közmatik diye bir tava var onda közlüyorum ben. fırında da yapabilirsin canım
canım bende ocaküstü közmatik diye bişey var. azsa onda közlüyorum.yada teflon tavadada olur.çoksa fırına yağlı kağıt üzerine delikler atıp koyuyorum arada çevirerek közlüyorum. bazı şehirlerde fırınlarada veriliyor ve onun tadı bambaşka oluyor.fırın poşetine koyanda var canım.
canım regl dönemlerinde hepmi böyle oluyor. dikkatinde eksiliyor sanırım. dr a gittinmi canım. maşallah yine tarif vermişsin ne beceriklisin tü tüüü maşallah.üşenmemişsin yazmışsında. kendime ödül olarak 70 e inince yapam gari canım çektiii
bide özel msjına baktınmı canım.kilo çizelgeni yollamıştım
------------20011/nisan ---------2011-eylül----------2011-ekim
vct.ktle.end.30.6-----------------28.9---------------28.6
vct yağ oran.38.8----------------36.3----------------37.2
ağırlık 81.5-----------------------76.8 --------------76
göğüs 116-----------------------112-----------------109.5
göğüs altı 105--------------------95 -----------------94
bel 105.5-------------------------94 ----------------92
karın(gbk.deliği)112--------------104 ----------------102
kalça 110-----------------------103 ----------------103
basen 100-----------------------94 ----------------93
sağ üst bacak 61.5--------------56 -----------------55
sol üst bacak 61.5---------------56.5 ---------------56
sağ baldır 37.5-------------------36-----------------36
sol baldır 37.5-------------------36.5----------------35
sağ üst kol 35.5-----------------31 -----------------30
sol üst kol 36--------------------32 -----------------31
kızçelerim bu ay toplamda 13 cm incelmiş 800 gram vermişim ama yağ oranımda artış var 0.9 oranındaki bu hiç hayra alamet değil nedenini biliyorum aşırım nescafe tüketimi .artık kesmeliyim şu mereti,nedenini bile bile içiyorum neskafe yağ tutuyor vucutta
Günayyydddıııııınnnn hava kapalı ama benim içim yazzzzz....sabah eşimi gönderdim 5 fınduk yedim.meto başlasın çalışmaya diye.ardından leslie 5 mili 4 mil sonunda bıraktım.sol diz kapağım ağrıyınca.ardından 70 mekik + 100 twist yapıvediimmm..duşumu aldım hop burdayımmmm
canım teselli etmek değil elbette sana kıyamamak aslında. çünkü sen zaten hatalarının yada yanlışlarının farkındasın. bilgili birine insan ne diyceğini bilemiyor.bence sen diyetisyene gitmelisin canım. metabolizma hızını fala ölçtürmelisin.yavaşladımı acaba.bende 26 ağustosta 76.1 mişim son bildirim 7 ekimde 74.3 1 ay 10 günde 1.800 anca vermişim. bende çok kızıyorum kendime. gittim geldim yedim geldime ne olduuu.antepe gittim 3 kg aldım geldim 2 hafta onu verdim. trabzona gittim 2 kg aldım geldim 1 hafta onu verdim.bu 5 kg yu düzgün veripte şimdi 70 i görsem ne olurdu. bende asıldım şimdi spora. senin düzenin hepten değişti. okul başladı , erken uyanıyosun, yorgunluktan spor yapamıyosun. epeydir menünde güzel.bence sen mutlaka diyetisyene git canım. eh ozmn meton normal çıkarsa çantalar tarafımdan gelecek
Nilgün bilirim sen dürüstlük seversin, o yüzden ben de dürüstçe görüşlerimi yazacağım..
Sen de aynı benim gibi kafan rahatken diyet yapabiliyorsun..Tatilde ne okul vardı ne ev stresi, gayet güzel ilerliyordun ama evine dönünce iş başladı, e evdeki stresler başladı sen de o yüzden dağıldın..Bunun çaresini bulsam, yani hayattaki sorunlardan etkilenip diyete yansıtmamanın çaresini bulsam önce kendim yapardım..
Ama artık senin herkesten önce kendini düşünmen lazım artık bunu biliyorum, anne nilgünden ve eş nilgünden önce sadece "nilgün" e bir dönüp bakman lazım o ne istiyor, ne hissediyor diye..
