80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim hemen worde kaydettim

valla başarılar dilerim ama azimle ve uzun bir sürede birçok arkadaşım çok iyi kilolar verdi inş sende buna erişirsin..:)

bendede var o ya( bazen 5 gün çıkamıyorum tabi ölüyorum sonrasında:)) sinemaki içecem ama o da bağımlılık yapıomuş bağırsaklar tembelleşiyomuş:)) çözüm bulursan bana da ver lütfn

Selam Kizlarrrrr

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
1.Fincan Sade Kahve
2.Yumurtadan Omlet
Beyaz Peynir
Domates
Salatalik

Ara:
Yok Malesef

Öglen/Ak$am Üstü :
1.Kase Ezogelin Corbasi
1.Kücük Kase Lahana Salatasi

Ara:
1.Mandalina Veya Siyah Üzüm

Bugün Hic Su Tüketemedim Nerdeyse ..
Yatana Kadar 1.5.Litreyi Tamamlamaya Caliscam ..

Sevda Ku$umun (ZUM) Selami Var Kizlarr Sizeeee ♥

(Renksiz Yazmayi Sevmiyorum Yaaa .. Renklerimiz Geri Gelsin Siyah Beyaz Kaldik (( )

bugünkü menüm:

sabah:
2 tambugday ek.
1 haslama yumurta
peynir
domates

ara:
1 küçük muz
1 bardak sıcak süt

öglen:
patlıcan salatası
yogurt

akşam:
1 porsiyon z.yaglı bamya
1 kase yogurt

ara:
biraz kavunla elma yemeyi düşünüyorum

1 form çay
1 saat yürüyüş
bol su

1100 kalori

kızlar bişey sormak istiyorum patlıcan salatası 190 kalori diyor. bu fazla degilmi 1 patlıcan 2 biberle yapılmış salata nasıl 190 kal oluyor anlayamadım ben

burcu sabahları geçmi kalkıyorsun. menün az degilmi canım ya bi sabah bi akşam var. hani mecburiyetlerden dolayımı böyle yoksa kendinmi bu şekilde planlıyorsun.
belkide benim menüm fazla ondan az geldi. hakikaten bu msj alanı neden degişti.

İyi dersler demek için fazla geç kaldım ama yarın ki derslerin için dileyeyim :))önerilerin çok işime yaradı canım,kurstan gelince köfte yaptım ekmeksiz rende soğan,yumurta,sarımsak,maydanoz ve baharatlarla yaptım depfreeze attım,tavuk göğsü haşladım,didikledim onu da attım dolaba,bundan sonra sabahları öğlen yiyeceklerimi hazırlayıp öğle gideceğim kursa.Canım bundan birkaç ay öncesine kadar bende erken kalkıyordum eşime kahvaltı hazırlamak için sonra da uyumuyordum,herşeyi yetiştiriyordum ve dinç oluyordum,üniversite yıllarından kalma alışkanlık ama son 15 gündür gözümü açamıyorum( çok geç yatmıyorum da en geç 1 oluyor,normalde bana 7 saat uyku yetiyordu ama son 20 gündür 12 saat uyuma modundayım,uyuyana kadar ders çalışıyorum beynim yorgun olduğu için mi uyku ihtiyacı duyuyorum yoksa antidepresan kullandım 10 gün boyunca acaba onların etkisi geçmedi mi hala diyorum.Ama inşallah yarın sabahtan itibaren erken uyanacağım,eşim işten gelsin onu da sıkı sıkı tembihleyeceğim,uyandığında uyandırsın beni o da 15 gündür kahvaltıya hasret kaldı yazık (

Gülaycım ya beyin yorgunluğundan ya da kullandığım antidepresan ilaçların etkisi geçmedi herhalde o yüzden geç uyanıyorum diye düşünüyorum.15 gündür böyleyim,eşimi de geçiremiyorum böyle olunca.Yarın sabahtan itibaren kalkacağım inşallah hem öğünlerim yerine oturur hem bütün işlerimi yetiştirmek için vakit kalır.

