80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de fırın kağıdı aldım bugün bi denyeyim bakalım...

ölçüler harika canım.gözünü seveyim bırakma.diyetle destekle..neskafeye de şok oldum nasıl yağ tutuyor ya anlatsana biraz?türk kahvesinde de aynı etki mi var?

canım sağol güzel sözlerin için.diyetisyen olarak sadece hastane diyetisyenleri var.onlarda verip listeyi 1 ay sonra gel diyor.yağ su ölçümü yok.ne bileyim.bi araştırayım bakim özel hastaneler ne durumda?çanat yemek istemiyorum çünkü..sporun yine harika..

3 sorunlu sınıfım var ama dediğin gibi bahane değil.benim sınıfım eşim başkasının başka derdi.hayatta dert sıkıntı bitmiyor.bugün sabah ben de aynı şeyi düşündüm ne değişti diye..analizin doğru..kendi aklımda ruhumda değişikliğe karar vermem lazım.aslında verdim de azmetmem lazım.eşim artık bana karışmıyor olumlu olumsuz bir şey demiyor.yine de vazgeçmiyeceğim canım merak etme.iyiki varsın sağol..

maşallah maşallah nazar değmesin.sporun harika.yemeklere de dikkat ediyorsun biliyorum.desteğin için sağol.

oh oh bu azim bana da geçsin lütfennnn...

cnm ya aynı ben iste
arkadaslar tum basarılıları canı gönülden tebrik ediyorum
ben de buranın yüz karasıyımm

canım değişmemiz lazım artık.başlayalım bir yerlerden..

ya ben neye ne yazayım bilemedim.senin durum daha fena ba canım.menülerin korkunç.yok yok....
lütfen dikkat et.herkes zayıflayacak bi sen bi ben kalacağız valla topikte..

liste için doğru dedin canım.heyecanla bekliyorum her hafta.sanki çok uğraşıyorumda.ç.

son cümle çok tatlıydı.almamak da önemli diye.zaten kızlar yazmış bu cümle noktayı koydu.en azından kendimi değersiz ve işe yaramaz görmüyorum..desteğin için sağol..

var ya dostun senin.hani geldi ya bir ara kaldı senle hale miydi yanlış mı hatırladım?
psikolog olmalıydın.empatin çok kuvvetli.

allah esirgemiş.çok geçmiş olsun..

anlaştık ozaman:13:

sen yanlış yerde yaşıyonn kızım ,topla tası tarağı gel izmir'e ..bak izem var ben varım sonra başka birileri daha vardı,biz sıcak hatunlarız

çok çok geçmiş olsun canım.Allah vermesin bi daha,hayırlı kurbanlarınız olsun..

1 saat b-fitimi yaptım da geldim kızlar,
sabah:
uyanınca sütlü nescafe şekersiz

1 saat sonra:
2 dilim çavdar ekmeği,üstüne krem peynir,az domates,az lorlubiber 7 yeşil zeytin yedim yedim

ara:şekersiz türk kahvesi

öğle:fasulye piyaz ,1 kaşık pilav

akşama ıspanak var yine yazarım menümü
[/QUOTE]

b-fit neden 1 saat canım aklım karıştı?
bi de neskafe gördüm yine.olmadı ((((((

teşekkür ederim... ya bende bir ayda ancak 1 kilo veriyorum ve sen gibi bndede diyet ve sporda azim yok hırs yok inş tez zamanda bekliyoruz ikisini biraradaD

çağıırmakla gelse keşke.biz kakıp ayağına gitmeliyiz çok nazlı kendileri..

selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

allah esirgesin onu.inşallah sağlıkla atlatacak ameliyatı.dualarımız sizinle..

bir ay oldu anca diyete başlayalı 1600 kk diyet listemle 4 bazende 4 kusur kilo verdim ama 2 haftadır gram dahi vermedim neden acaba fikri olan var mı ? yarın tekrar diyetisyene gidicem bakalım ne diyecek ...
diyetisyen ne diyor bi sor bakalım?hoşgeldin..

alıntılara cevap vermek çok zor geldi.hala burnum sızlıyor.nasıl bir acı bu.insanın inanası gelmiyor.ağlaya ağlaya fatiha okudum mekanı cennet olsun Allah onu affetsin diye.bir insan intihar edecek noktaya nasıl gelir aklım almıyor?bi de meslektaşımmış.evlimiydi çocuğu ver mıydı?değermiydi keşke olmasaydı keşke derdini sizle paylaşsaydı.kardeş kardeşe belki deva olurdunuz.ne diyeyim sözün bittiği yer.allah sana ailene sabırlar versin..

senin de başın sağolsun canım.Allah askerlerimizi korusun esirgesin.Allah sizlere sağlıklı bir ömür nasip etsin.

harika bir menü...

kolay gelsin canım.menün çok güzel..

evet canım o ben bir milyoncularda buldum önceden fırında tülinin söylediği gibi yapıyordum

KÖZLENMİŞ PATLICAN VE BİBER ÇOK LEZZETLİ....o kadar seviyorum ki... kendimi kaybediyorum yerken... hazırları satılıyo ama hiç sağlıklı değil..şimdi şimdi kendim yapmaya çalışıyorum bakalım bi de közmatiğim olsun

evet canım o ben bir milyoncularda buldum önceden fırında tülinin söylediği gibi yapıyordum

