teşekkürler cnm..hava okadar soqukki hazırlıksız yakaladı bizi...dediqin gibi tam hastalık havası..yazdan direk kışa geçtik..sonbaharı yaşamadık...kış uzun ve meşakkatli geçeceqe benziyor...hayırlı şeyler görürürüz inşallah...Çok etkileyici bir hikayekaradutun lekesinin bu şekilde çıktığı bilmiyordum paylaşım için teşekkürler gülaycım
Canım inşallah güzel haberler alırız senden
Geçmiş olsun canım.Bu mevsim hastalık mevsimi
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur
çok geçmiş olsun cnm...gerçekten çok zor..insan evladının hasta olmasına hiç dayanamıyor...en kısa zamanda iyileşmesi dilegiyle tekrar geçmiş olsun...Selamlar acile gittik geldik tabiki boğaz enfeksiyonu dedi..
Dolven minoset birde antibiyotik verdi yanlız ateşimiz çok fazla çıktı 39.3 iyiki gitmişiz yaa...
Hemen acilde iğne yaptılar ateş düşürücü...
şimdi daha yeni uyudu ama nasıl ter atıyor.....
Yavrum uykusunda bile ayağını tutuyor galiba çok acıdı üstüne basamıyor zaten....
Nasıl hasta oluyor anlamadım yatarken belini ince bir battaniye ile sarıyorum üstü açılırsa üşümesin diye külotluçorap giydiriyorum uzun kollu atlete geçtik şimdiden o kadar özenirken yemesine içmesine nasıl oluoyr anlamadım..
Okulda öğrencilerden halaaa açık ayakkabıyla kısa kolluyla gelen var onlara bişi olmaz bizimki evde hasta olur....
Neyse umarım atlatırız...
Bugünkü menüm süperdi ama uzun uzun yazamicam kaçamaksız bir gündü 3 litre suyumu da içtim spor salonuna giderim demiştim ama malum ateş de olunca bırakamazdım ....
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.....
Yarın okul aile birliği toplantısı var ve pazar pazar okula gideceğim...
Sabah ta antibiyotiğe başlıcaz hiç böyleyken evden çıkasım gelmiyor...
Ben kaçayım ii gecelerrrr....
canım 90dan 76ya düşmek büyük bir irade ister..öncelikle seni çok tebrike ederim....yalnız 14 kiloluk bir farkı baban nasıl fark etmez bunu bir türlü anlayamadım...baban şakamı yapıyor acaba sana :26:bilindik hikaye aslında, misafirim vardı ve böreğe keke dokunmadım ama sarma, yoğurtlu kabak ve barbunya yedim akşamda 2 y.kaşığı tavuklu pilav fırında köfte patates yedim. miktar olarak 1-2 kaşığı geçmediler ama ben onları yedikçe onlarda beni psikolojik olarak bitirdi. her dolmada midem yandı, misafirler evden gittiği andan itibaren başım ağrıyorçünkü kendimle yüzleştim ve kızdım. kendimi belki de diyet olayına çok kaptırdım eşim abartma diyor.
bugün eve gelen misafirlerim beni görünce şoke oldular. nasıl yaptın ne yaptın bitmişsin erimişsin iyice dediler(90 kilo bir insan 76 ya düşünce demekki böyleoluyor). bir basen kalmış falan dediler. bunlarda beni deli gibi mutlu etti.Allah her azim edeni istediği kiloya kavuştursun inş.
yarın inş. spor dolu birgün olmasını istiyorum. uyku çok bastırdı geçmişi okıyabildiğim kadar okurum herkeze iyi geceler...
cnm geçmiş olsun 7 otlu çay demişsin otlarda baş ağrısı yapabiliyor aklında bulunsun. ben geçen sene anason biberiye karıştırıp içiyordum selilüt için feci başım ağrırdı. tabi anason yapıyormuş neticede rakının hammaddesi:))
cnm selam verdim borçlu çıktım durumu olmuş kolay gelsin.
cnm hikaye güzel ama şöyle bir durum var mevlana vefat ettikten 10 yıl sonra hacı bektaşı veli doğmuştur. aynı dönemde yaşamamışlardır. ama böyle hikayelerde hasıla değil fasıla bakılır yinede teşekkürller cnm
ben ağrıda görev yaparken çocuklar kışın ortasında ayaklarında terlikle gelirlerdi okula çorapsız montsuz burunları akardı ama ağır hasta olmazlardı bağışıklık sistemiylede alakalı cnm ya sakınan göze çöp batıyor.
