80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sabah:
2 t.b. ekmeginden peynirli tost
domates

gün boyu:
10 badem
1 ceviz
yarım y. elma
1 elmalı kurabiye

ikindin:
150 gr fırın tavuk
2 bardak ayran

yaklaşık 800 calori ile günlük menümü tamamladım.
bugün eşime elmalı kurabiye yaptım. iş yerine yolladım. eve az kaldı bu bahane ile
elmalı kurabiyenin kalorisini bulamadım. ama akşama 2 veya 3 tane yemeyi planlıyorum.
en kötü ihtimal 100 cal olsa zaten 300 cal eksigim var.
yanlış anlaşılmasın arkadaşlar ben bu sekilde kendimce hesap yaptım ama iş kalori sayımı ile bitmiyor ne yazıkki. size kötü örnek olmak istemem. belirtmek istedim.

bugün spor yok ama ev süpürdüm.
bol su ve bi form çay herzamanki gibi

ironil
cnm mary okadının adıı sarışın hatunu diyorsun degilmi?
bu arada snein kurubaklagil yazını ben kurbagiller okuyorummm

nilgüncüm
monti çok güle bir diyet ama bakalım cesaret edebilcekmiyim yapmaya
amaa işte ben herşeydne kısınc azayıflıyorum aman arada kaçamak yapayım dersme olmuyor

canımm benimmm Rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.
inann çok ama çokkk sevindimm işine yaramasınaa
hoca dedi zaten vücutta yagı parçalar,atılımına yardımcı olur,vücuttan fazla suyu,
toksinleri atarr v.ss çok faydasını görürsünüz dedii :)
ohhh ohhhh pek memnun oldumm vallahii birinin daha işine yaramasınaa

en kısa sürede bende yapayım şu sevda çayını
önce bi bulayım nerde o liste.
her buldugumu hemen yapıştırırdım onu unutmuşum

bulamazsanız tekrar yazıyımm benn sıkıntı değilll :)
meşhur oldumm kuuuuu

1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 adet zencefill
1 litre su
bi tencerede 5 dakka kaynat, dinlendir süzzz ve içç
malzemeleri çok içinde bırakırsanız bira acıyabilir tabi
ama bi beş on dakka kalabilir ve içerkende bi fincana doldurun yarısınada kaynar su doldurun
böylece hep sıcak içmiş olursunuz:)
yani yarım fincan meta hızlandırıcı cay, yarım fincan kaynamış suu inşşş. işinize yararr

İyi akşamlar kızlar

kilo bildirimim

başlangıç:80

geçen hafta:79.300

bu hafta:78.400

giden:600 gr

toplam giden:1.600

Her hafta gr gr veriyorum ama olsun yine de mutlu oldum

sevdacım çayı ben de yaptım bugün,3,fincanımı da şuan da içiyorum
teşekkürler canım
Çizelgemi de hemen güncelledim

canım aynen o kadını diyorum aklıma geldikçe gülesim geliyor valla hatun bomba... o arkadaki de leslinin kızı diye biriniz demiştiniz sanırım ona da anlam veremiyorum enerjisi bitmiyo:))

canım tekrar diyorum sen öyle güzel kilo vermişsin ki bize düşmez yorum yapmak da sadece 5 kilo kalmış hedefine varsın yavaş gitsin çokk diyete falan gerek yokbence..

teşekkür ederiz bu ara mate ve yeşil çay içiyorum ama ben de bir ara yapayım bu tarifi...

Bugünkü menüm:

ballı,limonlu,ılık su

sabah: 1 dl tb ekmeği,3 dl salam,1 yumurta,3 acıbiber,4 küp tulum peyniri

ara: 13 tane badem

öğle: 4 yk bulgur pilavı,1 tabak dolu dolu salata,3 kaşık yoğurt

ara: 1 kase puding

akşam: yarım kase tavuk suyuna tarhana çorbası,1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü,1 dal haş.karnıbahar,1 dal haş.brokoli

ara:1 elma yemeği düşünüyorum

3 kupa yeşil çay

su daha 2 lt oldu

spor: 2 saat sonra star it up (dün akşam yaptım,bacaklarım çok ağrıyor ama durmayacağım),3 mil lessli

Hepinize mutlu akşamlar,hoş muhabbetler kızlar
eğitim kitapları beni bekliyor,fazla bekletmeden gideyim

selam kızlar,
sabah dışarıda işim vardı uyandım çıktım. ordan okula geçtim haliyle bildirimimi yapamadım akşama kaldı.
bildirimimi yapıyım

başlangıç:90
g. hafta:78
bu hafta:76.6
giden:1.4
toplamda giden:13.4
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:180 dk.

