Aynı şeyi ben de yaşadım, beden düşmek kadar mutlu eden bir olay, çok sevindim sen de yaşadığın için..
Bilmiş mesajlarını özlemişim :)
Kızlar merhaba, nasılsınız..Ben moral olarak çöküğüm de diyetim harika gidiyor..İşte bu ikisini başarabildiğim için kendimle gurur duyuyorum çünkü aylardır yapamadığım bir şeydi...Kendimi aştım :)
Umarım siz de iyisinizdir..Ne renk verebiliyorum, ne ifade kullanabiliyorum yine bakım var sanırım kk da...
merhabalar arkadaşlar
bugün sonunda regl olabildim.biraz olsun rahatladım.tabi şiş karnımı ve cenemdeki iki koca sivilceyi görünce tekrar tekrar geriliyorum
bugünkü menümü yazayım;
UYANINCA:sirkeli su
KAHVALTI:
-yarım dilim denge ekmegi ikiye böldüm bir kısmına peynir bir kısmına kendi yaptığım fındık ezmesini sürdüm.
-1 zeytin -1 yumurta ile peynirli omlet -2 çeri domatesi -1 ince dilim salam -1 küçük bardak cubuk tarcınlı süt
ARA
-bir mandalina
ARA
- 4,5 tane badem
ÖĞLE:
-bir adet közlenmiş patlıcan -2 kaşık yoğurt -1 y.kaşığı taze fasulye -2 ince dilim biftek
ARA
-3 tane gün kurusu kayısı
ARA
-1 bardak karışık taze meyve suyu (yarım armut,yarım elma,yarım greyfurt,yarım portakal)
AKŞAM
-3 yemek kaşığı et kavurma 1 yemek kaşığı taze fasulye -1 yemek kaşığı yoğurt
40 dk yürüdüm birazdan da leslie yapayım diyorum 2 mile.
yeşilçay-biberiye çayı içtim.
suyumu da şimdi tamamlayacagım.
sizce menüm nasıl kızlar?
akşam yemeğim az oldu ama karnım çok tok.sanırım içtiğim o meyve suyu karışımından.valla avmde kız taze taze sıkıyordu.dayanamadım bende aldım.rejimdeyim deyince buğday çimi vereyim dedi aman kalsın onu içemem dedim.
tatlı krizi tutmadı beni bu reglimde
yine de ben tedbir olarak kuru erik kuru kayısı muz felan aldım.
artık ekmeği hiç aramıyorum sabah yarım dilim yedim.ama yinede tamamen kesmeyi asla düşünmüyorum.kahvaltımda bir dilimim her zaman olacak.(tabi denge light ekmek olduğu sürece)
bu arada alttaki çizelgem dikkatinizi celbetmiştir umarımtülin arkadaşıma çok çok teşekkür ederim tekrar.valla uğraştı hazırladı ben profile koymayı beceremedim onu bile yaptı
şu an kendimle gurur duyuyorum resmen ya adet dönemindeyim ve cikolata kek raifne şeker içeren hiçbirşey yemedim aman maşallah.
bu arada tiwitter'da biri yazmış çok hak verdim :
"kan şekerim düştüğünde çikolata yerine kuru kayısı yemem gereken bir dünyada kimse bana adaletten söz etmesin"
kesinlikle doğru
selam kızlar haydi bismillah bugünkü menümü yaziim
sabah :1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir 1 çatal bal bol maydonoz ve şekersiz çay
öğlen :1 kepçe mercimek yemeği 5 6 tane üzüm
ara:iki tane ceviz içi 4 kuru kayısı
akşam:2 kepçe bezelye bol salata 3 tane üzüm
4 tane badem birazdanda yoğurdumu yicem ve arada türk kahvesi ve bol çay ama siyah çay vede aklıma geldikçe su spor malesef yok
Aynı şeyi ben de yaşadım, beden düşmek kadar mutlu eden bir olay, çok sevindim sen de yaşadığın için..