çok geçmiş olsun kıyamam inşallah benimde olur:)))
merhaba kızlar kaç gündür yazamadım herkes iyidir inşallah
çok dikkat edemiyorum mativasyon eksikliğimde var galiba
menüm
sabah 5 te yarım açma
öğlen bir kase domates çorbası
ara 1 kupa yeşil çay
2 küçük lokma (yağda kızarmış
1 küçük dilim revani
akşam yarım tabak kurufasulye çok az pilav salata
gece 1 kase puding
neskafe 3übir arada
(( ben zayıflayamıcam herhalde
Selamlar acile gittik geldik tabiki boğaz enfeksiyonu dedi..
Dolven minoset birde antibiyotik verdi yanlız ateşimiz çok fazla çıktı 39.3 iyiki gitmişiz yaa...
Yavrum uykusunda bile ayağını tutuyor galiba çok acıdı üstüne basamıyor zaten....
Nasıl hasta oluyor anlamadım yatarken belini ince bir battaniye ile sarıyorum üstü açılırsa üşümesin diye külotluçorap giydiriyorum uzun kollu atlete geçtik şimdiden o kadar özenirken yemesine içmesine nasıl oluoyr anlamadım..
Okulda öğrencilerden halaaa açık ayakkabıyla kısa kolluyla gelen var onlara bişi olmaz bizimki evde hasta olur....
Bugünkü menüm süperdi ama uzun uzun yazamicam kaçamaksız bir gündü 3 litre suyumu da içtim spor salonuna giderim demiştim ama malum ateş de olunca bırakamazdım ....
1 ayın sonunda ailemin yanına geldim.yengem kuzenim ve ablam zayıflamışsın dedi.babam da tahmin ettiğim gibi pek kilo vermemişsin dedi
bugünkü menüm
uyanınca:sirkeli su
KAHVALTI:
-2 ince dilim denge ekmek beyaz peynir domatesle yağsız tost,
-1greyfurt,1 mandalina suyu
ara:1 elma
ÖĞLE:
-2 yumurta,biraz sucuk,1 küçük domatesle omlet,
-200ml light yoğurt
ara:1kuru kayısı, 1 kuru erik,3 fındık
AKŞAM:
-1 kase domates çorbası
-2 yemek kaşığı brokoli salatası
-2 yemek kaşığı türlü
ara:1 parca fırın tavuk baget,bir iki dilim karpuz(yengem ikram etti kıramadım)
fazla mı oldu sizce kızlar ya? akşam yemegini 6bucuk gibi yedim.o tavuk bageti de saat 9 gibi yedim
feci bir şişlik var kac gündür.ecye cıkamıyorum tam anlamıyla.gaz sıkışması da oldu.onlar bir geçse rahatlarım.bitki çayı ictim ama artık bakalım.
nilgün ben netten bakarak yaptım. aynı sebze yemekleri gibi pişirilişi zaten. baktım bi kaç yaptım sonra kafama göre.
soganı salcayı kavuruyorsun. üstünede ince ince kıydıgın beyaz lahanayı katıyorsun. biraz su tuz, kırmızı pul biber,
karabiber, atıp pişiriyorsun. biraz piştikten sonra 2 y. kaşıgı kadar pirinç atıyorsun pirinçte pişince tamamdır.
