canlarım benim benimle kaç gündür ilgilenmiyosunuz,topik bomboş geliyor saatlerce bekliyorum bazen,bu beni çok üzüyor biliyormusunuz.....artıda olmam sebebiyle çok sinirlerim bozuk ve üzgünüm herhalde alıngalık yapıyorum,benimle ilgilenirmisiniz azcukkkk
kızlar yarın sabah 10 otob. le ankaraya gidiyorum. orda net bulmam zor. yinede bakmaya çalışırım. çok yorgunum hazırlık ev derken anca geldim.
deryacım ben bildirimimi şimdi yapsam olurmu. çünkü cuma girmem imkansız nete.listedende çıkmak istemiyorum. sabah tartıldım ama yazamadım. listeye alırsan sevinirim canım
12.10.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 74.3
bu hafta : 73.2
giden : 1100gr
toplamda giden 19.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 208 dk
bendede var o ya( bazen 5 gün çıkamıyorum tabi ölüyorum sonrasında:)) sinemaki içecem ama o da bağımlılık yapıomuş bağırsaklar tembelleşiyomuş:)) çözüm bulursan bana da ver lütfn
ah canım sorma ya.benim de nöbet günüm salı.ara kattayım.ölüyorum valla bir yerlerine bir şey olacak diye.ya merdivenden bile yürüyerek değil kayarak iniyorlar.allah esirgesin düşseler..aklıma getirmek bile istemiyorum.nazik söyle olmuyor bağırark söyle olmuyor.olan bize oluyor.her nöbet bittiğinde olay yok diye dua ediyorum.
ama bizim okulda anasınıfı öğretmenleri nöbet tutmuyor siz de oluyormuş demek şaşırdım.
b-fite ben de gitmek istiyorum aslında ama eşimden çekiniyorum biraz pahalı.evde de bant var diyecek haklı adam.sen gidersin inşallah.
Ooooooooyyyy yavriimuuu ben seninle ilgilenirim gülayım, gel kız bakıyim buraya
Sonundaki de olası kaçamakların içindi
Nasılsın yavrum iyi misin, bazen herkesin işleri oluyor, ya da yazmak istemiyor oluyor böyle dönemler sen gel topiği de ayrı bir dost say yaz çiz kimse yoksa da ona anlat derdini o bile rahatlatır..Bazen hiç tanımadığı birine anlatmak ister insan, öyle düşün
Tamam tülinim aldım bildirimi, iyi yolculuklar
Yok ben de çözümü var da bu aralar çok protein aldığım için oldu..Şimdi orada a101 market var mı bilmiyorum ama eğer varsa hemen gidiyorsun mest form çayı alıyorsun, günde 1 tane içiyorsun ne tuvalet problemi kalıyor, ne ağrılar..Eğer çok ağırsa günde 2 tane de içebilirsin
Kızlar 2 saatir internette kafama takılan bir konuyu araştırıyorum doğru dürüst birşey bulamadım
kızlara sorayım onlar bilir dedim sonunda
benim günlük kalori ihtiyacım 2079 kalori çıkıyor
bazal metabolizma hızımda 1284.65 çıkıyor
şimdi ben neye göre kalori hesabı yapacağım
bazal metabolizmama göre yaparsam çok az kalori almam gerekiyor ama bu da hiç sağlıklı değil
kafam karıştı
bana yardımcı olurmusunuz (kafası karışmış smileeeee):))
2079 dan az kalori alırsan kilo verirsin demek bu.. bazal metabolizman kesşnlikle alman gereken miktar.. yani 300 400 koyup 1600 kalori seni zayıflatacaktır.
kızlar nasılsınız.
