slm herkese
Evet Derya, ben de sözlerinize şaşırdım,eşinizin gitmesinde; sizin tek başınıza yemek yemeniz aslında diyet için avantaj olmaz mı?Ayrıca Ayşe'ye katılıyorum.
slm herkese
füsuncum sen çoktan hakkettin mantıyı bence afiyet olsun...Merhabalar,umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim bugünkü menüm kaçamaklı ama yine de yazayım.Uzun süredir(1 yıldan fazla) yemediğim mantıyı bile yedim.Neyse;
Menüm;
Sabah:herzamanki gibi
1 dilim ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
4 acı süs biberi
maydanoz,dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Öğle:
4 yk mantı
4-5 acı süs biberi
Ara:
3 tane gran pavesi(2 zeytinyağlı-1 domatesli)
Şekersiz çaylar
Akşam:
1 dilim ekmek
200 gr light yoğurt
1 yk etli kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
4-5 acı süs biberi turşusu
Ara:
1 elma
2 lt su
şekersiz çaylar
45 dk 5,6-6 hızda yürüyüş
Cuma da ben nöbetçiyim,pazartesiye kimse yok mu?Topikçe haftayı tamamladık sayılır...
Evet Gülay'ın kahve lafından sonra ben de gece kahve yaptım ve içtim.Ama benim ki sade Türk kahvesiydi.Nescafeyle fazla aram yok ama Türk kahvesinin olmadığı zamanlarda içerim.Dün misafirim bayağı vardı(kahve davetine katılanlar),teşekkürler...
Evet Derya, ben de sözlerinize şaşırdım,eşinizin gitmesinde; sizin tek başınıza yemek yemeniz aslında diyet için avantaj olmaz mı?Ayrıca Ayşe'ye katılıyorum.
Ayşe'cim ölçümü hastanede yaptırdım,sabah aç karnına ölçtüler.Daha önce hiç ölçüm yaptırmamıştım.Bu giden kilolar kastan mı ya da yağdan mı oldu bilmiyorum artık.Neyse bundan sonra bakalım ne olacak?Sayenizde hergün 45 dk yürüyorum da...
canım form çayı içsene bak kayısılı iç süper sonuç.....MERHABA ABLACIKLARIM
yorucu bir günün ardından beyza menü bildirimi yapmaya geldi
uyanınca:bol su
KAHVALTI:
-bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir ve ezme
-bir ince dilim salam
-1 küçük bardak tarcınlı süt
ara:1 kuru kayısı
ÖĞLE:
-yarım kepçe domates corbası
-avuc içi kadar şinitzel,10 patates kızartma
-bir kaç çatal fasulyeli salata
ara:1 kuru kayısı 1 kuru erik
ara:1 kuru kayısı,1 kuru erik,5 fındık içi
AKŞAM:
-Yarım kepçe domates corbası
-avuc içi kadar şinitzel
-2 yemek kaşığı yogurt
ara:1 mercimek köfte
2 bardak yeşiçay içtim şimdide suyumu 2litreye tamamlamaya calışıyorum.
deli gib yürüdüm deli gibi
bir kaç durak önce inip yürümeyi okuldan eve yürüyerek gelmeyi alışkanlık haline getirdim çok mesudum
ya aslında şinitzel yemek istemezdim sonucta yağlı ama mecbur kaldım okulda yedim öğlen ve akşam birde karbon degerlerini daha cok dikkate aldıgım için çok önemsemedim.
3-4 gündür wcye cıkamıyorum kuru kayısı yiyorum yeşilçay içiyorum bol bol da su ama nedense tıkandım.tabi ona ramen tartıda eksik cıkıyorum
selma ablacım hoşgeldin....slm herkese
boqazlarım çok fena şişmiş ve çok üşüyorum...gidip yatıyım sabahta kursa gidicem...hepinize iyiakşamlar tatlı rüyalarrr
boqazlarım çok fena şişmiş ve çok üşüyorum...gidip yatıyım sabahta kursa gidicem...hepinize iyiakşamlar tatlı rüyalarrr
kızlar hakketten pek bi yavaş ilerliyoruz son günlerde. herkes yogun sanırım.
bende yakın zamanda kış temizligine kalkcam inş. ön hazırlık yapıyorum
bugün bütün bahartları bosaltıp kaplarını makineye doldurdum yıkadım.
küçük cam kavonozlar oluyorya turşu, salça vs aldıgımız birikmiş bi sürü. onların ön kısmındaki markaları temizledim yıkadım.
aklınıza gelebilecek bütün bahartaları topladım onlarada.
2 tane baharat takımım oldugu halde bu cam kavonozlara daha neler neler girdi. bi rafa dizdim hepsini tertemiz hepsi elimin altında oldu.
yarında şu yazlık kışlık işine girişebilirsem eger ince işler bitiyor inş.
ay ben hiç sevmiyorum bu yazlık kışlık işini. bahartalar daha eglenceliydi
Arkadaşlar selam, ben klube yeni üye oldum. Kilom 89 hedefim 1 ayda 6 kilo. Nasıl 1 diet önerirsiniz? 2-3 gündür her akşam yarım saat tempolu yürüyorum, normal yememe rağmen ertesi günler yoğun bir şekilde açlık hissi oluyor. Sebebi nedir acaba? teşekkurler!
leslinin 3 millik programında 2. mil yaptıran kadın ne enerjik aman yarabbim ya...
leslinin 3 millik programında 2. mil yaptıran kadın ne enerjik aman yarabbim ya...
füsuncum sen çoktan hakkettin mantıyı bence afiyet olsun...
cuma da sen varsın hadi bakalım boş bırakmayalım buraları...
canım bi faydamız olabildiyse ne mutlu bize senin adına inan çok seviniyorum spor olduğu zaman kesinlikle daha ii sonuçlar alınıyor kilo vermenin yanı sıra incelme şekillenme de cabası tabikiii...
bende spor salonuna başlayacağım karar verdim ben okula giderken bi arkadaşım beni kapıdan alıyor kapıya bırakıyor akşamdan spor için çantamı alıp arabaya bırakacağım ve okul dönüşünde daha eve gelmeden salona gideceğim aslında salon çok yakın 5 dakika evime ama eve girince insanın çıkası gelmiyor heleki nöbet sonrası günlerde veya full 6 saatten sonra ...
ama böyle düşündüm bakalım 3 te çıkıyorum 3.30 da salonda olurum gittiğimde 1.5 saat kalsam 5 te evde olurum kızıma annem bakıyor zaten haftada 4 gün gitsem süper olur....
banucum hoşgeldin, elinden geldiğince dikkat et. kalanı da dediğin gibi bayram sonu verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?