Bak öğretmen nilgün öğrencileri için uykusuz kalabiliyor, anne nilgün çocukları için yorgunluğa katlanıyor, eş nilgün eşi için kafasını sürekli kurcalayan sorunlara rağmen iyi olmak için savaş veriyor..
Ama nilgün ne yapıyor bütün bunlardan aldığı stresi kendinden çıkarıyor..Gene olan ona oluyor..Buna izin vermemen için eşinle bu diyetin önemi hakkında konuşman mı lazım, çocukların için çevrenden yardım alman mı lazım (tabi gerekliyse, gerek duyuyorsan) okulda nasıl bir düzenleme yaparsın bilmiyorum ama senin şu sinir stresini biraz sırtından atman lazım ki kendine gelebilesin...
Tatilde başarıp da şu an başaramamanın en büyük sebebi bu..Sorunlu bir sınıf vermişlerdi sana ne oldu orada mısın hala?
Bunlar ne teselli ne de ona benzer bir şey şurada sorunlarımız hakkında sohbet ediyoruz o kadar, kendini kötü hissetmen gereken hiçbir şey yok..Başardığını biliyoruz, ve tekrar başarabileceğini de..Hepsi bu..
günaydınnnnnnnnn
herkez için güzel bir hafta olsun. elimizde kalan 4 günü çok iyi değerlendirmemiz lazım. okuduklarıma göre bu hafta cumaya iddaalı olanlar çok,
listede ilk üçe göz dikenler olsun çekilin ben geliyorum diyenler olsun kıran kırana mücadele vay be maşallah bize
benimde gözüm ilk üçte
sabah erken uyandım lesli yaptım 15 dakikacık olsun meta hızlanmıştır. sonra duş aldım sonra kahvaltımı yaptım.
bugün haftanın ilk günü miniklerim beni yeterince yoracaklar zaten okulda onlarla beraberken 5 dakika oturmak ne mümkün.
nilgün sen bilinçli birisin biliyorsun ki diyet 2-3 aya sığan oldu bitti yapılan birşey değil. tabiki zaman alıcak . bunlar teselli değil inan ki Allah sağlık versin yeterki gerisi boş cnm. üzme sakın kendini cansın sen
tülin maşallahh 70 mekik miii
benim için imkansız spor nedeniyle inanılmaz eklem ağrıları çekiyorum 8 mekik çektiğimde bile bel ağrım kalçalarıma kadar iniyor , benim için en ideali bantta yarım saat yürümek. leslie 5 içlerinde en zevkli olanı bu hafta 1 kerede 5 mile yapmayı planlıyorum bakalım.
bu sabahhh tartımmm 77 dediii çok moralim bozuktuu
ama DERYAMMM Allahh bin kere razı olsunn kii içimi açtııı
çok bilgilii ve bilinçli birr kadınnn
uzun uzun konuştukk derdimi dinlediii, anlad,ı anlattıı
kısa kesipte başından savmadıı
eksikk olmasınn sanırım bu hafta deryamın sayesinde birinci benimm
çünküüü çokkk haklıı her lafıyla ikna ediyo insanııı çok seviyoruumm onu minnak
kuşum benimmm
lütfennn kalkın ilk sıradannnn
inanın şakaa bir hafta 2.5 verip diger hafta 1 kilo artıda olursan ne kıymeti varr yokk
oyüzdenn az olsunn ama geri gelmesinn devamm etsiinnn (deryacımın cümlelerii)
çok haklıı çokk derdim birincilik degilll sadece artıkk bu işin sonunu görmekkk
inşşşşş. hakkımızda hayırlısı olsunn kızlarrrr
şimdi gidiyorumm evi temizlemem gerek bugünn spora akşam üstü gidicemm
çünkü bugünn iyi bi temizlik şartttt:97::97::97:
see you later :80::80::80:
cnm ya aynı ben iste
arkadaslar tum basarılıları canı gönülden tebrik ediyorum
ben de buranın yüz karasıyımm
Cumartesi
sabah yarım dilim ekmek, omlet ve kahvaltılık
doğumgünü menüsü 3 tuzlu kurabiye
3dilim kıymalı börek
kabak ve havuç salatası
1 dilim muhteşem çukulatalı muzlu pasta
