80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kurbanneyyyy (cildiran smileyiii)
ben ben bennnn seniii coook özledim onu napceeez lolita sekerim

moralini pimp up yaparum ben senin :Z 32.di$ini göster bana ifadeler gelince taaam miiii ?!

hadi iyi geceler citir hatunlarim :) GRSZ

günaydın dün hiç giremedim çok yoğundum.5te kalktım alıntı yaptım ama hata verdi hep.herkes harika gidiyor.

ayşe 74 e çok sevindim.yazıları zor yazıyorum bi sorun var galiba.

herkesi öptüm öğleden sonra girmeye çalışırım.
tülin iyi yolculuklar canım.

yeni gelen arkadaşlar ben nilgün hoş geldiniz

gülay tam neskafe içiyordum bıraktım.karar veremedim şimdi içelim mi içmeyelim mi?

bu arada okula kahvaltı götüreceğim kahvaltı seti aldım küçük.

diyeceksinizki sabah madem 5 te kalkıyorsun spor yap bari.inanın sabahın beşinde kalkıp leslie yapmak çok zor.call yapayım dedim ııhh elim kakmadı.sanırım banta çıkıp düşük hızda ayılana kadar yürüyeyim.

yada öğleden sonra yapacağım karar veremedim.amannnnnnn herşeye bahanem var..

günaydın herkese... dışarıda kapalı bir hava var...ve ben çok halsizim 24 saat nasıl çalışacağım bilmiyorum...dünderdir böyleyim toparlarım dedim saatlerce uyudum olmadı..aksi gibi de kabus gördüm bütün gece...şimdi gitmem lazım. umarım kendime gelirim bir yere yığılıp kalacak gibi berbat hissediyorum...

bence menü çok güzel
twitter daki tweet de süper gercekten
bende iste kardesime bir gun demistim ki " off sinir oluyorum ne yani iskender yediyse dondurmalı kazandibini götğrdğysem kilo almak zorundamıyım ben ne kadar adaletsiz dünya "
kardesim ne dedi " ohh abla sen ye ic gez ustune giyin afrikadaki aclar ne ypasın "
için için hakverdim iste bircogumuz için boyle bir bedel var maalesef
kahpeeeeee dünya

menü süperrr masallah

cnm tebrik ederim seni canı gönülden
ne güzel
benim kötü gidiyor diyet olayım

masalalh o kadar sevindim ki boyle hissetmene cok mutlu oldum gercekten
keyif aldım okurken
ikimizde 93 lerden basladık
ben hala istediğim yerde değilimn demekki 75in altıan inince bir fark hissediliyor

çok güzel bir menü tülincimmm ne mutlu

ya o kadarcıkdan ne e olacak bünyeyi şaşırttın işte ne güzel

bu da cok guzel masallah

hosuma ginleri soyle bir yazmak istedim bende

benim menüde aşağıdaki gibi işte bir diyet menüsü değil biliyorum ama mazosist bir sekilde gene de yazıyorummmm
kzıın bana, çantalar savurun
döğünn beniii

çok moralim bozuk kendimi cok sisko hissediyorum
demek ki b hafta hic veremeyenler arasında olacağım benn
ne zama nsu 8 lerden kurtulacağım bennn yaaa
bunu kendime soyluyorummm haykırıyorum
sonra moralim bozuluyor b usabah tartıda o rakamı görünce gittim sabah ıspanaklı börek yedimmmm
çok mutsuzummm
isyerinde artık herkes hci demeyenler bile cok kilo verdin diyor
ama ben içine girmek istediklerimin içine giremiyorum
artı ekstra veridğim bir kilo yok
sadece insanlar eskiden verdiklerimi yeni farkediyorlar galiba

dün bolll sütlü kahve ve gofretimle toplantı odasına girdiğimde bir arkadasımm oooo sen bu kiloları gofretlerle mi verdin dedi

isyerinde asla diyeten bahsetmiyorum kimseye diyet yaptıgımı soylemiyorum

yalnızca bir samimi arkadasım var sadece onunla paylasıyorum o da seessizce kimseye duyurmuyoruzz

ya yok ramazan da vermisitm bir daha vermedimmm falan dedimm ama o da yok yok ben seni vermis goruyorumm dedi

