80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,0kg
bu hafta 75,6 kg
gidenn: 400 gr
toplamda giden 6.8 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :180 dk.salon çalışması+ 90 dk evde (leslie,mekik,göbek falan)= 270 dk

2 hafta önceki bildirime döndüm geçen hafta 400 gelmişti,bu hafta 400 gitmiş ,hafta içi + 2 yeri gördüğüm için çuan sevinçten ölcem gibi ama 3 gündür 0 kaçamk +ful spor şükür sana Allahım

günaydınnn

başlangıç:90
geçen hafta:65.3
bu hafta:65.4
gelen:100 grr

aysecigim cok güzel bi paylaşım tşkr ederim. ne güzel kilolar vermişler ne güzel vücutlara kavuşmuşlar.
ancak bi kaçı varki kilolu hali daha iyi denecek dercede cok zayıflamışlar. sırt ve kalça kemikleri hatta omuz kemizleri cok göze batıyor ya. görsel olarak hoş degil yani eminim saglık acısındanda öyledir. neyse sabah sabah iyi gaz oldu bana sagol

günaydınlar herkese:

kilo bildirimi:
baslangıc: 90 (deryacım düz gecelim artık hesaplaması daha kolay)
gecen hafta:78
bu hafta:77,3
giden: 700gr
toplamda giden:12,7
hedef:68 (artık 68)
spor: 180dk
boy:178
beden:42

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.2
Giden 500 gr
Toplamda giden 13.8
Spor 60 dk. yürüyüş
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44

Çok şükür bu hafta da hedefime ulaştım, aslında dün menüm harikaydı ama önceki günün kilosundan bir fark olmadı ama hiiiiiç üzülmedim
Böyle böyle gidecek

kızlar bende sizi yeni takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum,insanlar sabah tartılınca daha düşük kiloda çıkarlar ama benim sabah kilom 1 kilo daha fazla çıkıyor var mı aranızda bi fikri olan ya da benimle aynı şeyi yaşayan?

bendeimde sabah ilk kalktıgımda hep fazla çıkar
sen kalktıktan 1 saat sonra tartıl evin içind ebiraz yürü filan
yani normal hareket et wc ye çık bişiy yeme 1 saat sonrada tartıl

günaydınnn

başlangıç:90
geçen hafta:65.3
bu hafta:65.4
gelen:100 grr
bak bide çok almışımdır diyordur 100 gram hiç gram çok sevidim

derya rutine bağladı anacım ,ay sviniyorum sizleri görünce ne güzel,tebrikler canım arkdaşım

ya seninki de cok guzel
ben de dün tam 82,0 dım ve cok ama cok mutlu oldum bugun 81 li bir rakam görürüm diye ama olmadı iste 82,3 çıktım bu sabahta
cok isterdim ki 81,9 diye bir bildirim yapabileyimmmm
ama olmadı
ya ben bu 8 lerdne nasıl kurtulucam neyse gec olsun ama bir daha olmasın hayatımın hic bir doneminde allahım bna bir daha 8 rakamlı bir kilo gosterme yalvarırıımmmmmm
tekrar hamile kalsam bile doğum yaptıgım kilo veya sonrası asla ama asla 8 li olmasın
tamam adım adım gidiyimm ben ama bu 8 lerden kutuluyum artıkkk ilelebettt

ya cok guzelll cokkkk
senin adına bende cok mutlu oldummm

bu ilginc bir durum
cunku dedigin gibi benim her zaman sabah daha az çıkar
ama soyle saatte cok onemli mesela cuma sabah tartıldıgım ve buraya bildirim yaptıgım kilo ile cumartesş sabah işe gitmediğim için evde oldugum ve 2 saat geç tartıldığım kilo bile birbirinden cok cok farklı

en doğrusu takipte sabah aç karnına ve hep belli bir saatte
artık 7 mi olur 8 mi olur bilmiyorum
ama baska bir gun 9 da tartılsam benim rakam daha dusuk cıkıyor ancka gerceği yansıtmamıs oluyor

günaydın herkese...

