80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar dayanamadım gittim doktora.arkadas beni cerrahpaşaya götürdü.tansiyonumu ölçtüler.kan tahlili ve röntgen derken gaz sıkışması ve kabızlık cıktı.lavman verdi valla yaptırmadım utandım.hala da gecmedi sancım.işin kötüsü benimle ilgilenen çok yakışıklı bir asistandı ama ben maalesef yaglı saclarımı at kuyrugu yapmıştım ve makyajsızdım.hasta kağıdımı hazırlarken kilomu sordu çok utandım 74 derken.daha da hırslandım 55-60 arası olmalı bir kız yani:18:

bugün kü menüm:

kahvaltı:
-2 dilim denge ekmek beyaz peynir ve 3 ince dilim sucukla yağsız tost,bir greyfurt-mandalina suyu

öğle:
-bir kaç kaşık tavuk suyu corba
-bir kaç dilim fırın patates
-1 yemek kaşığı yogurt

ara:
-mandalina

ara:
-1 ayran
-arkadasımın sandvicinden iki ısırık aldım

akşam:
-1 kepce tarhana corba
-2 yemek kaşığı pırasa kavurması
-3 yemek kaşığı et sote

ya pek kaçamak yapmıyorum ama az yemeye alıştıgım için karnım şişince cok yemişim gibi bir his oluşuyor.

offf gitsin artık bu kilolar ya 6'lı rakamları bir görsem

sizlere iyigeceler bol muhabbetler kızlar...biraz işlerim var onları halledeyim..yarın çok yoqun birgün beni bekliyor...tatlı rüyalar herkeseee

kızlar iyi akşamlarrrr
liste çok güsle yine deryoş ellerine saglık cnmm :) her neadar sonlarda olsamda dönüşüm muhteşem olcak bekeyin beni anacım:))

nilgüncüm güsell sesindenn mahrume tmeid beni yineee teşekür ediyorum sana buradan cnm
çokk nazik ve incesinnn bir gün yakındna tanımak isterim senideeee
çevrendeki insnalar çok şanslı bencee

ayşecim yeşil çayı bergamut aromalı alsana hayatımm tavsiye ederim yıllardır onu içiyorum sallamalar çok etkili degil:18::18::18::18::18:

echoo
ayy cnm geçmiş olsun bend ebir ke zgitmiştim çok fena oluyor o sancı ama
bende 3 gündür çıkamıyordum wc ye bugün 1 bardak sinameki ve 2 form çay içtimde rahatlaıdm
malum bir kaç gün hastanede olacagım içinn

zaman daraldıkça kalbim sıkışıyor az kaldı valla geçsede bitse biran öncee

nilgün 13 günde mi böyle olunuyo,valla ben 5 aydır b-fite gidiyom bu kadar anca farketmişdir.... vayy çok etkileyici,başlasam mı banada atabilirmisin şu hareketleri....

valla 13. günümmüş.topiğe girdim okudum..şimdi yükleyeceğim sonrada linki atarım isteyene..

en güzel günler sizlerin olsunnn inşşşş. kızlarrrr
kaçamaksızz full enerjili, full motivasyonlu ve full sporlu bi hafta olsunn inşşşşşş.

inşallah canım.ama hastayım.boğaz ağrım gribe döndü galiba.sürekli hapşuruyorum ,boğazım davul gibi şiş ve regl oldum

tamam canım yüklerim şimdi.var mı önerdiğin bir site?

evet canım ben de gaza geldim.reglde ilk 3 günüm çok fena geçiyor.azalsın biraz yapmaya başlayacağım.

canım çok farkediyor gördün işte.mutlaka yap.pilatesi de andırıyor azcık.ben yapınca çok rahatlıyorum..

işte bu ya..kaçamak yapsam da asla o kadar kaçırdığımı düşünmüyorumama su içmiyorum işte.inanın bugün sadece 3 bardak su içmişimdir.korkunç bir şey.bu okuduklarımdan sonra hemen yarom litrelik suyu kafama diktim.sağol iyiki paylaştın..

