eline sağlık herbirşeyi düzenlemişsin:)
aynada göbeğim beni mutsuz etse de bacaklarımın kalınlığı dehsete düşürse de durmak yok yola devam... asıl istediğim kıyafetlere giremesem de bazı pantolonlarım tekrar olmaya başladı o kadar kilo vermemişimdir ama leslie nin faydası olablir diye düşünüyorum. ah Allahım bir 78 olsam da tekrar diyestisyene gitsem.. kendime mor bir gözlük aldım insallah çok abartı durmaz..gidip gözlüğümü alayım..aksam a görüşürüz..
sagol canım...
ne güzel yazmışsın. ö göbekleri bacakları gördükce daha da azimle sarılmamız dilegiyle inş.
neden diyetisyene 78 olunca gideceksin?
gözlügünü güle güle kullan...
hay ağzın bal yesinya cnm daha ne olsun
miss gibi süper bir diyet
spor var
b fit var iksirler var
daha ne olacakkkkkkkkk
o artının baska bir sebei vardır birden 2 ya da kilo eksiye cıkarsın merak etme
neden yakışmıcakmış,bal gibide yakışır,güle güle kullan canım....devam devam durmak yokkkkkkkkaynada göbeğim beni mutsuz etse de bacaklarımın kalınlığı dehsete düşürse de durmak yok yola devam... asıl istediğim kıyafetlere giremesem de bazı pantolonlarım tekrar olmaya başladı o kadar kilo vermemişimdir ama leslie nin faydası olablir diye düşünüyorum. ah Allahım bir 78 olsam da tekrar diyestisyene gitsem.. kendime mor bir gözlük aldım insallah çok abartı durmaz..gidip gözlüğümü alayım..aksam a görüşürüz..
Arkadaşlar selam, ben klube yeni üye oldum. Kilom 89 hedefim 1 ayda 6 kilo. Nasıl 1 diet önerirsiniz? 2-3 gündür her akşam yarım saat tempolu yürüyorum, normal yememe rağmen ertesi günler yoğun bir şekilde açlık hissi oluyor. Sebebi nedir acaba? teşekkurler!
bir nöbet mağduru daha ...günaydın herkese...
kaç gündür ankaranın başkent oluşunun yıldönümünü kutlamak için program hazırlıyorum deli olacam marşı bulamadım diye.. ama sonunda youtube um saolsun hallettim.. şimdi nöbetçiyim günaydın diyim dedim görüşürüz..kaçamaksız bi gün olur inş
kesinlikle beyin yorguluğundandır canım tabisi antidepresanlarında etkisi var ama insanın kafası yorgun olunca dünyayla ilişiği bitiyor bende öyleyim hele moral bozuk olunca bitiyorum bildiğin ölü vudut....Ama kafanda bitirmişsin umarım bu sabahtan itibaren kalkarsın ve işlerini yoluna koyarsın daha yeni zamanla toparlanacaksın....kendine iyi davran
valla canım tibetin 5 hareketini bende biliyordum ama dün bi yerde denk geldim ,süper etkileri var hemen bugün başlıyorum...Biz plates hocamla kurs süresince bunları yaptık ama ben tibet hareketleri olduğunu bilmiyordum cidden işe yarıyor,bırakmadan yapıcam inşallah hergün...
her ne kadar suyu az içmiş olsanda 5 bardak bitki çayı desteği yüzünden sesim çıkmıyor,ama menün çok çok iyi ...Tebrikler tatlım,uğraşının farkındayım ,bol azimli günler canımmmm
burda olsanda karşılıklı höpürdetsek ,kahveler sade anlaştık canımmm
bebem deme gidiyorsun ,hiçte pas vermiyorsun bu aralar bak ne kötüyüm halbuki....Neyse sana hayırlı yolculuklar canım,menü güzel su az .Sağlıcakla git-gel,öpüyorum bebemmmm
süt tozu ve krema kesinlikle yok hayatım,çıkar aklından ya sade iç yada light sütle ...kahve diye herkesi delirttim yaw
evet canım ara menüleri neden yapmıyorsun ki sen,cidden ilerde napacaksın ,içtiğin kahvelere malesef deme bak metobolizma canlanmıştır ne güzel,yok zararı yok valla
var bişi anlamadım 1 hafta bekliycem yarına artı çıkcam diye çok üzülüyorum ,ama yapıcak bişi yok diyet ve spora tam gaz devam ama hala artıdayımmm:2:
günaydın canım iyi nöbetler....