baktıgım tüm tariflerde pirinçte lahana ile birlikte atılıyor ancak ikisi aynı anda bişmez diye düşündüm. birde ben cok sert sebzeyi sevmiyorum. bu yüzden princi bi yarım saat sonra kattım.
ancak sonradan bi tarif daha gördüm ve sanırım onu daha cok begendim. benim yaptıgım sadeydi ama yinede lezletliydi ben cok begendim. diger tarifte su canım;
Zeytinyağlı kapuska nasıl yapılır? - UZMANTV
lahana bagırsakları çalıştırıyor sanırım. bugun o acıdanda cok rahatladım artık onun faydasımı bidaha yedigimde anlarım.
bilindik hikaye aslında, misafirim vardı ve böreğe keke dokunmadım ama sarma, yoğurtlu kabak ve barbunya yedim akşamda 2 y.kaşığı tavuklu pilav fırında köfte patates yedim. miktar olarak 1-2 kaşığı geçmediler ama ben onları yedikçe onlarda beni psikolojik olarak bitirdi. her dolmada midem yandı, misafirler evden gittiği andan itibaren başım ağrıyorçünkü kendimle yüzleştim ve kızdım. kendimi belki de diyet olayına çok kaptırdım eşim abartma diyor.
bugün eve gelen misafirlerim beni görünce şoke oldular. nasıl yaptın ne yaptın bitmişsin erimişsin iyice dediler(90 kilo bir insan 76 ya düşünce demekki böyleoluyor). bir basen kalmış falan dediler. bunlarda beni deli gibi mutlu etti.Allah her azim edeni istediği kiloya kavuştursun inş.
yarın inş. spor dolu birgün olmasını istiyorum. uyku çok bastırdı geçmişi okıyabildiğim kadar okurum herkeze iyi geceler...
prenses diye diye 4 gün erken hasta oldum. benim hem agrım hem kanam çok olur zor bir gün oldu ilaç da aldım ama çok zor dayandığım 2-3 saat oldu .işin iyi tarafı bu kadar erken hasta olmayı beklemediğim için çok fazla adet öncesi gerginlik yaşamadım..
kızlar canım fena halde cevizli sucuk istiyor... yani ömrü hayatımda atoplam 2 kere ya yedim ya yemedim... ama bu sağlıklı birşeymidir ki alsam yesem ya da çok mu kalorisli?
günaydın kızlarrr
ayşecim
geçmiş olsun cnm bu ara tam geçiş dönemiya cnm olması normal zaten
bizde bi düzelemeidk yani millet sogulta elinden tutmuş geziyor biz evdeyiz hasta oluyoruz
nilgün
cnm eşim ben vereyim demek zorunda kaldı dersi
ama eger olmazsa hoca tutucaz cnm
yapcak bişeyyok
kızlar kış geliyor ve tam lahana zamanı bol bol yiyin
bol baharatlı kabuska veya bol limonlu sirkeli salatasını yapın
hatta lahanayı dograyın limon vetuz ile ovun iceee ezinn
sonra bi saklama kabına alın bir hafta duruyor zaten bişiy olmadan içine mor lahanada katabilirisniz
hem bagırsakları çalıştıryor hemde göbek vs ertmeye yardımcı
biz bu salatayı her kış izlemle yapardıkk
ne güzel kilo veridigni fark etmişler. bu 9 kiloyu onlardan ayrı ikenmi verdin canım.
baban sanırım 1 ayda 20 kiloyu devirecegini sanmış
ama zamnla oda olacak. 1 ay sonra gittiginde bi 4-5 kilo daha vermiş görecekler seni inş. her gidişinde onları şaşırtacagını düşünmek eglenceli olabilir. ama hiç bahsetme kilo verdim faln diye.
