günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayde uyanınnnnn be ne tembel hatularsınız,anladık çalışıyonuz diye ,tatil diye yatıyonuz ama bu kadarda olmazki ....aaaaa
ay aklıma şey geldi ''yıllar önce annem yeni gelinken,bi gece babanemde kalmışlar ,saat 8 e geliyormuş,babanem alt kattan annem uyuyor hala diye bağırıyormuş...aahh ahh hala uyuyor gelin kalksana senin gibi gelin bozköyde çoktu ,ben almadım diye '''
kızlar kalkın sizin gibi gelin bozköy'de çokkkkkkkkk
teşekkür ederim cnm..geçmiş olsun...
paylaşım için teşekküler güzel bir hikaye...Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı.
Kızın adı Tispe, delikanlının ki, Piremus idi.
Yan yana evlerde otururlardı; birlikte büyüdüler ve çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar. Aileleri bu aşka karşıydı. Ama onlar, bu derin sevgiden vazgeçemiyorlardı. Bir gece, gizlice ormandaki ağacın altında buluşmaya karar verdiler. Tispe, ağaca Piremus'tan önce varmıştı. Uzaktan ağzından kanlar akan kocaman bir aslan gördü. Korktu; hemen yakındaki bir mağaraya saklandı. Ama koşarken boynundaki eşarbı düşürmüştü. O sırada Piremus geldi. Kocaman aslan, biricik sevgilisi Tispe'nin eşarbını parçalıyordu. Tispe'nin öldüğünü düşündü; onsuz yaşayamazdı. Belinden hançerini çıkardı ve göğsüne sapladı. Cansız bedeni kanlar içinde yere düştü. Tispe korkusunu yendi; mağaradan çıktı. Ağacın altına geldiğinde o korkunç sahneyle karşı karşıya geldi. Piremus'un cansız bedeni yerdeydi; elinde Tispe'nin düşürdüğü eşarbını tutuyordu. Piremus'un, kendisinin öldüğünü sanıp, canına kıydığını anladı. Bir an bile düşünmeden hançeri alıp göğsüne sapladı. Ölüm bile onları ayıramadı. Bedeni, Piremus'un vücudunun üzerine düştü.
Ve Tanrı, o yüce aşkı ölümsüzleştirmek amacıyla, bu çiftin buluştuğu ağacı onlara adadı. Piremus'un kanını bu ağacın meyvelerine, Tispe'nin gözyaşlarını ise, ağacın yapraklarına verdi. O günden beri, karadut ağacının meyvesinin çıkmayan lekesini (Piremus'un kan lekesini), dut ağacının yaprakları (Tispe'nin gözyaşları) temizler...
Bilir misiniz, karadutun lekesi çıkmaz ama elinize ağacın yaprağını alıp ovuşturursanız, o lekenin çıktığını görürsünüz.
Nasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisiniz. benim netimde sorun var ve telden yazıtom. bildirimi yarın yapıcam, birazda hastayım sanırım artı çıkıcam dünde yu.toplama yapıldı çok ağrım oluyor. Belki bildirim yapmam saçma gelebılır fakat sizden ve diyet modundan kopmak istemıyorum. Hepinizi çok seviyorum :)))
Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı.
Yan yana evlerde otururlardı; birlikte büyüdüler ve çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar. Aileleri bu aşka karşıydı. Ama onlar, bu derin sevgiden vazgeçemiyorlardı. Bir gece, gizlice ormandaki ağacın altında buluşmaya karar verdiler. Tispe, ağaca Piremus'tan önce varmıştı. Uzaktan ağzından kanlar akan kocaman bir aslan gördü. Korktu; hemen yakındaki bir mağaraya saklandı. Ama koşarken boynundaki eşarbı düşürmüştü. O sırada Piremus geldi. Kocaman aslan, biricik sevgilisi Tispe'nin eşarbını parçalıyordu. Tispe'nin öldüğünü düşündü; onsuz yaşayamazdı. Belinden hançerini çıkardı ve göğsüne sapladı. Cansız bedeni kanlar içinde yere düştü. Tispe korkusunu yendi; mağaradan çıktı. Ağacın altına geldiğinde o korkunç sahneyle karşı karşıya geldi. Piremus'un cansız bedeni yerdeydi; elinde Tispe'nin düşürdüğü eşarbını tutuyordu. Piremus'un, kendisinin öldüğünü sanıp, canına kıydığını anladı. Bir an bile düşünmeden hançeri alıp göğsüne sapladı. Ölüm bile onları ayıramadı. Bedeni, Piremus'un vücudunun üzerine düştü.
Ve Tanrı, o yüce aşkı ölümsüzleştirmek amacıyla, bu çiftin buluştuğu ağacı onlara adadı. Piremus'un kanını bu ağacın meyvelerine, Tispe'nin gözyaşlarını ise, ağacın yapraklarına verdi. O günden beri, karadut ağacının meyvesinin çıkmayan lekesini (Piremus'un kan lekesini), dut ağacının yaprakları (Tispe'nin gözyaşları) temizler...
Bilir misiniz, karadutun lekesi çıkmaz ama elinize ağacın yaprağını alıp ovuşturursanız, o lekenin çıktığını görürsünüz.
Nasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisiniz. benim netimde sorun var ve telden yazıtom. bildirimi yarın yapıcam, birazda hastayım sanırım artı çıkıcam dünde yu.toplama yapıldı çok ağrım oluyor. Belki bildirim yapmam saçma gelebılır fakat sizden ve diyet modundan kopmak istemıyorum. Hepinizi çok seviyorum :)))
kızlar bende bugünkü menümü yaziimm
sabah:1 dili k ekmeği peynir haşlanmı yumurta
öğlen:1bardak ıce tea 1 tane diyet bisküvi 3 tane diyet kraker ve türk kahvesi şekerli
ara :kuru kayısı 4 tane ve 2 c içi
akşam:1 tabak mercimek çorbası 3 tane köfte patates kızartması birazcı ekmek
bu gün temizlik vardı ve kadın olmasına rağmen çk yoruldum ve hep titredim açlıktan die düşünüorum psikolojim bozuluo bırakıcam diyorum 3 tane çocuğum var çüde erkek ve eşimle 4 erkek işim hiç bitmio ve bu arada antidepresan kullanıyorum ve dr doz arttırdı ve aynı zamanda diyete başladım anlayamıyorum bu titremeler neden hangisinden oluo resmen kötü hissediyorum eşimin üstümde yoğun bir baskısı var kilo vermem için bana 63 ol kredi kartı çıkarttırcam senin adına ve git aklına ne esiyosa al o zaman dio motive etmekmi istiyo anlamıyorum ama ben vazgeçmeye başlamışken onun bu tutumu beni napçam şimdi diye düşündürüyo bende çk istiyorum kilo vermek hatta en son yaptığım diyette diyetisyenim listeme mavi boncuk takmıştı 20 günde 6 kilo gitmişti ve ondan önceki diyetimdede 20 günde 5 kilo gitmişti şimdi neden böyle hissediyorum bilmiyorum çk yazdım galiba kafanızı şişirdim akşam akşam birden başladım yazmaya hakkınızı helal edin sıktıysam sizi herkeze ii geceler
günaydın günaydınnnnn
ne uyuması gülaycım gece de geç yattım sabah ta erken uyandım kızım dün akşamüstünden beri ateşi var gece iki kere ilaç verdim sabahı ettik şimdi yine var yine calpol verdim göbüşüm acıo dio... benim gibi gelin mersinde çoktu amaaa eşim beni seçti taaaa denizlilerdennn...
bak erken de kalktım ohhhh...
Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı.
Bildirim
başlangıç-85
geçen haf.-67.1
bu haf.-65.9
giden-1.200
top.gi-19.1
hedef-65
deryacım bi kontrol et canım bi hata olmasın ben bile şoktayım
ayşe sıkıntıdan sarıyom işte ,geçmiş olsun canım acayip bi salgın var sanırım,elayda yeni atlattı,kıyamam onu göbişine ben...günaydın günaydınnnnn
ne uyuması gülaycım gece de geç yattım sabah ta erken uyandım kızım dün akşamüstünden beri ateşi var gece iki kere ilaç verdim sabahı ettik şimdi yine var yine calpol verdim göbüşüm acıo dio... benim gibi gelin mersinde çoktu amaaa eşim beni seçti taaaa denizlilerdennn...
bak erken de kalktım ohhhh...
canım sen bi uzmana görünsek iyi olucak sanırım,baksana kaçgündür iyi olmadın...belki antibiyotik iyi gelir... tekrar şifa bulman dileğiyle canımgünaydın kızlar...hayırlı tatiller...hala düzelemedim hatta dahada ilerliyor sanki..üşüyorum petekler harıl harıl yanıyor ama bana fayda etmiyor..fena üşütmüşüm...buna raqmen bütün gece cari hesaplarla uqraştım...bugün geç kalktım yeni kahvaltı yaptım..7 otlu çayımı içiyorum şimdi..başım çok aqrıyor ve hem bugün hem yarın yatıp dinlenmek için zamanın yok..yoqunluk hat boyu...
teşekkür ederim cnm..
paylaşım için teşekküler güzel bir hikaye...
canım nasılsın..çok geçmiş olsun bendenmi geçti canım yaa
ya kızlar kızımın ara ara ateşi çıkıo calpol veriom rahatlıo ama etkisi geçince tekrar çıkıyor ve nasıl anında soluyo halsizleşiyor dişmi yoksu başka bişimi anlamadım napiiim bilemedim olmadı acile gideriz de ayy ateşten çok korkuom daha yeni atlattık enfeksiyonu derken bi dahamı ...
kusma ishal yok şimdilik anlamadım nedir....
canım boğaz enf.çocuklarda görülen ve ateşle başgösteren en yaygın hastalıktır....
Bence bir acil doktoru görsün,ateş düşürücü ile geçip 4 saatte bir ateş yükseliyorsa bir enfeksiyon vardır,git canım yayılmadan git bi görsünler...
Benim yarın transfer yapılacak biraz önce merkezden haber geldi biraz heyecan var net olmadığı için geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum :))
ayşe sıkıntıdan sarıyom işte ,geçmiş olsun canım acayip bi salgın var sanırım,elayda yeni atlattı,kıyamam onu göbişine ben...
canım sen bi uzmana görünsek iyi olucak sanırım,baksana kaçgündür iyi olmadın...belki antibiyotik iyi gelir... tekrar şifa bulman dileğiyle canım
anneciğime gittim kahvaltıya bugün yeni geldim..biraz abarttım ama,1 dilim irice köy emkeği yedim yumurta,zeytin,peynir,domat :)
klasik şeyler ama o ekmek ağır geldi,artık bugünü nasıl toplıcam bilmiyorum öğün atlamakta istemiyorum ama bakıcaz akşama yazarım gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?