80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bulaşıkları yıkarken bi size bakıyım dedim de herkesi kahve manyağı yapmışım hehehe :)))

çok kalamıycam ,kızım babanesinde kocişle yanlızım ,işler bitti yarına bildirim var ,artık bişi yemem evde kahve bitmiş hiç bişi istemiyor canım neyse kocişin yanına gideyim ben kaçar anlarsınız ya

Evet Derya, ben de sözlerinize şaşırdım,eşinizin gitmesinde; sizin tek başınıza yemek yemeniz aslında diyet için avantaj olmaz mı?Ayrıca Ayşe'ye katılıyorum.

Füsuncum evde olsaydım tabi ki kafama göre menü hazırlayacağım için büyük avantaj olurdu..ama bütün gün dükkanda olacağım için artı değil eksi oluyor..

Hoşgeldin selmacım

MERHABA ABLACIKLARIM

yorucu bir günün ardından beyza menü bildirimi yapmaya geldi

uyanınca:bol su

KAHVALTI:
-bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir ve ezme
-bir ince dilim salam
-1 küçük bardak tarcınlı süt

ara:1 kuru kayısı

ÖĞLE:
-yarım kepçe domates corbası
-avuc içi kadar şinitzel,10 patates kızartma
-bir kaç çatal fasulyeli salata

ara:1 kuru kayısı 1 kuru erik

ara:1 kuru kayısı,1 kuru erik,5 fındık içi

AKŞAM:
-Yarım kepçe domates corbası
-avuc içi kadar şinitzel
-2 yemek kaşığı yogurt

ara:1 mercimek köfte

2 bardak yeşiçay içtim şimdide suyumu 2litreye tamamlamaya calışıyorum.
deli gib yürüdüm deli gibi
bir kaç durak önce inip yürümeyi okuldan eve yürüyerek gelmeyi alışkanlık haline getirdim çok mesudum

ya aslında şinitzel yemek istemezdim sonucta yağlı ama mecbur kaldım okulda yedim öğlen ve akşam birde karbon degerlerini daha cok dikkate aldıgım için çok önemsemedim.

3-4 gündür wcye cıkamıyorum kuru kayısı yiyorum yeşilçay içiyorum bol bol da su ama nedense tıkandım.tabi ona ramen tartıda eksik cıkıyorum

boqazlarım çok fena şişmiş ve çok üşüyorum...gidip yatıyım sabahta kursa gidicem...hepinize iyiakşamlar tatlı rüyalarrr

füsuncum sen çoktan hakkettin mantıyı bence afiyet olsun...
cuma da sen varsın hadi bakalım boş bırakmayalım buraları...
canım bi faydamız olabildiyse ne mutlu bize senin adına inan çok seviniyorum spor olduğu zaman kesinlikle daha ii sonuçlar alınıyor kilo vermenin yanı sıra incelme şekillenme de cabası tabikiii...
bende spor salonuna başlayacağım karar verdim ben okula giderken bi arkadaşım beni kapıdan alıyor kapıya bırakıyor akşamdan spor için çantamı alıp arabaya bırakacağım ve okul dönüşünde daha eve gelmeden salona gideceğim aslında salon çok yakın 5 dakika evime ama eve girince insanın çıkası gelmiyor heleki nöbet sonrası günlerde veya full 6 saatten sonra ...
ama böyle düşündüm bakalım 3 te çıkıyorum 3.30 da salonda olurum gittiğimde 1.5 saat kalsam 5 te evde olurum kızıma annem bakıyor zaten haftada 4 gün gitsem süper olur....
canım form çayı içsene bak kayısılı iç süper sonuç.....
selma ablacım hoşgeldin....

Derya'cım haklısınız da benim demek istediğim,salatalık,yoğurt,kuru köfte,meyve,salata,söğüş tavuk tarzı yiyecekler götürüp, orada istediğiniz saatte tüketebilirsiniz .Eşiniz de olmayınca yemek menüsünü kendinize göre rahatça hazırlayabilirsiniz diye düşünmüştüm

selam kızlar,
akşam okuldan çıktıktan sonra eşimle buluşup avm ye gittik. aslında ayakkabı ihtiyacımız için gittik ama ayakkabı almadık, beğenemedik o kadar ayakkabı içinden. sonra ben trençkot aldım kalça altı. tabi böyle şeyler alırken normalde xxl alırdım dizlerime kadar uzun olanları alırdım ama ilk defa kısa bir trençkotum oldu hemde xl:)) birde çanta aldım.
eve gelince koltuğa yapıştım yorgunluktan resmen. biraz öncede duşumu aldım iyice mayıştım:))

menümü bildireyim ama bugün 2 öğün oldu okulda kek vardı çocukların yanındada başka bişey yiyemiyorum tabiki mecbur öğleyi pas geçtim.
sabah: peynir, zeytin, biber, 1 dlm ekmek
öğlen: 1 tane kuru kayısı
akşam: 2 kepçe şehriye çorbası, 4 yk yoğurt ( karşımda löp löp döner yiyen bir kocaya rağmen)
biraz öncede yeşilçay içine çubuk tarçın attım lezzetli oldu, beğendim.
ayy çokk merak ediyorum ne kadar vermişim. sabah 20 dk. spor yapmıştım bugün az oldu ama napalım.

