1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 tane zencefil
1 litre su
5 dakka kaynat , dinlendir
süzz ve içç....
hoca yazdı verdi sagolsun dünn
günde 3 fincan içebilirler dedii
cidden harika bişi bu çayy ve kesinlikle işe yarıyorr :)
isteyen buyursun denesinn .......
1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 adet zencefill
1 litre su
bi tencerede 5 dakka kaynat, dinlendir süzzz ve içç
malzemeleri çok içinde bırakırsanız bira acıyabilir tabi
ama bi beş on dakka kalabilir ve içerkende bi fincana doldurun yarısınada kaynar su doldurun
böylece hep sıcak içmiş olursunuz:)
yani yarım fincan meta hızlandırıcı cay, yarım fincan kaynamış suu inşşş. işinize yararr
İyi akşamlar kızlar, meaaşallahhh topiğimize hiç artıda olan görmedim
Nilgünüm haklısın öyle düşünmem gerekiyor, k güzel fikir aslında hemen alayım yarın için dur..
Ayşecim teşekkür ederim, aman inşallah bu rutinim olsun 500 500 gitsin gelmesin hiç
Kızlar lahana-maydanoz suyumu hazırladım bugün şişelere koydum yarın dükkana getireceğim, bana diyette olduğumu her an hatırlatsın diye içeceğim her sabah aç karna..Meyvelerim hazır, kuruyemişlerim hazır, k flakes de alayım hemen nilgünüm hatırlattı sağolsun..Ben bu yorgunluk ve sinir savaşından galip çıkmaya hazırım
salakk kafalı bennn muhteşem bir gün gecirmeme ragmenn deli gibi spor yapmama ragmen
gittim iki dakika önce 1 paket kremalı bisküvi ve 1 tane magnum yedimm vee 1 şişe kola içtim hemde light falan degill
:18::18::18::18::18: evett bu çok sinir bozucu bi durumm ama ben hiç pişmanlık duymuyorumm
hatta seytan diyo git ikinci paketi de yee:26::26::26:
noluyo bana anlamıyorumm yineee
salakk kafalı bennn muhteşem bir gün gecirmeme ragmenn deli gibi spor yapmama ragmen
gittim iki dakika önce 1 paket kremalı bisküvi ve 1 tane magnum yedimm vee 1 şişe kola içtim hemde light falan degill
:18::18::18::18::18: evett bu çok sinir bozucu bi durumm ama ben hiç pişmanlık duymuyorumm
merak etmeyinn ikinci paketi yimedimm
hatta ölüyorum şuan karnımın agrısındann
bugünlük olsun bakalım yarına Allah Kerim :)
ÇOKK SEVİYORUMMM SİZİİİ
evet cnm bende daha çok almışımdır diyordum ama 100 gr almışım sadece
tşk ederimm. iste seninde olur.buradan ayrılma cnm emin ol çok faydası var buranınn
evett yedikleirmi saysam inanmazsınız ama ne hikmetse 100 gr almışım sanırım sabitlemek bu oluyor kiloyu:26::26:
spor bile yapmak istemiyor cnm sanırım bayram sonrası ancak toparlancam ben ne yapıcagımada karar veremeidm monti diyeti yapayımd iyorum ama okadar kuralları var ve yaskalı bir diyettki uyabilirmiyim bilmiyorum:26::26::26:
ben kaçamak yaınca kiloda veremiyorummm hayırlısı bakalımm
hoşgeldin.....
sevdacım öpüyorummmm
hoşbuldummmmcanım hemcınslerım en sonunda sızı buldumm:))) benım kılomda 80 aranıza hemen benıde alın sevkatınızı gosterın bugun dıyetımın ılk gunu hemen bılgılerımı yazıorum 168 boy 80 kılohedef 60 kızlar acılen zayıflamam lazım cunku sevgılım benden 10 kılo zayıf ananmıorum yaaa nerden baslamalıyım neler yapmalıyım callsıorum bu arada hafta sonlarıda dersane kpss :) zaten basıma bu allahın cezası kpss dert oldu 3 yıldır hazırlana hazırlana 48 lerden 80 e fırladım balon gıbı oldum yaaa dalga gecıolar benle ne oldun dıye bende dedımkı sız durun benım hemcınslerım bana destek verır
evet cok haklısın dünden beri bi şişlik varki sanki 2 kilo almış gibyim daha dikkatli olucam artıkhem internette sorun vardı hem de hastaydım canım.seni de üzmüşüz yanlız kalmışsın kusura bakma.hafata sonu sık sık girip gönlünü alacağım inşallah..
