Ayşe, maşallah her ikisinde de çok tatlısınız ama arada harika bir fark var.İstediğiniz kiloya kavuşmanız dileğimle...
Nilgün ,yine müthiş bir pasta tarifi.Biz yapıp yemeden nasıl dayanacağız bunlara yaaaaa.Resimler arasında da fark çok büyük.Demek 13 günde bu kadar etkili...
Sena, sizin adınıza çok sevindim,iradenizin zaferi işte...
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 süs biberi
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
1 çatal sucuklu yumurta
Şekersiz çaylar
Öğle:
1/2 dilim ekmek
1 baget tavuk
1/4 patates
1 biber
Hepsi fırın poşetinde pişti,ancak az zeytinyağ da vardı.
Ara:
1 ısırık poaça
Akşam:
1 dilim ekmek
1 küçük tabak domatesli biber sote
Ara:
1 elma
10 diyet çubuk kraker
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk yürüyüş
Ayşe, maşallah her ikisinde de çok tatlısınız ama arada harika bir fark var.İstediğiniz kiloya kavuşmanız dileğimle...
Nilgün ,yine müthiş bir pasta tarifi.Biz yapıp yemeden nasıl dayanacağız bunlara yaaaaa.Resimler arasında da fark çok büyük.Demek 13 günde bu kadar etkili...
Sena, sizin adınıza çok sevindim,iradenizin zaferi işte...
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 süs biberi
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
1 çatal sucuklu yumurta
Şekersiz çaylar
Öğle:
1/2 dilim ekmek
1 baget tavuk
1/4 patates
1 biber
Hepsi fırın poşetinde pişti,ancak az zeytinyağ da vardı.
Ara:
1 ısırık poaça
Akşam:
1 dilim ekmek
1 küçük tabak domatesli biber sote
Ara:
1 elma
10 diyet çubuk kraker
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk yürüyüş
canım bizlerde bu gelgitleri çok yaşadık..bayramdan sonra 70 kiloyla döndüm topiqe..pes etmek ümitlerimizi kaybetmek yok cnm..iradesiz deqilsin kesinlikle...asla böyle düşünme...bak 38 beden olsam başka bişey istemem diyorsun..ben 79u göreyim dünyalar bnm olacak derdim...sizin geçtiqiniz yollardan bizde geçtik..pes etmemeyi öqrendik..sende başarıcaksın cnm...bnm sana yazdıklarımı gün gelicek sende başkalarına yazıcaksın canım benim...
Canım sağol böyle düşündüğün için hep demotive eden sözler duymaktan bıktım.....umarım bende başkalarına yazarım bu cümleleri...Sevgiyle kal ..
sabah: 2 yumurta,az peynir ,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 küçük organik salatalık
öğle:2 kaşık tavuk haşlama,2 kaşık karnıbahar haşlama,bol pulbiberli 1 kase yoğurt
ara:1 elma
akşam:yağsız tavada kızarmış 200 gr.tavuk,bol pulbiberli 1 kase yoğurt
ara:1 elma (yerim)
sıvı:2 litre
1 litre suya yapılmış 3 poşet yeşil çay (sıcak içemiyorum doğutup içiyorum böylece )
1 saat salon da spor...
valla 1 tepsi biber nerden baksan fırında 200 derecede yarımm saat 45 dakka durmalıkırmızı biberleri fırında közleyeyim dedim ama olmadı yanık gibi koktu korktuk çıkardım..yaklaşık kaç dk tutuyorsunuz fırında yaparken?
irem bunu beğendi:)
Buyrun efendim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buyrun efendim
Biraz gerginim...
Yaklaşık 20 gündür 3 güne bir nöebt tutatark çalışıyordum. Şimdi bu rotasyopnum sona erdi ve ben de hafta içi hergün işe gidip nöbetleri saat 5 ten sonra devralarak çalışacağım. spora eskisi kadar vakit ayırmamaktan;insanların söylediklerini çok kafama takmaktan; vakitsizlik ve yoğunluk yüzünden bu kadar uyabildiğim düzene uyamamaktan saçma sapan şeyler yemekten korkuyorum. İstediklerimin uzun zaman ve çok sabır gerektirdiğinin son derece farkındayım. Ama etrafımda beni anlayan kimse oladan yapmaya çalıştıklarımın yıkılmasından korkuyorum. tedirginim...
çok severek aldığım bir kot pantolnum vardı giyemez olmuştum uzunca zaman.ilk kilo verdiğimde giymeye başladım teklrar öyle mutlu olmuştum ki..verdiğimden de fazlasını geri alınca hüsran oldu tabi...ama 3 hafta önce bana olmayan pantolon şimdi oluor tekrar..bu bile çok büyük bir sevinç benim için seninkini tahmin bile edemiyorum...düşünsene ne istersen giyeblirsin büyük beden kalmadı diyemiyecek sana kimse...
canım çok saol ama benim daha verilecek bi 17 kilom daha var ve 60 ı görmeden hikaye yazmam...
dudaklar ayaklar eller cicişler her yer küçüldü ama daha çoook var...
saol canım kk sayesinde yol aldım biliyorsun ve senin gibi 38 lere 36 lara daha çokkk zaman var....
belki birgün oda olur şehirler arası kk toplantısı neden olmasın...
canımmm çok saol söz vermiştim 75 de diye bugün sabah 74.6 idi..
ama hikayeme zaman var daha hele bi kırmızı kırmızı yazılayım listede ondan sonra....
teşekkürlerrr canım arada bi motive olmak ve motive etmek amaçlı yüklüom işte...
sewdammmm hadi bakalım ortim bu hafta yine ilk üç biziz
ama hep sölüyorlar bilionmu yüzüm çok küçüldüüü..
aminnnnn
hele bi istediğim kiloya düşeyimm koruma dönemini de atlatayım hamilelik o zaman yani en az 2 yıl var galiba önümde...