maşallah bayağı iş halletmişsin cnm. süslü süslü aldığım baharatlıkları bende kullanmıyorum kenarına köşesine toz giriyor sinir oluyorum. cam küçük düzlerden aldım arada bir siliyorum yıkanmış gibi oluyorlar. misafir gelmeseydi kışlıkları çıkarıcaktım, yazlıkları kaldırıcaktım. belki pazar günü yaparım.

cnm yeni başlayan herkezde olur. geceleri uyuyamazdım açlıktan, baş ağrım olurdu. ama zamanla vücudun alışıcak . ben ilk başladığımda temmuz- ağustoz zamanıydı tabi evdeydim tatildi 3 ana 3 ara öğün yapıyordum azar azar süper oluyordu meta. hep hızlı oluyor. ama şuan 2 öğün 3. öğünde okulda çıkan şeye bağlı. eğer evdeysen 3+3 yap sporda yapıyormuşsun ne güzel. iyi diyetler cnm

Deryacım benim kocamda haftaya pazartesiden itibaren yok şehir dışına gidiyor , bende annemlere tabi bende senin gibi korkuyorum . evdeki düzenin yerini hiçbişey tutmuyor cnm.

Teşekkür ederim ama küçük kaçamaklar da olsa diyeti aksatıyor,neyse biz devam edelim bakalım.Yarın okulda kermes var(pasta -börek) umarım bozmam,benim tartı günüm cumartesi günü çünkü :18:
Evet spor çok önemli,ben daha yeni başlayabildim,bu da sizin sözlerinizle oldu,umarım devam ettiririm.Sizin de böyle güzel bir imkanınız var,gözünüz de arkada kalmayacak,değerlendirin tabii...Harika olur...

iyi akşamlar kızlarrrrrrrr.......

ilk bir kaç sayfa okuyabildim herkeisn keyfi yerindedir umarım.
elaycım geçmişten alıntı yapmışsın vallahi ozmanlar 65 hayaldi benim için ama şimdi bunu begenmiyoruz:44::44::44::44:

anneme gittim ama hiç keyfim yok salı günü şu ameliyat bi ols agünler bi geçseydi başka birşey istemiyorum şimdilik,dün manikür yaptırdım saçlarıma maşa yaptırdım kaş aldırdım accık kafam dagılsın diye ama ıhhh olmuyor yaa hayırlısı bakalım az kaldı günlerr

diyet miyet hak getire neler yedim nelerrrrrrrrrrr
yarın tartılcam bildirimde yapcam kaç kilo artıdayım bilmiyorum açıkcası takmıyorumda
ama bayram sonunda monti diyeti yapmaya karar veridm yada bayram önceis olanilir bilmiyorum ama
anladımki benim bü,nyem 5 gün sıkıp birgüna zcık fre verince,herşeydne az az yiyinc ekilo veremiyorum benn
monti ile kalan kilollarımdan sıyrılırım umarım cesaretim yoktu aslında ama böle yerimde saymakta beni deli ediyor glismin endeksi dengeleyinc ekilo verebiliyorum ancak
kışında nasılsa daha kolay diyet yapmakk çok etkilemez yasaklar........

sevdacım
bi çay paylaşmışsınn bu çay çok modaydı geçen yıllarda ama içinde zencefil filan yoktu sanırım
yeşil çay atalım dmeiş birisi bunun içine ama bence atmayın çünkü
bütün bitkileir bir arada içmeyin ,arada dgeiştirmek lazım bünye alışınca
bi süre bunu için daha sonra yeşil çay için filan meselaaaaa

banucum hoşgeldin, elinden geldiğince dikkat et. kalanı da dediğin gibi bayram sonu verirsin.

hoşbulduk hayatımmm; vallahi cnm dikat etsemdee yiyorum ya resmen tatlı ve karbon çukuruna düştüm
çok karbon aldıgım içinde ,kan şekeirm çabuk yükseliyor ve çok acıkıyorum birde
halsizlik oluyor süreklii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…