80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes ıslak kek'ten bahsediyor çok merak ettim
tarifini benim de almam mümkün mü acaba

Nilgün'ün yorumundan kopyalamıştım,aynen yapıştırıyorum.

ISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))(wisper,Nilgün)
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un

yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.

fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.

Kolay gelsin,kilolar gitsin...

Çok teşekkür ediyorum
ilk fırsatta deneyeceğim

Canım merak ettim bu 13 günlük kampı,özel bir menümü yoksa kaçamaksız geçecek bir 13 gün mü

Özel Bir Menü Canim , ve tamamen kacamaksiz bir menü ..
anca 13.Günü Tamamladiktan sonra 14.Gün istedigini yiyebiliyorsun tabiiikiiii az olmasi sartiyla ..
zaten bu 13.günde migde tamamen kücülmüs oluyor ve istesende yiyemiyorsun ..

menü 6.ögünden ibaret .. yani ara ögünler kesinlikle yapilmali ..
ana ögünlerdede gramm hesabi yiyorsun .. ve kurallara uyuldugu takdirde güzel güzel kilo verebiliyorsun ..

vallahi bence sizdeki azim ve kararlılık herşeyin üstesinden gelir...

bende herkes gibi merak ettim,ama söylemiyosun sonuç alana kadar ben 13 gün boyunca meraktan öliyim mi istiyosun sen

adet döneminde spor yapıyor mususnuz?

evet canım yapıyorum bence daha yararlı ,sadece ilk gün ya yapmıyorum yada çok hafif yapıyorum

canım bizim köyün fotolarını çeker koyarım buraya harika bir yer cennet bahçesi gibi.... evet kahve koca bir kupada 3 renkli bol köpüklü birşeydi,e o bu işin profosyoneli .......
canım eşine kızıp kendini yakma ,dağıt kafanı leslie falan yap....uzat bacaklarını yat,bak bugün tatil...
Nilgün'cüm ben de kahvenin yanında likörü çok seviyorum,özellikle de nane likörünü ama 7-8 aydır ağzıma almadım.Kalorisi ne acaba?İçerim diye eve de almıyorum..
Portakal likörü 400
Muz likörü 315
Nane likörü 356
Ahududu likörü 274
bunlar 100 ml olarak cal.
Allah iyiliğini versin,nerden buluyon bu enerjiyi kuzm,ne içiyon sen Allah aşkına

zorla nilgün keki yedirceniz,kaç zamandr görmemezliğe geliyon,sonunda tepkisiz kalamadım,yarına yapıyorum

Canım uyguladıktan sonra bizlerle de paylaşırsın umarım
13 gün sonra yepyeni bir burcuu geliyor
hadi bakalım kolay gelsin,bol bol yansın yağlar

canım süpersin inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlık açısından bi zararı olmadığından eminsin dimi canım

kızlar bende bu gün ıslak kek yapacaktım tam isabet oldu bu çk teşekkürler ama bi 2 kaşık kakao var bide soradan kakao var anlayamadım orasını bilen varsa açıklayabilirmi

kızlar canım fena halde cevizli sucuk istiyor... yani ömrü hayatımda atoplam 2 kere ya yedim ya yemedim... ama bu sağlıklı birşeymidir ki alsam yesem ya da çok mu kalorisli?

cnm elbette kalorisi fazla ama diyet yaparken normalde hiç yemedğinin şeyleri bile istiyor insanın canı.
meyve falan ye kan şekerin düşmüştür belki.

cnm babası farketmeyen başka bir arkadaştı adını hatırlayamadım karıştırdın sanırım:))

adet döneminde spor yapıyor mususnuz?

ilk iki gün yapmıyorum. kanamamın azalmaya başladığında bandda yürüyorum ama 4. hızda falan . leslie yapmıyorum çünkü leslie çok tempolu
birde benim çok ağrılı geçiyor oda bir etken tabi

cnm aynen öyle ıslak kek süper bir lezzet. daha dün yaptım ben heryerini hindistan ceviziyle bulamıyorum üstüne azıcık serpiyorum. herkez bayılıyor ve bayatlamıyor 3-4 gün kapalı bir kutuda yumuşak yumuşak duruyor.
ermeni kurabiyesi duymamıştım bir kurabiye sever olarak :))

topikte in, cin birde ben

malum pazar günü herkez ailesiyle zaman geçiriyor iş güç .
bugün 12 ye kadar uyumuşum bir güzel. sonra eşimle yazlıkları kışlıkları ayırdık dolaba yerleştirdik.
okul işlerimi toparladım biraz. eşim yarın ş.dışına çıkıyor bende annemde kalıcam dışarısı sağlam soğuk eve tünedik ufoyu açtık sonbahar olmadan kış geldi.
Allah aç ve açıkta kalanların yardımcısı olsun.

amin...insanın ısınan bir evi olması ve yiyecek yemeği olması ne büyük bir nimet...

nilgüüüünnn hoşgeldin

eşin senin gibi anlayışlı birini kızdırmayı nasıl başarıyor allah aşkınaa

Son düzenleme:
ben de içeceklerin kalorilerine taktım bu aralar..likörler çok kaloriliymiş ya..ama zaten 100 ml içinmiş rakamlar çok içilmez onlar herhalde...