geçen hafta 300 gram verdiğim için bu hafta kaçamaksız nescafesiz hergün yarım saat sporlu diyet adına dolu dolu geçirdim. ve sonuç 1400
şimdide kilo çizelgemi güncelleyeceğim arkadaşlar. geçmişi okuyamadım henüz bu akşamda yoğunum yarın misafirim gelicek bu akşam böreği sarıp buzdolabına koyucam. köfteleri hazırlıycam yarına pişirmesi kalır. şöyle bir evin tozunu alıcam çok çalışmam lazım çok

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar, meaaşallahhh topiğimize hiç artıda olan görmedim

Nilgünüm haklısın öyle düşünmem gerekiyor, k güzel fikir aslında hemen alayım yarın için dur..
Ayşecim teşekkür ederim, aman inşallah bu rutinim olsun 500 500 gitsin gelmesin hiç

Kızlar lahana-maydanoz suyumu hazırladım bugün şişelere koydum yarın dükkana getireceğim, bana diyette olduğumu her an hatırlatsın diye içeceğim her sabah aç karna..Meyvelerim hazır, kuruyemişlerim hazır, k flakes de alayım hemen nilgünüm hatırlattı sağolsun..Ben bu yorgunluk ve sinir savaşından galip çıkmaya hazırım

Son düzenleme:
Benide aranıza alın ne olurrrrrrrr kızlar biriniz sesimi duyun::)))))))))) ne yapmam gerekiyor sizinle birlikte olabilmek için ne olur yardımcı olun bana....

sağol canım sende sabırlı ol vucudumuz bize oyun oynuyor,gelmeyelim bu oyunlara vazgeçmek yok,inadını kırcaz ve birdaha 80 lere dönmücezzzzzzzzz

iremcim iyi gidiyorsun,uğraşlarına deyiyor valla

topikimizin renkli kızı ,çok çok çok sevindim adına..hadi bakalım kırdın şeytanın bacağını
düm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?
valla bendede acayip idrara çıkmamı sağlıyor ,şaşırıyorum 2 gündür wc de yatıp kalkıyorum
canım benim sanırım vucut direnci dedikleri bu olsa gerek şok diyeti bilmemde şaka gibi gelicek şimdi sana ,bir gün boyunca normal yersen yani diyet menüden fazlasını ertesi gün yada 2 gün içinde vucut diyete geri döndüğünde verim sağlıyo ,yani şaşırtmaca yapıyosun vucuda ..bi dene istersen bişi kaybetmezsin...bende işe yarıyor

ay bugün yolda yürürken bir erkek diğer erkek arkadaşına geçen sene kpss ye hzırlanırken 10 kilo aldım diyodu ,sen aklıma geldin öğlen okumuştum seni çıkarken,dönünce yazcam dedim....hay allahım nedir bu kpss den çektiğiniz siz mahdurların,umarım verirsin canım takip et sen bizi....
bence şimdiden bu kadar yüzgöz olman iyi olmamış canım ,bu tecrübeyle sabittir..bende yıllar önce bişi duyup kayınpederi arayıp çatmıştım ,ama ben dedikodu üstüne aradım farklı tabi,hala utanırım....bide yıllarca gittim geldim evlerine flört döneminde keşke geri çekseymişim kendini ,çok sinir bir durum kabul ediyorum.ama annelere dicek bişi bulamıyorum böyle işte .....Allah kolaylık versin,sıkma canını
Kilo bildirimi
Baslangic 80
Gecenhafta hafta 73 4
Bu hafta72 3
Giden 1 100
Toplam giden 7 700
Hedef 65
Beden 40 42 olduuuuuuu
Boy 168
Spor yok

ohh süper tebrikler canımmm

sizce neyi eksik yaptım da bu çizelgede kilo görünmüyo:))
bak irem kilo takip çizelgeni yaparken ''track ''bölümüne weigth e tıklıcan sen 'change weigt e tıklamışsın onu değiştir düzelir...:13:

canım canım canım ,valla çok değişim görüyorum sende aman nazar değmesin

bugünki menum

uyanınca 2 adet kayısı 2 fındık ve aktivya

ardından 3 mil leslie

kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim hellim peniri

ara:6 fındık

öğleden sonra: bir kase mercimek çorbası cevizli salata bir fındık lahmacun
(kebapçıda çorba içtim yaaa:))

ara: 6 badem

akşam19.00 6 adet kçte ve roka domates ve kırmızı biberden salat

2 litre su 2 mate çayı

gece meyve veya siüt olablir...

kız nilgün dün geceyi sormuşsun kaçarmı benden

menüm
sabah:
2 dilim kepek ekmeği ,salamlı 2 yumurtadan omlet,az krem peynir,domates,1 bardak süt(bu menü elayla ikimizin yumurtayı paylaştık yani)

ara:sütlü kahve

öğlen:2 tortilla dan köfte ve domatesle dürüm yedim (500 cal) çok oldu kabul ama akşam az yedim

ara: sade kahve

akşam 1 kase mercimek çorbası,2 köfte ,yoğurt ,yeşil salata

ara: kemalpaşa tatlısı yaptım 1 dene yerim ,kahve içerim

daha da yemem gariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…