evet cnm bende daha çok almışımdır diyordum ama 100 gr almışım sadece
tşk ederimm. iste seninde olur.buradan ayrılma cnm emin ol çok faydası var buranınn
evett yedikleirmi saysam inanmazsınız ama ne hikmetse 100 gr almışım sanırım sabitlemek bu oluyor kiloyu:26::26:
spor bile yapmak istemiyor cnm sanırım bayram sonrası ancak toparlancam ben ne yapıcagımada karar veremeidm monti diyeti yapayımd iyorum ama okadar kuralları var ve yaskalı bir diyettki uyabilirmiyim bilmiyorum:26::26::26:
ben kaçamak yaınca kiloda veremiyorummm hayırlısı bakalımm
hoşgeldin.....
sevdacım öpüyorummmm
Mate Cayini Bende Tüketiyorum Canim
Ben Alistigim Icin Tadini Begeniyorum
Bazen Yesil Cay Ile Karistiripta Iciyorum ..
Devamli Kullanildigi Zaman Kilo Vermektede Oldukca Faydasi Dokunuyor ..
Ekstradan Kalori Kaybi Yapiyor Vucutta .. Ve Aclik Hissini Gidermektede Yardimci Oluyor ..
HOŞGELDİNİZ , nasılsınızzz
menün çok güzel masallah olayı iyi götürüyorsun bence
çok güzel bir fikir evet doğru benim bu haftaki durumum buna uyuyor ne yapalım ya az gitsin ama gitsin bir şekilde
insallah insallah artık oyle olacak heralde
güzel ötesiii maşallahhh
selmacım hoşgeldin,umarım daha iyisindir canım,çook öpüyorummm
geçmiş olsun ya ,oralar iyice soğudu herhalde bu sabah daha kötü uyanmışsın canım dikkatli ol.
he ,valla o kadını pek beğendim leslie den bile enerjik ama biraz tombilik..
boşver be banucum,diyet için sıkma kendini sen yol yöntem bilen insansın,bak geçmişe nelerle uğraşmışsın,kayra bi iyileşsin hallederiz.....salı günü Allah yardımcınız olsun canım...
sen ne şirine bişisin yaaa...canım benim bu yazdıkların cemicümleye gaz olsun...öpücük öpücük öpücük şekerim
çok çok iyi yaaaa
yanlış yazmamışsın ama iyi vermişsin :)
tebrikler canım..
teşekkür ederim kızlar...biraz önce kurstan geldim...simit aldım bir tabak dolusu çeçille birlikte yedim...boqazlarımada iyi geldi daha rahat nefes alıyorum şuan...ama sanki ilerleyen günlerde boqazlarımın aqrısı dahada artacak gibi...kulaklarıma iqneler batıyor sanki...
canım hemcınslerım en sonunda sızı buldumm:))) benım kılomda 80 aranıza hemen benıde alın sevkatınızı gosterın bugun dıyetımın ılk gunu hemen bılgılerımı yazıorum 168 boy 80 kılohedef 60 kızlar acılen zayıflamam lazım cunku sevgılım benden 10 kılo zayıf ananmıorum yaaa nerden baslamalıyım neler yapmalıyım callsıorum bu arada hafta sonlarıda dersane kpss :) zaten basıma bu allahın cezası kpss dert oldu 3 yıldır hazırlana hazırlana 48 lerden 80 e fırladım balon gıbı oldum yaaa dalga gecıolar benle ne oldun dıye bende dedımkı sız durun benım hemcınslerım bana destek verır
hoşgeldiniz...ben de 3 haftadır buradayım ve çok faydasını görüyorum. herkes günlük menusunu içtiği su ve yaptığı sporu paylaşıyor ve cumaları da kilo bildirimi yapılıyor...geçmiş sayfalarda menuleri görebilirsizniz. ben daha yeniyim ama 20 kg ve üzeri veren arkadaşlar var hepsi de büyük destekçi ve bilgili ama hiçkimsenin amacı az zamanda çok kiol vermek de değil ben mesela daha önce verdiğimden de fazlasını geri almış bir insan olarak artık çok daha dikkatliyim..kolay gelsin..
merhaba kızlar...
