canım misafirim vardı giremedim herşey yolunda allaha şükür sabah oklu var girmeden edemedim...yatıyorum iyi bile dayandım.iyi geceler..çok öpüyorum
ayşe nin dersi yoktu bugün ama girmemiş topiğe.işi mi vardı acaba?neyse bi sorunu olmasın da..
canım akşamdan bir tabağa hazırla sabah yiyeceğini iki dakika atıştırıver ben üniversite dahil hayatım boyunca hafta sonları dahil kahvaltı etmezdim ama şimdi asla aksatmıyorum....canım ben de hazırlayıp yemeyi unutuyorum bazen.. sen sabah mı gidiyorsun işe..ben önceleri hiç kahvaltı yapmazdım şimdi zorluyorum kendimi...
selma ablacım nolur içinden geldiği gibi ağla konuş ama isyan etme ...kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteginiz için cok üzgünüm dışarda gördügüm tüm gıri arabalar okulda calan ders zili yedigim yemek içtigim su bana onu hatırlatıyor ve cok canım yanıyor anlatılmaz bir acı var içime benim cocugumdanda öndeydi artık telefonlarım sustu onun adıyla hiç çalmıyor ben ne yaparım onsuz söyleyin ne resmen yüregime hancer sokuldu
merabalar kızlar geçen çarşamba diyetisyene gittim ve cuma diyete başladım ve bikaç gündür burayı takibediyorum bende aranıza katılmak istiyorum 86 kiloydum dr dayken ilk başlangıç yani burda yazışmam için yapmam gereken şeyler anladığım kadarıyla hergün yediklerimi burda yazışmak iki hafta sorada listeye alınıoruz galiba başka bişi varsa bilmek isterim herkeze azim ve gerigelmeyen kilolar dliyoruummmm
canım tabiki sende vereceksin kilolarını..hatta bak bu söznümü unutma hedefine inince verdiqin kilo az gelecek dahada vermek isteyeceksin...79a ne kalmış canım yaa..dert ettiqin şeye bak...bi parçada olsa motive edebilmişim seni ne mutlu bana...burda olmamızın sebebi işte bu cnm..birbirimize destek olarak bu yolda ilerleyebilmek..burada verilen her qramda hepimizin hakkı ve emeqi var...menüleri takip et cnm örnek olur hem sana..birde tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim öqlen ve akşam öqünlerini tek çeşit yemekle geçirdiqimizde daha çok kilo verildiqini gözlemledim..79*79 topiqinin kaptanıyım ben..ve arkadaşlarımın menülerini çok sıkı takip ediyorum...ve sonuç olarak haftada en çok kilo verenlerin öqlen ve akşam yemeklerini tek çeşit yiyenler olduqunu gördük...mesela pırasa+yoqurt yada köfte+salata qibi...kilo vermekte zorlanıyorsan bu yüntemi1 hafta uygulayabilirsin...sonuç alırsan devam edersin...yardımcı olabileceqim başka bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım bilgim dahilinde...bol iradeler diliyorum..
slm herkese malesef bizim 24 eylülde kıyametimiz koptu yüregimize cok derin bir yara acıldı acımız cok büyük birtanecik kardeşimi katbettik yaram cok derin care yok ne yapsak herşey yaramı knatıyor malesef kızlar inanın hem yazıyorum hem aglıyorum cok zor cok
ölçüler harika canım.gözünü seveyim bırakma.diyetle destekle..neskafeye de şok oldum nasıl yağ tutuyor ya anlatsana biraz?türk kahvesinde de aynı etki mi var?
ya ben neye ne yazayım bilemedim.senin durum daha fena ba canım.menülerin korkunç.yok yok....
lütfen dikkat et.herkes zayıflayacak bi sen bi ben kalacağız valla topikte..
son cümle çok tatlıydı.almamak da önemli diye.zaten kızlar yazmış bu cümle noktayı koydu.en azından kendimi değersiz ve işe yaramaz görmüyorum..desteğin için sağol..
