saat 10
kocam fosur fosur uyuyo
ve canım çok sıkılıyo
oysa dün gece ,evet evet dün gece ne güzeldi..
off demekki rüyamış
bu gece uyandımda
gerçek hayat fosurdamakmışş..
seviyom seni kocacımmm
Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı.
Kızın adı Tispe, delikanlının ki, Piremus idi.
Yan yana evlerde otururlardı; birlikte büyüdüler ve çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar. Aileleri bu aşka karşıydı. Ama onlar, bu derin sevgiden vazgeçemiyorlardı. Bir gece, gizlice ormandaki ağacın altında buluşmaya karar verdiler. Tispe, ağaca Piremus'tan önce varmıştı. Uzaktan ağzından kanlar akan kocaman bir aslan gördü. Korktu; hemen yakındaki bir mağaraya saklandı. Ama koşarken boynundaki eşarbı düşürmüştü. O sırada Piremus geldi. Kocaman aslan, biricik sevgilisi Tispe'nin eşarbını parçalıyordu. Tispe'nin öldüğünü düşündü; onsuz yaşayamazdı. Belinden hançerini çıkardı ve göğsüne sapladı. Cansız bedeni kanlar içinde yere düştü. Tispe korkusunu yendi; mağaradan çıktı. Ağacın altına geldiğinde o korkunç sahneyle karşı karşıya geldi. Piremus'un cansız bedeni yerdeydi; elinde Tispe'nin düşürdüğü eşarbını tutuyordu. Piremus'un, kendisinin öldüğünü sanıp, canına kıydığını anladı. Bir an bile düşünmeden hançeri alıp göğsüne sapladı. Ölüm bile onları ayıramadı. Bedeni, Piremus'un vücudunun üzerine düştü.
Ve Tanrı, o yüce aşkı ölümsüzleştirmek amacıyla, bu çiftin buluştuğu ağacı onlara adadı. Piremus'un kanını bu ağacın meyvelerine, Tispe'nin gözyaşlarını ise, ağacın yapraklarına verdi. O günden beri, karadut ağacının meyvesinin çıkmayan lekesini (Piremus'un kan lekesini), dut ağacının yaprakları (Tispe'nin gözyaşları) temizler...
Bilir misiniz, karadutun lekesi çıkmaz ama elinize ağacın yaprağını alıp ovuşturursanız, o lekenin çıktığını görürsünüz.
geldim canım geldim yine annemdeydik daha yeni geldik ve yine akşam kötüydü hoş saat 5 te iki dolma yedim ondan diyorum da birazdan yazarım menümü hayırdır senin ne kursu bu hafta sonu...yarın gece acısını çıkartırsın artık
bizi özlemedin mi
inşllah istediğin her şeyi başarırsın arkadaşım.allah emeklerini boşa çıkarmasın
sabah 5 te kalktım diye uykum var.yarın da kurs var yine erken kalkacağım.boğazımın ağrısı tuttu yine.yarın görüşürüz canlarım.ayşe de gelir birazdan ama karşılaşamayacağız.
tülin kaç günlüğüne gitmişti bile var mı?topik onlarsız yarı yarıya boş..bi de nihali,her iki filizi,nehiri,(izlem ve banunun mazeretlerini biliyorum ) başka kim vardı ya..
neyse herkesi öpüyorum..
deyacım tebrik ederim azimli görüyorum seni bu hafta ne olursa olsun evet bu hafta iyi bir sınavın var takipteyiz hadi bakalım ....Nilgünüm bir ufak lahana almıştım, onu bir demet maydanozla kaynattım ben 1,5 litre + yarım kiloluk kavanoz çıktı, 2- 2.5 litre yani..
Bana çok çok iyi geliyor...92'den 87'e düşerken en büyük yardımcımdı..O günden beri de içmiyordum vücudum unuttuğu için çok yarayacağına eminim..
amin amin :18::18:
Aynen bu hafta benim savaşım var ve ben bunu ne olursa olsun kazanmalıyım...
Çocuk sesinden kafam şişse de, başım, belim ağrısa da, canım sıkkın olsa da artık hayatın bana zarar vermesine izin vermemeliyim...Artık cuma günleri sabiti bile görmek istemiyorum arkadaş o kadar
Dayak da var yen mi?
Sevdacım sen normalde cuma kaçamakları yapıyor muydun, cuma benim serbest günümdür mesela istediğimi yerim, bugün de öyle yaptım, o yüzden normal gördüm ben :26:
Ama cumadan başka gün tekrarlanırsa sana bir fragman izleteyim ======˃
aynı şekilde bennde hayal ettim kendi kendime ii güldüm walla....kızlar nekadar yaratıcısınız. önce sevdayı gülayın anlattıgı sekide çamaşır sereken düşündüm
sonra deryanın fragmanını izledim
siz çok yaşayın emi. sizde olmasanız ben nasıl gülücem ya. yapayanlız kaldıgım gecelerde
ayyy çok güzel yaaaaa......tüylerim diken diken oldu......Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı.
