80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek ve klasik kahvaltı yarımşar domates,salatalık,az peynir,5-6 zeytin 1 omlet sucuklu

ara:kahve

ara:5-6 ruffles cips

akşam:1 porsiyon kuzu kavurma, kaşık pilav,yarım dilim ekmek,yeşil salata,1 bardak ayran

ara: orta kahve

saat 9 gibide yarım kase kızımın artık mercimek çorbasını içiverdim...midem çok şiş,bitki çayı içsem geçermi ,ben bugün wc ye çıkamadım...

kızlar canım sıkılıyor benim yaaa,eşim kurtlar vadisi filistin izliyo,neyse artık sabah görüşüz hemen kaçıyom ..kızımla oyun hamuru oynamaya söz verdim

iyi geceler

merhaba arkadaşlar ay dışarısı ne soğuk öyle kaban şapka olmasına ramen dondum resmen

bugünkü menüm biraz karışık ve dengesiz oldu.ama ne yapayım ailemin yanına gittim ya gecte kalkınca böyle oldu.

uyanınca:bol ılık su

KAHVALTI:
-3 parca fırında baget tavuk,
-bir kaçtane sivri biber
-bir kaç çatal fırın patates

ara:1 mandalina

ÖĞLE:
-11 tane kestane kebap

AKŞAM:
-yarım kase domates çorbası

ara:ballı tarcınlı sıcak süt

valla baya dengesiz oldu ama ne yapayım kahvaltıyı bizim dükkanda yaptık fırına biber patates tavuk vermişler mis gibi
10 gibi yaptım kahvaltıyı uzun süre acıkmadım.11 tane felan kestane yedim ay ama pişman oldum 4 tane kestane 1 dilim ekmeğe denkmiş.karbonu kalorisi bol yani şok oldum ve cok üzüldüm.
5 gibi içtim çorbayı da.yola cıkmam gerekiyordu.biraz kaynadı yani akşam yemeği.artık ne yapalım dayanırım sabaha kadar.yarım tekrar düzgün ve sağlıklı bir menü yazarım umarım.

aslında menüme bakınca cok birşey yememişim.ama ben 3 ana 3 ara öğünümü yaparak,kuruyemişimi,proteinimi,süt-yogurdumu,sebzemi meyvemi bir dilim ekmegimi eksik etmeden günü tamamlıyorum.sağlıklı ve ince bir insan olmak istiyorum.sağlıksız ve ince bir insan değil.ayrıca berkede cansudan ayrılsın istiyorum.fok balıklarıda cok yalnız

kızlar feci gaz sıkıntısı var bende.3 gündür karnım deli gibi sancıyor.ne yapsam ki ya

ama öğün atlamana rağmen harika bir şekilde kendini tutmuşsun,tatlı krizlerinle mükemmel şekilde baş etmişsin ve harika şeyler yemişsin ve son olarak suyun ve bitki çayın harika...

güzelim harika gidiyorsun farkında mısın?çok güzel örnek oluyorsun biza.iyiki aramıza katıldın.
yaşın kaç bu arada sakıncası yoksa..ben 33 yaşındayım.hayır benden büyüksen ona göre hitaplarıma dikkat edeyim.hoş büyük olsan ne yazar.ben yine bildiğimi okurum

angelteacher tatlım sen de harikasın unuttum sanma..iyiki aramızdasın..

ah güzelim sorma ya..ne zaman pazar akşamı oluyor anlamıyorum yani..Allahtan ütüm bitti.en büyük olay benim için o..yediğin dilimin telafisini yapıyorsun belli.kolay gelsin.

her şeyi kararında yemişsin yine..

iyi eğlenceler size.benimkileri de yıkadım o yüzden erkenden yattılar.rahatım eşimde yok keyfime bakıyorum..

kestanelere ben de üzüldüm çok kaloriliymiş haberim yoktu benim de.neyse bir daha dikkatli yersin..
gaz için evde rezene bulundur çok rahatlatıyor.yada şimdilik havluyu ütüyle ısıt karnına koy.yani sıcak tutarsan karnını gazın çıkar rahat.bi de alt karnına dairesel hareketler yap yani daireler çiz hafif bastırarak.ben 2 kızımın da gazını öyle çıkartırdım.inşallah biri işe yarar..

Nilgüncüm çok teşekkür ederim canım
ben de sizin aranızda olmaktan çok ama çok mutluyum
sizinle motive oluyorum ve sizden feyz alıyorum
sporu da 5 mill lessli yapark bıraktım canım,lesli'den sonra zumbayı açtım ama gözüm yemedi
duş aldım,şimdi kendimi daha hafiflemiş hissediyorum
akşam yemeklerime de 1 dl ekmeği dahil etsem iyi olacak,kan şekerimi dengeleyemiyorum bu aralar

bi tarif daha..çok basit ama lezzeti olağanüstü.her yiyen tarifini aldı.umarım beğenirsiniz.

