canımm benim evde leg magic var bi ara çok kullandımm ve cok faydasını gördümm bacaklar ve popo için mükemmel bir alettt:) tavsiye ederimm şahsennn:)
ortim afferin sana bak isteyince oluyor değilmi...kızlar selam.öğleden sonra 4 gibi alıntı yaparak cevap yazmak istedim ama olmadı.aklımda bişr şey de kalmadı.çok uykum var birazda boğazım ağrıyor.menümü yazıp kaçıyorum.
5.00-5.45 : 1 az sütlü neskafe,2 lokum
sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,maydonoz,tere (okula götürdüm kahvaltı setiyle)
öğle: tavuklu salata
ara: 1 elma
akşam: 1 kase közlenmiş biber,patlıcan üzerine az sarımsaklı yoğurt
4 çatal tavuk göğsü
30 dk yürüyüş
200 twist
2 form çayı
3 bardak sevda çayı(metabolizma hızlandırıcı)
1 lt su
80 e düştüm.cumartesiye göre 500 gr eksideyim.evet simit yedim bir kaç kez ama artık yok.kahvaltımı hazırlayıp götürüyorum okula.bugün başladım.inanın uğraşıyorum.verdiğiniz desteğe nankörlük etmeyeceğim.
çok öptüm..
füsuncum ölçüm yaptırmışsın galiba sonuçların güzel senin adına sevindim süpersin maşallah...Merhabalar,canım kahve istedi sayenizde,menümü yazdıktan sonra sade bir Türk kahvesi yapacağım,buyrun efendim...
Menüm;
Sabah-Öğle:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
maydanoz-dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
4-5 acı süs biberi
Akşam:
1 tabak yoğurtlu közlenmiş biber salatası
3 yk az zeytinyağlı-sirkeli közlenmiş biber salatası
Ara:
1 elma
1 yk süzme yoğurt
2 lt su
1 sade Türk kahvesi(içeceğim)
45 dk. 5,6-6 hızda yürüyüş
Sabah aç karnına yağ ölçümüm yapıldı,%28 çıktı,normalmiş.Su oranı da normalmiş.
Eve geç geldiğimden sabah-öğle oldu
canım bende bugün nöbetçiydim ve ayaklarım koptu resmen birde biz tam gün olduğu için öğle arasında yemek saatinde de nöbet tutuyoruz bahçe ve giriş katında inanılmaz yorucu oluyor full ayakta yani.. birde arkasından pazar gezdim bir saat kadar spor yok ama booool koşuşturma var...çok yorgunum kızlar
haftasonuna misafirim gelicek onun için yaprak sardım akşam okuldan gelince deepfreeze attım. misafiri çok seviyorum ama diyette olunca zor oluyor tabi.
bu haftaiçi hiç kaçamak yapmadım c.tesi yapıcam biraz mecbur. yemeyince diyetteyim diyince herkez çok şey biliyor tavsiye tavsiye deli oluyorum o nedenle hiç o konunun açılmasını istemiyorum.
nilgün geçmiş olsun. bende dün nöbetçiydim o kadar üşümüşüm ki dün gece mide bulantıları yaşadım sürekli. çocuklardan da hemen kapıyorum ben.
ve ayrıca 500 gram dan dolayı tebrik ediyorum. sporunuda yapmışsın daha ne olsun.
gözlerimden uyku akıyor eşim yemeğini yedi kanepede uyuyup kaldı.
menümmmm:
sabah : 2dlm kepek ekmekten tost b.peynirle yaptım. biber, zeytin, yeşilçay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
akşam: tavuk haşlama ve 3 yk yoğurt
ara: yeşilçay
evime yakın b-fit olsaydı bende çok gitmek istiyordum incelmek ve sıkılaşmak için. çünkü tuzluklar ve iç bacaklarım çok yumuşadı. sevdanın bana tavsiye ettiği hareketi yapıyorum ama galiba aletle çalışmak daha hızlı sonuç verir. leg magicmi alsam ne yapsam offff
tebrikler tülincim maşşallah süpersinnnkızlar yarın sabah 10 otob. le ankaraya gidiyorum. orda net bulmam zor. yinede bakmaya çalışırım. çok yorgunum hazırlık ev derken anca geldim.
