merabalar kızlar geçen çarşamba diyetisyene gittim ve cuma diyete başladım ve bikaç gündür burayı takibediyorum bende aranıza katılmak istiyorum 86 kiloydum dr dayken ilk başlangıç yani burda yazışmam için yapmam gereken şeyler anladığım kadarıyla hergün yediklerimi burda yazışmak iki hafta sorada listeye alınıoruz galiba başka bişi varsa bilmek isterim herkeze azim ve gerigelmeyen kilolar dliyoruummmm
günaydın kızlar
yaz boyunca uzun yazlık bi etek aradım bulamadım. bugun buldum ama kış geldi ya... hep böyle olur zaten.
trendyolun mila butigi acılmış ordan begendim. ya bu hadiseyi ne demeye çıkarıyorlar bilmem gıcıma gidiyor.
sonradan oldu bişey oldum sandıpara kazandıgı ülkesinde! vergi ödemek zor geliyor hanıma. aman neyse ya sabah sabah terstenmi kalktım ne
yani şu apartmanda bir ev var...her gün patates biber kızartılır mı ya her gün ama her gün...kapılarını çalıp diyeceğim artık diyette olan var diye...
YOK YOK ZORLamadım.. yani bir ile başladım iki ile devam ettim...sıra üçe geldi diye düşünüyorum...üç çok tempolu ama kimbilir 5 nasıldır...bundan sonra 2 yaparsam da 3 milliğin 2 milini yapıcam..
buraya yazayım da irademe hakim olamazsam açıp bakar kendimden ytanır devam ederim....
2 haftadır hiç kola içmedim... belki ne var bunda diyeceksiniz ama ben bir seferde bir litreye yakın kolayı tek başına içebilen bir insanım. ilginç bir şekilde canım da istemiyor... çok zaralı olduğunu diyetini zerosunu falan içerek de kendimi kandirdığımı biliyorum ama vazgeçemiyordum... vazgeçemiyordum diyelim hatta... umarım bundan sonra hiç tüketmeyeyim demesem de çok çok nadir zamanların dışında ağzıma sürmem...kolaya hayır yaşasın AyRAN
2 iyi dediğin gibi
5 cok tempolu ama ıyı terletıyor ben 2 kere fılan yaptım felakat terlıyosun hatta annemde yanımdaydı oda bayaga hareket ettın fılan dedı bana.yapabılsekde 5 mili yapsak ama ıste bır yerden sorna o tempo yoruyor ınsanı.
bende yuruyusden geldım baktım yagmur havası yok yurudum 1 saat (bıunun 20-25 dk sı market gezmekle gectı ama olsun ) en azınsan 30 dk yurudum marketı saymazsak
bundan sonra yagmur yagmadıgı ve benım oyle dısarı cıkmamı gerketırecek bır ıs olmadıgı surece yuruycemDD
iyi oluyor
buarada patlıcan kalorısı madem azmıs bende hemen patlıcan yemegı yaptımDDDD
markette tursu reyonunda kurutulmus domates tattım 1 tane koymuslardı nezamndr goruyordum merak ettım .midemı rahatsız ettı mıdem yanıyor sımdı
mide yanması demısken hanımlar sızınde mıdenızde yanma agzınıza eksı su gelme fılan oluyormu?neyapmak lazım bunun ıcın ?
bırara gecmısdı yıne basladı bende
birde birşey sorucam onceden begen dıye bırsey vardı mesajları begenıyorduk ne oldu kaldırıldımı o ?
ne tatlı bugün yine aynı gün mü:))
hayır beni düşünmüyorsa kendisini varsa çoluk çocuğunu düşünsün canım her gün kızartma yenir mi
buraya yazayım da irademe hakim olamazsam açıp bakar kendimden ytanır devam ederim....
kızartma cızzz canımm ama valla bende kokuyu alınca evde pişse zor duruyorum yani neden güzel şeyler zararlı sanki düşünsene oturup bi tabak dolusu pattis yemişik sonra 1 kilo vermişik ne güzel olurdu dimi
2 haftadır hiç kola içmedim... belki ne var bunda diyeceksiniz ama ben bir seferde bir litreye yakın kolayı tek başına içebilen bir insanım. ilginç bir şekilde canım da istemiyor... çok zaralı olduğunu diyetini zerosunu falan içerek de kendimi kandirdığımı biliyorum ama vazgeçemiyordum... vazgeçemiyordum diyelim hatta... umarım bundan sonra hiç tüketmeyeyim demesem de çok çok nadir zamanların dışında ağzıma sürmem...kolaya hayır yaşasın AyRAN
2 iyi dediğin gibi
5 cok tempolu ama ıyı terletıyor ben 2 kere fılan yaptım felakat terlıyosun hatta annemde yanımdaydı oda bayaga hareket ettın fılan dedı bana.yapabılsekde 5 mili yapsak ama ıste bır yerden sorna o tempo yoruyor ınsanı.
