80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öpüyorumm bebeemm :) bu arada verdiğim çay tarifi ile alakalı çok dogru söylemişsin canımm:)
aynen öylee her bitkiyi her bitkiyle karıştırmak dogru degilll... teşekkür ettimm bu konuya aydınlıklık getirdiğin içinn
kendine ve kuzucuklara çokk dikkatt ettt inşşşşş. hayırlı haberlerini bekliyoruzz annemm

biryerde zinde tuttuğu yazıyordu kahve yerine tüketebilirz de..şimdilik bir damla bal kattım içine ama zamanla bende alışırım herhalde..faydalı olduğuna sevindim:)

teşekkür ederim kızlar...biraz önce kurstan geldim...simit aldım bir tabak dolusu çeçille birlikte yedim...boqazlarımada iyi geldi daha rahat nefes alıyorum şuan...ama sanki ilerleyen günlerde boqazlarımın aqrısı dahada artacak gibi...kulaklarıma iqneler batıyor sanki...

geçmiş olsun...

günaydınnn

oğlum dün arılı bişe seretmiş heralde bütün gece yatmadık sabaha karşı uyudu ve 11.30 da kalktı.
kilo bildirimi yapıyım önce sonrada dünkü menümü yazıyımmm

başlangıç:83,3
geçen hafta:81,7
bu hafta:81,6
giden:100 grr

kızlar sizden rica edicem ben nerde hata yapıyorum bu ne ya 100 gr 200 gr valla 500 gramı arar oldummmm. daha dietin başındayım şok dietler yapmıyım diyorum
ama ne dersiniz bir şok diet mi yapsam elma dieti falan gibi saçma bunlar ama vallahi sıkıldım yaww

dünkü menümmm

kahvaltı

kahvaltı yok tu evde var olan mantıdan 3-4 adet yedimm

ara yeşilçay

öglen yeşilfasulye yemeği 1 dilim kepek yoğurt 2-3 adet mantıı

ara beyaz leblebii

akşam

4 lahana sarması yoğurt 1 lokma tulum peyniri

ara 3-4 kaşık kısır, 5 badem 2 çubuk kraker

kızlar menümdeki bu mantı ile kısır beni yaktı galiba ama vallahi sadece tadına baktımmmmm yemedimmm üfff yaaa

canım hemcınslerım en sonunda sızı buldumm:))) benım kılomda 80 aranıza hemen benıde alın sevkatınızı gosterın bugun dıyetımın ılk gunu hemen bılgılerımı yazıorum 168 boy 80 kılo hedef 60 kızlar acılen zayıflamam lazım cunku sevgılım benden 10 kılo zayıf ananmıorum yaaa nerden baslamalıyım neler yapmalıyım callsıorum bu arada hafta sonlarıda dersane kpss :) zaten basıma bu allahın cezası kpss dert oldu 3 yıldır hazırlana hazırlana 48 lerden 80 e fırladım balon gıbı oldum yaaa dalga gecıolar benle ne oldun dıye bende dedımkı sız durun benım hemcınslerım bana destek verır

hoşgeldiniz...ben de 3 haftadır buradayım ve çok faydasını görüyorum. herkes günlük menusunu içtiği su ve yaptığı sporu paylaşıyor ve cumaları da kilo bildirimi yapılıyor...geçmiş sayfalarda menuleri görebilirsizniz. ben daha yeniyim ama 20 kg ve üzeri veren arkadaşlar var hepsi de büyük destekçi ve bilgili ama hiçkimsenin amacı az zamanda çok kiol vermek de değil ben mesela daha önce verdiğimden de fazlasını geri almış bir insan olarak artık çok daha dikkatliyim..kolay gelsin..

saol canımcım derdım cabuk vermek degıl zaten ama gıtsın su kılolar bır yıldamı gıdıyor bır aydamı valla artık hasta olucam ayaklarım sısıodu tuzu ekmegı sekerı zaten kullanmıorum cok uzun zamandır ama bır gramda veremdm sımdı bugun basladım

merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okuyordum,baktım bitmicek yazıyımda sonra okurum dedim.
bu hafta fazla aranızda bulunamadım.temizlik vardı,yazmıştım buraya hergün tartılıyordum ve artıdaydım sürekli.
aşırı moralim bozuldu.hatta dün 77.9 u gördüm tartıda düşünün artık.
herşeyi oluruna bırakayım artık,sporuda bırakayım diye düşündüm.
sonra sevdacım öncelikle allah razı olsun senden canım.
spor hocandan aldığın metabolizma hızlandırıcı çayı yapım ve içtim dün gün boyu.
veee sonuç...dün 77.9-bugün 76.5
tekraar teşekkürler sevdacım paylalımın için.
vee tüm arkadaşlarım iyiki varsınız

