80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm benim evde leg magic var bi ara çok kullandımm ve cok faydasını gördümm bacaklar ve popo için mükemmel bir alettt:) tavsiye ederimm şahsennn:)

sevdacım uzun zamandı düşünüyorum aslında ama biryandanda hevesimi alır kenara atarmıyım, falan gibi acabalarım var.
kk deki yorumları okudum nerdeyse herkez çok zor oldğundan ağrı yaptığından bahsetmiş sen sıkıntı yaşadınmı kullanırken?

tülincigim iyi yolculuklar. eksilerle gidiyorsun eksilerle gel inş.

kızlar hakketten dünden beri kahve kahve benimde canım istedi ama şimdi içmiycem gecer az sonra. çünkü ben azda olsa şeker kullanıyorum.

ortim afferin sana bak isteyince oluyor değilmi...
sen 1 ay demeden 75 i gör ben de 70 i inşallah hem sana hem kendime hediye alıcam ok?
takipçinim yanlız ......
ben biraz şımardım iki gündür olmuyor hemen artıya geçtim bugün ama ben biliom iki gündür anneme gidios orda düzenim kaçıyor eve gelinnce hem daha hareketli oluyorum iş güç hem de sınırımı biliyorum orası benim için kaçamak yeri gibi....
hadi güzel zümrem bizim bu serüven çok sürdü .... bi an önce toparlayalım ben spor salonu işini en yakın zamanda halledicem ....
füsuncum ölçüm yaptırmışsın galiba sonuçların güzel senin adına sevindim süpersin maşallah...
hastanede mi yaptırdın diyetisyen de mi....
sen demi kahve içion bugün benim gibi...
canım bende bugün nöbetçiydim ve ayaklarım koptu resmen birde biz tam gün olduğu için öğle arasında yemek saatinde de nöbet tutuyoruz bahçe ve giriş katında inanılmaz yorucu oluyor full ayakta yani.. birde arkasından pazar gezdim bir saat kadar spor yok ama booool koşuşturma var...

tebrikler tülincim maşşallah süpersinnn
iyi yolculuklar canım sağ salim git gel bizlerde inşallah buralardayız...
Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...
ben sabah sabah okulda ayılmak için gördüm o işi füsuncum bugün aylardır içmediğim nescafemi içtim önceden günde 3-4 içerdim kesin zaten ne yaptıysa nescafe ve çikolata yaptı bana...
2 si bir aradaya 1 küp şeker attım içtm valla sabah 8.30 da.....
tülincigim iyi yolculuklar. eksilerle gidiyorsun eksilerle gel inş.

kızlar hakketten dünden beri kahve kahve benimde canım istedi ama şimdi içmiycem gecer az sonra. çünkü ben azda olsa şeker kullanıyorum.

sendemi zekiyecim sabaha iç artık şimdi boşyere alma gereksiz kalori...

Kızlar 2 saatir internette kafama takılan bir konuyu araştırıyorum doğru dürüst birşey bulamadım
kızlara sorayım onlar bilir dedim sonunda
benim günlük kalori ihtiyacım 2079 kalori çıkıyor
bazal metabolizma hızımda 1284.65 çıkıyor
şimdi ben neye göre kalori hesabı yapacağım
bazal metabolizmama göre yaparsam çok az kalori almam gerekiyor ama bu da hiç sağlıklı değil
kafam karıştı
bana yardımcı olurmusunuz (kafası karışmış smileeeee):))

sabah
1 dilm ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal

ara
1 nescafe
2 çatal kek

öğle
1 dilim ekmek
5 kaşık kabak yemeği
1 ayran

ara
1 erik
2 kuru kayısı

akşam
çeyrek ıspanaklı gözleme
çeyrek katmer
2 zeytin
domates
1 minik poğaça (akşam felaket oldu biliom )

su 2 litre
1 yeşilçay
1 form çayı
spor yok........

Tatlim Sabah Evde Kahvaltimi Yapiyorum I$e Gidiyorum
Orada Kosturmaktan Ara Ögün Hic Yapamiyorum ,
Huzur Evinde Calistigim Icin Nini$lerim ve Dedi$lerimin Yemekleriyle Oyunlariyla Filan Ilgilenmekten
Kendime Zaman Bulamiyorum Acikcasi ..
Bazen Yapabiliyorum Ara Ögünlerimi Oda Kacak Zaman Bulursam :)

Ögleden Sonra Eve Geliyorum Hemen Öglen/Aksam Arasi Bisey Yiyorum
Sonra Bide Dizi Bakarken Meyvemi Yiyorum Böylece Geciyor Beslenmem :)

Yani Ben Kosturmaktan Daha Fazla Aclikta Duyamadigim Icin Yetiyor Bana Bu Menü ..