dünkü menümü yazıyım
sabah maydonoz kürü 1 bardak
sonra 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmeyi
1 tabakta domates salatası
öglen
2 tabakn tavuk suyu şehriye corbası
1 kase yogurt
1 tabak yeşillikli salata
akşam
1 tabak kuru fasülye
bide salata
cayın yanına eşim tatlı uzattı şu eti cinlerden onlardan dayanamayıp bi tane yedim 2 kaşıkta irmik helvası bunlar biraz fazla oldu ama napım kıramadım eşimi
kızlar bide 2 saat yürüdüm taksit yatırmaya gittim dönüşü arabaya binmedim yürüdüm
yola cıkan arkadaşlar varmış hepsine hayırlı yolculuklar güle güle gidin gelin İNŞALLAH
sabah
1 kahve ile güne başladım
kahvaltı
2 yumurtadan salamlı omlet,2 küçük dilim çavdar ekmeği, az peynir,vişne reçeli-nutella biraz
(kahvaltı kızımla bizim menümüz tek başıma yemedim omleti )
ben dün öğle yemeği yememişim akşam hatırladım
ara:kahve 1 çilekli lokum
akşam:
1 tbk taze fasulye z.yağlı ,1 dilim tb ekmeği,yoğurt
ara: yarım fincan kahve
işte kimse yok inlere cinlere konuşuyom nerdesiniz yaaaaaaaaa
Canım bak tam diyet aylarındayız aslında, dışarısı yürüyüş yapamayacak kadar soğuk değil, hava diyetle uğraşılmayacak, güzelce dondurmalar yiyip mayışacak kadar sıcak da değil..Tam diyet ayları..Bunları değerlendir bak..Ben de biliyorsun 2 aydır kötü durumdaydım o yüzden bir şey diyemem sana ama bu ayları kimse kaçırmamalı bence..Hem önümüzde bayram gibi bir hedefimiz var, bu bile ayrı gaz sebebi..Bence bunları düşün ve tekrar toparlan :)
Ben anlamıyorum insanı en çok hep ailesi mi yaralar??Başkalarından destek görüyoruz da onlar böyle yapıyor ya ne desem bilemiyorum..Çok samimiyetten geliyor tamam ama ben asla kimseye bu cümleleri kurmam, biraz da kişilik meselesi sanırım
gördügün sadece 200gr artı bununla hemen yelkenleri suya indirip yiyeceksen hiç tartılma canım. cumadan cumaya tartıl böylesi daha saglıklı senin için yoksa artıyı görünce hemen bırakıyorsun. bende oyleydim bu aralar bunu yenmeye calışıyorum
deryacım herşey eskisi gibi olsun istiyoruz. önceden bi gün yiyeyim artımı cıktım 1 gün sıkar eski kiloma hemen dönerdim. artık öyle degil. inanırmısın hergun 100gr eksik cıkıyorum. daha fazlasını isteyip beklesemde. akşam mesala artı cıktım hemen suratı astım eşime diyorum kilomu niye fazla cıktım ben diyorum. sonrada sabaha bakalım ne cıkcak diyorum. ama artı cıksamda cıkayım öyle bırakmak yok eskisi gibi diyorum. sonra birden gidecek nasılsa diyorum. eşimden tık yok ben önce ona yakınıyorum sonra kendimi teselli ediyorum adama fırsat vermiyorumki.
neyse kısacası nerde hata yaptım falan diye arama. tuvalet problemin varmış bak belki onun etkisi. olmasa bile dedigin gibi haftada 500 gr verdikmi tmmdır dahasını beklemek sadece bizi yıpratıyor.
ya öyle birşey ki anlamıyorlar yani.hani bende gülsem derizki tamam bana da komik geliyor gülüyoruz beraber.abim sürekli bana laf söyler yanında kaç kere ağladım abi deme bak üzülüyorum diye.utanmadan bir de insan içinde rencide etti beni kaç kere.espri yapıyor aklınca yani.bir aydır ailemin yanına gitmedim mesela bak 8 küsür kilo verdim eminim bana yine koca popolu diyecek kilo vermemişsin ki diyecek biliyorum yani.
hele amcam ve yengemin yaptıgını unutamıyorum.tatilde onların dairesinne gitmiştik annemle abimden dert yanıyordum ağlayarak bana böyle böyle diyor diye daha beterini yaptılar bana.ağlayarak koltuga atmıştım kendimi evi yıkacaksın deyip güldüler.sende az ye alay etmesin abin diyor birde bana.hatta annem bile benimle alay etmelerine dayanamadı terketti onların evini aglayarak.sonra suclu biz olduk.çok alınganlık etmişim.onlar şaka yapmışmış.bak düşündükçe kinleniyorum yani.
