80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese...

bu nöbet de bitti...
önce menu:
sabah:uyanınca 2 fındık bir kayısı aktivay kahvaltılık
ara:1 mısır patlağı
öğle:makarna ve türlü gibi bir yemek
patatsli olduğu için çok yemek istemesem de mecburdum
ara:muz
ara:vişne suyu
akşam:3 kaşık hoşaf ve türlü
saat22.00 da bir adet pastane simiti
saatt 5.00 bu saate kadar ayaktaydım...

prenses diye diye 4 gün erken hasta oldum. benim hem agrım hem kanam çok olur zor bir gün oldu ilaç da aldım ama çok zor dayandığım 2-3 saat oldu .işin iyi tarafı bu kadar erken hasta olmayı beklemediğim için çok fazla adet öncesi gerginlik yaşamadım..

kızlar canım fena halde cevizli sucuk istiyor... yani ömrü hayatımda atoplam 2 kere ya yedim ya yemedim... ama bu sağlıklı birşeymidir ki alsam yesem ya da çok mu kalorisli?

günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlarr
teşekkürler cnm..hava okadar soqukki hazırlıksız yakaladı bizi...dediqin gibi tam hastalık havası..yazdan direk kışa geçtik..sonbaharı yaşamadık...kış uzun ve meşakkatli geçeceqe benziyor...hayırlı şeyler görürürüz inşallah...

çok geçmiş olsun cnm...gerçekten çok zor..insan evladının hasta olmasına hiç dayanamıyor...en kısa zamanda iyileşmesi dilegiyle tekrar geçmiş olsun...

canım 90dan 76ya düşmek büyük bir irade ister..öncelikle seni çok tebrike ederim....yalnız 14 kiloluk bir farkı baban nasıl fark etmez bunu bir türlü anlayamadım...baban şakamı yapıyor acaba sana :26:

canım otların başaqrısı yaptıqını açıkcası hiç duymadım..ve ben 1.5 yıldır çeşitli çaylar tükettim..aynı zamanda miqren var bende otların tetikleyebileceqini hiç düşünmedim...uyardıqın için teşekkür ederim bi araştırıyım bakalım

günaydın kızlarrr

ayşecim
geçmiş olsun cnm bu ara tam geçiş dönemiya cnm olması normal zaten
bizde bi düzelemeidk yani millet sogulta elinden tutmuş geziyor biz evdeyiz hasta oluyoruz

nilgün
cnm eşim ben vereyim demek zorunda kaldı dersi
ama eger olmazsa hoca tutucaz cnm
yapcak bişeyyok

kızlar kış geliyor ve tam lahana zamanı bol bol yiyin
bol baharatlı kabuska veya bol limonlu sirkeli salatasını yapın
hatta lahanayı dograyın limon vetuz ile ovun iceee ezinn
sonra bi saklama kabına alın bir hafta duruyor zaten bişiy olmadan içine mor lahanada katabilirisniz
hem bagırsakları çalıştıryor hemde göbek vs ertmeye yardımcı
biz bu salatayı her kış izlemle yapardıkk

ee böyle gidersen evet zayıflayamazsın.ama dikkat edersen kesinlikle verirsin canım merak etme..

geçmiş olsun canım.hep okuldan getiriyoruz mikrobu eve..bir4i iyileşiyor öbürü başlıyor.sınıflarda hep hasta bir iki öğrenci var..
şu an toplantıdasın herhalde.bizim okulda sadece görevliysen katılıyorsun toplantıya.yoksa gerek yok.ama ben bu sene katılmak zorundayım.çünkü okul aile birliği yönetim kurulu başkanı oldum.(mecburen...)

biberiye yada kiraz sapı iç istersen.sanırım içiyordun.ailenin güzel sözlerine sevindim.babanı da sallama.hatta evet zayıflamışsın derse de öyle mi özel bir çabam yok de..

tamam canım yaparım bugün..