ama gercektne kıyafetlerimde extra bir beden değişmesi bollaşma yok

sanırım ciddi bir fark ancak 75 de olacak oraya da 8 kilo var
aslında cok degil ama ben takıldım mentalite olarak ilerleyemiyorum

yoksa gercekten sukur calısan bir metabolizmam var ama ben ona fırsat vermiyorummm

off sistersss
bugünkü günah çıkarma seansımda böyle işte

Salı 82,6 ahhh cokkk mutluyummm hic gormeyi imdugum bir rakam değilll diii
sabah minik ruşeymli sandöviç ekmek ve peynir
ara 1 activia kayısılı
öğlen 4 yk. salçalı makarna + fırın tavuk ve 2 dilim fırın patates + kısır/salata
ara bol sütlü nescafe ve yarım nestle gofret
akşam 1 şinitzel, bol çoban salata, yarım dilim ekmek
Çarşamba 82,8 ÇOK BEDBAHTIMMM dün yediklerimin acısı çıktı işte
sabah 2 ufak ince dilim ıspanaklı börek ve 1 ufak sandviç

kızlar anneme gidiyorum perşembe günü görüşürüz
geçmiş okumadım yineee

evet 3ü bir arada çok kalorili zaten tadı bana göre değil benim kahvem bol sütlü ama şekersiz olmalı..daha dikkatli tüketelim..
iremcim kesinlikle kafeinsiz filtre kahve almalıyız bir kahvesever olarak,ama sen şöyle yap madem sütlü seviyosu,1 bardak ligth süte 1 kaşık nescafe koy,aksine metoyu hızlandırıyormuş,ama yağsız olsun sütün.mehmet öz'e güveniyorum öyle demiş amcam baksana
merhaba canım gülay ben ,yaşın ve konumun gereği çok rahat verirsin bence ...çok sıkı 3 ay geçir yılbaşına 10-12 kilo vermezsen benim adım Gülay değil
twit e bayıldım ,menümde çok iyi hele çizelgen sen bugün fazlaaaa birisin (çiçek veren smiley)
ben çok severdim birden aşkımız bitti mısırla,almıyorum seni artık mısır kardeş (dil çıkaran smiley)
gayet iyi gidiyorsun semracım,hoşgeldin gülay bende
menü güzelde neden kaçtın,sen bi kaçgündür pek bi sessizsin neler olyor kuzum ?
senin evde bant mı var,eh nilgün tam sopalıksın neden yapmıyon ,kızım bende olsa keşke ya evimde yer yok asla alamam ben malesef.... canım nescafe iç iç ,şekersiz sade yada bol sütlü ama orjinal süt,krema yada süttozu değil...ben çok araştırdım nescfede bi günah yok

sana nöbet için şimdiden kolay gesin canım,bende akşam çok kötü rüya gördüm,umarım kendine gelirsin....topla kendini gün güzel

sıkma canını güzelim.ya aynı şeyleri bende yaşıyorum bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum ama çabalamadan olmuyor ki.42 gündür hayatımda makarna pirinc bulgur beyaz ekmek,çikolata yok.ben ki sinirini yemek yapmaktan ve yemekten çıkaran bir insandım.ama düşündüm aslında mutsuzluğumun sebebide yemek yemek.ben bu kiloları durduk yere almadım yani.geceleri tiramisular kısırlar kekler börekler yediğim için aldım.gecen senenin başında 69 felandım.1 yılda 85e cıktım! ve inan cokta farkında olmadım kilomun.pantolonlarım olmayınca gittim etekler elbiseler aldım kendime.kıyafet genişledikçe insanda genişliyor bunu anladım artık.hep bir beden küçük almak lazım.mesela ben dogru düzgün bir kıyafet almıyorum kendime rejim bitene kadar en azından.