bugün okuldaki bayan arkadaşlarla fasıla gitcez.. ama bende moral neşe yok.. benden 4 yaş küçük sevgilim var aynı şehirde ailesiyle kalıyo... tek erkek ailede.. bir alt sokağında oturuyorum bende.. annesi babası tanıyo beni. 1 senedir çıkıyoz 4 5 kere ancak beraber uyuduk.. bunun birincisinde annesi komşusunu alıp saat 2 de kapıyı açtırana kadar çaldı. sonuncusu da 2 gün önce annesi o çıkana kadar kapının önünde bekledi.metresinin yanından kocasını almaya gelmiş kadınlar gibi yani... kendimi kötü hissettim yaa.. şimdide iki gündür bağır çağır kavga ediyolarmış evde sen nasıl orda kalırsın die. (kadın evimin yedek anahtarını 3 ay önce ondan aldı bizimkinede yok kızın evine yokken gidersin bilmem ne kandırmış bizimkini) sinirden çatladım.. bağırdım bende pasif olma sen erkeksin gel diyince gidiyosun, sen yeterince tepkini ortaya koysan bende rezil olmam dedim. kızdı tabiki meğerse onun okuluna giderim rezil ederim onu demişler anne ve baba.. düşünsenize at gözlük bu yaa( aradım annesini benle ne alıp veremediğiniz var dedim okula gelmek istiyorsanız buyrun gelin 1 e kadar okuldayım ben siz yakıştırıyosanız kendinize ben karşınıza çıkmaya hazırım dedim.. evime gelip kapıyı çalıyosunuz dedim ne dese beni kızı kadar sevmiş çevre yanlış anlamasın diyeymiş saat 2 de kapı çalınca yanlış anlamazlar zaten... bende dedimki oğlunuzu bu kafdar boğmayın beni kullanarak onu tehdit etmeyin hakkınız yok dedim. çıldırdı uzun süredir sabrediyomuş ben onun annesimiymişim annesi yaşındaymışım annnelik mi yapıyosun sen ona , senin her dediğimden haberin var dedi. ben de sıkmasanız onu o da bana gelip anlatmak zorunda hissetmezdi dedim..ayh yaaa rahatlayamadım terbiyemi bozmayım diye kadının hakaretini işittim bide telefonda sadece bağrıştık yani...dediğim dedik sizin yüzünüzden evimi taşıyacağım ben dedim yeter artık dedim tın tabii... şimdi ne oldu oğluyla aralarında bilmiyorum ama siz söyleyin yaa 1 yıldır sabrediyorum kendimi şey gibi hissetmeme sebep oluyo kadın..
evlilik öncesi bu kadar yüz göz olman iyi olmamaış tabi
fikirleirni degiştiremezsin tabiki
birazdaa burada arkadaşına iş düşüyor yanii
sabah
1 kahve ile güne başladım
kahvaltı
2 yumurtadan salamlı omlet,2 küçük dilim çavdar ekmeği, az peynir,vişne reçeli-nutella biraz
(kahvaltı kızımla bizim menümüz tek başıma yemedim omleti )
ben dün öğle yemeği yememişim akşam hatırladım
ara:kahve 1 çilekli lokum
akşam:
1 tbk taze fasulye z.yağlı ,1 dilim tb ekmeği,yoğurt
ara: yarım fincan kahve
işte kimse yok inlere cinlere konuşuyom nerdesiniz yaaaaaaaaa
kızlar nasılsınız.
dünkü menümü yazıyım
sabah maydonoz kürü 1 bardak
sonra 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmeyi
1 tabakta domates salatası
öglen
2 tabakn tavuk suyu şehriye corbası
1 kase yogurt
1 tabak yeşillikli salata
akşam
1 tabak kuru fasülye
bide salata
cayın yanına eşim tatlı uzattı şu eti cinlerden onlardan dayanamayıp bi tane yedim 2 kaşıkta irmik helvası bunlar biraz fazla oldu ama napım kıramadım eşimi
kızlar bide 2 saat yürüdüm taksit yatırmaya gittim dönüşü arabaya binmedim yürüdüm
yola cıkan arkadaşlar varmış hepsine hayırlı yolculuklar güle güle gidin gelin İNŞALLAH
Günaydın kızlar, dün gece bakım gecemdi bu 2. haftam..Bakalım 2 ay filan yapayım da çok merak ediyorum işe yarayacak mı..Bir yandan da takı tasarımla uğraştım bir bileklik yüzük takımı bitirdim..i
Dün çok sinirlerim bozuktu ve bir sürü abur cubur yedim, sonra oları yedim diye akşam yemeği yemedim, sadece kuruyemiş yedim biraz.