HALLEY PASTA

MALZEMELER:
1 paket (içinde 10 tane olan) Halley bisküvi (ben bim de satılan markayı da kullanıyorum farketmez yani)
2 paket beyaz kremşanti
1 muz
1 çikolata sosu(dr.oetker önerim)

YAPILIŞI:
2 paket kremşantiyi 2 bardak soğuk sütle çırpın kullanıma hazır hale getirin.içine 10 tane halley bisküviyi parçalayıp koyun.(elinizle hafifçe parçalara bölün sakın un ufak olmasın bisküvi.irili ufaklı olsun)kaşıkla karıştırın hafifçe.

hazırladığınız bulamacı(bulamaç gibi oluyor merak etmeyin) hafif suyla ıslattığınız borcama dökün.kaşıkla iyice yayın.(çok büyük bi borcam olmasın.ben dikdörtgen borcama döküyorum).

kaşıkla yayarak düzelttiğiniz karışımın üzerine muzları dilimleyip koyun.en üste tarife göre hazırlayacağınız çikolata sosunu dökün.sosu hemen dökmeyin.kaşıkla ara ara karıştırarak ılıt.karışımın üzerine dök.ben üzerine fındık ve hindistan cevizi serptim.

misafirleriniz fazla olursa ölçüyü 2 katına çıkartın.yani 20 tane halley bisküvi ,4 paket kremşanti.

deryacığım sen ne yaptın?bugün kapalımıydınız?

menümü de yazayım:

sabah(7.40): 1 dilim tb ekmeği üzeri krem peynir

kahvaltı: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates

öğle : 1 tabak türlü yemeği,yoğurt

akşam: 2 tane ıspanaklı börek,çay

1 lt su
1 form çayı

spor yok (ütü ve ev işini saymazsak)

cnm sonbaharı beklerken kış geldi. yaz başında bir haber seyretmiştim yaz geç geldi geç gidecek hava sıcakları kasım ayına kadar devam edecek eylül ekim sıcak geçecek diye, sevinmiştim doğalgaza para vermeyiz diyordum ama erken sevinmişim:) petekler sabahtan beri yanıyor yani

fırın yemekleri çok lezzetli oluyor ya ben tavukla patatesi poşete koyup pişiyorum inanıllmaz bir lezzet. afiyet olsun.

teşekkür ederim nilgüncüm, yapmaya çalışıyorum bişiler:))
okuldan bir arkadaşın evine herhafta temizlik için bayan geliyor ütüleride ona yaptırıyormuş ne güzel valla.
ama daha evin kredisini öderken kıyamıyorum ben birde ona para vermeye ütülüyorum saya saya:))

kızlar bu callnetics egzersizlerini yapan var mı aranızda nasıl indireblirim?sitede epey baktım başka yerlerden de buldum ama indridim açılmadı...

kızlar bu callnetics egzersizlerini yapan var mı aranızda nasıl indireblirim?sitede epey baktım başka yerlerden de buldum ama indridim açılmadı...

sende zayıfla kulübü diye bir yer vardı ben ordan indirmiştim
orasıda türkiyede yasaklanmış snaqırım artık

83lüyüm canım 28 yaşındayım... evet tuttum kendimi..aslında kabahat bende tüm yemek boyu telefon ile konuştum ne yediğimi anlamadım.. çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için sizlerle olmak harika..siteye üye olmadan önce duygusal bir enkaz halinde idim kilo konusunda şimdi atlatmaya çalışıyorum ve aslında özünde hepimizin benzer şeyler yaşadığımızı düşününce birbirimize destek olabilmemiz müthisş bence..

bu pastayı annemlerde yapmışları üzerini pasta simleri ile süslemişlerdi ama çikolata sosu daha güzel fikir...
menun çok dengeli canım

merhaba kızlar bi kacgündür size bildirim yapamıyorum

bugün yediklerimi yazıyım size

sabah 1 bardak maydanoz suyu 2 bardak ılık su 1 kayısı

kahvaltı 2 dilim peynir domates salatası 1 bucuk yumurta haşlanmış 1 ısırımlıkt tost eşime yapmıuşstım bende ısırdım bi tane

öylen mevlüt vardı bugün 1 tabak etlı pirinc pilavı 3 tane tulumba tatlısı3 tane yaprak sarma 1 tane ayran

akşam 1 kase yogurt 3 yemek kaşıgı yeşil mercimek

bide yeşil cay bide dayanamadım 1 dilim şu hazır keklerden yedim

bi yarım saatte yürüdüm

kızlar ben biraz fazlamı kacırıyorum hiç veremedim kilo salı günü 1 hafta olcak halen bende tık yok anlamadım yabi yerde hatamı yapıyorum acaba

oh oh ne güzel dünya ya..ben hem yoğunum hem 2 çocuk var ona rağmen alamıyorum temizlikçi.bütçem müsait değil çünkü.alana helal olsun..

ben de var canım zaten ezberledim artık.hatta callanetizs yapnalrı okuduğunda benim de fotolarım var dur bi bulayım da gaza geleyim.tekrar yaparım ben de belki..

nasıl gönderebilirim sana.bana özelden mail adresini yazsana..

ohh ne güzell. ben başlamadım korkumdan cesaret edemedim bırakırsam diye ama başlamam lazımdı bi ucundan

callanetics öncesi ve sonrası canım.burada 13. günümdeki fotolarım...
kısa zamanda etkili sonuçlar yani.gerçi kıyafetin de rolü var.bluz likralı ve inanılmaz güzel durdu üzerimde..

canım ne güzel çıkmış fotoların anladığım kadarı ile bir sıkılaşma sağlıyo bunlar başta zormuş sonra rahatmış herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…