herkes ıslak kek'ten bahsediyor çok merak ettim
tarifini benim de almam mümkün mü acaba
Canlarim Bi Nevi Karbon Diyeti Gibi Bisey Yapacagim ..
Diyetin Özelligi 13.Gün Boyunca Sürmesi ..
Ve Bu Sürede Inanilmaz Rakamlar Görenler Olmus .. Bende Bi Deniyecegim .. Ve Hersey Güzel Giderse Sizlere Daha Ayrintili Anlatacagim
Simdi Bilgisizce Ve Deneyimim Olmadan Kimseye Bisey Anlatmak Istemiyorum ..
Canli Canli Kendimde Deniyip Bi Faydasini Görürsem Sizede Tavsiye Ederimmm
Evet Tekrardan Full Diyet Modundayim .. Kendimi Yine Sevmeye Basladim Ve Positifimmmm
Kopp Kooop
Lay Lay Layyy
Çok teşekkür ediyorumNilgün'ün yorumundan kopyalamıştım,aynen yapıştırıyorum.
ISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))(wisper,Nilgün)
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.
fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.
Canım merak ettim bu 13 günlük kampı,özel bir menümü yoksa kaçamaksız geçecek bir 13 gün mü
Kolay gelsin,kilolar gitsin...
Nilgün'cüm ben de kahvenin yanında likörü çok seviyorum,özellikle de nane likörünü ama 7-8 aydır ağzıma almadım.Kalorisi ne acaba?İçerim diye eve de almıyorum.
Evet bende merak ettim bu 13 günlük kampı,Derya ile mi karar aldılar acaba?İnşallah istediği kilosuna kavuşur.
Ahhhh ah nerden öğrendim sizden şu ıslak keki,bugün yine yapacağım,istek var.Gerçekten mükemmel bir kek,yemeden nasıl dayanacağım bu hafta bakalım.Geçen sefer 1 dilim yiyeceğim dedim, 3 dilim yemiştim.Bir de "ermeni kurabiyesi" yapacağım(ilk defa,bir sitede gördüm),içi çifte kavrulmuş lokumlu ve cevizli.Bu hafta işim zor.Çok sabırlı olmam lazım çok...
Günaydin Kizlaaar Nabersinizzz
Dün Bende Sonunda Sapittim Veeee Acaip Sekilde Abur Cubur Vs. Yedim
Hem Yiyiom Hemde Ic Güdüsel Bir Sekilde Kendime Hakaret Ediordum
Yime Siscen , Yime Dana Gibi Olcan Yine Diye Diye Yedim Resmen
Sabah Korka Korka Tartildim ve Bi Gramm Bile Oynamamis Halde Gördüm Kendimi
Bu Nasil Oluyor Anlamadim Cidden , Ya Vucuttun Ihtiyaci Vardi Yediklerime Yada Benim Tarti Bana Acidida 73.2yi Yine Gösterdi
Bugün Yine Dikkat Modundayim , Yarin Ise Kendimi 13.Günlük Kampa Aliyorum Ve 13.Gün Sonra Allahiminda Izniyle Sizlere Güzell Bir Rakam Sunmakla Görevlendiriyorum Kendimi ..
Hic Birsey Ters Gitmezse Ve Istedigim Rakami Görürsem , Topikteki Bi Canimm Arkadasima Sözüm Var
Benden Istedigi Seyi DilicekCünkü Onunda Katkisiyla Görcem O Güzel Rakami
Ay Resmen Heycanliyim Yarin IcinSanki Hayatimda Ilk Defa Diyet Yapcem ..
Hepiciginize Güzellll Bir Pazar Diliyorumm Canlarimmmmm
adet döneminde spor yapıyor mususnuz?
canım bizim köyün fotolarını çeker koyarım buraya harika bir yer cennet bahçesi gibi.... evet kahve koca bir kupada 3 renkli bol köpüklü birşeydi,e o bu işin profosyoneli .......köy demek bu demek ya...eşimin köyü sapsarı bir yer gibi..doğru düzgün ağaç yok.uösuz bucaksız tarlalar var.kv de köy de oturuyor.gidince 1 haftadan fazla kalamıyorum.onlara da diyorum zaten 1 haftadan fazla kalmamı beklemeyin diyorum.ne güzel benim yerime de ağaçlardan mandalinaları topla..
ben likörü kahvenin yanında içiyordum ama yani türk kahvesinin.seninki başka bir sunum galiba..
haftasonlarından nefret ediyorum.kafam dolu yine hastayım ve eşime kızgınım biraz.her zamanki şeyler işte.abuk subuk yiyorum su içmiyorum.yarın olsa da toparlansam yine..
