80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynada göbeğim beni mutsuz etse de bacaklarımın kalınlığı dehsete düşürse de durmak yok yola devam... asıl istediğim kıyafetlere giremesem de bazı pantolonlarım tekrar olmaya başladı o kadar kilo vermemişimdir ama leslie nin faydası olablir diye düşünüyorum. ah Allahım bir 78 olsam da tekrar diyestisyene gitsem.. kendime mor bir gözlük aldım insallah çok abartı durmaz..gidip gözlüğümü alayım..aksam a görüşürüz..

eline sağlık herbirşeyi düzenlemişsin:)

sagol canım...
ne güzel yazmışsın. ö göbekleri bacakları gördükce daha da azimle sarılmamız dilegiyle inş.
neden diyetisyene 78 olunca gideceksin?
gözlügünü güle güle kullan...

Arkadaşlar selam, ben klube yeni üye oldum. Kilom 89 hedefim 1 ayda 6 kilo. Nasıl 1 diet önerirsiniz? 2-3 gündür her akşam yarım saat tempolu yürüyorum, normal yememe rağmen ertesi günler yoğun bir şekilde açlık hissi oluyor. Sebebi nedir acaba? teşekkurler!

sagol canım...
ne güzel yazmışsın. ö göbekleri bacakları gördükce daha da azimle sarılmamız dilegiyle inş.
neden diyetisyene 78 olunca gideceksin?
gözlügünü güle güle kullan...

ben diyetsiyene ilk gitmeye başaldığım da 86.6 dan 78.5 e kadar inmiştim canım..daha önce de 88.8 dim iki kilo öyle dikkat ederek falan gitti sonra da diyetisyene başladım geçen yıl agustos da bu sene agustos da ise 87.2 idi düşünsene verdiğimden de fazlasını geri aldım...şimdi eski listelerime spor da ekleyerek vermeye calışıyorum o kiloya geri inebilirsem tekrar diyestiyene gidicemm insanllah..

ya cnm daha ne olsun
miss gibi süper bir diyet
spor var
b fit var iksirler var
daha ne olacakkkkkkkkk

o artının baska bir sebei vardır birden 2 ya da kilo eksiye cıkarsın merak etme
hay ağzın bal yesin,inşallah canım inşallah
neden yakışmıcakmış,bal gibide yakışır,güle güle kullan canım....devam devam durmak yokkkkkkkk

canım öncelikle hoşgeldin öncelikle giriş cümlen içi birşey demek istiyorum nacizhane....1 ayda 6 kilo vermek istiyorum demişsin,güzel güzelde bence böyle düşünme tutki 4 kilo verdin ozaman hayal kırıklığı olur ve pes edersin,bence sağlıklı beslenerek kilo vermek,incelmek istiyorum desen daha doğru olur...daha sonra bi diyet önerisinde bulunamıycağını belirtmeliyim şöyle yaklaşık 20 sayfa kadar bi geçmiş oku menülere bak ..3 ana 3 ara yapıyor burdakiler genelde ,ben dahil.... ve son soru eminimki sen tüm gün protein-karbonhidrat ayrımı yapmadan yiyiyorsundur işte sorun bu..özelikkle akşam yenilen karbon içerren gıdalar ertesi güne hem artı hemde iştah olarak geri dönüyor.... bu sebepten geceleri akşamları şekerli ve unlu gıdalardan uzak dur...bol sıvıda al...had bakalım kolay geleeeee

sabah:1 yağsız domatesli omlet-2 dilim çavdar ekmeği,az peynir

sade kahve

yarım tabak taze fasulye ,1 lokma hashaslı ekmek,pul biberli yoğurt 4 kaşık

ara :yapamadım b-fit çalışması vardı

akşam 1 porsiyon orman kebabı,1 dilim çavdar ,1 dilim tb ekmeği,marul salatası,yoğurt

ara:bilmiyorum meyve ve kahve olur kesin...

sıvı:1 litre su+ 1 litre mate ve kiraz saplı for çayından yapılmış iksir sodalı....
spor 2 mil lesli+ 8 dakika göbek çalışma+ 45 dakka b-fit

