80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

etkileyici...

geldim canım geldim yine annemdeydik daha yeni geldik ve yine akşam kötüydü hoş saat 5 te iki dolma yedim ondan diyorum da birazdan yazarım menümü hayırdır senin ne kursu bu hafta sonu...
bu arada 300 gr gitmiş ekside olmak güzel haftaya 7 lerde olacaksın demektir....
deyacım tebrik ederim azimli görüyorum seni bu hafta ne olursa olsun evet bu hafta iyi bir sınavın var takipteyiz hadi bakalım ....
aynı şekilde bennde hayal ettim kendi kendime ii güldüm walla....
ayyy çok güzel yaaaaa......tüylerim diken diken oldu......

sevdam cumayı sağlam tamamlamışsın söylenenler söylenmiş ben daha bişi demiim....
irongirl doktorcummm güzel gitmiş bu hafta tebrikler....
banu +100 10 günün kaldı sağlam bir şekilde başlamaya sıkma canını bir başla pir başla....
başka aklımda kalmadı güzeller kusura bakmayın eğer derya için sakıncası yoksa bende artık cumartesi bildirim yapmak istiyorum sabah 7 de wc olayı olmayınca kilo sinir edici bir şekilde + çıkıyor rahat rahat cumartesi sonucu bildireyim...

bu arada yarın bi aksilik çıkmazsa spor salonuna gideceğim sporsuz asla gitmiyor evde de yorgunum diye bahane buluyorum kendimce ama oranın saati belli oldumu en azından paşa paşa giderim inşallah yarın bi aksilik çıkmazda giderim 3 ayda bayaaa bi şekle şemale sokar beni galiba....

yeni gelen arkadaşlar var hepiniz allahımın sevgili kuluymuşsunuz ki burayı buldunuz çok şanslısınız burdan kopmayın bu arada ben ayşe .... hepiniz hoşgeldiniz azminiz bol olsunnn....

Son düzenleme:
elaycımm
dün gece ne vardı kuu kaçırmışım ben

nilgün
tadı damagında kaldı demek montinin vallahi bende başlasammı
bilemiyorum yani çok yasakları var ama ben o yasakalrı yiyince zaten kilo veremiyorum dogal olarakkk
başlıycma sanırım ama bu kez yaglı peynir yiycemm 2. aşama yapıcam sanırım

izlemmmmmmmm
nerdesin kuşum gelmedin mi haylann:26::26::26:

sağol ayşecim vermek beni çok mutlu ediyor bu sefer 2 kere 3 kere 5 kere 10 kere dikkat etmeliyim..hep yazıyorum kimse benim yaptığım yanlışa düşüp verdiği kiloları geri almasın diye..

Nasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisiniz. benim netimde sorun var ve telden yazıtom. bildirimi yarın yapıcam, birazda hastayım sanırım artı çıkıcam dünde yu.toplama yapıldı çok ağrım oluyor. Belki bildirim yapmam saçma gelebılır fakat sizden ve diyet modundan kopmak istemıyorum. Hepinizi çok seviyorum :)))

canım umarım istediğin gibi sonuçlanır allahım hakkınnızda hayırlısını versin...
bizler iyiyiz canım artılar eksiler derken hayat akıp gidiyor sen kilonu falan düşünme şimdi inşallah hamiş olunca diyetisyene gider kontrollü bir şekilde hamilelik geçirirsin dualarımız seninle...

hoşbulduk canım ben semra bende kendimi çk şanslı hissediorum burası bana ii gelecek gibi gelio ama bugün biraz sapıttım pöffffff

hoş bulduk canim inşallah hepberaber verelim şu kiloları

cnm benimde sabahları şişliğim oluyor 1 kilo değil ama 100-200 gram farkediyor.
tuvalet sorunu yaşıyorum düzenli değil, oda büyük etken tabi .

düm mate çayı aldımilk defa içtim..tadı biraz acı geldi..ama sanki çok idrara çıkartıyor..o kadarki içtiğim suyu arttırdım..deneyeniniz var mı?

cnm mate çayını iştah kesiyor diye duydum aldım ama tadını hiç beğenmedim. tatlımsı bir tadı var. ben şekersizliğe o kadar alışmışımki bitkinin doğal tatlımsı tadı bile çok midemi bulandırdı. kokusuda ayrıca adaçayına dayanırım ama mateye asla yani.

cnm belkide spora gidiyorum yakarım diye düşündün rahat davrandın, pişmanlıkta duymadığına göre:))
ayy ben yemek yaparken tadına tuzuna bakıyorum o bile moralimi bozuyor:))
ama yarın misafirler yüzünden bende kçamak yapıcam. okadar emek verdin hepimiz buna üzüldük diye tepki veriyoruz cnm.