.
Portakal likörü 400Nilgün'cüm ben de kahvenin yanında likörü çok seviyorum,özellikle de nane likörünü ama 7-8 aydır ağzıma almadım.Kalorisi ne acaba?İçerim diye eve de almıyorum..
Allah iyiliğini versin,nerden buluyon bu enerjiyi kuzm,ne içiyon sen Allah aşkına
Ve Bu Sürede Inanilmaz Rakamlar Görenler Olmus .. Bende Bi Deniyecegim .. Ve Hersey Güzel Giderse Sizlere Daha Ayrintili Anlatacagim
Evet Tekrardan Full Diyet Modundayim .. Kendimi Yine Sevmeye Basladim Ve Positifimmmm
Kopp Kooop
Lay Lay Layyy
Nilgün'ün yorumundan kopyalamıştım,aynen yapıştırıyorum.
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.
Özel Bir Menü Canim , ve tamamen kacamaksiz bir menü ..
anca 13.Günü Tamamladiktan sonra 14.Gün istedigini yiyebiliyorsun tabiiikiiii az olmasi sartiyla ..
zaten bu 13.günde migde tamamen kücülmüs oluyor ve istesende yiyemiyorsun ..
menü 6.ögünden ibaret .. yani ara ögünler kesinlikle yapilmali ..
ana ögünlerdede gramm hesabi yiyorsun .. ve kurallara uyuldugu takdirde güzel güzel kilo verebiliyorsun ..
canım süpersin inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlık açısından bi zararı olmadığından eminsin dimi canım
Kopp Kooop
Lay Lay Layyy
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
kızlar canım fena halde cevizli sucuk istiyor... yani ömrü hayatımda atoplam 2 kere ya yedim ya yemedim... ama bu sağlıklı birşeymidir ki alsam yesem ya da çok mu kalorisli?
canım 90dan 76ya düşmek büyük bir irade ister..öncelikle seni çok tebrike ederim....yalnız 14 kiloluk bir farkı baban nasıl fark etmez bunu bir türlü anlayamadım...baban şakamı yapıyor acaba sana :26:
adet döneminde spor yapıyor mususnuz?
Nilgün'cüm ben de kahvenin yanında likörü çok seviyorum,özellikle de nane likörünü ama 7-8 aydır ağzıma almadım.Kalorisi ne acaba?İçerim diye eve de almıyorum.
Evet bende merak ettim bu 13 günlük kampı,Derya ile mi karar aldılar acaba?İnşallah istediği kilosuna kavuşur.
Ahhhh ah nerden öğrendim sizden şu ıslak keki,bugün yine yapacağım,istek var.Gerçekten mükemmel bir kek,yemeden nasıl dayanacağım bu hafta bakalım.Geçen sefer 1 dilim yiyeceğim dedim, 3 dilim yemiştim.Bir de "ermeni kurabiyesi" yapacağım(ilk defa,bir sitede gördüm),içi çifte kavrulmuş lokumlu ve cevizli.Bu hafta işim zor.Çok sabırlı olmam lazım çok...
topikte in, cin birde ben
malum pazar günü herkez ailesiyle zaman geçiriyor iş güç .
bugün 12 ye kadar uyumuşum bir güzel. sonra eşimle yazlıkları kışlıkları ayırdık dolaba yerleştirdik.
okul işlerimi toparladım biraz. eşim yarın ş.dışına çıkıyor bende annemde kalıcam dışarısı sağlam soğuk eve tünedik ufoyu açtık sonbahar olmadan kış geldi.