deryacım ben bildirimimi şimdi yapsam olurmu. çünkü cuma girmem imkansız nete.listedende çıkmak istemiyorum. sabah tartıldım ama yazamadım. listeye alırsan sevinirim canım
12.10.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.3
bu hafta : 73.2
giden : 1100gr
toplamda giden 19.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 208 dk
iyi yolculuklar canım sağ salim git gel bizlerde inşallah buralardayız...menümde yazıp kaçıyoreeeee
sabah:1 kase müsli+süt
öğle: yarım paskalya çöreği
akşam: yarım levrek / 2 yk kavurma/1 yk pilav/salata
ara: yarımın yarısı paskalya
1 lt su
kızlar dönünce bakıcam heeee çantacı yok diye düşünmeyin hep aklımda olacaksınız ben varmışım gibi çantadan korka korka az yiyin. ama banada du2a edin yine artıyla dönmiyimmmm.çok korkuyorum ya kilo alıp gelicem diye. artık yoruldum al ve al verrr..hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmm.....
ben sabah sabah okulda ayılmak için gördüm o işi füsuncum bugün aylardır içmediğim nescafemi içtim önceden günde 3-4 içerdim kesin zaten ne yaptıysa nescafe ve çikolata yaptı bana...Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...
tülincigim iyi yolculuklar. eksilerle gidiyorsun eksilerle gel inş.
kızlar hakketten dünden beri kahve kahve benimde canım istedi ama şimdi içmiycem gecer az sonra. çünkü ben azda olsa şeker kullanıyorum.
burcu sabahları geçmi kalkıyorsun. menün az degilmi canım ya bi sabah bi akşam var. hani mecburiyetlerden dolayımı böyle yoksa kendinmi bu şekilde planlıyorsun.
belkide benim menüm fazla ondan az geldi. hakikaten bu msj alanı neden degişti.
iremcim kesinlikle kafeinsiz filtre kahve almalıyız bir kahvesever olarak,ama sen şöyle yap madem sütlü seviyosu,1 bardak ligth süte 1 kaşık nescafe koy,aksine metoyu hızlandırıyormuş,ama yağsız olsun sütün.mehmet öz'e güveniyorum öyle demiş amcam baksana
merhaba canım gülay ben ,yaşın ve konumun gereği çok rahat verirsin bence ...çok sıkı 3 ay geçir yılbaşına 10-12 kilo vermezsen benim adım Gülay değil
twit e bayıldım ,menümde çok iyi hele çizelgensen bugün fazlaaaa birisin (çiçek veren smiley)
ben çok severdim birden aşkımız bitti mısırla,almıyorum seni artık mısır kardeş (dil çıkaran smiley)
gayet iyi gidiyorsun semracım,hoşgeldin gülay bende
menü güzelde neden kaçtın,sen bi kaçgündür pek bi sessizsin neler olyor kuzum ?
senin evde bant mı var,eh nilgün tam sopalıksın neden yapmıyon ,kızım bende olsa keşke yaevimde yer yok asla alamam ben malesef.... canım nescafe iç iç ,şekersiz sade yada bol sütlü ama orjinal süt,krema yada süttozu değil...ben çok araştırdım nescfede bi günah yok
sana nöbet için şimdiden kolay gesin canım,bende akşam çok kötü rüya gördüm,umarım kendine gelirsin....topla kendini gün güzel
sabah
sütlü kahve şekersiz
1 kase tavuk suyu çorba
ara:1 minik dilim el içi kadar çavdar ekmeği üstüne krem peynir
öğle 1 porinyon ızgara köfte,soğan-maydonoz-domates
ara:türk kahvesi
akşam:3 servis kaşığı ıspanak borani,1 kase yoğurt,3 kaşık makarna,piyaz
ara:yarım bardak kola,1 avuç çiğdem (çekirdek yani)
arkadaşlar kilomda 77 yi görüyorum 2 gündür bu nedir ya,su mu tuttum anlamadım cidden bişi yapmam lazım ,izlem,banu analarınızdan geri dönüün gııı bi bakıverin gari
ortimmm sevda çayı ne kuuuu içince sevdalanıyonmu :)
canım benimm inşş. bu defa olucakk ben inanıyorumm sen yeter ki yürekten iste
o zaman altından kalkıcaksın bu yükünn :) menünde bence gayet iyii canım tavuk gögsü dediğin bildigimiz tavugun gögüs kısmımı yoksa tatlı olan tavuk gögsümü eger tatlıysa bu yazdıgın akşama bırakma tatlı yesen bile ..