Bilmiş mesajlarını özlemişim :)
Kızlar merhaba, nasılsınız..Ben moral olarak çöküğüm de diyetim harika gidiyor..İşte bu ikisini başarabildiğim için kendimle gurur duyuyorum çünkü aylardır yapamadığım bir şeydi...Kendimi aştım :)
Umarım siz de iyisinizdir..Ne renk verebiliyorum, ne ifade kullanabiliyorum yine bakım var sanırım kk da...
selmalar güzeller okuldan sonra anneme gittik ve malum anca geldik bugün tartım bana 74.8 dedi çok mutluydum ve bugün kendimi her zamankinden daha zayıf hissettim
geçen yıl bir bot almıştım bilekten ama inanın yürürken o kadar zorlanıyordum ki ya 1 ya 2 giydim hele merdiven inerken bileklerimi nasıl sıkardı ama bugün evet ayşe giy artık dedimhava da yağmurlu allahım nasıl rahat oldu ...
ki 3 yıldır topuklu ayakkabı giymemiştim yok hamilelik yok kucağımda çocuk var yaok kilo kısmet bugüneymi biri sormuş eller küçülürmü diye evet küçülüyor elimdeki kemikler belirmeye başladı ve bu çok hoşuma gidiyor dediğim gibi ayaklarım da küçüldü biraz bunu bugün daha ii anladım bugün güzelllll giyindim bence ve makyaj inanın herkesten iltifat aldım öğrenciler kendi aralarında fısıldaşıyorlardı yani bugün mutluydummmm...
şimdi gelsin menümmm
sabah
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
1 çay kaşığı bal
1 çatal biber salçası tatlı biberden nutella niyetine ekmeğe sürüom
ara
2 siyah erik
öğle
yumurtalı ıspanak
ayran
1 dilim ekmek
1 hurma (arkadaşın ikramı)
ara
1 badem
biraz taze üzüm
akşam
levrek ızgara
salata
1 lokma ekmek bal
ara
2-3 çatal bisküvili bir tatlı
1.5 litre su
1 form çayı
kızlar maalesef bugün suyum az oldu okulda normalde 1.5 litre içerdim okulda kantinde su kalmamaış nasıl sinir oldum kendi şişemi de almamışım yanıma öğretmenler odasında su vardı ama içecek pet şişem yoktu çeşmeden içtim bir bardak
eve geldikten sonrada anca bu kadar oldu
spor yok ama karar verdim başlıcam salona böyle olmuyor ...
şimdi başlasam bayram girecek araya bayram geçince cardio fitness başlayayım diyorum artık okul çıkışı giderim eve gelmeden .... haftada 4 gün giderim galiba....
kızlar iyi geceler bugunkü menüm:
sabah 1 denge ekmek / 1 kupa çay /3 çatal yumurta/salatalık/maydanoz/2 yk lor
ara : 5 fındık
öğlengezmedeydim) 1 yk ıspanak / 4 mercimek köfte/ salata / 3 kupa çay/1 küçük üçgen börek / 1 kandil simiti gibi küçük kurabiye
ara:yok -- e daha ne yiyim
akşam : hamsi bugulama / salata
ara : 1 su b süt. / 1 çubuk kraker gibi olan çikolatalı
su anca 1 lt
kaçıyorum kızlar iyi geceleeerrrr
bugünkü menüm:
sabah:
2 karışık tahıllı ekmek
peynir
2 y. zeytin
domates salatalık
ara:
10 badem
öglen:
2 kepçe şehriyeli domates corbası
1 kase yogurtlu kabak salata
1 t.bugday ekmegi
ara:
1 bardak salep (bogaz agrım için)
akşam:
1 avuc kadar tavuk
2 dilim patates (fırın)
salata
ara:
3 kurabiye
2-3 dilim kavun
3-4 mor üzüm
bugün kardeşim aradı çaya gel bişeyler hazırlıyoruz diye arkadası gelecekmiş. yok dedim ben gelmiycemde yemiycemde. akşama aradı gelicez sana diye annemle geldiler ellerinde poşetlerle. güldüm önce biliyorum çünkü yaptıklarından kuyup geldiklerini. neyse seslenmedim çünkü cok dedim anneme. 2 tane yiyeyim dedim 3 oldu kurabiye. mercimek köftesi vardı birde onu yemedim artık. kalori hesabı yaparken koydu bu yedigim kurabiyeler.
