80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm;

kahvaltı

1 bardak su
1 tatlı kaşıqı bal(boqazlarım için)
2 dilim buqday ekmeqinden kanepe (kaşar domates biber ve sucukla yapılmış)
bitki çayı...

ara

öqleden sonra
1 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon köfte patates yemeqi (fırında)
2 kaşık salata

ara
bitki çayı

akşam
kestane kebap yemesi sevapp

3 litre su...

Çok etkileyici bir hikayekaradutun lekesinin bu şekilde çıktığı bilmiyordum paylaşım için teşekkürler gülaycım

Benim yarın transfer yapılacak biraz önce merkezden haber geldi biraz heyecan var net olmadığı için geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum :))
Canım inşallah güzel haberler alırız senden
Geçmiş olsun canım.Bu mevsim hastalık mevsimi

Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur

Ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok sıkıldım
Yedim işte yedim yedim yedim
sorma bende yaptım bi eşeklik ,haftasonu diyleim hemen toplanmak en iyisi
anladım canım saolasın şimdi ateşi pek yok gibi pencereden trambolinde zıplayan çocukları gördü ve oraya gitmek istedi babasıyla....

gelsinler götüreyim bi bakalım acile....

haberlerini bekliyorum canım,şifa ile..

sabah
1 kalın ve uzun dilim (4lü ekmeğin )1 dilim
domates,salatalık,peynir,zeytin 1 yum.dan omlet
2 teker şekerli çay
şey ekmeği bide azcuk z.yağına bandırdımda ama 2-3 defa anca

ara:sade kahve

öğle 4 kaşık pilav ,2 dilim hazır paketten döner

ara:50 gram cips,1 avuç fındık,badem,kaju

akşam :1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantarlı kremalı fırında tavuk (yağını süzdüm)

ara: yapmıcam kötüyüm çünkü o cips ve çerezden sonra ben yine çıkardım çok midem bulandı halada kötüyüm

belki kardeşimin çalıştığı otele gideriz (davet etti barmen kendisi mövenpick'te) bi kokteyl ısmarlar yada bir kahve yani ama berbat durumdayım o cips beni mahfettiii

bi daha gelemem artık eşim gelir biradan az uzanıyım kötüyüm ,midem yatışsın,p.tesi görüşüz ...yarında b-fitle şirince gezisi var bi moral olcak çok seviyorum şirinceyi ve şirin şaraplarını

Bir adam kötü yoldan para kazanıp bununla kendisine bir inek alır

Neden sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış olmak için bunu Hacı Bektas Veli'nin dergâhına kurban olarak bağışlamak
ister.

O zamanlar dergâhlar ayni zamanda aşevi işlevi görüyordur.Durumu Hacı Bektas Veli'ye anlatır ve Hacı Bektas Veli
- ' helal değildir ' diye bu kurbanı geri çevirir.
Bunun üzerine adam Mevlevi dergâhına gider ve ayni durumu Mevlana'ya anlatır
Mevlana ise ; bu hediyeyi kabul eder.
dam ayni şeyi Hacı Bektas Veli'ye de anlattığını ama onun bunu kabul etmemiş olduğunu söyler ve Mevlana'ya bunun sebebini sorar.
Mevlana söyle der:

- Biz bir karga isek Hacı Bektas Veli bir şahin gibidir.

Öyle her leşe konmaz.
O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul etmeyebilir.
Adam üşenmez kalkar Hacı Bektas dergâhı'na gider ve Hacı Bektas Veli'ye,

Mevlana'nın kurbanı kabul ettiğini söyleyip bunun sebebini bir de Hacı
Bektas Veli'ye sorar.

Hacı Bektas da söyle der:

- Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir.
Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez.

Bu sebepten dolayı o senin hediyeni kabul etmiştir."

Böylesi incelik ve tevazu ile, birbirlerini yermek yerine yüceltebilmeyi becerebilenlerden olmamız dileğiyle...

