Ayşecim sayfa nosunu yazmışsın hele şükür gördüm resimleri süper olmuşsun canımmm
yaşın en az 10 yaş azalmış yani süper süperrrrrr
darısı başımıza
öptüm canımm
hahaaayyttttt 29 um artık 19 oldum canım benimmm çok saol.......
okuldayım ıspanak yoğurt getirdim süperdi....
eve gidincede temizlik var spor niyetine.....
dün gece tartıya bi cıktım gözlerim yerinden fırladı inanamıyorum kendime tartı 83 ü gösteriyo bütün gece gözüme uyku girmedi çok moralim bozuldu bu sabahtan itibaren ciddi bi diyete girmiş bulunmaktayım
bana da destek olun kızlar offff 50li kilolara düşmek istiyorum bendeeeeeekocamın yanına yakışmak istiyorum
hoşgeldin diyorum aramıza..hayırlı olsun aynı kiloda ve aynı yerden başlamış bulunmaktayız... beraber destek olarak gidelim bari..ve de yarışarak
off canım yaa sendemi aynı kilolardasın nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum ama önümüzdeki yaza 50leri görelim insallah..
tanısalım bari ben 24 yasındayım adım duygu sinopta yaşıyorum evliyim 1.5 senedir bebişim yok henüz..ya sen?
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bir haftadır aranızda yokum çünkü evimde değilim bu ara annemde kalıyorum mutfağımı yaptırıyorum tadilat büyük benim evde annemlerde de internet yok koptum iyi spor yapamıyyorum bir haftadır mahfoldum burda herşey pişiyor gözlmeler kek ler pastalar kafayı yicem çok salmadım eskisi gib herşeye saldırmıyorum ama kaçırıyorum evimdeki gib diyet yapamadım bu hafta spor zaten yapamıyorum inşaallah verdiğim kiloları almamışımdır yoksa çok üzülücem bir once evimi temizleyip yerleşip size dönmeyi istiyorum bu gün biticek inşallah yarın evimi temizleyip yerleşicem inşaallah hepinmizi seviyorum arkadaşlar bu bi haftada sizlerini desteğini ve kıymetini anladım sizin aranızda olmadan motive olup diyet ve spor yapmak çok zor tekrar dan başlıcam inşşş hepinize bol iradeleeer diliyorum hepinizii öpüyorum .... şimdi biraz ben yokken neler olmuş bi geçmişe bakıcam by byyy....
sen tecrübe olarak büyüksün benden:)) ben 27 yaşındayım ankaradayım öğretmenim.. bekarım ben..adım fatma memnun oldum:) ben yaza 60 olsam yeter
boyun uzundur mutlaka ondan 60 yetiyodur sana fatmacım ben 55-56 falan olmam lasımişim zor anlıycann..mesleğini yapıyomusun canım?
ankaradayım işim için 2 senedir burdayım 4 yıldır mebdeyim toplamda 23 yaşımda atandım çok şükür. benim boy 170
ooo sen şanslısın canım benım yaa 1.70 boy maşallah baya uzunsun kilo fazlan çok yok yanı..
benım boyumda kısa canım 1.55
ne güzel çalışıyosun çokta güzel bi mesleğin var..
ooo sen şanslısın canım benım yaa 1.70 boy maşallah baya uzunsun kilo fazlan çok yok yanı..
benım boyumda kısa canım 1.55
ne güzel çalışıyosun çokta güzel bi mesleğin var..
ayrıca üzülme lütfen boy Allah vergisi ama bana kalsa kısa zayıf ve çıtı pıtı olmayı isterdimm.. boya bişey yapamayız da kiloyu biz bu hale getirdik düzeltebiliriz..ne diyeti yapıyorsun
tabiiki öle doğru sölüyosun 2 günde bu hale gelmedik tabiiki..yavas yavasta kurtulmaaya bakıcas..
yaptıgım özel bi diyet yok şekeri tuzu ve beyaz ekmeği bırakıyorum..sabah çok erken kalkmıyorum o yüzdende fazlaara öğüne ihtiyaç duymuyorum.
öğlen kalkıp 2 dilim kepek eğmeği tuzsuz yağsız peynir zeytin ve şekersiz acık çay.
akşama doğru bi kase çorba içicem
akşamda salatayla geçiştiricem..
tabi bu arada bol bolda su tüketicem..
zaten çok su içerim o şansım heralde..
sen napıyosun varmı özel bi diyetin??
özel bi diyetim yok açıkcası ayşe saolsun o verdi fikir biraz aycan33 burdaki adı..ben 3 ana 3 ara beslenmeye çalışıyorum.. sadece çorba ve salatayla geçirme derim ben.. çünkü arada kilo verme durunca kalori kıscaz sen başta kısarsan vücut alışabilir. normal beslenme yap ama 3 beyazı kıs derim ben bu haftada yarım kilo 1 kilo verdirir. ben:
sabah: domates
salatalık
beyaz peyni
zeytin
kepek ekmeği
süt
ara: meyve yada yoğurt yada ayran
öğle: et,tavuk yada balık
salata
ekmek
ara meyve
akşam:sebze yemeği
yoğurt
salata
kepek ekmeği
gece: meyve yatmadan süt
öle dimi haklısın canım..
süt normal süt heralde dimi?tok tuttugu için sanırım..meyve bende tüketmeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?