canım kuru baklagilleri bir tabaktan daha az ye canım.çünkü çok karbonhidrat içeriyor.
canım inşallah yaptığın bakım işE yarar.o kadar emek veriyorsun..tartına da çok sevindim.sen ayarlarsın mesut yyokken menülerini.istersen k yap.
sağol geldi çok şükür.
sağol canım kolay gelsin.
süper gidiyorsun yanlız.harikasın..
ohh ellerine sağlık.her tarafı pırıl pırıl yapmışsın.ben yazlıkları çıkaralı 1 ay oluyor neredeyse.çocukları sabah soğuğunda çıkarınca kışlık giydirmek gerekiyor.bizimkileri de aradan çıkardım.
ben de diyetisyeni aradım ama doğum iznindeymiş.diyetisyenle dha rahat kilo veriliyıor bence.
resim koysana görelim bizde.eminim çok yakışmıştır.güle güle kullan.
merhaba hoşgeldin.vücudunun normal bir tepkisi.alışacaksın zamanla.
çok güzel..
çok güzel canım.kolay gelsin.
harikasın ya.ne güzel menüler bunlar..
özlemişim bu renkli menüleri.çok güzel bir menü afiyet olsun.
çok güzel diye diye bir hal oldum ama maşallah herkes çok güzel menüler paylaşıyor.
benim var ama uzun zamandır kullanmıyorum.bi ara yazarım adresimi..
evet ben de çok beğendim yapytıklarını ellerine sağlık canım..
kafede yiyeceğin her şeye seni diyette başarıya mı ulaştıracak yoksa başarısız mı yapacak diye yaklaş ona göre yemeye çalış.ben öyle yapmaya başladım.
ne oldu merak ettim.kzıın olmamasını değerlendirdin mi bakim
canım nasılsın diyeceğim de dilim varmıyor.sabırlı olmaya çalış canım.allah insana kaldıramayacağı yük vermezmiş.belki bu da senin imtihanın.allah sana ve ailene dayanma gücü ve sabrı versin.
çok çok güzel canım.
canım kolay gelsin.
ne güzel başlıyorsun spora.ben de sıkıldım banttan ya.salona falan mı gitsem bilemedim..
allah kavuştursun canım.aldıklarını da güle güle kullan.
ben de 5 millik program var.kadını tanımıyorum yani.
kolay gelssin banu.diyeti takma boşver.montiyle verirsin bence de.
1 tabak barbunya yersen öyle olur canım.genelde bakliyatlar bir kaç kaşık yenmeli.çok şikinlik ve kilo yapıyor.en fazla 4 kaşık ve bol salata yemelisin.ondan veremiyorsun istediğin gibi.
çok güzel konuşmuşsun canım.hatırlattığın iyi oldu.
banu (masum) yazmış zaten.benim yazmamam gerek kalmadı.hoş geldin.
çok güğzel canım.tebrikler..
2 tabak nohut çok fazla ya.sebebini anlattım yukarda oku lütfen canım.
sakın ha.şok diyetle işimiz olmaz.devam et böye ama az yiyorsun bence..
bize takıl canım.ben nilgün hoş geldin.son 10-15 sayfayı oku lütfen.