başlangıç 23 eylül :87.2 kg

ilk hafta: 30 eylül: 86,6 kg

ikinci hafta: 7 ekim gecen hafta 85.0

üçüncü hafta : bugün: 83.8 kg

bu hafta giden 1.2 kg
toplamda giden 3,4 kg

beden 44-46
boy11.72 cm
spor nöbet günleri dışında en az 2 mil leslie

amin İNŞALLAH cok sagol canım ALLAHIM sanada banada tüm isteyen kardeşlerimie hayırlı saglıklı evlatlar nasib etsin İNŞALLAH
AMİN İNŞALLAH cok sagol canım

sabah kalktıgımda 1 bardak maydonoz suyu

sonra 2 bardak ılık su 2 tane kaysı

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatası 2 DİLİM KEPEK EKMEYİ

ara 1 tane armut

öylen 1 kase yogurt 2 dilim kepek ekmeyi

akşam 2 tabak nohut yemeyi karnım cok acık mıştı dayanamadım 2 tabak yedim 1 kase yogurt yarım dilim ekmek bide yeşil salata

spor da gündüz ev işi yaptım akşamda 30 tane mekik cektim

kızlar ne güzel MAŞALLAH ne güzel kilolar veRmişsiniz darısı başıma İNŞALLAH

Son düzenleme:
başlangıç:86
gecen hafta : 76.300
bu hafta: 76.100
giden: 200 gr.
toplamda giden: 9.900
beden:42
boy:1.60
hedef :55
spor: 300 dk.

hepinizii çok tebrik ediyorumm kızlarrrr.........
görüşürüzzzz inşşşşş.

bak bide çok almışımdır diyordur 100 gram hiç gram çok sevidim

derya rutine bağladı anacım ,ay sviniyorum sizleri görünce ne güzel,tebrikler canım arkdaşım

evet cnm bende daha çok almışımdır diyordum ama 100 gr almışım sadece

masumm bu arada ne güzel kilo vermişsin ya çok kıskanıyorum şimdi seni bak bana da destek olun :)

tşk ederimm. iste seninde olur.buradan ayrılma cnm emin ol çok faydası var buranınn

evett yedikleirmi saysam inanmazsınız ama ne hikmetse 100 gr almışım sanırım sabitlemek bu oluyor kiloyu:26::26:
spor bile yapmak istemiyor cnm sanırım bayram sonrası ancak toparlancam ben ne yapıcagımada karar veremeidm monti diyeti yapayımd iyorum ama okadar kuralları var ve yaskalı bir diyettki uyabilirmiyim bilmiyorum:26::26::26:
ben kaçamak yaınca kiloda veremiyorummm hayırlısı bakalımm

amin İNŞALLAH cok sagol canım ALLAHIM sanada banada tüm isteyen kardeşlerimie hayırlı saglıklı evlatlar nasib etsin İNŞALLAH

AMİN İNŞALLAH cok sagol canım

hoşgeldin.....

sevdacım öpüyorummmm

Selam Kizlaaaar

Kilo Bildirimi

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74
Bu Hafta: 73.2
Giden: 800 gr
Toplam Giden: 14.8
Ilk Hedef: 65
Boy: 168
Beden: 40
Spor: 90 dk

Oleyy Oleyyy Kendi A$tim Sonundaaa

Kilo Veren Herkezi Tebrik Ediyorummm ..Veremeyenler Üzülmesin Haftaya Sizde Verirsiniz Insallah

düm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?

düm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?

Mate Cayini Bende Tüketiyorum Canim
Ben Alistigim Icin Tadini Begeniyorum
Bazen Yesil Cay Ile Karistiripta Iciyorum ..
Devamli Kullanildigi Zaman Kilo Vermektede Oldukca Faydasi Dokunuyor ..
Ekstradan Kalori Kaybi Yapiyor Vucutta .. Ve Aclik Hissini Gidermektede Yardimci Oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…