şöyle birşeyde var.kilo vermek işin kolay tarafı aslında.ben daha öncede büyük rakamlarla kilo verdim.önemli olan o kiloyu korumak.bir daha geri almamak.bununda yolu yürüyüşü hayatından cıkarmayacaksın ve ne olursa olsun dengeli besleneceksin.daha fazla kilolarımı vermeden o kiloları geri alma korkusu yaşıyorum.ama bu defa olmaz olmamalı. o incecik oldugum resimlere bakıyorum.böyle olmalıyım işte diyorum.alacagım içinde muhteşem görüneceğim kıyafetleri hayal ediyorum.

bak benden sana nacizane bir öneri.istedigin kiloya istediğin bedene ulaştıgın kıyafetleri ve icinde nasıl güzel görüneceğini hayal et.moralin bozuldugunda böreğe değil suya spora ne bileyim maden suyuna saldır.

seni çok çok iyi anlıyorum.bu yaz altınoluk'a tatile gittik ve ben hayatımın en kötü tatilini gecirdim.85 kilo bir vücut ve 1.59 boyla varil gibiydim.selülitli bacaklarım hamile gibi bir karnım vardı.benimle en yakınlarım alay etti.abim,babam,amam ve yengem...neler demediler yok deniz taştı,yok büyük beyaz balina geliyor bir sürü rencide edici laflar havada ucustu.ben dogru dügün denize girmedim.onlar yemek almaya gidince hemen bir ıslanıp çıktım. markete gidiyoruz birşeyler alıyorum yiyecek alma onları kilo yapıyor sana iyice şiştin diyorlar.sofradayı ne bileyim ikinci tabagı istedim diyelim daha nerene yiceksin sonra aglama şiştim diye.evde kalacaksın neler neler ya bir sürü şey dediler. peki ben ne yaptım hiçte öyle azmedip rejime başlamadım.aksine onlar yeme dedikçe yedim ben.elmalı kurabiye,soslu makarna,patates kızartması en yakın dostum oldu.magnumla dertleştim,böreklerle ağladım... hem ağlıyordum hem yiyordum ya.psikolojik olarak çökmüştüm.sonra birden dank etti.dedim okul açılacak ve ben hiç bir kıyafetim olmadıgı icin 15gündür dışarı cıkmıyorum.okulda ne yapıcam? o gün istediğim herşeyi yedim.kıymalı pide,sucuk,dondurma,kek... rejim için alışveriş yaptım ve 1 eylül günü rejime başladım o gün bugündür maşallah küçük kacamaklar olsa da bozmadım.he 3 haftadır yavaşladı kilo vermem ilk haftalara oranla.ama kışın rejim yapmak daha kolay aslında uzun paltolar ceketler hırkalar iyi bir kurtarıcı.hedefim 60dı şimdi 55 istiyorum.yüzmeyede yazılıcam inşallah bir daha ki hafta oh mis gibi.

bende içimi döktüm gibi oldu ama kimse şişman ve mutluyum diye kendini kandırmasın o mutluluk pantolonununuzun fermuarını çekemedğiniz anda bitiyor işte.

şimdi bana 70 kloyken giydigim pantolonlarım oluyor cok mutluyum bu yüzden.ama yinede daha zayıf olmak icin cabalıyorum.

hepimiz istediğimiz bedenlere kavuşuruz inşallah

sabah

sütlü kahve şekersiz

1 kase tavuk suyu çorba

ara:1 minik dilim el içi kadar çavdar ekmeği üstüne krem peynir

öğle 1 porinyon ızgara köfte,soğan-maydonoz-domates

ara:türk kahvesi

akşam:3 servis kaşığı ıspanak borani,1 kase yoğurt,3 kaşık makarna,piyaz

ara:yarım bardak kola,1 avuç çiğdem (çekirdek yani)

arkadaşlar kilomda 77 yi görüyorum 2 gündür bu nedir ya,su mu tuttum anlamadım cidden bişi yapmam lazım ,izlem,banu analarınızdan geri dönüün gııı bi bakıverin gari

canım gecen haftalarda aynısı bana olmuştu dikkat ettiğim halde tartı artıda gösteriyordu baya moralim bozulmuştu.regl dönemide değildi. bende hemen maydanz sapları yeşilçay, biberiye ve tarcın cubuguyla çay yaptım kendime. sıcak su da demledim 4-5 dk.sonra soguttum döktüm sürahiye aklıma geldikçe ictim iki gün boyunca.iki günün sonunda 900gr gitmişti.hissediyorsun zaten idrarını yaparken.normal su da icmeye devam ediyorsun bir yandan tabi. maydanozun öem söktürücü özelliği var aklında bulunsun.

