80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel yazmışsın..

rica ederim itinayla kaçamak yapan paklanır..
gecen güzel geçti mi bebeğim bu arada

kızlar olmasa atlar gelirdidm valla.sen yine ben her an gelebilirim diye akıllı akıllı ye

Başlangıç : 88
Geçen hafta : 80.5
Bu hafta : 80.2
Giden : 300 gr
Toplamda giden : 7.8 gr
Hedef : 65
Spor : 200 dk
Beden : 44
Boy 1.65

buna da şükür diyelim..

kalktımmm kuşumm hemen kalkıp beyaz camasırlarımı asıyım bariii:)
birazdan misafirim gelebülürrr
kaçtımmmmmm :)

bak şimdi gidiyosun çamaşırını benim dediğim gibi asıyosun şöyle ki ; her don ,her atlet için tek tek eğilip iyice ama eğilcen ayağına deycek kadar,göbeğini içe çekcen sonra iyice havaya uzanca böylece onlarca eğil kalk yapcan vee bu arada göbek içeriiiiiiiiiiiiiii iyice çekilecek tamam mı....

hehehe Allahım çok yaratıcıyım....hadi git bu gecelik yeter zati çok uğraştım senlen kızmıyon demi

sana yemin ediyorum ki yemedim o kemalpaşa yı ,ve yemiycemde sevdanın yediklerinin pişmanlığını yaşıyorum şuan ,hiç yiyesim yok

süpersin işte bu...

aman küçül de cebime gir..şaka bir yana aman güzelim ..deryaya da dedim.yemeden önce düşün.

kalktımmm kuşumm hemen kalkıp beyaz camasırlarımı asıyım bariii:)
birazdan misafirim gelebülürrr
kaçtımmmmmm :)

hadi kolay gelsin...

selam kızlar, ders çalışma bitti bugünlük. çalıştıkça güven geliyor kendime

geçmişe göz gezdirdim yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoş geldiniz. deryamın dediği gibi azminiz daim olsun

angelteacher ben de kpss ye hazırlanıyorum. bölümün neydi. söylemiştin ama unutmuşum ben de sporumu yapıyorum, elimin altında sürekli sıcak içecekler var. çok işe yarıyor.

sevdacım napmışsın canım ama duygusal açlık hiç bitmiyor ne yazıkki. normalde bir paket bisküvi bile ne kadar fazla aslında. ama ikinciyi bile yemek istemişsin. yeme güzelim.

deryacım seni çok kararlı görüyorum süpersin canım

denizcim kolay gelsin. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim

saat 10
kocam fosur fosur uyuyo
ve canım çok sıkılıyo
oysa dün gece ,evet evet dün gece ne güzeldi..

off demekki rüyamış
bu gece uyandımda
gerçek hayat fosurdamakmışş..
seviyom seni kocacımmm

Nilgüncüm ders çalışmaya da kilo vermeye de mecburum canım.kpss'ye 3.girişim olacak bu ve artık yeter diyorum,mezun olduğumdan beri özel şirkette tasarımcı olarak çalıştım ama nereye kadar ben öğretmenim ve mesleğimi yapmak istiyorum.Üstüne üstlük eşim tayinci,seneye doğu tayinimiz var,onunla birlikte giderken aynı zamanda aynı yere atanmak için bu sınavı kazanmam gerekiyorStart it up beni de mahvetti canım bugün 2.günüm ama şuan kollarım çok ağrıyor,bacaklarımın üst kısımlarını söylemiyorum bile ama devam edeceğim,üzerine lessli iyi geliyor canım,ısınmış oluyorum kolaycacık yapıyorum

Canım ben makine resim konst.öğretmeniyim,bu yıl 3.girişim olacakbu yıl mutlaka atanmam lazım,iyi gidiyor bakalım şimdilik.Eğitim dersleri için kursa da gidiyorum günde 4 saat.Evet sıcak içecekler çok işe yarıyor canım hem zihnimi topluyorum hem de yağlarımın eridiğini düşündükçe mutlu oluyorumBu arada ben ilknur tatlım tanışamamıştık seninle sanıyorum

yarın gece acısını çıkartırsın artık

burcu sen görmek çok güzel cıvıl cıvıl yazılarını özlemişim

bizi özlemedin mi

inşllah istediğin her şeyi başarırsın arkadaşım.allah emeklerini boşa çıkarmasın

sabah 5 te kalktım diye uykum var.yarın da kurs var yine erken kalkacağım.boğazımın ağrısı tuttu yine.yarın görüşürüz canlarım.ayşe de gelir birazdan ama karşılaşamayacağız.

tülin kaç günlüğüne gitmişti bile var mı?topik onlarsız yarı yarıya boş..bi de nihali,her iki filizi,nehiri,(izlem ve banunun mazeretlerini biliyorum ) başka kim vardı ya..

neyse herkesi öpüyorum..