neyse canım sana iyi hasret gidermler. haa bu arada abin ne dedi
Bugünkü menüm
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 dl tb ekmeği,2 adet zeytin,1 dilim kaşar peyniri,3 dl domates,2 ceviz,2 adet acı biber,yarım salatalık
ara:10 badem,1 çay kaşığı bal
öğle:1 kase tarhana çorbası,80 gr ton balığı,yarım salatalık,1 tane acı biber
ara:1 elma,1 bardak süt
akşam:5 yk taze fasülye,2 yk bulgur pilavı,1 küçük kase cacık (yağsız)
ara:meyveli yoğurt yiyeceğim
su 2 lt oldu daha 3 lt olur daha erken
3 kupa yeşil çay
spor:start it up,3 mil lessli
Bugün eşim browni istedi mecburen yaptım ve tadına dahi bakmadım daha
ama zor duruyorum meyveli yoğurt yerine belki yarım dilim yiyebilirim
eşimde elinde browni peşimde geziyor ''can boğazdan gelir ye ye '' diye
Komedi filmi gibiyiz
ben onu biliyorum,irademe sahip olamayıp yesem bu defa da ''bir iradene söz geçiremiyorsun diyecek''
sözde beni deniyor
artık inanırmıyım bu kandırmacalara
nilgücüm canım benim ben sizlerle konuşamayınca motivem düşüyor,beni yanlız bırakmayıznız arkadaşımmmçok etkileyici bir hikaye.paylaşım için sağol canım.
sabah 6 da ayaktaydım kursa hazırlandım.sizleri okudum kaç tane alıntı yaptım cevap yazdım cevapla dedim.site bakımda diye hepsi gitti sinir oldum.sonra iş güç evde usta falan vardı ancak girebildim canım.
geçmiş olsun dikkat et kendine fazla alkol alma bari.hafif bir kokteyl al istersen..
her b-fit düzenliyor mu böyle aktiviteler acaba..
ay evde lahana var vallahi sabah sabah canım çekti hemen yapıcam bugün,babanemin yemeğidir,çok severim aylardır belkide 2-3 yıldır yememiştim .bugünkü menüm:
sabah:
2 çok tahıllı ekmek
peynir
ara:
10 badem
öglen:
kapuska
1 kase yogurt
ara:
kavun
activia (çilekli)
akşam:
yarım tabak türlü
salata
ara:
1 küçük kare ıslak kek (dayanamadım çok güzel görünüyordu)
1 form çay
bol su
kızlar ben ilk defa kapuska yaptım ve yedim.
çok güzel bi yemekmiş
1 porsiyon kıymalı kapuska 190 kalori miş. ben z. yaglı yaptım ama
aklınızda olsun pratik olmasıda güzel doyurucuda.
benim için iyi oldu bi sebze yemegi daha kattım hayatıma.
kek ile güzelim menümü bozdum ya.
canım benim neden zayıflayamıycakmışsın sen ?Yapanların 4 kolu 4 bacağı yada şöyle diyim ben 2 farklı çalışan boşaltım ve sindirim sistemleri mi var ??? Hayır .ozaman sende yaparsın bende yaparım .....Sadece biraz dikkat etmelisin ,ben ki barım barım bağırdım burda 3 ü bir arada içmeyin diye,tatlı yemeyin gece öğününde diye ....sen böyle küçük tüyoları dikkate al ki başlasın kilocuklar gitmeye....sadece biraz çaba canımmerhaba kızlar kaç gündür yazamadım herkes iyidir inşallah
çok dikkat edemiyorum mativasyon eksikliğimde var galiba
menüm
sabah 5 te yarım açma
öğlen bir kase domates çorbası
ara 1 kupa yeşil çay
2 küçük lokma (yağda kızarmış
1 küçük dilim revani
akşam yarım tabak kurufasulye çok az pilav salata
gece 1 kase puding
neskafe 3übir arada
(( ben zayıflayamıcam herhalde
Selamlar acile gittik geldik tabiki boğaz enfeksiyonu dedi..