dedim anne getirme nolur ne yapsa getiriyor. benim için getirmiş yemesen olmaz ama 1 tane ye degilmi 3 tane neyine. annemden aldıgım cvpta bu ben kızınca direk diyor niye 3 tane yedin 2 yeseydin bahanesi çok yani. aslında sucunu biliyorda duramıyormu işte nebileyim annelik böyle bişey sanırım 1300 küsür kalori ile günü kapadım bugün. site 1400 kalori öneriyor bana bende 1100 en fazla 1200 le bu haftamı gecirmek istiyordum aman neyse yarına acısını cıkarmam lazım. kendimi size şikayet edince rahatlıyormuyum ne. bu arada msj bölümü bi degişik işaretler eksik
menüm kızlar;
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
birkaç tane ceviz
öqlen
bir dolu tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
türk kahvesi
akşam
1 kase sütlü şehriye çorbası..
3 litre su...
CANIM EN SON O KAHVELERİN hepisini istersen yağsız sütle yaptıklarını fark ettim..içeceğim zaman öyle içiyorum...ama kahve de alışkanlık yapıyyo sanki...geçen gün kafeinsiz kahve vardı markette almadım onu mu alsak acaba... ben şimdilik dışarı çıktığım günlerde bir bardak içiyorum..ama sütlüğ seviyorum ben...
iremcim kesinlikle kafeinsiz filtre kahve almalıyız bir kahvesever olarak,ama sen şöyle yap madem sütlü seviyosu,1 bardak ligth süte 1 kaşık nescafe koy,aksine metoyu hızlandırıyormuş,ama yağsız olsun sütün.mehmet öz'e güveniyorum öyle demiş amcam baksanaevet 3ü bir arada çok kalorili zaten tadı bana göre değil benim kahvem bol sütlü ama şekersiz olmalı..daha dikkatli tüketelim..
merhaba canım gülay ben ,yaşın ve konumun gereği çok rahat verirsin bence ...çok sıkı 3 ay geçir yılbaşına 10-12 kilo vermezsen benim adım Gülay değilHerkeze iyi akşamlar.Bugun sizlere bende birşeyler paylaşmak isstiyorum.Bugun diyetimin ikinci günüsabahları 7.00 de kalkıp 45 dakika yuruyorum bunu zamnla 1 saate cıkartıcam insallah.150 tane de mekik cekmeden yatmıyorum.Tabi mekiği ayagımı kanepeye koyup öyle çekiyorum (fazla göbek ve mide problemim dolayısıyla).Diyet konusunda cok basarılı degilim üniversite öğrencisiyim ve evimde tek başıma kalıyorum.Makarnayı cıkarttım hayatımdan ketcap mayonezide.Zaten çikolata yiyen bir insan değilim.Suandaki tek hayalim bayram tatilinde aileme ve sevgilime yeni bir görünüşle süpriz yapmak.Aslında cok korkuyorum kilo verememekten çünkü bu benim ilk diyetim
twit e bayıldım ,menümde çok iyi hele çizelgenmerhabalar arkadaşlar
bugün sonunda regl olabildim.biraz olsun rahatladım.tabi şiş karnımı ve cenemdeki iki koca sivilceyi görünce tekrar tekrar geriliyorum
bugünkü menümü yazayım;
UYANINCA:sirkeli su
KAHVALTI:
-yarım dilim denge ekmegi ikiye böldüm bir kısmına peynir bir kısmına kendi yaptığım fındık ezmesini sürdüm.
