80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooooooooyyyy yavriimuuu ben seninle ilgilenirim gülayım, gel kız bakıyim buraya
Sonundaki de olası kaçamakların içindi
Nasılsın yavrum iyi misin, bazen herkesin işleri oluyor, ya da yazmak istemiyor oluyor böyle dönemler sen gel topiği de ayrı bir dost say yaz çiz kimse yoksa da ona anlat derdini o bile rahatlatır..Bazen hiç tanımadığı birine anlatmak ister insan, öyle düşün

Tamam tülinim aldım bildirimi, iyi yolculuklar

bendede var o ya( bazen 5 gün çıkamıyorum tabi ölüyorum sonrasında:)) sinemaki içecem ama o da bağımlılık yapıomuş bağırsaklar tembelleşiyomuş:)) çözüm bulursan bana da ver lütfn

Yok ben de çözümü var da bu aralar çok protein aldığım için oldu..Şimdi orada a101 market var mı bilmiyorum ama eğer varsa hemen gidiyorsun mest form çayı alıyorsun, günde 1 tane içiyorsun ne tuvalet problemi kalıyor, ne ağrılar..Eğer çok ağırsa günde 2 tane de içebilirsin

Günaydın kızlar, dün gece bakım gecemdi bu 2. haftam..Bakalım 2 ay filan yapayım da çok merak ediyorum işe yarayacak mı..Bir yandan da takı tasarımla uğraştım bir bileklik yüzük takımı bitirdim..i
Dün çok sinirlerim bozuktu ve bir sürü abur cubur yedim, sonra oları yedim diye akşam yemeği yemedim, sadece kuruyemiş yedim biraz.
Veeee sabah tartı 73.2 dedi aaaaaa dedim ben de
Nasıl korkmuştum nasıl, bugün çok sağlam menü yapmam lazım, cuma günü eşim gidecek 5-6 gün yok dükkanda gene saçmalayacağım mecburen, o yüzden son günlerim bunlar bu hafta ne kadar versem kar...Umarım en az zararla atlatırım önümüzdeki haftayı..

günaydıınn kızlar,
sabah banda çıkmayı hiç gözüm yemedi bende 2 mile leslie yaptım.
kahvaltımı yaptım , normalde kullanmam ama cnm çekti bi s.gara tüttürdüm
okul saatine kadar tembellik yapıcam biraz . karı koca evi nasıl bu kadar dağıtıyoruz anlamıyorum. sabah düzeltiyorum akşam yine dağıtıyoruz dağınık kalsın:))
biraz müge anlıyı izliyim bakıyım sinir sistemimin dayandığı yere kadar:))))

cnm anasınıfında olsam nöbet yine yok ama bağımsız anaokulundayım ama yine devlete bağlı.
çocukların okula gidiş geliş saatlerinde kapıda duruyoruz işte.
cnm eşin geldimiiiii gözün aydıııınnn.

var tabi teşekkür ederim bi deneyim bakalım... ya geliyo arada ama ben derste oluyorum nöbette oluyorum gidemiyorum o da haliyle küsüyo:)))

2079 dan az kalori alırsan kilo verirsin demek bu.. bazal metabolizman kesşnlikle alman gereken miktar.. yani 300 400 koyup 1600 kalori seni zayıflatacaktır.

bencede 1600 le başla baktın verdirmiyor 100 daha düşersin. ama en cogundan baslıyarak kendini ölçmen en dogrusu ileride daha rahat kısabilmen için. zaten kilo vermen durdukca düşürürsün. yada yeni basladıgın için diyorum hiç girme bu hesaplara güzel ve dengeli menülerle devam et baktın farklı yöntemler arıyorsun ilerde ugrasırsın kalori sayımı ile falan

menün güzel canım akşamki kaçamaklarıda görmüyorum alışma dönemleri bunlar. ancak aklında olsun hani canının cok istedigi bişey olursa gündüz yemeye bak. akşama sadece meyva veya süt iç acıkırsan. buarada hoşgeldin canım. dün yazacaktım sana unutmuşum. rabbim saglıklı bi cocuk nasip eder inş canım. bende bebiş yolu gözleyenlerdenim

nilgün eşin gelmiş gözün aydın canım.