Ilgin Icin Tesekkür Ederim Bu Arada :))

selam kızlar bu günki menümü yaziim
sabah:1 dilim kepek ekmeği peynir haşlanmış yumurta 1 çatal bal maydonoz
öğlen:kepek ekmeğinden tost ve ayran
akşam:bir posiyon zeytinyağlı tazefasülye salata
gece10 da:2 kaşık yoğurt bir tatlı kaşığı keten tohumu bol bol suu
sabah türk kahvesi akşam üstüde nescafe içtim malesef
kızlar menüm azmı sizce daha soraları napıcam kilo verme durduğu zaman kafama takılıo ama diyetisyen ayarlar heralde onu öff şimdiden sıkıldım daha 5. günüm
yola çıkan arkadaşımıza hayırlı yolculuklar dilerimmm

günaydııın...
neredeyse 24 saattir ayaktayım ama bir yorgunluk hissetmiyorum hafif bir bacak ağrısı sışında... hala devam edebilirim gibi geliyor ama sağlıklı olmayacağı için devam etmeyeceğim tabi..menumu yazayım geçmişe dalayım sonra uykum gelir zaten....

sabah:incir kayısı birer adet
kahvaltı:aklktivya mandalina
öğle pilav 3/4 tabak ve tavuk haşlama 2minik dilim pğatates ve havuçla ve ayran
ara:1 ligt mısır patlağı
aksam:yoğunluktan ta aksam 8e kaldı:6 köfte 2 pates dünkü fırın yemegımı yanımda götürmştum bir dilim patlak ile
ve evet bu saate kadar da ne kuru pasta ne kek faln ne o dayanılmaz simit birsey yemedim...en son saat 4 te bir şekersiz çay ile 2 çubuk kraker yedim.
1.5 lt su ve şekrsiz çaylar..bir şekersiz bol sütlü kahve

canım ialç aldım daha iyiyim..bitti çok şükür bunca zaman sonra anlıyorum ki ne kadr sıkıntı yapsam da başlayınca bitiyor da nöbet...ben de light sür kullanıyorum canım zaten bi yerde okumuştum erişkinlere normal yağlı sütü kesinl
ikle önermiyorlar..kafeinsiz kahveyi deneyecğim..

canım bence çok füzel bi menu tartı yanlışilığı adet öncesi dönem veya hastalık öncesi-girp falan olmasın??

yok tatlım ne sevdalanması..ama adını güzel koydum değil mi?bence yakıştı da.sevda çayımı içeyim deyince yüzüm gülüyor.eşim niye durduk yere gülüyorsun dedi?arkadaşım aklıma geliyor dedim.yüzümde tatlı bir tebessüm oluşturduğun için sağol bitanem.inşallah işe yarar.ben bi de biberiye de koydum.sakıncası yoktur umarım.

menün çok güzel.yağ ölçümün de öyle.tebrik ederim.kahvede sadeye hala alışamadım.sana afiyet olsun.geç oldu gerçi.

ah canım sorma ya.benim de nöbet günüm salı.ara kattayım.ölüyorum valla bir yerlerine bir şey olacak diye.ya merdivenden bile yürüyerek değil kayarak iniyorlar.allah esirgesin düşseler..aklıma getirmek bile istemiyorum.nazik söyle olmuyor bağırark söyle olmuyor.olan bize oluyor.her nöbet bittiğinde olay yok diye dua ediyorum.

ama bizim okulda anasınıfı öğretmenleri nöbet tutmuyor siz de oluyormuş demek şaşırdım.
b-fite ben de gitmek istiyorum aslında ama eşimden çekiniyorum biraz pahalı.evde de bant var diyecek haklı adam.sen gidersin inşallah.

harikasın harikasın çok güzel bir sonuç.hayırlı yolculuklar canım.kazasız belasız dön inşallah.

merak etme sen de çanta varsa bende valiz sevdada iğne var.artık toparlanıyorum ya millete başlarım kızmaya.

ah bir nöbet yorgunu daha.kolay gelsin canım.zayıflayalım da varsın hediye olmasın.teşekkür edeim düşüncen için.annende daha salataa ağırlıklı mı yesen.yoksa çayın yanına mı bir şeyler oluyor?

tatlım bunlqra takılma ya.sen dengeli beslen.her öğün 1 dilim ekmek ye.vermeye başladıkça azaltırsın yediklerini.boyun kilon bilmiyorum ama diyetisyen bana 1.65 ve 88 kilo iken 1400 lük liste vermişti.

bence gayet güzel canım afiyet olsun.bu mu kaçırmış halin..

bu da güzel bir menü biraz sabır vereceksin bak gör.

bu kadar tempoye harika menü bence.güne çok güzel başlıyorsun.sen de benim gibi suyu daha da arttırsan harika olacak.

