve size ve ailenize sabır versin.İnan yazacak söz bulamıyorum...

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sabah:[/C
2 d. çok tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
peynir

ara:
6 badem
1 ceviz

öglen:
1 kepçe tarhana
yarım porsiyon z.yaglı fasulye
1 kase yogurt

ara:
1 kase üzüm

akşam:
yarım fırın balık
bol salata

ara:
1 meyva
1 ç.bardagı süt içerim

bol suuu
leslie 2 mil​

1116 kalori

Son düzenleme:

inann ne denirr nasıl denirr agzımdann tek kelime çıkmıyoo
içim parçalandııı gencecikk bir cannn ne kadar büyükk bir acıı
benimde abilerim varr rüyamda bile öldüklerini görsemm aglayarak çığlık çığlığa uyanıyorumm
Rabbim bütün günahlarını affetsinn,mekanını cennet etsinn inşşşş.
Sizlere sabır ihsan eylesinn inşşşş. nasıll dayanılırr nasıl katlanılırr kii inann yüregimee
yüzz kiloluk bir yükk çöktüü üzüntüdenn
allah sabır versin metanet versinn ne diyimm ablacımmm
Rabbim geride kalanlara uzun ve hayırlı ömür versin inşşş.
tekrar tekrar başınn sagolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…