hoşbulduk hayatımmm; vallahi cnm dikat etsemdee yiyorum ya resmen tatlı ve karbon çukuruna düştüm
çok karbon aldıgım içinde ,kan şekeirm çabuk yükseliyor ve çok acıkıyorum birde
halsizlik oluyor süreklii
hoşbulduk hayatımmm; vallahi cnm dikat etsemdee yiyorum ya resmen tatlı ve karbon çukuruna düştüm
çok karbon aldıgım içinde ,kan şekeirm çabuk yükseliyor ve çok acıkıyorum birde
halsizlik oluyor süreklii
selam kızlar 90 küsürlerden 60 lara dğşenleri gördükçe acaba diorum bende 65 olurmuyumki ama inanamıyorum olmazda heralde kaçamak falan yazmışsınızda yinede bence herkez iii dikkatli yani bende bu günkü menümü yaziiimm
sabah:1dilim k.ekmeği peynir domates ve maydonoz
öğlen:z.y.taze fasülye ve domates
ara:4 kayısı ve iki ceviz
akşam :bir tabak barbunya iki kaşık pilav salata
ara:1 t.k keten tohumu ve yoğurt
3 lt su çay ve trk kahvesi içtim ama o şekerliydi
hergün tartılıyorum hep 200 300 eksi oludu bu sabah kalktığımda aynıydı kilom şaşırdım daha kaçıncı günüm hmn durdu çk üzüldüm ama ısrarla devam edicem inşallah sizleride okuyunca dahada gaza geliyorum hadi hayırlısıı
[sıze=2]ıyi geceler kizlar nasilsiniz bakimmmm
Bugünkü menüm
kahvalti:
Pirinc lapasi
1.fincan sade kahve
1.domates
ara: Yarim yesil elma
2.ci ara: Elmanin diger yarisi
öglen:
1. Dilim ekmek
1.porsiyon acili mantar sote
ara:
Meyveli diyet yogurt
aksam:
2.mandalina
spor yok..
2.litre zar zor su tükettim ..
[sıze=3]bide nacizane bi diyecegim olacakti , yanlis anlasilmazsa sevinirim ki yanlis anlasilmasinida ıstemiyorum ..
Haftada sadece 300-400 gr veren arkadaslar lütfen üzülmeyin .. Baslangiciniz olsa bile bu ufacik tefecik grammlar bile
yüzünüzde tebessüm olustursun lütfen ..
Biliyorum daha fazla vermek ıstiyorsunuz ama bide söyle düsünün ve motive edin kendinizi ..
Elinize 1.kutu 500.gr'lik margarin alin .. Ve ona bakin ..
Ne kadar agir ve cok görünüyor dimii ??
ıste sizin vucuttan attiginiz o haftadaki kilonuz ıste o margarin kadar ..
Yanii az degil ..
O margarin kutusunu sevin benimseyin ve kendinizle gurur duyun .. Cünkü o yagi vucudunuzdan atmayi siz basardiniz ..
Siz ve o muhtesem ıradenızzzz
Bana bu taktigi canimm arkadasim nur yüzlüm gülcinim ögrettiii
Her aklima geldiginde ciddi ciddi buz dolabini acip 500.grmlik margarini cikarip elime alip
naberr lenn margarin bak senin kadar bi 500gr daha verdim diyip gülüyorum
Yani her 100 gr. Bile biz diyetteki basarili ve azimli hatunlar ıcin altin degerinde ..
Bunu unutmayin canlarimmmm ..
[/sıze][/sıze]
canım tabiki olacak artılar sabit kalmalar herşeyi düzeninde yaptığım halde hergün artıları gördüğüm bile oldu yani bu metabolizma işi biraz tuhaf sadece moralini bozma diyebilirim hepimiz yaşıyoruz bunları dönem dönem....
aslında çok doğru söylemişsin burcum bazen küçümsüyoruz 300-500 verdiğimizde ama işte süre uzadıkça insan da yıpranıyor haliyle ben bu durumda az olsun bizim olsun diyorum....
geçmiş olsun senacım, iyi geceler
Geçmiş olsun,iyi geceler...
slm herkese
selam kızlar 90 küsürlerden 60 lara dğşenleri gördükçe acaba diorum bende 65 olurmuyumki ama inanamıyorum olmazda heralde kaçamak falan yazmışsınızda yinede bence herkez iii dikkatli yani bende bu günkü menümü yaziiimm
sabah:1dilim k.ekmeği peynir domates ve maydonoz
öğlen:z.y.taze fasülye ve domates
ara:4 kayısı ve iki ceviz
akşam :bir tabak barbunya iki kaşık pilav salata
ara:1 t.k keten tohumu ve yoğurt
3 lt su çay ve trk kahvesi içtim ama o şekerliydi
hergün tartılıyorum hep 200 300 eksi oludu bu sabah kalktığımda aynıydı kilom şaşırdım daha kaçıncı günüm hmn durdu çk üzüldüm ama ısrarla devam edicem inşallah sizleride okuyunca dahada gaza geliyorum hadi hayırlısıı
Iyi Geceler Kizlar Nasilsiniz Bakimmmm
Bugünkü Menüm
Kahvalti:
Pirinc Lapasi
1.Fincan Sade Kahve
1.Domates
Ara: Yarim Yesil Elma
2.Ci Ara: Elmanin Diger Yarisi
Öglen:
1. Dilim Ekmek
1.Porsiyon Acili Mantar Sote
Ara:
Meyveli Diyet Yogurt
Aksam:
2.Mandalina
Spor Yok..