aksam hicbir sey
Pazar
sabah 2 tuzlu kurabiye ve 2 adet kağıtta kek
öğlen 5 kaşık pilav, 3 kaşık patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek ve çoban salata
öğleden sonra 2 kupa çay ve 4 adet madlen çikolata
aksam hicbir sey
P.tesi Cuma sabah 82,9 olan ben, bu sabah 83,0 çıktım sözde haftasonu 500g verecektimm nerdeeeee
sabah Kaşarlı omlet ve yarım dilim ekmek, domates salatalık , zeytin
sabah ıspanaklı su böreği 2 dilim
maalesef tüm bu kötülüklerin yanında hergün içtiği suyu da içmedimm
topiğimizin değeli emektarı deryacım elleriiine sağlık çok güzel bi liste olmuş aman gözünü seveyim şu liste olayını hiç bırakma çok motive ediyor sanki haftada bir diyetisyene gidip kiloma baktırıyormuş gibi hissediyoruz yani en azından ben öle hissediyorum çok sağol canm ellerine sağlık bu arada çok güzel vermişsin bu hafta tebikler sevdamce ,misafirlool,tülin,seyhan ve adını sayamadığım diğer arkadaşları tebik ediyoum maşallah..veremeyenlerde üzülmesinler bu hafya daha azimli daha diyetli ve sporlu bir hafta diliyorum.ben bu hafta çok az verdim üzgünüm200 gr çünkü reglim ..ama bitince tartılıcam inş farkeder ...hepinizi seviyorummm
canım hiç canını sıkma çünkü bazen kilo verememekten daha büyük bir başarı kilo almamak. hep anlatıyorum ya size ben 89dan 78 e inebidim ama ama ne oldu hepisinir geri aldım ve spor da yapmadığım için çok hantal bir insan oldum ve kaldı.şimdi bir mil leslie ye bile nefes nefese bir insanım öyle zoruma gidiyoki bu kadra kiloyu almak ve sağlıksız da hem..diğer tarafran en son bi diyetisyen ile görüştüm kadın şöyle dedi ama ilk hedef kilonızın 10 da biri oldun ded..sen tam buna uyuyorsun anladığım kadarı ile sonra spor yapıp diyete çok yüklenmeden vucuduna biraz zaman tanı dedi..sen tam olarak o noktadasın canım şu an...sana bu zamana kadaryaşadığın duraklama sağlık ve bundan sonra kilo vermek olarak geri döner insallah..gerçekten teselli etmek için demiyorum...almamak vermemekten daha önemsiz değil...
Baştan okuyorum dedim bu kız gene birincilik filan diyor hiç mi dinlememiş dediklerimi
Sana da dedim ama buradan tekrar diyorum bence topik olarak dikkate almamız, incelememiz ve örnek almamız gereken kişi misafir1001 yani füsundur..Kilosunu verip de yolun sonunda olan demirbaşları tenzih ediyorum tabi ki
Nerdeyse aynı zamanda geldik, bir hafta 300 verdi, sonra 500, bu haftada 1300 verdi mesela ama 300 versede 1300 verse de aynıydı onun için ne ekstra sevindi ne üzüldü..Azimle devam etti ve toplam verdiği 26 kilo oldu sabırla..Ben de o sabır olsaydı çoktan hedefimdeydim..Ama biz ne yapıyoruz bir hafta gaza geliyoruz, birinci benim diyoruz, 1000 küsur kilolar veriyoruz sonra ki hafta da acısını çıkarıyoruz az ya da çok genelde tablo böyle..İşte bunu yapmayı kesmeliyiz bunu demiştim sevdaya da..
Olacak olacak, az sabır hepsi olacak...
Yahu neden hayatımdaki insanları çoğu aynı lafı söylerken benim şu fani dünyada bir tane bile dostum yok acaba
Cidden komik bir ikilem ama sanırım benden kaynaklı, dostluk kelimesine çok fazla mana yüklüyorum sanırım..Ve çok şey istiyorum karşımdakinden herhalde artık başka bir açıklama bulamıyorum...