ya babam beni düşünüyor aslında dikkat et yemegine der öyle rencide etmez ama işte bünye meselesi.benim ablamda 90 kilodan 62 kiloya düştü boyuda uzun baya güzel fiziği.ama o yemeyerek verdi o kiloyu dogru düzgün bir öğün yemez.abur cubur yer.ve cok sağlıksız ben öyle yapamam sonucta.sürekli beni onunla kıyaslıyorlar.deli oluyorum.
canı bende bu aralar hic beğenmiyoum kendiimi.cenemde iki kocaman sivilce var kaşlarım bıyıklarım cıktı.karnım şiş.ama ne yapayım şimdilik böyle.kendimi diyetime verdim.biliyorumki benim bu hayatta mutsuzlugumun en büyük kaynagı kilolarım.zayıf zamanlarımda hep mutlu neşeli ve öz güvenli oldum.istediğim kiloya düşeyim diyetisyene gidip koruma programı uygulamayı düşünüyorum.gerekirse bir ömür diyetisyenle devam ederim yoluma.
ben ki dolaplar dolusu kıyafeti olan beyzayım.bir sürü kıyafetim var ama şu anda icinde giyebildiklerim sınırlı.alışveriş yapmıyorum bilerek.hele bir 6'lı rakamlara düşeyim o zaman ufaktan başlarım alışverişe.
bak 1 aydır eve gitmiyorum dedim ya.rejimim bozmadım düzenli kilo verdim.ama eve gideyim kesin pek fark yok diyecekler.yani bende isterim 76 kiloyla yatıp 55 kiloyla uyanmayı ama olmuyor işte.zamanla olan birşey bu.pat diye veremiyorsun ki kiloyu.ay bak bu cuma eve gitcem ve hiç içimden gelmiyor ya.
Allah'ım bize kilo vermeyi,istediğimiz bedenlere kavuşmayı ve o kiloyu korkumayı nasip etsin inşallah
istediğin kiloya ulaşıp eşini utandırırsın inşallah:I
kızlar merhaba bende 83 kiloyum yaşım 27 4 yıllık evliyim bebeyimiz olsun cok istiyorum tedaviler gördük olmadı ALLAHIM nasib etmedi
bende cok kilo aldım bu tedaviler sırasında şimdi hedefim 70 kloya düşmek
İNŞALLAH hep beraber veririz fazla kilolarımızı
diyetisyenimin verdiyi listeyi yazım
sabah kalktıgımda 2 bardak ılık su 3 tane kayısı
kahvaltı .2 dilim kepek ekmeyi 1 dilim yagsız peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşıgı recel kahvaltıda en gec saat 10 yap dedi
ara ögün . 1 kase meyve saat 12 gibi ara ögünün olsun dedi
ögle yameyi .1 kase yogurt 3 köfte kadar et tavukta olur kırmızı ette bol salata 5 yemek kaşıgı baklagil 1 dilim ekmek
ara ögün . 1 kase meyve
akşam yemeyi. 1 kase yogurt 5 kaşık sebze yemeyi 1 dilim ekmek bol salata
yatarken 1 bardak ayran yada süt
kızlare listem böyle
İNŞALLAH başarabilirim herkese başarılar
güzelim hoşgeldin ben Gülay,öncelikle sana duamdır ki hayırlı bir evlat versin Rabbim..bizlerle birlikte hergün menülerini yazarak,bir düzen oluşturabilirsin ve istediğin kiloya düşebilirsi umarım...hayırlı zayıflamalar canım ...
ay ben bunu geçen kış çok yaptım kaynatıyorsun düdüklüde fıslayınca 5 dakka ,ama benim 3 elma,1 limon ve devamı aynıydı...yararları :dinginlik veryor,israr atımını sağlıyor,kesinlikle yağ yakıyor ki idrarımda yağ tabakası görürdüm bekletip sifonu çekmezdim hususi...öyle işte yapın kızlar hatta bununla ilgilli topik var diyet bölümünde yine,araştırıp topikçe başlıyalım mı ?
