- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
içime bii acı çöktü ameliyat günü yaklaştıkçaa(
dün acilde genç bir kıza apandisit teşhisi koyduk kız çok korktu basit bir üşütme sanmıştı...ona dedim ki bu cerrah abiler çok iyi abiler bak beni de ameliyat ettiler... içini ferah tuttum cerrah abiler iyi abiler kayracık daha sağlıklı olacak..
callanetics öncesi ve sonrası canım.burada 13. günümdeki fotolarım...
kısa zamanda etkili sonuçlar yani.gerçi kıyafetin de rolü var.bluz likralı ve inanılmaz güzel durdu üzerimde..
Eki Görüntüle 274339
Eki Görüntüle 274340 Eki Görüntüle 274341
callanetics öncesi ve sonrası canım.burada 13. günümdeki fotolarım...
kısa zamanda etkili sonuçlar yani.gerçi kıyafetin de rolü var.bluz likralı ve inanılmaz güzel durdu üzerimde..
Eki Görüntüle 274339
selam kızlar ben geldimmmmm hepinizide çoooook özledim şuan size yeni evimden yazıyorum yarın 2 hafta olacak taşınalı çok şükür yerleştim ufak tefek işler kaldı sadece onlarda zamanla yoluna girer inşallah yogun geçti günlerim gündüz ev yerleştir işe git akşamlarıda kızın ödeviydi falan derken epey yogun geçiyor.herkesin keyfi yerindedir inşallah.diyet işine gelince bi ara 64.5 bile gördüm stres yorgunluk kendimi yemeye vermiştim hala çizelgemdeki kiloma ulaşamadım sabah 63.500 düm bayrama 60 hayal oldu gibiiii
tşk ederimmm kızlar
ironi cimm sen doktor olarak biliyorusn ama işte geld ebir anneye haber anlat
allahtan çok ileri derecede bir hipospadias vakka degil netten baktımda ne çok çeşidi varmış bunun 3 delik filan
hattaa testislere yakın delikler vs şükretmekte gerekiyor ki kayranın tek delik ve normal delikden 1 ml belki aşagıda(
birazda egrilik var ama nede olsa narkoz alıcakk
minicik bedeniyle ameliyat masasına yatıcak ki küçükken iki kez yattı
sonda takılcak
denizden ayrı kalıcak zaten deniz kısmını düşündükçede fena oluyorum
allahtan annem vardaa aklım onda kalmayacak
umarım tek seferde çözülür tek dilegim bu şimdilikk
yarın sabah muayneye gdiicez enfeskyon varmı yokmu ona bakıcaklar
varsa yapmazlar sanırım degil mi?
ben dayanamam ama babasını alsalar keke bayılana kadar ameliyathaneye
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmm.........geçmiş 2 sayfa diye sevindim ama herbirine alıntı yapasım geldi ,şimdilik bu kadar yapabiliyorum eşim uyanmadı ,elay kahvaltı ediyor ,heran baskın yiyebilirim,eşim tarafından çabık olmalıyımmmmmm
Ama olmaz ki eşin şike yapıyor,ayıp yanisende ters köşe oyna canım ,bırak tüm oyunlarına rağmen sen kazanacaksın
nilgücüm canım benim ben sizlerle konuşamayınca motivem düşüyor,beni yanlız bırakmayıznız arkadaşımmm
dün gece gittik Gürol'un yanına bana bir kahve yaptı bol süt köpüğü ve bir parça kahve likörü koydu içine ..Aman tanrım nasıl güzel bir içecekti öyle ,bayıla bayıla içtim ,alkol almadım zaten eşim içti ben araç kullandım diye
ay evde lahana var vallahi sabah sabah canım çekti hemen yapıcam bugün,babanemin yemeğidir,çok severim aylardır belkide 2-3 yıldır yememiştim .
canım benim neden zayıflayamıycakmışsın sen ?Yapanların 4 kolu 4 bacağı yada şöyle diyim ben 2 farklı çalışan boşaltım ve sindirim sistemleri mi var ??? Hayır .ozaman sende yaparsın bende yaparım .....Sadece biraz dikkat etmelisin ,ben ki barım barım bağırdım burda 3 ü bir arada içmeyin diye,tatlı yemeyin gece öğününde diye ....sen böyle küçük tüyoları dikkate al ki başlasın kilocuklar gitmeye....sadece biraz çaba canım
Canım benim boğaz enf.lanet olası hastalık ben yıllarca çektiğim gibi kızımda çekiyor bu meretten,geçmiş olsun en azından o feci ateşin nedenini bulduk ,iyiki gitmişsin...Ben bide nacizhane bişi diyebilirmiyim....Eğer çok sıkı giydiriyorsan buda hastalık yapar mesela ,ben elayı bigün doktora götürdüm çok soğuktu kara kışın ortasıydı ve üstünde içlik vardı ...Doktorun beni bir dövmediği kalmıştı ,böyle böyle alıştırıyorsunuz çocukları ,hastalığa davet ediyorsunuz ,serin tutun,sıcak her türlü hastalığa davet demişti,terlemeleri kolay oluyor diye...Bilmiyorum ben ogün bugündür giydirmem valla daha rahatız ,ozaman bronşiolit teşhişi konmuştu bir daha tekrarlamadı Allaha şükür 4 yıldır....