2.Litre Zar Zor Su Tükettim ..
Bide Nacizane Bi Diyecegim Olacakti , Yanlis Anlasilmazsa Sevinirim Ki Yanlis Anlasilmasinida Istemiyorum ..
Haftada Sadece 300-400 gr Veren Arkadaslar Lütfen Üzülmeyin .. Baslangiciniz Olsa Bile Bu Ufacik Tefecik Grammlar Bile
Yüzünüzde Tebessüm Olustursun Lütfen ..
Biliyorum Daha Fazla Vermek Istiyorsunuz Ama Bide Söyle Düsünün ve Motive Edin Kendinizi ..
Elinize 1.Kutu 500.gr'lik Margarin Alin .. ve Ona Bakin ..
Ne Kadar Agir Ve Cok Görünüyor Dimii ??
Iste Sizin Vucuttan Attiginiz O Haftadaki Kilonuz Iste O Margarin Kadar ..
Yanii AZ degil ..
O Margarin Kutusunu Sevin Benimseyin Ve Kendinizle Gurur Duyun .. Cünkü O Yagi Vucudunuzdan Atmayi Siz Basardiniz ..
Siz Ve O MUHTESEM IRADENIZZZZ
Bana Bu Taktigi Canimm Arkadasim Nur Yüzlüm Gülcinim Ögrettiii
Her Aklima Geldiginde Ciddi Ciddi Buz Dolabini Acip 500.grmlik Margarini Cikarip Elime Alip
Naberr Lenn Margarin Bak Senin Kadar Bi 500gr Daha Verdim Diyip Gülüyorum
Yani Her 100 gr. Bile Biz Diyetteki Basarili Ve Azimli Hatunlar Icin Altin Degerinde ..
Bunu Unutmayin Canlarimmmm ..
Evet Tatlim Insan Zaman Gectikce Ve Verilecek Kiloda Yavas Yavas Azaldikca Yipraniyor Bunu Cook Iyi Biliyorum ..
Bu Bir Baslangictaki Aylarda Bide Sonlara Dogru Oluyor ..
Bu Sözleri Benmi Söylüyorum Diyede Bidaha Okudum Demin Inan Bana ,
Cünkü Kilo Konusunda Öyle Bi Hassasdim Kiii En Baslarda Bunu Derya Ablam Iyi Bilir
Cok Sizlandim Sabit Ciktigim Haftalar Veya Sadece 700gr Verdigim Haftalar
Isyan Ediyordum Birakcaktim Nerdeyse Diyetti ..
Cünkü Hedef Belirlemistim Kendimce Salakca Diyorum Artik ..
Duraklama Dönemlerini Hesaplamadan Hedef Belirlemek En Büyük Hatam Oldu ..
Cünküü Tam 2.Ay Sabit Bi Kiloda Takili Kaldim Ve Veremedim ..
Böylece Hedef Tarihimede Ulasamadim ..
O Yüzden Yeni Baslayan Arkadaslara En Bastaki Önerim Hedef Tarih Sakin Belirlemeyin ..
Ben Belirledim Ve Hayal Kirikligi Yasadim Cünkü Duraklamaya Girdim ..
Sizdede Duraklama Dönemleri Mutlaka Ki Olacaktir .. Bu 2.Ay Olcak Diye Bisey Yok Ama 1.Hafta Bile
Hedef Tarihinizin Sasmasina Neden Olabilir ..
Yavas Yavas Verin Rahat Verin Kafanizda Piskolojinizde Rahat Olsun Lolipop Sekerlerim Benimmm
bu hafta çok güzel kilo vermişim ama sevinecek halim bile yok ...
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...
kilo bildirimi
başlangıç 93,6
geçen hafta 82,9
bu hafta 82,3
qiden 600
toplamda 11300
hedef 66,6
beden 44-46
su bol
spor yok
selmacım hoşgeldin,umarım daha iyisindir canım,çook öpüyorummmslm herkese
geçmiş olsun ya ,oralar iyice soğudu herhalde bu sabah daha kötü uyanmışsın canım dikkatli ol.boqazlarım çok fena şişmiş ve çok üşüyorum...gidip yatıyım sabahta kursa gidicem...hepinize iyiakşamlar tatlı rüyalarrr
he ,valla o kadını pek beğendim leslie den bile enerjik ama biraz tombilik..leslinin 3 millik programında 2. mil yaptıran kadın ne enerjik aman yarabbim ya...
boşver be banucum,diyet için sıkma kendini sen yol yöntem bilen insansın,bak geçmişe nelerle uğraşmışsın,kayra bi iyileşsin hallederiz.....salı günü Allah yardımcınız olsun canım...iyi akşamlar kızlarrrrrrrr.......