Veeee sabah tartı 73.2 dedi aaaaaa dedim ben de
Nasıl korkmuştum nasıl, bugün çok sağlam menü yapmam lazım, cuma günü eşim gidecek 5-6 gün yok dükkanda gene saçmalayacağım mecburen, o yüzden son günlerim bunlar bu hafta ne kadar versem kar...Umarım en az zararla atlatırım önümüzdeki haftayı..
günaydıınn kızlar,
sabah banda çıkmayı hiç gözüm yemedi bende 2 mile leslie yaptım.
kahvaltımı yaptım , normalde kullanmam ama cnm çekti bi s.gara tüttürdüm
okul saatine kadar tembellik yapıcam biraz . karı koca evi nasıl bu kadar dağıtıyoruz anlamıyorum. sabah düzeltiyorum akşam yine dağıtıyoruz dağınık kalsın:))
biraz müge anlıyı izliyim bakıyım sinir sistemimin dayandığı yere kadar:)))
cnm anasınıfında olsam nöbet yine yok ama bağımsız anaokulundayım ama yine devlete bağlı.
çocukların okula gidiş geliş saatlerinde kapıda duruyoruz işte.
cnm eşin geldimiiiii gözün aydıııınnn.
nilgün eşin gelmiş gözün aydın canım.
ya kızlar nihal yok ortalarda en son tatile gitmişti sanırım ama bayadır görünmüyor hbri olan varmı?
sabahtan oturdum pc ye kalkamadım. işler beni bekler. kalkıyım artık
deryam senin alıntın çıkmadı basamadım herhalde ,ya kızlar ben bak şimdide olduğu gibi yanlız kalıyorum buara işler güçler derken kimse gelemiyo yanlız kalıyom sonra sitem ediyorum,ama çok sıkılıyorum napıyım,vala gidip bir topik daha bulcam geyik topiği diye ...artı çıkıyorum ben çok bozuğum bakın delircem yakında okadar spora yuh ya yuhhhh
bence iremcim iştahın kaçsada bir dilim ekmek,az peynir dalan kahvaltını et ki öğle protein,yad sebze yiyebil ki akşam acıkmayasın ...atlama öğün atlama valla gitmez kilocuklar sonraaaaaaaaaa
sabah:1 yağsız domatesli omlet
sade kahve
yarım tabak taze fasulye ,1 lokma hashaslı ekmek,pul biberli yoğurt 4 kaşık
bu arada 3 gündür yeşil çay yada form çayı iksir yapıyorum 1 litre suya yazmamıştım haber veriyim dedim şimdi ben b-fite gidiyom bugün platesde var,görüşüz akşama
kızlar hakketten pek bi yavaş ilerliyoruz son günlerde. herkes yogun sanırım.
bende yakın zamanda kış temizligine kalkcam inş. ön hazırlık yapıyorum
bugün bütün bahartları bosaltıp kaplarını makineye doldurdum yıkadım.
küçük cam kavonozlar oluyorya turşu, salça vs aldıgımız birikmiş bi sürü. onların ön kısmındaki markaları temizledim yıkadım.
aklınıza gelebilecek bütün bahartaları topladım onlarada.
2 tane baharat takımım oldugu halde bu cam kavonozlara daha neler neler girdi. bi rafa dizdim hepsini tertemiz hepsi elimin altında oldu.
yarında şu yazlık kışlık işine girişebilirsem eger ince işler bitiyor inş.