Tesekkür Ederim Canlarimmm

Saglik Acisindan Hic Bir Zarari Yok, Cünkü Menü Dedigim Gibi 6.Ögünden Ibaret
Ve Etinden Tuttun Meyvesine Kadar Bütün Gerekli Gidalar Tüketiliyor ..
Ac'da Kalinmiyor .. Sadece Hepsini Saatinde ve Sirasina Göre Tüketmekle Görevlisiniz Okadar

Tabiki Spor $art .. Yoksa Bu Diyet Hic Bir Ise Yaramiyor ..
Ögün Aralarinda Vakit Olunca Her Gün Spor Yapilacak ..

Benim Enerjim Arada Bi Gelip Gidiyor
Bazen Cok Depresif Oldugum Dönemlerde Oluyor, Ozamanlar Topige Yazmiyorum
Buraya Sadece Cok Motive Oldugum Neseli Oldugum Zaman Yazmayi Gayret Gösteriyorummm
Böylece Size de Nese Saciyorumm Diye Düsünüyorummmmm

Iyiki Bu Topik Varrr .. Yoksaa Bukadar Kiloyu Asla Veremezdimmmm ..
Hepinizin Bana ve Kilolarima Cok Katkiniz Olduuu ..
Cok Seviommmmm kizlar Sizii Cooookkk

füsuncum tebrik ederim 300 gr gitmiş yine...
yanlız forumda farkettinizmi kahve deniliyor herkes kahve içiyor ıslak kek deniliyor ve herkes kek yapıyor iki gündür kız kardeşim başımın etini yiyor ıslak kek diye...
şimdi de likör zamanı ama ben hiç içmedim tadını bile bilmediğimşeyi merak ettim bak şimdi..

bende sabah kalkıp pazar pazar toplantıya gittim eve geldiğimde saat 2 idi..
sabah sokaklar bomboştu ve çok soğuktu walla...
ama yarın boş günüm..

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler akşamki iğne bayaa bi rahatlattı..
sabah antibiyotik ve ateş düşürücü de vermiş annem ..
şimdi de verdim uyuyo düne göre daha ii ama tam da değil...

bugün toplantıda uzun zamandır görmediğim velilerim vardı nasıl iltifatlar görseniz pek mutlu oldum

bu arada eşim kız meslekte ve terzi var okulda tam 9 tane pantolon göndermiştim daralsın diye akşam getirdi eşim hepside süper olmuş inanın uzun zamandır yeni bişiler almayınca sanki hepsini yeni almış gibi oldum..
ya bolllaşmıştı yada önceki kıyafetler dardı..
şimdi bol olanlar daraldı eski şimdi bana göre olanları da paça genişliği beni sinir ediyordu daralttırdım yaniiii 9 tane pantolonum oldu
akşam baktım 48 bedenden 44 bedene kadar 10 tane daha daralacak pantolon var onları da 65 falan olunca daralttırırım......

hamarat arkadaşım benim kolay gelsin ve afiyet olsun..

aşağıda verilmiş tarif canım füsun benden önce davranmış..

eskiden 6 tane yarım lt lik şişeyi tezgaha koyardım.yatana kadar içerdim ve 3 lt su içmiş olurdum.yine öyle yapayım bari...

isveç diyeti mi yapacaksın bakimmmmmm

harikasın valla frambuazlı yoğurt iyi fikir..

kakao sadece 2 yemek kaşığı olacak.zaten alıntıda da sildim canım..fazladan yazmışım..

nilgün ün kekini benim dışında herkes yapıyor maşallah.ben yapmaya korkuyorum ya.girip çıkıp yiyorum çünkü

ay her bir hücrem ağrıyor ya... kadın metabolizması ne ilginç...

sen daha iyi bilirsin.anatomi okudun.söyle bakim doktor hanım bu ilginçliğimizin kaynağı ne

üstte de belirttim canım kakao fazla yazılmış.sadece 2 yemek kaşığı kakao kullanılacak.

irongirl geçmiş olsun nöbet bitmiş..
burcum enerjin süper yine hadi bakalım sonuçları beklios..
nilgünnn aradan veli toplantısını da çıkardım bugün seninkiler gibi slaytlar bulmuştum ama oab toplantısından sonra uzun sürer diye yapmadım ayak üstü konuşmalar oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…