KÖZLENMİŞ PATLICAN VE BİBER ÇOK LEZZETLİ....o kadar seviyorum ki... kendimi kaybediyorum yerken... hazırları satılıyo ama hiç sağlıklı değil..şimdi şimdi kendim yapmaya çalışıyorum bakalım bi de közmatiğim olsun

gayet güzel spor var.yemek listesi güzel.daha ne olsun..

menün güzel,ev yapımı sarelle güzel ama neden canın sıkkın bir şey mi oldu?

off o yağmur burada da vardı.arabayla olmama rağmen çok ıslandım.trafikte çektiğim çile de cabası..menün sporun çok güzel.aslında hiç yapmamaktansa senin gibi sabah akşama bölmek en mantıklısı.ne güzel yapmış oluyorsun..
keki benim de canım istiyor .kızlarım da çok sever..yarın eşim geliyor yaparım belki..

bugünkü menüm

sabah: cappucino
okulda : 1 simit ve kaşar peynir (valla suçsuzum.k hazırladım kendime sütünü bile döktüm ama unutmuşum yemeyi.yolda hatırladım yemediğimi.ya tost yiyecektim yada simit.ben de simiti tercih ettim.söz bi daha yok)

öğle: tavuklu salata
güllaç gibi olmuş k (tatlı niyetine)(çok acıkmıştım)

akşam: 1 küçük kase mantı çorbası

1 lt su
2 form çayı
1 yeşil çay

yatıyorum iyi bile dayandım.iyi geceler..çok öpüyorum

ayşe nin dersi yoktu bugün ama girmemiş topiğe.işi mi vardı acaba?neyse bi sorunu olmasın da..

Tülincim menün yine harika canım tebrik ederim,ölçülerimi gördün mü kuu?bişi de bana

nilgüncüm b-fit neden 1 saat demişsin,e 30 dakka aletler sürdü,yarım saatte ekstra spor yaptım arkada öyle işte

bırakmıcam da bakalım eşim ne dicek üyelik yenilemeye,200 lira az değil canım...bide neskafe için eski spor hocam derdi de inanmazdım şekerli yada sade nescafe yağ tutar,yağ emilimini güçleştirir ve zor verirsin kilo derdi,ama b-fitte heray yağ ölçümü yapıldığı için anlıyorum.mesela geçen ay içmedim 38 den 36 ya düştü ,bu ay içtim yine 37 ye yükseldi...bilmiyorum raslantı olamaz dimi ,araştırmak lazım....ama türk kahvesi şekersiz olunca gayet masum bi içecek canım

Son düzenleme:
canım ben de hazırlayıp yemeyi unutuyorum bazen.. sen sabah mı gidiyorsun işe..ben önceleri hiç kahvaltı yapmazdım şimdi zorluyorum kendimi...

bende içmediğim dönemlerde daha hzılı kilo vermiştim hakikaten şimdi sen diyince düşündüm de..vardır bir mantığı belki taylan kümeli de yazıyordur.. bana da diyetsiyen içme demişti çay da kahve de..

Tülincim menün yine harika canım tebrik ederim,ölçülerimi gördün mü kuu?bişi de bana
)

canımmmm taaa sabah ilk gördüğümde yazmıştım sana görmedin galiba gülümmmmm

canım menün güzel. dediğin gibi eccük sebze ağırlıklı yede kendine gelsin vucut. ölçülerinede baktım dediğin gibi azcık yağ gelmiş. ama 5 kg gitmişşş. belden incelmende çok iyi. zaten bizde bacakta yok..devam canım devammmm

sinir oldum sabah beri yaaaa trenyol açılıp duruyor yazıcaklarımıda unuttum
bu ara kafam yerinde degill yaaa
şu ameliyat bi bitisn bomba gibi dönücem inşşş

kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteginiz için cok üzgünüm dışarda gördügüm tüm gıri arabalar okulda calan ders zili yedigim yemek içtigim su bana onu hatırlatıyor ve cok canım yanıyor anlatılmaz bir acı var içime benim cocugumdanda öndeydi artık telefonlarım sustu onun adıyla hiç çalmıyor ben ne yaparım onsuz söyleyin ne resmen yüregime hancer sokuldu

kızlar hepinize iyi gecelerrr

bugün diet açısından güzel birgün sayıılrdır menümü yazıyııımmm

kahvaltı mecburen 1 adet muz

saat 12 de 1 nektari 1 yeşil çay

öğlen patlıcan yemeği bol yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

ara 2-3 etiform çubuk 1 adet etiform mısır patlağı

1 yeşilçay

akşam

kıymalı ıspanak yemeği 1dilim beyaz ekmek

ara

3-4 ceviz

30 dakikda yürüyüş 10 dakika karın hareketleriiii

sevgilerrrrr

füsuncum haklısın elimden geldiğince dikkat edeceğim inşallah....
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız dualarımız kayra ile .....

selma ablacım günlerdir yoktun zaten belliydi bişey olduğu geçen yazmıştım hatta sormuştum selma abla nerelerde diye...

inan çok üzüldüm allahım sabır versin tüm ailene..
denilecek birşey bulamıyorum genş acısı hele hepsinden zoru allahım daha beterinden korusun...
bol bol dua etmekten başka çare yok...

tülüm bebem valla özür dilerim caım,bu yorumu hatırladım ben ama selma ablanın olayı beni çok sarstı saçmalıyorum sanırım,canım arkadaşım ,sen kusuruma bakma

abla deme böyle ,metanetini koru

iyi geceler arkadaşlar sabaha göörüşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…