ay ben hiç sevmiyorum bu yazlık kışlık işini. bahartalar daha eglenceliydi
ben diyetisyenle kilo verdiğim dönem boyunca öğünlerim mesela öğlen
ne istersen 5 kaşık ve salata şeklinde idi..çok nadir sadece sebze yemeği gibi belirlemelr vardı. mesela bu 5 kaşık olayında istrsen 5 kaşık makarna istersen 5 tane köfte olabliyorsu..tabi ben doymak için genelde ızgara köfte tavuk falan tercih ediyordum..şimdi düşününce 5 kaşık pataes kızartması ile taze fasülye kalori olarak aynı olmaz herhalde ama bi şekdle uygun kaloride dengeleniyodu herhalde..şimdilerde kalori hesabı yapmıyorum..
aynada göbeğim beni mutsuz etse de bacaklarımın kalınlığı dehsete düşürse de durmak yok yola devam... asıl istediğim kıyafetlere giremesem de bazı pantolonlarım tekrar olmaya başladı o kadar kilo vermemişimdir ama leslie nin faydası olablir diye düşünüyorum. ah Allahım bir 78 olsam da tekrar diyestisyene gitsem.. kendime mor bir gözlük aldım insallah çok abartı durmaz..gidip gözlüğümü alayım..aksam a görüşürüz..
Arkadaşlar selam, ben klube yeni üye oldum. Kilom 89 hedefim 1 ayda 6 kilo. Nasıl 1 diet önerirsiniz? 2-3 gündür her akşam yarım saat tempolu yürüyorum, normal yememe rağmen ertesi günler yoğun bir şekilde açlık hissi oluyor. Sebebi nedir acaba? teşekkurler!
sabah:1 yağsız domatesli omlet-2 dilim çavdar ekmeği,az peynir
sade kahve
yarım tabak taze fasulye ,1 lokma hashaslı ekmek,pul biberli yoğurt 4 kaşık
ara :yapamadım b-fit çalışması vardı
akşam 1 porsiyon orman kebabı,1 dilim çavdar ,1 dilim tb ekmeği,marul salatası,yoğurt
ara:bilmiyorum meyve ve kahve olur kesin...
sıvı:1 litre su+ 1 litre mate ve kiraz saplı for çayından yapılmış iksir sodalı....
spor 2 mil lesli+ 8 dakika göbek çalışma+ 45 dakka b-fit
İyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm:
ballı,limonlu ılıksu
sabah:1 dl tb ekmeği,3 dl salam,1 dilim beyaz peynir,3 zeytin,1 kupa limonlu yeşil çay
ara:2 kuru kayısı,1 kupa sütsüz şekersiz nescafe,1 tane acıbadem kurabiyesi
öğle:4 tane ızgara köfte,yarım domates,4 tane acı biber,1 ayran
ara:10 tane çiğ badem,1 kupa limonlu yeşil çay
akşam:3 yk z.yağlı taze fasülye,80 gr limonlu,pulbiberli ton balığı,3 kaşık yoğurt
ara:1 çay bardağı süt içeceğim
su daha 1,5 lt oldu inşallah uyuyana kadar 3 olacak
3 mil lessli ve start it up yapacağım 2 saat sonra
bu sabah eşim beni 6.30 da uyandırdıbiraz erken oldu ama çabuk ayıldım
kahvaltıyı birlikte yaptık,kursa gidene kadar da temizlik yaptım biraz da ders çalıştım
eşim nöbetçi bu akşam,uyuyana kadar bütün saatlerim KPSS ye ait
sabah
4 kayısı
1 bardak süt
ara
5 badem
öğle
4 sarma
4 kaşık kısır
1 kase yoğurt
akşam
avm de salata tabağı her türden....
ara
1 meyve ama karar vermedim
su 1.5 içtim 3 e tamamlayacağım
1 form çayı
2 yeşilçay....
spor yok bol koşuşturma....
bugünkü menüm (turuncu turuncu sonunda):
sabah:
2 t.b.ekmegi
2 taneaz tere yagında kızarmış peynir
yarım domates
ara:
10 badem
öglen:
1 yeşil elma
1 mandalina
1 bardak tarçınlı sıcak süt
ara:
1 çilekli activia
akşam:
1 tabak z.yaglı bamya
1 kase yogurt
ara:
1 meyva yerim
1 form çay
bol su
leslie 2 mil
benim benüm :
5-12 arası uyku
uyanınca bir tane kayısı bir tane incir
bir adet aktivya ananaslı
2 mil leslie
sonra 2 tam tahıllı ekmek üzerine kaşar ve birer dilim sucuk ile fırına verip yedim ve taze meyve suyu
ara:6 badem
ara:5 fındık
aksam 17.00 da domates çorbası ve azıcık ekemk
ara:5 badem
aksam 19.30 fırında hindi 2 kqaşık yoğurt
aslında tavuk aldığımı sanmıştım dikkat etmemişim hindi almışım aynı şekilde fırında yaptım güzel oldu
2 litres su ve 3 yeşil çay tarcınla
belki akşam süt içerim...
