anaa yakalandik :) hosbulduk canim,tesekür ederim,nasilsin
iyiyimm canım benim sizleri gördüm daha iyi oldumm:)
bugün gelenleri kapıda karşılıyorumm gerçi sen zile basmadın ama ben yakaladımm
Allah daha iyi etsin canim ins..
bu arada hepinize selam kizlar,eskilerdenim bi bakayim dedim,yakalandim :)
canım hazırıklardan dolayı kaçak oldum. yoksa buralarda hep aklımmmmenü güzelde neden kaçtın,sen bi kaçgündür pek bi sessizsin neler olyor kuzum ?
canımmmm saol teşeküür ederimmmtülin iyi yolculuklar canım.
.
ooo canım benimmmm çok çok teşeşkkürler hemen kaydettim laptopa dönünce yapıcam inşallah. daha öncede selahattin dönmez benzer bi tarif vermişti.elmalı tane karabiberli yapmıştım bi ara . saol canımmmmm1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 tane zencefil
1 litre su
5 dakka kaynat , dinlendir
süzz ve içç....
hoca yazdı verdi sagolsun dünn
günde 3 fincan içebilirler dedii
cidden harika bişi bu çayy ve kesinlikle işe yarıyorr :)
isteyen buyursun denesinn .......
canım bu karışımda elma oldugu için kaynaması lazım limonla beraber ama çok değil. 3 4 dk kadar. ve sonra süzülmeli hemen. tane karabiber de çok faydalı. ben zencefilli olmayanı içtim bi ara. ama faydası oldumu hatılamıyorum. ozmn böle sıkı diyette değildim.tamam cnm ama tülin der ki mutlaka yesil cay da olsun ve galiba kaynatmıyacaksın bunları birki çaylarında onemli olan nokta kaynamıs suyun içinde demlendireceksin kaynatmaya devam etmiyeceksin
bir de limonu kabugu ile atmayacaksın
tülinn değil mi akrıstırmıs da olabilirim tabii bu arada
canımmm saol bitanem buldum bulduuummmmmnerdesinn annem sennnn ?
görünmüyonn kuzummmm?
çayın tarifini yazdım bi kaç sayfa önce
meta hızlandırıcı
nilgünüm yapmış bileeee:)
inşşşş. işe yararr canımmm:)
eger bulamazsan tekrar yazarım kuzum sıkıntıı deelll bebeemm:)
ne eskisiiii kuuuuuu hala yepyenisinnn
daşşşş gibisinn maşallahhhhh:)
çok güzell bir yüzünn varr rabbim hep güldürsün o yüzünü inşşşşş....
:)
canım hazırıklardan dolayı kaçak oldum. yoksa buralarda hep aklımmm
canımmmm saol teşeküür ederimmm
ooo canım benimmmm çok çok teşeşkkürler hemen kaydettim laptopa dönünce yapıcam inşallah. daha öncede selahattin dönmez benzer bi tarif vermişti.elmalı tane karabiberli yapmıştım bi ara . saol canımmmmm
canım bu karışımda elma oldugu için kaynaması lazım limonla beraber ama çok değil. 3 4 dk kadar. ve sonra süzülmeli hemen. tane karabiber de çok faydalı. ben zencefilli olmayanı içtim bi ara. ama faydası oldumu hatılamıyorum. ozmn böle sıkı diyette değildim.
canımmm saol bitanem buldum bulduuummmmm
füsun hanımcım hoşgeldinizzz:)
nasılsınızz efenimm :)
bugün gelenleri kapıda karşılıyorumm:)))
canımm benim evde leg magic var bi ara çok kullandımm ve cok faydasını gördümm bacaklar ve popo için mükemmel bir alettt:) tavsiye ederimm şahsennn:)çok yorgunum kızlar
haftasonuna misafirim gelicek onun için yaprak sardım akşam okuldan gelince deepfreeze attım. misafiri çok seviyorum ama diyette olunca zor oluyor tabi.
bu haftaiçi hiç kaçamak yapmadım c.tesi yapıcam biraz mecbur. yemeyince diyetteyim diyince herkez çok şey biliyor tavsiye tavsiye deli oluyorum o nedenle hiç o konunun açılmasını istemiyorum.
nilgün geçmiş olsun. bende dün nöbetçiydim o kadar üşümüşüm ki dün gece mide bulantıları yaşadım sürekli. çocuklardan da hemen kapıyorum ben.
ve ayrıca 500 gram dan dolayı tebrik ediyorum. sporunuda yapmışsın daha ne olsun.
gözlerimden uyku akıyor eşim yemeğini yedi kanepede uyuyup kaldı.
menümmmm:
sabah : 2dlm kepek ekmekten tost b.peynirle yaptım. biber, zeytin, yeşilçay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
akşam: tavuk haşlama ve 3 yk yoğurt
ara: yeşilçay
evime yakın b-fit olsaydı bende çok gitmek istiyordum incelmek ve sıkılaşmak için. çünkü tuzluklar ve iç bacaklarım çok yumuşadı. sevdanın bana tavsiye ettiği hareketi yapıyorum ama galiba aletle çalışmak daha hızlı sonuç verir. leg magicmi alsam ne yapsam offff
Hoşbuldum hem de çok hoş buldum Sevda'cım.Siz nasılsınız?
Bu arada Tülin'i sormuşsunuz,yanlış hatırlamıyorsam Ankara-İstanbul gezileri vardı.
rica ederimm kuzummm:)
annem nere gidiyon ben kaçırmışımm
Allaha emanet ol inşşş. hayırlı yolculuklarrr :)
canımmmm ankaraya gidiyorumm istanbulda vardı aklımda ama havalar soğudu sanırım gidemem..çok saol canımmm...
Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...
ortimmm sevda çayı ne kuuuu içince sevdalanıyonmu :)
canım benimm inşş. bu defa olucakk ben inanıyorumm sen yeter ki yürekten iste
o zaman altından kalkıcaksın bu yükünn :) menünde bence gayet iyii canım tavuk gögsü dediğin bildigimiz tavugun gögüs kısmımı yoksa tatlı olan tavuk gögsümü eger tatlıysa bu yazdıgın akşama bırakma tatlı yesen bile ..
sabahtan yee madem yicenn akşama yeme ortimmm:) hadinn hayırlı olsunn ortimeee (heyy heyy heyy teyy teyy teyyy) çıldıran smileyyyy heyy heyyy heyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?