merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okuyordum,baktım bitmicek yazıyımda sonra okurum dedim.
bu hafta fazla aranızda bulunamadım.temizlik vardı,yazmıştım buraya hergün tartılıyordum ve artıdaydım sürekli.
aşırı moralim bozuldu.hatta dün 77.9 u gördüm tartıda düşünün artık.
herşeyi oluruna bırakayım artık,sporuda bırakayım diye düşündüm.
sonra sevdacım öncelikle allah razı olsun senden canım.
spor hocandan aldığın metabolizma hızlandırıcı çayı yapım ve içtim dün gün boyu.
veee sonuç...dün 77.9-bugün 76.5
tekraar teşekkürler sevdacım paylalımın için.
vee tüm arkadaşlarım iyiki varsınız
canımm benimmm Rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.
inann çok ama çokkk sevindimm işine yaramasınaa
hoca dedi zaten vücutta yagı parçalar,atılımına yardımcı olur,vücuttan fazla suyu,
toksinleri atarr v.ss çok faydasını görürsünüz dedii :)
ohhh ohhhh pek memnun oldumm vallahii birinin daha işine yaramasınaa
en kısa sürede bende yapayım şu sevda çayını
önce bi bulayım nerde o liste.
her buldugumu hemen yapıştırırdım onu unutmuşum
ironil
cnm mary okadının adıı sarışın hatunu diyorsun degilmi?
bu arada snein kurubaklagil yazını ben kurbagiller okuyorummm
nilgüncüm
monti çok güle bir diyet ama bakalım cesaret edebilcekmiyim yapmaya
amaa işte ben herşeydne kısınc azayıflıyorum aman arada kaçamak yapayım dersme olmuyor
1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 adet zencefill
1 litre su
bi tencerede 5 dakka kaynat, dinlendir süzzz ve içç
malzemeleri çok içinde bırakırsanız bira acıyabilir tabi
ama bi beş on dakka kalabilir ve içerkende bi fincana doldurun yarısınada kaynar su doldurun
böylece hep sıcak içmiş olursunuz:)
yani yarım fincan meta hızlandırıcı cay, yarım fincan kaynamış suu inşşş. işinize yararr
sağol canım sende sabırlı ol vucudumuz bize oyun oynuyor,gelmeyelim bu oyunlara vazgeçmek yok,inadını kırcaz ve birdaha 80 lere dönmücezzzzzzzzzya seninki de cok guzel
ben de dün tam 82,0 dım ve cok ama cok mutlu oldum bugun 81 li bir rakam görürüm diye ama olmadı iste 82,3 çıktım bu sabahta
cok isterdim ki 81,9 diye bir bildirim yapabileyimmmm
ama olmadı
ya ben bu 8 lerdne nasıl kurtulucam neyse gec olsun ama bir daha olmasın hayatımın hic bir doneminde allahım bna bir daha 8 rakamlı bir kilo gosterme yalvarırıımmmmmm
tekrar hamile kalsam bile doğum yaptıgım kilo veya sonrası asla ama asla 8 li olmasın
tamam adım adım gidiyimm ben ama bu 8 lerden kutuluyum artıkkk ilelebettt
ya cok guzelll cokkkk
senin adına bende cok mutlu oldummm
günaydın herkese...
başlangıç 23 eylül :87.2 kg
ilk hafta: 30 eylül: 86,6 kg
ikinci hafta: 7 ekim gecen hafta 85.0
üçüncü hafta : bugün: 83.8 kg
bu hafta giden 1.2 kg
toplamda giden 3,4 kg
beden 44-46
boy11.72 cm
spor nöbet günleri dışında en az 2 mil leslie
topikimizin renkli kızı ,çok çok çok sevindim adına..hadi bakalım kırdın şeytanın bacağınıSelam Kizlaaaar
Kilo Bildirimi
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74
Bu Hafta: 73.2
Giden: 800 gr
Toplam Giden: 14.8
Ilk Hedef: 65
Boy: 168
Beden: 40
Spor: 90 dk
Oleyy Oleyyy Kendi A$tim Sonundaaa
Kilo Veren Herkezi Tebrik Ediyorummm ..Veremeyenler Üzülmesin Haftaya Sizde Verirsiniz Insallah
valla bendede acayip idrara çıkmamı sağlıyor ,şaşırıyorum 2 gündür wc de yatıp kalkıyorumdüm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?