kızlar twitteri olan varmı????
ben biara bi merakla açmıştım da pek sarmamıştı.
sanırım ben pek çözemedim. yada tanıdık kimseyi bulamadıgımdan sıkıcı geldi.
birde herkes birbirini nasıl takip ediyor. yani biri bişey diyor herkes biliyor. herkesmi fallowlamış canım aynı kişiyi.
aman cok uzattım. hesabı olan varsa bana msj atsın
Canım başlamadan bir hafta önce filan fotoğraflarım olduğu için tekrar çekmeye gerek duymadım bakalım 2. haftam bitti işte..Saçlarımda ne yumuşama, ne parlama bir değişiklik yok ama en az 2 ay yapılması gerekiyormuş tabi düzgün sonuç almak için...1,5 ay sonra paylaşırım önce sonra fotolarını
Haklısın baştan yenilgiyi kabullenmek gibi oldu benimkisi ama bak samimiyetle söylüyorum sabah 9 gece 1 kafede durunca delirecek gibi oluyorum gerçektenBaşka yerde çalışıyor olsam öyle yaparım ki zaten buraya da zaten meyvedir, yeşilliktir getireceğim ama söz veremiyorum, cidden çok sıkıntılı bir durum
Eskiden kahvaltı bile yapmaz börek filan yerdim ama onu yapmayacağım düzgün kahvaltı edeceğim, kısaca elimden geleni yapacağım söz..
Sağol ayşecim, daha devamı gelecek bilekliklerin, beğenmene çok sevindim
bulaşıkları yıkarken bi size bakıyım dedim de herkesi kahve manyağı yapmışım hehehe :)))
çok kalamıycam ,kızım babanesinde kocişle yanlızım,işler bitti yarına bildirim var ,artık bişi yemem evde kahve bitmiş hiç bişi istemiyor canım neyse kocişin yanına gideyim ben kaçar anlarsınız ya
slm herkese
MERHABA ABLACIKLARIM
yorucu bir günün ardından beyza menü bildirimi yapmaya geldi
uyanınca:bol su
KAHVALTI:
-bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir ve ezme
-bir ince dilim salam
-1 küçük bardak tarcınlı süt
ara:1 kuru kayısı
ÖĞLE:
-yarım kepçe domates corbası
-avuc içi kadar şinitzel,10 patates kızartma
-bir kaç çatal fasulyeli salata
ara:1 kuru kayısı 1 kuru erik
ara:1 kuru kayısı,1 kuru erik,5 fındık içi
AKŞAM:
-Yarım kepçe domates corbası
-avuc içi kadar şinitzel
-2 yemek kaşığı yogurt
ara:1 mercimek köfte
2 bardak yeşiçay içtim şimdide suyumu 2litreye tamamlamaya calışıyorum.
deli gib yürüdüm deli gibi
bir kaç durak önce inip yürümeyi okuldan eve yürüyerek gelmeyi alışkanlık haline getirdim çok mesudum
ya aslında şinitzel yemek istemezdim sonucta yağlı ama mecbur kaldım okulda yedim öğlen ve akşam birde karbon degerlerini daha cok dikkate aldıgım için çok önemsemedim.