Bugünkü menüm

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl tb ekmeği,2 adet zeytin,1 dilim kaşar peyniri,3 dl domates,2 ceviz,2 adet acı biber,yarım salatalık

ara:10 badem,1 çay kaşığı bal

öğle:1 kase tarhana çorbası,80 gr ton balığı,yarım salatalık,1 tane acı biber

ara:1 elma,1 bardak süt

akşam:5 yk taze fasülye,2 yk bulgur pilavı,1 küçük kase cacık (yağsız)

ara:meyveli yoğurt yiyeceğim

su 2 lt oldu daha 3 lt olur daha erken

3 kupa yeşil çay

spor:start it up,3 mil lessli

Bugün eşim browni istedi mecburen yaptım ve tadına dahi bakmadım daha
ama zor duruyorum meyveli yoğurt yerine belki yarım dilim yiyebilirim
eşimde elinde browni peşimde geziyor ''can boğazdan gelir ye ye '' diye
Komedi filmi gibiyiz
ben onu biliyorum,irademe sahip olamayıp yesem bu defa da ''bir iradene söz geçiremiyorsun diyecek''
sözde beni deniyor
artık inanırmıyım bu kandırmacalara

Amin canım inşallah hepimizin emekleri yerini bulur umarım
geçmiş olsun,ılık ballı su iyi gelir uyumadan önce içersen

sağol canım içiyorum hep.ama sanırım artık dr a gitmem gerek..

nilgüncüm özlemezmiyim hiç. hiç kimseyi unutmadan cevap yazan arkadaşım benim.
hepinizi çok seviyorum

ben de seni çok seviyorum arkadaşım..

benim de elimde bi sürü maydonoz ve lahana var.değerlendirmem lazım.inşallah kaçamakların olsa da az olur.

tüh ya keşke evde olsaydı da kçamağı yapsaydın yine.kıyamam ya..

çok etkileyici bir hikaye.paylaşım için sağol canım.

prenses olayına da koptum alemsiniz süpersiniz:)

evet süperiz canım benim.izlem buldu bu lafı..

tatlım 4 lerin kursunu yapıyorum.2 grup varmış hafta sonu bir tek ben müsaitim.teklif ettiler habul ettim.sabah 8.30-10.00 arası.spora başlıyormuşsun çok sevindim harika olacak senin için.

tabi sen koruma programı yap az kaldı zaten kilon..

iyiyiz canım.biz de seni çok seviyoruz.

hadi ya o kadar motivesin yani .süpersin maşallah nazar değemesin.

ellerine sağlık tatlım .inşallah istediğin gibi ağırlarsın misafirini.

canım eşinle konuş.öncelikle teşekkür et seni motive etmek adına bir ödül koymasına.ama şunu da de.bu süreçte bana desteğin de bana kuvvet verecek.sen yanımdaysan daha güçlüyüm,senin sözlerin bana güç verecek.o yüzden hep beni motive et,yanlışımı görünce nazikçe uyar de.niye antidepresan kullanıyorsun? sebep kilo verememen mi?allah aşkına o hapları ben de kullandım ne yapıyor sanki.ancak uykumuzu getiriyor zaten esnemekten başka bir şey yapamıyoruzki..eğer sorun kilo ise hemen bırak o ilaçları gel dertleşelim.ilaç olalım birbirimize..canını düşün çocuklarını düşün.nasıl sağlıklı bir annelik yapabilirsinki onlara..insanın ilacı kendidir unutma.inşallah dr un da ilaçları bırakmanı onaylar..
yanlız şu diyet ürünlerinie eve sokma bir şeye yaramıyor.yap sebze yemeği kendine 1 dilim ekmekle ye..

günaydın kızlar! bir uyandım daha uyuyacağım diye ama işe gitmem gerekiyor... 24 saat im bugün gene...umarım hepimiz için sağlıklı ve kaçamaksız bi gün olur...

kolay gelsin canım iyi nöbetler..

sabah 6 da ayaktaydım kursa hazırlandım.sizleri okudum kaç tane alıntı yaptım cevap yazdım cevapla dedim.site bakımda diye hepsi gitti sinir oldum.sonra iş güç evde usta falan vardı ancak girebildim canım.

1 tane haşlanmış yumurta mı ve sadece bu kadar mı?çok sağlıksız canım.kahvaltı menün daha kuvvetli olmalı..
1 dilim ekmek,domates salatalık ve yeşillikle harika bir kahvaltı yapabilirsin.

günaydın arkadaşlar

selam bu kadar mı yani.kendinden bahsetsene biraz.ben nilgün hoş geldin.

ah kıyamam ya..kesin boğazdır yada üşütmüştür o yüzden karnı ağrıyordur.mutlaka götür canım dr a.ben 2 gün önce götürdüm acile.aldım antibiyotiği verdim çocuğa rahatladı.malesef kullanmak istemesem de mecbur kalıyoruz.

yok artık hayatta inanmam.niye böyle olmuş ya..regl yakın mı yada hastalık var mı..ilaçlar hastalık hep şişkinlik yapıyor.sıkma canını.spora da başlayacaksın gider merak etme..

canın sağolsun verirsin haftaya inşallah..