Vallahi araştırmadan koyduğum için özür dilerim ama fasıl güzel olunca dediğin gibi dayanamadım ....Güzel hikayeydi...cnm hikaye güzel ama şöyle bir durum var mevlana vefat ettikten 10 yıl sonra hacı bektaşı veli doğmuştur. aynı dönemde yaşamamışlardır. ama böyle hikayelerde hasıla değil fasıla bakılır yinede teşekkürller cnm
))
günaydın herkese...
bu nöbet de bitti...
önce menu:
sabah:uyanınca 2 fındık bir kayısı aktivay kahvaltılık
ara:1 mısır patlağı
öğle:makarna ve türlü gibi bir yemek
patatsli olduğu için çok yemek istemesem de mecburdum
ara:muz
ara:vişne suyu
akşam:3 kaşık hoşaf ve türlü
saat22.00 da bir adet pastane simiti
saatt 5.00 bu saate kadar ayaktaydım...
Günaydin Kizlaaar Nabersinizzz
Dün Bende Sonunda Sapittim Veeee Acaip Sekilde Abur Cubur Vs. Yedim
Hem Yiyiom Hemde Ic Güdüsel Bir Sekilde Kendime Hakaret Ediordum
Yime Siscen , Yime Dana Gibi Olcan Yine Diye Diye Yedim Resmen
Sabah Korka Korka Tartildim ve Bi Gramm Bile Oynamamis Halde Gördüm Kendimi
Bu Nasil Oluyor Anlamadim Cidden , Ya Vucuttun Ihtiyaci Vardi Yediklerime Yada Benim Tarti Bana Acidida 73.2yi Yine Gösterdi
Bugün Yine Dikkat Modundayim , Yarin Ise Kendimi 13.Günlük Kampa Aliyorum Ve 13.Gün Sonra Allahiminda Izniyle Sizlere Güzell Bir Rakam Sunmakla Görevlendiriyorum Kendimi ..
Hic Birsey Ters Gitmezse Ve Istedigim Rakami Görürsem , Topikteki Bi Canimm Arkadasima Sözüm Var
Benden Istedigi Seyi DilicekCünkü Onunda Katkisiyla Görcem O Güzel Rakami
Ay Resmen Heycanliyim Yarin IcinSanki Hayatimda Ilk Defa Diyet Yapcem ..
Hepiciginize Güzellll Bir Pazar Diliyorumm Canlarimmmmm
nilgün hayır hayatım yıkamıyorsun tekrardan
elinle ovalayıp koy bir saklama kanına senin tuuper ler vardı snaırım onda saklayabilirsinn
bendee sdiyete başlamak için sabırsızlanıyorum yahuu
düzenim kaçtı su içmiyorum filan fila,ama neyseki az kaldı
ameliyatı bi atlatalımdaa diyet nasılsa olur
canım yok 4,5 kilo vermiştim onların yanında.sonra kendi evime geçtim geri kalanı orada verdim.
sorma sorma ah nerede uyusam uyansam gitse 20 kilo
zaten ayda bir gelmeyi planlıyorum artık.inşallah daha da incelirim. açıkcası 65i bir görsem platese başlamak istiyorum.ben yorucu ve terleten sporları çok sevmiyorum bana ancak yürüyüş olacak ne bileyim kültür fizik hareketleri felan. bakalım inşallah 65ide görürüm.
bu arada abim beni gördü biraz zayıflamışsın 200-300gr kadar dedi.espri yaptı bal kabağı
ya ben gitmeden söz verdim kendime kilomu söylemicem kimseye diye.yengem sordu 4-5 kilo gitti dedim.sonra kuzenim sordu 9 kilo verdim diye ağzımdan kacırdımresmen yalan söylediğim çıktı ortaya ya.sonradan farkettim kırdıgım potu. bugünde gidicem toparlarım belki birazı suydu o yğzden öyle dedim flan diye.