hemen aldım tarifi ALLAH izin verirse yarın hemen gidib alıcam ve yapıcam sagol canım1 tane elma
1 tane limon
1 tane kabuk tarçın
5-6 tane karanfil
1 adet zencefill
1 litre su
bi tencerede 5 dakka kaynat, dinlendir süzzz ve içç
malzemeleri çok içinde bırakırsanız bira acıyabilir tabi
ama bi beş on dakka kalabilir ve içerkende bi fincana doldurun yarısınada kaynar su doldurun
böylece hep sıcak içmiş olursunuz:)
yani yarım fincan meta hızlandırıcı cay, yarım fincan kaynamış suu inşşş. işinize yararr
hoşgeldin bende yeni katıldım 3 oluyo hergün yediklerini yuazarsan daha iyi oluyo ben mesela yazıcagımı aklıma getirince daha az yiyiyorumBenide aranıza alın ne olurrrrrrrr kızlar biriniz sesimi duyun::)))))))))) ne yapmam gerekiyor sizinle birlikte olabilmek için ne olur yardımcı olun bana....
merak etmeyinn ikinci paketi yimedimm
hatta ölüyorum şuan karnımın agrısındann
bugünlük olsun bakalım yarına Allah Kerim :)
ÇOKK SEVİYORUMMM SİZİİİ
ortim nilgünn gelmişşşş paparayı yemeden ben kaçıyımmm
nilgüncümmm nasılsınn canımm
nolcek kuu aşk olsun,güle güle kullangülay sen olmasan çizelge yoksunu kalacağım valla sağol
yok artık,ya sevda sen naptın bebem...neyin hırsını çıkardın,kimden çıkardın...valla emeklerine üzüldüm,oysa bugün ne kadar ter döktüm o sporu yaparken değil mi,noldu boşa gitti hepsi,hadi gari hayırlısı ne diyimsalakk kafalı bennn muhteşem bir gün gecirmeme ragmenn deli gibi spor yapmama ragmen
ohaaaaaa sevda ohaaaaaa yani.valla alır seni evire çevire bir döverim aklın başına gelir.bu nasıl kaçamak.kaçamak bile değil ya.
hiç nazik olmayacağım.kaç kalori aldığının farkında mısın?
eğer bi daha böyle yediğini göreyim -çanta falan kesmez beni-allah ne verdiyse nerene verdiyse pataklarım seni bir...
duydun mu
İNŞŞŞŞ. işine yarar canımmm hoşgeldin bu arada ben sevdaahoşbuldummmm
evet cok haklısın dünden beri bi şişlik varki sanki 2 kilo almış gibyim daha dikkatli olucam artık
hemen aldım tarifi ALLAH izin verirse yarın hemen gidib alıcam ve yapıcam sagol canım
hoşgeldin bende yeni katıldım 3 oluyo hergün yediklerini yuazarsan daha iyi oluyo ben mesela yazıcagımı aklıma getirince daha az yiyiyorum
hiiiii ne yaptın bakıyım sana diyorum ama bende dayanamadım annemle cay icerken 1 tane top kek yedim 3 tanede kramalı bisküvi şimdi battaniyem var onu küvete bastım gidiyim onu yıkıyımda biraz hareket ediyim
duydumm ortimmm duydummm agzına saglık iyi payladın beniiiohaaaaaa sevda ohaaaaaa yani.valla alır seni evire çevire bir döverim aklın başına gelir.bu nasıl kaçamak.kaçamak bile değil ya.
hiç nazik olmayacağım.kaç kalori aldığının farkında mısın?
eğer bi daha böyle yediğini göreyim -çanta falan kesmez beni-allah ne verdiyse nerene verdiyse pataklarım seni bir...
duydun mu
Sevdaaam Bizde Seni Cok Seviyoruz Kuzummm ♥
Valla ben sana yime yime diorumda benim kendi gudurgunlugum da bugün üzerimde
Hapim bitmek üzere ve prensesimin gelmesine az kaldi böylece , canim nedense tatli istiyor
ama karnim tok .. dolabi actim cikolata kekler var gözümü doyurdum gittim bi muz aldim yedim
marketdede öyle yapiyorum , cikolatara bakiom bakiom annem alcaksan al dio
yok diom gözümü doyurdum tatlarini zaten biliom ne alcam diyorum geri gidiom
zorlanmiyorum degil ama mecburummm ..cünküüü ilk hedefime sadece 8.2 kilom kaldiii
sonra ver elini 55
birkac dakikkalik damak zevkimiz icin hayallerimizden vazgecmeyelim dimi ama
nilgüüün merak etmeye başlamıştım seni!!