[/B]
Tülincim menün yine harika canım tebrik ederim,ölçülerimi gördün mü kuu?bişi de bana
nilgüncüm b-fit neden 1 saat demişsin,e 30 dakka aletler sürdü,yarım saatte ekstra spor yaptım arkada öyle işte
bırakmıcam da bakalım eşim ne dicek üyelik yenilemeye,200 lira az değil canım...bide neskafe için eski spor hocam derdi de inanmazdım şekerli yada sade nescafe yağ tutar,yağ emilimini güçleştirir ve zor verirsin kilo derdi,ama b-fitte heray yağ ölçümü yapıldığı için anlıyorum.mesela geçen ay içmedim 38 den 36 ya düştü ,bu ay içtim yine 37 ye yükseldi...bilmiyorum raslantı olamaz dimi ,araştırmak lazım....ama türk kahvesi şekersiz olunca gayet masum bi içecek canım
,kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteginiz için cok üzgünüm dışarda gördügüm tüm gıri arabalar okulda calan ders zili yedigim yemek içtigim su bana onu hatırlatıyor ve cok canım yanıyor anlatılmaz bir acı var içime benim cocugumdanda öndeydi artık telefonlarım sustu onun adıyla hiç çalmıyor ben ne yaparım onsuz söyleyin ne resmen yüregime hancer sokuldu
Yazıyor yazıyor, kimin kaç kilo verdiğini yazıyor gel vatandaş geeeeellll
Aylardan sonra ilk defa listede bu kadar yüksekteyim, çok çok çok mutluyum
Sevdamcee tebrikler
selammm
ameliyat günümüz belli oldu haftaya salı 18 mayıs
akşama kendime köz patlıcan salatası yapayım dedim . ama merakımdan kalorisine bakarken bunları buldum.
1 patlıcan 28 kalori
değeri düşük bir besin olan patlıcanda A, C ve B vitaminleri ile kalsiyum, fosfor ve demir mineralleri bulunur.
Patlıcanın Faydaları: Sinirleri yatıştırır ve tansiyonu düşürür. Kalp çarpıntısını giderir. Bağırsakları yumuşatır ve idrar söktürür. Kandaki kolesterol seviyesini düşürür ve damar tıkanıklığına iyi gelir. Kansızlığı giderir. Karaciğerin ve pankreasın çalışmasını düzenler. Böbrek ağrılarını ve yanmasını azaltır. Basura iyi gelir. Kilo vermeye yardımcı olur.
patlıcan, A vitamini ve fosfor deposu olarak bilinmekte. Ciltteki kırışıklıkların belirmesini geciktirirken, strese, yaşlanmaya ve zihinsel sorunlara karşı da oldukça etkili oluyor. Bunun yanında, damarları yüksek kolestrolün yarattığı etkilerden de koruyor; çünkü içinde istemsiz kas kasılmalarını önleyen maddeler bulunuyor. Kalbin ritmini ayarlayıcı özelliği var. Yüksek oranda lif içeriyor ve hazımsızlığa iyi geliyor. Düşük kalorili diyetlerde rahatlıkla tüketilebiliyor.
Dikkat! Olgunlaşmamış patlıcanda solanin denen bir madde bulunmakta. Patlıcanı pişmeden tüketmek, bu madde nedeniyle zehirlenmelere yol açmakta. Ancak patlıcanı pişirdiğinizde, bu maddenin parçalanarak yok olmasına sebep oluyorsunuz.
100 gram patlıcandaki besin değerleri:
- 24 kalori
- 5.5 gr protein
- 0 karbonhidrat
- 2 gr kolestrol
- 1 gr yağ
heşle karbonhidrata sıfır diyoooooo..