Allah aç ve açıkta kalanların yardımcısı olsun.
füsuncum tebrik ederim 300 gr gitmiş yine...Nilgün'cüm ben de kahvenin yanında likörü çok seviyorum,özellikle de nane likörünü ama 7-8 aydır ağzıma almadım.Kalorisi ne acaba?İçerim diye eve de almıyorum.
bende sabah kalkıp pazar pazar toplantıya gittim eve geldiğimde saat 2 idi..topikte in, cin birde ben
malum pazar günü herkez ailesiyle zaman geçiriyor iş güç .
bugün 12 ye kadar uyumuşum bir güzel. sonra eşimle yazlıkları kışlıkları ayırdık dolaba yerleştirdik.
okul işlerimi toparladım biraz. eşim yarın ş.dışına çıkıyor bende annemde kalıcam dışarısı sağlam soğuk eve tünedik ufoyu açtık sonbahar olmadan kış geldi.
Allah aç ve açıkta kalanların yardımcısı olsun.
Tünaydın kızlar
erken kalktım bütün işlerimi bitirdim
hava çok soğuk burada,şükür ki kaloriferleri yaktılar
ben de sıcacık sütsüz,şekersiz bir nescafe yaptım şimdi yorgunluk atmak için
eşim işe gitti,nöbetçi yine yarın akşama kadar yok
bugün menümü kendime göre belirleyeceğim
brownileri de bitirdi,tehlike ortadan kalktı yani
herkes ıslak kek'ten bahsediyor çok merak ettim
tarifini benim de almam mümkün mü acaba
Boşverin,aldırmayın diyeceğim ama insanın elinde olmuyor işte.Ama yaptıklarınız size zarar veriyor,o kadar verdiğiniz emekleri düşünün lütfen.Ayrıca geçmiş olsun.
Evet ben de aşırı derecede çay içtiğimden günlerce su içmediğim günler olurdu,su içmek aklıma bile gelmezdi.Diyete başladığım günden beri kendimi zorluyorum.Şişeleri yanımdan ayırmıyorum.Siz de en azından her saatte bir bardak su içmeye özen gösterin.Bir bakmışsınız 2 lt yi aşmış bile...
Kopp Kooop
Lay Lay Layyy
Kalorisi fazla tabi ama öğlen yarım yiyebilirsin bence
Ben lahanayı pek sevmem ama göbek erittiğini öğrenince sevesim geldi birdenyarın alayım da yarın akşam salatasını yapayım
Gülaycım kanmıyorum artık eşime,akşam 1 dl yesem mi yemesem mi diye tereddüt yaşadım fazlasıyla ama ben galip çıktımeşim karşımda browni yerken ben de aldım frambuazlı yoğurdumu karşısında ballandıra ballandıra yedim diyor ki sanki baklava yiyorsun benim bile canım istedi:90:
Canım merak ettim bu 13 günlük kampı,özel bir menümü yoksa kaçamaksız geçecek bir 13 gün mü
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
1 vanilya
2 bardak un
bende herkes gibi merak ettim,ama söylemiyosun sonuç alana kadar ben 13 gün boyunca meraktan öliyim mi istiyosun sen
evet canım yapıyorum bence daha yararlı ,sadece ilk gün ya yapmıyorum yada çok hafif yapıyorum
canım bizim köyün fotolarını çeker koyarım buraya harika bir yer cennet bahçesi gibi.... evet kahve koca bir kupada 3 renkli bol köpüklü birşeydi,e o bu işin profosyoneli .......
canım eşine kızıp kendini yakma ,dağıt kafanı leslie falan yap....uzat bacaklarını yat,bak bugün tatil...
Portakal likörü 400
Muz likörü 315
Nane likörü 356
Ahududu likörü 274
bunlar 100 ml olarak cal.
Allah iyiliğini versin,nerden buluyon bu enerjiyi kuzm,ne içiyon sen Allah aşkına
zorla nilgün keki yedirceniz,kaç zamandr görmemezliğe geliyon,sonunda tepkisiz kalamadım,yarına yapıyorum
ay her bir hücrem ağrıyor ya... kadın metabolizması ne ilginç...
canım süpersin inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlık açısından bi zararı olmadığından eminsin dimi canım
kızlar bende bu gün ıslak kek yapacaktım tam isabet oldu bu çk teşekkürler ama bi 2 kaşık kakao var bide soradan kakao var anlayamadım orasını bilen varsa açıklayabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?