3-4 gündür wcye cıkamıyorum kuru kayısı yiyorum yeşilçay içiyorum bol bol da su ama nedense tıkandım.tabi ona ramen tartıda eksik cıkıyorum
selam kızlar, biraz derse ağırlık verdim giremedim.geçmişe bakmadım. umarım herkes iyidir
füsuncum sen çoktan hakkettin mantıyı bence afiyet olsun...
cuma da sen varsın hadi bakalım boş bırakmayalım buraları...
canım bi faydamız olabildiyse ne mutlu bize senin adına inan çok seviniyorum spor olduğu zaman kesinlikle daha ii sonuçlar alınıyor kilo vermenin yanı sıra incelme şekillenme de cabası tabikiii...
bende spor salonuna başlayacağım karar verdim ben okula giderken bi arkadaşım beni kapıdan alıyor kapıya bırakıyor akşamdan spor için çantamı alıp arabaya bırakacağım ve okul dönüşünde daha eve gelmeden salona gideceğim aslında salon çok yakın 5 dakika evime ama eve girince insanın çıkası gelmiyor heleki nöbet sonrası günlerde veya full 6 saatten sonra ...
ama böyle düşündüm bakalım 3 te çıkıyorum 3.30 da salonda olurum gittiğimde 1.5 saat kalsam 5 te evde olurum kızıma annem bakıyor zaten haftada 4 gün gitsem süper olur....
canım form çayı içsene bak kayısılı iç süper sonuç.....
selma ablacım hoşgeldin....
selam kızlar,
akşam okuldan çıktıktan sonra eşimle buluşup avm ye gittik. aslında ayakkabı ihtiyacımız için gittik ama ayakkabı almadık, beğenemedik o kadar ayakkabı içinden. sonra ben trençkot aldım kalça altı. tabi böyle şeyler alırken normalde xxl alırdım dizlerime kadar uzun olanları alırdım ama ilk defa kısa bir trençkotum oldu hemde xl:)) birde çanta aldım.
eve gelince koltuğa yapıştım yorgunluktan resmen. biraz öncede duşumu aldım iyice mayıştım:))
menümü bildireyim ama bugün 2 öğün oldu okulda kek vardı çocukların yanındada başka bişey yiyemiyorum tabiki mecbur öğleyi pas geçtim.
sabah: peynir, zeytin, biber, 1 dlm ekmek
öğlen: 1 tane kuru kayısı
akşam: 2 kepçe şehriye çorbası, 4 yk yoğurt ( karşımda löp löp döner yiyen bir kocaya rağmen)
biraz öncede yeşilçay içine çubuk tarçın attım lezzetli oldu, beğendim.
ayy çokk merak ediyorum ne kadar vermişim. sabah 20 dk. spor yapmıştım bugün az oldu ama napalım.
maşallah bayağı iş halletmişsin cnm. süslü süslü aldığım baharatlıkları bende kullanmıyorum kenarına köşesine toz giriyor sinir oluyorum. cam küçük düzlerden aldım arada bir siliyorum yıkanmış gibi oluyorlar. misafir gelmeseydi kışlıkları çıkarıcaktım, yazlıkları kaldırıcaktım. belki pazar günü yaparım.
cnm yeni başlayan herkezde olur. geceleri uyuyamazdım açlıktan, baş ağrım olurdu. ama zamanla vücudun alışıcak . ben ilk başladığımda temmuz- ağustoz zamanıydı tabi evdeydim tatildi 3 ana 3 ara öğün yapıyordum azar azar süper oluyordu meta. hep hızlı oluyor. ama şuan 2 öğün 3. öğünde okulda çıkan şeye bağlı. eğer evdeysen 3+3 yap sporda yapıyormuşsun ne güzel. iyi diyetler cnm
Deryacım benim kocamda haftaya pazartesiden itibaren yok şehir dışına gidiyor , bende annemlere tabi bende senin gibi korkuyorum . evdeki düzenin yerini hiçbişey tutmuyor cnm.
leslinin 3 millik programında 2. mil yaptıran kadın ne enerjik aman yarabbim ya...
iyi akşamlar kızlarrrrrrrr.......
ilk bir kaç sayfa okuyabildim herkeisn keyfi yerindedir umarım.
