canım blog açmışsınn kuzumm
inşşş. herşeyy gönlüne göre olsunn bol va hayırlı kazaçlar
saglasınnn inşşşşşş. canımmm
bende eşe dosta veririm adresini annemmm :13::13:
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
93-100 arası
75.2
Sağol sevdacım, pazarlama açısından çok yardımcı bloglar o yüzden açtım umarım faydası olur, benim gibi arkadaşlarla tanışmama da vesile olur..
Varsa takı tasarıma meraklı arkadaşın verirsin
günaydın canlarım.5.30 dan beri irem e callanetics dosyası göndermeye çalışıyorum.ama olmuyor.çünkü dosya 135 mb ve sınır aşıyor,zipleyip de gönderilmiyor hata veriyor.bir önerisi olanlar var mı?
banucuğum allah yardımcın olsun.kayra ameliyat olup çıkana kadar yüreğindeki bu sıkıntı heyecan durmayacak.ben de olsam böyle hissederdim.ağzından duayı eksik etme.bizim de dualrımız seninle.inşallah kayra bu ameliyattan başarıyla çıkacak..yüreğini ferah tut.
denizciğim yeni evinde ağız tadıyla oturursun inşallah.kolay gelsin sana.diyet de başlarsın yakında sıkma canını..
irem yukarıda da yazdım gönderemiyorum.okula gittiğimde bilgisayra öğretmeni arkadaşa sorayım bakim bi yolu varsa anlatsın bana..belki de bir yere yükle onun linkini ver der.öğlden sonra yaparım o zaman okuldan gelince..
angelteacher sen de yap canım call çok etkili.
kızlar bu arada bu fotolar geçen nisan a ait.şu anki fotom değil.ha bundan çok da fazla değilim ama bel oyuntusu daha belli resimlerde.ama call e başlarsam 13 gün sonra yine bu sonuca ulaşırım sanırım denemek lazım.
öpüyorum giyinmem lazım..
Ayşecim arada ki fark muhteşemHzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
93-100 arası
75.2
Arkadaşlar merhaba
Ben müge 21 yaşımdayım, Anadolu üniversitesi İç Mimarlık öğrencisiyim. 70-79 grubundaydım ama 69lardan 85lere kadar çıktım...Çok fazla topiklere uğrayamıyorum malesefTekrar 60lara dönmek istiyorum , arada bir yazılarınızı okuyorum bi merhaba demek istedim
canımm inşşş. bu arada takı tasarımına meraklıdan ziyade satın almaları için vericem adresini
özelden yazıyom yazıyom gitmiyo deli oldumm bişi sorcam ister faceden cevap ver ister özelden
google a direkt ne yazarlarsa senin bloğun açılır ?
yani direkt seni görsünler ürünlerini görsünler anlatabildimmi canım demek istediğimi yaa:26:
içime bii acı çöktü ameliyat günü yaklaştıkçaa(
tşk ederimmm kızlar
ironi cimm sen doktor olarak biliyorusn ama işte geld ebir anneye haber anlat
allahtan çok ileri derecede bir hipospadias vakka degil netten baktımda ne çok çeşidi varmış bunun 3 delik filan
hattaa testislere yakın delikler vs şükretmekte gerekiyor ki kayranın tek delik ve normal delikden 1 ml belki aşagıda(
birazda egrilik var ama nede olsa narkoz alıcakk
minicik bedeniyle ameliyat masasına yatıcak ki küçükken iki kez yattı
sonda takılcak
denizden ayrı kalıcak zaten deniz kısmını düşündükçede fena oluyorum
allahtan annem vardaa aklım onda kalmayacak
umarım tek seferde çözülür tek dilegim bu şimdilikk
yarın sabah muayneye gdiicez enfeskyon varmı yokmu ona bakıcaklar
varsa yapmazlar sanırım degil mi?
ben dayanamam ama babasını alsalar keke bayılana kadar ameliyathaneye
cnm sonbaharı beklerken kış geldi. yaz başında bir haber seyretmiştim yaz geç geldi geç gidecek hava sıcakları kasım ayına kadar devam edecek eylül ekim sıcak geçecek diye, sevinmiştim doğalgaza para vermeyiz diyordum ama erken sevinmişim:) petekler sabahtan beri yanıyor yani
fırın yemekleri çok lezzetli oluyor ya ben tavukla patatesi poşete koyup pişiyorum inanıllmaz bir lezzet. afiyet olsun.
kestanelere ben de üzüldüm çok kaloriliymiş haberim yoktu benim de.neyse bir daha dikkatli yersin..
gaz için evde rezene bulundur çok rahatlatıyor.yada şimdilik havluyu ütüyle ısıt karnına koy.yani sıcak tutarsan karnını gazın çıkar rahat.bi de alt karnına dairesel hareketler yap yani daireler çiz hafif bastırarak.ben 2 kızımın da gazını öyle çıkartırdım.inşallah biri işe yarar..
Arkadaşlar merhaba
Ben müge 21 yaşımdayım, Anadolu üniversitesi İç Mimarlık öğrencisiyim. 70-79 grubundaydım ama 69lardan 85lere kadar çıktım...Çok fazla topiklere uğrayamıyorum malesefTekrar 60lara dönmek istiyorum , arada bir yazılarınızı okuyorum bi merhaba demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?