Amin canım inşallah hepimizin emekleri yerini bulur umarım
geçmiş olsun,ılık ballı su iyi gelir uyumadan önce içersen

memnun oldum ilknurcum . seni uzun süredir görüyorum. ama birebir konuşmamız olamıştı. ben arzu. ben de tarih öğretmeniyim canım. ben çok kez girdim ama bu doğru dürüst ikinci hazırlanışım. Allah yardımcımız olsun

Ben de memnun oldum tatlım,topikte 2.haftam
inşallah 2012 ağustos ayında hem zayıfladık hem kazandıkkkkkkkkkk diye naralar atarız
bu arada tarih en sevdiğim derslerden biridir
hep tarihle ilgili birşeyler yapmak istemiştim ama makinacı oldum nedense

inşallah ilknurcum. benim de aklımada birkaç meslek daha vardı, tarih öğretmenliği de bunlardan biriydi.

sevindim canım fikrimin işe yaramasına..lahana maydonoz suyu ben de gaz yapıyor ya..sen de yapmıyor mu?lşişeleri günlük tüketeceksin değil mi? bi de ne kadar hazırladın?
yani 1lt yada yarım lt ???

Nilgünüm bir ufak lahana almıştım, onu bir demet maydanozla kaynattım ben 1,5 litre + yarım kiloluk kavanoz çıktı, 2- 2.5 litre yani..
Bana çok çok iyi geliyor...92'den 87'e düşerken en büyük yardımcımdı..O günden beri de içmiyordum vücudum unuttuğu için çok yarayacağına eminim..

canım canım canım ,valla çok değişim görüyorum sende aman nazar değmesin

amin amin :18::18:

boydaşım valla öyle bi hazırlanmışsınki. birde öyle bi yazmışsınki insanı gaza getiriyorsun. hakketen savaşa hazır gibisin
bu demek oluyorki kafanda bitirmişsin. ve çoktan başarmışsın bile

Aynen bu hafta benim savaşım var ve ben bunu ne olursa olsun kazanmalıyım...
Çocuk sesinden kafam şişse de, başım, belim ağrısa da, canım sıkkın olsa da artık hayatın bana zarar vermesine izin vermemeliyim...Artık cuma günleri sabiti bile görmek istemiyorum arkadaş o kadar

Dayak da var yen mi?
Sevdacım sen normalde cuma kaçamakları yapıyor muydun, cuma benim serbest günümdür mesela istediğimi yerim, bugün de öyle yaptım, o yüzden normal gördüm ben :26:
Ama cumadan başka gün tekrarlanırsa sana bir fragman izleteyim ======˃

Son düzenleme:

nilgüncüm haklısın aslında ama eşime yaptım dedim ya. akşama çayın yanında yer bende duramam diye bastan önlemimi alıp bu sekilde ayar yaptım. koçişle çay kurabiye keyfi yapacaktım sözde ama yalnız yaptım işi uzamış.

kızlar nekadar yaratıcısınız. önce sevdayı gülayın anlattıgı sekide çamaşır sereken düşündüm
sonra deryanın fragmanını izledim
siz çok yaşayın emi. sizde olmasanız ben nasıl gülücem ya. yapayanlız kaldıgım gecelerde

Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı.
Kızın adı Tispe, delikanlının ki, Piremus idi.

Yan yana evlerde otururlardı; birlikte büyüdüler ve çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar. Aileleri bu aşka karşıydı. Ama onlar, bu derin sevgiden vazgeçemiyorlardı. Bir gece, gizlice ormandaki ağacın altında buluşmaya karar verdiler. Tispe, ağaca Piremus'tan önce varmıştı. Uzaktan ağzından kanlar akan kocaman bir aslan gördü. Korktu; hemen yakındaki bir mağaraya saklandı. Ama koşarken boynundaki eşarbı düşürmüştü. O sırada Piremus geldi. Kocaman aslan, biricik sevgilisi Tispe'nin eşarbını parçalıyordu. Tispe'nin öldüğünü düşündü; onsuz yaşayamazdı. Belinden hançerini çıkardı ve göğsüne sapladı. Cansız bedeni kanlar içinde yere düştü. Tispe korkusunu yendi; mağaradan çıktı. Ağacın altına geldiğinde o korkunç sahneyle karşı karşıya geldi. Piremus'un cansız bedeni yerdeydi; elinde Tispe'nin düşürdüğü eşarbını tutuyordu. Piremus'un, kendisinin öldüğünü sanıp, canına kıydığını anladı. Bir an bile düşünmeden hançeri alıp göğsüne sapladı. Ölüm bile onları ayıramadı. Bedeni, Piremus'un vücudunun üzerine düştü.

Ve Tanrı, o yüce aşkı ölümsüzleştirmek amacıyla, bu çiftin buluştuğu ağacı onlara adadı. Piremus'un kanını bu ağacın meyvelerine, Tispe'nin gözyaşlarını ise, ağacın yapraklarına verdi. O günden beri, karadut ağacının meyvesinin çıkmayan lekesini (Piremus'un kan lekesini), dut ağacının yaprakları (Tispe'nin gözyaşları) temizler...

Bilir misiniz, karadutun lekesi çıkmaz ama elinize ağacın yaprağını alıp ovuşturursanız, o lekenin çıktığını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…