Vallahi araştırmadan koyduğum için özür dilerim ama fasıl güzel olunca dediğin gibi dayanamadım ....Güzel hikayeydi...
gayet iyisin sadece o simit olmayabilirdi ama 5 de bile ayakta olduğunu düşününce ve diğer önceli menülerini aklıma getirince gayet iyisin diyebilirim,hadi geçmiş olsun
bugün pazar kızlar Eşim köye gidelim dedi,anneannemler orda yaşıyor bir çilek cenneti olan Emiralem köyünde ,tarlalarımız var orda mandalin portakal bahçeleri....gidip toplıcak şimdi bir araba bagajı...Bukadar mandalin delisi görmedim hayatımda 1 oturuşda 2-3 kilo yer,elleri ayaklarının altı sapsarı olur..... zaten z.yağımda bitti gidip azcık recaaaa edeyim bariKöyümü çok seviyorum haftalardır gitmemiştim,güzel bir gezi olcak.... bi uyansa paşa,hala uyuyo yaaaaa,bari ahvaltıyı hazır edip,uyandırıyım başka türlü akşama kadar yatar beyim Herkese mutlu haftasonlar ....
he bu arada dünkü menümden sonra kötü bir kaçamak yaptım ama pişman değilim bu haftanınki bu olsun....Kardeşimin yanından dönerken gece 1,5 gibi eşim beni karışık kocaman bir kumru ile ödüllendirdi....çektik bostanlı sahile bayıla bayıla yedim kumru'mu...Allahım çok uzun zaman olmuştu,Beni affet...Kilo yapma diye diye yedimsizde affedin arkadaşlarımmmmmmm
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
93-100 arası
75.2
canım güle güle oturun yeni evinizde..bihayli yorulmuşsun..şimdiden sonra sefasını sürersin inş...bizlerde seni çok özledikselam kızlar ben geldimmmmm hepinizide çoooook özledim şuan size yeni evimden yazıyorum yarın 2 hafta olacak taşınalı çok şükür yerleştim ufak tefek işler kaldı sadece onlarda zamanla yoluna girer inşallah yogun geçti günlerim gündüz ev yerleştir işe git akşamlarıda kızın ödeviydi falan derken epey yogun geçiyor.herkesin keyfi yerindedir inşallah.diyet işine gelince bi ara 64.5 bile gördüm stres yorgunluk kendimi yemeye vermiştim hala çizelgemdeki kiloma ulaşamadım sabah 63.500 düm bayrama 60 hayal oldu gibiiii
93-100 arası
75.2
nilgün 13 günde mi böyle olunuyo,valla ben 5 aydır b-fite gidiyom bu kadar anca farketmişdir.... vayy çok etkileyici,başlasam mı banada atabilirmisin şu hareketleri....callanetics öncesi ve sonrası canım.burada 13. günümdeki fotolarım...
Eki Görüntüle 274339
deme öyle nolur içini ferah tut....Allahın izniyle geçecek ...içime bii acı çöktü ameliyat günü yaklaştıkçaa(
Canım Allah içine sindirsin,güle güle oturun yeni evinizde,yoruldun ama deydi....selam kızlar ben geldimmmmm hepinizide çoooook özledim şuan size yeni evimden yazıyorum yarın 2 hafta olacak taşınalı çok şükür yerleştim ufak tefek işler kaldı sadece onlarda zamanla yoluna girer inşallah yogun geçti günlerim gündüz ev yerleştir işe git akşamlarıda kızın ödeviydi falan derken epey yogun geçiyor.herkesin keyfi yerindedir inşallah.diyet işine gelince bi ara 64.5 bile gördüm stres yorgunluk kendimi yemeye vermiştim hala çizelgemdeki kiloma ulaşamadım sabah 63.500 düm bayrama 60 hayal oldu gibiiii
Aslında çok haklısın alınmıyorum ben ,insan kendinin farkında olunca niye alınsın ki,o gece o kumru bana ödül gibiydi ,çok isteyerek yedim,hatta sonuna doğru bitirmekte zorlandım ama eşime vermedim inatla bitirdim.....Şimdi ise o gecenin acısını çekiyorum,2 gündür kabızım,çıkamadım wc ye tartı +1 de ve çok üzgünüm...Haklısın ne desen...uzun zamandır geçmiş okumuyordum gece gece bir dalayım dedimm ve yazını gördüm gülaycım bu allah aşkına
sen ne zman dört elle sarılcaksın bu diyet işine 3 gün kaçamak yapmayıp 4. gün kumru yiyorsun ve pişman degilim diyorsun
ben olsamm inankii geberirdim pişmanlıktann sendeki bu rahatlık hiç hoşuma gitmiyor haberin olaaa
biraz gayret biraz azim lütfennn bak bi bakarsın ki yaz geri gelivermiş hemencik
3 gün sıkıp 1 gün salma ile gitmez bu kilollar habeirn olaaa
belki ertesi güne degil ama sonraki zmanlara mutlaka yansır bu kaçamaklarrr
bence pişman olmalıydınn dünkü kaçamagından
bu yazdıklarıma umarım alınmazsın ama yazmak istedimmm
93-100 arası
75.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?