80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ablam ne desemmm bilemeidm bende çok büyük bir acıı
allah rahmet eyleisn,sizede bol bol sabır diliyorum....
genç ölüm çok zor birde kardeşse insanın yüregine taş oturuyor resmennn
neden canına kıyar ki gencecik insan (((((((

beni anlıyorsun degilmi kareş demek insanın canı demek canından bir parca demek nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum cocugum gibiydi
Allah!a sığın,ona dua et affetsin onu,ben düşündükçe çıldırıyorum...seni düşünemiyorum,kuş olsam uçsam yanına gelsem,ah ablam ölümün beteri yok korusun allah dicem ama allah evlat vermesin....sağlarsa anacığına-babacığına sabır versin..

İlknur'cum şehit acısıda başka bir acıdır,ben 2 kuzenimi şehit verdim hele birinin sadece giysilerini defnedebildik ,çok acıydı..Allah onların şehadetinin gölgesine sığınmamızı nasip etsin...

selma ablacım başın sağolsun Allah sabır versin.
ateş düştüğü yeri yakar , ölüm zaten acı beklemediğinden beklemediğin zamanda gelince dahada acı.
keşke ağlayarak geri getirebilseydik ama biliyoruz ki onların sadece duaya ihtiyaçları var. Dualarını eksik etme.
Allah sabır versin...

zor çok zor ölüm karşısında kelimelerde tükeniyor. Allah kabir azabı yaşatmasın nur içinde yatsın.

başınız sağ olsun...Allah rahmet eylesin. Ne desek ne kadar teselli etmeye çalışsak boş. Benim de gözlerim doldu. Ağlamaktan çekinmyein tüm acınızı akıtın. Akabildiğince. Ettiğim her dua da herşeyden önce hayırlısı ve dayanabileceğim kadar yükü isterim. Ama bazen çok zor şeyler ile sınanıyruz dünyada. Kardeş canın yarısıdr. Bu acıyı sizlere yaşatan Rabbim dayanma gücünü de verir insallah.. Ruhu şad olsun mekanı cennet olsun insallah.

banucuğum hadi hayırlısı olsun biraz olsun kafan rahatlamıştır. verdiğim siteye bakabildin mi? içini ferah tut bir yolculuk gibi düşün. onu nasıl bekleyeceğini değil çıkınca ona ne çok sarılacağını düşün...

canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.

canım yaptıklarını, bir gününü düşününce ben bile yoruluyorum inan. deryam hislerime tercuman olmuş yine kendine vakit ayırmaya çalış canım. diyetisyene git mutlaka. ayşenin verdiği diyetisyen listesi de güzeldi.

geçmiş olsun canım

selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

belirsizlikler daha zor oluyor canım. sağ salim çıkacak ameliyathaneden inşallah. elinden geldiğince güçlü olmaya çalış

tülincim neredeyse günaşırı patlıcan közlüyorum bazen sade bazen de 1-2 kaşık yoğurtla karıştırıp yiyiyorum. kalorisinin düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum kayısının kalorisi de işe yaradı. nereden bakıyorsun kalorilere

selma ablacım başın sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah. böyle zamanlarda ne dense kelimeler yetersiz kalıyor ablam. Allah sabır versin

ayyy canımmm canımmmmm.içim yandı benimde okurken göğsüme ağrı çöktü inannnn. Başınız saolsun,Rabbim rahmet eylesin. Yüce Allahım onu imanıyla ölenlerden eylesin , mekanı cennet olsun. dayanılabilecek bir acı değil ne desen haklısın , ama sende aileni evlatlarını unutma canım. Rabbim sana ve ailene sevdiklerine dayanma gücü versin.....

topiğimize üzün düştü rabbim günahlaını affetsin...amin

menümü bildireyim

bi kupa tarçınlı form çayı
kahvaltı=iki dilim ekmekle domatesli tost-bir salatalık

yarım elma

öğlen=domatesli biberli omlet bir yumurtadan-2 dilim ekmek

ara=bir avuç leblebi-bir parça cevizli helva

akşam=bir palamut ızgara(biraz büyüktü) bol salata yaım dilim ekmek

şimdide 40 dk spoumu yapıcam inşş

yarın evde tadilat olucak 2 3 gün gelemeyebiliim

topiğimize üzün düştü rabbim günahlaını affetsin...amin

menümü bildireyim

bi kupa tarçınlı form çayı
kahvaltı=iki dilim ekmekle domatesli tost-bir salatalık

