bence menun gayet güzel canım... çok güzelmiş twitterdaki de koptum:)
ama salam yemesen diyorum..çok mu seviyorsun hep oluyor menulerinde...bende eskiden çok sever abartı boyutta da yerdim..ama 1.5 senedir falan yemedimde almıyorum da..
ben mısır yemeyi de bıraktım... yazın izlediğim bir programda salatalara eklenen mısırlardan bahsederken genetiği ile en çok oynanan gıdanın mısır olduğunu söyylediler... bir de glisemik indeksi çok yüksekmiş..şimdi dilara koçak ın sayfasında okuduğua göre de kalorisi 2 yemek kaşığında bir ekmek kadarmış...
.
Sonra yavaşlıyor. Az yiyorsan parmakların bile inceliyor tecbüreyle sabit cnm. Alyansım büüyük geliyor saatim büyük geliyor. Küçülmeyen bişey yokmuş yani.
selam kızlar
pek iyi değilim bugün. başım ağrıyor yine, birde mide bulantısı. dayanabildiğim kadar dayanıcam. hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı. ama mecbur kalırsam alırım
markte getırmısler oyle buraya ozgu bır market
uzun suredır yoktu yıne basladı mıdem acaba dıyorum havadanfılanmı
canım nasıl hedıye geldı ?bızde deneyelımhedıye ısteyelım.birde kargo parası fılan verdınmı?
olabılır dıyorum ama hıc ılac kullanmadım uzun sure dır yoktu
mıgrenın fılan varsa hıc bekletme cnm yat uyu karanlıkda ıyı gelır .bırde basına soguk su koy cnm hatta buzlu su ensene fılan tut ıyı gelıyor
menüm kızlar;
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
birkaç tane ceviz
öqlen
bir dolu tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
türk kahvesi
akşam
1 kase sütlü şehriye çorbası..
3 litre su...
canım hoşbuldum ben semra önerilerine uyucam teşekkür ederimmgünaydın kızlar. sanırım perşembe günü ankaraya salıda ordan istanbula gidicem. ne gezgin çıktım bende dimi....bakalım ne kfadar artıyla dönücem..gitmeye hevesliyim ama artılara şimdiden canım sıkılıyor
ahhh ablam ahhh canım.ne desen ne söylesen haklısın doğrusun.ama elden gelen yok. kolaymı acısını kardeşini unutmak. bir ömür unutmayacaksın ama gör bak zaman herşeyin ilacı. elbette Rabbim gönlüne ferahlık huzur ve sabır verecek inşallaahhh
aşkolsun ne kusuru bende senin alıntı bile yaptıgını hatırladım ama yinede yazayım dedim gülüüümmm
merhaba ben tülin. hoşgeldin canım. diyetisyenini aksatma ve listene mutlaka uy canım. paylaştıgın için teşekkürler. yemekten önce 1 meyveyi merak ettim bende.yinede günlük menünü paylaş izimle. suyunu sporunu.cuma günleride kilonu bildir canımm
canım iye sıkkın canınnn. bak menünde kötü olmuş. az olmuş. eşya taşımaktan sanırım.topla hadi kendiinnniiiii
çantamı istersin tokatmı canımmm..sen istersen bide diyetisyene git gülümmmm o sana bizden daha güzel kızarrrrr...bidenem gece uyanıpta yemekde ne demek. yıllar önce annem yapardı.gece mutfakta karşılaşırdık bi lokmacık der yerdi. bide benim ağzıma koyardı bende saf saf yerdim. genelde tatlı olurdu zaten. eee şimdi gece gece yersen tüm gün çektiğin sıkıntının anlamı ne. gündüz yede bari spor falan yakarsın canımmmm. yeme gülüm yeme balımmmm
hoşbuldum canım yapmaya çalışıcam ticker diyetisyene 50 tl veriyorum canımmerhaba hoşgeldin... öncelikle listeye girmen için ticker dan kilo cetveli yapman lazım bazı arkadaşların isimlerinin altında cetvel var gördüysen... forumda nasıl yapılacağı var.. ben merak ediyorum ne kadar veriyosun diyetisyene acaba?
selma ablacım zaman geçicek, unutmıycaksın ama eskisi kadarda yanmıycak için aklına geldiğinde ağlamıycaksın kabulleniceksin. yazması kolay diyebilirsin ama bende 2008 de çok bağlı olduğum ananemi kaybettim. annem 6 ay psikologa gitti ilaçlar aldı. ben senin gibi her aklıma geldiğinde ağladım neden, neden dedim inanamadım ama zaman acıların ilacı. işin garibi o zamanlar o acıdan kurtulmak unutmakda istemiyor insan. sana Allah sabırlar versin , bol bol dua et ablacım.
hoşgeldin cnm ben deniz. dileğine canı gönülden aminnn diyorum.
en büyük korkum verdiğim kiloları geri almak Allah korusun.
cnm ya kızartmayı sevmeyen varmıdır, eşim diyorki eskiden pazar günleri patates kızartırdın sos dökerdin, soslu sosis yapardın:)) sitem ediyor. bizim apartmanda da var cnm özellikle akşam işten aç bi aç gelirken kapısını çalıp size yemeğe gelebilirmiyiz diyesim geliyor:))
cnm ilk diyete başladığın ayda şuanki kilonun yüzde 10unu veriyormuşsun.
sonra yavaşlıyor. az yiyorsan parmakların bile inceliyor tecbüreyle sabit cnm. alyansım büüyük geliyor saatim büyük geliyor. küçülmeyen bişey yokmuş yani.