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmm.........geçmiş 2 sayfa diye sevindim ama herbirine alıntı yapasım geldi ,şimdilik bu kadar yapabiliyorum eşim uyanmadı ,elay kahvaltı ediyor ,heran baskın yiyebilirim,eşim tarafından çabık olmalıyımmmmmm
Ama olmaz ki eşin şike yapıyor,ayıp yanisende ters köşe oyna canım ,bırak tüm oyunlarına rağmen sen kazanacaksın
nilgücüm canım benim ben sizlerle konuşamayınca motivem düşüyor,beni yanlız bırakmayıznız arkadaşımmm
dün gece gittik Gürol'un yanına bana bir kahve yaptı bol süt köpüğü ve bir parça kahve likörü koydu içine ..Aman tanrım nasıl güzel bir içecekti öyle ,bayıla bayıla içtim ,alkol almadım zaten eşim içti ben araç kullandım diye
ay evde lahana var vallahi sabah sabah canım çekti hemen yapıcam bugün,babanemin yemeğidir,çok severim aylardır belkide 2-3 yıldır yememiştim .
canım benim neden zayıflayamıycakmışsın sen ?Yapanların 4 kolu 4 bacağı yada şöyle diyim ben 2 farklı çalışan boşaltım ve sindirim sistemleri mi var ??? Hayır .ozaman sende yaparsın bende yaparım .....Sadece biraz dikkat etmelisin ,ben ki barım barım bağırdım burda 3 ü bir arada içmeyin diye,tatlı yemeyin gece öğününde diye ....sen böyle küçük tüyoları dikkate al ki başlasın kilocuklar gitmeye....sadece biraz çaba canım
Canım benim boğaz enf.lanet olası hastalık ben yıllarca çektiğim gibi kızımda çekiyor bu meretten,geçmiş olsun en azından o feci ateşin nedenini bulduk ,iyiki gitmişsin...Ben bide nacizhane bişi diyebilirmiyim....Eğer çok sıkı giydiriyorsan buda hastalık yapar mesela ,ben elayı bigün doktora götürdüm çok soğuktu kara kışın ortasıydı ve üstünde içlik vardı ...Doktorun beni bir dövmediği kalmıştı ,böyle böyle alıştırıyorsunuz çocukları ,hastalığa davet ediyorsunuz ,serin tutun,sıcak her türlü hastalığa davet demişti,terlemeleri kolay oluyor diye...Bilmiyorum ben ogün bugündür giydirmem valla daha rahatız ,ozaman bronşiolit teşhişi konmuştu bir daha tekrarlamadı Allaha şükür 4 yıldır....
Vallahi araştırmadan koyduğum için özür dilerim ama fasıl güzel olunca dediğin gibi dayanamadım ....Güzel hikayeydi...
gayet iyisin sadece o simit olmayabilirdi ama 5 de bile ayakta olduğunu düşününce ve diğer önceli menülerini aklıma getirince gayet iyisin diyebilirim,hadi geçmiş olsun
bugün pazar kızlar Eşim köye gidelim dedi,anneannemler orda yaşıyor bir çilek cenneti olan Emiralem köyünde ,tarlalarımız var orda mandalin portakal bahçeleri....gidip toplıcak şimdi bir araba bagajı...Bukadar mandalin delisi görmedim hayatımda 1 oturuşda 2-3 kilo yer,elleri ayaklarının altı sapsarı olur..... zaten z.yağımda bitti gidip azcık recaaaa edeyim bariKöyümü çok seviyorum haftalardır gitmemiştim,güzel bir gezi olcak.... bi uyansa paşa,hala uyuyo yaaaaa,bari ahvaltıyı hazır edip,uyandırıyım başka türlü akşama kadar yatar beyim Herkese mutlu haftasonlar ....