Böyle can gibi dost olanlara imrenerek bakıyorum, içim gidiyor...Teşekkür ederim gülaycım..
canım liste çok güzel olmuş eline sağlıkkkkkk ayrıca verdiğin kilo için tebrik ederimm
kilo veren diğer arkadaşlarımıda kocaman öptümmm
kızlar hepinizin hamburger konusundaki yorumlarınızı okudum ve çok teşekkür ederim dikkate alıcammm
size bahsetmişdim bir bürom var orda çalışıyorum mali müşavirlik yanımdaki kız çıktı yeni eleman geldi yeni olduğu için işlerde çogunluklatekrar kontrol etmem gerekiyor elimden geldiğince gircem ama sizleride çok özliyorummm kusruma bakmayın canlar
hafta sonu sapıttım demiştim menüleri yazmaya lüzüm bile yok berbatttt
ama tunam kek istedi birlikte yaptık yemedimmmmm
akşam yemeğide yemedi meyve ve bir kaç badem ile geçitirdimmm umarım telafi etmişimdir.....
bu arada kocacım dün az kasın bir trqfik kazası yapıyormuşşş zaten o evden çıktı bir sıkıntı oturdu içime dua falan ettim sonra akşam geldi kayınvalidemleri almıştı onlar anlattı kurban kescez dedi kıl payı atlatmışlar hatalı sollama yapmış bizimki allahımsana şükür bişe olamamışşşş
sizleri kucaklıyorummm akşama görüşürüzzzzz
:92::92::92::92::92::94::94:
anlaştık ozaman:13:sağol canım darısı tüm isteyenler başına ,ama daha en az yarısı kadar daha yolum var hayırlısıyla biticek bi cm ler....
canım çok sağol,senin gibi kilo kaybedemesemde en azından inceliyorum diye seviniyorum ...boncukları başköşeme koydum aman nazar değmesin zira çok inanırım
cnm ben rejimve spor yapmama rağmen geçen haftada 1.600 gr vermiştim o üzden üzüldüm inşş cumaya fark atıcam iddaliyım. sende üzülme cnm bu hafta diyetimizi güzel yapalım sporumuzuda cumaya ilk sıralaa oturalım inşş...kafaya takınca bişey olmuyor anca yeinde sayıyo insan inad edip daha sıkı tutalım inşş
teşekkür ederim... ya bende bir ayda ancak 1 kilo veriyorum ve sen gibi bndede diyet ve sporda azim yok hırs yok inş tez zamanda bekliyoruz ikisini biraradaD
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs
diyetisyen ne diyor bi sor bakalım?hoşgeldin..bir ay oldu anca diyete başlayalı 1600 kk diyet listemle 4 bazende 4 kusur kilo verdim ama 2 haftadır gram dahi vermedim neden acaba fikri olan var mı ? yarın tekrar diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek ...
slm herkese malesef bizim 24 eylülde kıyametimiz koptu yüregimize cok derin bir yara acıldı acımız cok büyük birtanecik kardeşimi katbettik yaram cok derin care yok ne yapsak herşey yaramı knatıyor malesef kızlar inanın hem yazıyorum hem aglıyorum cok zor cok
Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.Çok zor bir durum sizi anlayabiliyorum,10 yıl önce bir abim şehit oldu benim de.Kardeş acısı bambaşka.Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.Çok üzüldüm
bugünkü menüm:
sabah:[/C
2 d. çok tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
peynir
ara:
6 badem
1 ceviz
öglen:
1 kepçe tarhana
yarım porsiyon z.yaglı fasulye
1 kase yogurt
ara:
1 kase üzüm
akşam:
yarım fırın balık
bol salata
ara:
1 meyva
1 ç.bardagı süt içerim
bol suuu
leslie 2 mil
1116 kalori
topiğimize üzün düştürabbim günahlaını affetsin...amin
menümü bildireyim
bi kupa tarçınlı form çayı
kahvaltı=iki dilim ekmekle domatesli tost-bir salatalık
yarım elma
öğlen=domatesli biberli omlet bir yumurtadan-2 dilim ekmek
ara=bir avuç leblebi-bir parça cevizli helva
akşam=bir palamut ızgara(biraz büyüktü) bol salata yaım dilim ekmek
şimdide 40 dk spoumu yapıcam inşş
yarın evde tadilat olucak 2 3 gün gelemeyebiliim
közmatik mi:))süpermiş..hani şu ortalası delik büyükçe tava gibi bişey var o mu acaba?
közmatik mi:))süpermiş..hani şu ortalası delik büyükçe tava gibi bişey var o mu acaba?