kızlar bende çevreme sürekli diyetteyim diyip 4-5 ay sonra bi fark görmiyoruz diye dalga geçenlerle çok uğraştım,hala laf sokanlar oluyor hatta bi ara annemin dükkan komşusu adam demişki anneme kızın spora gidip geliyor ama bi fark görünmüyor...Düşünsee benim derdim milleti geriyordu...insanlar bu kadar ruhsuz,düşüncesiz ve dangalak olabiliyor...köküne kibrit suyu...artık kimseyi takmıyorum...
bugünkü menüm:
sabah:
2 tambugday ek.
1 haslama yumurta
peynir
domates
ara:
1 küçük muz
1 bardak sıcak süt
öglen:
patlıcan salatası
yogurt
akşam:
1 porsiyon z.yaglı bamya
1 kase yogurt
ara:
biraz kavunla elma yemeyi düşünüyorum
1 form çay
1 saat yürüyüş
bol su
1100 kalori
kızlar bişey sormak istiyorum patlıcan salatası 190 kalori diyor. bu fazla degilmi 1 patlıcan 2 biberle yapılmış salata nasıl 190 kal oluyor anlayamadım ben
bugün kü menümü yazayım:
uyanınca:sirkeli su,keten tohumu
kahvaltı:
-bir dilim denge ekmek üzeirne süzme peynir
-bir ince dilim salam
-bir küçük salatalık
-2 ceri domatesi
-bir küçük bardak tarcınlı süt
-acı süs biberi turşusu
ara:bir mandalina
öğle:
-2 yumurta ve bir kaç parca sucukla omlet
-2 yemek kaşıgı yogurt
-acı süs biberi turşusu
ara:bir diyet bisküvi,tek bir küçük kare cikolata(kaçamak olsun azıcık)
ara:bir kuru kayısı bir kuru erik
akşam:
-1 kase yayla çorbası(pirincsiz)
-4 yemek kaşığı pırasa
-80gr tonbalığı
1.5-2 litre su
1 saat spor
işte böyle arkadaşlar.biraz hızlansın kilo kaybım ya.ohoooo ben ne zaman görücem 6'lı rakamları ya
canım hazırıklardan dolayı kaçak oldum. yoksa buralarda hep aklımmm
canımmmm saol teşeküür ederimmm
ooo canım benimmmm çok çok teşeşkkürler hemen kaydettim laptopa dönünce yapıcam inşallah. daha öncede selahattin dönmez benzer bi tarif vermişti.elmalı tane karabiberli yapmıştım bi ara . saol canımmmmm
canım bu karışımda elma oldugu için kaynaması lazım limonla beraber ama çok değil. 3 4 dk kadar. ve sonra süzülmeli hemen. tane karabiber de çok faydalı. ben zencefilli olmayanı içtim bi ara. ama faydası oldumu hatılamıyorum. ozmn böle sıkı diyette değildim.
canımmm saol bitanem buldum bulduuummmmm
kızlar yarın sabah 10 otob. le ankaraya gidiyorum. orda net bulmam zor. yinede bakmaya çalışırım. çok yorgunum hazırlık ev derken anca geldim.
deryacım ben bildirimimi şimdi yapsam olurmu. çünkü cuma girmem imkansız nete.listedende çıkmak istemiyorum. sabah tartıldım ama yazamadım. listeye alırsan sevinirim canım
12.10.2011
toplamda giden 19.8
beden alt 40 üst 42
menümde yazıp kaçıyoreeeee
sabah:1 kase müsli+süt
öğle: yarım paskalya çöreği
akşam: yarım levrek / 2 yk kavurma/1 yk pilav/salata
ara: yarımın yarısı paskalya
1 lt su
kızlar dönünce bakıcam heeee çantacı yok diye düşünmeyin hep aklımda olacaksınız ben varmışım gibi çantadan korka korka az yiyin. ama banada du2a edin yine artıyla dönmiyimmmm.çok korkuyorum ya kilo alıp gelicem diye. artık yoruldum al ve al verrr..hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmm.....
