80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

böyle dönemlerde dikkat etmek zor gerçekten canım. yedikçe yiyesi geliyor insanın.
olsun bu dönemde birde bunu düşünüp daha da üzme kendini

haftaya bu vakitler sen de kayra da rahatlamış olacakksınız insallah canım... kendine dikkat et moralini yüksek tut..

selam kızlar 90 küsürlerden 60 lara dğşenleri gördükçe acaba diorum bende 65 olurmuyumki ama inanamıyorum olmazda heralde kaçamak falan yazmışsınızda yinede bence herkez iii dikkatli yani bende bu günkü menümü yaziiimm

sabah:1dilim k.ekmeği peynir domates ve maydonoz
öğlen:z.y.taze fasülye ve domates
ara:4 kayısı ve iki ceviz
akşam :bir tabak barbunya iki kaşık pilav salata
ara:1 t.k keten tohumu ve yoğurt
3 lt su çay ve trk kahvesi içtim ama o şekerliydi

hergün tartılıyorum hep 200 300 eksi oludu bu sabah kalktığımda aynıydı kilom şaşırdım daha kaçıncı günüm hmn durdu çk üzüldüm ama ısrarla devam edicem inşallah sizleride okuyunca dahada gaza geliyorum hadi hayırlısıı

Iyi Geceler Kizlar Nasilsiniz Bakimmmm

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
Pirinc Lapasi
1.Fincan Sade Kahve
1.Domates

Ara: Yarim Yesil Elma

2.Ci Ara: Elmanin Diger Yarisi

Öglen:
1. Dilim Ekmek
1.Porsiyon Acili Mantar Sote

Ara:
Meyveli Diyet Yogurt

Aksam:
2.Mandalina

Spor Yok..

2.Litre Zar Zor Su Tükettim ..

Bide Nacizane Bi Diyecegim Olacakti , Yanlis Anlasilmazsa Sevinirim Ki Yanlis Anlasilmasinida Istemiyorum ..
Haftada Sadece 300-400 gr Veren Arkadaslar Lütfen Üzülmeyin .. Baslangiciniz Olsa Bile Bu Ufacik Tefecik Grammlar Bile
Yüzünüzde Tebessüm Olustursun Lütfen ..
Biliyorum Daha Fazla Vermek Istiyorsunuz Ama Bide Söyle Düsünün ve Motive Edin Kendinizi ..

Elinize 1.Kutu 500.gr'lik Margarin Alin .. ve Ona Bakin ..
Ne Kadar Agir Ve Cok Görünüyor Dimii ??
Iste Sizin Vucuttan Attiginiz O Haftadaki Kilonuz Iste O Margarin Kadar ..
Yanii AZ degil ..

O Margarin Kutusunu Sevin Benimseyin Ve Kendinizle Gurur Duyun .. Cünkü O Yagi Vucudunuzdan Atmayi Siz Basardiniz ..
Siz Ve O MUHTESEM IRADENIZZZZ

Bana Bu Taktigi Canimm Arkadasim Nur Yüzlüm Gülcinim Ögrettiii
Her Aklima Geldiginde Ciddi Ciddi Buz Dolabini Acip 500.grmlik Margarini Cikarip Elime Alip
Naberr Lenn Margarin Bak Senin Kadar Bi 500gr Daha Verdim Diyip Gülüyorum

Yani Her 100 gr. Bile Biz Diyetteki Basarili Ve Azimli Hatunlar Icin Altin Degerinde ..
Bunu Unutmayin Canlarimmmm ..

canım tabiki olacak artılar sabit kalmalar herşeyi düzeninde yaptığım halde hergün artıları gördüğüm bile oldu yani bu metabolizma işi biraz tuhaf sadece moralini bozma diyebilirim hepimiz yaşıyoruz bunları dönem dönem....

aslında çok doğru söylemişsin burcum bazen küçümsüyoruz 300-500 verdiğimizde ama işte süre uzadıkça insan da yıpranıyor haliyle ben bu durumda az olsun bizim olsun diyorum....

teşekkür ederim canım alışıcaz bizde napalım daha acemiyiz heralde ama öle akıp giderken durunca insan şaşırıo hatamı yaptım die ama bişeyde yapmadım ama metabolizma işi dediğin gibi inşallah yine vermeye başlarım burda olmak çk güzel kendimi çk şanslı hissediyorum ben hemen çöküntü yaşayan bi insanım burda yazılanları okuyunca kendimi motive ediyorum ve sizlerin deneyimleriniz bize yol gösteriyor tekrar teşekkür ederim

aslında çok doğru söylemişsin burcum bazen küçümsüyoruz 300-500 verdiğimizde ama işte süre uzadıkça insan da yıpranıyor haliyle ben bu durumda az olsun bizim olsun diyorum....