evet canım oben bir milyoncularda buldum önceden fırında tülinin söylediği gibi yapıyordum
evet canım oben bir milyoncularda buldum önceden fırında tülinin söylediği gibi yapıyordum
benim listem:
üçteastane simiti ve kave
beş-12:uyku
uyanınca:2 mil leslie
sonra hemen bi yeşil çay
kahvaltı-öğle:bir kaşık yağ ile pataesli omlet-ekmeksiz
4 zeytim 2dilim peynri
ara:3 badem
aksam ızgara balık(birz büyüktü) bol salat bir dilim ekmek
en az 2 lt su yeşil çay
şimdi 3 mil leslie daha yaptım
belki süt veya meyve olablir şimdi...
merhaba arkadşlar.2 gündür giremedim.
ben zaten gergin ve mutsuzum ben gelmeden ruhumun buhranı gelmiş buraya
menülerimi yazayım önce.
dün kü menüm:
uyanınca:greyfurt suyu
kahvaltı:1 dilim denge ekmek üzeirne krem peynir,1 zeytin,2ceri domates,2 dilim salam,bir küçük bardak süt,1 yumurta
ara:6 tane badem
öğle:8 parca tavuk ızgara,2 yemek kaşıgı yogurtlu semizotu
ara:3 top mado diyet dondurma
akşam:1 tabak pırasalı tavuk sote
bol su,yeşilçay
BUGÜN KÜ MENÜM:
uyanınca:sirkeli su
kahvaltı:bir dilim denge ekmegi ikiye böldüm.birinin üzerine peynir,digerinin üzeirne kendi yaptıgım light fındık ezmesi sürdüm. 1 dilim salam,2 ceri domates,1 yumurta
ara:5 badem
öğle:7 parca tavuk ızgara,4 kaşık yogurtlu semizotu
ara:cubuk tarcınlı süt
akşam:1 kepce princsiz yayla corbası,1ufak tavuk göğsünden sote
2 litreye yakın su ictimve yeşilçay tükettim.
iki gündürde sürekli hareketliyim yürüyüorum.
zaten 76.100 oldum.aman maşallah.
ama regl dönemine girdim.tam anlamıyla olamadım.benim yazdan beri cok düzensiz 30 günde bir 40 günde bir oluyorum.hatta tam olamıyorum.10 gün felan karnım göğüslerim şiş ve agrılı şekilde geziyorum.sanırım doktora gidicem.
şu an o kadar gerginimki dokunsalar ağlarım.zaten evdeki kızlara da söyledim şaka felan yapmayın bana nolur elimde olmadan kırarım sizi dedim.elim ayagım titriyor bulaşık yıkarken sürekli elimden düşürdüm birşeyleri.yürüyorum kapıya felan carpıyorum kolumu.anlamadım kendimi bugün.
bu arada yaptığım fındık ezmesi hakkında bilgi vereyim.80 gram tuzsuz kavrulmuş fındıgı rondodan gecirdim.iyice ezildiler.sonra tadına baka baka bal ekledim.sanırım 1 bucuk yemek kaşığı ya da daha fazla ayarlanıyor o.1 cay kaşığı zeytinyagı koydum tekrar ondodan gecirdim.arada kaşıkla alt üst ettim.sonra kendi kendime karar verdim ve 1 çay kaşığı kakao ekledim.tekrar rondodan gecirdim iyice karıştılar.ama fındıgın feci bir şekilde yağı çıktı.onu döktüm.ev yapımı nutella mı küçük kapaklı bir kaba aldım üzerine kagıt havlu bastırıp yagını iyice cektirdim.ertesi sabahta yarım dilim denge ekmegimin üzeirne sürüp afiyetle yedimfındık ezmesi oldugu için 2. aramda normalde yediğim 5 bademi yemedim dengelemek adına.sabahları canım cektiginde yemeyi düşünüyorum.sonucta karbon degeri cok fazla degil, doğal ve balla yapılmış.hatta bu bittiginde sıvı tatlandırıcı ile yapmayı denicem bakalım.
ist. bugün inanılmaz yağmurluydu. okula giderken şemsiye almamıştım yağmur yoktu tabi yolda bir başladı sucuk oldum.
hadi bakalım kaldı 3 günümüz, akşamları okuldan yorgun ve kıtlıktan çıkmış gibi aç gelince nefsimi tutmakta biraz zorlanıyorum ama geçen haftaki gibi şeytana uymuyorum.
