80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşe, maşallah her ikisinde de çok tatlısınız ama arada harika bir fark var.İstediğiniz kiloya kavuşmanız dileğimle...
Nilgün ,yine müthiş bir pasta tarifi.Biz yapıp yemeden nasıl dayanacağız bunlara yaaaaa.Resimler arasında da fark çok büyük.Demek 13 günde bu kadar etkili...
Sena, sizin adınıza çok sevindim,iradenizin zaferi işte...

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 süs biberi
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
1 çatal sucuklu yumurta
Şekersiz çaylar
Öğle:
1/2 dilim ekmek
1 baget tavuk
1/4 patates
1 biber
Hepsi fırın poşetinde pişti,ancak az zeytinyağ da vardı.
Ara:
1 ısırık poaça
Akşam:
1 dilim ekmek
1 küçük tabak domatesli biber sote
Ara:
1 elma
10 diyet çubuk kraker

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk yürüyüş

Son düzenleme:

ve gene süper dengeli bir menu:)

saol füsuncum inşallah şimdilik gidişat ii ama.. umarım bende sen gibi şöyle 65 leri falan görürmüyüm bilmiyorummm

yine güzel bir menü...

bende menüm yazayım hemen de kaçamak olmasınnn

sabah
1 dilim tam buğday
tereyağlı yumurta
domates
1 zeytin
salatalık 1-2 çatal
1 çk bal
1-2 çatal tatlı biber salçası
dereotu maydonoz roka
2 közlenmiş biber..

ara
2 kuru kayısı

öğle
minnak bir poğaça erik kadar amaaaa
1 közlenmiş biber
sabahtan kalan yumurta 2 çatal
5-6 yaprak marul

ara
yok

akşam ( daha yemedim)
5 kaşık patlıcanlı kıymalı yemek
börülce salatası 2 kaşık
marull ve diğer yeşillikler..( tüm günüm yeşillik hazırlamakla geçti koydum tupperlara)
yoğurt 2 kaşık

ara
bir meyve

su 2 içtim 3e tamamlarım
yeşilçay
form çayı

spor maalesef yok tüm gün temizlik ve mutfakkk yarın kadın gelecek ön hazırlık yapmam lazımdı galiba mersinden görümcem gelecek pis gelin demesin dimi...

yarın da gidemem salona temizlik var ama çarşamba arrrrtııııkkkkk bi aksilik çıkmazsa gideceğim....

bayrama 73 güzel olur....

Canım sağol böyle düşündüğün için hep demotive eden sözler duymaktan bıktım.....umarım bende başkalarına yazarım bu cümleleri...Sevgiyle kal ..

sabah: 2 yumurta,az peynir ,1 dilim kepek ekmeği

ara:2 küçük organik salatalık

öğle:2 kaşık tavuk haşlama,2 kaşık karnıbahar haşlama,bol pulbiberli 1 kase yoğurt

ara:1 elma

akşam:yağsız tavada kızarmış 200 gr.tavuk,bol pulbiberli 1 kase yoğurt

ara:1 elma (yerim)

sıvı:2 litre
1 litre suya yapılmış 3 poşet yeşil çay (sıcak içemiyorum doğutup içiyorum böylece )
1 saat salon da spor...

kırmızı biberleri fırında közleyeyim dedim ama olmadı yanık gibi koktu korktuk çıkardım..yaklaşık kaç dk tutuyorsunuz fırında yaparken?

irem bunu beğendi:)

geçen sene brokoli ve karınıbakarı haşlayayark salata yampşt annem.. 2 hafta boyunca sürekli yapıp yedik baya güzel olmuştu..hem tok tutuyordu hem de idrar çok çıkartıyor ikisi de

kırmızı biberleri fırında közleyeyim dedim ama olmadı yanık gibi koktu korktuk çıkardım..yaklaşık kaç dk tutuyorsunuz fırında yaparken?
valla 1 tepsi biber nerden baksan fırında 200 derecede yarımm saat 45 dakka durmalı
irem bunu beğendi:)

e bundan sonra böyle şekerim ,hep beğen beni :)

çok güzel yine 16.sıradayım :) oysa birincilik vaad etmiştim....bişi demiyorum kendime ,ellerine sağlık kuzum

Deryo$umm Lolita Sekerimmm Listemiz Yine Harika Olmu$ Ellerin Dert Görmesin Bitanemmm

Sena Ablacim Okurken Benim Icimi Bile Mutluluk Kapladi Valla
Nasil Güzel Bir Duygudur OoOoOo Insallah Bizlerede Nasip Olur 36.Beden Giymek Aminnn
Darisi Bizlerin Ba$ina

Banu Ablacim Umarin Amaliyat Süper Ötesi Gecer Ve Prensimizle Sag Saglim Mutlu Mesut ve Icin Huzurlu Bir Sekilde
Evinize Yuvaniza Dönersiniz Ablacim ..
Dualarim Prensin ve Seninle