he bu arada dünkü menümden sonra kötü bir kaçamak yaptım ama pişman değilim bu haftanınki bu olsun....Kardeşimin yanından dönerken gece 1,5 gibi eşim beni karışık kocaman bir kumru ile ödüllendirdi....çektik bostanlı sahile bayıla bayıla yedim kumru'mu...Allahım çok uzun zaman olmuştu,Beni affet...Kilo yapma diye diye yedimsizde affedin arkadaşlarımmmmmmm
Günaydin Kizlaaar Nabersinizzz
Bu Nasil Oluyor Anlamadim Cidden , Ya Vucuttun Ihtiyaci Vardi Yediklerime Yada Benim Tarti Bana Acidida 73.2yi Yine Gösterdi
Bugün Yine Dikkat Modundayim , Yarin Ise Kendimi 13.Günlük Kampa Aliyorum Ve 13.Gün Sonra Allahiminda Izniyle Sizlere Güzell Bir Rakam Sunmakla Görevlendiriyorum Kendimi ..
Hic Birsey Ters Gitmezse Ve Istedigim Rakami Görürsem , Topikteki Bi Canimm Arkadasima Sözüm Var
adet döneminde spor yapıyor mususnuz?
ben likörü kahvenin yanında içiyordum ama yani türk kahvesinin.seninki başka bir sunum galiba..
sağol canım sana da iyi pazarlar..neden 13 günlük kamp merak ettim.tekrar azim dolu yazılarınla aramıza döndüğün için çok mutluyum.inşallah bu 13 gün firsiz geçer.
haftasonlarından nefret ediyorum.kafam dolu yine hastayım ve eşime kızgınım biraz.her zamanki şeyler işte.abuk subuk yiyorum su içmiyorum.yarın olsa da toparlansam yine..
bakım derken nasıl bir şey yapacaksın canım?
sağol canım sana da iyi pazarlar..neden 13 günlük kamp merak ettim.tekrar azim dolu yazılarınla aramıza döndüğün için çok mutluyum.inşallah bu 13 gün firsiz geçer.
haftasonlarından nefret ediyorum.kafam dolu yine hastayım ve eşime kızgınım biraz.her zamanki şeyler işte.abuk subuk yiyorum su içmiyorum.yarın olsa da toparlansam yine..
Kalorisi fazla tabi ama öğlen yarım yiyebilirsin bencekızlar canım fena halde cevizli sucuk istiyor... yani ömrü hayatımda atoplam 2 kere ya yedim ya yemedim... ama bu sağlıklı birşeymidir ki alsam yesem ya da çok mu kalorisli?
Ben lahanayı pek sevmem ama göbek erittiğini öğrenince sevesim geldi birdengünaydın kızlarrr
ayşecim
geçmiş olsun cnm bu ara tam geçiş dönemiya cnm olması normal zaten
bizde bi düzelemeidk yani millet sogulta elinden tutmuş geziyor biz evdeyiz hasta oluyoruz
nilgün
cnm eşim ben vereyim demek zorunda kaldı dersi
ama eger olmazsa hoca tutucaz cnm
yapcak bişeyyok
kızlar kış geliyor ve tam lahana zamanı bol bol yiyin
bol baharatlı kabuska veya bol limonlu sirkeli salatasını yapın
hatta lahanayı dograyın limon vetuz ile ovun iceee ezinn
sonra bi saklama kabına alın bir hafta duruyor zaten bişiy olmadan içine mor lahanada katabilirisniz
hem bagırsakları çalıştıryor hemde göbek vs ertmeye yardımcı
biz bu salatayı her kış izlemle yapardıkk
Gülaycım kanmıyorum artık eşime,akşam 1 dl yesem mi yemesem mi diye tereddüt yaşadım fazlasıyla ama ben galip çıktımGünaydınnnnnn canlarımmmmmmmm.........geçmiş 2 sayfa diye sevindim ama herbirine alıntı yapasım geldi ,şimdilik bu kadar yapabiliyorum eşim uyanmadı ,elay kahvaltı ediyor ,heran baskın yiyebilirim,eşim tarafından çabık olmalıyımmmmmm
Ama olmaz ki eşin şike yapıyor,ayıp yanisende ters köşe oyna canım ,bırak tüm oyunlarına rağmen sen kazanacaksın
nilgücüm canım benim ben sizlerle konuşamayınca motivem düşüyor,beni yanlız bırakmayıznız arkadaşımmm
dün gece gittik Gürol'un yanına bana bir kahve yaptı bol süt köpüğü ve bir parça kahve likörü koydu içine ..Aman tanrım nasıl güzel bir içecekti öyle ,bayıla bayıla içtim ,alkol almadım zaten eşim içti ben araç kullandım diye
ay evde lahana var vallahi sabah sabah canım çekti hemen yapıcam bugün,babanemin yemeğidir,çok severim aylardır belkide 2-3 yıldır yememiştim .