hoş geldin ben nilgün.

geçmiş olsun canım..

hangi marketten aldın canım söyle de deneyelim..

canım kolay gelsin.dikkat et üşütme büroda.herkes hasta bugünlerde..sen de olma.

canım terlesem de azcık sırttan terliyorum.call leslie gibi değil kasları uzunlamasına çalıştıroyor.o yüzden en etkili sonuç leslie yada yürüyüş sonrası yapılması call in.kasları esnettiğin için daha uzun ve ince görünüyorsun.ama her spor gibi buna da ara verirsen eski haline dönersin.sadece call için geçerli değil bu.

süpersin aradaki fark muhteşem zaten amacınada az kalmış en iyi şekilde inş devamı gelir.

inşallah canım.

çok yormuyor ama ilk başlarda ağrın olcak normal yani.ben çok rahatlıyorum yaparken.insanı yormayan bir spor.ezberliyorsun zaten 5-6 tekrardan sonra.

inşallah memnun kalırsın canım tariften.menün harika yine afiyet olsun.

canım kolay gelsin sana.sabah resimlerini gördüm dalgınlıktan yorum yazmayı unutmuşum.okulda aklıma geldin.zaten tüm gün resimler gözlerimin önündeydi.harika olmuşsun.o kadar incelmişsinki..yanai fark inanılmaz.kelimeler yetmiyor sevincime ,seni takdir etmeye.canımsın helal olsun sana..

canım harikasın hep böyle devam et ne olur..

kırmızı biberleri fırında közleyeyim dedim ama olmadı yanık gibi koktu korktuk çıkardım..yaklaşık kaç dk tutuyorsunuz fırında yaparken?

gülay söylemiş gerçi.ben de 200-250 derecede yaklaşık 30 dk pişiriyorum.bi 20 dk da fırın kapalı bekletiyorum.

ellerin dert görmesin çok güzel..

geçen sene brokoli ve karınıbakarı haşlayayark salata yampşt annem.. 2 hafta boyunca sürekli yapıp yedik baya güzel olmuştu..hem tok tutuyordu hem de idrar çok çıkartıyor ikisi de

bayılırım zeytinyağı ve limon da ekleyeceksin ama..

azmini tebrik ediyorum canım.inşallah başaracaksın eminim..

çok güzel canım..

harikasın .yaptığın sporlar eminim harika bir incelme sağlıyordur sende..

biz seni anlıyoruz canım.yanlız değilsin.ne kadar faydamız olur bilmiyorum ama sıkıntılarını bizimle paylaş.elimizden geleni yaparız.ve lütfen kendine güven.ben güçlü bir kadınım.her şeyle başedebilirim de..

azmedersen ve böyle devam edersen gider canım merak etme..

tatlım ne güzel şeyler yazmışsın sağol.aklım hep sende ve kayrada..senin çocuğun bizim çocuğumuz.inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatacak canım.söylediğim gibi dualarımız sizinle.

Allaha emanet olun..

menümü günümü yazamayacak kadar yoruldum.benical aldım felaket uykum geldi.derya bir dosya yükleme sitesi öenrsin hemen sabah yüklerim.zaten 5 te kalkıyorum.öpüyorum byee......

canım ben hiç almadım dediğin gibi ama ilk fırsatta bulup alacağım çok sağol...
dualarımız senle banucum inşallah kolaylıkla atlatırsın güçlü olmaya çalış lütfen....

saolasın ortim ama gerçekten sayenizde...
banu da demiş ya keşke bir fırsatımız olsada oturup uzunn uzunn sohbetler edebilsek.....
yani belki gerçek hayattaki arkadaşlarımla bile bu kadar paylaşımda bulunmuyorum her konuda ve sizler daha çok aklıma geliyorsunuz...
ama inanıyorum bir gün tanışacağız inşallah...