Kahve yapmaya kaçıyorum,size güzel sohbetler.Bol köpüklü kahve içmek isteyenler,buyursun gelsin.Ancak kahveler sade ve yanında çikolata falan yok...Şimdilik hoşçakalın...
sabah
1 kahve ile güne başladım
kahvaltı
2 yumurtadan salamlı omlet,2 küçük dilim çavdar ekmeği, az peynir,vişne reçeli-nutella biraz
(kahvaltı kızımla bizim menümüz tek başıma yemedim omleti )
ben dün öğle yemeği yememişim akşam hatırladım
ara:kahve 1 çilekli lokum
akşam:
1 tbk taze fasulye z.yağlı ,1 dilim tb ekmeği,yoğurt
ara: yarım fincan kahve
işte kimse yok inlere cinlere konuşuyom nerdesiniz yaaaaaaaaa
Günaydın kızlar, dün gece bakım gecemdi bu 2. haftam..Bakalım 2 ay filan yapayım da çok merak ediyorum işe yarayacak mı..Bir yandan da takı tasarımla uğraştım bir bileklik yüzük takımı bitirdim..i
Dün çok sinirlerim bozuktu ve bir sürü abur cubur yedim, sonra oları yedim diye akşam yemeği yemedim, sadece kuruyemiş yedim biraz.
Veeee sabah tartı 73.2 dedi aaaaaa dedim ben de
Nasıl korkmuştum nasıl, bugün çok sağlam menü yapmam lazım, cuma günü eşim gidecek 5-6 gün yok dükkanda gene saçmalayacağım mecburen, o yüzden son günlerim bunlar bu hafta ne kadar versem kar...Umarım en az zararla atlatırım önümüzdeki haftayı..
ya dusunuyorum hep dusunuyorum hatta baska bir dusuncem yok diyebilirim ama seytan beni ele geciriveriyor bilincsiz bir tuketim soz konusu bende
anlamıyorum zaten anlasam bu hallerde olmazdımmmm uzuluyorum cok kendime kendi kendimi sabotajlarıma
ama gercekten desdek ve uyarılarınızla cok yardımcı ve yanımdasınız
bu sabah da tartıda dune gore 800g eksik cıktık ben hic anlamıyorum nasıl oluyor
ama cok motive oldum ve bu gun cok dikkat ediyorum ki yarın bildirimime yanısısın azıcık bisi de osla diye
burası oyel guzel ve yardımcı bir topic ki nazar degmez insallah
bu vesileyle kk yoneticilerine de teşekkur ediyorum bu ortamın devamlılıgın ısağlayan teknik desteği verdikleri için
bol reklammmmlar dilerim kendilerine
ya bende haftaya bir gayret 2 kilo vermek istiyorum ama bakalımm
yoksa bayram daki 78li bir seyler hedefimi göremiyeceğimmm
Bak kendini şartlama öyle 2 kilo filan diye, ayrıca bir hafta için 2 kilo çok çok fazla..Çabuk giden çabuk gelir..Olsun hedefine ulaşmayıver ne olacak sen yeter ki az az da olsa ver...Bugün çok dikkat et ki cumayı sabit ya da artı da atlatmayasın..cumaları artı çıkınca toparlanacağına daha da yiyesi geliyor insanın..
