evet canım dediğin gibi sonbahar gelmeden kış geldi.valla bizim kombi bozuk tamirci gelecek bakalım.daha yakmadık yani.
canım rezene ictim akşamdan beri sıcak tutuyorum masaj yapıyorum olmuyor olmuyor.kabızlıkta var.deliricem.şimdi metsil diye gaz söktürücü bir ilaç içtim bakalım.inşallah o care olur.ya normalde ben erik yiyince gaz sıkışması olur.ama taze erik yiyince olurdu.kuru erik yedim bir kaç gün sanırım tazeside kurusuda bana dokunuyor.:26: ay apandist felan değildir herhalde duramazdım dimi öyle olsa korktum şimdi.
Ayşecim arada ki fark muhteşem
tebrik ediyorum seni
maşallah çok da güzel bir yüzün var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banucum gittiniz mi enfeksiyon falan yoktur insallah?
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
callanetics öncesi ve sonrası canım.burada 13. günümdeki fotolarım...
kısa zamanda etkili sonuçlar yani.gerçi kıyafetin de rolü var.bluz likralı ve inanılmaz güzel durdu üzerimde..
Eki Görüntüle 274339
Eki Görüntüle 274340 Eki Görüntüle 274341
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
93-100 arası
75.2
gittik hayatım yok enfeskyon filanda yatak yokmuş
onuda ayarladık sabah 8 de gidicez bakalım kaçıncı ameliyata alıcaklar
şansınız yüksek dedi dr hipos çok agır degil dedii amaa
yinede narkoz alıcak
kaç saat sonra ayılır acabaa çok vermezler degilmi öle narkozu?
hala inanamıyorum canım...sanki rüyadayım....hele kızın 36 beden getirmesi varya heyecandan yıqılıp kalıcam sandım..ellerim titreyerek giydim...olmucak sandım ne biliyim...ve giydiqimde hiçbiryerimden fazlalıklar çıkmadı..dümdüzdüm..ve kendimi böyle dümdüz hiç hatırlamıyorum...kimbilir kaç yıl önce böyleymişimdir.. yarın günümüz var güne gidicem..arkadaşlarıma pantolonumun beden etiketini göstermek için sabırsızlanıyorum...çok mutluyum cnm...gerçekten çok sevindim beenim bile gözlerim doldu...emeklerinin herbirine değmiş canım...eminim fıstık gibi olmuşsundur yeni pantolunun ile...hepimiz için de çok motive edici bir durum... güle güle kullanhep istediğin kilo da kal
canım bizlerde bu gelgitleri çok yaşadık..bayramdan sonra 70 kiloyla döndüm topiqe..pes etmek ümitlerimizi kaybetmek yok cnm..iradesiz deqilsin kesinlikle...asla böyle düşünme...bak 38 beden olsam başka bişey istemem diyorsun..ben 79u göreyim dünyalar bnm olacak derdim...sizin geçtiqiniz yollardan bizde geçtik..pes etmemeyi öqrendik..sende başarıcaksın cnm...bnm sana yazdıklarımı gün gelicek sende başkalarına yazıcaksın canım benim...
sizleri görünce çok umutlanıyorum ve nasıl mutlu oluyorum anlatamam....senacım çok çok çok sevindim,duygulandım okurken...Sen haketti,azmettin başardın..Darısı bizlerin başına,ben 38 olsam başka bişi istemem.....ama işte bende o yürek yok ,kendimi çok sıkamıyorum ,iradesizin tekiyim....1 hafta iyi sonras batırıyorum herşeyi...Siz çoktan hakettiniz bu ödülü.Güle güle giy canım...
off süper süper süper... hayırlı uğurlu olsun yeni kilon ve pantolonun darısı isteyenlerin başına sen bunu hakettin tebrik ederim..:))
nilgün tarifini aldım. gelen ilk müsafirime yapacagım. tşkr ettim. çok hoşuma gider farklı tarifler.
birde call işi çok etkili bi ara baya araştırmıştım. 75 altına düşünce baslamayı planlıyorum. videosu oyle kenarda beni bekliyor.
bi kaç bişey soracagım 13 gün boyunca yaptın sonra devam etmedin ya eski halinemi dönüyorsun. sürekli yapmakmı lazım ben 2 ay 3 ay yapsam sonrasında bıraksam en basamı dönecegim yani. amaç sıkılaşmak ama böyle olacakasa nasıl olacakki ben bi ömür yapamamki
birde bişi daha sorcam bu call cok terletiyormu?
bu benim için çok önemli çünkü kışın sürekli duş alamıyorum. yani sürekliden kastım sabah yürü duş al. bide gece duş almak zorunda kaldımmı :26: hasta oluyorum genelde inş çok terletmeyen bi spordur
ayse canım degişimin muhteşem tek kelimeyle.
uzun zamandır foto görmüyorduk iyi oldu valla.
