günaydin elay abla
nasilsin
güne güzel başladım iyiyim şimdilik temizlik yapacagım ben ev temizligi yapmadıgım zamanda depresyona giriyorum en iyisı yapayım bari
ay canım benim kusura bakma tam açtım kk yı kızım uyandı :ecrin_bebek: yemek ye altını aç anca.... iyiyim de izmir çok sıcak olmaya başladı siz,n oralaramı kaçsamsen nasılsınopuyorumnanaktan
okadar kilolu oldum ama hiç selülitim olmadı ..doğumdan sonra çatlaklarımda olmasa kız gibi olcam zemuszemus
öncelikle gel seni buraya bize gelin alalım diyorum senden güzelini mi bulcaz ayoll
ayrıca dediğin gibi olmuş artık çatlaklar bişi yok ama selülitlerine yürüyüş ve sıcak uygulanan kremlerle masajı tavsiye ederim işe yarıyo ....tatlım onlardan kurtulabilirsin bide yat kalk yoğurt ye ama abartma sakın
günaydın canlarım.. Nassılsınız? Ben kendime geldim..Regl dönemim bitti ve o aldığım fazlalıkları verdim.. Şu an 74 u gördüm. Çok moralim bozulmuştu ama topladım kendimi.. Döndüm aranıza burdayım artık kızlar..
yarım kilo bile çok değil bence ideal ama araştır derim ..sıcak uygulanan bakım kremleri ve vucut yağları var aylin onuda bi araştır ben avonda olduğunu biliyorum ...bi bak işe yarıyo ben sarıyodum streç film le kremleyip acayip ertiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?