canım benim çok sağol ya şimdi bende sürahiye yeşil çay demledim 1 litre içine zencefil attım aklıma o geldi ,ama dediğini öğle sonra hemen yapıcam zira evde maydonoz ve biberiye yok...derhal denemeliyim yoksa psikolojim yine bozulcak ,yemeye vercem kendimi ....öptüm canım sağol )

Canımm sabah sabah moralimi yükselttin bile ♥

cnm tebrik ederim seni canı gönülden
ne güzel
benim kötü gidiyor diyet olayım

Canım bak tam diyet aylarındayız aslında, dışarısı yürüyüş yapamayacak kadar soğuk değil, hava diyetle uğraşılmayacak, güzelce dondurmalar yiyip mayışacak kadar sıcak da değil..Tam diyet ayları..Bunları değerlendir bak..Ben de biliyorsun 2 aydır kötü durumdaydım o yüzden bir şey diyemem sana ama bu ayları kimse kaçırmamalı bence..Hem önümüzde bayram gibi bir hedefimiz var, bu bile ayrı gaz sebebi..Bence bunları düşün ve tekrar toparlan :)

Ben anlamıyorum insanı en çok hep ailesi mi yaralar??Başkalarından destek görüyoruz da onlar böyle yapıyor ya ne desem bilemiyorum..Çok samimiyetten geliyor tamam ama ben asla kimseye bu cümleleri kurmam, biraz da kişilik meselesi sanırım

Günaydın kızlar, o kadar sıkı diyetime rağmen anca geçen cuma ki kiloma ulaştım bu sabah itibariyle..
Aşırı şekilde tuvalet problemim var ona da bağlıyorum biraz ama nerede hata yaptım diye de düşünmeden edemiyorum...
Neyse daha 2 gün var, hedefim zaten en az 500 gr olduğu için üzülmüyorum..2 gün de gene hedefime ulaşabilirim..

cnmm ne uzel anlatmısısn
bu dediklerin bende de vardı
esim her aksam benim zayıf bir karım olmayacak mı diyordu
sukur
en azından haziran ayından beri oyle bir cumle kurmuyor ama diyorki zayıflıyorsun ama zayıf değilsin tabii ki 83 kilo ile olmadığımı biliyorum bende

beni mailem de aynı seyleri yapar hepsi bir kilo delisi sofraya otururz babam der ki hemen ekmek yeme kendiside dünyanın en cok ekmek yiyen insaı bu arada

snei nadına cok sevinidm eski kıyafetleri giyebilmek kadar guzel bir sey yok

benimkilerin modası birle gecmemi,s hala yepyeni bir suru kıyaetim var bu senin trendlerine de uygun ama 38 beden kendim bile inanamıyorum üzerime tutyorum olamaz boyle bir fark diyorum
nasıl olmusta ben boyle olmusumm diyorum

off ki offff

gittim simdi biraz makyaj yaptım ama bugun kendimi kıyafetlerim hic begenmedim

ne demek aşkolsun.maydanoz benim için tam bir kurtarıcı valla.saplarını kes hic atma hatta buzluga koy aklına geldikçe demle demle iç.bir sürahi hazırla 2 gün tüketme hakkın var zaten.

bak benimde aklıma geldi bende mi yapsam aceba.dur yapayım bende:)

gördügün sadece 200gr artı bununla hemen yelkenleri suya indirip yiyeceksen hiç tartılma canım. cumadan cumaya tartıl böylesi daha saglıklı senin için yoksa artıyı görünce hemen bırakıyorsun. bende oyleydim bu aralar bunu yenmeye calışıyorum

deryacım herşey eskisi gibi olsun istiyoruz. önceden bi gün yiyeyim artımı cıktım 1 gün sıkar eski kiloma hemen dönerdim. artık öyle degil. inanırmısın hergun 100gr eksik cıkıyorum. daha fazlasını isteyip beklesemde. akşam mesala artı cıktım hemen suratı astım eşime diyorum kilomu niye fazla cıktım ben diyorum. sonrada sabaha bakalım ne cıkcak diyorum. ama artı cıksamda cıkayım öyle bırakmak yok eskisi gibi diyorum. sonra birden gidecek nasılsa diyorum. eşimden tık yok ben önce ona yakınıyorum sonra kendimi teselli ediyorum adama fırsat vermiyorumki.