Günaydın herkese 81 in diplerini gördüm mutlu umutluyum:)80 in altına düşünce bu foruma yazamazmıyım

hangi kiloda olursan ol buraya gelebilirssin.farketmiyor..

Bildirim
başlangıç-85
geçen haf.-67.1
bu haf.-65.9
giden-1.200
top.gi-19.1
hedef-65

deryacım bi kontrol et canım bi hata olmasın ben bile şoktayım

ben de şoktayım harikasın.

Benim yarın transfer yapılacak biraz önce merkezden haber geldi biraz heyecan var net olmadığı için geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum :))

hadi hayırlısı.allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

tebrikler canım.

kolay gelsin sana.az kaldı ayın 18 ine..bir ağrısı falan yok değil mi kayranın?

Ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok sıkıldım
Yedim işte yedim yedim yedim

yapma ya....

geçmiş olsun dikkat et kendine fazla alkol alma bari.hafif bir kokteyl al istersen..
her b-fit düzenliyor mu böyle aktiviteler acaba..

[
inanma güzelim inanma..takdir ettim seni..

canım çğlen yediklerin az bence ondan olablir..
dikkat edicem cnm o gün içindi aslında o ama dikkate alıcam teşekkürederimmcn

canım bence calpol verme dolven ver calpol yasaklandı die biliyorum birde dolenin aynı zamanda ateş düşürürken tedavi etme özelliğide varmış bide ii bi ateş düşürücü ben ateşten çk korkarım geçmiş olsun canım

ayyyy yanlış yerlere yani bazılarının arasına yazmışım artık hoş görün kızlar acemilik
kişiler doğruda arada kalmış yazılanlar neyse bende bu günkü menümü yaziim bugün hiç ii olmadı gelinimizin bebek mevlüdü vardı sapıttım ama napiim moralde bozuktuya vurdum dibine ama yinede yazıcam
sabah:k ekmeği 1 dilim b peynir 1 dilim kaşar peynir salatalık ve 1 tane siyah zeytin
ara :yok
mevlütte :tavulu pilav bir porsiyon 1 tane açma 1 tane baklava 1,5 ayran
dahada bişi yemedim bu günlük bu kadar :26:

ayşe
cnm geçmiş olsun cnm durmu nasıl şimdi diş çıkardıgı için olabilir

nilgün
kurs mu veriyorusn biraz yorucu olur ama sen halledersin cnm
kayranın 18 de ameliyatı p.tesi bi kontole gidicez umarım enfeksyon filan yoktur
varsa ertelerler(

kızlar ehliyet almaya karar vemriştim ya bugün gidip konuştuk
10 aralıktaki sınava katılabilcem sanırım
ama kursa evde çalışıcam yazılı sınav içink
direkyon dersinide özgür ben veririm diyor ama
bakalım ne kadar dayanıcak

iyi akşamalar kızlar.
bugun yorucu bi gündü benim için kışlık işine giriştim bitirdim çok şükür.
yarına musafirim gelecek ona hazırlık yaptım.

öncelikle nilgün ıslak kekin gercektende bi harika. keki çok güzel oldu.
uzun zamandır yapmıyordum. ama bugune kadar yaptıklarımın en iyisi.
tşkr ederim tarifi bizimle paylaştıgın için.

filiz (juu): canım inş güzel hbrlerini alırınız. rabbim gönlüne göre versin.

ayşecim kızın hastalanmış sanırım. geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sabah:
2 çok tahıllı ekmek
peynir

ara:
10 badem

öglen:
kapuska
1 kase yogurt
ara:
kavun
activia (çilekli)

akşam:
yarım tabak türlü
salata

ara:
1 küçük kare ıslak kek (dayanamadım çok güzel görünüyordu)

1 form çay
bol su

kızlar ben ilk defa kapuska yaptım ve yedim.
çok güzel bi yemekmiş
1 porsiyon kıymalı kapuska 190 kalori miş. ben z. yaglı yaptım ama
aklınızda olsun pratik olmasıda güzel doyurucuda.
benim için iyi oldu bi sebze yemegi daha kattım hayatıma.

kek ile güzelim menümü bozdum ya.​

Son düzenleme:

evet kötü olmuş ama bugünlük olsun.yazdığın arada çıkmış ama okudum merak etme.ilacı kullan o zmaan.ama dikkat et kendine bize lazımsın.

