80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar ceyranlar kesikti anca girebildim çok başım ağrıyor sabahtan beri çok canım sıkkın herkes iyidir inş ben çıkıyım akşam yediklerim yazmaya girerim

slm kizlar okadar yogunumki söleee bi bakiyom gecmise ne okudugumu bile unutuyom..
kac seferdir aklimda tam yazarken unutuoyom..
deryacim nasil oldun sesin düzeldimi???
serracim cookkk gecmis olsun üzülme düzelirler...

neden kimse konuşmadan duruyo ?? böyle durarak nasıl anlaşıyoruz ben anlamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-benneyaptımki

calisiyorum ben ablamm
ac bi konu konusalim :)

çalışıyosun hımmm..aslında bende dolma yapıyorum laf aramızda ama yemiycem hee sakın yanlış anlama sadece yapıyorum kocam için söz veriyorum sana .vereliniortak..handerya olsa şimdi ye kuzum ye yarasın derdi amazemuszemus ben uymucam ona

bakin bu benim 81 kiloki halim
gecen sene otelde cekilmistim....

Eklentiler

• $y1p7g.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 27
hahaha uyma tabii gaza getirir seni :))))
kolay gelsin

aylin
ben gidiyom başka topic lere
gelirim yine bakalım neler oluyo dimi ama dolmamıda ateşe koydum işim bitti oh rahatım hadi görüşürüz 1 saate kadr byss

fıstık gibisin ya aslında gerçekten hiç kilolu değilsin dicem şu 86 buçuğu bilmesem valla ..ama tek avantajın ne biliyormusun ... göğüslerin küçük ya ondan benim yine alt taraf 38 beden üst 44 düşünsene ıyyyyyyyyy -tatlicadiarzu-

benim gögüsler kücük???????????????:roflol:
ben C giyiyorum ablammm ne kücügüü :roflol:
ama memnunum, büyükler hehe

tsk ederimmm, orda fistik gibiydik tabii, bronzlasmisim negüzel beyazlari cekmisim oohh...... yok kilolu degilim sadece alt kisim 44... 42 ye düsüyom yavas yavas, 40 olsa iyi... üst de 42 felan

ne bileyim kız valla küçük gördüm burdan sengözlerimebaksanab ozaman boyun uzun aman işte zayıf görünüyon ya ben onu diyommm opuyorumnanaktan

bebeg hoş geldin nerdesin sen nasıl oldun moraller nasıl yerimseniben

bebegim iyiyim sen nasilsin canim

elay canim büyük bir ihtmal düstü, evet arp sanatcisi bizim üniversite ögretim görevlisi

aylincim saol allah razi olsun

iyiyim elaycım,aylinn..

azönce giridm eve.. kan verdim tahliller için.. ordan eve bi girip kızmı hazırladım okula bıraktım.. bankada işlerim vardı oraya geçtim.. dönüşte pazara uğradım.. off.. anlatması bile yorucu.. en az 3 saat yürrümüş sayılıorum valla hee.. ayacıklarımın alt acıyo artık..

kafama tokadan başka bişey takmamaya karar verdim bugün itibariyle.. anı yaşa zemuszemus

elayy kızz bizim nicklere baksana.. elay83 ,bebeg83 :)))))

benimde bugün dikkatimi çekti valla ama uyum güzel vereliniortak

bu arada elay benim kızımın adı benim adım GÜLAY eşimin ELÇİN isimlerin baş ve son hecelerinden elay çıktı kızıma isim oldu .. anlamıda varmış cennette var olduğu düşünülen kristal çiçek... :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…