elaycım geçmişten alıntı yapmışsın vallahi ozmanlar 65 hayaldi benim için ama şimdi bunu begenmiyoruz:44::44::44::44:
anneme gittim ama hiç keyfim yok salı günü şu ameliyat bi ols agünler bi geçseydi başka birşey istemiyorum şimdilik,dün manikür yaptırdım saçlarıma maşa yaptırdım kaş aldırdım accık kafam dagılsın diye ama ıhhh olmuyor yaa hayırlısı bakalım az kaldı günlerr
diyet miyet hak getire neler yedim nelerrrrrrrrrrr
yarın tartılcam bildirimde yapcam kaç kilo artıdayım bilmiyorum açıkcası takmıyorumda
ama bayram sonunda monti diyeti yapmaya karar veridm yada bayram önceis olanilir bilmiyorum ama
anladımki benim bü,nyem 5 gün sıkıp birgüna zcık fre verince,herşeydne az az yiyinc ekilo veremiyorum benn
monti ile kalan kilollarımdan sıyrılırım umarım cesaretim yoktu aslında ama böle yerimde saymakta beni deli ediyor glismin endeksi dengeleyinc ekilo verebiliyorum ancak
kışında nasılsa daha kolay diyet yapmakk çok etkilemez yasaklar........
sevdacım
bi çay paylaşmışsınn bu çay çok modaydı geçen yıllarda ama içinde zencefil filan yoktu sanırım
yeşil çay atalım dmeiş birisi bunun içine ama bence atmayın çünkü
bütün bitkileir bir arada içmeyin ,arada dgeiştirmek lazım bünye alışınca
bi süre bunu için daha sonra yeşil çay için filan meselaaaaa
selam kızlar 90 küsürlerden 60 lara dğşenleri gördükçe acaba diorum bende 65 olurmuyumki ama inanamıyorum olmazda heralde kaçamak falan yazmışsınızda yinede bence herkez iii dikkatli yani bende bu günkü menümü yaziiimm
sabah:1dilim k.ekmeği peynir domates ve maydonoz
öğlen:z.y.taze fasülye ve domates
ara:4 kayısı ve iki ceviz
akşam :bir tabak barbunya iki kaşık pilav salata
ara:1 t.k keten tohumu ve yoğurt
3 lt su çay ve trk kahvesi içtim ama o şekerliydi
hergün tartılıyorum hep 200 300 eksi oludu bu sabah kalktığımda aynıydı kilom şaşırdım daha kaçıncı günüm hmn durdu çk üzüldüm ama ısrarla devam edicem inşallah sizleride okuyunca dahada gaza geliyorum hadi hayırlısıı
Iyi Geceler Kizlar Nasilsiniz Bakimmmm
Bugünkü Menüm
Kahvalti:
Pirinc Lapasi
1.Fincan Sade Kahve
1.Domates
Ara: Yarim Yesil Elma
2.Ci Ara: Elmanin Diger Yarisi
Öglen:
1. Dilim Ekmek
1.Porsiyon Acili Mantar Sote
Ara:
Meyveli Diyet Yogurt
Aksam:
2.Mandalina
Spor Yok..
2.Litre Zar Zor Su Tükettim ..
Bide Nacizane Bi Diyecegim Olacakti , Yanlis Anlasilmazsa Sevinirim Ki Yanlis Anlasilmasinida Istemiyorum ..
Haftada Sadece 300-400 gr Veren Arkadaslar Lütfen Üzülmeyin .. Baslangiciniz Olsa Bile Bu Ufacik Tefecik Grammlar Bile
Yüzünüzde Tebessüm Olustursun Lütfen ..
Biliyorum Daha Fazla Vermek Istiyorsunuz Ama Bide Söyle Düsünün ve Motive Edin Kendinizi ..
Elinize 1.Kutu 500.gr'lik Margarin Alin .. ve Ona Bakin ..
Ne Kadar Agir Ve Cok Görünüyor Dimii ??
Iste Sizin Vucuttan Attiginiz O Haftadaki Kilonuz Iste O Margarin Kadar ..
Yanii AZ degil ..
O Margarin Kutusunu Sevin Benimseyin Ve Kendinizle Gurur Duyun .. Cünkü O Yagi Vucudunuzdan Atmayi Siz Basardiniz ..
Siz Ve O MUHTESEM IRADENIZZZZ
Bana Bu Taktigi Canimm Arkadasim Nur Yüzlüm Gülcinim Ögrettiii
Her Aklima Geldiginde Ciddi Ciddi Buz Dolabini Acip 500.grmlik Margarini Cikarip Elime Alip
Naberr Lenn Margarin Bak Senin Kadar Bi 500gr Daha Verdim Diyip Gülüyorum
Yani Her 100 gr. Bile Biz Diyetteki Basarili Ve Azimli Hatunlar Icin Altin Degerinde ..