çok güzel senin adına çok sevindim.

benimki de gelmek üzere davul gibi oldum ya.ama sebebi az su içmem biliyorum.su içsem bu kadar şiş olmayacağım.

kızlar canım fena halde cevizli sucuk istiyor... yani ömrü hayatımda atoplam 2 kere ya yedim ya yemedim... ama bu sağlıklı birşeymidir ki alsam yesem ya da çok mu kalorisli?

bimden al ye bi defalık bir şey olmaz.

canım günaydın limon ve tuzla ovduktan sonra yıkıyormuyuz onu bir sormak istedim.

nilgün hayır hayatım yıkamıyorsun tekrardan
elinle ovalayıp koy bir saklama kanına senin tuuper ler vardı snaırım onda saklayabilirsinn
bendee sdiyete başlamak için sabırsızlanıyorum yahuu

düzenim kaçtı su içmiyorum filan fila,ama neyseki az kaldı
ameliyatı bi atlatalımdaa diyet nasılsa olur

canım yok 4,5 kilo vermiştim onların yanında.sonra kendi evime geçtim geri kalanı orada verdim.
sorma sorma ah nerede uyusam uyansam gitse 20 kilo
zaten ayda bir gelmeyi planlıyorum artık.inşallah daha da incelirim. açıkcası 65i bir görsem platese başlamak istiyorum.ben yorucu ve terleten sporları çok sevmiyorum bana ancak yürüyüş olacak ne bileyim kültür fizik hareketleri felan. bakalım inşallah 65ide görürüm.

bu arada abim beni gördü biraz zayıflamışsın 200-300gr kadar dedi.espri yaptı bal kabağı

ya ben gitmeden söz verdim kendime kilomu söylemicem kimseye diye.yengem sordu 4-5 kilo gitti dedim.sonra kuzenim sordu 9 kilo verdim diye ağzımdan kacırdım resmen yalan söylediğim çıktı ortaya ya.sonradan farkettim kırdıgım potu. bugünde gidicem toparlarım belki birazı suydu o yğzden öyle dedim flan diye.

Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmm.........geçmiş 2 sayfa diye sevindim ama herbirine alıntı yapasım geldi ,şimdilik bu kadar yapabiliyorum eşim uyanmadı ,elay kahvaltı ediyor ,heran baskın yiyebilirim,eşim tarafından çabık olmalıyımmmmmm

Ama olmaz ki eşin şike yapıyor,ayıp yani sende ters köşe oyna canım ,bırak tüm oyunlarına rağmen sen kazanacaksın

nilgücüm canım benim ben sizlerle konuşamayınca motivem düşüyor,beni yanlız bırakmayıznız arkadaşımmm
dün gece gittik Gürol'un yanına bana bir kahve yaptı bol süt köpüğü ve bir parça kahve likörü koydu içine ..Aman tanrım nasıl güzel bir içecekti öyle ,bayıla bayıla içtim ,alkol almadım zaten eşim içti ben araç kullandım diye

ay evde lahana var vallahi sabah sabah canım çekti hemen yapıcam bugün,babanemin yemeğidir,çok severim aylardır belkide 2-3 yıldır yememiştim .
canım benim neden zayıflayamıycakmışsın sen ?Yapanların 4 kolu 4 bacağı yada şöyle diyim ben 2 farklı çalışan boşaltım ve sindirim sistemleri mi var ??? Hayır .ozaman sende yaparsın bende yaparım .....Sadece biraz dikkat etmelisin ,ben ki barım barım bağırdım burda 3 ü bir arada içmeyin diye,tatlı yemeyin gece öğününde diye ....sen böyle küçük tüyoları dikkate al ki başlasın kilocuklar gitmeye....sadece biraz çaba canım

Canım benim boğaz enf.lanet olası hastalık ben yıllarca çektiğim gibi kızımda çekiyor bu meretten,geçmiş olsun en azından o feci ateşin nedenini bulduk ,iyiki gitmişsin...Ben bide nacizhane bişi diyebilirmiyim....Eğer çok sıkı giydiriyorsan buda hastalık yapar mesela ,ben elayı bigün doktora götürdüm çok soğuktu kara kışın ortasıydı ve üstünde içlik vardı ...Doktorun beni bir dövmediği kalmıştı ,böyle böyle alıştırıyorsunuz çocukları ,hastalığa davet ediyorsunuz ,serin tutun,sıcak her türlü hastalığa davet demişti,terlemeleri kolay oluyor diye...Bilmiyorum ben ogün bugündür giydirmem valla daha rahatız ,ozaman bronşiolit teşhişi konmuştu bir daha tekrarlamadı Allaha şükür 4 yıldır....