ya kızlar nihal yok ortalarda en son tatile gitmişti sanırım ama bayadır görünmüyor hbri olan varmı?

sabahtan oturdum pc ye kalkamadım. işler beni bekler. kalkıyım artık

canım senle ilgilenmez olur muyuz ya...çok iyi anlıyorum seni aynı günde hem yetmiş dokuz hem 82 çıktığpım için:)listelerin güzel ve sporun da olduğuna göre meümkün olduğunca takmamaya calış bence...sanırım insan kafasına taktıkçada daha fazla geriliyor.

kızlar merhabe

dün akşam misafirim vardı o nedenle giremedim kusura bakmayın

dünkü menüm

kahvaltı kepek ekmeğine beyaz peynir ile tost

öglen
2 3 lokma tavuk
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

ara 1 mandalina
beyaz leblebi

akşam
1 tabak yeşil fasulya yemeği

sonra misafirler içi yaptığım kısır ve keke dayanamayıp bir kaç lokma kek yedim ) mıncıklarım 1 dilim etmiştirç=
2 kaşık kadarda kısır yedim

akşam yemeğinde bunlardan mıncıklarım diye ekmek yememeiştimmm

inşallah çok fark etmez bu hafta çok sıktım allahım yarın lütfen bari 500 gram vermiş oluyummm

sevgiler bugün çok yoğunum yine akşama gçrüşüzzz

ya dusunuyorum hep dusunuyorum hatta baska bir dusuncem yok diyebilirim ama seytan beni ele geciriveriyor bilincsiz bir tuketim soz konusu bende
anlamıyorum zaten anlasam bu hallerde olmazdımmmm uzuluyorum cok kendime kendi kendimi sabotajlarıma
ama gercekten desdek ve uyarılarınızla cok yardımcı ve yanımdasınız
bu sabah da tartıda dune gore 800g eksik cıktık ben hic anlamıyorum nasıl oluyor
ama cok motive oldum ve bu gun cok dikkat ediyorum ki yarın bildirimime yanısısın azıcık bisi de osla diye
burası oyel guzel ve yardımcı bir topic ki nazar degmez insallah
bu vesileyle kk yoneticilerine de teşekkur ediyorum bu ortamın devamlılıgın ısağlayan teknik desteği verdikleri için
bol reklammmmlar dilerim kendilerine

ya haklısın ama kendimi tutamıyorum ki diyetisyen yerine benim psikolaga gitmem lazım bu davranıs bozukluklarımdan dolayı
ya eğer ayda 3 kilo verebilsem her ay düzenli olarak cok basdarılı olabilirim bu diyet yolculugunda
yani haftada düzenli 750g kaybetmek bence bir basarı hikayesidir

ya iyi yapmıssınız kusmekle, bende yıllar once hayırsız ve gereksiz kuzenimin dangalakca lafı yuzunden agzının payını verip her turlu gorusmemi de o gun bugundur kestim
oncedne konya da yasıyordu simdi de bingol de o yuzden benden mumkun oldugunca uzak olsun asla gormek istemem kendisini hala
aminn bu arada kilomuzu koruyalım en azıondan geri donus yasamayalımmm
sen kilonun%10unu kaybetmissin emin ol bu seni zaten farklı bir insan yapmıstır
kendine guven ama onlarla diyet konularını hic konusma
knusmalarına fırsat verme
cunku cok zayıfladın deseler yemek isteyeceksin
sonra diycekler kii bak dikkat et gene geri alacaksın
yani ceneler hic susmaz sana bu laflar soyleyenlerle sne basedemezsin iyi veya