güzeller inanılmazzz yoğun bir gün geçirdim yarın kadın gelecek temizlik var ama ben neredeyse herşeyi yaptım kadına sadece cam kapı ağır iş kaldı her yeri elden geçirdim sayılır yatak odası hariç hala kaldırıp bazaya yerleştiremediğim yazlıklar var yarın okuldan gelince de orayı hallederim artık ama sırtım bacaklarım belim ayrılıyor ağrıdan....

menümü yazmıştım son meyve yerim demiştim onu bile yemeye fırsat olmadı..

öğlen ıspanak yıkamıştım ve şimdi yarına okula götüreceğim diye onuda yaptım daha şimdi kapattım altını...

ve benim yarın mesai başlıyor daha.....

şimdi güzel bir bıcı bıcı yapıp artık yatarım güzel bir gündü diyet adına şükürler olsun bu hafta güzel bir rakam görmeliyim artık...
kiiiii
bayram hedefime ulaşayım

hepinizi allahıma emenet ediyorummmmm....

ii gecelerrrrr....

canım geçmiş olsun tekrardan yaaa
bak ne zamandır hastasın olmazsa bi rapor al 3 gün dinlen çünkü böyle atlatması çok zor bilirim ayakta geçmiyor sesin boğazın dinlenmesi lazım elinden geldiğince c vitamini almaya çalış birde hamileyken doktorum demişti 9 ayın 6 ayını grip geçirdim abartmıyorum

en ii ilaç bol sıvı almak derdii.
ılık su iç derdii

son okuduğumuz su ile ilgili yazıdan sonra zaten artık içersin diye düşünüyorum

ben bugün 3 litre içtim ohh çok rahatım walla..
.
allahım bu hafta herkes inşallah güzel geçirir.....

yoksam tülin geldimi çanta valiz az gelir walla.....

iyi geceler canlarımmm

öncelikle deryacım eline sağlık liste içinnnnn

nilgüncüm hasta oldum bile vallahi ayrıca hasta olan herkese de acil şifalar

ne bu ya kış fena geldiiii işyerine ocak filan götürmedim keriz gibi ellerim bilgisayarın tuşlarını bile bulamadııı bakalım elektrik ile bu ay kaç paraya ısınıcak ofissss yaza acil işyerini taşımam lazım kızlarrrr tuvaleti de hanın içinde bir de su yok içerde herşeyi eve getiriyorummm birde su içemiyorum ki bi çiş yapıcaz bütün hanın habari oluyo nese bu yaza kadar susuz kilo vericem artık bugün altıma yapmadan anneme zor attım kendimiiiii

sabah 9 gibi kalktı tunammm düşünüyorumda ben sabahları biraz erken kalksam nasıl olur bi 40 dakika spor yapsam kuzum uyanana kadar hem kahvaltıda ederim herşey düzene girer sanki ben 8.45 de uyanıyorum tuna kalkıncada apar topar çıkyorum 10 10.30 gibi işte oluyorummm

bu hafta inşallah erken kalkıp sabah bantda yürüyüş ve evde kahvaltı planlıyorummm.

nese ilk kez bu kadar konuştum galiba

bu günkü menüm kızlaaaaar (tüm gün yeşil mercimek ile geçti)

kahvaltı

çeyrek simit

öglen
5 kaşık yeşil mercimek yoğurt 1 dilim kepek

ara 1 nektari 1 dilim elma 1 ısırık metro

akşam 5kaşık mercimek 3 kaşık makarna

ara 1 elma 3 badem

1 litre su
1 yeşil çay
spor yokkkkkkkkkkkkk

sizi seviyorummmm

banummmmmm kendini üzme canım

aycannn senin resimlerinden bahsetmişler kaç sayfa geri gttim saat kaç oldu bak aradım taradım bulamadımmmm

hangi sayfada nerde yawww özelden falanmı baktılar bende görmek istiyorummm

artık yatıyorumm

cevabını bekliyorummm öptüm seni ve hepinizi (gözlerim pörtlediiii)

canım sayfa 8373 de bi de sen bak bakalım fark varmı....

menün de gayet güzel bence su dışında....