cok iyi yapmışsın canım.küçük kilitli saklama kaplarıda aldın mı tamamdır:)
canım erken kalkmaya vücut ilk bir hafta tepki veriyor sonra alışıyor.gecenin karanlıgını değil gün ışıgını kullanıyorsun enerji için daha iyi:)

evet bak eşinle karşılıklı kahvaltı edersiniz.çeşit çeşit omletler hazırlarsın.saglıklı kahvaltılıklar oh mis:) darısı başıma

bu arada ders iptal oldu gidemedim ya.devirdim totoyu yattım bende.ama sonra kalktım 40-45 dk leslie yaptım.tibet hareketleri felan yaptım.iyi oldu:)

bugün kü menümü yazayım:

uyanınca:sirkeli su,keten tohumu

kahvaltı:
-bir dilim denge ekmek üzeirne süzme peynir
-bir ince dilim salam
-bir küçük salatalık
-2 ceri domatesi
-bir küçük bardak tarcınlı süt
-acı süs biberi turşusu

ara:bir mandalina

öğle:
-2 yumurta ve bir kaç parca sucukla omlet
-2 yemek kaşıgı yogurt
-acı süs biberi turşusu

ara:bir diyet bisküvi,tek bir küçük kare cikolata(kaçamak olsun azıcık)

ara:bir kuru kayısı bir kuru erik

akşam:
-1 kase yayla çorbası(pirincsiz)
-4 yemek kaşığı pırasa
-80gr tonbalığı

1.5-2 litre su
1 saat spor

işte böyle arkadaşlar.biraz hızlansın kilo kaybım ya.ohoooo ben ne zaman görücem 6'lı rakamları ya

kızlar selam.öğleden sonra 4 gibi alıntı yaparak cevap yazmak istedim ama olmadı.aklımda bişr şey de kalmadı.çok uykum var birazda boğazım ağrıyor.menümü yazıp kaçıyorum.

5.00-5.45 : 1 az sütlü neskafe,2 lokum

sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,maydonoz,tere (okula götürdüm kahvaltı setiyle)

öğle: tavuklu salata

ara: 1 elma

akşam: 1 kase közlenmiş biber,patlıcan üzerine az sarımsaklı yoğurt
4 çatal tavuk göğsü

30 dk yürüyüş
200 twist
2 form çayı
3 bardak sevda çayı(metabolizma hızlandırıcı)
1 lt su

80 e düştüm.cumartesiye göre 500 gr eksideyim.evet simit yedim bir kaç kez ama artık yok.kahvaltımı hazırlayıp götürüyorum okula.bugün başladım.inanın uğraşıyorum.verdiğiniz desteğe nankörlük etmeyeceğim.

çok öptüm..

iyiakşamlar kızlar menümü yazıyım...

kahvaltı

1 bardak su
1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
1 çay k. bal
krem peynir
ızgara sucuk(4 tane)
yaırm domates
yarım salatalık bitki çayı

ara
bikaç fındık

öqleden sonra (2.30)
ızgara köfte
akdeniz salatası
çeçil peyniri

ara
yok

akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil peyniri..

3 litre su...
(öqlen dışarda alışverişteydim...bundan dolayı öqle yemeqim geç kaldı 2.30 yedim...köfteler çok tok tuttuqu için acıkmadım...6 gibi süt ve peynir yedim..onlarıda yiyesim yoktu ama öqün atlamak istemedim)

ortimmm sevda çayı ne kuuuu içince sevdalanıyonmu :)
canım benimm inşş. bu defa olucakk ben inanıyorumm sen yeter ki yürekten iste
o zaman altından kalkıcaksın bu yükünn :) menünde bence gayet iyii canım tavuk gögsü dediğin bildigimiz tavugun gögüs kısmımı yoksa tatlı olan tavuk gögsümü eger tatlıysa bu yazdıgın akşama bırakma tatlı yesen bile ..
sabahtan yee madem yicenn akşama yeme ortimmm:) hadinn hayırlı olsunn ortimeee (heyy heyy heyy teyy teyy teyyy) çıldıran smileyyyy heyy heyyy heyyyy

nerdesinn annem sennnn ?
görünmüyonn kuzummmm?
çayın tarifini yazdım bi kaç sayfa önce
meta hızlandırıcı
nilgünüm yapmış bileeee:)
inşşşş. işe yararr canımmm:)
eger bulamazsan tekrar yazarım kuzum sıkıntıı deelll bebeemm:)

Gayet iyi bir menüü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…