Bu işlerin aceleye gelmeyeceğini 3 ayımı heba ederek anladım...
canım senle ilgilenmez olur muyuz ya...çok iyi anlıyorum seni aynı günde hem yetmiş dokuz hem 82 çıktığpım için:)listelerin güzel ve sporun da olduğuna göre meümkün olduğunca takmamaya calış bence...sanırım insan kafasına taktıkçada daha fazla geriliyor.
ya bununla ilgili ayrı bir topic acalım biz
nasıl intikam alınır diye :)
ayıpp yaa millet saşırmıs herkes dönsün kendine baksın
ya belki ben,m adımı goruyorusn ama acık sadece donup bakamıyorum pek
iste bir bunları okuyup cevap yazabiliyim o da sabahtan beri ancak
bence iremcim iştahın kaçsada bir dilim ekmek,az peynir dalan kahvaltını et ki öğle protein,yad sebze yiyebil ki akşam acıkmayasın ...atlama öğün atlama valla gitmez kilocuklar sonraaaaaaaaaageç kalkıp hel de spor yapınca iştahım kesiliyo önce ama sonra acıkıyorum... kahvaltı ve öğle karışıyor önce ağle ve aksam karıyor..of ya..
deryam senin alıntın çıkmadı basamadım herhalde ,ya kızlar ben bak şimdide olduğu gibi yanlız kalıyorum buara işler güçler derken kimse gelemiyo yanlız kalıyom sonra sitem ediyorum,ama çok sıkılıyorum napıyım,vala gidip bir topik daha bulcam geyik topiği diye ...artı çıkıyorum ben çok bozuğum bakın delircem yakında okadar spora yuh ya yuhhhh
bence iremcim iştahın kaçsada bir dilim ekmek,az peynir dalan kahvaltını et ki öğle protein,yad sebze yiyebil ki akşam acıkmayasın ...atlama öğün atlama valla gitmez kilocuklar sonraaaaaaaaaa
sabah:1 yağsız domatesli omlet
sade kahve
yarım tabak taze fasulye ,1 lokma hashaslı ekmek,pul biberli yoğurt 4 kaşık
bu arada 3 gündür yeşil çay yada form çayı iksir yapıyorum 1 litre suya yazmamıştım haber veriyim dedim şimdi ben b-fite gidiyom bugün platesde var,görüşüz akşama
ya cnm daha ne olsun
miss gibi süper bir diyet
spor var
b fit var iksirler var
daha ne olacakkkkkkkkk
o artının baska bir sebei vardır birden 2 ya da kilo eksiye cıkarsın merak etme
Kilitli saklama kaplarım vardı canım küçük küçük,bugün öğle yemeğimi koydum götürdüm,çokk da iyi olducok iyi yapmışsın canım.küçük kilitli saklama kaplarıda aldın mı tamamdır:)
canım erken kalkmaya vücut ilk bir hafta tepki veriyor sonra alışıyor.gecenin karanlıgını değil gün ışıgını kullanıyorsun enerji için daha iyi:)
evet bak eşinle karşılıklı kahvaltı edersiniz.çeşit çeşit omletler hazırlarsın.saglıklı kahvaltılıklar oh mis:) darısı başıma
bu arada ders iptal oldu gidemedim ya.devirdim totoyu yattım bende.ama sonra kalktım 40-45 dk leslie yaptım.tibet hareketleri felan yaptım.iyi oldu:)
iyi yolculuklar canım,maşallahın var az kalmış 60ları görmeyekızlar yarın sabah 10 otob. le ankaraya gidiyorum. orda net bulmam zor. yinede bakmaya çalışırım. çok yorgunum hazırlık ev derken anca geldim.
12.10.2011
toplamda giden 19.8
beden alt 40 üst 42
Canım boyum 1.77 kilom geçen hafta 79.700 dü kaçamaklardan sonra 500 artı çıkmıştım,bu hafta hiç tartılmadım yarını bekliyorum.Ben de diyetisyene giderken ilk menümü 1650 kalorilik vermişti ama o zaman 94 kiloydumyok tatlım ne sevdalanması..ama adını güzel koydum değil mi?bence yakıştı da.sevda çayımı içeyim deyince yüzüm gülüyor.eşim niye durduk yere gülüyorsun dedi?arkadaşım aklıma geliyor dedim.yüzümde tatlı bir tebessüm oluşturduğun için sağol bitanem.inşallah işe yarar.ben bi de biberiye de koydum.sakıncası yoktur umarım.
menün çok güzel.yağ ölçümün de öyle.tebrik ederim.kahvede sadeye hala alışamadım.sana afiyet olsun.geç oldu gerçi.