ahhh ablam ahhh canım.ne desen ne söylesen haklısın doğrusun.ama elden gelen yok. kolaymı acısını kardeşini unutmak. bir ömür unutmayacaksın ama gör bak zaman herşeyin ilacı. elbette Rabbim gönlüne ferahlık huzur ve sabır verecek inşallaahhhkızlar hepinize teşekkür ediyorum desteginiz için cok üzgünüm dışarda gördügüm tüm gıri arabalar okulda calan ders zili yedigim yemek içtigim su bana onu hatırlatıyor ve cok canım yanıyor anlatılmaz bir acı var içime benim cocugumdanda öndeydi artık telefonlarım sustu onun adıyla hiç çalmıyor ben ne yaparım onsuz söyleyin ne resmen yüregime hancer sokuldu
aşkolsun ne kusuru bende senin alıntı bile yaptıgını hatırladım ama yinede yazayım dedim gülüüümmmtülüm bebem valla özür dilerim caım,bu yorumu hatırladım ben ama selma ablanın olayı beni çok sarstı saçmalıyorum sanırım,canım arkadaşım ,sen kusuruma bakma
merhaba ben tülin. hoşgeldin canım. diyetisyenini aksatma ve listene mutlaka uy canım. paylaştıgın için teşekkürler. yemekten önce 1 meyveyi merak ettim bende.yinede günlük menünü paylaş izimle. suyunu sporunu.cuma günleride kilonu bildir canımmmerabalar kızlar geçen çarşamba diyetisyene gittim ve cuma diyete başladım ve bikaç gündür burayı takibediyorum bende aranıza katılmak istiyorum 86 kiloydum dr dayken ilk başlangıç yani burda yazışmam için yapmam gereken şeyler anladığım kadarıyla hergün yediklerimi burda yazışmak iki hafta sorada listeye alınıoruz galiba başka bişi varsa bilmek isterim herkeze azim ve gerigelmeyen kilolar dliyoruummmm
canım iye sıkkın canınnn. bak menünde kötü olmuş. az olmuş. eşya taşımaktan sanırım.topla hadi kendiinnniiiiibırsure yoktum moralım bozuktu bos bos oturdum yada temızlıok yaptım durdm
neyse dunkı menum
sabah bıraz salatalık
1zeytın
ogle
4 kasık kurufasulye
araogun
1 turk kahvesi
aksam
4 kasık kurufasulye
araogun
1 turk kahvesı 2 parca cıkolata (canım sıkkınmutluluk versın dıye)
ı
günaydınnnnnn herkese bol enerjili,kaçamaksız bir gün diliyorum arkadaşlarımmmmmmmm
dün akşam 7 den sonra hiç birşey yememem gerekirken ben cozuttum bugün tartoıda cozuttu tabi,Allahım aklımı başıma topla benim ,gece uyanıp bişiler atıyorum ağzıma,sabah ağzım sehir ,ruhumda kirli uyanıyorum,ben bunlardan nasıl vazgeçicem,acaba hipnoza mı gitsem,bende bi sorun var ama neeeeeeeeee:18:
günaydın kızlar. sanırım perşembe günü ankaraya salıda ordan istanbula gidicem. ne gezgin çıktım bende dimi....bakalım ne kfadar artıyla dönücem..gitmeye hevesliyim ama artılara şimdiden canım sıkılıyor
günaydın kızlar.
canım iye sıkkın canınnn. bak menünde kötü olmuş. az olmuş. eşya taşımaktan sanırım.topla hadi kendiinnniiiii
günaydın herkese... aslında sekizde kalkmıştım ama ne olduğunu anlayamadan bir daha dalmışım:) sanırım 3 mil çarptı beni:)
kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteginiz için cok üzgünüm dışarda gördügüm tüm gıri arabalar okulda calan ders zili yedigim yemek içtigim su bana onu hatırlatıyor ve cok canım yanıyor anlatılmaz bir acı var içime benim cocugumdanda öndeydi artık telefonlarım sustu onun adıyla hiç çalmıyor ben ne yaparım onsuz söyleyin ne resmen yüregime hancer sokuldu
birden cok mu zorladın kendını de boyle oldu?
birden cok mu zorladın kendını de boyle oldu?
tünaydın kızlarrrr
çalışan anne olmak ne zor yaww
yoruldum billahhh
sabah kalktıkk beyfendi yataktan bağırıyooooo anne anne bugün yine aynı gün mü (iş var mı yaniii)
evet dedim aynı gün
bana ne bana ne gitmemm dedi illa televizyon izliycekmişşş
aç dedi teleyi bide baktık caiou lanet olsun dedimmm kaldıkmı şimdi film de sürdümü 15 dakka
çıkana kadar 10 oldu telefonlar susmaz çocuk susmazz karın aç yolda trafikkkk
of allahım off daha 2.çocuk düüşünüyoz bide bi an önce şu kiloları verip 2.doğurup bunları okul çağına getripppp
RAHATLAMAM LAZIMMMM
MUCHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?