-1 zeytin -1 yumurta ile peynirli omlet -2 çeri domatesi -1 ince dilim salam -1 küçük bardak cubuk tarcınlı süt
ARA
-bir mandalina
ARA
- 4,5 tane badem
ÖĞLE:
-bir adet közlenmiş patlıcan -2 kaşık yoğurt -1 y.kaşığı taze fasulye -2 ince dilim biftek
ARA
-3 tane gün kurusu kayısı
ARA
-1 bardak karışık taze meyve suyu (yarım armut,yarım elma,yarım greyfurt,yarım portakal)
AKŞAM
-3 yemek kaşığı et kavurma 1 yemek kaşığı taze fasulye -1 yemek kaşığı yoğurt
40 dk yürüdüm birazdan da leslie yapayım diyorum 2 mile.
yeşilçay-biberiye çayı içtim.
suyumu da şimdi tamamlayacagım.
sizce menüm nasıl kızlar?
akşam yemeğim az oldu ama karnım çok tok.sanırım içtiğim o meyve suyu karışımından.valla avmde kız taze taze sıkıyordu.dayanamadım bende aldım.rejimdeyim deyince buğday çimi vereyim dedi aman kalsın onu içemem dedim.
tatlı krizi tutmadı beni bu reglimde
yine de ben tedbir olarak kuru erik kuru kayısı muz felan aldım.
artık ekmeği hiç aramıyorum sabah yarım dilim yedim.ama yinede tamamen kesmeyi asla düşünmüyorum.kahvaltımda bir dilimim her zaman olacak.(tabi denge light ekmek olduğu sürece)
bu arada alttaki çizelgem dikkatinizi celbetmiştir umarımtülin arkadaşıma çok çok teşekkür ederim tekrar.valla uğraştı hazırladı ben profile koymayı beceremedim onu bile yaptı
şu an kendimle gurur duyuyorum resmen ya adet dönemindeyim ve cikolata kek raifne şeker içeren hiçbirşey yemedim aman maşallah.
bu arada tiwitter'da biri yazmış çok hak verdim :
"kan şekerim düştüğünde çikolata yerine kuru kayısı yemem gereken bir dünyada kimse bana adaletten söz etmesin"
kesinlikle doğru
ben çok severdim birden aşkımız bitti mısırla,almıyorum seni artık mısır kardeş (dil çıkaran smiley)ben mısır yemeyi de bıraktım... yazın izlediğim bir programda salatalara eklenen mısırlardan bahsederken genetiği ile en çok oynanan gıdanın mısır olduğunu söyylediler... bir de glisemik indeksi çok yüksekmiş..şimdi dilara koçak ın sayfasında okuduğua göre de kalorisi 2 yemek kaşığında bir ekmek kadarmış...
gayet iyi gidiyorsun semracım,hoşgeldin gülay bendeselam kızlar haydi bismillah bugünkü menümü yaziim
sabah :1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir 1 çatal bal bol maydonoz ve şekersiz çay
öğlen :1 kepçe mercimek yemeği 5 6 tane üzüm
ara:iki tane ceviz içi 4 kuru kayısı
akşam:2 kepçe bezelye bol salata 3 tane üzüm
4 tane badem birazdanda yoğurdumu yicem ve arada türk kahvesi ve bol çay ama siyah çay vede aklıma geldikçe su spor malesef yok
menü güzelde neden kaçtın,sen bi kaçgündür pek bi sessizsin neler olyor kuzum ?kızlar iyi geceler bugunkü menüm:
sabah 1 denge ekmek / 1 kupa çay /3 çatal yumurta/salatalık/maydanoz/2 yk lor
ara : 5 fındık
öğlengezmedeydim) 1 yk ıspanak / 4 mercimek köfte/ salata / 3 kupa çay/1 küçük üçgen börek / 1 kandil simiti gibi küçük kurabiye
ara:yok -- e daha ne yiyim
akşam : hamsi bugulama / salata
ara : 1 su b süt. / 1 çubuk kraker gibi olan çikolatalı
su anca 1 lt
kaçıyorum kızlar iyi geceleeerrrr
senin evde bant mı var,eh nilgün tam sopalıksın neden yapmıyon ,kızım bende olsa keşke yagünaydın dün hiç giremedim çok yoğundum.5te kalktım alıntı yaptım ama hata verdi hep.herkes harika gidiyor.
