80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence menun gayet güzel canım... çok güzelmiş twitterdaki de koptum:)

evet canım menülerime çok özen gösteriyorum.tabağımı felan görsen süslüyorum püslüyorum.
twitter valla güldürüyor beni ya.çok aktif değilim gerçi.

ama salam yemesen diyorum..çok mu seviyorsun hep oluyor menulerinde...bende eskiden çok sever abartı boyutta da yerdim..ama 1.5 senedir falan yemedimde almıyorum da..

canım seviyorum ya kahvaltı tabağını zengin gösteriyor zaten 1 ya da 2 ince dilim yiyorum karbonhidrat değeri düşük zaten.

ya zaten bir sürü yiyecek sağlıksız aslında.o mısırlar cok lezzetli cok çekici ama işte sağlığa zararı var.valla ben normal pazardan aldıgım mısırı haşlıyorum.ılıdıktan sonra elime eldiven geciriyorum tek tek içikliyorum.poşetleyip doğru buzluğa oh mis gibi tabi kalorisi karbonu fazla.biraz kullanmak lazım.

sadece mısır gdolu olsa yine iyi.mesela aldıgımız uht kutu sütler varya onların aslında kalsiyum protein değeri çok düşükmüş.onun yerine cam şişede günlük süt almak gerekliymiş.ben artık öyle yapıyorum.hem de daha lezzetli yani.

bu arada twitter'ı olan varsa özelden yazsın bana hemen fallow edeyim

.
Sonra yavaşlıyor. Az yiyorsan parmakların bile inceliyor tecbüreyle sabit cnm. Alyansım büüyük geliyor saatim büyük geliyor. Küçülmeyen bişey yokmuş yani.

bana ilk kilo verdiğim dönemde 6 kilodan snra ayaklarım küçüldü gibi gelmişti.. Benimde parmaklarım incelir mi ki hiç yüzük takamıyorum...

selam kızlar
pek iyi değilim bugün. başım ağrıyor yine, birde mide bulantısı. dayanabildiğim kadar dayanıcam. hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı. ama mecbur kalırsam alırım

canım çok geçmiş olsun..biberiye çayı baş aqrısı için birebir cnm..yaq yakımında ve sinir sistemini yatıştırmadada büyük oranda etkisi var...tavsiye ederim

yok cnm kargo parası vermedim...kutunun arkasında müşteri hizmetleri numarası var...orayı arayıp ürünle ilgili küçük bir şikayetimi bildirmiştim..buna istinaden hediye çay yollamışlar...

iyi akşamlarrr kızlarrr
sohbeti geriden takip ediyorum
elaycım çözdüns onunda kahve ikilemini gözün aydın cnm
ama ben sana yinede tarçınlı yeşil çay tavsiye ederim hayatım

füsuncum
tşk ederim cnm taririhimiz belli oldu çok şükür
ama günler geçmek bilmiyor stresi yetti bana rtık kafamı dagıtayım başka şeylerle diyorum ama nafilee

diyett yapmak istiyorum,listemi yazmak istiyorum bol su yeşil çay sporr
istiyorum ama elimbişeye gitmiyorr

menüm kızlar;

kahvaltı

1 bardak su
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..

ara
birkaç tane ceviz

öqlen
bir dolu tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık yoqurt

ara
türk kahvesi

akşam
1 kase sütlü şehriye çorbası..

3 litre su...

Dunku menum sabah elma sirkeli limonlu sicak su
Kahvaltida 1yumurta 1parca beyaz peynir ve 2dilim salam
Oglen 1kase corba
Arada 5adet badem ve biraz siyah ve sari uzum
Aksam yarim cupra
3litra suuu

Bugunku menum sabah kalktigimda elma sirkeli limonlu sicak su
Kalvalti yapamadim yoksa gezmeye gidemiyecektim
Oglen3kasik sadece suda haslama makarna vebiraz dardanelton
Arada 3adet badem
Aksam 2kasik turlu ve dardaneltonlu yesil salataaaa
2bucuk litre su

Kizlar iyi geceler menumu yazicm hemen telden giriyorum aklimi kaciricam yavas yavas net.