Bunu Unutmayin Canlarimmmm ..
kızlar bende sizi yeni takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum,insanlar sabah tartılınca daha düşük kiloda çıkarlar ama benim sabah kilom 1 kilo daha fazla çıkıyor var mı aranızda bi fikri olan ya da benimle aynı şeyi yaşayan?
günaydın herkese...
başlangıç 23 eylül :87.2 kg
ilk hafta: 30 eylül: 86,6 kg
ikinci hafta: 7 ekim gecen hafta 85.0
üçüncü hafta : bugün: 83.8 kg
bu hafta giden 1.2 kg
toplamda giden 3,4 kg
beden 44-46
boy11.72 cm
spor nöbet günleri dışında en az 2 mil leslie
sabah kalktıgımda 1 bardak maydonoz suyu
sonra 2 bardak ılık su 2 tane kaysı
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatası 2 DİLİM KEPEK EKMEYİ
ara 1 tane armut
öylen 1 kase yogurt 2 dilim kepek ekmeyi
akşam 2 tabak nohut yemeyi karnım cok acık mıştı dayanamadım 2 tabak yedim 1 kase yogurt yarım dilim ekmek bide yeşil salata
spor da gündüz ev işi yaptım akşamda 30 tane mekik cektim
kızlar ne güzel MAŞALLAH ne güzel kilolar veRmişsiniz darısı başıma İNŞALLAH
günaydınnn
oğlum dün arılı bişe seretmiş heralde bütün gece yatmadık sabaha karşı uyudu ve 11.30 da kalktı.
kilo bildirimi yapıyım önce sonrada dünkü menümü yazıyımmm
başlangıç:83,3
geçen hafta:81,7
bu hafta:81,6
giden:100 grr
kızlar sizden rica edicem ben nerde hata yapıyorum bu ne ya 100 gr 200 gr valla 500 gramı arar oldummmm. daha dietin başındayım şok dietler yapmıyım diyorum
ama ne dersiniz bir şok diet mi yapsam elma dieti falan gibi saçma bunlar ama vallahi sıkıldım yaww
dünkü menümmm
kahvaltı
kahvaltı yok tu evde var olan mantıdan 3-4 adet yedimm
ara yeşilçay
öglen yeşilfasulye yemeği 1 dilim kepek yoğurt 2-3 adet mantıı
ara beyaz leblebii
akşam
4 lahana sarması yoğurt 1 lokma tulum peyniri
ara 3-4 kaşık kısır, 5 badem 2 çubuk kraker
kızlar menümdeki bu mantı ile kısır beni yaktı galiba ama vallahi sadece tadına baktımmmmm yemedimmm üfff yaaa
canım hemcınslerım en sonunda sızı buldumm:))) benım kılomda 80 aranıza hemen benıde alın sevkatınızı gosterın bugun dıyetımın ılk gunu hemen bılgılerımı yazıorum 168 boy 80 kılohedef 60 kızlar acılen zayıflamam lazım cunku sevgılım benden 10 kılo zayıf ananmıorum yaaa nerden baslamalıyım neler yapmalıyım callsıorum bu arada hafta sonlarıda dersane kpss :) zaten basıma bu allahın cezası kpss dert oldu 3 yıldır hazırlana hazırlana 48 lerden 80 e fırladım balon gıbı oldum yaaa dalga gecıolar benle ne oldun dıye bende dedımkı sız durun benım hemcınslerım bana destek verır
sakın ha.şok diyetle işimiz olmaz.devam et böye ama az yiyorsun bence..
.
bilmiyorum ki canım az yedim diemi yoksa regl yaklaşıo diyemi bakalım yarın yeniden tartılıcammmm
haftaya da regl var demekki öbür haftayı beklemem lazımm
göbeğim baya gitti gibi aslında bu hafta en az 500 görürüm diye düşünmüştüm ama sanırım geçen cumartesi hamburger ve hafta içi kek vs. Aldığım ısırıklar sonucu böle yaptı
artık bişe pişiriken azımı bağlıycam yoksa hop bi lokma bi lokma derken böle oldu canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?