ne güzel hiç kimseyi unutmadan atlamadan alıntılar yapıyorsun..
gözlüğümü eklemeye çalışayım tabi ilk fırsatta...
krurbaklagiller ötle demek bilmiyordum bunu ben zaten pişiremem onları ama dışaırda yerken dikkat edeyim...peki mesela içtiğimiz çorbalar fark eder mi?
sağlıklı beselenme ile ilgili bir kiatp aldım ben de okudukça paylaşırım sizinle..canım o kadını girmen lazım maryy miydi kate miydi adını umuttum da kadın varya tekmeleri falan uçarak yapıyor ya aman allahım evlere şenlik:))
bilmiyorum ki canım az yedim diemi yoksa regl yaklaşıo diyemi bakalım yarın yeniden tartılıcammmm
haftaya da regl var demekki öbür haftayı beklemem lazımm
göbeğim baya gitti gibi aslında bu hafta en az 500 görürüm diye düşünmüştüm ama sanırım geçen cumartesi hamburger ve hafta içi kek vs. Aldığım ısırıklar sonucu böle yaptı
artık bişe pişiriken azımı bağlıycam yoksa hop bi lokma bi lokma derken böle oldu canımmmm
kızlar ben de katılmak istiyorum, boy 71 , kilo 86, hedef kilo 76, süre: 2 ay
bugünkü menüm:
sabah:
2 t.b. ekmeginden peynirli tost
domates
gün boyu:
10 badem
1 ceviz
yarım y. elma
1 elmalı kurabiye
ikindin:
150 gr fırın tavuk
2 bardak ayran
yaklaşık 800 calori ile günlük menümü tamamladım.
bugün eşime elmalı kurabiye yaptım. iş yerine yolladım. eve az kaldı bu bahane ile
elmalı kurabiyenin kalorisini bulamadım. ama akşama 2 veya 3 tane yemeyi planlıyorum.
en kötü ihtimal 100 cal olsa zaten 300 cal eksigim var.
yanlış anlaşılmasın arkadaşlar ben bu sekilde kendimce hesap yaptım ama iş kalori sayımı ile bitmiyor ne yazıkki. size kötü örnek olmak istemem. belirtmek istedim.
bugün spor yokama ev süpürdüm.
bol su ve bi form çay herzamanki gibi
ironil
cnm mary okadının adıı sarışın hatunu diyorsun degilmi?
bu arada snein kurubaklagil yazını ben kurbagiller okuyorummm
nilgüncüm
monti çok güle bir diyet ama bakalım cesaret edebilcekmiyim yapmaya
amaa işte ben herşeydne kısınc azayıflıyorum aman arada kaçamak yapayım dersme olmuyor
canımm benimmm Rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.
inann çok ama çokkk sevindimm işine yaramasınaa
hoca dedi zaten vücutta yagı parçalar,atılımına yardımcı olur,vücuttan fazla suyu,
toksinleri atarr v.ss çok faydasını görürsünüz dedii :)
ohhh ohhhh pek memnun oldumm vallahii birinin daha işine yaramasınaa
Bugünkü menüm:
ballı,limonlu,ılık su
sabah: 1 dl tb ekmeği,3 dl salam,1 yumurta,3 acıbiber,4 küp tulum peyniri
ara: 13 tane badem
öğle: 4 yk bulgur pilavı,1 tabak dolu dolu salata,3 kaşık yoğurt
ara: 1 kase puding
akşam: yarım kase tavuk suyuna tarhana çorbası,1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü,1 dal haş.karnıbahar,1 dal haş.brokoli
ara:1 elma yemeği düşünüyorum
3 kupa yeşil çay
su daha 2 lt oldu
spor: 2 saat sonra star it up (dün akşam yaptım,bacaklarım çok ağrıyor ama durmayacağım),3 mil lessli
Hepinize mutlu akşamlar,hoş muhabbetler kızlar
eğitim kitapları beni bekliyor,fazla bekletmeden gideyim
selam kızlar,
sabah dışarıda işim vardı uyandım çıktım. ordan okula geçtim haliyle bildirimimi yapamadım akşama kaldı.