Vallahi araştırmadan koyduğum için özür dilerim ama fasıl güzel olunca dediğin gibi dayanamadım ....Güzel hikayeydi...

gayet iyisin sadece o simit olmayabilirdi ama 5 de bile ayakta olduğunu düşününce ve diğer önceli menülerini aklıma getirince gayet iyisin diyebilirim,hadi geçmiş olsun

bugün pazar kızlar Eşim köye gidelim dedi,anneannemler orda yaşıyor bir çilek cenneti olan Emiralem köyünde ,tarlalarımız var orda mandalin portakal bahçeleri....gidip toplıcak şimdi bir araba bagajı...Bukadar mandalin delisi görmedim hayatımda 1 oturuşda 2-3 kilo yer,elleri ayaklarının altı sapsarı olur..... zaten z.yağımda bitti gidip azcık recaaaa edeyim bari Köyümü çok seviyorum haftalardır gitmemiştim,güzel bir gezi olcak.... bi uyansa paşa,hala uyuyo yaaaaa,bari ahvaltıyı hazır edip,uyandırıyım başka türlü akşama kadar yatar beyim Herkese mutlu haftasonlar ....

he bu arada dünkü menümden sonra kötü bir kaçamak yaptım ama pişman değilim bu haftanınki bu olsun....Kardeşimin yanından dönerken gece 1,5 gibi eşim beni karışık kocaman bir kumru ile ödüllendirdi....çektik bostanlı sahile bayıla bayıla yedim kumru'mu...Allahım çok uzun zaman olmuştu,Beni affet...Kilo yapma diye diye yedim sizde affedin arkadaşlarımmmmmmm

Günaydin Kizlaaar Nabersinizzz

Dün Bende Sonunda Sapittim Veeee Acaip Sekilde Abur Cubur Vs. Yedim
Hem Yiyiom Hemde Ic Güdüsel Bir Sekilde Kendime Hakaret Ediordum
Yime Siscen , Yime Dana Gibi Olcan Yine Diye Diye Yedim Resmen

Sabah Korka Korka Tartildim ve Bi Gramm Bile Oynamamis Halde Gördüm Kendimi
Bu Nasil Oluyor Anlamadim Cidden , Ya Vucuttun Ihtiyaci Vardi Yediklerime Yada Benim Tarti Bana Acidida 73.2yi Yine Gösterdi
Bugün Yine Dikkat Modundayim , Yarin Ise Kendimi 13.Günlük Kampa Aliyorum Ve 13.Gün Sonra Allahiminda Izniyle Sizlere Güzell Bir Rakam Sunmakla Görevlendiriyorum Kendimi ..
Hic Birsey Ters Gitmezse Ve Istedigim Rakami Görürsem , Topikteki Bi Canimm Arkadasima Sözüm Var
Benden Istedigi Seyi Dilicek Cünkü Onunda Katkisiyla Görcem O Güzel Rakami

Ay Resmen Heycanliyim Yarin Icin Sanki Hayatimda Ilk Defa Diyet Yapcem ..

Hepiciginize Güzellll Bir Pazar Diliyorumm Canlarimmmmm

bakım derken nasıl bir şey yapacaksın canım?

Kilo bildirimim:

Başlangıç: 91.2
Geçen hafta:63.4
Bu hafta:63.1
Giden:0.3
Toplam giden:28.1
Hedef:57
Beden:40
Spor:270 dk(yürüyüş)

Kilo veren herkesi kutluyorum,sabit olanlar ya da alanlar da haftaya inşallah.Önümüze bakalım,bozmadan yolumuza devam.
Burcu ve Derya sizde çok güzel moral gördüm(Derya kaçamağın 1 günlük olsa da)Maşallah diyorum.
Ayşe geçmiş olsun,malesef dikkat ettikçe daha çok hastalanıyorlar,bizimki de öyle.

OK tatlım hemen yapıyorum..

başladın vermeye devamı da gelecektir eminim..

köy demek bu demek ya...eşimin köyü sapsarı bir yer gibi..doğru düzgün ağaç yok.uösuz bucaksız tarlalar var.kv de köy de oturuyor.gidince 1 haftadan fazla kalamıyorum.onlara da diyorum zaten 1 haftadan fazla kalmamı beklemeyin diyorum.ne güzel benim yerime de ağaçlardan mandalinaları topla..

ben likörü kahvenin yanında içiyordum ama yani türk kahvesinin.seninki başka bir sunum galiba..

sağol canım sana da iyi pazarlar..neden 13 günlük kamp merak ettim.tekrar azim dolu yazılarınla aramıza döndüğün için çok mutluyum.inşallah bu 13 gün firsiz geçer.

haftasonlarından nefret ediyorum.kafam dolu yine hastayım ve eşime kızgınım biraz.her zamanki şeyler işte.abuk subuk yiyorum su içmiyorum.yarın olsa da toparlansam yine..

adet döneminde spor yapıyor mususnuz?

evet yapıyorum canım.bantta 4. ayarda yani hafif tempolu yürüyorum eğer yapmaya niyetliysem..

