80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşkr ler sevdacım

hey allahım azıcık altta yazmışsın tekrar. bende buldum diye yayınlıyorum eski yazdıgını

boydaşım valla öyle bi hazırlanmışsınki. birde öyle bi yazmışsınki insanı gaza getiriyorsun. hakketen savaşa hazır gibisin
bu demek oluyorki kafanda bitirmişsin. ve çoktan başarmışsın bile

Son düzenleme:
salakk kafalı bennn muhteşem bir gün gecirmeme ragmenn deli gibi spor yapmama ragmen
gittim iki dakika önce 1 paket kremalı bisküvi ve 1 tane magnum yedimm vee 1 şişe kola içtim hemde light falan degill

:18::18::18::18::18: evett bu çok sinir bozucu bi durumm ama ben hiç pişmanlık duymuyorumm
hatta seytan diyo git ikinci paketi de yee:26::26::26:
noluyo bana anlamıyorumm yineee

canım naptın sen. bir degil iki degil 3 kaçamak hemide oyle böyle degil. emeklerini ziyan etme.
birde 2. pakete gececemiş geliyor cantalar bak.
onca spor onca emek bosa gitmesin sevdam. arada olur böyle şeyler diyemiycem geçtigimiz hafatyıda kaçamaklı geçirdin çünkü :26:

Ablaaa
Dur Kuu Yimee Sakinn 2.ci Paketiii .. Bak Geliom Yaninaa Haaa !!
Bugün Cuma Hafta Basina Az Kaldi Yiyim Nolcak Moduna Girmissin Bakiyorumdaaa ..
Bak Pazartesi Senle Isimiz Var Böyle Giderse Zorlancan Kuzum
Motive OL Bakimmm ... Hayaller Kur .. Bir Cocuk Sevdimdeki Kizin Vucudunu Izle
Ne Güzel Kup Kuru .. (aklima baska ince hatun gelmedi ondan o kizi önerdim )

Bak Bizde Öyle Olcaz .. Ama Irademize Sahip Cikmamiz Lazimmm ...

Hadi Benim Sevda Ku$ummm Yime Baska Abur Cubur Emiii

merak etmeyinn ikinci paketi yimedimm
hatta ölüyorum şuan karnımın agrısındann
bugünlük olsun bakalım yarına Allah Kerim :)
ÇOKK SEVİYORUMMM SİZİİİ

ortim nilgünn gelmişşşş paparayı yemeden ben kaçıyımmm

nilgüncümmm nasılsınn canımm

ÇOKK SEVİYORUMMM SİZİİİ

bizde seni seviyoruz canım.
aslında canın istedigi için yemedin degilmi bunları.
inadından yedin. yemiş olmak için yedin.
yiyemedigin için yedin.
gerçekten istedinmi yemeyi yoksa nedenler bunlarmı?
son günlerde en çok düşündügüm şey bu.
neden yedim? sorusu.
ben genelde yememem gereken şeyleri inadımdan yiyorum.
sende oyle yapmışsınki su anda karnın agrıyor.
geçmiş olsun diyeyim canım maden suyu faln iç istersen.

Vallahi öyleee muhteşem bir günün ardından oturuyom koltukta ve tokum hiç aklımda bile yoktu
canım filanda istemedii durup dururken gittim ve yedimmmm
vallahi aynen öyleeee

hoşbuldummmm
evet cok haklısın dünden beri bi şişlik varki sanki 2 kilo almış gibyim daha dikkatli olucam artık
hemen aldım tarifi ALLAH izin verirse yarın hemen gidib alıcam ve yapıcam sagol canım
Benide aranıza alın ne olurrrrrrrr kızlar biriniz sesimi duyun::)))))))))) ne yapmam gerekiyor sizinle birlikte olabilmek için ne olur yardımcı olun bana....
hoşgeldin bende yeni katıldım 3 oluyo hergün yediklerini yuazarsan daha iyi oluyo ben mesela yazıcagımı aklıma getirince daha az yiyiyorum

hiiiii ne yaptın bakıyım sana diyorum ama bende dayanamadım annemle cay icerken 1 tane top kek yedim 3 tanede kramalı bisküvi şimdi battaniyem var onu küvete bastım gidiyim onu yıkıyımda biraz hareket ediyim

ÇOKK SEVİYORUMMM SİZİİİ

ortim nilgünn gelmişşşş paparayı yemeden ben kaçıyımmm

nilgüncümmm nasılsınn canımm

ohaaaaaa sevda ohaaaaaa yani.valla alır seni evire çevire bir döverim aklın başına gelir.bu nasıl kaçamak.kaçamak bile değil ya.

hiç nazik olmayacağım.kaç kalori aldığının farkında mısın?

eğer bi daha böyle yediğini göreyim -çanta falan kesmez beni-allah ne verdiyse nerene verdiyse pataklarım seni bir...