bildirimimi yapıyım
başlangıç:90
g. hafta:78
bu hafta:76.6
giden:1.4
toplamda giden:13.4
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:180 dk.
geçen hafta 300 gram verdiğim için bu hafta kaçamaksız nescafesiz hergün yarım saat sporlu diyet adına dolu dolu geçirdim. ve sonuç 1400
şimdide kilo çizelgemi güncelleyeceğim arkadaşlar. geçmişi okuyamadım henüz bu akşamda yoğunum yarın misafirim gelicek bu akşam böreği sarıp buzdolabına koyucam. köfteleri hazırlıycam yarına pişirmesi kalır. şöyle bir evin tozunu alıcam çok çalışmam lazım çok
İyi akşamlar kızlar, meaaşallahhh topiğimize hiç artıda olan görmedim
Nilgünüm haklısın öyle düşünmem gerekiyor, k güzel fikir aslında hemen alayım yarın için dur..
Ayşecim teşekkür ederim, aman inşallah bu rutinim olsun 500 500 gitsin gelmesin hiç
Kızlar lahana-maydanoz suyumu hazırladım bugün şişelere koydum yarın dükkana getireceğim, bana diyette olduğumu her an hatırlatsın diye içeceğim her sabah aç karna..Meyvelerim hazır, kuruyemişlerim hazır, k flakes de alayım hemen nilgünüm hatırlattı sağolsun..Ben bu yorgunluk ve sinir savaşından galip çıkmaya hazırım
Benide aranıza alın ne olurrrrrrrr kızlar biriniz sesimi duyun::)))))))))) ne yapmam gerekiyor sizinle birlikte olabilmek için ne olur yardımcı olun bana....
bugünki menum
uyanınca 2 adet kayısı 2 fındık ve aktivya
ardından 3 mil leslie
kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim hellim peniri
ara:6 fındık
öğleden sonra: bir kase mercimek çorbası cevizli salata bir fındık lahmacun
(kebapçıda çorba içtim yaaa:))
ara: 6 badem
akşam19.00 6 adet kçte ve roka domates ve kırmızı biberden salat
2 litre su 2 mate çayı
gece meyve veya siüt olablir...
kız nilgün dün geceyi sormuşsun kaçarmı benden
menüm
sabah:
2 dilim kepek ekmeği ,salamlı 2 yumurtadan omlet,az krem peynir,domates,1 bardak süt(bu menü elayla ikimizin yumurtayı paylaştık yani)
ara:sütlü kahve
öğlen:2 tortilla dan köfte ve domatesle dürüm yedim (500 cal) çok oldu kabul ama akşam az yedim
ara: sade kahve
akşam 1 kase mercimek çorbası,2 köfte ,yoğurt ,yeşil salata
ara: kemalpaşa tatlısı yaptım 1 dene yerim ,kahve içerim
daha da yemem gariiiii
nolcek kuu aşk olsun,güle güle kullan
yok artık,ya sevda sen naptın bebem...neyin hırsını çıkardın,kimden çıkardın...valla emeklerine üzüldüm,oysa bugün ne kadar ter döktüm o sporu yaparken değil mi,noldu boşa gitti hepsi,hadi gari hayırlısı ne diyim
ohh canıma deysin sevda güzel paklamış nilgüncüm seni :13:
sende mii kuuuuuu
yok anam yokkkk tövbe bi daha yapmamm siz adamı parçalarsınızz kuzummm
korktum valla yaaa ne bağırıyonuzz bacak kadar çocuga beee
gülayyyy şu face de 2000 kalori muhabbeti varya yaptıgın yoruma çok güldümm vallahiii
allahta seni güldürsünn canımmm
yalan mı sevda kuşum :)) kadınlardaki zevke bak,ben sabah sabah 3 mil bitircem diye o hatun benim kafamın etini bitiriyor ...
sen yedin ben tıkandım,git bişiler yap,mate çayı iç soda iç,bişi yap kalk çabıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?