80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben geldimmmmm hepinizide çoooook özledim şuan size yeni evimden yazıyorum yarın 2 hafta olacak taşınalı çok şükür yerleştim ufak tefek işler kaldı sadece onlarda zamanla yoluna girer inşallah yogun geçti günlerim gündüz ev yerleştir işe git akşamlarıda kızın ödeviydi falan derken epey yogun geçiyor.herkesin keyfi yerindedir inşallah.diyet işine gelince bi ara 64.5 bile gördüm stres yorgunluk kendimi yemeye vermiştim hala çizelgemdeki kiloma ulaşamadım sabah 63.500 düm bayrama 60 hayal oldu gibiiii

içime bii acı çöktü ameliyat günü yaklaştıkçaa(

dün acilde genç bir kıza apandisit teşhisi koyduk kız çok korktu basit bir üşütme sanmıştı...ona dedim ki bu cerrah abiler çok iyi abiler bak beni de ameliyat ettiler... içini ferah tuttum cerrah abiler iyi abiler kayracık daha sağlıklı olacak..

banucum merhaba canım ameliyat günü belli olmuş ve anladıgım kadarıyla çok yakın canım Rabbim evladına şifa versin sanada yardım etsin inşallah

banuuu ağlama kuzucum sen güçlü ve iyi olmalısınki bebişler iyi olsun... sana ne söylense klişe geliyordur biliyorum ama sen hem onalrı hem kendisin düşünmek zorundasın canım benim..sana düşen en zor görev ama allah hayırlısı ile üstesinden gelmeyi nasip eder insallah canım..

canım ne kadar sıkılaşmışsın. o kadar işe yarıyor demek. bluz ne kadar ince gösterebilirki neticede
devam et bence süper olmuşsun.

kıyamam cnm benim. allah şifasını versin, hemen gelip geçsin inş. içini ferah tutmaya çalış.

adaşım hoşgeldin, yeni evin hayırlı olsun. huzur içinde oturrr

nilgüncüm nasılda fark etmiş hayran kaldım . bende çok spor yapmak istiyorum yaaa bi başlayabilsem hayranım aktif enerjik fit insanlara ve bu insanlara baktıgımda çok hareketli ve spor yapan insanlar bende spor yapsam üzerimdeki şu miskinliği atabilirmiyim acaba

banucum çocugun için endişeleniyorsun seni çok iyi anlıyorum dua et canım Allaha emanet inşallah herşey biran önce olur biter geçer gider bu sıkıntılarınız

sagol denizcim hoşbulduk Allah olmayanlarada versin inşallah.geldim ama artılarla geldim aman olsun canımız sagolsunda veririz nede olsa eninde sonunda değil mi

herkese iyi geceler kızlar bundan sonra daha sık gelmeye çalışacagım hepinizi çok seviyorum yeni gelen arkadaşlarla enkısa zamanda tanışırım inşallah görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın

tşk ederimmm kızlar
ironi cimm sen doktor olarak biliyorusn ama işte geld ebir anneye haber anlat
allahtan çok ileri derecede bir hipospadias vakka degil netten baktımda ne çok çeşidi varmış bunun 3 delik filan
hattaa testislere yakın delikler vs şükretmekte gerekiyor ki kayranın tek delik ve normal delikden 1 ml belki aşagıda(
birazda egrilik var ama nede olsa narkoz alıcakk
minicik bedeniyle ameliyat masasına yatıcak ki küçükken iki kez yattı
sonda takılcak
denizden ayrı kalıcak zaten deniz kısmını düşündükçede fena oluyorum
allahtan annem vardaa aklım onda kalmayacak
umarım tek seferde çözülür tek dilegim bu şimdilikk

yarın sabah muayneye gdiicez enfeskyon varmı yokmu ona bakıcaklar
varsa yapmazlar sanırım degil mi?

ben dayanamam ama babasını alsalar keke bayılana kadar ameliyathaneye

banucum dediğin doğru insan çocuğu konu olunca daha bir zorlanıyor her konuda...
ne desek boş allah yardımcınız olsun....
inşallah kolaylıkla atlatırsınız...