Evet Tatlim Insan Zaman Gectikce Ve Verilecek Kiloda Yavas Yavas Azaldikca Yipraniyor Bunu Cook Iyi Biliyorum ..
Bu Bir Baslangictaki Aylarda Bide Sonlara Dogru Oluyor ..

Bu Sözleri Benmi Söylüyorum Diyede Bidaha Okudum Demin Inan Bana ,
Cünkü Kilo Konusunda Öyle Bi Hassasdim Kiii En Baslarda Bunu Derya Ablam Iyi Bilir
Cok Sizlandim Sabit Ciktigim Haftalar Veya Sadece 700gr Verdigim Haftalar
Isyan Ediyordum Birakcaktim Nerdeyse Diyetti ..
Cünkü Hedef Belirlemistim Kendimce Salakca Diyorum Artik ..
Duraklama Dönemlerini Hesaplamadan Hedef Belirlemek En Büyük Hatam Oldu ..

Cünküü Tam 2.Ay Sabit Bi Kiloda Takili Kaldim Ve Veremedim ..
Böylece Hedef Tarihimede Ulasamadim ..

O Yüzden Yeni Baslayan Arkadaslara En Bastaki Önerim Hedef Tarih Sakin Belirlemeyin ..
Ben Belirledim Ve Hayal Kirikligi Yasadim Cünkü Duraklamaya Girdim ..
Sizdede Duraklama Dönemleri Mutlaka Ki Olacaktir .. Bu 2.Ay Olcak Diye Bisey Yok Ama 1.Hafta Bile
Hedef Tarihinizin Sasmasina Neden Olabilir ..

Yavas Yavas Verin Rahat Verin Kafanizda Piskolojinizde Rahat Olsun Lolipop Sekerlerim Benimmm

Menümü yazdığım gibi tamamladım içim rahat yatıyorum bakalım sabaha kaç olacağım 2 gündür canım sıkılıyor 74.8 i görmüştüm ama artışa geçti...

Ii geceler kızlar....

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
çok hastayım sıkı giyinin kızlar havalar soqudu..boqazlarınıza falan dikkat edin...yutkunamıyorum bile...sabah kahvaltı yerine çorba içtim geçmiyor bişey

bu hafta çok güzel kilo vermişim ama sevinecek halim bile yok ...

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...

HOŞGELDİNİZ , nasılsınızzz

menün çok güzel masallah olayı iyi götürüyorsun bence

çok güzel bir fikir evet doğru benim bu haftaki durumum buna uyuyor ne yapalım ya az gitsin ama gitsin bir şekilde

insallah insallah artık oyle olacak heralde

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...

güzel ötesiii maşallahhh

kilo bildirimi

başlangıç 93,6
geçen hafta 83,9
bu hafta 83,3
qiden 600
toplamda 11300
hedef 66,6
beden 44-46
su bol
spor yok

Günaydın arkadaşlar
KK ye hiiiiiiiiiiç giremiyorum en son cuma bildirim yapmışım tekrar bildirimde bulunmak için geldim en azından cuma kontrolünü elimden kaçırmıym şimdilik beni böyle idare edin öpüyorum hepinizi sohbetinizi çok özledim
başlangıç:86.5
geçen hafta:68.0
bu hafta:67.1
giden:900
beden:42
boy:16
7

selmacım hoşgeldin,umarım daha iyisindir canım,çook öpüyorummm
boqazlarım çok fena şişmiş ve çok üşüyorum...gidip yatıyım sabahta kursa gidicem...hepinize iyiakşamlar tatlı rüyalarrr
geçmiş olsun ya ,oralar iyice soğudu herhalde bu sabah daha kötü uyanmışsın canım dikkatli ol.
leslinin 3 millik programında 2. mil yaptıran kadın ne enerjik aman yarabbim ya...
he ,valla o kadını pek beğendim leslie den bile enerjik ama biraz tombilik..
boşver be banucum,diyet için sıkma kendini sen yol yöntem bilen insansın,bak geçmişe nelerle uğraşmışsın,kayra bi iyileşsin hallederiz.....salı günü Allah yardımcınız olsun canım...
sen ne şirine bişisin yaaa...canım benim bu yazdıkların cemicümleye gaz olsun...öpücük öpücük öpücük şekerim

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 63.6
qiden 1800
toplamda 26400
hedef 60...
çok çok iyi yaaaa
DÜZELTİYORUMMM
YANLIS YAZMISIMMM

geçen hafta 82,9
bu hafta 82,3
yanlış yazmamışsın ama iyi vermişsin :)

tebrikler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…