ilk bir kaç sayfa okuyabildim herkeisn keyfi yerindedir umarım.
elaycım geçmişten alıntı yapmışsın vallahi ozmanlar 65 hayaldi benim için ama şimdi bunu begenmiyoruz:44::44::44::44:
anneme gittim ama hiç keyfim yok salı günü şu ameliyat bi ols agünler bi geçseydi başka birşey istemiyorum şimdilik,dün manikür yaptırdım saçlarıma maşa yaptırdım kaş aldırdım accık kafam dagılsın diye ama ıhhh olmuyor yaa hayırlısı bakalım az kaldı günlerr
diyet miyet hak getire neler yedim nelerrrrrrrrrrr
yarın tartılcam bildirimde yapcam kaç kilo artıdayım bilmiyorum açıkcası takmıyorumda
ama bayram sonunda monti diyeti yapmaya karar veridm yada bayram önceis olanilir bilmiyorum ama
anladımki benim bü,nyem 5 gün sıkıp birgüna zcık fre verince,herşeydne az az yiyinc ekilo veremiyorum benn
monti ile kalan kilollarımdan sıyrılırım umarım cesaretim yoktu aslında ama böle yerimde saymakta beni deli ediyor glismin endeksi dengeleyinc ekilo verebiliyorum ancak
kışında nasılsa daha kolay diyet yapmakk çok etkilemez yasaklar........
sevdacım
bi çay paylaşmışsınn bu çay çok modaydı geçen yıllarda ama içinde zencefil filan yoktu sanırım
yeşil çay atalım dmeiş birisi bunun içine ama bence atmayın çünkü
bütün bitkileir bir arada içmeyin ,arada dgeiştirmek lazım bünye alışınca
bi süre bunu için daha sonra yeşil çay için filan meselaaaaa
sen ne şirine bişisin yaaa...canım benim bu yazdıkların cemicümleye gaz olsun...öpücük öpücük öpücük şekerimIyi Geceler Kizlar Nasilsiniz Bakimmmm
Bugünkü Menüm
Kahvalti:
Pirinc Lapasi
1.Fincan Sade Kahve
1.Domates
Ara: Yarim Yesil Elma
2.Ci Ara: Elmanin Diger Yarisi
Öglen:
1. Dilim Ekmek
1.Porsiyon Acili Mantar Sote
Ara:
Meyveli Diyet Yogurt
Aksam:
2.Mandalina
Spor Yok..
2.Litre Zar Zor Su Tükettim ..
Bide Nacizane Bi Diyecegim Olacakti , Yanlis Anlasilmazsa Sevinirim Ki Yanlis Anlasilmasinida Istemiyorum ..
Haftada Sadece 300-400 gr Veren Arkadaslar Lütfen Üzülmeyin .. Baslangiciniz Olsa Bile Bu Ufacik Tefecik Grammlar Bile
Yüzünüzde Tebessüm Olustursun Lütfen ..
Biliyorum Daha Fazla Vermek Istiyorsunuz Ama Bide Söyle Düsünün ve Motive Edin Kendinizi ..
Elinize 1.Kutu 500.gr'lik Margarin Alin .. ve Ona Bakin ..
Ne Kadar Agir Ve Cok Görünüyor Dimii ??
Iste Sizin Vucuttan Attiginiz O Haftadaki Kilonuz Iste O Margarin Kadar ..
Yanii AZ degil ..
O Margarin Kutusunu Sevin Benimseyin Ve Kendinizle Gurur Duyun .. Cünkü O Yagi Vucudunuzdan Atmayi Siz Basardiniz ..
Siz Ve O MUHTESEM IRADENIZZZZ
Bana Bu Taktigi Canimm Arkadasim Nur Yüzlüm Gülcinim Ögrettiii
Her Aklima Geldiginde Ciddi Ciddi Buz Dolabini Acip 500.grmlik Margarini Cikarip Elime Alip
Naberr Lenn Margarin Bak Senin Kadar Bi 500gr Daha Verdim Diyip Gülüyorum
Yani Her 100 gr. Bile Biz Diyetteki Basarili Ve Azimli Hatunlar Icin Altin Degerinde ..
Bunu Unutmayin Canlarimmmm ..
çok çok iyi yaaaabu hafta çok güzel kilo vermişim ama sevinecek halim bile yok ...
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...
yanlış yazmamışsın ama iyi vermişsin :)DÜZELTİYORUMMM
YANLIS YAZMISIMMM
geçen hafta 82,9
bu hafta 82,3
Günaydın arkadaşlar
KK ye hiiiiiiiiiiç giremiyorum en son cuma bildirim yapmışım tekrar bildirimde bulunmak için geldim en azından cuma kontrolünü elimden kaçırmıym şimdilik beni böyle idare edin öpüyorum hepinizi sohbetinizi çok özledim
başlangıç:86.5
geçen hafta:68.0
bu hafta:67.1
giden:900
beden:42
boy:167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?