tatlım kurs her sene olan muhabbet.vücut alışık yani.sağol sorduğun için.ehliyete sevindim inşallah sınavları verir alırsın ehliyeti..eşinin ders vermek istemesi inclik olmuş valla.benimki işim olmaz demişti.kendime hoca tutmuştum.
inşallah ameliyat için bir engel olmaz.madem olması gerekiyor olsun bitsin hayırlısıyla bir an önce..

afiyet olsun canım .

ben de kurabiye yedim valla akşam.bozdum diyeti.regl geldi gelecek herhalde.sevda duysa mahveder beni..
bi de bana kapuskanın tarifini versene hiç yapmadım canım...

merhaba kızlar kaç gündür yazamadım herkes iyidir inşallah
çok dikkat edemiyorum mativasyon eksikliğimde var galiba
menüm
sabah 5 te yarım açma
öğlen bir kase domates çorbası
ara 1 kupa yeşil çay
2 küçük lokma (yağda kızarmış

1 küçük dilim revani

akşam yarım tabak kurufasulye çok az pilav salata

gece 1 kase puding
neskafe 3übir arada

(( ben zayıflayamıcam herhalde

Selamlar acile gittik geldik tabiki boğaz enfeksiyonu dedi..
Dolven minoset birde antibiyotik verdi yanlız ateşimiz çok fazla çıktı 39.3 iyiki gitmişiz yaa...
Hemen acilde iğne yaptılar ateş düşürücü...
şimdi daha yeni uyudu ama nasıl ter atıyor.....
Yavrum uykusunda bile ayağını tutuyor galiba çok acıdı üstüne basamıyor zaten....
Nasıl hasta oluyor anlamadım yatarken belini ince bir battaniye ile sarıyorum üstü açılırsa üşümesin diye külotluçorap giydiriyorum uzun kollu atlete geçtik şimdiden o kadar özenirken yemesine içmesine nasıl oluoyr anlamadım..
Okulda öğrencilerden halaaa açık ayakkabıyla kısa kolluyla gelen var onlara bişi olmaz bizimki evde hasta olur....
Neyse umarım atlatırız...
Bugünkü menüm süperdi ama uzun uzun yazamicam kaçamaksız bir gündü 3 litre suyumu da içtim spor salonuna giderim demiştim ama malum ateş de olunca bırakamazdım ....
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.....
Yarın okul aile birliği toplantısı var ve pazar pazar okula gideceğim...
Sabah ta antibiyotiğe başlıcaz hiç böyleyken evden çıkasım gelmiyor...
Ben kaçayım ii gecelerrrr....

1 ayın sonunda ailemin yanına geldim.yengem kuzenim ve ablam zayıflamışsın dedi.babam da tahmin ettiğim gibi pek kilo vermemişsin dedi

bugünkü menüm

uyanınca:sirkeli su

KAHVALTI:
-2 ince dilim denge ekmek beyaz peynir domatesle yağsız tost,
-1greyfurt,1 mandalina suyu

ara:1 elma

ÖĞLE:
-2 yumurta,biraz sucuk,1 küçük domatesle omlet,
-200ml light yoğurt

ara:1kuru kayısı, 1 kuru erik,3 fındık

AKŞAM:
-1 kase domates çorbası
-2 yemek kaşığı brokoli salatası
-2 yemek kaşığı türlü

ara:1 parca fırın tavuk baget,bir iki dilim karpuz(yengem ikram etti kıramadım)

fazla mı oldu sizce kızlar ya? akşam yemegini 6bucuk gibi yedim.o tavuk bageti de saat 9 gibi yedim

feci bir şişlik var kac gündür.ecye cıkamıyorum tam anlamıyla.gaz sıkışması da oldu.onlar bir geçse rahatlarım.bitki çayı ictim ama artık bakalım.