Kızın adı Tispe, delikanlının ki, Piremus idi.
Yan yana evlerde otururlardı; birlikte büyüdüler ve çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar. Aileleri bu aşka karşıydı. Ama onlar, bu derin sevgiden vazgeçemiyorlardı. Bir gece, gizlice ormandaki ağacın altında buluşmaya karar verdiler. Tispe, ağaca Piremus'tan önce varmıştı. Uzaktan ağzından kanlar akan kocaman bir aslan gördü. Korktu; hemen yakındaki bir mağaraya saklandı. Ama koşarken boynundaki eşarbı düşürmüştü. O sırada Piremus geldi. Kocaman aslan, biricik sevgilisi Tispe'nin eşarbını parçalıyordu. Tispe'nin öldüğünü düşündü; onsuz yaşayamazdı. Belinden hançerini çıkardı ve göğsüne sapladı. Cansız bedeni kanlar içinde yere düştü. Tispe korkusunu yendi; mağaradan çıktı. Ağacın altına geldiğinde o korkunç sahneyle karşı karşıya geldi. Piremus'un cansız bedeni yerdeydi; elinde Tispe'nin düşürdüğü eşarbını tutuyordu. Piremus'un, kendisinin öldüğünü sanıp, canına kıydığını anladı. Bir an bile düşünmeden hançeri alıp göğsüne sapladı. Ölüm bile onları ayıramadı. Bedeni, Piremus'un vücudunun üzerine düştü.
Ve Tanrı, o yüce aşkı ölümsüzleştirmek amacıyla, bu çiftin buluştuğu ağacı onlara adadı. Piremus'un kanını bu ağacın meyvelerine, Tispe'nin gözyaşlarını ise, ağacın yapraklarına verdi. O günden beri, karadut ağacının meyvesinin çıkmayan lekesini (Piremus'un kan lekesini), dut ağacının yaprakları (Tispe'nin gözyaşları) temizler...
Bilir misiniz, karadutun lekesi çıkmaz ama elinize ağacın yaprağını alıp ovuşturursanız, o lekenin çıktığını görürsünüz.
geldim canım geldim yine annemdeydik daha yeni geldik ve yine akşam kötüydü hoş saat 5 te iki dolma yedim ondan diyorum da birazdan yazarım menümü hayırdır senin ne kursu bu hafta sonu...
bu arada 300 gr gitmiş ekside olmak güzel haftaya 7 lerde olacaksın demektir....
deyacım tebrik ederim azimli görüyorum seni bu hafta ne olursa olsun evet bu hafta iyi bir sınavın var takipteyiz hadi bakalım ....
aynı şekilde bennde hayal ettim kendi kendime ii güldüm walla....
ayyy çok güzel yaaaaa......tüylerim diken diken oldu......
sevdam cumayı sağlam tamamlamışsın söylenenler söylenmiş ben daha bişi demiim....
irongirl doktorcummm güzel gitmiş bu hafta tebrikler....
banu +100 10 günün kaldı sağlam bir şekilde başlamaya sıkma canını bir başla pir başla....
başka aklımda kalmadı güzeller kusura bakmayın eğer derya için sakıncası yoksa bende artık cumartesi bildirim yapmak istiyorum sabah 7 de wc olayı olmayınca kilo sinir edici bir şekilde + çıkıyor rahat rahat cumartesi sonucu bildireyim...
bu arada yarın bi aksilik çıkmazsa spor salonuna gideceğim sporsuz asla gitmiyor evde de yorgunum diye bahane buluyorum kendimce ama oranın saati belli oldumu en azından paşa paşa giderim inşallah yarın bi aksilik çıkmazda giderim 3 ayda bayaaa bi şekle şemale sokar beni galiba....
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz allahımın sevgili kuluymuşsunuz ki burayı buldunuz çok şanslısınız burdan kopmayın bu arada ben ayşe .... hepiniz hoşgeldiniz azminiz bol olsunnn....
Nasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisiniz. benim netimde sorun var ve telden yazıtom. bildirimi yarın yapıcam, birazda hastayım sanırım artı çıkıcam dünde yu.toplama yapıldı çok ağrım oluyor. Belki bildirim yapmam saçma gelebılır fakat sizden ve diyet modundan kopmak istemıyorum. Hepinizi çok seviyorum :)))
selam canım :)) nasılsın nasıl gidiyo bu ara pek takip edemiyorumabowwwwww aşağısı ne kalabalık eskisi gibiii... filizcim senide görüyorum hoşgeldinnnnnn......
hoşbulduk canım ben semra bende kendimi çk şanslı hissediorum burası bana ii gelecek gibi gelio ama bugün biraz sapıttım pöffffffgeldim canım geldim yine annemdeydik daha yeni geldik ve yine akşam kötüydü hoş saat 5 te iki dolma yedim ondan diyorum da birazdan yazarım menümü hayırdır senin ne kursu bu hafta sonu...
bu arada 300 gr gitmiş ekside olmak güzel haftaya 7 lerde olacaksın demektir....
deyacım tebrik ederim azimli görüyorum seni bu hafta ne olursa olsun evet bu hafta iyi bir sınavın var takipteyiz hadi bakalım ....
aynı şekilde bennde hayal ettim kendi kendime ii güldüm walla....
ayyy çok güzel yaaaaa......tüylerim diken diken oldu......
sevdam cumayı sağlam tamamlamışsın söylenenler söylenmiş ben daha bişi demiim....
irongirl doktorcummm güzel gitmiş bu hafta tebrikler....
banu +100 10 günün kaldı sağlam bir şekilde başlamaya sıkma canını bir başla pir başla....
başka aklımda kalmadı güzeller kusura bakmayın eğer derya için sakıncası yoksa bende artık cumartesi bildirim yapmak istiyorum sabah 7 de wc olayı olmayınca kilo sinir edici bir şekilde + çıkıyor rahat rahat cumartesi sonucu bildireyim...
bu arada yarın bi aksilik çıkmazsa spor salonuna gideceğim sporsuz asla gitmiyor evde de yorgunum diye bahane buluyorum kendimce ama oranın saati belli oldumu en azından paşa paşa giderim inşallah yarın bi aksilik çıkmazda giderim 3 ayda bayaaa bi şekle şemale sokar beni galiba....
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz allahımın sevgili kuluymuşsunuz ki burayı buldunuz çok şanslısınız burdan kopmayın bu arada ben ayşe .... hepiniz hoşgeldiniz azminiz bol olsunnn....
hoş bulduk canim inşallah hepberaber verelim şu kilolarıselam kızlar, ders çalışma bitti bugünlük. çalıştıkça güven geliyor kendime
geçmişe göz gezdirdim yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoş geldiniz. deryamın dediği gibi azminiz daim olsun
angelteacher ben de kpss ye hazırlanıyorum. bölümün neydi. söylemiştin ama unutmuşumben de sporumu yapıyorum, elimin altında sürekli sıcak içecekler var. çok işe yarıyor.
sevdacım napmışsın canımama duygusal açlık hiç bitmiyor ne yazıkki. normalde bir paket bisküvi bile ne kadar fazla aslında. ama ikinciyi bile yemek istemişsin. yeme güzelim.
deryacım seni çok kararlı görüyorum süpersin canım
denizcim kolay gelsin. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
kızlar bende sizi yeni takip ediyorum ve size bişey sormak istiyorum,insanlar sabah tartılınca daha düşük kiloda çıkarlar ama benim sabah kilom 1 kilo daha fazla çıkıyor var mı aranızda bi fikri olan ya da benimle aynı şeyi yaşayan?
düm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?
salakk kafalı bennn muhteşem bir gün gecirmeme ragmenn deli gibi spor yapmama ragmen
gittim iki dakika önce 1 paket kremalı bisküvi ve 1 tane magnum yedimm vee 1 şişe kola içtim hemde light falan degill
:18::18::18::18::18: evett bu çok sinir bozucu bi durumm ama ben hiç pişmanlık duymuyorumm
hatta seytan diyo git ikinci paketi de yee:26::26::26:
noluyo bana anlamıyorumm yineee
kızlar bende bugünkü menümü yaziimm
sabah:1 dili k ekmeği peynir haşlanmı yumurta
öğlen:1bardak ıce tea 1 tane diyet bisküvi 3 tane diyet kraker ve türk kahvesi şekerli
ara :kuru kayısı 4 tane ve 2 c içi
akşam:1 tabak mercimek çorbası 3 tane köfte patates kızartması birazcı ekmek