İyi akşamlar kızlar

bugünkü menüm:

ballı,limonlu ılıksu

sabah:1 dl tb ekmeği,3 dl salam,1 dilim beyaz peynir,3 zeytin,1 kupa limonlu yeşil çay

ara:2 kuru kayısı,1 kupa sütsüz şekersiz nescafe,1 tane acıbadem kurabiyesi

öğle:4 tane ızgara köfte,yarım domates,4 tane acı biber,1 ayran

ara:10 tane çiğ badem,1 kupa limonlu yeşil çay

akşam:3 yk z.yağlı taze fasülye,80 gr limonlu,pulbiberli ton balığı,3 kaşık yoğurt

ara:1 çay bardağı süt içeceğim

su daha 1,5 lt oldu inşallah uyuyana kadar 3 olacak

3 mil lessli ve start it up yapacağım 2 saat sonra

bu sabah eşim beni 6.30 da uyandırdıbiraz erken oldu ama çabuk ayıldım
kahvaltıyı birlikte yaptık,kursa gidene kadar da temizlik yaptım biraz da ders çalıştım
eşim nöbetçi bu akşam,uyuyana kadar bütün saatlerim KPSS ye ait

Son düzenleme:
bir nöbet mağduru daha ...
salı nilgün çarşamba ben bugün de sen nöbetçiymişsin fatma öğretmenim.....
geçmiş olsun.....

gülaycım walla geçen demişsinya kahve kahve diye bende dün içtim sonra bir gün arayla 2 kilo artı demiştin bugün bende 76 çıktım seninle ortak noktamız çok fazla bu araaa.....
ve bende genelde geceleri tek başıma çok konuşurum ölee yapayanlız dertleşirim hesaplar yaparım ....
canım kendini yalnız hissetme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
sen sana düşeni yapıosun zaten diet var sor var elbet vücut direniyordur sakın pes etme bu hafta gtmeyen haftaya iki haftalık birden gider canını sıkma....
ya derya bende başlayacaktım o küre bi başlayamadım hadi bakalım sonuçları bekliyorum umarım fotoğrafını çekmişsinddir saçlarının...

bu arada sana bi kızyayım mııııı???????
neden bi kabullenilmişlik var senin cafede yalnız olduğun haftalarda kaçamak yapacak bişi alma cafeye marul yıka git meyve götür yanında bak süper atıştırmalık oluyor marul.....vücudumuz bizden daha akıllı veremicem dediğin zaman asla verilmiyor bu kilolar hatta bi kaçamak yap bu bana artıyı gösterir de ertesi gün 1 kilo artıda oluyosun bunu çok yaşadım tamamen secret olayı yani......
var tabi teşekkür ederim bi deneyim bakalım... ya geliyo arada ama ben derste oluyorum nöbette oluyorum gidemiyorum o da haliyle küsüyo:)))

sorma canım bugün benimde öyleydi ilk ders gelecek oldu tenefüste gittim olmadı gün boyu fırsatım olmadı okulda birde okuldan sonra avm ye gittim ordada olmadı küsünce gelmio birde....
evde olunca düzeni daha ii sağlayabiliyorsun....

sabah
4 kayısı
1 bardak süt

ara
5 badem

öğle
4 sarma
4 kaşık kısır
1 kase yoğurt

akşam
avm de salata tabağı her türden....

ara
1 meyve ama karar vermedim

su 1.5 içtim 3 e tamamlayacağım
1 form çayı
2 yeşilçay....

spor yok bol koşuşturma....

ama sen ne güzel ciciler yapmışsın öyle çok beğendim yaaaaa canım sen yap birkaç model daha ben galiba alırım bunlardan .....
ellerine sağlıkkkkk
kolye takamıyorum bana fazlalık gibi geliyor önümde ama bilezik ve küpe delisiyim resmen.....

bugünkü menüm (turuncu turuncu sonunda):

sabah:
2 t.b.ekmegi
2 taneaz tere yagında kızarmış peynir
yarım domates

ara:
10 badem

öglen:
1 yeşil elma
1 mandalina
1 bardak tarçınlı sıcak süt

ara:
1 çilekli activia

akşam:
1 tabak z.yaglı bamya
1 kase yogurt

ara:
1 meyva yerim

1 form çay
bol su

leslie 2 mil

çok güzel bir menu bence...

benim benüm :

5-12 arası uyku
uyanınca bir tane kayısı bir tane incir
bir adet aktivya ananaslı
2 mil leslie
sonra 2 tam tahıllı ekmek üzerine kaşar ve birer dilim sucuk ile fırına verip yedim ve taze meyve suyu
ara:6 badem
ara:5 fındık
aksam 17.00 da domates çorbası ve azıcık ekemk
ara:5 badem
aksam 19.30 fırında hindi 2 kqaşık yoğurt
aslında tavuk aldığımı sanmıştım dikkat etmemişim hindi almışım aynı şekilde fırında yaptım güzel oldu
2 litres su ve 3 yeşil çay tarcınla
belki akşam süt içerim...