daha yazacaklarım vardı unuttum
hala inanamıyorum canım...sanki rüyadayım....hele kızın 36 beden getirmesi varya heyecandan yıqılıp kalıcam sandım..ellerim titreyerek giydim...olmucak sandım ne biliyim...ve giydiqimde hiçbiryerimden fazlalıklar çıkmadı..dümdüzdüm..ve kendimi böyle dümdüz hiç hatırlamıyorum...kimbilir kaç yıl önce böyleymişimdir.. yarın günümüz var güne gidicem..arkadaşlarıma pantolonumun beden etiketini göstermek için sabırsızlanıyorum...çok mutluyum cnm...
canım bizlerde bu gelgitleri çok yaşadık..bayramdan sonra 70 kiloyla döndüm topiqe..pes etmek ümitlerimizi kaybetmek yok cnm..iradesiz deqilsin kesinlikle...asla böyle düşünme...bak 38 beden olsam başka bişey istemem diyorsun..ben 79u göreyim dünyalar bnm olacak derdim...sizin geçtiqiniz yollardan bizde geçtik..pes etmemeyi öqrendik..sende başarıcaksın cnm...bnm sana yazdıklarımı gün gelicek sende başkalarına yazıcaksın canım benim...
çok teşekkür ederim cnm...amin canım inşallah herkes istediqi rakama ulaşır
canım çok saol ama benim daha verilecek bi 17 kilom daha var ve 60 ı görmeden hikaye yazmam...ayşecim aradaki fark dehşett ötesi sende artık hikayeni yazabilrsin bence
hatta öncesi ve sonrası diye boy boy resimleirni bastırabilirisnn
müthişsin gerçekten cnmm yaa tebrik ediyorum
turunculu oturken olan reismle şimdiki arasında ki fark tartışılmaz bileee
dudakların bile küçülmüşşş meaşalllahhhhhhh
Ayşe kuzum pek fıstık olmuşsun,Allahım ne kadr büyük değişim.....Gerçekten seninle oturup konuşmak isterdim...Vallahi bravo...Çok etkilendim yeni halinden.....[/B]
Ayşecim, son fotoğraflarında yeniden tanıştım sanki seninle, tatil fotolarından da farklı, çok daha zayıf görünüyorsun..Hele ki bire de ilk fotoğraflarına bakınca, ben de banuya katılıyorum başarı hikayeni yazabilirsin bile
Ayrıca o yüzün kaç kiloda olursan ol hep çok tatlı maaşallah
teşekkürlerrr canım arada bi motive olmak ve motive etmek amaçlı yüklüom işte...cnım maşallah tü tü tüüü:)) kelimenin tam anlamıyla MUHTEŞEMSİN
kızıl saç da çok yakışmış ayrıca.
sewdammmm hadi bakalım ortim bu hafta yine ilk üç bizizkızlarrrrr ikinizde süpersinizzz vallahiii canı gönülden tebrik ederimmmmm
ayşeee yüzün bile kaşık kadar kalmışşş kuuu küçücük kalmışsınnn
ohh ohhh pek güzel olmuşsunn canımmm
hadi kızlarrrr bu fotoları görüpp gaza gelin benceee
aminnnnngünaydın herkese bu arada...
aycan33 yanii ayşe fotoğraflar arasındaki fark gerçekten süper...tam bir azim örneği...verdiğin tek gramı bile geri almaman dileğiyle (gebelik düşünüyorsan hariç tabi:)
saol canımAyşecim arada ki fark muhteşem
tebrik ediyorum seni
maşallah çok da güzel bir yüzün var
canım tebrik ederim daha evelsi gün 9 tane pantolonum terziden geldi 48 den tutta 44 e kadar ve hepsi nasıl boldu ve şimdi muhteşem olmuşlarr..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teşekkürlerrr.....AYŞEEEEEEEEEEEEEEE SÜPERSİNNN
saol canımmmmmmerhabalar arkadaşlar.
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz.
denizcim taşınmışsın canım,Allah gülegüle oturmayı nasip etsin inşallah.
banucum içini ferah tut canım.geçmiş olsun şimdiden.
ayşecim,resimlerine baktım ve
75 olduğuna eminmisin canım.
gerçekten çok daha az görünüyorsun olduğun kilodan.ve buda sporun mucizesi sanırım.
arkadaşlar liste yayınlandıda benmi kaçırdım
saol zekiyecim walla azar azarda olsa gidiyor yeterki gitsin galiab hedefime tam 1 yılda ulaşmış olacağımmm bu gidişleayse canım degişimin muhteşem tek kelimeyle.
uzun zamandır foto görmüyorduk iyi oldu valla.
ayşe valla çok iyi olmuşsun aradaki fark inanılmaz azmin ve sonundaki zaferin için kutlarım seni daha daha iyi fotoğraflarını da görcez inş... veremedim bu hafta diye üzülme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?