sabahtan yee madem yicenn akşama yeme ortimmm:) hadinn hayırlı olsunn ortimeee (heyy heyy heyy teyy teyy teyyy) çıldıran smileyyyy heyy heyyy heyyyy
Merhabalar,canım kahve istedi sayenizde,menümü yazdıktan sonra sade bir Türk kahvesi yapacağım,buyrun efendim...
Menüm;
Sabah-Öğle:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
maydanoz-dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
4-5 acı süs biberi
Akşam:
1 tabak yoğurtlu közlenmiş biber salatası
3 yk az zeytinyağlı-sirkeli közlenmiş biber salatası
Ara:
1 elma
1 yk süzme yoğurt
2 lt su
1 sade Türk kahvesi(içeceğim)
45 dk. 5,6-6 hızda yürüyüş
Sabah aç karnına yağ ölçümüm yapıldı,%28 çıktı,normalmiş.Su oranı da normalmiş.
Eve geç geldiğimden sabah-öğle oldu
çok yorgunum kızlar
haftasonuna misafirim gelicek onun için yaprak sardım akşam okuldan gelince deepfreeze attım. misafiri çok seviyorum ama diyette olunca zor oluyor tabi.
bu haftaiçi hiç kaçamak yapmadım c.tesi yapıcam biraz mecbur. yemeyince diyetteyim diyince herkez çok şey biliyor tavsiye tavsiye deli oluyorum o nedenle hiç o konunun açılmasını istemiyorum.
nilgün geçmiş olsun. bende dün nöbetçiydim o kadar üşümüşüm ki dün gece mide bulantıları yaşadım sürekli. çocuklardan da hemen kapıyorum ben.
ve ayrıca 500 gram dan dolayı tebrik ediyorum. sporunuda yapmışsın daha ne olsun.
gözlerimden uyku akıyor eşim yemeğini yedi kanepede uyuyup kaldı.
menümmmm:
sabah : 2dlm kepek ekmekten tost b.peynirle yaptım. biber, zeytin, yeşilçay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
akşam: tavuk haşlama ve 3 yk yoğurt
ara: yeşilçay
evime yakın b-fit olsaydı bende çok gitmek istiyordum incelmek ve sıkılaşmak için. çünkü tuzluklar ve iç bacaklarım çok yumuşadı. sevdanın bana tavsiye ettiği hareketi yapıyorum ama galiba aletle çalışmak daha hızlı sonuç verir. leg magicmi alsam ne yapsam offff
kızlar yarın sabah 10 otob. le ankaraya gidiyorum. orda net bulmam zor. yinede bakmaya çalışırım. çok yorgunum hazırlık ev derken anca geldim.
deryacım ben bildirimimi şimdi yapsam olurmu. çünkü cuma girmem imkansız nete.listedende çıkmak istemiyorum. sabah tartıldım ama yazamadım. listeye alırsan sevinirim canım
12.10.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.3
bu hafta : 73.2
giden : 1100gr
toplamda giden 19.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 208 dk
menümde yazıp kaçıyoreeeee
1 lt su
kızlar dönünce bakıcam heeee çantacı yok diye düşünmeyin hep aklımda olacaksınız ben varmışım gibi çantadan korka korka az yiyin. ama banada du2a edin yine artıyla dönmiyimmmm.çok korkuyorum ya kilo alıp gelicem diye. artık yoruldum al ve al verrr..hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmm.....
ortim afferin sana bak isteyince oluyor değilmi...
sen 1 ay demeden 75 i gör ben de 70 i inşallah hem sana hem kendime hediye alıcam ok?