ayşe 74 e çok sevindim.yazıları zor yazıyorum bi sorun var galiba.
herkesi öptüm öğleden sonra girmeye çalışırım.
tülin iyi yolculuklar canım.
yeni gelen arkadaşlar ben nilgün hoş geldiniz
gülay tam neskafe içiyordum bıraktım.karar veremedim şimdi içelim mi içmeyelim mi?
bu arada okula kahvaltı götüreceğim kahvaltı seti aldım küçük.
diyeceksinizki sabah madem 5 te kalkıyorsun spor yap bari.inanın sabahın beşinde kalkıp leslie yapmak çok zor.call yapayım dedim ııhh elim kakmadı.sanırım banta çıkıp düşük hızda ayılana kadar yürüyeyim.
yada öğleden sonra yapacağım karar veremedim.amannnnnnn herşeye bahanem var..
günaydın herkese... dışarıda kapalı bir hava var...ve ben çok halsizim 24 saat nasıl çalışacağım bilmiyorum...dünderdir böyleyim toparlarım dedim saatlerce uyudum olmadı..aksi gibi de kabus gördüm bütün gece...şimdi gitmem lazım. umarım kendime gelirim bir yere yığılıp kalacak gibi berbat hissediyorum...
benim menüde aşağıdaki gibi işte bir diyet menüsü değil biliyorum ama mazosist bir sekilde gene de yazıyorummmm
kzıın bana, çantalar savurun
döğünn beniii
çok moralim bozuk kendimi cok sisko hissediyorum
demek ki b hafta hic veremeyenler arasında olacağım benn
ne zama nsu 8 lerden kurtulacağım bennn yaaa
bunu kendime soyluyorummm haykırıyorum
sonra moralim bozuluyor b usabah tartıda o rakamı görünce gittim sabah ıspanaklı börek yedimmmm
çok mutsuzummm
isyerinde artık herkes hci demeyenler bile cok kilo verdin diyor
ama ben içine girmek istediklerimin içine giremiyorum
artı ekstra veridğim bir kilo yok
sadece insanlar eskiden verdiklerimi yeni farkediyorlar galiba
dün bolll sütlü kahve ve gofretimle toplantı odasına girdiğimde bir arkadasımm oooo sen bu kiloları gofretlerle mi verdin dedi
isyerinde asla diyeten bahsetmiyorum kimseye diyet yaptıgımı soylemiyorum
yalnızca bir samimi arkadasım var sadece onunla paylasıyorum o da seessizce kimseye duyurmuyoruzz
ya yok ramazan da vermisitm bir daha vermedimmm falan dedimm ama o da yok yok ben seni vermis goruyorumm dedi
ama gercektne kıyafetlerimde extra bir beden değişmesi bollaşma yok
sanırım ciddi bir fark ancak 75 de olacak oraya da 8 kilo var
aslında cok degil ama ben takıldım mentalite olarak ilerleyemiyorum
yoksa gercekten sukur calısan bir metabolizmam var ama ben ona fırsat vermiyorummm
off sistersss
bugünkü günah çıkarma seansımda böyle işte
Salı 82,6 ahhh cokkk mutluyummm hic gormeyi imdugum bir rakam değilll diii
sabah minik ruşeymli sandöviç ekmek ve peynir
ara 1 activia kayısılı
öğlen 4 yk. salçalı makarna + fırın tavuk ve 2 dilim fırın patates + kısır/salata
ara bol sütlü nescafe ve yarım nestle gofret
akşam 1 şinitzel, bol çoban salata, yarım dilim ekmek
Çarşamba 82,8 ÇOK BEDBAHTIMMM dün yediklerimin acısı çıktı işte
sabah 2 ufak ince dilim ıspanaklı börek ve 1 ufak sandviç
sabah
sütlü kahve şekersiz
1 kase tavuk suyu çorba
ara:1 minik dilim el içi kadar çavdar ekmeği üstüne krem peynir
öğle 1 porinyon ızgara köfte,soğan-maydonoz-domates
ara:türk kahvesi
akşam:3 servis kaşığı ıspanak borani,1 kase yoğurt,3 kaşık makarna,piyaz
ara:yarım bardak kola,1 avuç çiğdem (çekirdek yani)
arkadaşlar kilomda 77 yi görüyorum 2 gündür bu nedir ya,su mu tuttum anlamadım cidden bişi yapmam lazım ,izlem,banu analarınızdan geri dönüün gııı bi bakıverin gari
canım gecen haftalarda aynısı bana olmuştu dikkat ettiğim halde tartı artıda gösteriyordu baya moralim bozulmuştu.regl dönemide değildi. bende hemen maydanz sapları yeşilçay, biberiye ve tarcın cubuguyla çay yaptım kendime. sıcak su da demledim 4-5 dk.sonra soguttum döktüm sürahiye aklıma geldikçe ictim iki gün boyunca.iki günün sonunda 900gr gitmişti.hissediyorsun zaten idrarını yaparken.normal su da icmeye devam ediyorsun bir yandan tabi. maydanozun öem söktürücü özelliği var aklında bulunsun.