duydun mu

Sevdaaam Bizde Seni Cok Seviyoruz Kuzummm ♥

Valla ben sana yime yime diorumda benim kendi gudurgunlugum da bugün üzerimde
Hapim bitmek üzere ve prensesimin gelmesine az kaldi böylece , canim nedense tatli istiyor
ama karnim tok .. dolabi actim cikolata kekler var gözümü doyurdum gittim bi muz aldim yedim

marketdede öyle yapiyorum , cikolatara bakiom bakiom annem alcaksan al dio
yok diom gözümü doyurdum tatlarini zaten biliom ne alcam diyorum geri gidiom

zorlanmiyorum degil ama mecburummm ..cünküüü ilk hedefime sadece 8.2 kilom kaldiii
sonra ver elini 55

birkac dakikkalik damak zevkimiz icin hayallerimizden vazgecmeyelim dimi ama

gülay sen olmasan çizelge yoksunu kalacağım valla sağol
nolcek kuu aşk olsun,güle güle kullan
yok artık,ya sevda sen naptın bebem...neyin hırsını çıkardın,kimden çıkardın...valla emeklerine üzüldüm,oysa bugün ne kadar ter döktüm o sporu yaparken değil mi,noldu boşa gitti hepsi,hadi gari hayırlısı ne diyim

ohh canıma deysin sevda güzel paklamış nilgüncüm seni :13:

İNŞŞŞŞ. işine yarar canımmm hoşgeldin bu arada ben sevdaa
duydumm ortimmm duydummm agzına saglık iyi payladın beniii
vallahi yemem bi daha böylee sözzz ortimmmm
anammm yine ucuz yırttımmm ben çoktan otobüse binip kocaeli sınırlarına gelirsin diye tahmin etmiştim kuuu
sagoll ortimm hep arkamda olun böyleee inşşşşşşşş.

senii çok ama çokkkkk öpüyorummm yawru kuşummmm :) canımsınn yawrimuu

ay biliyorum ben onu ya..çok komik onu izlemek.netten bulayım da indirip göreyim şu hatunu..
çorbalardan kremalılar ve mercimek çok kalorili sanırım..

sorma benim de yaklaştı prenses..(yeni gelenlere açıklama..biz burada regl e prenses deriz)

kızlar ben de katılmak istiyorum, boy 71 , kilo 86, hedef kilo 76, süre: 2 ay

hoş geldin ben nilgün..

zaten yemişsin canım bir tane.akşam değil de yarın sabah yada öğle ye.bari akşama kadar yakarsın..

ama monti harika ya.bir ara yaptım ya ben.sanırım 4 gün.tadı damağımda kaldı valla..yapsak mı acaba...

ben de çok yaramadı daha ama ben ilaç alıyorum ve regl yakın.sanırım o yüzden istediğim sonucu alamadım.ama çok wc ye çıkardığı kesin..

süper süper..hem ders çalışıyorsun hem diyet ve spor yapıyorsun.harikasın...

start it up ı denedim ben zorlansam da bitidim ama 3 gün ağladım ağrıdan.

inan varya o 3 gün dersleri oturarak anlattım.3.kattaki derse 5 dk geç gidiyordum yavaş merdiven çıkmaktan.ki ben her zaman yürüyen biriyim..helal valla.üstüne de leslie yapıyorsun..

sevindim canım fikrimin işe yaramasına..lahana maydonoz suyu ben de gaz yapıyor ya..sen de yapmıyor mu?lşişeleri günlük tüketeceksin değil mi? bi de ne kadar hazırladın?
yani 1lt yada yarım lt ???

Benide aranıza alın ne olurrrrrrrr kızlar biriniz sesimi duyun::)))))))))) ne yapmam gerekiyor sizinle birlikte olabilmek için ne olur yardımcı olun bana....

hoş geldin ben nilgün..

sakın yeme lütfen ya..çok kalorili.hayır izin vermiyorum

sende mii kuuuuuu
yok anam yokkkk tövbe bi daha yapmamm siz adamı parçalarsınızz kuzummm
korktum valla yaaa ne bağırıyonuzz bacak kadar çocuga beee

gülayyyy şu face de 2000 kalori muhabbeti varya yaptıgın yoruma çok güldümm vallahiii
allahta seni güldürsünn canımmm

sana yemin ediyorum ki yemedim o kemalpaşa yı ,ve yemiycemde sevdanın yediklerinin pişmanlığını yaşıyorum şuan ,hiç yiyesim yok

yalan mı sevda kuşum :)) kadınlardaki zevke bak,ben sabah sabah 3 mil bitircem diye o hatun benim kafamın etini bitiriyor ...

sen yedin ben tıkandım,git bişiler yap,mate çayı iç soda iç,bişi yap kalk çabıkkkk

kalktımmm kuşumm hemen kalkıp beyaz camasırlarımı asıyım bariii:)
birazdan misafirim gelebülürrr
kaçtımmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…