uzun zamandır geçmiş okumuyordum gece gece bir dalayım dedimm ve yazını gördüm gülaycım bu allah aşkına
sen ne zman dört elle sarılcaksın bu diyet işine 3 gün kaçamak yapmayıp 4. gün kumru yiyorsun ve pişman degilim diyorsun
ben olsamm inankii geberirdim pişmanlıktann sendeki bu rahatlık hiç hoşuma gitmiyor haberin olaaa
biraz gayret biraz azim lütfennn bak bi bakarsın ki yaz geri gelivermiş hemencik
3 gün sıkıp 1 gün salma ile gitmez bu kilollar habeirn olaaa
belki ertesi güne degil ama sonraki zmanlara mutlaka yansır bu kaçamaklarrr

bence pişman olmalıydınn dünkü kaçamagından

bu yazdıklarıma umarım alınmazsın ama yazmak istedimmm

günaydın canlarım.5.30 dan beri irem e callanetics dosyası göndermeye çalışıyorum.ama olmuyor.çünkü dosya 135 mb ve sınır aşıyor,zipleyip de gönderilmiyor hata veriyor.bir önerisi olanlar var mı?

banucuğum allah yardımcın olsun.kayra ameliyat olup çıkana kadar yüreğindeki bu sıkıntı heyecan durmayacak.ben de olsam böyle hissederdim.ağzından duayı eksik etme.bizim de dualrımız seninle.inşallah kayra bu ameliyattan başarıyla çıkacak..yüreğini ferah tut.

denizciğim yeni evinde ağız tadıyla oturursun inşallah.kolay gelsin sana.diyet de başlarsın yakında sıkma canını..

irem yukarıda da yazdım gönderemiyorum.okula gittiğimde bilgisayra öğretmeni arkadaşa sorayım bakim bi yolu varsa anlatsın bana..belki de bir yere yükle onun linkini ver der.öğlden sonra yaparım o zaman okuldan gelince..

angelteacher sen de yap canım call çok etkili.

kızlar bu arada bu fotolar geçen nisan a ait.şu anki fotom değil.ha bundan çok da fazla değilim ama bel oyuntusu daha belli resimlerde.ama call e başlarsam 13 gün sonra yine bu sonuca ulaşırım sanırım denemek lazım.

öpüyorum giyinmem lazım..

canım güle güle oturun yeni evinizde..bihayli yorulmuşsun..şimdiden sonra sefasını sürersin inş...bizlerde seni çok özledik

deqişim çok muhteşem cnm tebrikler

günaydın arkadaşlar kalın boqazlı kazaqımı giydim birazdan kursa gidicem...öqleden sonrada pazarımız var..bugün yine dışarlarda geçecek...
kızlar bu sabah 62.9u gördüm uzun bir aradan sonra 62lere dönmek gerçekten çok güzel...salı günleri günümüz var ve yarın başlıyoruz...bu beni nasıl etkilicek bilmiyorum..şuandaki düşüncem evden çıkmadan öqlen yemeqimi yiyip orada yapılanların sadece ucundan tadına bakmak...köfte beni çok tok tutuyor büyük ihtimal köfte yerim çıkmadan...bu ev gezmelerini pasta-börek derdinden hiç sevmez oldumm

nilgün 13 günde mi böyle olunuyo,valla ben 5 aydır b-fite gidiyom bu kadar anca farketmişdir.... vayy çok etkileyici,başlasam mı banada atabilirmisin şu hareketleri....
deme öyle nolur içini ferah tut....Allahın izniyle geçecek ...
Canım Allah içine sindirsin,güle güle oturun yeni evinizde,yoruldun ama deydi....
Aslında çok haklısın alınmıyorum ben ,insan kendinin farkında olunca niye alınsın ki,o gece o kumru bana ödül gibiydi ,çok isteyerek yedim,hatta sonuna doğru bitirmekte zorlandım ama eşime vermedim inatla bitirdim.....Şimdi ise o gecenin acısını çekiyorum,2 gündür kabızım,çıkamadım wc ye tartı +1 de ve çok üzgünüm...Haklısın ne desen...

Ayşe kuzum pek fıstık olmuşsun,Allahım ne kadr büyük değişim.....Gerçekten seninle oturup konuşmak isterdim...Vallahi bravo...Çok etkilendim yeni halinden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…