kızlar bende sizi yeni takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum,insanlar sabah tartılınca daha düşük kiloda çıkarlar ama benim sabah kilom 1 kilo daha fazla çıkıyor var mı aranızda bi fikri olan ya da benimle aynı şeyi yaşayan?
bak bide çok almışımdır diyordur 100 gram hiç gram çok sevidimgünaydınnn
başlangıç:90
geçen hafta:65.3
bu hafta:65.4
gelen:100 grr
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.2
Giden 500 gr
Toplamda giden 13.8
Spor 60 dk. yürüyüş
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44
Çok şükür bu hafta da hedefime ulaştım, aslında dün menüm harikaydı ama önceki günün kilosundan bir fark olmadı ama hiiiiiç üzülmedim
Böyle böyle gidecek
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,0kg
bu hafta 75,6 kg
gidenn: 400 gr
toplamda giden 6.8 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :180 dk.salon çalışması+ 90 dk evde (leslie,mekik,göbek falan)= 270 dk
2 hafta önceki bildirime döndüm geçen hafta 400 gelmişti,bu hafta 400 gitmiş ,hafta içi + 2 yeri gördüğüm için çuan sevinçten ölcem gibiama 3 gündür 0 kaçamk +ful spor şükür sana Allahım
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 73.2
Giden 500 gr
Toplamda giden 13.8
Spor 60 dk. yürüyüş
Hedef 68
Boy 1.77
Beden 44
Çok şükür bu hafta da hedefime ulaştım, aslında dün menüm harikaydı ama önceki günün kilosundan bir fark olmadı ama hiiiiiç üzülmedim
Böyle böyle gidecek
kızlar bende sizi yeni takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum,insanlar sabah tartılınca daha düşük kiloda çıkarlar ama benim sabah kilom 1 kilo daha fazla çıkıyor var mı aranızda bi fikri olan ya da benimle aynı şeyi yaşayan?
günaydınnn
başlangıç:90
geçen hafta:65.3
bu hafta:65.4
gelen:100 grr
amin İNŞALLAH cok sagol canım ALLAHIM sanada banada tüm isteyen kardeşlerimie hayırlı saglıklı evlatlar nasib etsin İNŞALLAHbencede 1600 le başla baktın verdirmiyor 100 daha düşersin. ama en cogundan baslıyarak kendini ölçmen en dogrusu ileride daha rahat kısabilmen için. zaten kilo vermen durdukca düşürürsün. yada yeni basladıgın için diyorum hiç girme bu hesaplara güzel ve dengeli menülerle devam et baktın farklı yöntemler arıyorsun ilerde ugrasırsın kalori sayımı ile falan
menün güzel canım akşamki kaçamaklarıda görmüyorum alışma dönemleri bunlar. ancak aklında olsun hani canının cok istedigi bişey olursa gündüz yemeye bak. akşama sadece meyva veya süt iç acıkırsan. buarada hoşgeldin canım. dün yazacaktım sana unutmuşum. rabbim saglıklı bi cocuk nasip eder inş canım. bende bebiş yolu gözleyenlerdenim
AMİN İNŞALLAH cok sagol canımya dusunuyorum hep dusunuyorum hatta baska bir dusuncem yok diyebilirim ama seytan beni ele geciriveriyor bilincsiz bir tuketim soz konusu bende
anlamıyorum zaten anlasam bu hallerde olmazdımmmm uzuluyorum cok kendime kendi kendimi sabotajlarıma
ama gercekten desdek ve uyarılarınızla cok yardımcı ve yanımdasınız
bu sabah da tartıda dune gore 800g eksik cıktık ben hic anlamıyorum nasıl oluyor
ama cok motive oldum ve bu gun cok dikkat ediyorum ki yarın bildirimime yanısısın azıcık bisi de osla diye
burası oyel guzel ve yardımcı bir topic ki nazar degmez insallah
bu vesileyle kk yoneticilerine de teşekkur ediyorum bu ortamın devamlılıgın ısağlayan teknik desteği verdikleri için
bol reklammmmlar dilerim kendilerine
ya haklısın ama kendimi tutamıyorum ki diyetisyen yerine benim psikolaga gitmem lazım bu davranıs bozukluklarımdan dolayı
ya eğer ayda 3 kilo verebilsem her ay düzenli olarak cok basdarılı olabilirim bu diyet yolculugunda
yani haftada düzenli 750g kaybetmek bence bir basarı hikayesidir
ya iyi yapmıssınız kusmekle, bende yıllar once hayırsız ve gereksiz kuzenimin dangalakca lafı yuzunden agzının payını verip her turlu gorusmemi de o gun bugundur kestim
oncedne konya da yasıyordu simdi de bingol de o yuzden benden mumkun oldugunca uzak olsun asla gormek istemem kendisini hala
aminn bu arada kilomuzu koruyalım en azıondan geri donus yasamayalımmm
sen kilonun%10unu kaybetmissin emin ol bu seni zaten farklı bir insan yapmıstır
kendine guven ama onlarla diyet konularını hic konusma
knusmalarına fırsat verme
cunku cok zayıfladın deseler yemek isteyeceksin
sonra diycekler kii bak dikkat et gene geri alacaksın
yani ceneler hic susmaz sana bu laflar soyleyenlerle sne basedemezsin iyi veya
öncelikle insallah saglıklı ve mutlu bir sekilde bebegine tez zaman da kavus canım
listen bence guzel gayet saglıklı
ya bununla ilgili ayrı bir topic acalım biz
nasıl intikam alınır diye :)
ayıpp yaa millet saşırmıs herkes dönsün kendine baksın
bence süperrrrrrrrrrrrrrrrr bir menü olmuss
az kaldı azzz
olacak bu issss
belli yaniii
ya tülinn ben yapamadım bir turlu ciden o kadar yararlı mı inanamıyorum gercekten
cok guzelll cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
takipcinimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam cnmm
ben gelirim vallahi
ya belki ben,m adımı goruyorusn ama acık sadece donup bakamıyorum pek
iste bir bunları okuyup cevap yazabiliyim o da sabahtan beri ancak
ya bende haftaya bir gayret 2 kilo vermek istiyorum ama bakalımm
yoksa bayram daki 78li bir seyler hedefimi göremiyeceğimmm
bak bide çok almışımdır diyordur 100 gram hiç gram çok sevidim
derya rutine bağladı anacım ,ay sviniyorum sizleri görünce ne güzel,tebrikler canım arkdaşım
masumm bu arada ne güzel kilo vermişsin ya çok kıskanıyorum şimdi seni bak bana da destek olun :)
bak canım o kadar sıkıntı içinde hiç de kötü değil sonucun...öyle güzel kilo vermişssin bana düşmez sana uyarıda bulunmak ama sen diyete takılmasan da spor yapabilsen biraz hem kafan dagılırdı...
amin İNŞALLAH cok sagol canım ALLAHIM sanada banada tüm isteyen kardeşlerimie hayırlı saglıklı evlatlar nasib etsin İNŞALLAH
AMİN İNŞALLAH cok sagol canım
başlangıç:86
gecen hafta : 76.300
bu hafta: 76.100
giden: 200 gr.
toplamda giden: 9.900
beden:42
boy:1.60
hedef :55
spor: 300 dk.
hepinizii çok tebrik ediyorumm kızlarrrr.........
görüşürüzzzz inşşşşş.
düm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?