bende yuruyusden geldım baktım yagmur havası yok yurudum 1 saat (bıunun 20-25 dk sı market gezmekle gectı ama olsun ) en azınsan 30 dk yurudum marketı saymazsak
bundan sonra yagmur yagmadıgı ve benım oyle dısarı cıkmamı gerketırecek bır ıs olmadıgı surece yuruycemDD
iyi oluyor
markette tursu reyonunda kurutulmus domates tattım 1 tane koymuslardı nezamndr goruyordum merak ettım .midemı rahatsız ettı mıdem yanıyor sımdı
mide yanması demısken hanımlar sızınde mıdenızde yanma agzınıza eksı su gelme fılan oluyormu?neyapmak lazım bunun ıcın ?
birde birşey sorucam onceden begen dıye bırsey vardı mesajları begenıyorduk ne oldu kaldırıldımı o ?
kızlar uuzun süredier elimde olan ama beceremeigim sir agda makinamı kullandım bugün
yarım saat sürdüü şip şakk meger az ısıtıyormuşum kartuşu benim gibi kıl yumaklarına duyurulurr
bu arada size günlerdir yazıcam unutuyorum kayra hergün gee ve sabah kalkıp saat soruyor bana annee saat kaç ?[/QUOTE
canım ya bu çocuklar alem gerçektennn
2 iyi dediğin gibi
iyi oluyor
cola canım bende önceden böyle bi sorun yoktu ancak son zamanlarda ben yemegi fazla kaçırırsam migde bulantısı gibi yanması gibi hafif bişey oluyor rahatsız oluyorum. ben bunu mıgdenin küçüldügüne. fazla yedigimde rahatsız olduguna baglıyorum. ama agzıma kadar etki etmiyor bende. sende öncedende varmış bi mide sorunu olabilir. doktora görün istersen
benn bu yıl domates kurutmayı cok istedim ama yapamdım bi türlü güneşte azaldı artık olmaz. mideni neden rahatsız ettiki acaba.
dogal degilmiydiki. birde nerden aldın sorabilirmiyim?
s.a arkadaşlar :79:
biraz önce muhasebe kursundan geldim çok sıkılıcaqımı düşünüyordum ama yanışmışım hocamızdan kaynaklanıyor sanırım derslerimiz çok keyifli geçiyor bir sonraki günü iple çekiyorum...
doqadan firması bana 7 otlu çaylarından hediye yollamışlar bugün karqoyla geldi onlara burdan teşekkür ediyorum
arkadaşım gelicek birazdan o gelene kadar buralardayım
selmacım canım lütfen bolbol dua et artık ona verebileceqiniz en güzel hediye duadır..Rabbim içinize ferahlık verir işallah...çok zor...
olabılır dıyorum ama hıc ılac kullanmadım uzun sure dır yoktucanım reflün vardır muhtemelen bende de var...
selam kızlar
pek iyi değilim bugün. başım ağrıyor yine, birde mide bulantısı. dayanabildiğim kadar dayanıcam. hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı. ama mecbur kalırsam alırım
sabah
sütlü kahve şekersiz
1 kase tavuk suyu çorba
ara:1 minik dilim el içi kadar çavdar ekmeği üstüne krem peynir
öğle 1 porinyon ızgara köfte,soğan-maydonoz-domates
ara:türk kahvesi
canım bişiler içmek istiyo kahve gibi mesela,nescafe gibi,yok yok kahve içmek istiyo evet ,ben kahve içmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...içiyim mi ?? bir kere daha içiyim olur akşama içmem söz şekerde katmam ..Allahım kahve aşeriyorum ..yoksa tatlı yerim bak ben bi kahve içiyim.........