menüm:
sabah h. yumurta, 1dlm ekmek,biber,peynir,3 zeytin,y.çay
okulda yağlı ballı ekmek vardı yemedim. 2 tane kuru kayısı yedim.
akşam: 2 kepçe çorba, 3 yk yoğurt, 4-5 yk taze fasülye
akşam ara: yeşilçay
sabah 1 mile
akşam 2 mile
akşam yemekten sonra eşim geçen hafta yaptığın ıslak kekten canım istiyor dedi(nilgünün tarifi) malzemeleri hazırladım kabartma tozu eksikti yağmurdan dolayıda tembellik ettik yapmadım ama haftasonuna mecbur yapıcam misafir geliyor hemde kahvaltı ve tüm gün. kara kara ne yapsam diye düşünüyorum.
Tülincim menün yine harika canım tebrik ederim,ölçülerimi gördün mü kuu?bişi de bana
nilgüncüm b-fit neden 1 saat demişsin,e 30 dakka aletler sürdü,yarım saatte ekstra spor yaptım arkada öyle işte
bırakmıcam da bakalım eşim ne dicek üyelik yenilemeye,200 lira az değil canım...bide neskafe için eski spor hocam derdi de inanmazdım şekerli yada sade nescafe yağ tutar,yağ emilimini güçleştirir ve zor verirsin kilo derdi,ama b-fitte heray yağ ölçümü yapıldığı için anlıyorum.mesela geçen ay içmedim 38 den 36 ya düştü ,bu ay içtim yine 37 ye yükseldi...bilmiyorum raslantı olamaz dimi ,araştırmak lazım....ama türk kahvesi şekersiz olunca gayet masum bi içecek canım
Tülincim menün yine harika canım tebrik ederim,ölçülerimi gördün mü kuu?bişi de bana
)
füsuncum haklısın elimden geldiğince dikkat edeceğim inşallah....Menünüz çok güzel ama neden spor yapmıyorsunuz?Ben bile uzun bir aradan sonra sizin sözlerinizle yürüyüşe başladım.
En iyisini siz bilirsiniz(tereciye tere satmayayım) ama çok sıkı değil de birazcık dikkat ederseniz daha iyi olur gibi...En azından oğlunuzun hastane işi bitene kadar...
Arkadaşların da dediği gibi çok sağlıksız,hızlı verilenler aynı hızda fazlasıyla alınıyor.
Sizi okurken aklımdan geçenleri bire-bir Derya söylemiş,aynen katılıyorum.
Çok güzel,özellikle ilk ölçümle son ölçüm arasındaki farka bakar mısınız?0
Malesef küçük kaçamakları vücut affetmiyor,ben de bugün cumartesiye göre artıdayım.
Tülin'den çanta,Nilgün'den de valiz gelecek gibi görünüyor...
Derya'cım ellerinize sağlık...
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs
slm herkese malesef bizim 24 eylülde kıyametimiz koptu yüregimize cok derin bir yara acıldı acımız cok büyük birtanecik kardeşimi katbettik yaram cok derin care yok ne yapsak herşey yaramı knatıyor malesef kızlar inanın hem yazıyorum hem aglıyorum cok zor cok
tülüm bebem valla özür dilerim caım,bu yorumu hatırladım ben ama selma ablanın olayı beni çok sarstı saçmalıyorum sanırım,canım arkadaşım ,sen kusuruma bakmacanımmmm taaa sabah ilk gördüğümde yazmıştım sana görmedin galiba gülümmmmm
canım menün güzel. dediğin gibi eccük sebze ağırlıklı yede kendine gelsin vucut. ölçülerinede baktım dediğin gibi azcık yağ gelmiş. ama 5 kg gitmişşş. belden incelmende çok iyi. zaten bizde bacakta yok..devam canım devammmm
kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteginiz için cok üzgünüm dışarda gördügüm tüm gıri arabalar okulda calan ders zili yedigim yemek içtigim su bana onu hatırlatıyor ve cok canım yanıyor anlatılmaz bir acı var içime benim cocugumdanda öndeydi artık telefonlarım sustu onun adıyla hiç çalmıyor ben ne yaparım onsuz söyleyin ne resmen yüregime hancer sokuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?