ah canım sorma ya.benim de nöbet günüm salı.ara kattayım.ölüyorum valla bir yerlerine bir şey olacak diye.ya merdivenden bile yürüyerek değil kayarak iniyorlar.allah esirgesin düşseler..aklıma getirmek bile istemiyorum.nazik söyle olmuyor bağırark söyle olmuyor.olan bize oluyor.her nöbet bittiğinde olay yok diye dua ediyorum.
ama bizim okulda anasınıfı öğretmenleri nöbet tutmuyor siz de oluyormuş demek şaşırdım.
b-fite ben de gitmek istiyorum aslında ama eşimden çekiniyorum biraz pahalı.evde de bant var diyecek haklı adam.sen gidersin inşallah.
harikasın harikasın çok güzel bir sonuç.hayırlı yolculuklar canım.kazasız belasız dön inşallah.
merak etme sen de çanta varsa bende valiz sevdada iğne var.artık toparlanıyorum ya millete başlarım kızmaya.
ah bir nöbet yorgunu daha.kolay gelsin canım.zayıflayalım da varsın hediye olmasın.teşekkür edeim düşüncen için.annende daha salataa ağırlıklı mı yesen.yoksa çayın yanına mı bir şeyler oluyor?
tatlım bunlqra takılma ya.sen dengeli beslen.her öğün 1 dilim ekmek ye.vermeye başladıkça azaltırsın yediklerini.boyun kilon bilmiyorum ama diyetisyen bana 1.65 ve 88 kilo iken 1400 lük liste vermişti.
bence gayet güzel canım afiyet olsun.bu mu kaçırmış halin..
bu da güzel bir menü biraz sabır vereceksin bak gör.
bu kadar tempoye harika menü bence.güne çok güzel başlıyorsun.sen de benim gibi suyu daha da arttırsan harika olacak.
çok geç kaldım günaydın bu arada.öpüldünüz.
Canım bende bugün 1600 kalorilik menü hazırladım,teşekkür ederim2079 dan az kalori alırsan kilo verirsin demek bu.. bazal metabolizman kesşnlikle alman gereken miktar.. yani 300 400 koyup 1600 kalori seni zayıflatacaktır.
Canım kalori hesabı yapmazsam ipin ucunu kaçırırmışım gibi geliyor :26bencede 1600 le başla baktın verdirmiyor 100 daha düşersin. ama en cogundan baslıyarak kendini ölçmen en dogrusu ileride daha rahat kısabilmen için. zaten kilo vermen durdukca düşürürsün. yada yeni basladıgın için diyorum hiç girme bu hesaplara güzel ve dengeli menülerle devam et baktın farklı yöntemler arıyorsun ilerde ugrasırsın kalori sayımı ile falan
menün güzel canım akşamki kaçamaklarıda görmüyorum alışma dönemleri bunlar. ancak aklında olsun hani canının cok istedigi bişey olursa gündüz yemeye bak. akşama sadece meyva veya süt iç acıkırsan. buarada hoşgeldin canım. dün yazacaktım sana unutmuşum. rabbim saglıklı bi cocuk nasip eder inş canım. bende bebiş yolu gözleyenlerdenim
kızlar hakketten pek bi yavaş ilerliyoruz son günlerde. herkes yogun sanırım.
bende yakın zamanda kış temizligine kalkcam inş. ön hazırlık yapıyorum
bugün bütün bahartları bosaltıp kaplarını makineye doldurdum yıkadım.
küçük cam kavonozlar oluyorya turşu, salça vs aldıgımız birikmiş bi sürü. onların ön kısmındaki markaları temizledim yıkadım.
aklınıza gelebilecek bütün bahartaları topladım onlarada.
2 tane baharat takımım oldugu halde bu cam kavonozlara daha neler neler girdi. bi rafa dizdim hepsini tertemiz hepsi elimin altında oldu.
yarında şu yazlık kışlık işine girişebilirsem eger ince işler bitiyor inş.
ay ben hiç sevmiyorum bu yazlık kışlık işini. bahartalar daha eglenceliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?