kilo bildirimimide yapim.
başlangıç:80
geçen hafta:77
buhafta:76.5
giden:500 gr.
spor:150 dak. yürüyüş ve bisiklet
hedef:65
umarım hepiniz iyi sonuçlar almışsınızdır arkadaşlar.
olmadıysada üzülmeyelim bir sonraki hafta yüzümüz güler

selam kızlar
ne güzel kilolar verilmiş yine
ben de yapayım kilo bildirimimi
başlangıç:92
geçen hafta:77.6
bu hafta:77.1
giden:500
toplamda giden:14.900
hedef:68
beden:44
boy:171
spor:115 dakika

merhaba kızlar...
bugün okuldaki bayan arkadaşlarla fasıla gitcez.. ama bende moral neşe yok.. benden 4 yaş küçük sevgilim var aynı şehirde ailesiyle kalıyo... tek erkek ailede.. bir alt sokağında oturuyorum bende.. annesi babası tanıyo beni. 1 senedir çıkıyoz 4 5 kere ancak beraber uyuduk.. bunun birincisinde annesi komşusunu alıp saat 2 de kapıyı açtırana kadar çaldı. sonuncusu da 2 gün önce annesi o çıkana kadar kapının önünde bekledi.metresinin yanından kocasını almaya gelmiş kadınlar gibi yani... kendimi kötü hissettim yaa.. şimdide iki gündür bağır çağır kavga ediyolarmış evde sen nasıl orda kalırsın die. (kadın evimin yedek anahtarını 3 ay önce ondan aldı bizimkinede yok kızın evine yokken gidersin bilmem ne kandırmış bizimkini) sinirden çatladım.. bağırdım bende pasif olma sen erkeksin gel diyince gidiyosun, sen yeterince tepkini ortaya koysan bende rezil olmam dedim. kızdı tabiki meğerse onun okuluna giderim rezil ederim onu demişler anne ve baba.. düşünsenize at gözlük bu yaa( aradım annesini benle ne alıp veremediğiniz var dedim okula gelmek istiyorsanız buyrun gelin 1 e kadar okuldayım ben siz yakıştırıyosanız kendinize ben karşınıza çıkmaya hazırım dedim.. evime gelip kapıyı çalıyosunuz dedim ne dese beni kızı kadar sevmiş çevre yanlış anlamasın diyeymiş saat 2 de kapı çalınca yanlış anlamazlar zaten... bende dedimki oğlunuzu bu kafdar boğmayın beni kullanarak onu tehdit etmeyin hakkınız yok dedim. çıldırdı uzun süredir sabrediyomuş ben onun annesimiymişim annesi yaşındaymışım annnelik mi yapıyosun sen ona , senin her dediğimden haberin var dedi. ben de sıkmasanız onu o da bana gelip anlatmak zorunda hissetmezdi dedim..ayh yaaa rahatlayamadım terbiyemi bozmayım diye kadının hakaretini işittim bide telefonda sadece bağrıştık yani...dediğim dedik sizin yüzünüzden evimi taşıyacağım ben dedim yeter artık dedim tın tabii... şimdi ne oldu oğluyla aralarında bilmiyorum ama siz söyleyin yaa 1 yıldır sabrediyorum kendimi şey gibi hissetmeme sebep oluyo kadın..

evlilik öncesi bu kadar yüz göz olman iyi olmamaış tabi
fikirleirni degiştiremezsin tabiki
birazdaa burada arkadaşına iş düşüyor yanii

Kilo bildirimi
Baslangic 80
Gecenhafta hafta 73 4
Bu hafta72 3
Giden 1 100
Toplam giden 7 700
Hedef 65
Beden 40 42 olduuuuuuu
Boy 168
Spor yok

evlilik öncesi bu kadar yüz göz olman iyi olmamaış tabi
fikirleirni degiştiremezsin tabiki
birazdaa burada arkadaşına iş düşüyor yanii

ben kadına gitmem bile ama iş oğlu olunca kapımda bitiveriyor valla restimi çektim...ama canım çok sıkkın bu böyleyse evlilikte nası olur bilmem.

hem internette sorun vardı hem de hastaydım canım.seni de üzmüşüz yanlız kalmışsın kusura bakma.hafata sonu sık sık girip gönlünü alacağım inşallah..

canım kuru baklagilleri bir tabaktan daha az ye canım.çünkü çok karbonhidrat içeriyor.

canım inşallah yaptığın bakım işE yarar.o kadar emek veriyorsun..tartına da çok sevindim.sen ayarlarsın mesut yyokken menülerini.istersen k yap.

sağol geldi çok şükür.

sağol canım kolay gelsin.

süper gidiyorsun yanlız.harikasın..

ohh ellerine sağlık.her tarafı pırıl pırıl yapmışsın.ben yazlıkları çıkaralı 1 ay oluyor neredeyse.çocukları sabah soğuğunda çıkarınca kışlık giydirmek gerekiyor.bizimkileri de aradan çıkardım.

ben de diyetisyeni aradım ama doğum iznindeymiş.diyetisyenle dha rahat kilo veriliyıor bence.

resim koysana görelim bizde.eminim çok yakışmıştır.güle güle kullan.

merhaba hoşgeldin.vücudunun normal bir tepkisi.alışacaksın zamanla.