yarım elma

öğlen=domatesli biberli omlet bir yumurtadan-2 dilim ekmek

ara=bir avuç leblebi-bir parça cevizli helva

akşam=bir palamut ızgara(biraz büyüktü) bol salata yaım dilim ekmek

şimdide 40 dk spoumu yapıcam inşş

yarın evde tadilat olucak 2 3 gün gelemeyebiliim

ya ne kadar sekersinnn :)
bizimkiler bayılır sana kesinnnnn
tamam peki aksam cok hafif bir seyler yerim o zaman
canımm saol eminim bende çok severim onları. oturur yeriz çorbalarımızı artık bizde karışma diye sana kızarızzz. akşamıda ihmal etme canım..
bir ay oldu anca diyete başlayalı 1600 kk diyet listemle 4 bazende 4 kusur kilo verdim ama 2 haftadır gram dahi vermedim neden acaba fikri olan var mı ? yarın tekrar diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek ...
canım diyetisyen seni daha iyi bilgilendirir ama vücut bazen sinyalleri verir ve durur zannederiz. sakın listeni bozma. şu an yapacağın kaçamaklar artı çıkmana sebep olacak moralini bozacaktır. büyük ihtimalle kalorini azaltıp yeni bir liste verecektir canım.ihmal etme git mutlaka.
süpermiş canım ben bayılırım sizden öğrendim sebze yemeği yapamdıysam hemen 2 patlıcanı közle bide kırmızı biber ohhh mis gibi akşam yemeğiii dimi yani
ayyy bizdenmi öğrendin ne mutlluuuuu oldum..çok haklısın canım harika bi yemek. patlıcan yoksa kabak rendele 5 dk kadar yağsız tavada kavur dök yoğurdu yeee ohhhh yemek hazırrr
canım bencede pudingler daha az olmalı ama en güvenilir bunu buldum.
canım menülerim güzel.misafirlerin olmasına ragmen tutmuşsun kendini. sabahta simitini yarım yemişsin. suyun çayın sporun harikaaaa. canım sporla ilgilide
Sabah Sporunun Faydaları
Sabah spor yapmanın en önemli yararı sizi gün boyunca zinde ve dinç tutmasında yatar. Bu zindeliği 15 ile 30 dakikalık egzersizlerde bile yakalamanız mümkün. Sabah spor yaparken vücudunuzun daha fazla oksijen alması ve kan dolaşımının düzenli olmasından dolayı fiziksel ve psikolojik olarak kazandığınız enerji, yoğun bir günün karmaşasının üstesinden gelmenizi sağlıyacaktır.
Sabah sporu beyninizin daha uyanık olmasına ve daha hızlı calışmasına yardımcı olduğu gibi, sizin gün boyunca işlerinizi daha planlı yapmanızı, daha düzenli düşünmenizi ve daha rahat hatırlamanızı sağlıyacaktır. Bunların yanında sabah spor yaptığınızda içinize dolan huzur ve dinginlik, sizdeki stresin azalmasına yardımcı olur.
Sabah sporunun diğer bir yararı ise metabolizmanızın hızlı çalışarak daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olmasıdır. Bunun yanında hergün sabahları aynı saatte spor yapmak ‘Sirkadiyen Ritim’ denilen ve vücudumuzun 24 saatlik bütün biyolojik fonksiyonlarını düzenleyen sistemin düzenli bir şekilde gelişmesini sağlar. Bir kere bu ritmi elde ettiğinizde artık vücudunuz hergün kendiliğinden aynı saatte uyanarak sizi günlük sporunuzu yapmaya iter. Bunlara ek olarak sabah spor yaptığınızda iş ve gündelik programınızı daha rahat uyguladığınızı göreceksiniz. Şöyle ki, sabah spor yaptığınızda daha çok öğleden sonraları ve aksamları yaptığınız ev işlerinize ve sosyal etkinliklerinize daha fazla zaman ayırma olanağı bulacağınız kesin.
Akşam Sporunun Faydaları
Akşam spor yapmanın en öncelikli yararı; akşamları iş telaşı olmadığından, acele etmenize ve bir an önce sporu bitirme derdinden uzak, kendinizi spora daha fazla verme şansınız olması. Bunun yanında yorucu bir günün ardında sizin yorgunluğunuzu gideren ve dinlenmenize yardımcı olan sporu daha istekli ve azimli yapacağınızı unutmayın. Hatta akşam yemeklerinden sonra spor yapmak çok iyi bir fikir çünkü yemekle elde ettiğiniz enerjiyi dışarıya vermeniz gerekir. Ancak yemek ile egzersiz arasında en az iki saat olmasına dikkat edin.
Aksam sporun yararı sizi yatmadan önce bir şeyler yeme isteğinden alıkoymasından ortaya çıkıyor. Bununla birlikte akşam sporunun yatmadan önce kazandırdığı huzur ve dinginlik sizin daha rahat bir uyku uyumanıza büyük bir katkı sağlar. Ancak gece geç saatlerde yaptığınız sporun uykunuz üzerine olumsuz bir etkisi olabileceğini de unutmayın.

