80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

füsun hanımcım hoşgeldinizzz:)
nasılsınızz efenimm :)
bugün gelenleri kapıda karşılıyorumm:)))

Allah daha iyi etsin canim ins..

bu arada hepinize selam kizlar,eskilerdenim bi bakayim dedim,yakalandim :)

ne eskisiiii kuuuuuu hala yepyenisinnn
daşşşş gibisinn maşallahhhhh:)
çok güzell bir yüzünn varr rabbim hep güldürsün o yüzünü inşşşşş....
:)

menü güzelde neden kaçtın,sen bi kaçgündür pek bi sessizsin neler olyor kuzum ?
canım hazırıklardan dolayı kaçak oldum. yoksa buralarda hep aklımmm
tülin iyi yolculuklar canım.
.
canımmmm saol teşeküür ederimmm
ooo canım benimmmm çok çok teşeşkkürler hemen kaydettim laptopa dönünce yapıcam inşallah. daha öncede selahattin dönmez benzer bi tarif vermişti.elmalı tane karabiberli yapmıştım bi ara . saol canımmmmm
canım bu karışımda elma oldugu için kaynaması lazım limonla beraber ama çok değil. 3 4 dk kadar. ve sonra süzülmeli hemen. tane karabiber de çok faydalı. ben zencefilli olmayanı içtim bi ara. ama faydası oldumu hatılamıyorum. ozmn böle sıkı diyette değildim.
canımmm saol bitanem buldum bulduuummmmm

Merhabalar,canım kahve istedi sayenizde,menümü yazdıktan sonra sade bir Türk kahvesi yapacağım,buyrun efendim...
Menüm;
Sabah-Öğle:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
maydanoz-dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
4-5 acı süs biberi
Akşam:
1 tabak yoğurtlu közlenmiş biber salatası
3 yk az zeytinyağlı-sirkeli közlenmiş biber salatası
Ara:
1 elma
1 yk süzme yoğurt

2 lt su
1 sade Türk kahvesi(içeceğim)
45 dk. 5,6-6 hızda yürüyüş
Sabah aç karnına yağ ölçümüm yapıldı,%28 çıktı,normalmiş.Su oranı da normalmiş.
Eve geç geldiğimden sabah-öğle oldu

rica ederimm kuzummm:)
annem nere gidiyon ben kaçırmışımm
Allaha emanet ol inşşş. hayırlı yolculuklarrr :)

çok yorgunum kızlar

haftasonuna misafirim gelicek onun için yaprak sardım akşam okuldan gelince deepfreeze attım. misafiri çok seviyorum ama diyette olunca zor oluyor tabi.
bu haftaiçi hiç kaçamak yapmadım c.tesi yapıcam biraz mecbur. yemeyince diyetteyim diyince herkez çok şey biliyor tavsiye tavsiye deli oluyorum o nedenle hiç o konunun açılmasını istemiyorum.

nilgün geçmiş olsun. bende dün nöbetçiydim o kadar üşümüşüm ki dün gece mide bulantıları yaşadım sürekli. çocuklardan da hemen kapıyorum ben.
ve ayrıca 500 gram dan dolayı tebrik ediyorum. sporunuda yapmışsın daha ne olsun.

gözlerimden uyku akıyor eşim yemeğini yedi kanepede uyuyup kaldı.
menümmmm:
sabah : 2dlm kepek ekmekten tost b.peynirle yaptım. biber, zeytin, yeşilçay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
akşam: tavuk haşlama ve 3 yk yoğurt
ara: yeşilçay

evime yakın b-fit olsaydı bende çok gitmek istiyordum incelmek ve sıkılaşmak için. çünkü tuzluklar ve iç bacaklarım çok yumuşadı. sevdanın bana tavsiye ettiği hareketi yapıyorum ama galiba aletle çalışmak daha hızlı sonuç verir. leg magicmi alsam ne yapsam offff

kızlar yarın sabah 10 otob. le ankaraya gidiyorum. orda net bulmam zor. yinede bakmaya çalışırım. çok yorgunum hazırlık ev derken anca geldim.

deryacım ben bildirimimi şimdi yapsam olurmu. çünkü cuma girmem imkansız nete.listedende çıkmak istemiyorum. sabah tartıldım ama yazamadım. listeye alırsan sevinirim canım

12.10.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 74.3

bu hafta : 73.2

giden : 1100gr

toplamda giden 19.8

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 208 dk

menümde yazıp kaçıyoreeeee

sabah:1 kase müsli+süt

öğle: yarım paskalya çöreği

akşam: yarım levrek / 2 yk kavurma/1 yk pilav/salata

ara: yarımın yarısı paskalya

1 lt su

kızlar dönünce bakıcam heeee çantacı yok diye düşünmeyin hep aklımda olacaksınız ben varmışım gibi çantadan korka korka az yiyin. ama banada du2a edin yine artıyla dönmiyimmmm.çok korkuyorum ya kilo alıp gelicem diye. artık yoruldum al ve al verrr..hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmm.....

canımm benim evde leg magic var bi ara çok kullandımm ve cok faydasını gördümm bacaklar ve popo için mükemmel bir alettt:) tavsiye ederimm şahsennn:)
Hoşbuldum hem de çok hoş buldum Sevda'cım.Siz nasılsınız?
Bu arada Tülin'i sormuşsunuz,yanlış hatırlamıyorsam Ankara-İstanbul gezileri vardı.

çok şükürr iyiyimm :) sizleri özlemişim görünce pek daha iyi oldum:)
tülinciğime de hayırlı yolculuklarr inşşşş.

rica ederimm kuzummm:)
annem nere gidiyon ben kaçırmışımm
Allaha emanet ol inşşş. hayırlı yolculuklarrr :)

canımmmm ankaraya gidiyorumm istanbulda vardı aklımda ama havalar soğudu sanırım gidemem..çok saol canımmm...

Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...

canımmmm ankaraya gidiyorumm istanbulda vardı aklımda ama havalar soğudu sanırım gidemem..çok saol canımmm...

güle güle git gel inşşş. tülünümmm:)
bana bakk kuuuu çantacı sensin diye şımarma bende iğneci oldumm bakk
çantamda iğne var gösteriyim mi hıııı?
az yiii sakın emii, artıyla dönme annemm :)
verdiğin kilo içinde çokkkkkk tebrik ederimmm canımm :)

Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...

adresii alıyımmm canımm
banane valla sen çagırdınn :)
benim ki orta olabilir mi rica etsemm en köpüklüsündennn:)
afiyettt olsunn canımm içmiş kadar oldukk eksik olma inşşş.:)

kahve diye diye valla bana da yaptırıcaksınız ama tembelliğim engelliyor yani:))
ben bir kahvesever olarak gold ve clasik ikisindende bulunduruyorum genelde evde ama süt tozunu kremasını bol bol koyuyordum diyetten önce.
mesela en canımın istediği içimin gittiği şeydir nescafe
yazık bana ya haftasonu içiyim bi kupa bari:))

sevda sen çok yaşa emi. moralim bozuk ve gerginken açtım kk yı. senin yazınla keyfim yerine geldi valla. okudum birde sevda çayını hiç aklıma gelmiyor ha. içince sevdalanıyonmu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…