Kızlar diyete başlamak istiyorum artık 1800 kalorilik ile çünkü 2520 imiş almam gereken kalori, bazalım ise 1490 hadi hayırlısı bakalım

valla çok haklısın... bi de ben yabancılık hissediyorum :))) başka wc de olmuyo ne yapsam... dün bi çay içtim bugün kaç günün acısı çıktıD bugün kutlamayı yaptık çok şükür ama var ya aksilik üstüne aksilik ses sistemi bozuldu mu sonra saygı duruşundan sonra istiklal marşı okunacak istiklal marşı dondu kaldı mı eyvah dedim adamlar 1 dk saygı duruşunda çocuklar 3 dk bekledi ben kızardım kızardım iyiki üst kattaydım da kimse görmedi:))) herşeyi ayarlamıştım ama olacağı varsa oluyo işte..

kızlar twitteri olan varmı????
ben biara bi merakla açmıştım da pek sarmamıştı.
sanırım ben pek çözemedim. yada tanıdık kimseyi bulamadıgımdan sıkıcı geldi.
birde herkes birbirini nasıl takip ediyor. yani biri bişey diyor herkes biliyor. herkesmi fallowlamış canım aynı kişiyi.
aman cok uzattım. hesabı olan varsa bana msj atsın

selam kızlar iyiakşamlar

hafta içi hergün kursum var arkadaşlar hafta sonlarıda full doluyum eskisi kadar muhabbete katılamıyorum malsef sabah akşam gelip az çok paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum en azından menümü paylaşmaya çalışıyorum..bütün hafta menülerime dikkat ettim bugün biraz güme gitti arkadaşlarım geldiler az çok bişeyler yedim...yarını nasıl etkilicek bilmiyorum...:97:

menüm

kahvaltı

1 bardak su
1 yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
krem oeynir
çeçil peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitkiçayı..

ara
1 elma

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası

öqlen/akşam
1 ince dilim börek
1 porsiyon bulgur pilavı
bitkiçayı...

3 litre su..

Canım başlamadan bir hafta önce filan fotoğraflarım olduğu için tekrar çekmeye gerek duymadım bakalım 2. haftam bitti işte..Saçlarımda ne yumuşama, ne parlama bir değişiklik yok ama en az 2 ay yapılması gerekiyormuş tabi düzgün sonuç almak için...1,5 ay sonra paylaşırım önce sonra fotolarını

Haklısın baştan yenilgiyi kabullenmek gibi oldu benimkisi ama bak samimiyetle söylüyorum sabah 9 gece 1 kafede durunca delirecek gibi oluyorum gerçekten Başka yerde çalışıyor olsam öyle yaparım ki zaten buraya da zaten meyvedir, yeşilliktir getireceğim ama söz veremiyorum, cidden çok sıkıntılı bir durum
Eskiden kahvaltı bile yapmaz börek filan yerdim ama onu yapmayacağım düzgün kahvaltı edeceğim, kısaca elimden geleni yapacağım söz..

Sağol ayşecim, daha devamı gelecek bilekliklerin, beğenmene çok sevindim

Merhabalar,umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim bugünkü menüm kaçamaklı ama yine de yazayım.Uzun süredir(1 yıldan fazla) yemediğim mantıyı bile yedim.Neyse;
Menüm;
Sabah:herzamanki gibi
1 dilim ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
4 acı süs biberi
maydanoz,dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Öğle:
4 yk mantı
4-5 acı süs biberi
Ara:
3 tane gran pavesi(2 zeytinyağlı-1 domatesli)
Şekersiz çaylar
Akşam:
1 dilim ekmek
200 gr light yoğurt
1 yk etli kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
4-5 acı süs biberi turşusu
Ara:
1 elma

2 lt su
şekersiz çaylar

45 dk 5,6-6 hızda yürüyüş

Cuma da ben nöbetçiyim,pazartesiye kimse yok mu?Topikçe haftayı tamamladık sayılır...

Evet Gülay'ın kahve lafından sonra ben de gece kahve yaptım ve içtim.Ama benim ki sade Türk kahvesiydi.Nescafeyle fazla aram yok ama Türk kahvesinin olmadığı zamanlarda içerim.Dün misafirim bayağı vardı (kahve davetine katılanlar),teşekkürler...

Evet Derya, ben de sözlerinize şaşırdım,eşinizin gitmesinde; sizin tek başınıza yemek yemeniz aslında diyet için avantaj olmaz mı?Ayrıca Ayşe'ye katılıyorum.

Ayşe'cim ölçümü hastanede yaptırdım,sabah aç karnına ölçtüler.Daha önce hiç ölçüm yaptırmamıştım.Bu giden kilolar kastan mı ya da yağdan mı oldu bilmiyorum artık.Neyse bundan sonra bakalım ne olacak?Sayenizde hergün 45 dk yürüyorum da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…