Bir kupa yesil cay
Sabah-karisik peynir domates omlet bir dilim ekmk

Ogle-bir dilim pynirli borek uc salatalik bir kasik kisir

Ara-2kurabiye-3kasik yogurt

Aksam-birkasik pilav-kuru fasulye4kasik

Yesil cay
Spor yok
Annemlerdeyim bugun kizlr zar zor yapiyorum diyetimi 3gun burdayim evimde tadilat var yani 3gun spor yok yandim kizlar yandim

deniz_kum

Az yemeyi öğrenicem sanırım yavaş yavaş:) Acemi işi yaprak sarmasına benzettiğim parmaklarımın incecik olması fikri çok güzelmiş
PS:ALıntı yapmaya çözemediğim için bu seferlik böyle oldu:)

çok güzel ve dengeli menün.akşam yemeğin biraz az gibi ama doyduysan sorun yok tabi.

aralarda ceviz badem fındık gibi kuruyemişler tüketmek çok faydalıymış bugün gazetede yazıyordu sağlıklı karbonhidratlar oldugu için ekmek yerine tercih edin yazıyordu tabi dengeli bir şekilde.

canım hoşbuldum ben semra önerilerine uyucam teşekkür ederimm
hoşbuldum canım yapmaya çalışıcam ticker diyetisyene 50 tl veriyorum canım

hoş buldum canım ben semra inşallah geri almazsın bizde önce veririz sorada almayız inşallahh

selam kızlar haydi bismillah bugünkü menümü yaziim
sabah :1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir 1 çatal bal bol maydonoz ve şekersiz çay
öğlen :1 kepçe mercimek yemeği 5 6 tane üzüm
ara:iki tane ceviz içi 4 kuru kayısı
akşam:2 kepçe bezelye bol salata 3 tane üzüm
4 tane badem birazdanda yoğurdumu yicem ve arada türk kahvesi ve bol çay ama siyah çay vede aklıma geldikçe su spor malesef yok

Aramiza Yeni Katilan Arkadaslar Olmus , Hosgeldin Diyememistim ..

Hepiniz Hosgeldiniz Ben Burcu 21.Ya$indayim ..

Yeni Baslayan Arkadaslarin Menüleri Bana Göre Cok Az Görünüyor
Simdiden Ekmegi 1.Dilime Düsürürseniz Ileride 3'de Birinimi Yemeyi Düsünüyorsnuz Kizlar ?
Menülerinizde Ara Ögüne Yogunluk Verin Hem Böylece Öglen veya Aksam Yemeginde Büyük Acliklar Hissetmezsiniz ..

Simdiden Kücük Menülere Alistirmayin Kendinizi , Cokta yemeyin , eskiden 4-dilim yiyorsaniz 3'e düsürün
3.kasik seker kullaniyorsaniz 2.yapin .. azar azar ilerleyin ..
birden verilen kilolar birdende geri aliniyor .. böyle yavas ilerlerseniz verdiklerinizi geri almazsiniz canlarim ..

kendinize cici bakin iyi geceler hepinizeee

merhaba arkadaşlar

nasılasınız bakalııımm

istanbul baya bi soğudu yani utanmasam kombiyi yakıcam nerdeyse

üşümüş biri olarak menümü yazıyorummm

kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek peynir 1 yumurta

ara yeşil çay bir kaç beyaz leblebi

ögeln ton balıklı salata 1 dilim kepek ekmeği

ara etifom mısır patlağıı
yarım nektari 1 mandalina

akşam

2 kaşık pilav
1 dilimkepek ekmeği
1 patlıcazn 1 domatesi közledim biraz peynirle yedimmm

ara biraz beyaz leblebi birkaç siyah üzüm
1 elma

öpüldünüzzz

teşekkür ederim cnm fazlasıyla doydum..türk kahvesi tok tuttu beni çorbayı sırf akşam öqününü atlamamak için yedim...

ferçekten yumurta çok doyurucu canım ama ben sabah öglen akşam bazen fırsat bulamadığım için kahvaltılık yaptığımda ertesi gün kuduruk gibi oluyorummm

bana ilk kilo verdiğim dönemde 6 kilodan snra ayaklarım küçüldü gibi gelmişti.. Benimde parmaklarım incelir mi ki hiç yüzük takamıyorum...

bencede küçülüyodur şahsen ben elerimin eski haline gelmsini çok istiyorummmm evlilik yüzüğümü 3 senedir takamıyorummm çok beyeniyordumm

kübracım hiç darılma ama sana bakınca kendimin kk dan önceki hallaerini görüyorummm. geçen haftada sürekli boşladın bu hafta da aynııı 4 kiloyu verdin bi rahatlık bastı seniiiii

yapma güzelim çıkar at artık şu bahaneleri bak ne güzel bünyen var ben kıçımı yırtıyomm senle aynı başladık sen 4 kilo verdin bence dayan canımmm kendini kandırma derimmm

nacizene fikrim canımm kızma olur muu

herkese iyigeceler kızlar yatıyım artık sabah kursum var...:92::92:

iyi gecelerrrrrrr

bugünkü menüm:

sabah:
2 karışık tahıllı ekmek
peynir
2 y. zeytin
domates salatalık

ara:
10 badem

öglen:
2 kepçe şehriyeli domates corbası
1 kase yogurtlu kabak salata
1 t.bugday ekmegi

ara:
1 bardak salep (bogaz agrım için)