canımmm ruhu şad olsunnn. başın saolsunnnnnn....
İlknur'cum şehit acısıda başka bir acıdır,ben 2 kuzenimi şehit verdim hele birinin sadece giysilerini defnedebildik ,çok acıydı..Allah onların şehadetinin gölgesine sığınmamızı nasip etsin...
canım ruhları şad olsun. ailesinin ve sizlerin başı saolsunnn

canım afiyet olsun. kalorisi az oldugu gibi karbonda yokmuş...benim kesin baktıgım bi site yok canım. bi kaç siteye bakıyorum hangisi doğru gelirse onu size yazıyorummm

benim listem:

üçteastane simiti ve kave
beş-12:uyku
uyanınca:2 mil leslie
sonra hemen bi yeşil çay
kahvaltı-öğle:bir kaşık yağ ile pataesli omlet-ekmeksiz
4 zeytim 2dilim peynri
ara:3 badem
aksam ızgara balık(birz büyüktü) bol salat bir dilim ekmek
en az 2 lt su yeşil çay
şimdi 3 mil leslie daha yaptım
belki süt veya meyve olablir şimdi...

merhaba arkadşlar.2 gündür giremedim.
ben zaten gergin ve mutsuzum ben gelmeden ruhumun buhranı gelmiş buraya

menülerimi yazayım önce.
dün kü menüm:

uyanınca:greyfurt suyu

kahvaltı:1 dilim denge ekmek üzeirne krem peynir,1 zeytin,2ceri domates,2 dilim salam,bir küçük bardak süt,1 yumurta

ara:6 tane badem

öğle:8 parca tavuk ızgara,2 yemek kaşıgı yogurtlu semizotu

ara:3 top mado diyet dondurma

akşam:1 tabak pırasalı tavuk sote

bol su,yeşilçay

BUGÜN KÜ MENÜM:

uyanınca:sirkeli su

kahvaltı:bir dilim denge ekmegi ikiye böldüm.birinin üzerine peynir,digerinin üzeirne kendi yaptıgım light fındık ezmesi sürdüm. 1 dilim salam,2 ceri domates,1 yumurta

ara:5 badem

öğle:7 parca tavuk ızgara,4 kaşık yogurtlu semizotu

ara:cubuk tarcınlı süt

akşam:1 kepce princsiz yayla corbası,1ufak tavuk göğsünden sote

2 litreye yakın su ictimve yeşilçay tükettim.

iki gündürde sürekli hareketliyim yürüyüorum.

zaten 76.100 oldum.aman maşallah.

ama regl dönemine girdim.tam anlamıyla olamadım.benim yazdan beri cok düzensiz 30 günde bir 40 günde bir oluyorum.hatta tam olamıyorum.10 gün felan karnım göğüslerim şiş ve agrılı şekilde geziyorum.sanırım doktora gidicem.

şu an o kadar gerginimki dokunsalar ağlarım.zaten evdeki kızlara da söyledim şaka felan yapmayın bana nolur elimde olmadan kırarım sizi dedim.elim ayagım titriyor bulaşık yıkarken sürekli elimden düşürdüm birşeyleri.yürüyorum kapıya felan carpıyorum kolumu.anlamadım kendimi bugün.