canım benim sanırım vucut direnci dedikleri bu olsa gerek şok diyeti bilmemde şaka gibi gelicek şimdi sana ,bir gün boyunca normal yersen yani diyet menüden fazlasını ertesi gün yada 2 gün içinde vucut diyete geri döndüğünde verim sağlıyo ,yani şaşırtmaca yapıyosun vucuda ..bi dene istersen bişi kaybetmezsin...bende işe yarıyorgünaydınnn
oğlum dün arılı bişe seretmiş heralde bütün gece yatmadık sabaha karşı uyudu ve 11.30 da kalktı.
kilo bildirimi yapıyım önce sonrada dünkü menümü yazıyımmm
başlangıç:83,3
geçen hafta:81,7
bu hafta:81,6
giden:100 grr
kızlar sizden rica edicem ben nerde hata yapıyorum bu ne ya 100 gr 200 gr valla 500 gramı arar oldummmm. daha dietin başındayım şok dietler yapmıyım diyorum
ama ne dersiniz bir şok diet mi yapsam elma dieti falan gibi saçma bunlar ama vallahi sıkıldım yaww
dünkü menümmm
kahvaltı
kahvaltı yok tu evde var olan mantıdan 3-4 adet yedimm
ara yeşilçay
öglen yeşilfasulye yemeği 1 dilim kepek yoğurt 2-3 adet mantıı
ara beyaz leblebii
akşam
4 lahana sarması yoğurt 1 lokma tulum peyniri
ara 3-4 kaşık kısır, 5 badem 2 çubuk kraker
kızlar menümdeki bu mantı ile kısır beni yaktı galiba ama vallahi sadece tadına baktımmmmm yemedimmm üfff yaaa
ay bugün yolda yürürken bir erkek diğer erkek arkadaşına geçen sene kpss ye hzırlanırken 10 kilo aldım diyodu ,sen aklıma geldin öğlen okumuştum seni çıkarken,dönünce yazcam dedim....hay allahım nedir bu kpss den çektiğiniz siz mahdurların,umarım verirsin canım takip et sen bizi....canım hemcınslerım en sonunda sızı buldumm:))) benım kılomda 80 aranıza hemen benıde alın sevkatınızı gosterın bugun dıyetımın ılk gunu hemen bılgılerımı yazıorum 168 boy 80 kılohedef 60 kızlar acılen zayıflamam lazım cunku sevgılım benden 10 kılo zayıf ananmıorum yaaa nerden baslamalıyım neler yapmalıyım callsıorum bu arada hafta sonlarıda dersane kpss :) zaten basıma bu allahın cezası kpss dert oldu 3 yıldır hazırlana hazırlana 48 lerden 80 e fırladım balon gıbı oldum yaaa dalga gecıolar benle ne oldun dıye bende dedımkı sız durun benım hemcınslerım bana destek verır
bence şimdiden bu kadar yüzgöz olman iyi olmamış canım ,bu tecrübeyle sabittir..bende yıllar önce bişi duyup kayınpederi arayıp çatmıştım ,ama ben dedikodu üstüne aradım farklı tabi,hala utanırım....bide yıllarca gittim geldim evlerine flört döneminde keşke geri çekseymişim kendini ,çok sinir bir durum kabul ediyorum.ama annelere dicek bişi bulamıyorum böyle işte .....Allah kolaylık versin,sıkma canınımerhaba kızlar...