öncelikle insallah saglıklı ve mutlu bir sekilde bebegine tez zaman da kavus canım
listen bence guzel gayet saglıklı

ya bununla ilgili ayrı bir topic acalım biz
nasıl intikam alınır diye :)
ayıpp yaa millet saşırmıs herkes dönsün kendine baksın

bence süperrrrrrrrrrrrrrrrr bir menü olmuss

az kaldı azzz
olacak bu issss
belli yaniii

ya tülinn ben yapamadım bir turlu ciden o kadar yararlı mı inanamıyorum gercekten

cok guzelll cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
takipcinimmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam cnmm

Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...

ben gelirim vallahi

ya belki ben,m adımı goruyorusn ama acık sadece donup bakamıyorum pek
iste bir bunları okuyup cevap yazabiliyim o da sabahtan beri ancak

ya bende haftaya bir gayret 2 kilo vermek istiyorum ama bakalımm
yoksa bayram daki 78li bir seyler hedefimi göremiyeceğimmm

Bak kendini şartlama öyle 2 kilo filan diye, ayrıca bir hafta için 2 kilo çok çok fazla..Çabuk giden çabuk gelir..Olsun hedefine ulaşmayıver ne olacak sen yeter ki az az da olsa ver...Bugün çok dikkat et ki cumayı sabit ya da artı da atlatmayasın..cumaları artı çıkınca toparlanacağına daha da yiyesi geliyor insanın..

Bu işlerin aceleye gelmeyeceğini 3 ayımı heba ederek anladım...

geç kalkıp hel de spor yapınca iştahım kesiliyo önce ama sonra acıkıyorum... kahvaltı ve öğle karışıyor önce ağle ve aksam karıyor..of ya..

canım ya ben oyle diyorum da bakma sen bana nasıl olur 2000g olamaz heralde ama ilk kez haftaya dikkat etmek istiyorum gercekten bir kez olsun kacamaksız bir hafta gecirmek istiyorum
surekli her gun extra kalorili yediğim bir seyler oluyor maalesef
bunlar da menüm işte buyum ben gerceğimi yansıtıyor
Çarşamba
sabah 2 ufak ince dilim ıspanaklı börek ve 1 ufak sandviç
ara 1 ufak sandviç daha
öğlen Yumurtalı kabak yemeği ve yoğurt
ara bol sütlü şekersiz kahve
aksam 1 dilim evde yapılmış tam buğday ekmeği ve 1 tabak pastırmalı kurufasulye
Perşembe
sabah 1 ufak sandviç ve 2 az şekerli çay
ara 1 ufak sandviç ve yeşil çay
öğlen 1 fırın köfte + 1 dilim fırın patates yanında 3 dolu kaşık yoğurtlu kabak yemeği

sandviç ekmeğim; halk ekmek ten alıyorum daha doğrusu carrefour dan orda da satılıyor halkekmek
tam buğday unundan cevizlive üzümlü minik ekmekcikler yapıyor cok lezzetli ve beni mutlu ediyor tok tutyorlar

spor yok ama su var bol bol içiyorum o konuda memnunum kendimden

deryam senin alıntın çıkmadı basamadım herhalde
,ya kızlar ben bak şimdide olduğu gibi yanlız kalıyorum buara işler güçler derken kimse gelemiyo yanlız kalıyom sonra sitem ediyorum,ama çok sıkılıyorum napıyım,vala gidip bir topik daha bulcam geyik topiği diye ...artı çıkıyorum ben çok bozuğum bakın delircem yakında okadar spora yuh ya yuhhhh
geç kalkıp hel de spor yapınca iştahım kesiliyo önce ama sonra acıkıyorum... kahvaltı ve öğle karışıyor önce ağle ve aksam karıyor..of ya..
bence iremcim iştahın kaçsada bir dilim ekmek,az peynir dalan kahvaltını et ki öğle protein,yad sebze yiyebil ki akşam acıkmayasın ...atlama öğün atlama valla gitmez kilocuklar sonraaaaaaaaaa

