80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merabalar kızlar geçen çarşamba diyetisyene gittim ve cuma diyete başladım ve bikaç gündür burayı takibediyorum bende aranıza katılmak istiyorum 86 kiloydum dr dayken ilk başlangıç yani burda yazışmam için yapmam gereken şeyler anladığım kadarıyla hergün yediklerimi burda yazışmak iki hafta sorada listeye alınıoruz galiba başka bişi varsa bilmek isterim herkeze azim ve gerigelmeyen kilolar dliyoruummmm

yatıyorum iyi bile dayandım.iyi geceler..çok öpüyorum

ayşe nin dersi yoktu bugün ama girmemiş topiğe.işi mi vardı acaba?neyse bi sorunu olmasın da..
canım misafirim vardı giremedim herşey yolunda allaha şükür sabah oklu var girmeden edemedim...
menün olmamış ortim yaa simit işini bırak artık hem erken kalkıon hem kahvaltı yapmıon okula bişiler götür yada okulda buzdolabı varsa rica et koyuver kantine falan peynir domates...
bak ben hergün 3 e kadar ne yiyeceksem götürüyorum hala...

canım ben de hazırlayıp yemeyi unutuyorum bazen.. sen sabah mı gidiyorsun işe..ben önceleri hiç kahvaltı yapmazdım şimdi zorluyorum kendimi...
canım akşamdan bir tabağa hazırla sabah yiyeceğini iki dakika atıştırıver ben üniversite dahil hayatım boyunca hafta sonları dahil kahvaltı etmezdim ama şimdi asla aksatmıyorum....
selma ablacım nolur içinden geldiği gibi ağla konuş ama isyan etme ...
insan yokluğu kolaymı ki birde kardeş yani allahım bol sabır versin dayanma gücü versin...

hoşgeldin aramıza listeni paylaşırsan senin kilondakilere örnek olur canım azmin daim olsun burdan kopma...

kızlar menümü bugün yazmicam kaçamak yok gayet iyi bir gündü ama zamanım yok artık yatmam lazım sabah 7 de kalkcam sporsuz bir gündü ama suyum ve menüm iyiydi şimdi biraz açım ama yatıcam böle....

iii geceler..

allahım hepimize hayırlısını sağlıklısını ver ....

hoş buldum canım kopmamaya çalışıcam inşallah
sabah 9:serbest şekersiz çay 1tatlı kaşığı bal reçel yada nutella gün aşırı 1 yumurta 1 dilim peynir 1dilim ekmek söğüş
öğlen12 30 13 30:tost ayran yada tavuklu yada ton balıklı salatra 1 dilim ekmek yada 2 3 köfte kadar et 5 6 kaşık kadar sebze yada k baklagil serbest salata
16 16 30:2 tane ceviz içi 4 kuru kayısı
19 20:yemekten 10 dakika önce 1 meyve sora 2 köfte kadar et 5 6 kaşık kadar sebze salata
22 30:y<rım kepçe yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu
en az 2 lt su bu kadar ben diyetisyenime güveniyorum daha öncede gittim ve kilo verdim ama şımardım ve ikinci listede diyeti hep bıraktım artık sizin desteğinizle sürdürmek istiyorum gitsin artık bu kilolar kendime bakamıyorum aynada

bırsure yoktum moralım bozuktu bos bos oturdum yada temızlıok yaptım durdm

neyse dunkı menum

sabah bıraz salatalık
1zeytın

ogle
4 kasık kurufasulye

araogun
1 turk kahvesi

aksam
4 kasık kurufasulye

araogun
1 turk kahvesı 2 parca cıkolata (canım sıkkınmutluluk versın dıye)

spor
oda temızlıgı ve tasınan arkadasımın esyalarını tasımasına yardım gıt gel yaptım sureklı odaya yuruys bır nevı

cnm arkadasımm sagolasınn tamam bu hafta deniycem onu ben biraz cok cesitli yiyorum genelde

ya ne diyorsunn cok ama cok uzuldum allahım sabırlar versin güç versin dayanma kuvveti versin ne diyebilirim ahh ahhhh
sabah sabah sok oldum yanlıs mı okuyorum ben dedim allah yardımcınız olsun

evet ya şükür o da cok cok önemli
ben bir daha hayatımın hiç bir evresinde 8 li bir rakam görmek istemiyorum tekrar hamile olsam bile bu rakamlara cıkmak istemiyorum gercekten

ya ben de hergün öğlen yemeklerinden sonra tamamen keyif icabı bol sütlü (normal) şekersiz 1 fincan nescafe içiyorum
kötü yapıyorum galiba değil mi
bu hafta içmiyim bakalım

günaydınnnnnn herkese bol enerjili,kaçamaksız bir gün diliyorum arkadaşlarımmmmmmmm

dün akşam 7 den sonra hiç birşey yememem gerekirken ben cozuttum bugün tartoıda cozuttu tabi,Allahım aklımı başıma topla benim ,gece uyanıp bişiler atıyorum ağzıma,sabah ağzım sehir ,ruhumda kirli uyanıyorum,ben bunlardan nasıl vazgeçicem,acaba hipnoza mı gitsem,bende bi sorun var ama neeeeeeeeee:18:

,

allah rahmet eglesın abla.Allah sabır versın.

Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll

Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler

bendee listedeyim oley
süper gaza geldımmmm D

[
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs

İnş allahın izniyle ameliyatı cok guzel gecerde ıyılesır en kısa surede .
Ney ivar ogrenemdım ama ıns ıyılesır hemen

ben yemegını yapıyormm ama super demek kalorısı yok oo bol bol patlıcan yemegı yaparım

günaydın kızlar. sanırım perşembe günü ankaraya salıda ordan istanbula gidicem. ne gezgin çıktım bende dimi....bakalım ne kfadar artıyla dönücem..gitmeye hevesliyim ama artılara şimdiden canım sıkılıyor

ahhh ablam ahhh canım.ne desen ne söylesen haklısın doğrusun.ama elden gelen yok. kolaymı acısını kardeşini unutmak. bir ömür unutmayacaksın ama gör bak zaman herşeyin ilacı. elbette Rabbim gönlüne ferahlık huzur ve sabır verecek inşallaahhh
tülüm bebem valla özür dilerim caım,bu yorumu hatırladım ben ama selma ablanın olayı beni çok sarstı saçmalıyorum sanırım,canım arkadaşım ,sen kusuruma bakma
aşkolsun ne kusuru bende senin alıntı bile yaptıgını hatırladım ama yinede yazayım dedim gülüüümmm
merhaba ben tülin. hoşgeldin canım. diyetisyenini aksatma ve listene mutlaka uy canım. paylaştıgın için teşekkürler. yemekten önce 1 meyveyi merak ettim bende.yinede günlük menünü paylaş izimle. suyunu sporunu.cuma günleride kilonu bildir canımm
canım iye sıkkın canınnn. bak menünde kötü olmuş. az olmuş. eşya taşımaktan sanırım.topla hadi kendiinnniiiii

çantamı istersin tokatmı canımmm ..sen istersen bide diyetisyene git gülümmmm o sana bizden daha güzel kızarrrrr...bidenem gece uyanıpta yemekde ne demek. yıllar önce annem yapardı.gece mutfakta karşılaşırdık bi lokmacık der yerdi. bide benim ağzıma koyardı bende saf saf yerdim. genelde tatlı olurdu zaten. eee şimdi gece gece yersen tüm gün çektiğin sıkıntının anlamı ne. gündüz yede bari spor falan yakarsın canımmmm. yeme gülüm yeme balımmmm

tülincimm bizi bu seyahatler mahvetti ama sen dikkat edersin ben inanıyorum sana ama iste gezmelerde evdeki gibi olmuyor
ben de mesela haftaici duzenimi haftasonu koruyamıyorum coztutuyorum
dr jeykllll mister hyde gibi oluyorum :)

günaydın kızlar.
canım iye sıkkın canınnn. bak menünde kötü olmuş. az olmuş. eşya taşımaktan sanırım.topla hadi kendiinnniiiii

arkAdas problemı cnm.dertlıyı m bayaga
hıc bırsey yıyesm gelmedı.oyle ıdare ettım acıkmadımda fazla aslnda.
can sıkıntısından yedım cıkolatyıda yemıycektım onuda.
aslında bırazda ıyı oldu yemedım bırsey.hava kotu olmasa yuruyus yaoıcamda hava yagmurlu yuruyus yapamıyorum ama yurtta merdıvenı kullanıyorum katta yuruyus yapıyorum daha dogrusu volta atıyorum .neyse daha az yemem lazım.ödülüm var 80 e duseyım 2-3 dilim baklava yıyecem.cok canım cektı odul koydum kendıme.

günaydın kızlar
yaz boyunca uzun yazlık bi etek aradım bulamadım. bugun buldum ama kış geldi ya... hep böyle olur zaten.
trendyolun mila butigi acılmış ordan begendim. ya bu hadiseyi ne demeye çıkarıyorlar bilmem gıcıma gidiyor.
sonradan oldu bişey oldum sandı para kazandıgı ülkesinde! vergi ödemek zor geliyor hanıma. aman neyse ya sabah sabah terstenmi kalktım ne

günaydın herkese... aslında sekizde kalkmıştım ama ne olduğunu anlayamadan bir daha dalmışım:) sanırım 3 mil çarptı beni:)

selma ablacım başın saolsun allah sana evlatlarına uzun ömür versin üzme kendini canımmm

takdiri ilahi tabiki çok zor bir durum

allah sabrını versin canımmm allah acını dindirsinnn sevgilerrr

tünaydın kızlarrrr

çalışan anne olmak ne zor yaww

yoruldum billahhh

sabah kalktıkk beyfendi yataktan bağırıyooooo anne anne bugün yine aynı gün mü (iş var mı yaniii)

evet dedim aynı gün

bana ne bana ne gitmemm dedi illa televizyon izliycekmişşş

aç dedi teleyi bide baktık caiou lanet olsun dedimmm kaldıkmı şimdi film de sürdümü 15 dakka

çıkana kadar 10 oldu telefonlar susmaz çocuk susmazz karın aç yolda trafikkkk

of allahım off daha 2.çocuk düüşünüyoz bide bi an önce şu kiloları verip 2.doğurup bunları okul çağına getripppp

RAHATLAMAM LAZIMMMM

MUCHHHH

ne tatlı bugün yine aynı gün mü:))

selam kızlar günaydınnn mı desem tünaydın mı bilemedimmm
geçmişi okumadım herşey yolundadır umarımm
biraz işlerim var kaçtım

yani şu apartmanda bir ev var...her gün patates biber kızartılır mı ya her gün ama her gün...kapılarını çalıp diyeceğim artık diyette olan var diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…