takipçinim yanlız ......
ben biraz şımardım iki gündür olmuyor hemen artıya geçtim bugün ama ben biliom iki gündür anneme gidios orda düzenim kaçıyor eve gelinnce hem daha hareketli oluyorum iş güç hem de sınırımı biliyorum orası benim için kaçamak yeri gibi....
hadi güzel zümrem bizim bu serüven çok sürdü .... bi an önce toparlayalım ben spor salonu işini en yakın zamanda halledicem ....
füsuncum ölçüm yaptırmışsın galiba sonuçların güzel senin adına sevindim süpersin maşallah...
hastanede mi yaptırdın diyetisyen de mi....
sen demi kahve içion bugün benim gibi...
canım bende bugün nöbetçiydim ve ayaklarım koptu resmen birde biz tam gün olduğu için öğle arasında yemek saatinde de nöbet tutuyoruz bahçe ve giriş katında inanılmaz yorucu oluyor full ayakta yani.. birde arkasından pazar gezdim bir saat kadar spor yok ama booool koşuşturma var...
tebrikler tülincim maşşallah süpersinnn
iyi yolculuklar canım sağ salim git gel bizlerde inşallah buralardayız...
ben sabah sabah okulda ayılmak için gördüm o işi füsuncum bugün aylardır içmediğim nescafemi içtim önceden günde 3-4 içerdim kesin zaten ne yaptıysa nescafe ve çikolata yaptı bana...
2 si bir aradaya 1 küp şeker attım içtm valla sabah 8.30 da.....
sendemi zekiyecim sabaha iç artık şimdi boşyere alma gereksiz kalori...
Kızlar 2 saatir internette kafama takılan bir konuyu araştırıyorum doğru dürüst birşey bulamadım
kızlara sorayım onlar bilir dedim sonunda
benim günlük kalori ihtiyacım 2079 kalori çıkıyor
bazal metabolizma hızımda 1284.65 çıkıyor
şimdi ben neye göre kalori hesabı yapacağım
bazal metabolizmama göre yaparsam çok az kalori almam gerekiyor ama bu da hiç sağlıklı değil
kafam karıştı
bana yardımcı olurmusunuz (kafası karışmış smileeeee):))
sabah
1 dilm ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal
ara
1 nescafe
2 çatal kek
öğle
1 dilim ekmek
5 kaşık kabak yemeği
1 ayran
ara
1 erik
2 kuru kayısı
akşam
çeyrek ıspanaklı gözleme
çeyrek katmer
2 zeytin
domates
1 minik poğaça (akşam felaket oldu biliom )
su 2 litre
1 yeşilçay
1 form çayı
spor yok........
selam kızlar bu günki menümü yaziim
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir haşlanmış yumurta 1 çatal bal maydonoz
öğlen:kepek ekmeğinden tost ve ayran
akşam:bir posiyon zeytinyağlı tazefasülye salata
gece10 da:2 kaşık yoğurt bir tatlı kaşığı keten tohumu bol bol suu
sabah türk kahvesi akşam üstüde nescafe içtim malesef
kızlar menüm azmı sizce daha soraları napıcam kilo verme durduğu zaman kafama takılıo ama diyetisyen ayarlar heralde onu öff şimdiden sıkıldım daha 5. günüm
yola çıkan arkadaşımıza hayırlı yolculuklar dilerimmm
günaydııın...
neredeyse 24 saattir ayaktayım ama bir yorgunluk hissetmiyorum hafif bir bacak ağrısı sışında... hala devam edebilirim gibi geliyor ama sağlıklı olmayacağı için devam etmeyeceğim tabi..menumu yazayım geçmişe dalayım sonra uykum gelir zaten....
sabah:incir kayısı birer adet
kahvaltı:aklktivya mandalina
öğle pilav 3/4 tabak ve tavuk haşlama 2minik dilim pğatates ve havuçla ve ayran
ara:1 ligt mısır patlağı
aksam:yoğunluktan ta aksam 8e kaldı:6 köfte 2 pates dünkü fırın yemegımı yanımda götürmştum bir dilim patlak ile
ve evet bu saate kadar da ne kuru pasta ne kek faln ne o dayanılmaz simit birsey yemedim...en son saat 4 te bir şekersiz çay ile 2 çubuk kraker yedim.