bu gün temizlik vardı ve kadın olmasına rağmen çk yoruldum ve hep titredim açlıktan die düşünüorum psikolojim bozuluo bırakıcam diyorum 3 tane çocuğum var çüde erkek ve eşimle 4 erkek işim hiç bitmio ve bu arada antidepresan kullanıyorum ve dr doz arttırdı ve aynı zamanda diyete başladım anlayamıyorum bu titremeler neden hangisinden oluo resmen kötü hissediyorum eşimin üstümde yoğun bir baskısı var kilo vermem için bana 63 ol kredi kartı çıkarttırcam senin adına ve git aklına ne esiyosa al o zaman dio motive etmekmi istiyo anlamıyorum ama ben vazgeçmeye başlamışken onun bu tutumu beni napçam şimdi diye düşündürüyo bende çk istiyorum kilo vermek hatta en son yaptığım diyette diyetisyenim listeme mavi boncuk takmıştı 20 günde 6 kilo gitmişti ve ondan önceki diyetimdede 20 günde 5 kilo gitmişti şimdi neden böyle hissediyorum bilmiyorum çk yazdım galiba kafanızı şişirdim akşam akşam birden başladım yazmaya hakkınızı helal edin sıktıysam sizi herkeze ii geceler
banu biz elayı geçen gece babanesine bırakmıştıkelaycımm
dün gece ne vardı kuu kaçırmışım ben
nilgün
tadı damagında kaldı demek montinin vallahi bende başlasammı
bilemiyorum yani çok yasakları var ama ben o yasakalrı yiyince zaten kilo veremiyorum dogal olarakkk
başlıycma sanırım ama bu kez yaglı peynir yiycemm 2. aşama yapıcam sanırım
izlemmmmmmmm
nerdesin kuşum gelmedin mi haylann:26::26::26:
canım semraydı değil mi adın....akşam ve sabah menün güzel ama öğlenin kötü olması ve sabah öğle arasına belki bir meyve falan yada süt yoğurt falan işte serpiştirmemen yapmış olabilir bi titremeyi,sonuçta o yediğin diyet bisküvi ,kraker çok kalorili olup doyurmayan şeyler bunun yerine bol yeşil salata,tavuk ızgara ,haşlama yada ton balığı falan yemiş olsaydın inan bana daha güzel tutardı seni... bence bir diyet listeni gözden geçir,bak ilaçta alıyorsun sonra farklı sonuçlar doğurabilir.Ayrıca eşin eminim destek için böyle diyor çünkü aynı şeyleri ben eşimden duyuyorum hatta az önce işe giderken bana 5 kilo daha 5 kilo daha diyerek indi merdivenleri....yani taksam kafama üzücü bişi ama o aklınca böyle motive ediyor,bende ona verdiğim güveni boşa çıkarmamak için uğraşıyorum,sonuçta beni beğenmesi benim için önemli...uff çok yazdım kafan şişti demi ? ama lüften diyeti bırakma kendine önce bir ticker yap bakalım hadi,motivasyon nerdeeee ,çabuk çabuk hayata dön semracımkızlar bende bugünkü menümü yaziimm
sabah:1 dili k ekmeği peynir haşlanmı yumurta
öğlen:1bardak ıce tea 1 tane diyet bisküvi 3 tane diyet kraker ve türk kahvesi şekerli
ara :kuru kayısı 4 tane ve 2 c içi
akşam:1 tabak mercimek çorbası 3 tane köfte patates kızartması birazcı ekmek
bu gün temizlik vardı ve kadın olmasına rağmen çk yoruldum ve hep titredim açlıktan die düşünüorum psikolojim bozuluo bırakıcam diyorum 3 tane çocuğum var çüde erkek ve eşimle 4 erkek işim hiç bitmio ve bu arada antidepresan kullanıyorum ve dr doz arttırdı ve aynı zamanda diyete başladım anlayamıyorum bu titremeler neden hangisinden oluo resmen kötü hissediyorum eşimin üstümde yoğun bir baskısı var kilo vermem için bana 63 ol kredi kartı çıkarttırcam senin adına ve git aklına ne esiyosa al o zaman dio motive etmekmi istiyo anlamıyorum ama ben vazgeçmeye başlamışken onun bu tutumu beni napçam şimdi diye düşündürüyo bende çk istiyorum kilo vermek hatta en son yaptığım diyette diyetisyenim listeme mavi boncuk takmıştı 20 günde 6 kilo gitmişti ve ondan önceki diyetimdede 20 günde 5 kilo gitmişti şimdi neden böyle hissediyorum bilmiyorum çk yazdım galiba kafanızı şişirdim akşam akşam birden başladım yazmaya hakkınızı helal edin sıktıysam sizi herkeze ii geceler
günaydın kızlar! bir uyandım daha uyuyacağım diye ama işe gitmem gerekiyor... 24 saat im bugün gene...umarım hepimiz için sağlıklı ve kaçamaksız bi gün olur...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayde uyanınnnnn be ne tembel hatularsınız,anladık çalışıyonuz diye ,tatil diye yatıyonuz ama bu kadarda olmazki ....aaaaa
ay aklıma şey geldi ''yıllar önce annem yeni gelinken,bi gece babanemde kalmışlar ,saat 8 e geliyormuş,babanem alt kattan annem uyuyor hala diye bağırıyormuş...aahh ahh hala uyuyor gelin kalksana senin gibi gelin bozköyde çoktu ,ben almadım diye '''
kızlar kalkın sizin gibi gelin bozköy'de çokkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?