Kurbanneyyyy (cildiran smileyiii)
ben ben bennnn seniii coook özledim onu napceeez lolita sekerim
moralini pimp up yaparum ben senin :Z 32.di$ini göster bana ifadeler gelince taaam miiii ?!
hadi iyi geceler citir hatunlarim :) GRSZ
cnm tebrik ederim seni canı gönülden
ne güzel
benim kötü gidiyor diyet olayım
seni çok çok iyi anlıyorum.bu yaz altınoluk'a tatile gittik ve ben hayatımın en kötü tatilini gecirdim.85 kilo bir vücut ve 1.59 boyla varil gibiydim.selülitli bacaklarım hamile gibi bir karnım vardı.benimle en yakınlarım alay etti.abim,babam,amam ve yengem...neler demediler yok deniz taştı,yok büyük beyaz balina geliyor bir sürü rencide edici laflar havada ucustu.ben dogru dügün denize girmedim.onlar yemek almaya gidince hemen bir ıslanıp çıktım. markete gidiyoruz birşeyler alıyorum yiyecek alma onları kilo yapıyor sana iyice şiştin diyorlar.sofradayı ne bileyim ikinci tabagı istedim diyelim daha nerene yiceksin sonra aglama şiştim diye.evde kalacaksın neler neler ya bir sürü şey dediler.
sıkma canını güzelim.ya aynı şeyleri bende yaşıyorum bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum ama çabalamadan olmuyor ki.42 gündür hayatımda makarna pirinc bulgur beyaz ekmek,çikolata yok.ben ki sinirini yemek yapmaktan ve yemekten çıkaran bir insandım.ama düşündüm aslında mutsuzluğumun sebebide yemek yemek.ben bu kiloları durduk yere almadım yani.geceleri tiramisular kısırlar kekler börekler yediğim için aldım.gecen senenin başında 69 felandım.1 yılda 85e cıktım! ve inan cokta farkında olmadım kilomun.pantolonlarım olmayınca gittim etekler elbiseler aldım kendime.kıyafet genişledikçe insanda genişliyor bunu anladım artık.hep bir beden küçük almak lazım.mesela ben dogru düzgün bir kıyafet almıyorum kendime rejim bitene kadar en azından.