1 ayın sonunda ailemin yanına geldim.yengem kuzenim ve ablam zayıflamışsın dedi.babam da tahmin ettiğim gibi pek kilo vermemişsin dedi

bugünkü menüm

uyanınca:sirkeli su

KAHVALTI:
-2 ince dilim denge ekmek beyaz peynir domatesle yağsız tost,
-1greyfurt,1 mandalina suyu

ara:1 elma

ÖĞLE:
-2 yumurta,biraz sucuk,1 küçük domatesle omlet,
-200ml light yoğurt

ara:1kuru kayısı, 1 kuru erik,3 fındık

AKŞAM:
-1 kase domates çorbası
-2 yemek kaşığı brokoli salatası
-2 yemek kaşığı türlü

ara:1 parca fırın tavuk baget,bir iki dilim karpuz(yengem ikram etti kıramadım)

fazla mı oldu sizce kızlar ya? akşam yemegini 6bucuk gibi yedim.o tavuk bageti de saat 9 gibi yedim

feci bir şişlik var kac gündür.wcye cıkamıyorum tam anlamıyla.gaz sıkışması da oldu.onlar bir geçse rahatlarım.bitki çayı ictim ama artık bakalım.

nilgün ben netten bakarak yaptım. aynı sebze yemekleri gibi pişirilişi zaten. baktım bi kaç yaptım sonra kafama göre.
soganı salcayı kavuruyorsun. üstünede ince ince kıydıgın beyaz lahanayı katıyorsun. biraz su tuz, kırmızı pul biber,
karabiber, atıp pişiriyorsun. biraz piştikten sonra 2 y. kaşıgı kadar pirinç atıyorsun pirinçte pişince tamamdır.
baktıgım tüm tariflerde pirinçte lahana ile birlikte atılıyor ancak ikisi aynı anda bişmez diye düşündüm. birde ben cok sert sebzeyi sevmiyorum. bu yüzden princi bi yarım saat sonra kattım.

ancak sonradan bi tarif daha gördüm ve sanırım onu daha cok begendim. benim yaptıgım sadeydi ama yinede lezletliydi ben cok begendim. diger tarifte su canım;

http://www.uzmantv.com/zeytinyagli-kapuska-nasil-yapilir

lahana bagırsakları çalıştırıyor sanırım. bugun o acıdanda cok rahatladım artık onun faydasımı bidaha yedigimde anlarım.

ne güzel kilo veridigni fark etmişler. bu 9 kiloyu onlardan ayrı ikenmi verdin canım.
baban sanırım 1 ayda 20 kiloyu devirecegini sanmış
ama zamnla oda olacak. 1 ay sonra gittiginde bi 4-5 kilo daha vermiş görecekler seni inş. her gidişinde onları şaşırtacagını düşünmek eglenceli olabilir. ama hiç bahsetme kilo verdim faln diye.
neyse canım sana iyi hasret gidermler. haa bu arada abin ne dedi

bilindik hikaye aslında, misafirim vardı ve böreğe keke dokunmadım ama sarma, yoğurtlu kabak ve barbunya yedim akşamda 2 y.kaşığı tavuklu pilav fırında köfte patates yedim. miktar olarak 1-2 kaşığı geçmediler ama ben onları yedikçe onlarda beni psikolojik olarak bitirdi. her dolmada midem yandı, misafirler evden gittiği andan itibaren başım ağrıyorçünkü kendimle yüzleştim ve kızdım. kendimi belki de diyet olayına çok kaptırdım eşim abartma diyor.

bugün eve gelen misafirlerim beni görünce şoke oldular. nasıl yaptın ne yaptın bitmişsin erimişsin iyice dediler(90 kilo bir insan 76 ya düşünce demekki böyleoluyor). bir basen kalmış falan dediler. bunlarda beni deli gibi mutlu etti.Allah her azim edeni istediği kiloya kavuştursun inş.

yarın inş. spor dolu birgün olmasını istiyorum. uyku çok bastırdı geçmişi okıyabildiğim kadar okurum herkeze iyi geceler...

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun 7 otlu çay demişsin otlarda baş ağrısı yapabiliyor aklında bulunsun. ben geçen sene anason biberiye karıştırıp içiyordum selilüt için feci başım ağrırdı. tabi anason yapıyormuş neticede rakının hammaddesi:))

cnm selam verdim borçlu çıktım durumu olmuş kolay gelsin.

cnm hikaye güzel ama şöyle bir durum var mevlana vefat ettikten 10 yıl sonra hacı bektaşı veli doğmuştur. aynı dönemde yaşamamışlardır. ama böyle hikayelerde hasıla değil fasıla bakılır yinede teşekkürller cnm

ben ağrıda görev yaparken çocuklar kışın ortasında ayaklarında terlikle gelirlerdi okula çorapsız montsuz burunları akardı ama ağır hasta olmazlardı bağışıklık sistemiylede alakalı cnm ya sakınan göze çöp batıyor.
çok geçmiş olsun kıyamam inşallah benimde olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…