sabah:1 yağsız domatesli omlet

sade kahve

yarım tabak taze fasulye ,1 lokma hashaslı ekmek,pul biberli yoğurt 4 kaşık

bu arada 3 gündür yeşil çay yada form çayı iksir yapıyorum 1 litre suya yazmamıştım haber veriyim dedim şimdi ben b-fite gidiyom bugün platesde var,görüşüz akşama

ya cnm daha ne olsun
miss gibi süper bir diyet
spor var
b fit var iksirler var
daha ne olacakkkkkkkkk

o artının baska bir sebei vardır birden 2 ya da kilo eksiye cıkarsın merak etme

ya cnm daha ne olsun
miss gibi süper bir diyet
spor var
b fit var iksirler var
daha ne olacakkkkkkkkk

o artının baska bir sebei vardır birden 2 ya da kilo eksiye cıkarsın merak etme

insan bazen beklediğinden fazla eksilmiş oluyuor ya ne güzel bir his değilmi...epeydir yaşamadım ya...

Kilitli saklama kaplarım vardı canım küçük küçük,bugün öğle yemeğimi koydum götürdüm,çokk da iyi oldu
darısı hayırlısıyla başına versin inşallah

iyi yolculuklar canım,maşallahın var az kalmış 60ları görmeye

Canım boyum 1.77 kilom geçen hafta 79.700 dü kaçamaklardan sonra 500 artı çıkmıştım,bu hafta hiç tartılmadım yarını bekliyorum.Ben de diyetisyene giderken ilk menümü 1650 kalorilik vermişti ama o zaman 94 kiloydum

2079 dan az kalori alırsan kilo verirsin demek bu.. bazal metabolizman kesşnlikle alman gereken miktar.. yani 300 400 koyup 1600 kalori seni zayıflatacaktır.
Canım bende bugün 1600 kalorilik menü hazırladım,teşekkür ederim

Canım kalori hesabı yapmazsam ipin ucunu kaçırırmışım gibi geliyor :26 yüzden hesaplama yöntemine başvurdum.Şimdilik 1600 kalorilik menü belirledim,yavaş yavaş düşüreceğim

kızlar hakketten pek bi yavaş ilerliyoruz son günlerde. herkes yogun sanırım.
bende yakın zamanda kış temizligine kalkcam inş. ön hazırlık yapıyorum
bugün bütün bahartları bosaltıp kaplarını makineye doldurdum yıkadım.
küçük cam kavonozlar oluyorya turşu, salça vs aldıgımız birikmiş bi sürü. onların ön kısmındaki markaları temizledim yıkadım.
aklınıza gelebilecek bütün bahartaları topladım onlarada.
2 tane baharat takımım oldugu halde bu cam kavonozlara daha neler neler girdi. bi rafa dizdim hepsini tertemiz hepsi elimin altında oldu.
yarında şu yazlık kışlık işine girişebilirsem eger ince işler bitiyor inş.
ay ben hiç sevmiyorum bu yazlık kışlık işini. bahartalar daha eglenceliydi

ben diyetisyenle kilo verdiğim dönem boyunca öğünlerim mesela öğlen
ne istersen 5 kaşık ve salata şeklinde idi..çok nadir sadece sebze yemeği gibi belirlemelr vardı. mesela bu 5 kaşık olayında istrsen 5 kaşık makarna istersen 5 tane köfte olabliyorsu..tabi ben doymak için genelde ızgara köfte tavuk falan tercih ediyordum..şimdi düşününce 5 kaşık pataes kızartması ile taze fasülye kalori olarak aynı olmaz herhalde ama bi şekdle uygun kaloride dengeleniyodu herhalde..şimdilerde kalori hesabı yapmıyorum..

eline sağlık herbirşeyi düzenlemişsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…