Son düzenleme:
selam kızlar ben iki gündür çk kötü şeyler yaptım kendimi tanıyamıyorum iradesizin teki oldum çıktım daha başında bu gevşeklik yakışmadı bana ve hemen toparlamak istiyorum yarın başlıyorum yine ve önümde 9 günüm var diyetisyen için tartıya çıkmaya yüzüm olsun
bu arada kızlar ben hipotiroit hastasıyım ilaç alıorum hergün şu an değerlerim iyi bunu nie söyledim açıkliim yeşil çay içmeye başlıcam bide lahana aldım bugün pazardan onu yapıcam ama bu ikisininde tiroit hastalarının kullanmaması gerektiği yazıo bazı sitelerde aranızda benim gibi olan varmı cevap yazarsa çok sevinirim kullanmak istiyorum sonra başıma iş açmiim şimdiiden teşekkürler arkadaşlar

günaydın canım.su konusunda haklısın.içmeye dikkat edeceğim.ah tülinim de gelse de bi çanta atsa kafama.özledim onu çok.eksikliği hissediliyor.bak nihal de aklıma geldi şimdi.o ne yapıyor acaba?

rapor alamam biliyorsun.29 saat dersim var.öğrenciler açısından çok kayıp olur.en iyisi kendimi yormadan derslere girmem.

sağol ilgin için canım..

geçmiş olsun canım.planların harika umarım uygularsın.

çok kötüyüm.bugün kesinlikle doktora gideceğim.gece boğazımın ağrısından uyuyamadım.iyi bir antibiyotik lazım sanırım.herkesi öpüyorum.

günaydın kızlarr
listemizdeki birsürü kişi var ama hiçbiri topikte yok...bütün gün 2-3 sayfa anca ilerliyor sayfalar...nerdesiniz fıstıklar... gelinde muhabbetin belini kıralım

çok yaqmur yaqıyor istanbulda...yaqmurda dualar kabul olurmuş...bolbol dua edelim kızlar...bende 1 saate kadar evden çıkıcam kursa gidicem..öqlen eve gelip sonra arkadaşa güne gidicem...tekrar giremem inşallah akşama görüşürüz...

canım çok geçmiş olsun..salqın var ortalık hastalıktan kırılıyor...bolbol c vitamini almak lazım....bnm boqazlarım geçti ama burnumun akıntısı tam olarak kesilmedi..geldimi gitmek bilmiyor bu hastalık..kendine çok iyi bak tekrar geçmiş olsun...

günaydın herkese...

dokuzda yatınca gece tavuk gibi dörtte kalktım.midem agrıdı biraz ialç içip geri yattım. üşenmedim kahvaltımı hazırladım. tempolu günlerde daha bir önemli kahvaltı.

nilgüncüğüm hasta olmuşsun canım çok geçmiş olsun regl dönemi boğaz enfeksiyonları çok daha şiddetli geçiyor canım dikkat et kendine olur mu...
bu arada beta yeşil çay yerel bir markette gördüm aldım ama sanırım migrostada satılıyordur. böyle 2-3 sigara paketi büyüklüğünde bir kutusu var.

herkese mutlu sağlıklı kaçamaksız ve enerji dolu günler...