şöyle birşeyde var.kilo vermek işin kolay tarafı aslında.ben daha öncede büyük rakamlarla kilo verdim.önemli olan o kiloyu korumak.bir daha geri almamak.bununda yolu yürüyüşü hayatından cıkarmayacaksın ve ne olursa olsun dengeli besleneceksin.daha fazla kilolarımı vermeden o kiloları geri alma korkusu yaşıyorum.ama bu defa olmaz olmamalı. o incecik oldugum resimlere bakıyorum.böyle olmalıyım işte diyorum.alacagım içinde muhteşem görüneceğim kıyafetleri hayal ediyorum.
bak benden sana nacizane bir öneri.istedigin kiloya istediğin bedene ulaştıgın kıyafetleri ve icinde nasıl güzel görüneceğini hayal et.moralin bozuldugunda böreğe değil suya spora ne bileyim maden suyuna saldır.
seni çok çok iyi anlıyorum.bu yaz altınoluk'a tatile gittik ve ben hayatımın en kötü tatilini gecirdim.85 kilo bir vücut ve 1.59 boyla varil gibiydim.selülitli bacaklarım hamile gibi bir karnım vardı.benimle en yakınlarım alay etti.abim,babam,amam ve yengem...neler demediler yok deniz taştı,yok büyük beyaz balina geliyor bir sürü rencide edici laflar havada ucustu.ben dogru dügün denize girmedim.onlar yemek almaya gidince hemen bir ıslanıp çıktım. markete gidiyoruz birşeyler alıyorum yiyecek alma onları kilo yapıyor sana iyice şiştin diyorlar.sofradayı ne bileyim ikinci tabagı istedim diyelim daha nerene yiceksin sonra aglama şiştim diye.evde kalacaksın neler neler ya bir sürü şey dediler. peki ben ne yaptım hiçte öyle azmedip rejime başlamadım.aksine onlar yeme dedikçe yedim ben.elmalı kurabiye,soslu makarna,patates kızartması en yakın dostum oldu.magnumla dertleştim,böreklerle ağladım... hem ağlıyordum hem yiyordum ya.psikolojik olarak çökmüştüm.sonra birden dank etti.dedim okul açılacak ve ben hiç bir kıyafetim olmadıgı icin 15gündür dışarı cıkmıyorum.okulda ne yapıcam? o gün istediğim herşeyi yedim.kıymalı pide,sucuk,dondurma,kek... rejim için alışveriş yaptım ve 1 eylül günü rejime başladım o gün bugündür maşallah küçük kacamaklar olsa da bozmadım.he 3 haftadır yavaşladı kilo vermem ilk haftalara oranla.ama kışın rejim yapmak daha kolay aslında uzun paltolar ceketler hırkalar iyi bir kurtarıcı.hedefim 60dı şimdi 55 istiyorum.yüzmeyede yazılıcam inşallah bir daha ki hafta oh mis gibi.
bende içimi döktüm gibi oldu ama kimse şişman ve mutluyum diye kendini kandırmasın o mutluluk pantolonununuzun fermuarını çekemedğiniz anda bitiyor işte.
şimdi bana 70 kloyken giydigim pantolonlarım oluyor cok mutluyum bu yüzden.ama yinede daha zayıf olmak icin cabalıyorum.
hepimiz istediğimiz bedenlere kavuşuruz inşallah
canım benim çok sağol ya şimdi bende sürahiye yeşil çay demledim 1 litre içine zencefil attım aklıma o geldi ,ama dediğini öğle sonra hemen yapıcam zira evde maydonoz ve biberiye yok...derhal denemeliyim yoksa psikolojim yine bozulcak ,yemeye vercem kendimi ....öptüm canım sağol)
benim menüde aşağıdaki gibi işte bir diyet menüsü değil biliyorum ama mazosist bir sekilde gene de yazıyorummmm
kzıın bana, çantalar savurun
döğünn beniii
çok moralim bozuk kendimi cok sisko hissediyorum
demek ki b hafta hic veremeyenler arasında olacağım benn
ne zama nsu 8 lerden kurtulacağım bennn yaaa
bunu kendime soyluyorummm haykırıyorum
sonra moralim bozuluyor b usabah tartıda o rakamı görünce gittim sabah ıspanaklı börek yedimmmm
çok mutsuzummm
isyerinde artık herkes hci demeyenler bile cok kilo verdin diyor