çok geç kaldım günaydın bu arada.öpüldünüz.

valla başarılar dilerim ama azimle ve uzun bir sürede birçok arkadaşım çok iyi kilolar verdi inş sende buna erişirsin..:)

Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Uzun birr yol gibi görünüyor 20 kilo vermek istiyorum çünkü.Umarım hepimiz istediğimiz kilolarımıza ulaşırız

günaydın herkese...
kaç gündür ankaranın başkent oluşunun yıldönümünü kutlamak için program hazırlıyorum deli olacam marşı bulamadım diye.. ama sonunda youtube um saolsun hallettim.. şimdi nöbetçiyim günaydın diyim dedim görüşürüz..kaçamaksız bi gün olur inş

kesinlikle beyin yorguluğundandır canım tabisi antidepresanlarında etkisi var ama insanın kafası yorgun olunca dünyayla ilişiği bitiyor bende öyleyim hele moral bozuk olunca bitiyorum bildiğin ölü vudut....Ama kafanda bitirmişsin umarım bu sabahtan itibaren kalkarsın ve işlerini yoluna koyarsın daha yeni zamanla toparlanacaksın....kendine iyi davran
valla canım tibetin 5 hareketini bende biliyordum ama dün bi yerde denk geldim ,süper etkileri var hemen bugün başlıyorum...Biz plates hocamla kurs süresince bunları yaptık ama ben tibet hareketleri olduğunu bilmiyordum cidden işe yarıyor,bırakmadan yapıcam inşallah hergün...
her ne kadar suyu az içmiş olsanda 5 bardak bitki çayı desteği yüzünden sesim çıkmıyor,ama menün çok çok iyi ...Tebrikler tatlım,uğraşının farkındayım ,bol azimli günler canımmmm
Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...
burda olsanda karşılıklı höpürdetsek ,kahveler sade anlaştık canımmm
bebem deme gidiyorsun ,hiçte pas vermiyorsun bu aralar bak ne kötüyüm halbuki....Neyse sana hayırlı yolculuklar canım,menü güzel su az .Sağlıcakla git-gel,öpüyorum bebemmmm
süt tozu ve krema kesinlikle yok hayatım,çıkar aklından ya sade iç yada light sütle ...kahve diye herkesi delirttim yaw
evet canım ara menüleri neden yapmıyorsun ki sen,cidden ilerde napacaksın ,içtiğin kahvelere malesef deme bak metobolizma canlanmıştır ne güzel,yok zararı yok valla
canım bence çok füzel bi menu tartı yanlışilığı adet öncesi dönem veya hastalık öncesi-girp falan olmasın??
var bişi anlamadım 1 hafta bekliycem yarına artı çıkcam diye çok üzülüyorum ,ama yapıcak bişi yok diyet ve spora tam gaz devam ama hala artıdayımmm:2:

günaydın canım iyi nöbetler....

canlarım benim benimle kaç gündür ilgilenmiyosunuz,topik bomboş geliyor saatlerce bekliyorum bazen,bu beni çok üzüyor biliyormusunuz.....artıda olmam sebebiyle çok sinirlerim bozuk ve üzgünüm herhalde alıngalık yapıyorum,benimle ilgilenirmisiniz azcukkkk

sabah
1 kahve ile güne başladım
kahvaltı
2 yumurtadan salamlı omlet,2 küçük dilim çavdar ekmeği, az peynir,vişne reçeli-nutella biraz
(kahvaltı kızımla bizim menümüz tek başıma yemedim omleti )
ben dün öğle yemeği yememişim akşam hatırladım

ara:kahve 1 çilekli lokum

akşam:
1 tbk taze fasulye z.yağlı ,1 dilim tb ekmeği,yoğurt

ara: yarım fincan kahve

işte kimse yok inlere cinlere konuşuyom nerdesiniz yaaaaaaaaa

Son düzenleme:

2079 dan az kalori alırsan kilo verirsin demek bu.. bazal metabolizman kesşnlikle alman gereken miktar.. yani 300 400 koyup 1600 kalori seni zayıflatacaktır.

kızlar nasılsınız.

dünkü menümü yazıyım

sabah maydonoz kürü 1 bardak

sonra 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmeyi
1 tabakta domates salatası

öglen

2 tabakn tavuk suyu şehriye corbası
1 kase yogurt
1 tabak yeşillikli salata

akşam

1 tabak kuru fasülye
bide salata

cayın yanına eşim tatlı uzattı şu eti cinlerden onlardan dayanamayıp bi tane yedim 2 kaşıkta irmik helvası bunlar biraz fazla oldu ama napım kıramadım eşimi

kızlar bide 2 saat yürüdüm taksit yatırmaya gittim dönüşü arabaya binmedim yürüdüm
yola cıkan arkadaşlar varmış hepsine hayırlı yolculuklar güle güle gidin gelin İNŞALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…