1.5 lt su ve şekrsiz çaylar..bir şekersiz bol sütlü kahve
valla başarılar dilerim ama azimle ve uzun bir sürede birçok arkadaşım çok iyi kilolar verdi inş sende buna erişirsin..:)
kesinlikle beyin yorguluğundandır canım tabisi antidepresanlarında etkisi var ama insanın kafası yorgun olunca dünyayla ilişiği bitiyor bende öyleyim hele moral bozuk olunca bitiyorum bildiğin ölü vudut....Ama kafanda bitirmişsin umarım bu sabahtan itibaren kalkarsın ve işlerini yoluna koyarsın daha yeni zamanla toparlanacaksın....kendine iyi davranİyi dersler demek için fazla geç kaldım ama yarın ki derslerin için dileyeyim :))önerilerin çok işime yaradı canım,kurstan gelince köfte yaptım ekmeksiz rende soğan,yumurta,sarımsak,maydanoz ve baharatlarla yaptım depfreeze attım,tavuk göğsü haşladım,didikledim onu da attım dolaba,bundan sonra sabahları öğlen yiyeceklerimi hazırlayıp öğle gideceğim kursa.Canım bundan birkaç ay öncesine kadar bende erken kalkıyordum eşime kahvaltı hazırlamak için sonra da uyumuyordum,herşeyi yetiştiriyordum ve dinç oluyordum,üniversite yıllarından kalma alışkanlık ama son 15 gündür gözümü açamıyorum( çok geç yatmıyorum da en geç 1 oluyor,normalde bana 7 saat uyku yetiyordu ama son 20 gündür 12 saat uyuma modundayım,uyuyana kadar ders çalışıyorum beynim yorgun olduğu için mi uyku ihtiyacı duyuyorum yoksa antidepresan kullandım 10 gün boyunca acaba onların etkisi geçmedi mi hala diyorum.Ama inşallah yarın sabahtan itibaren erken uyanacağım,eşim işten gelsin onu da sıkı sıkı tembihleyeceğim,uyandığında uyandırsın beni o da 15 gündür kahvaltıya hasret kaldı yazık (
Gülaycım ya beyin yorgunluğundan ya da kullandığım antidepresan ilaçların etkisi geçmedi herhalde o yüzden geç uyanıyorum diye düşünüyorum.15 gündür böyleyim,eşimi de geçiremiyorum böyle olunca.Yarın sabahtan itibaren kalkacağım inşallah hem öğünlerim yerine oturur hem bütün işlerimi yetiştirmek için vakit kalır.
valla canım tibetin 5 hareketini bende biliyordum ama dün bi yerde denk geldim ,süper etkileri var hemen bugün başlıyorum...Biz plates hocamla kurs süresince bunları yaptık ama ben tibet hareketleri olduğunu bilmiyordum cidden işe yarıyor,bırakmadan yapıcam inşallah hergün...cok iyi yapmışsın canım.küçük kilitli saklama kaplarıda aldın mı tamamdır:)
canım erken kalkmaya vücut ilk bir hafta tepki veriyor sonra alışıyor.gecenin karanlıgını değil gün ışıgını kullanıyorsun enerji için daha iyi:)
evet bak eşinle karşılıklı kahvaltı edersiniz.çeşit çeşit omletler hazırlarsın.saglıklı kahvaltılıklar oh mis:) darısı başıma
bu arada ders iptal oldu gidemedim ya.devirdim totoyu yattım bende.ama sonra kalktım 40-45 dk leslie yaptım.tibet hareketleri felan yaptım.iyi oldu:)
her ne kadar suyu az içmiş olsanda 5 bardak bitki çayı desteği yüzünden sesim çıkmıyor,ama menün çok çok iyi ...Tebrikler tatlım,uğraşının farkındayım ,bol azimli günler canımmmmkızlar selam.öğleden sonra 4 gibi alıntı yaparak cevap yazmak istedim ama olmadı.aklımda bişr şey de kalmadı.çok uykum var birazda boğazım ağrıyor.menümü yazıp kaçıyorum.