Nasıl yani saat 17:00 de gideceksin ,sabah mı çıkacaksın....Eğer böyleyse zor tabi ama senin sosyal durumun için zor diyet için değil be iremcim....Ben burda ne zorluklarla yapılan diyetler okudum,bahanelerimizi hayatımızdan çıkaralım..En etkilendiğimde banu 'nun ikizlerine rağmen sabahın bir körü herkesi uyur yataklarında bırakıp,yürüyüş yapmasıydı..Düşünsene 2 tane enerji dolu güzel evlat,bir eş ve dünya kadar ev işi ama sabah 2 dakka fazla uyuyım demeden çıkmış sokaklara yürümüş...Bence hepimiz arkadaşlarımızdan feyz almalıyız...Senin işin zor,sancılı, dikkat gerektiren bir iş fakat eminimki 2-3 günlük zorluk ardından halledersin ,çünkü sen zayıflamak istiyorsun..genç,zayıf,bakımlı bir bilim insanı olmak....şişko,kedinden geçmiş,elindeki yiyeceklerin arkasına saklanan biri değil değil mi canım ???

keşke yaptırsaydın çekmeye değermi canım be okadarda kötü bişi değil sonuçta normal doğum yapan herkadına uygulanan bişi....menün güzel....bugün yaşadıklarına gelince ,sabır et oluyor bak az kaldı...bizde 6 lı rakamları göreceğizzzzzz

Güünayyydınnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeee,bol iradeli,kaçamaksız,sporlu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmm

dünkü harika menümden sonra kaçamak yaptım kızlar çok üzgünüm şöyle ki ;

1 parça bolera gofret
1 kemalpaşa tatlısı
3 çatal makarna
2 ısırık kadar tavuk daha

ama sabah 75 i gördüm ,aslında dikkat edince gidiyor,gitmiyor dememeliyiz,bak dünkü menümün bugüne yansımasına .... Yanlışları bilip uygulamak insana mahsus herhalde,kedicikler,köpekcikler bile düştüğü çukura bi daha düşmez .... oflar bana vaylar bana

tülümmmmmmmmmmm çok özledimmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydıııııınnn günaydınnnn

herkese bol rejimli kaçamaksız sulu şapur şupur az tuzlu yağsız günler kızlarrrrr

bugün erken geldim ofise yani ban göre öle tabi normale göre geçççç

nese canlarım kahvaltıda nesfit ve süt ile güne başladım şimdi yeşilçayımı içiyorummmm

öglene ton balıklı salata getirdim onu yerim greyfurtda var yanımda

akşamda yumurtalı ıspanak menü şaşmazsa böyle yaniii

kızlar bu arada siz 6 ları görmekten bahsetmişsiniz ben 78 i görmeyeli tam 4 sene oldu inşallah 78 olduğum gün için adak diledimmmm allahım bi görsem dünya gözüyle sabır ediyorum bakalım regl bitsin kaç çıkıcam bu ay sonu hedefim 79 du ama veremedim 80 e razıyımmm

sevgilerrr

Ayşecim sayfa nosunu yazmışsın hele şükür gördüm resimleri süper olmuşsun canımmm

yaşın en az 10 yaş azalmış yani süper süperrrrrr

darısı başımıza

öptüm canımm

Günaydiiinn Citirrrr Lokumlarimm Benimmmm
Nabersinizz Bakimmmm Lolipop Sekerlerimm

Bugün Keyfim Yerindeee Vee Sizede Positif Enerjii Sacmak Istedim Böyleceee
Valla Insan Az Yiyince Daha Bi Ne$eli Oluyorr Beyaaa ..
Dün Karnim Gurulduya Gurulduya Sevdamla Yazi$ip Yattim
Ama Sabah Onun Yerine Cok Güzel Uyandim ve Yedigim Kahvaltida Beni Cok Güzel Tok Tuttu ..
Birazdan Ara Ögünümü Yapacagimm Miss Gibii Brokoli Havuc Karisimi Salatami Yicem

Bugün Belki Sporumu Yapamam Pek Evde Olmayacagim , Malum Izinli Günüm Azucuk Gezeyim

Hepiciginize Güzelll Azimli Bir Gün Diliyorummm
Aksam Üstü Görüsürüzzz Mucukkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…