******************************************************************************************************************

Evet Bugün Itibariyle Sevda Ku$umla 13.Günlük Kampimiza Girmi$ Bulunmaktayiz
Sevdami Bilmem Ama Ilk Gün Olsa Gerek Ben Azucuk Buzucuk Zorlandim
Bünye Aliskin Degil Kacamaksiz Günlere Ondan Olsa Gerek , Ama Tatli Ihtiyacimi Meyveden Aldigim Icin Alisirim 2.Güne Kalmaz Galiba

Valla Agliya Sizlaya Dayancam Bu Diyete , Hayallerim Var Benimmm Seneye Yaza Kadar 55 Olmak Istiyorummm
Bikinilerle - Mayokinilerle Denizin Kumun Günesin Tadinaa Doyaa Doyaa Varmak Istiyorummm
Sortlar Giymek Istiyorummm Bacak Arasinda Toplanmasini Ovarmaksizinnn ...
Vee Büsürüüü Buna Benzeyenn Hayallerimm Var .. O Yüzden Bu Diyeti Anlimin Akiyla Yapmak Zorundayim ..

Kendi Kendini Motivasyon Bu Olsa Gerek

Tey Tey Teyyyy :118:

Lülülülülüüü

Layy Lay Layyyyy

Son düzenleme:
sabah uyanınca:1 kayısı ve 2 fındık
kahvaltı12.00 da: 2 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
domates salatalık yeşillikler
bir çatal teryağ-bal
2 dilim kadar peynir
ara: 6 badem
3 mil leslie
ara:2 fındık daha
öğleden sonra 16.00 gibi bir kase şehriye çorbası
ara:3 badem
aksam: 6 köfte bir ve bir adet actifry da çok az yağ ile kızarmış patates ve salata
toplam2.5 lt su
3 yeşil çay ve 1 mate çayı
yatmadan elma yiyeblirim...

Senacım tebrik ederim seni.Ne kadar güzel bir duygu inşallah o günleri ben de görürüm
azmin örneğisin

Bugünkü menüm:

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl tb ekmeği,2 dl salam,3 tane yeşil zeytin,3 tane ceviz

ara:10 tane badem

öğle:1 porsiyon tavuklu salata

ara:2 kuru kayısı

akşam:5 tane ızgara hamsi,1 porsiyon yağsız salata

ara:1 kase puding

3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay

spor:start it up ve 5 mil lessli

Biraz önce haberlerde ist. çamlıca tepesinden canlı bağlantı vardı hava durumu için

burnumun direği sızladı,öyle çok özledim ki memleketimi,ailemi,çamlıca tepesinde çay içmeyi,üsküdar sahilinde gezmeyi
bayrama kadar da özlemeye devam edeceğim

Biraz gerginim...

Yaklaşık 20 gündür 3 güne bir nöebt tutatark çalışıyordum. Şimdi bu rotasyopnum sona erdi ve ben de hafta içi hergün işe gidip nöbetleri saat 5 ten sonra devralarak çalışacağım. spora eskisi kadar vakit ayırmamaktan;insanların söylediklerini çok kafama takmaktan; vakitsizlik ve yoğunluk yüzünden bu kadar uyabildiğim düzene uyamamaktan saçma sapan şeyler yemekten korkuyorum. İstediklerimin uzun zaman ve çok sabır gerektirdiğinin son derece farkındayım. Ama etrafımda beni anlayan kimse oladan yapmaya çalıştıklarımın yıkılmasından korkuyorum. tedirginim...

Canım sen zayıfladığının ve daha da zayıflayacağının bilincindesin zaten.Bu bilinçle haftayı iyi menülerle kapatacağına inanıyorum ben.Nöbet saatlerine göre sana uygun olan yiyecekleri ayarlayıp yiyebilirsin,evinde hazırlayıp götürebilirsin.Çalışma şartlarını bilmiyorum amamutlaka düzene oturtacaksın tedirgin olma

Senacım tebrik ederim seni.Ne kadar güzel bir duygu inşallah o günleri ben de görürüm
azmin örneğisin

arkadaşlar hepinize mutluluqumu ve heyecanımı paylaştıqınız için çok teşekkür ederim...Rabbin en kısa zamanda bu güzel duyguları sizinde yaşamanızı banada bu kiloyu korumamı nasip etsin...tekrar teşekkür ederim herbirinize

bugün pozitif günüm anlaşaılan...listedede birinci olmuşumm :119::119::119::119::119::119::119::119:

menüm kızlarr...

kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
krem/çeçil peynir
yarım domates
bitkiçayı

ara

öqleden sonra
yumurtalı ıspanak

ara
1 duble süt

akşam
2 incir :26:

3 litre su...

akşam yemek yemek istemedim..hem bugünkü sevincim yemek isteqimi ortadan kaldırdı hemde süt baya bir tıkadı...sadece meyve yemek istedim...eşime ızgara çinekop yaptım...ben balık hakkımı yarın öqlen kullanıcam

sağol canım desteğin için insallah öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…