bugün okuldaki bayan arkadaşlarla fasıla gitcez.. ama bende moral neşe yok.. benden 4 yaş küçük sevgilim var aynı şehirde ailesiyle kalıyo... tek erkek ailede.. bir alt sokağında oturuyorum bende.. annesi babası tanıyo beni. 1 senedir çıkıyoz 4 5 kere ancak beraber uyuduk.. bunun birincisinde annesi komşusunu alıp saat 2 de kapıyı açtırana kadar çaldı. sonuncusu da 2 gün önce annesi o çıkana kadar kapının önünde bekledi.metresinin yanından kocasını almaya gelmiş kadınlar gibi yani... kendimi kötü hissettim yaa.. şimdide iki gündür bağır çağır kavga ediyolarmış evde sen nasıl orda kalırsın die. (kadın evimin yedek anahtarını 3 ay önce ondan aldı bizimkinede yok kızın evine yokken gidersin bilmem ne kandırmış bizimkini) sinirden çatladım.. bağırdım bende pasif olma sen erkeksin gel diyince gidiyosun, sen yeterince tepkini ortaya koysan bende rezil olmam dedim. kızdı tabiki meğerse onun okuluna giderim rezil ederim onu demişler anne ve baba.. düşünsenize at gözlük bu yaa( aradım annesini benle ne alıp veremediğiniz var dedim okula gelmek istiyorsanız buyrun gelin 1 e kadar okuldayım ben siz yakıştırıyosanız kendinize ben karşınıza çıkmaya hazırım dedim.. evime gelip kapıyı çalıyosunuz dedim ne dese beni kızı kadar sevmiş çevre yanlış anlamasın diyeymiş saat 2 de kapı çalınca yanlış anlamazlar zaten... bende dedimki oğlunuzu bu kafdar boğmayın beni kullanarak onu tehdit etmeyin hakkınız yok dedim. çıldırdı uzun süredir sabrediyomuş ben onun annesimiymişim annesi yaşındaymışım annnelik mi yapıyosun sen ona , senin her dediğimden haberin var dedi. ben de sıkmasanız onu o da bana gelip anlatmak zorunda hissetmezdi dedim..ayh yaaa rahatlayamadım terbiyemi bozmayım diye kadının hakaretini işittim bide telefonda sadece bağrıştık yani...dediğim dedik sizin yüzünüzden evimi taşıyacağım ben dedim yeter artık dedim tın tabii... şimdi ne oldu oğluyla aralarında bilmiyorum ama siz söyleyin yaa 1 yıldır sabrediyorum kendimi şey gibi hissetmeme sebep oluyo kadın..
Kilo bildirimi
Baslangic 80
Gecenhafta hafta 73 4
Bu hafta72 3
Giden 1 100
Toplam giden 7 700
Hedef 65
Beden 40 42 olduuuuuuu
Boy 168
Spor yok
bak irem kilo takip çizelgeni yaparken ''track ''bölümüne weigth e tıklıcan sen 'change weigt e tıklamışsın onu değiştir düzelir...:13:sizce neyi eksik yaptım da bu çizelgede kilo görünmüyo:))
İyi akşamlar kızlar, meaaşallahhh topiğimize hiç artıda olan görmedim
Nilgünüm haklısın öyle düşünmem gerekiyor, k güzel fikir aslında hemen alayım yarın için dur..
Ayşecim teşekkür ederim, aman inşallah bu rutinim olsun 500 500 gitsin gelmesin hiç
Kızlar lahana-maydanoz suyumu hazırladım bugün şişelere koydum yarın dükkana getireceğim, bana diyette olduğumu her an hatırlatsın diye içeceğim her sabah aç karna..Meyvelerim hazır, kuruyemişlerim hazır, k flakes de alayım hemen nilgünüm hatırlattı sağolsun..Ben bu yorgunluk ve sinir savaşından galip çıkmaya hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?