neyse kısacası nerde hata yaptım falan diye arama. tuvalet problemin varmış bak belki onun etkisi. olmasa bile dedigin gibi haftada 500 gr verdikmi tmmdır dahasını beklemek sadece bizi yıpratıyor.

dunkı menum

salatalık
3 zeytın
1 dılım ekmek
2 kasık cıkolata

araogun
2 mandalıne

ogle
4 kasık patlıcan yemegı
3 kasık yogurt
salata
yarım dılım ekmek

aksam
1 tost (cok cnm cektı yagsız)
2kasık yogurt
2 kasık patlıcan yemegı

araogun
50gr aycekırdegı
1 nescafe

spor :1 saat yuruyus( 20 dksı fılan markette gezaerken tduz hesap 30 dk yuruyus dıyeyım)

ya öyle birşey ki anlamıyorlar yani.hani bende gülsem derizki tamam bana da komik geliyor gülüyoruz beraber.abim sürekli bana laf söyler yanında kaç kere ağladım abi deme bak üzülüyorum diye.utanmadan bir de insan içinde rencide etti beni kaç kere.espri yapıyor aklınca yani.bir aydır ailemin yanına gitmedim mesela bak 8 küsür kilo verdim eminim bana yine koca popolu diyecek kilo vermemişsin ki diyecek biliyorum yani.

hele amcam ve yengemin yaptıgını unutamıyorum.tatilde onların dairesinne gitmiştik annemle abimden dert yanıyordum ağlayarak bana böyle böyle diyor diye daha beterini yaptılar bana.ağlayarak koltuga atmıştım kendimi evi yıkacaksın deyip güldüler.sende az ye alay etmesin abin diyor birde bana.hatta annem bile benimle alay etmelerine dayanamadı terketti onların evini aglayarak.sonra suclu biz olduk.çok alınganlık etmişim.onlar şaka yapmışmış.bak düşündükçe kinleniyorum yani.

ya babam beni düşünüyor aslında dikkat et yemegine der öyle rencide etmez ama işte bünye meselesi.benim ablamda 90 kilodan 62 kiloya düştü boyuda uzun baya güzel fiziği.ama o yemeyerek verdi o kiloyu dogru düzgün bir öğün yemez.abur cubur yer.ve cok sağlıksız ben öyle yapamam sonucta.sürekli beni onunla kıyaslıyorlar.deli oluyorum.

canı bende bu aralar hic beğenmiyoum kendiimi.cenemde iki kocaman sivilce var kaşlarım bıyıklarım cıktı.karnım şiş.ama ne yapayım şimdilik böyle.kendimi diyetime verdim.biliyorumki benim bu hayatta mutsuzlugumun en büyük kaynagı kilolarım.zayıf zamanlarımda hep mutlu neşeli ve öz güvenli oldum.istediğim kiloya düşeyim diyetisyene gidip koruma programı uygulamayı düşünüyorum.gerekirse bir ömür diyetisyenle devam ederim yoluma.

ben ki dolaplar dolusu kıyafeti olan beyzayım.bir sürü kıyafetim var ama şu anda icinde giyebildiklerim sınırlı.alışveriş yapmıyorum bilerek.hele bir 6'lı rakamlara düşeyim o zaman ufaktan başlarım alışverişe.

bak 1 aydır eve gitmiyorum dedim ya.rejimim bozmadım düzenli kilo verdim.ama eve gideyim kesin pek fark yok diyecekler.yani bende isterim 76 kiloyla yatıp 55 kiloyla uyanmayı ama olmuyor işte.zamanla olan birşey bu.pat diye veremiyorsun ki kiloyu.ay bak bu cuma eve gitcem ve hiç içimden gelmiyor ya.

Allah'ım bize kilo vermeyi,istediğimiz bedenlere kavuşmayı ve o kiloyu korkumayı nasip etsin inşallah

istediğin kiloya ulaşıp eşini utandırırsın inşallah:I

kilo bildirimi yapayım bende

başlangıç:90
geçen hafta:79.9

bu hafta :78.5
giden: 1200 gr

şeytanın bacagını kırdım bende sonundaahihoyyythihoyyythihoyyyt
banu bu mayıs-2010 son haftanın bildirimi,sana kocamannnn alkışlar valla

banada kocaman yuh ,ozaman 81 mişim 1,5 yıl geçmiş 75 oldum şuraya bak komedi,yuhlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…