80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz arastirdim simdi
almanlarin yazdigi bir forumda...
krem felan fayda etmiyo, SPOR SPOR SPOR diyorlar, ve 3 litre su. ve masaj rulo gibi birsey varmis masaj yapan, bacaklarinda gezdiriyormusun, onu yaparsan her gün, zamanla gider diolar...

merhaba canim
kolay gelsin sana
iyiyim sen nasilsin

cuma günü büyük ihtimal sinav sonucunu alicam.....
cuma öglen girerim anca 14 gibi.....
kilomuda ozajman bildiririm, ya agliyarak gelirim yada büyük bir sevincle
INSALLAH

kızlar tünaydın, o kadar çok iş vardı ki bir türlü geçmişi okuyamamıştım, neyseki şimdi okudum. Selmacım canım arkadaşım nolur moralini bozma, hemen en tombik fotona ve en zayıf fotona bir bak, tekrar inceleceğini hayal et, inan insan veremiycem dedi mi veremiyor, inanmak, motivasyon çok önemli biliyorsun. sensiz bu platform çok keyifsiz olur.
Serracım Allah acil şifalar versin, kuzucuklarına çok üzüldüm, inşallah çabuk toparlarlar, moralini bozma canım, dualarımız seninle.
Sevdemercim, güzelim sen de sıkma canını, ilgisiz aileler nasıldır bilirim, büyüklük sende kalsın canım, eşinin hatırı var ne de olsa, sen yeter ki kendi keyfini kaçırma, bana düşmez gerçi ama moralini bozma arkadaşım.
Alnağmecim, bak ben demiştim şişlik diye, bu hafta jet hızıyla en az 1 kg vereceksin, regl dönemi hep böyle oluyor. Hem çok özlettin kendini nerelerdesin?

Kızlar dünkü menümü de yazayım:
Sabah: 4 kayısı
Öğle: 6 yk susuz patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt
Akşam: 300 gr. levrek, bol salata
3 lt su+2 bardak iksir+2 fincan yeşil çay
Kızlar dediğim gibi yavaşladı zayıflamam ama bu hafta çok yürüycem, Allahtan okul kapanıyor yürüyüş yapabilicem.
Hepinizi kocaman öpüyorum.

flatliners:
yavas yavas olsun bizim olsun dimi ama :))) ben bu hafta cok ümitliyim 500 gr dan fazla vercem :)

selmam:
cok saol bitanem, dua edin benim icin, en zor iki sinavi yarina koymuslar...

aylin:
positif düsün:) insallah güle oynaya yazcaksin buraya bizde sevinicini paylasacaz canimcim

ders calismaya calsiorum ama olmuor

düsen ucagin haberlerini izledim ve okudum
simid laptopu kapatmasam hic caliscamim:)
afiyet olsun canim

cerencim mujuk caanim, tabiki yoklunu fark ettim merak ettim bebisim

aksam görüsürüz kizlaar

o uçak kayıp değilmiydi ?? düşmüşmü :1shok: çok üzüldüm içinde birde türk arp sanatçısı varmış..senağlama 200 den fazla kişiden ümit kesilmiş çok üzgünm keşke böle üzücü haberler dünyanın hiç bir yerinden almasak :Saruboceq:

merhabaa yine ben, ögle tatilindeydim
simdi 2 biber dolmasi yiyorum ve ayran

lavitamm dualarimiz seninle, sagol insallah bende iyi bir sonucla dönerim

elay ablam evt mynetde okudum bende, afrika brezilya kiyilarina mi ne düsmüs, kayip ucak, bir de türk iste... (

ceren ablamm hosgeldinn, farketmezmiyiz yoklugunuu, coook kisi yok zaten :)

rakibeemm mervemm nirdesin sen kiz :)

canım hoş bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…