kızlar ben şuan temizlik yapıyorum mola verdim di bi kahve içiyim devam etcem zaten 1 saat kaldı Elayı almama,anca biter işim bugün tartıda + 2500 gram gördüm sanırım şaka yapıyorlar bana,mutfakta gizli kamera falan var sanırım ,yada kedi tartıyı bozduAllahım yarın 3 kilo eksik görünmem lazım bu içimdeki ne acaba gaz mı yoksa ,77 400 gördüm şaka gibi var bişi ama du bakalım
Canım evet çok ama çok başka.Rabbim size de sabır versin,başınız sağ olsun.Allah!a sığın,ona dua et affetsin onu,ben düşündükçe çıldırıyorum...seni düşünemiyorum,kuş olsam uçsam yanına gelsem,ah ablam ölümün beteri yok korusun allah dicem ama allah evlat vermesin....sağlarsa anacığına-babacığına sabır versin..
İlknur'cum şehit acısıda başka bir acıdır,ben 2 kuzenimi şehit verdim hele birinin sadece giysilerini defnedebildik ,çok acıydı..Allah onların şehadetinin gölgesine sığınmamızı nasip etsin...
Tülincim çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için.Sabah kalkış saatim belli olsa sabah sporunu tercih ederdm ama eşim nöbetçi olduğu zaman tek başıma korkuyorum ve geç yatıyorum,uyanmam 10u buluyor malesef.Bu yüzden akşam yemeklerinden 2 saat sonra spor yapmak benim için daha kolay olacak.canımm saol eminim bende çok severim onları. oturur yeriz çorbalarımızı artık bizde karışma diye sana kızarızzz. akşamıda ihmal etme canım..
canım diyetisyen seni daha iyi bilgilendirir ama vücut bazen sinyalleri verir ve durur zannederiz. sakın listeni bozma. şu an yapacağın kaçamaklar artı çıkmana sebep olacak moralini bozacaktır. büyük ihtimalle kalorini azaltıp yeni bir liste verecektir canım.ihmal etme git mutlaka.
ayyy bizdenmi öğrendin ne mutlluuuuu oldum..çok haklısın canım harika bi yemek. patlıcan yoksa kabak rendele 5 dk kadar yağsız tavada kavur dök yoğurdu yeee ohhhh yemek hazırrr
canım bencede pudingler daha az olmalı ama en güvenilir bunu buldum.
canım menülerim güzel.misafirlerin olmasına ragmen tutmuşsun kendini. sabahta simitini yarım yemişsin. suyun çayın sporun harikaaaa. canım sporla ilgilide
Sabah Sporunun Faydaları
Sabah spor yapmanın en önemli yararı sizi gün boyunca zinde ve dinç tutmasında yatar. Bu zindeliği 15 ile 30 dakikalık egzersizlerde bile yakalamanız mümkün. Sabah spor yaparken vücudunuzun daha fazla oksijen alması ve kan dolaşımının düzenli olmasından dolayı fiziksel ve psikolojik olarak kazandığınız enerji, yoğun bir günün karmaşasının üstesinden gelmenizi sağlıyacaktır.
Sabah sporu beyninizin daha uyanık olmasına ve daha hızlı calışmasına yardımcı olduğu gibi, sizin gün boyunca işlerinizi daha planlı yapmanızı, daha düzenli düşünmenizi ve daha rahat hatırlamanızı sağlıyacaktır. Bunların yanında sabah spor yaptığınızda içinize dolan huzur ve dinginlik, sizdeki stresin azalmasına yardımcı olur.
Sabah sporunun diğer bir yararı ise metabolizmanızın hızlı çalışarak daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olmasıdır. Bunun yanında hergün sabahları aynı saatte spor yapmak Sirkadiyen Ritim denilen ve vücudumuzun 24 saatlik bütün biyolojik fonksiyonlarını düzenleyen sistemin düzenli bir şekilde gelişmesini sağlar. Bir kere bu ritmi elde ettiğinizde artık vücudunuz hergün kendiliğinden aynı saatte uyanarak sizi günlük sporunuzu yapmaya iter. Bunlara ek olarak sabah spor yaptığınızda iş ve gündelik programınızı daha rahat uyguladığınızı göreceksiniz. Şöyle ki, sabah spor yaptığınızda daha çok öğleden sonraları ve aksamları yaptığınız ev işlerinize ve sosyal etkinliklerinize daha fazla zaman ayırma olanağı bulacağınız kesin.