akşam:
1 avuc kadar tavuk
2 dilim patates (fırın)
salata

ara:
3 kurabiye
2-3 dilim kavun
3-4 mor üzüm

bugün kardeşim aradı çaya gel bişeyler hazırlıyoruz diye arkadası gelecekmiş. yok dedim ben gelmiycemde yemiycemde. akşama aradı gelicez sana diye annemle geldiler ellerinde poşetlerle. güldüm önce biliyorum çünkü yaptıklarından kuyup geldiklerini. neyse seslenmedim çünkü cok dedim anneme. 2 tane yiyeyim dedim 3 oldu kurabiye. mercimek köftesi vardı birde onu yemedim artık. kalori hesabı yaparken koydu bu yedigim kurabiyeler.
dedim anne getirme nolur ne yapsa getiriyor. benim için getirmiş yemesen olmaz ama 1 tane ye degilmi 3 tane neyine. annemden aldıgım cvpta bu ben kızınca direk diyor niye 3 tane yedin 2 yeseydin bahanesi çok yani. aslında sucunu biliyorda duramıyormu işte nebileyim annelik böyle bişey sanırım 1300 küsür kalori ile günü kapadım bugün. site 1400 kalori öneriyor bana bende 1100 en fazla 1200 le bu haftamı gecirmek istiyordum aman neyse yarına acısını cıkarmam lazım. kendimi size şikayet edince rahatlıyormuyum ne. bu arada msj bölümü bi degişik işaretler eksik

selmalar güzeller okuldan sonra anneme gittik ve malum anca geldik bugün tartım bana 74.8 dedi çok mutluydum ve bugün kendimi her zamankinden daha zayıf hissettim

geçen yıl bir bot almıştım bilekten ama inanın yürürken o kadar zorlanıyordum ki ya 1 ya 2 giydim hele merdiven inerken bileklerimi nasıl sıkardı ama bugün evet ayşe giy artık dedimhava da yağmurlu allahım nasıl rahat oldu ...
ki 3 yıldır topuklu ayakkabı giymemiştim yok hamilelik yok kucağımda çocuk var yaok kilo kısmet bugüneymi biri sormuş eller küçülürmü diye evet küçülüyor elimdeki kemikler belirmeye başladı ve bu çok hoşuma gidiyor dediğim gibi ayaklarım da küçüldü biraz bunu bugün daha ii anladım bugün güzelllll giyindim bence ve makyaj inanın herkesten iltifat aldım öğrenciler kendi aralarında fısıldaşıyorlardı yani bugün mutluydummmm...

şimdi gelsin menümmm

sabah
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
1 çay kaşığı bal
1 çatal biber salçası tatlı biberden nutella niyetine ekmeğe sürüom

ara
2 siyah erik

öğle
yumurtalı ıspanak
ayran
1 dilim ekmek
1 hurma (arkadaşın ikramı)

ara
1 badem
biraz taze üzüm

akşam
levrek ızgara
salata
1 lokma ekmek bal

ara
2-3 çatal bisküvili bir tatlı

1.5 litre su
1 form çayı

kızlar maalesef bugün suyum az oldu okulda normalde 1.5 litre içerdim okulda kantinde su kalmamaış nasıl sinir oldum kendi şişemi de almamışım yanıma öğretmenler odasında su vardı ama içecek pet şişem yoktu çeşmeden içtim bir bardak
eve geldikten sonrada anca bu kadar oldu

spor yok ama karar verdim başlıcam salona böyle olmuyor ...
şimdi başlasam bayram girecek araya bayram geçince cardio fitness başlayayım diyorum artık okul çıkışı giderim eve gelmeden .... haftada 4 gün giderim galiba....

kızlar iyi geceler bugunkü menüm:
sabah 1 denge ekmek / 1 kupa çay /3 çatal yumurta/salatalık/maydanoz/2 yk lor

ara : 5 fındık

öğlengezmedeydim) 1 yk ıspanak / 4 mercimek köfte/ salata / 3 kupa çay/1 küçük üçgen börek / 1 kandil simiti gibi küçük kurabiye

ara:yok -- e daha ne yiyim

akşam : hamsi bugulama / salata

ara : 1 su b süt. / 1 çubuk kraker gibi olan çikolatalı

su anca 1 lt

kaçıyorum kızlar iyi geceleeerrrr

Aynı şeyi ben de yaşadım, beden düşmek kadar mutlu eden bir olay, çok sevindim sen de yaşadığın için..

Bilmiş mesajlarını özlemişim :)

Kızlar merhaba, nasılsınız..Ben moral olarak çöküğüm de diyetim harika gidiyor..İşte bu ikisini başarabildiğim için kendimle gurur duyuyorum çünkü aylardır yapamadığım bir şeydi...Kendimi aştım :)
Umarım siz de iyisinizdir..Ne renk verebiliyorum, ne ifade kullanabiliyorum yine bakım var sanırım kk da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…