Gülay hikayeleriniz çok güzel,karadutun yaprağının lekesini sildiğini biliyordum ama hikayesini bilmiyordum.Teşekkürler...
Banu maşallah siz de çok azimlisiniz,kim tutar sizi,hayranım.

Nilgün'cüm ben de kahvenin yanında likörü çok seviyorum,özellikle de nane likörünü ama 7-8 aydır ağzıma almadım.Kalorisi ne acaba?İçerim diye eve de almıyorum.
Evet bende merak ettim bu 13 günlük kampı,Derya ile mi karar aldılar acaba?İnşallah istediği kilosuna kavuşur.

Ahhhh ah nerden öğrendim sizden şu ıslak keki,bugün yine yapacağım,istek var.Gerçekten mükemmel bir kek,yemeden nasıl dayanacağım bu hafta bakalım.Geçen sefer 1 dilim yiyeceğim dedim, 3 dilim yemiştim.Bir de "ermeni kurabiyesi" yapacağım(ilk defa,bir sitede gördüm),içi çifte kavrulmuş lokumlu ve cevizli.Bu hafta işim zor.Çok sabırlı olmam lazım çok...

Tünaydın kızlar
erken kalktım bütün işlerimi bitirdim
hava çok soğuk burada,şükür ki kaloriferleri yaktılar
ben de sıcacık sütsüz,şekersiz bir nescafe yaptım şimdi yorgunluk atmak için
eşim işe gitti,nöbetçi yine yarın akşama kadar yok
bugün menümü kendime göre belirleyeceğim
brownileri de bitirdi,tehlike ortadan kalktı yani
herkes ıslak kek'ten bahsediyor çok merak ettim
tarifini benim de almam mümkün mü acaba

haftasonlarından nefret ediyorum.kafam dolu yine hastayım ve eşime kızgınım biraz.her zamanki şeyler işte.abuk subuk yiyorum su içmiyorum.yarın olsa da toparlansam yine..

Boşverin,aldırmayın diyeceğim ama insanın elinde olmuyor işte.Ama yaptıklarınız size zarar veriyor,o kadar verdiğiniz emekleri düşünün lütfen.Ayrıca geçmiş olsun.
Evet ben de aşırı derecede çay içtiğimden günlerce su içmediğim günler olurdu,su içmek aklıma bile gelmezdi.Diyete başladığım günden beri kendimi zorluyorum.Şişeleri yanımdan ayırmıyorum.Siz de en azından her saatte bir bardak su içmeye özen gösterin.Bir bakmışsınız 2 lt yi aşmış bile...

bakım derken nasıl bir şey yapacaksın canım?

Canlarim Bi Nevi Karbon Diyeti Gibi Bisey Yapacagim ..
Diyetin Özelligi 13.Gün Boyunca Sürmesi ..

Ve Bu Sürede Inanilmaz Rakamlar Görenler Olmus .. Bende Bi Deniyecegim .. Ve Hersey Güzel Giderse Sizlere Daha Ayrintili Anlatacagim
Simdi Bilgisizce Ve Deneyimim Olmadan Kimseye Bisey Anlatmak Istemiyorum ..
Canli Canli Kendimde Deniyip Bi Faydasini Görürsem Sizede Tavsiye Ederimmm

Evet Tekrardan Full Diyet Modundayim .. Kendimi Yine Sevmeye Basladim Ve Positifimmmm

Kopp Kooop

Lay Lay Layyy

Kalorisi fazla tabi ama öğlen yarım yiyebilirsin bence

Ben lahanayı pek sevmem ama göbek erittiğini öğrenince sevesim geldi birdenyarın alayım da yarın akşam salatasını yapayım

Gülaycım kanmıyorum artık eşime,akşam 1 dl yesem mi yemesem mi diye tereddüt yaşadım fazlasıyla ama ben galip çıktımeşim karşımda browni yerken ben de aldım frambuazlı yoğurdumu karşısında ballandıra ballandıra yedimdiyor ki sanki baklava yiyorsun benim bile canım istedi:90:

Canım merak ettim bu 13 günlük kampı,özel bir menümü yoksa kaçamaksız geçecek bir 13 gün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…