5.00-5.45 : 1 az sütlü neskafe,2 lokum
sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,maydonoz,tere (okula götürdüm kahvaltı setiyle)
öğle: tavuklu salata
ara: 1 elma
akşam: 1 kase közlenmiş biber,patlıcan üzerine az sarımsaklı yoğurt
4 çatal tavuk göğsü
30 dk yürüyüş
200 twist
2 form çayı
3 bardak sevda çayı(metabolizma hızlandırıcı)
1 lt su
80 e düştüm.cumartesiye göre 500 gr eksideyim.evet simit yedim bir kaç kez ama artık yok.kahvaltımı hazırlayıp götürüyorum okula.bugün başladım.inanın uğraşıyorum.verdiğiniz desteğe nankörlük etmeyeceğim.
çok öptüm..
burda olsanda karşılıklı höpürdetsek ,kahveler sade anlaştık canımmmKahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...
bebem deme gidiyorsun ,hiçte pas vermiyorsun bu aralar bak ne kötüyüm halbuki....Neyse sana hayırlı yolculuklar canım,menü güzel su az .Sağlıcakla git-gel,öpüyorum bebemmmmmenümde yazıp kaçıyoreeeee
1 lt su
süt tozu ve krema kesinlikle yok hayatım,çıkar aklından ya sade iç yada light sütle ...kahve diye herkesi delirttim yawkahve diye diye valla bana da yaptırıcaksınız ama tembelliğim engelliyor yani:))
ben bir kahvesever olarak gold ve clasik ikisindende bulunduruyorum genelde evde ama süt tozunu kremasını bol bol koyuyordum diyetten önce.
mesela en canımın istediği içimin gittiği şeydir nescafe
yazık bana ya haftasonu içiyim bi kupa bari:))
evet canım ara menüleri neden yapmıyorsun ki sen,cidden ilerde napacaksın ,içtiğin kahvelere malesef deme bak metobolizma canlanmıştır ne güzel,yok zararı yok vallaselam kızlar bu günki menümü yaziim
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir haşlanmış yumurta 1 çatal bal maydonoz
öğlen:kepek ekmeğinden tost ve ayran
akşam:bir posiyon zeytinyağlı tazefasülye salata
gece10 da:2 kaşık yoğurt bir tatlı kaşığı keten tohumu bol bol suu
sabah türk kahvesi akşam üstüde nescafe içtim malesef
kızlar menüm azmı sizce daha soraları napıcam kilo verme durduğu zaman kafama takılıo ama diyetisyen ayarlar heralde onu öff şimdiden sıkıldım daha 5. günüm
yola çıkan arkadaşımıza hayırlı yolculuklar dilerimmm
var bişi anlamadım 1 hafta bekliycem yarına artı çıkcam diye çok üzülüyorum ,ama yapıcak bişi yok diyet ve spora tam gaz devam ama hala artıdayımmm:2:canım bence çok füzel bi menu tartı yanlışilığı adet öncesi dönem veya hastalık öncesi-girp falan olmasın??
günaydın herkese...
kaç gündür ankaranın başkent oluşunun yıldönümünü kutlamak için program hazırlıyorum deli olacam marşı bulamadım diye.. ama sonunda youtube um saolsun hallettim.. şimdi nöbetçiyim günaydın diyim dedim görüşürüz..kaçamaksız bi gün olur inş
Kızlar 2 saatir internette kafama takılan bir konuyu araştırıyorum doğru dürüst birşey bulamadım
kızlara sorayım onlar bilir dedim sonunda
benim günlük kalori ihtiyacım 2079 kalori çıkıyor
bazal metabolizma hızımda 1284.65 çıkıyor
şimdi ben neye göre kalori hesabı yapacağım
bazal metabolizmama göre yaparsam çok az kalori almam gerekiyor ama bu da hiç sağlıklı değil
kafam karıştı
bana yardımcı olurmusunuz (kafası karışmış smileeeee):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?