canlarım benim benimle kaç gündür ilgilenmiyosunuz,topik bomboş geliyor saatlerce bekliyorum bazen,bu beni çok üzüyor biliyormusunuz.....artıda olmam sebebiyle çok sinirlerim bozuk ve üzgünüm herhalde alıngalık yapıyorum,benimle ilgilenirmisiniz azcukkkk
ya derya bende başlayacaktım o küre bi başlayamadım hadi bakalım sonuçları bekliyorum umarım fotoğrafını çekmişsinddir saçlarının...Günaydın kızlar, dün gece bakım gecemdi bu 2. haftam..Bakalım 2 ay filan yapayım da çok merak ediyorum işe yarayacak mı..Bir yandan da takı tasarımla uğraştım bir bileklik yüzük takımı bitirdim..i
Dün çok sinirlerim bozuktu ve bir sürü abur cubur yedim, sonra oları yedim diye akşam yemeği yemedim, sadece kuruyemiş yedim biraz.
Veeee sabah tartı 73.2 dedi aaaaaa dedim ben de
Nasıl korkmuştum nasıl, bugün çok sağlam menü yapmam lazım, cuma günü eşim gidecek 5-6 gün yok dükkanda gene saçmalayacağım mecburen, o yüzden son günlerim bunlar bu hafta ne kadar versem kar...Umarım en az zararla atlatırım önümüzdeki haftayı..
var tabi teşekkür ederim bi deneyim bakalım... ya geliyo arada ama ben derste oluyorum nöbette oluyorum gidemiyorum o da haliyle küsüyo:)))
bugünkü menüm (turuncu turuncu sonunda):
sabah:
2 t.b.ekmegi
2 taneaz tere yagında kızarmış peynir
yarım domates
ara:
10 badem
öglen:
1 yeşil elma
1 mandalina
1 bardak tarçınlı sıcak süt
ara:
1 çilekli activia
akşam:
1 tabak z.yaglı bamya
1 kase yogurt
ara:
1 meyva yerim
1 form çay
bol su
leslie 2 mil
bir nöbet mağduru daha ...
salı nilgün çarşamba ben bugün de sen nöbetçiymişsin fatma öğretmenim.....
geçmiş olsun.....
gülaycım walla geçen demişsinya kahve kahve diye bende dün içtim sonra bir gün arayla 2 kilo artı demiştin bugün bende 76 çıktım seninle ortak noktamız çok fazla bu araaa.....
ve bende genelde geceleri tek başıma çok konuşurum ölee yapayanlız dertleşirim hesaplar yaparım ....
canım kendini yalnız hissetme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
sen sana düşeni yapıosun zaten diet var sor var elbet vücut direniyordur sakın pes etme bu hafta gtmeyen haftaya iki haftalık birden gider canını sıkma....
ya derya bende başlayacaktım o küre bi başlayamadım hadi bakalım sonuçları bekliyorum umarım fotoğrafını çekmişsinddir saçlarının...
bu arada sana bi kızyayım mııııı???????
neden bi kabullenilmişlik var senin cafede yalnız olduğun haftalarda kaçamak yapacak bişi alma cafeye marul yıka git meyve götür yanında bak süper atıştırmalık oluyor marul.....vücudumuz bizden daha akıllı veremicem dediğin zaman asla verilmiyor bu kilolar hatta bi kaçamak yap bu bana artıyı gösterir de ertesi gün 1 kilo artıda oluyosun bunu çok yaşadım tamamen secret olayı yani......
sorma canım bugün benimde öyleydi ilk ders gelecek oldu tenefüste gittim olmadı gün boyu fırsatım olmadı okulda birde okuldan sonra avm ye gittim ordada olmadı küsünce gelmio birde....
evde olunca düzeni daha ii sağlayabiliyorsun....
ya derya bende başlayacaktım o küre bi başlayamadım hadi bakalım sonuçları bekliyorum umarım fotoğrafını çekmişsinddir saçlarının...
neden bi kabullenilmişlik var senin cafede yalnız olduğun haftalarda kaçamak yapacak bişi alma cafeye marul yıka git meyve götür yanında bak süper atıştırmalık oluyor marul.....vücudumuz bizden daha akıllı veremicem dediğin zaman asla verilmiyor bu kilolar hatta bi kaçamak yap bu bana artıyı gösterir de ertesi gün 1 kilo artıda oluyosun bunu çok yaşadım tamamen secret olayı yani......
ama sen ne güzel ciciler yapmışsın öyle çok beğendim yaaaaa canım sen yap birkaç model daha ben galiba alırım bunlardan .....
ellerine sağlıkkkkk
kolye takamıyorum bana fazlalık gibi geliyor önümde ama bilezik ve küpe delisiyim resmen.....
bir nöbet mağduru daha ...
salı nilgün çarşamba ben bugün de sen nöbetçiymişsin fatma öğretmenim.....
geçmiş olsun.....
gülaycım walla geçen demişsinya kahve kahve diye bende dün içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?