canım benim neden zayıflayamıycakmışsın sen ?Yapanların 4 kolu 4 bacağı yada şöyle diyim ben 2 farklı çalışan boşaltım ve sindirim sistemleri mi var ??? Hayır .ozaman sende yaparsın bende yaparım .....Sadece biraz dikkat etmelisin ,ben ki barım barım bağırdım burda 3 ü bir arada içmeyin diye,tatlı yemeyin gece öğününde diye ....sen böyle küçük tüyoları dikkate al ki başlasın kilocuklar gitmeye....sadece biraz çaba canım
Canım benim boğaz enf.lanet olası hastalık ben yıllarca çektiğim gibi kızımda çekiyor bu meretten,geçmiş olsun en azından o feci ateşin nedenini bulduk ,iyiki gitmişsin...Ben bide nacizhane bişi diyebilirmiyim....Eğer çok sıkı giydiriyorsan buda hastalık yapar mesela ,ben elayı bigün doktora götürdüm çok soğuktu kara kışın ortasıydı ve üstünde içlik vardı ...Doktorun beni bir dövmediği kalmıştı ,böyle böyle alıştırıyorsunuz çocukları ,hastalığa davet ediyorsunuz ,serin tutun,sıcak her türlü hastalığa davet demişti,terlemeleri kolay oluyor diye...Bilmiyorum ben ogün bugündür giydirmem valla daha rahatız ,ozaman bronşiolit teşhişi konmuştu bir daha tekrarlamadı Allaha şükür 4 yıldır....
Vallahi araştırmadan koyduğum için özür dilerim ama fasıl güzel olunca dediğin gibi dayanamadım ....Güzel hikayeydi...
gayet iyisin sadece o simit olmayabilirdi ama 5 de bile ayakta olduğunu düşününce ve diğer önceli menülerini aklıma getirince gayet iyisin diyebilirim,hadi geçmiş olsun
bugün pazar kızlar Eşim köye gidelim dedi,anneannemler orda yaşıyor bir çilek cenneti olan Emiralem köyünde ,tarlalarımız var orda mandalin portakal bahçeleri....gidip toplıcak şimdi bir araba bagajı...Bukadar mandalin delisi görmedim hayatımda 1 oturuşda 2-3 kilo yer,elleri ayaklarının altı sapsarı olur..... zaten z.yağımda bitti gidip azcık recaaaa edeyim bariKöyümü çok seviyorum haftalardır gitmemiştim,güzel bir gezi olcak.... bi uyansa paşa,hala uyuyo yaaaaa,bari ahvaltıyı hazır edip,uyandırıyım başka türlü akşama kadar yatar beyim Herkese mutlu haftasonlar ....
he bu arada dünkü menümden sonra kötü bir kaçamak yaptım ama pişman değilim bu haftanınki bu olsun....Kardeşimin yanından dönerken gece 1,5 gibi eşim beni karışık kocaman bir kumru ile ödüllendirdi....çektik bostanlı sahile bayıla bayıla yedim kumru'mu...Allahım çok uzun zaman olmuştu,Beni affet...Kilo yapma diye diye yedimsizde affedin arkadaşlarımmmmmmm
Canım merak ettim bu 13 günlük kampı,özel bir menümü yoksa kaçamaksız geçecek bir 13 gün müGünaydin Kizlaaar Nabersinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?