75 ile hamile kalmıştım ve 100 ile doğuma girmiştim....
25 kilo yanii.
şimdi hamile kaldığım kilodayım ve hiç ne zaman olduğumu bilmediğim kiloları hedefledim..
belki en son ortaokulda iken o kiloları görmüşümdür düşün bilmiyorum bile....
saol canım
canım tebrik ederim daha evelsi gün 9 tane pantolonum terziden geldi 48 den tutta 44 e kadar ve hepsi nasıl boldu ve şimdi muhteşem olmuşlarr..
yeni almış gibi sevindim walla daha bi 10 tane falan var daraltılmayı bekleyennn.
onlar da ancak 65 falan olduğumda daralttırıcammm..
neler yaşadığını o kadar ii tahmin edebiliyorum ki....
teşekkürlerrr.....
saol canımmmmm
saol zekiyecim walla azar azarda olsa gidiyor yeterki gitsin galiab hedefime tam 1 yılda ulaşmış olacağımmm bu gidişle
19 şubatta tartımı almıştım 90 ı gösteriyordu önümde 4 ay var ve sıkı tutmam lazımmm
teşekkürler fatma öğretmenimmmm 8 aydır aslında alıştım iniş çıkışlara ama insan yinede gitsin istiyor hep..
darısı başına inşallah...
Canım sağol böyle düşündüğün için hep demotive eden sözler duymaktan bıktım.....umarım bende başkalarına yazarım bu cümleleri...Sevgiyle kal ..
sabah: 2 yumurta,az peynir ,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 küçük organik salatalık
öğle:2 kaşık tavuk haşlama,2 kaşık karnıbahar haşlama,bol pulbiberli 1 kase yoğurt
ara:1 elma
akşam:yağsız tavada kızarmış 200 gr.tavuk,bol pulbiberli 1 kase yoğurt
ara:1 elma (yerim)
sıvı:2 litre
1 litre suya yapılmış 3 poşet yeşil çay (sıcak içemiyorum doğutup içiyorum böylece )
1 saat salon da spor...
Deryo$umm Lolita SekerimmmListemiz Yine Harika Olmu$ Ellerin Dert Görmesin Bitanemmm
Sena Ablacim Okurken Benim Icimi Bile Mutluluk Kapladi Valla
Nasil Güzel Bir Duygudur OoOoOo Insallah Bizlerede Nasip Olur 36.Beden Giymek Aminnn
Darisi Bizlerin Ba$ina
Banu Ablacim Umarin Amaliyat Süper Ötesi Gecer Ve Prensimizle Sag Saglim Mutlu Mesut ve Icin Huzurlu Bir Sekilde
Evinize Yuvaniza Dönersiniz Ablacim ..
Dualarim Prensin ve Seninle
******************************************************************************************************************
Evet Bugün Itibariyle Sevda Ku$umla 13.Günlük Kampimiza Girmi$ Bulunmaktayiz
Sevdami Bilmem Ama Ilk Gün Olsa Gerek Ben Azucuk Buzucuk Zorlandim
Bünye Aliskin Degil Kacamaksiz Günlere Ondan Olsa Gerek , Ama Tatli Ihtiyacimi Meyveden Aldigim Icin Alisirim 2.Güne Kalmaz Galiba
Valla Agliya Sizlaya Dayancam Bu Diyete , Hayallerim Var Benimmm Seneye Yaza Kadar 55 Olmak Istiyorummm
Bikinilerle - Mayokinilerle Denizin Kumun Günesin Tadinaa Doyaa Doyaa Varmak Istiyorummm
Sortlar Giymek Istiyorummm Bacak Arasinda Toplanmasini Ovarmaksizinnn ...
Vee Büsürüüü Buna Benzeyenn Hayallerimm Var .. O Yüzden Bu Diyeti Anlimin Akiyla Yapmak Zorundayim ..
Kendi Kendini Motivasyon Bu Olsa Gerek
Tey Tey Teyyyy :118:
Lülülülülüüü
Layy Lay Layyyyy
Senacım tebrik ederim seni.Ne kadar güzel bir duygu inşallah o günleri ben de görürüm
azmin örneğisin
Buyrun efendim
Canım sen zayıfladığının ve daha da zayıflayacağının bilincindesin zaten.Bu bilinçle haftayı iyi menülerle kapatacağına inanıyorum ben.Nöbet saatlerine göre sana uygun olan yiyecekleri ayarlayıp yiyebilirsin,evinde hazırlayıp götürebilirsin.Çalışma şartlarını bilmiyorum amamutlaka düzene oturtacaksın tedirgin olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?