ama ben içine girmek istediklerimin içine giremiyorum
artı ekstra veridğim bir kilo yok
sadece insanlar eskiden verdiklerimi yeni farkediyorlar galiba
dün bolll sütlü kahve ve gofretimle toplantı odasına girdiğimde bir arkadasımm oooo sen bu kiloları gofretlerle mi verdin dedi
isyerinde asla diyeten bahsetmiyorum kimseye diyet yaptıgımı soylemiyorum
yalnızca bir samimi arkadasım var sadece onunla paylasıyorum o da seessizce kimseye duyurmuyoruzz
ya yok ramazan da vermisitm bir daha vermedimmm falan dedimm ama o da yok yok ben seni vermis goruyorumm dedi
ama gercektne kıyafetlerimde extra bir beden değişmesi bollaşma yok
sanırım ciddi bir fark ancak 75 de olacak oraya da 8 kilo var
aslında cok degil ama ben takıldım mentalite olarak ilerleyemiyorum
yoksa gercekten sukur calısan bir metabolizmam var ama ben ona fırsat vermiyorummm
off sistersss
bugünkü günah çıkarma seansımda böyle işte
Salı 82,6 ahhh cokkk mutluyummm hic gormeyi imdugum bir rakam değilll diii
sabah minik ruşeymli sandöviç ekmek ve peynir
ara 1 activia kayısılı
öğlen 4 yk. salçalı makarna + fırın tavuk ve 2 dilim fırın patates + kısır/salata
ara bol sütlü nescafe ve yarım nestle gofret
akşam 1 şinitzel, bol çoban salata, yarım dilim ekmek
Çarşamba 82,8 ÇOK BEDBAHTIMMM dün yediklerimin acısı çıktı işte
sabah 2 ufak ince dilim ıspanaklı börek ve 1 ufak sandviç
Günaydın kızlar, o kadar sıkı diyetime rağmen anca geçen cuma ki kiloma ulaştım bu sabah itibariyle..
Aşırı şekilde tuvalet problemim var ona da bağlıyorum biraz ama nerede hata yaptım diye de düşünmeden edemiyorum...
Neyse daha 2 gün var, hedefim zaten en az 500 gr olduğu için üzülmüyorum..2 gün de gene hedefime ulaşabilirim..
Ben anlamıyorum insanı en çok hep ailesi mi yaralar??Başkalarından destek görüyoruz da onlar böyle yapıyor ya ne desem bilemiyorum..Çok samimiyetten geliyor tamam ama ben asla kimseye bu cümleleri kurmam, biraz da kişilik meselesi sanırım
cnmm ne uzel anlatmısısn
bu dediklerin bende de vardı
esim her aksam benim zayıf bir karım olmayacak mı diyordu
sukur
en azından haziran ayından beri oyle bir cumle kurmuyor ama diyorki zayıflıyorsun ama zayıf değilsin tabii ki 83 kilo ile olmadığımı biliyorum bende
beni mailem de aynı seyleri yapar hepsi bir kilo delisi sofraya otururz babam der ki hemen ekmek yeme kendiside dünyanın en cok ekmek yiyen insaı bu arada
snei nadına cok sevinidm eski kıyafetleri giyebilmek kadar guzel bir sey yok
benimkilerin modası birle gecmemi,s hala yepyeni bir suru kıyaetim var bu senin trendlerine de uygun ama 38 beden kendim bile inanamıyorum üzerime tutyorum olamaz boyle bir fark diyorum
nasıl olmusta ben boyle olmusumm diyorum
off ki offff
gittim simdi biraz makyaj yaptım ama bugun kendimi kıyafetlerim hic begenmedim
banu bu mayıs-2010 son haftanın bildirimi,sana kocamannnn alkışlar vallakilo bildirimi yapayım bende
başlangıç:90
geçen hafta:79.9
bu hafta :78.5
giden: 1200 gr
şeytanın bacagını kırdım bende sonundaahihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydı kızlar 2. kilo bildirimide benden gelsin
ama benimki 5 haftadır yapılan diyetin neticesi bu hafta listeye almazsanız anlayabilirim :) yinede yazıyım
başlangıç:85400
geçen hafta :81600
bu hafta 81
600 daha gitmiş :) hadi hayırlısı yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?