kızlar o kadar yoruldum ki misafir bahanesiyle gece gece banyo tuvalet ovdum, herbişeyin tozunu aldım. yemek takımlarını çıkardım yıkattım hazırladım. kapıları sildim. neyse menümü yazıyıp kaçıyore

sabah: domates, salatalık, y. biber, b. peynir, zeytin
öğlen: avuç içi büyüklüğünde ince dlm pizza (okulda bugün pizza vardı ama biberli domatesli kaşarlı)
akşam: bol salata yaptım kendime yağsız tuzsuz marul,havuç,domatesten.
ara: 1küçük mandalina, yeşilçay

iyi geceler kızlar kaçtım.

kızlar bende bugünkü menümü yaziimm
sabah:1 dili k ekmeği peynir haşlanmı yumurta
öğlen:1bardak ıce tea 1 tane diyet bisküvi 3 tane diyet kraker ve türk kahvesi şekerli
ara :kuru kayısı 4 tane ve 2 c içi
akşam:1 tabak mercimek çorbası 3 tane köfte patates kızartması birazcı ekmek

bu gün temizlik vardı ve kadın olmasına rağmen çk yoruldum ve hep titredim açlıktan die düşünüorum psikolojim bozuluo bırakıcam diyorum 3 tane çocuğum var çüde erkek ve eşimle 4 erkek işim hiç bitmio ve bu arada antidepresan kullanıyorum ve dr doz arttırdı ve aynı zamanda diyete başladım anlayamıyorum bu titremeler neden hangisinden oluo resmen kötü hissediyorum eşimin üstümde yoğun bir baskısı var kilo vermem için bana 63 ol kredi kartı çıkarttırcam senin adına ve git aklına ne esiyosa al o zaman dio motive etmekmi istiyo anlamıyorum ama ben vazgeçmeye başlamışken onun bu tutumu beni napçam şimdi diye düşündürüyo bende çk istiyorum kilo vermek hatta en son yaptığım diyette diyetisyenim listeme mavi boncuk takmıştı 20 günde 6 kilo gitmişti ve ondan önceki diyetimdede 20 günde 5 kilo gitmişti şimdi neden böyle hissediyorum bilmiyorum çk yazdım galiba kafanızı şişirdim akşam akşam birden başladım yazmaya hakkınızı helal edin sıktıysam sizi herkeze ii geceler

canım çğlen yediklerin az bence ondan olablir..

günaydın kızlar! bir uyandım daha uyuyacağım diye ama işe gitmem gerekiyor... 24 saat im bugün gene...umarım hepimiz için sağlıklı ve kaçamaksız bi gün olur...

banu biz elayı geçen gece babanesine bırakmıştık,kocişle evde yanlız yanlız balayı yaptık,ama dün gece aynı satlerde fosur fosur uyudu eşşek kafalı,ondan şey ettim sitem yani :27.
canım semraydı değil mi adın....akşam ve sabah menün güzel ama öğlenin kötü olması ve sabah öğle arasına belki bir meyve falan yada süt yoğurt falan işte serpiştirmemen yapmış olabilir bi titremeyi,sonuçta o yediğin diyet bisküvi ,kraker çok kalorili olup doyurmayan şeyler bunun yerine bol yeşil salata,tavuk ızgara ,haşlama yada ton balığı falan yemiş olsaydın inan bana daha güzel tutardı seni... bence bir diyet listeni gözden geçir,bak ilaçta alıyorsun sonra farklı sonuçlar doğurabilir.Ayrıca eşin eminim destek için böyle diyor çünkü aynı şeyleri ben eşimden duyuyorum hatta az önce işe giderken bana 5 kilo daha 5 kilo daha diyerek indi merdivenleri....yani taksam kafama üzücü bişi ama o aklınca böyle motive ediyor,bende ona verdiğim güveni boşa çıkarmamak için uğraşıyorum,sonuçta beni beğenmesi benim için önemli...uff çok yazdım kafan şişti demi ? ama lüften diyeti bırakma kendine önce bir ticker yap bakalım hadi,motivasyon nerdeeee ,çabuk çabuk hayata dön semracım
günaydın kızlar! bir uyandım daha uyuyacağım diye ama işe gitmem gerekiyor... 24 saat im bugün gene...umarım hepimiz için sağlıklı ve kaçamaksız bi gün olur...

günaydın canım iyi nöbetler sana ,umarım sabaha karşı kaçamak yapmazsın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hayde uyanınnnnn be ne tembel hatularsınız,anladık çalışıyonuz diye ,tatil diye yatıyonuz ama bu kadarda olmazki ....aaaaa

ay aklıma şey geldi ''yıllar önce annem yeni gelinken,bi gece babanemde kalmışlar ,saat 8 e geliyormuş,babanem alt kattan annem uyuyor hala diye bağırıyormuş...aahh ahh hala uyuyor gelin kalksana senin gibi gelin bozköyde çoktu ,ben almadım diye '''

kızlar kalkın sizin gibi gelin bozköy'de çokkkkkkkkk

günaydın canım

günaydın hanımlar 2 gundur ınternete gıremedım yazamadım lıste kusura bakmayın

kılo bıldırımı

baslangıc 85
gecen hafta 82,5
bu hafta 82,5
gelen gıden yok bukadar tatlıya gıden olmaz tabı

sporŞ:1,5saat yuruyus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…