80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm selma abla nasilsin
bari sen kacma :))) kimsecikler yok

bu millet nerde anlamadim :))
nasilsin iyimisinnn biraz daha???????

güne güzel başladım iyiyim şimdilik temizlik yapacagım ben ev temizligi yapmadıgım zamanda depresyona giriyorum en iyisı yapayım bari

güne güzel başladım iyiyim şimdilik temizlik yapacagım ben ev temizligi yapmadıgım zamanda depresyona giriyorum en iyisı yapayım bari

kaydirigubbakcemile3 ay abla alemsin zemuszemus oynaya oynaya temizlik yap, tmm? ac Kral Tv yii, keyfin yerine gelsin emii :sm_cool:

ay canım benim kusura bakma tam açtım kk yı kızım uyandı :ecrin_bebek: yemek ye altını aç anca.... iyiyim de izmir çok sıcak olmaya başladı siz,n oralaramı kaçsam sen nasılsınopuyorumnanaktan

yer ablasi onu yerrr
burasi 1 haftadir 20-25 derece
bugün son ama, yarin bulutlu 15 e düsüyo malesef
ben iyiyim tsk ederim, seni sormali

benim cizelgemi gördükce icim gidiyor, türkiyeyi özlüyorum, denizi özlüyorummm...... ah su mayokinimi giysemde söyleee bi güneslensem kumsalda ah nerdeee.......

ya ben birsey sormak istiyorum
bacaklarinda selulit olan varmi senağlama ???
ben eskiden 105 kilo iken, 25 kiloyu sporsuz verdim, cok kötü olmustu bacaklarim, simdi toparlaniyor sporla felan, okadar da kötü degil ama var yani selulit, sizdede varmi?
ben bacaklarimdan sorunluyum, yoksaki vücudum iyi........
ayni sorunu paylasan varmi... kafamçokkarıştı

15 derece mi ıyy soğukmuş.... sen gel gel türkiye ye izmirde misafir ediyim ben seni ... deniz kumsal güneş .......... oh mis gibi denize karşı uzancan şöleeeeeeeee turkbayragi

okadar kilolu oldum ama hiç selülitim olmadı ..doğumdan sonra çatlaklarımda olmasa kız gibi olcam zemuszemus

okadar kilolu oldum ama hiç selülitim olmadı ..doğumdan sonra çatlaklarımda olmasa kız gibi olcam zemuszemus

ayy ablammm deme öle gözünü sevimm icim gidiyooo..... ah simdi TR de olcaktimmm, o sahiil kenarinda yürüyüs yapmak ne güzel oluuur.....
Seneye gelicem insallah istanbulda deniz kenari dügün olucak.....
ay bide baktiniz bende TR ye gelin gittim kaydirigubbakcemile3

benim catlaklarim bile var, eeee 105 kiloya cikarsan cocuklugunda, olacagi bu.....
kollarimda cok var, yoksaki problemim yok, beyenen böyle beyensin

öncelikle gel seni buraya bize gelin alalım diyorum senden güzelini mi bulcaz ayoll

ayrıca dediğin gibi olmuş artık çatlaklar bişi yok ama selülitlerine yürüyüş ve sıcak uygulanan kremlerle masajı tavsiye ederim işe yarıyo ....tatlım onlardan kurtulabilirsin bide yat kalk yoğurt ye ama abartma sakın

hmmmm
bide sey duydum, her du$ aldigimda sicak suyla yikaniyorum, cikmadan bütün vücudumu buz gibi suyla gezdiriyorum, selulitli olan bölgelere, SIKLASTIRIYORMUS...
Sicak krem derken onu nasil yapicam? Yürüyüs hergün yarim saat en az yapmaya calisiyorum. Yogurt yiyorum, >0,1% Yagli yogurt, hergün 250 gr yesem cok mu?

günaydın canlarım.. Nassılsınız? Ben kendime geldim..Regl dönemim bitti ve o aldığım fazlalıkları verdim.. Şu an 74 u gördüm. Çok moralim bozulmuştu ama topladım kendimi.. Döndüm aranıza burdayım artık kızlar..

cok sevindim hosgeldin ablam
basaricazzzzz alkisalkisalkis

yarım kilo bile çok değil bence ideal ama araştır derim ..sıcak uygulanan bakım kremleri ve vucut yağları var aylin onuda bi araştır ben avonda olduğunu biliyorum ...bi bak işe yarıyo ben sarıyodum streç film le kremleyip acayip ertiyodu

haaa simdi biliyorum nedemek istiyorsunnn
benim bi akrabaga vardi, bi amca, göbegi baya vardi, adam strec filmle sariodu, disarda öyle geziodu, krem sürmüyordu sanirim, göbegi eridi bir ayda
ay iyiki aklima geldi...
kremi arastirip bacaklarima sürüp saripp, nekadar bekleticemki
ben bi google den arastiriyim sagol abla...
500gr paket yogurtlar var, ama cok yedigimdede kilo artiya cikiyo kaydirigubbakcemile3
günde 1 bardak ayran icsem, zaten 500gr gidiyo, o yagsiz yogurt sulu yogurt biraz, süzme yogurt gibi degil....
baya da bi sisiriyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…