bu arada yaptığım fındık ezmesi hakkında bilgi vereyim.80 gram tuzsuz kavrulmuş fındıgı rondodan gecirdim.iyice ezildiler.sonra tadına baka baka bal ekledim.sanırım 1 bucuk yemek kaşığı ya da daha fazla ayarlanıyor o.1 cay kaşığı zeytinyagı koydum tekrar ondodan gecirdim.arada kaşıkla alt üst ettim.sonra kendi kendime karar verdim ve 1 çay kaşığı kakao ekledim.tekrar rondodan gecirdim iyice karıştılar.ama fındıgın feci bir şekilde yağı çıktı.onu döktüm.ev yapımı nutella mı küçük kapaklı bir kaba aldım üzerine kagıt havlu bastırıp yagını iyice cektirdim.ertesi sabahta yarım dilim denge ekmegimin üzeirne sürüp afiyetle yedim fındık ezmesi oldugu için 2. aramda normalde yediğim 5 bademi yemedim dengelemek adına.sabahları canım cektiginde yemeyi düşünüyorum.sonucta karbon degeri cok fazla degil, doğal ve balla yapılmış.hatta bu bittiginde sıvı tatlandırıcı ile yapmayı denicem bakalım.

bugunkü menüm:

uyanınca : 5 fındık

sabah: 1kupa çay/dom.sal/kk peynir/maydanoz/1 denge ekmek/1 çatal yumurta

ara . 2 kuru kayısı /yarım su b. kefir

öğle:ton balıklı salata / 2 yk pilav

ara:1 su b kefir

akşam:közlenmiş patlıcan salatası yağsız 1 tabak / 2 yk yoğurt / 4 yk salata

ara : 2 lokma ekmek üzeri bal

1,5 lt su

2 bardak maydanoz suyu

form çayı yaptım balda ekledim ama içemedim.

spor:leslie 5mil yapamadım 4mil+70 mekik+100 twist : 55 dk

Canım ellerine sağlık,listeye 2 hafta bildirim yaptığımız zman giriyoruz değil mi

Evet canım aynen öyle, sen haftaya listedesin zaten..

Off selma of ben de tülin gibi okur okumaz istemsiz ses çıkmış ağzımdan eşim baktı ne oluyor diye..Ben de diyorum selma nerde..Ne desem bilmiyorum başın sağolsun Allah ailene ve sana sabır versin..Bizde de 7 ay önce eşimin amcası intihar etti, onun acısı çok başka gözlerimle gördüm...Ne olur asla ama asla kendinizi suçlamayın..Bir yolu olsaydı zaten çare aradığında onu farkeder ve yardım ederdiniz..Gerçekten canından geçen kimseye bir şey yapamazdınız..Sadece bunu söyleyebiliyorum allah aşkına sakın suçlamayın kendinizi (

Allahım sabır versin sana, hayat işte, sabır...

ist. bugün inanılmaz yağmurluydu. okula giderken şemsiye almamıştım yağmur yoktu tabi yolda bir başladı sucuk oldum.
hadi bakalım kaldı 3 günümüz, akşamları okuldan yorgun ve kıtlıktan çıkmış gibi aç gelince nefsimi tutmakta biraz zorlanıyorum ama geçen haftaki gibi şeytana uymuyorum.
menüm:
sabah h. yumurta, 1dlm ekmek,biber,peynir,3 zeytin,y.çay
okulda yağlı ballı ekmek vardı yemedim. 2 tane kuru kayısı yedim.
akşam: 2 kepçe çorba, 3 yk yoğurt, 4-5 yk taze fasülye
akşam ara: yeşilçay

sabah 1 mile
akşam 2 mile

akşam yemekten sonra eşim geçen hafta yaptığın ıslak kekten canım istiyor dedi(nilgünün tarifi) malzemeleri hazırladım kabartma tozu eksikti yağmurdan dolayıda tembellik ettik yapmadım ama haftasonuna mecbur yapıcam misafir geliyor hemde kahvaltı ve tüm gün. kara kara ne yapsam diye düşünüyorum.

evde nasıl közlüyorssunuz patlıcanı kolay bi yolu var mı?
canım bende ocaküstü közmatik diye bişey var. azsa onda közlüyorum.yada teflon tavadada olur.çoksa fırına yağlı kağıt üzerine delikler atıp koyuyorum arada çevirerek közlüyorum. bazı şehirlerde fırınlarada veriliyor ve onun tadı bambaşka oluyor.fırın poşetine koyanda var canım.

canım regl dönemlerinde hepmi böyle oluyor. dikkatinde eksiliyor sanırım. dr a gittinmi canım. maşallah yine tarif vermişsin ne beceriklisin tü tüüü maşallah.üşenmemişsin yazmışsında. kendime ödül olarak 70 e inince yapam gari canım çektiii

bide özel msjına baktınmı canım.kilo çizelgeni yollamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…