80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın, bugün başlıyorum hayırlısıyla, haftada 1,5 kilo hedefim, 4 hafta sonra 6 kilo vermiş olmak istiyorum

sabah haşlanmış yumurta, biraz labne peyniri yedim, şimdi midemi doldurana kadar su içiyim

günaydın günaydınnnnn
ne uyuması gülaycım gece de geç yattım sabah ta erken uyandım kızım dün akşamüstünden beri ateşi var gece iki kere ilaç verdim sabahı ettik şimdi yine var yine calpol verdim göbüşüm acıo dio... benim gibi gelin mersinde çoktu amaaa eşim beni seçti taaaa denizlilerdennn...
bak erken de kalktım ohhhh...

başlangıç:93
geçen hafta:75.9
bu hafta:76
gelen:100
toplamda giden:17
hedef:58
beden:42
boy:167
spor:yok

bu hafta 74.8 i bile görmüşken bu artış ne anlamadım oturup pizzalar börekler pastalar abur cuburlar da yemedim ama gitmedi işte 3 gündür arttıkça arttı hiç şımarmaya gidiyor demeye gelmiyor walla....

günaydın kızlar...hayırlı tatiller...hala düzelemedim hatta dahada ilerliyor sanki..üşüyorum petekler harıl harıl yanıyor ama bana fayda etmiyor..fena üşütmüşüm...buna raqmen bütün gece cari hesaplarla uqraştım...bugün geç kalktım yeni kahvaltı yaptım..7 otlu çayımı içiyorum şimdi..başım çok aqrıyor ve hem bugün hem yarın yatıp dinlenmek için zamanın yok..yoqunluk hat boyu...
geçmiş olsun...
teşekkür ederim cnm..

paylaşım için teşekküler güzel bir hikaye...

canım nasılsın..çok geçmiş olsun bendenmi geçti canım yaa

Günaydın herkese 81 in diplerini gördüm mutlu umutluyum:)80 in altına düşünce bu foruma yazamazmıyım

Bildirim
başlangıç-85
geçen haf.-67.1
bu haf.-65.9
giden-1.200
top.gi-19.1
hedef-65

deryacım bi kontrol et canım bi hata olmasın ben bile şoktayım

Kızlar teşekkürler.. Sizede geçmiş olsuın...
Kusuruma bakmayın telf. Yazıyom kimseyi göremiyorum (

Benim yarın transfer yapılacak biraz önce merkezden haber geldi biraz heyecan var net olmadığı için geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum :))

başlangıç:84,5
geçen hafta:76.8
bu hafta:75.2
giden:1.6
toplam giden:9.3
boy:1,59
üst beden:38-40
alt beden:42-44
hedef 55
spor:yürüyüş (günde ortalama 40dk)

sonunda bildirim yapabildim.cok cok cok mesudum Allah'a şükür düzgün kilo verebildim.yürüyüşü hareketi artırınca cidden daha çok gitti.

ay bu arada dünkü menümü de yazayım:

KAHVALTI:
-yarım dilim denge ekmek üzerine süzme peynir,
-yarım dilim denge ekmek üzeirne ev yapımı light fındık ezmesi,
-ceri domates,
-1yumurta,
-1 bardak süt

ARA:
-bir elma
-bir yeşilçay

ÖĞLE:
-yarım kepce sebze corbası,
-bir kaç çatal kuru fasulye,
-bir laç küçük dilim kavun

ARA:
-1 kuru erik 1 kuru incir 4 tane fındık içi
-yeşilçay

AKŞAM:
-bir kase yayla çorbası
-80 gr light ton balığı ile bir küçük tabak salata

ARA:
-bir bardak tarçınlı süt

İnşallah hepimiz güzel kilolar vermeye devam ederiz ablalarım.

elaycım çok güzel hikaye

filizcim seni görmek güzel. hedefe ulaşmış sayılırsın. tebrik ederim güzel sonuçlar al inşallah canım. biz d eseni çok seviyoruz

tatlım eşin eminim motive etmek için söylemiştir ama bazen ters etki yapabiliyor böyle sözler. sen herşeyden önce kendin için zayıfla. öğlen de elayın dediği gibi ton balıklı salata, tavuk gibi şeyler tüketirsen kendini daha iyi hissedersin bence

ayşecim geçmiş olsun

Günaydın herkese 81 in diplerini gördüm mutlu umutluyum:)80 in altına düşünce bu foruma yazamazmıyım

tabiki yazabilirsin, burada 80 in altında olan birçok arkadaş var

ne güzel bi hikayeymiş... ben hiç duymamıştım eline sağlık..

günaydıın kızlarrr

elaycımm arada bir yapmak lazım cnmm:))
bende bir yerlerde kalmalarını iple çekiyorum

filizicmm
allah gönlüne göre verisn cnm inş
emekleirnin sonuçlarını alırsın
güzel haberleirni bekliyoruz....

dün özgürün arkadaşına gittik
eşi işe girmiş ön muhasebe tutucakmış ama çok bilgisi yokmuş
birazdan o gelicekte likom ve bir kaç muhasebe programı göstercemmm
çokta zmanım yok ama şimdi rica etti biliyorum demiş bulundum
salıya kadar gelicek günlük 1-2 saat

Bildirim
başlangıç-85
geçen haf.-67.1
bu haf.-65.9
giden-1.200
top.gi-19.1
hedef-65

deryacım bi kontrol et canım bi hata olmasın ben bile şoktayım

ya süpersin ne diyim tebrikederim. hedefine az kalmış.. umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun

ayşe sıkıntıdan sarıyom işte ,geçmiş olsun canım acayip bi salgın var sanırım,elayda yeni atlattı,kıyamam onu göbişine ben...
canım sen bi uzmana görünsek iyi olucak sanırım,baksana kaçgündür iyi olmadın...belki antibiyotik iyi gelir... tekrar şifa bulman dileğiyle canım

anneciğime gittim kahvaltıya bugün yeni geldim..biraz abarttım ama,1 dilim irice köy emkeği yedim yumurta,zeytin,peynir,domat :)

klasik şeyler ama o ekmek ağır geldi,artık bugünü nasıl toplıcam bilmiyorum öğün atlamakta istemiyorum ama bakıcaz akşama yazarım gari.

ya kızlar kızımın ara ara ateşi çıkıo calpol veriom rahatlıo ama etkisi geçince tekrar çıkıyor ve nasıl anında soluyo halsizleşiyor dişmi yoksu başka bişimi anlamadım napiiim bilemedim olmadı acile gideriz de ayy ateşten çok korkuom daha yeni atlattık enfeksiyonu derken bi dahamı ...
kusma ishal yok şimdilik anlamadım nedir....

canım boğaz enf.çocuklarda görülen ve ateşle başgösteren en yaygın hastalıktır....
Bence bir acil doktoru görsün,ateş düşürücü ile geçip 4 saatte bir ateş yükseliyorsa bir enfeksiyon vardır,git canım yayılmadan git bi görsünler...

anladım canım saolasın şimdi ateşi pek yok gibi pencereden trambolinde zıplayan çocukları gördü ve oraya gitmek istedi babasıyla....

gelsinler götüreyim bi bakalım acile....

Benim yarın transfer yapılacak biraz önce merkezden haber geldi biraz heyecan var net olmadığı için geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum :))

hayırlısı olsun canım güzle haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim cnm...zaten antibiyotik alıyorum yataktan kalkamazdım öbür türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…