Akşam Sporunun Faydaları
Akşam spor yapmanın en öncelikli yararı; akşamları iş telaşı olmadığından, acele etmenize ve bir an önce sporu bitirme derdinden uzak, kendinizi spora daha fazla verme şansınız olması. Bunun yanında yorucu bir günün ardında sizin yorgunluğunuzu gideren ve dinlenmenize yardımcı olan sporu daha istekli ve azimli yapacağınızı unutmayın. Hatta akşam yemeklerinden sonra spor yapmak çok iyi bir fikir çünkü yemekle elde ettiğiniz enerjiyi dışarıya vermeniz gerekir. Ancak yemek ile egzersiz arasında en az iki saat olmasına dikkat edin.
Aksam sporun yararı sizi yatmadan önce bir şeyler yeme isteğinden alıkoymasından ortaya çıkıyor. Bununla birlikte akşam sporunun yatmadan önce kazandırdığı huzur ve dinginlik sizin daha rahat bir uyku uyumanıza büyük bir katkı sağlar. Ancak gece geç saatlerde yaptığınız sporun uykunuz üzerine olumsuz bir etkisi olabileceğini de unutmayın.
canımmm ruhu şad olsunnn. başın saolsunnnnnn....
canım ruhları şad olsun. ailesinin ve sizlerin başı saolsunnn
canım afiyet olsun. kalorisi az oldugu gibi karbonda yokmuş...benim kesin baktıgım bi site yok canım. bi kaç siteye bakıyorum hangisi doğru gelirse onu size yazıyorummm
ölçüler harika canım.gözünü seveyim bırakma.diyetle destekle..neskafeye de şok oldum nasıl yağ tutuyor ya anlatsana biraz?türk kahvesinde de aynı etki mi var?
canım sağol güzel sözlerin için.diyetisyen olarak sadece hastane diyetisyenleri var.onlarda verip listeyi 1 ay sonra gel diyor.yağ su ölçümü yok.ne bileyim.bi araştırayım bakim özel hastaneler ne durumda?çanat yemek istemiyorum çünkü..sporun yine harika..
3 sorunlu sınıfım var ama dediğin gibi bahane değil.benim sınıfım eşim başkasının başka derdi.hayatta dert sıkıntı bitmiyor.bugün sabah ben de aynı şeyi düşündüm ne değişti diye..analizin doğru..kendi aklımda ruhumda değişikliğe karar vermem lazım.aslında verdim de azmetmem lazım.eşim artık bana karışmıyor olumlu olumsuz bir şey demiyor.yine de vazgeçmiyeceğim canım merak etme.iyiki varsın sağol..
maşallah maşallah nazar değmesin.sporun harika.yemeklere de dikkat ediyorsun biliyorum.desteğin için sağol.
oh oh bu azim bana da geçsin lütfennnn...
canım değişmemiz lazım artık.başlayalım bir yerlerden..
ya ben neye ne yazayım bilemedim.senin durum daha fena ba canım.menülerin korkunç.yok yok....
lütfen dikkat et.herkes zayıflayacak bi sen bi ben kalacağız valla topikte..
liste için doğru dedin canım.heyecanla bekliyorum her hafta.sanki çok uğraşıyorumda.ç.
son cümle çok tatlıydı.almamak da önemli diye.zaten kızlar yazmış bu cümle noktayı koydu.en azından kendimi değersiz ve işe yaramaz görmüyorum..desteğin için sağol..
var ya dostun senin.hani geldi ya bir ara kaldı senle hale miydi yanlış mı hatırladım?
psikolog olmalıydın.empatin çok kuvvetli.
allah esirgemiş.çok geçmiş olsun..
anlaştık ozaman:13:
sen yanlış yerde yaşıyonn kızım ,topla tası tarağı gel izmir'e ..bak izem var ben varım sonra başka birileri daha vardı,biz sıcak hatunlarız
çok çok geçmiş olsun canım.Allah vermesin bi daha,hayırlı kurbanlarınız olsun..
1 saat b-fitimi yaptım da geldim kızlar,
sabah:
uyanınca sütlü nescafe şekersiz
1 saat sonra:
2 dilim çavdar ekmeği,üstüne krem peynir,az domates,az lorlubiber 7 yeşil zeytin yedim yedim
ara:şekersiz türk kahvesi
öğle:fasulye piyaz ,1 kaşık pilav
akşama ıspanak var yine yazarım menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?