çok güzel..

çok güzel canım.kolay gelsin.

harikasın ya.ne güzel menüler bunlar..

özlemişim bu renkli menüleri.çok güzel bir menü afiyet olsun.

çok güzel diye diye bir hal oldum ama maşallah herkes çok güzel menüler paylaşıyor.

benim var ama uzun zamandır kullanmıyorum.bi ara yazarım adresimi..

evet ben de çok beğendim yapytıklarını ellerine sağlık canım..
kafede yiyeceğin her şeye seni diyette başarıya mı ulaştıracak yoksa başarısız mı yapacak diye yaklaş ona göre yemeye çalış.ben öyle yapmaya başladım.

ne oldu merak ettim.kzıın olmamasını değerlendirdin mi bakim

canım nasılsın diyeceğim de dilim varmıyor.sabırlı olmaya çalış canım.allah insana kaldıramayacağı yük vermezmiş.belki bu da senin imtihanın.allah sana ve ailene dayanma gücü ve sabrı versin.

çok çok güzel canım.

selam kızlar, biraz derse ağırlık verdim giremedim.geçmişe bakmadım. umarım herkes iyidir

canım kolay gelsin.

ne güzel başlıyorsun spora.ben de sıkıldım banttan ya.salona falan mı gitsem bilemedim..

allah kavuştursun canım.aldıklarını da güle güle kullan.

leslinin 3 millik programında 2. mil yaptıran kadın ne enerjik aman yarabbim ya...

ben de 5 millik program var.kadını tanımıyorum yani.

kolay gelssin banu.diyeti takma boşver.montiyle verirsin bence de.

1 tabak barbunya yersen öyle olur canım.genelde bakliyatlar bir kaç kaşık yenmeli.çok şikinlik ve kilo yapıyor.en fazla 4 kaşık ve bol salata yemelisin.ondan veremiyorsun istediğin gibi.

çok güzel konuşmuşsun canım.hatırlattığın iyi oldu.

banu (masum) yazmış zaten.benim yazmamam gerek kalmadı.hoş geldin.

çok güğzel canım.tebrikler..

2 tabak nohut çok fazla ya.sebebini anlattım yukarda oku lütfen canım.

sakın ha.şok diyetle işimiz olmaz.devam et böye ama az yiyorsun bence..

bize takıl canım.ben nilgün hoş geldin.son 10-15 sayfayı oku lütfen.

KİLO BİLDİRİMİ:
BAŞLANGIÇ:81
GEÇEN HAFTA:77.3
BU HAFTA:76.9
GİDEN: 400
TOPLAMDA GİDEN:4.1
HEDEF:73 (şimdilik )
BOY:1.67
BEDEN:42-44
SPOR:yok

sakın ha.şok diyetle işimiz olmaz.devam et böye ama az yiyorsun bence..

.

bilmiyorum ki canım az yedim diemi yoksa regl yaklaşıo diyemi bakalım yarın yeniden tartılıcammmm

haftaya da regl var demekki öbür haftayı beklemem lazımm

göbeğim baya gitti gibi aslında bu hafta en az 500 görürüm diye düşünmüştüm ama sanırım geçen cumartesi hamburger ve hafta içi kek vs. Aldığım ısırıklar sonucu böle yaptı

artık bişe pişiriken azımı bağlıycam yoksa hop bi lokma bi lokma derken böle oldu canımmmm

nilgüüün merak etmeye başlamıştım seni!!
ne güzel hiç kimseyi unutmadan atlamadan alıntılar yapıyorsun..
gözlüğümü eklemeye çalışayım tabi ilk fırsatta...
krurbaklagiller ötle demek bilmiyordum bunu ben zaten pişiremem onları ama dışaırda yerken dikkat edeyim...peki mesela içtiğimiz çorbalar fark eder mi?
sağlıklı beselenme ile ilgili bir kiatp aldım ben de okudukça paylaşırım sizinle..canım o kadını girmen lazım maryy miydi kate miydi adını umuttum da kadın varya tekmeleri falan uçarak yapıyor ya aman allahım evlere şenlik:))

bugün yarın benim vucutta regl alarmları vermeye başlayacak..çok şükür 2 haftadır hiç tatlı krizim falan olmadı sanırım tarçının etkisi ile insallah bu hafta da böyle gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…