çok güzel ve dengeli menün.akşam yemeğin biraz az gibi ama doyduysan sorun yok tabi.
aralarda ceviz badem fındık gibi kuruyemişler tüketmek çok faydalıymış bugün gazetede yazıyordu sağlıklı karbonhidratlar oldugu için ekmek yerine tercih edin yazıyordu tabi dengeli bir şekilde.
kızlar bugün paso kahvaltılık yemekle geçti.
sabah okula erken gitmem gerekti kahvaltıyı orda yaptım.
sabah: h. yumurta, peynir, zeytin, 1 dlm ekmek, çay
öğlen: 2 kepçe şehriye çorbası, 3 yk çoban salata
ara: çeyrek simit, peynir
akşam: utanarak söylüyorum evde sebze adına birşey olmadığından ve çok yorgun olduğumdan dolayı yumurta haşladım. 3 yk da yoğurt yedim.
biraz öncede yeşilçayımı içtim.
bugün protein ihtiyacımı fazlasıyla karşıladım ama özellikle yumurta haşlamamın nedeni beni inanılmaz doyuruyor olması. yani 1 yumurta bunu nasıl başarabiliyor.
toplantı tutanağını yazmam lazım ama hiçç cnm istemiyor. bulaşıkları zor yıkadım bu akşam tembellik yapıyorum.
amaaaannnn
bana ilk kilo verdiğim dönemde 6 kilodan snra ayaklarım küçüldü gibi gelmişti.. Benimde parmaklarım incelir mi ki hiç yüzük takamıyorum...
Kizlar iyi geceler menumu yazicm hemen telden giriyorum aklimi kaciricam yavas yavas net.
Bir kupa yesil cay
Sabah-karisik peynir domates omlet bir dilim ekmk
Ogle-bir dilim pynirli borek uc salatalik bir kasik kisir
Ara-2kurabiye-3kasik yogurt
Aksam-birkasik pilav-kuru fasulye4kasik
Yesil cay
Spor yok
Annemlerdeyim bugun kizlr zar zor yapiyorum diyetimi 3gun burdayim evimde tadilat var yani 3gun spor yok yandim kizlar yandim
herkese iyigeceler kızlar yatıyım artık sabah kursum var...:92::92:
geçen yıl bir bot almıştım bilekten ama inanın yürürken o kadar zorlanıyordum ki ya 1 ya 2 giydim hele merdiven inerken bileklerimi nasıl sıkardı ama bugün evet ayşe giy artık dedimhava da yağmurlu allahım nasıl rahat oldu ...
ki 3 yıldır topuklu ayakkabı giymemiştim yok hamilelik yok kucağımda çocuk var yaok kilo kısmet bugüneymi biri sormuş eller küçülürmü diye evet küçülüyor elimdeki kemikler belirmeye başladı ve bu çok hoşuma gidiyor dediğim gibi ayaklarım da küçüldü biraz bunu bugün daha ii anladım bugün güzelllll giyindim bence ve makyaj inanın herkesten iltifat aldım öğrenciler kendi aralarında fısıldaşıyorlardı yani bugün mutluydummmm...
Aramiza Yeni Katilan Arkadaslar Olmus , Hosgeldin Diyememistim ..
Hepiniz Hosgeldiniz Ben Burcu 21.Ya$indayim ..
Yeni Baslayan Arkadaslarin Menüleri Bana Göre Cok Az Görünüyor
Simdiden Ekmegi 1.Dilime Düsürürseniz Ileride 3'de Birinimi Yemeyi Düsünüyorsnuz Kizlar ?
Menülerinizde Ara Ögüne Yogunluk Verin Hem Böylece Öglen veya Aksam Yemeginde Büyük Acliklar Hissetmezsiniz ..
Simdiden Kücük Menülere Alistirmayin Kendinizi , Cokta yemeyin , eskiden 4-dilim yiyorsaniz 3'e düsürün
3.kasik seker kullaniyorsaniz 2.yapin .. azar azar ilerleyin ..
birden verilen kilolar birdende geri aliniyor .. böyle yavas ilerlerseniz verdiklerinizi geri almazsiniz canlarim ..
kendinize cici bakin iyi geceler hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?