80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yapalım canım hedefe ulaşana kadar sabır gerekk.. bak arkadaşların çoğu süer oldular resimleride var gördüysen eğer..wisper, aycan33.masumm,darkolive,zum daha bi sürü

aman aman maşallah hepsini canı gönülden kutluyorum..darısı başımıza bende bi veriim kiloları koycam hemen resimleri

sağol canım.dr a gittim bir sürü ilaç verdi.kullanacağım artık.sana da geçmiş olsun.

sağol canım.ileri derecede faranjit dedi.hatta göğsüm de çok acıyor dedim.sırtımı dinledi ama ciğerlerde bir şey yok , faranjit çok ilerlemiş dedi.1-2 hap,gargara verdi.inşallah işe yarar ilaçlar.

mailini kontrol et.sana buradan özel mesaj attım ama link bozulmuş.yani sakıncalı gördüler herhalde..
ben de verdiğin mail adresine yeniden gönderdim.inşallah indirebilirsin bilgisayarına..

yapma güzelim ya.ne güzel gidiyordun bozmuşsun yine...lütfen toparla kendini.bak hali olmadığı halde sizi merak eden arkadaşını üzme lütfen.

inşallah ulaşırsın hedefine canım.

çok sevindim canım.diyeti bırakmaman güzel..heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı..

merhabalar... erken geldim bugün son iki saat dersim yoktu ne güzelmiş böyle yaaa...şimdi öğle yameğimi yedim ama doymadım gibi yaa(

ya benim hiç boş dersim yok

hahaaayyttttt 29 um artık 19 oldum canım benimmm çok saol.......

okuldayım ıspanak yoğurt getirdim süperdi....

eve gidincede temizlik var spor niyetine.....

kolay gelsin canım...

hoş geldin canım.ben nilgün..

özlettin kendini.diyeti takma ama dikkat et yerken lütfen.önceki emeklerin boşa çıkmasın.

diyetininin iyi gitmesine sevindim canım.doktora gittim bugün.ilaç verdi bir sürü.boğazımda bir gıcık var.hiç geçmiyor.öksürmesem olmuyor öksürsem canım acıyor.inşallah işe yarar..

sabah 11 gibi banuyu aradım.meşgule düşürdü.müsait değildi herhalde.ben de mesaj çektim ama daha cevap gelmedi.

inşallah her şey yolunda gitmiştir.

Son düzenleme:

geçmiş olsun..bendede sabahları boğaz kuruması hafif şişlik oluyo sonra geçiyo ama bend eolcam galiba dikkat et kendine

duygucum hoşgeldin,ben gülay..umarım istikrarlı bir şekilde topiğimizde kalırsın ve hedefine ulaşırsın ,çünkü günde 3-4 kişiye ce eee diyoruz sonra gidiyorlar...Fatma dayeni bir arkadaşımız ,ama o istikrarını bozmayıp devam ediyor,Yaza çok var eminim olucaktır,ama Fatmanın dediği gibi sakın öyle şimdiden çorba-salata yeme,arada bişiler de ye lütfen....ilerde 70 lere inince ne yicen ,su aşı mı ? :)) geçmişi oku ,listelere bak,resimleri gör...kendini topla bismilla de başla...Hadi hayırlısı canım..
Allah beni ne yapmasın demi...ama akşam sıkıntıdan bana birşey oluyr,elimde değil....bugün yapmıycam o hataları....öpüyorum cnm ,akşama facedeyim

üzmücem söz ,akşamları diyorum ya istemsiz bişiler atıyorum ağzıma bunlar ayak üstü mutfağagirdikçe yenen şeyler...Ama akşama bi çare bulucam bugünden itibaren bişiler bulucam hemde

Merhaba kızlar nasılsınız?
Çok stresli bir hafta geçiriyorum..Diyeti fena bozdum ama bu hafta artı çıksam dahi önümüzdeki hafta toparlayacağımı biliyorum..Şu moral bozukluklarımın sebebi kısaca bir borç olayıydı..Bugün sonuçlandı çok şükür 20 bin tl herşeyi bitirecek..Dükkanı satıp parasını oraya yatıracağız, tabi üstüne de biraz gerekecek, onu da aile halledecek.
Bilgisayarcı açma hayallerimiz suya düştü ama ben bittiğine seviniyorum şu an sadece..
Bir yere girip çalışırız büyük ihtimal, ankaraya da gidebiliriz..Şimdilik dükkanın satılmasını bekleyemeyeceğimiz için baba kredi çekip yatıracak borcu, satılınca da biz ona vereceğiz o yüzden bir an önce satılması lazım insanları zor durumlara düşürmemek için. Her gün yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum satılması için soran çok ama alan yok...

Ne yapacağız ne edeceğiz evhamlarım başladı düşünüp duruyorum ama zaman gösterecek her şeyi..İşte böyle stresli bir haftada diyet filan yapamadım biliyorsunuz zaten moral bozukken yapamıyorum ben...O yüzden bu hafta artı çıkarsam sakın bıraktığımı, eskiye döndüğümü filan düşünmeyin..

İlk defa bu kadar anlattım sanırım derdimi, çok bunaldım resmen patlayacak gibi hissediyorum ilk defa yazıp rahatlamak istedim buraya kadar dayananlara teşekkür ederim :)

canlarım fikr verin bana bugğn annemden petek şeklinde soba getiridm ofise elektrikli ama hiç ısıtmadı büroyuuuu

acaba içinizde ufo kullanan var mı

var sa nasıl memnunmusunuz ve kaça aldınız kızlar ne yapsam ufo ısıtırmı acaba ya doduk vallahiiiiiii

merhaba kızlar maşallah topic kalabalıklaşmış bir sürü yeni arkadaşımız var bende kendimi tanıtayım adım deniz bu ayın sonunda 2.yılımı dolduracagım kk da yeni evime taşınma telaşından uzun süredir pek paylaşımda bulunamıyordum bundan sonra daha sık girmeye çalışacagım inşallah

deryacım hemen ilk gözüme yazın çarptı canım.senin dertlerini okadar yakından anlıyor ve hissediyorumki sen gelmediğin yada moralsiz oldugun zamanlarda bile yaşadıklarını tahmin ediyor dua ediyordum senin için .bizde eşimle 3 yıla yakın esnaflık yaptık okadar zor bi meslekki heleki küçük yerde Allah yardımcısı olsun hepsinin.elimizde avucumuzda ne varsa yatırdık hepsini kaybettik oda yetmedi üstüne dahada borçlandık bebeğime takılan altınlara kadar satıp yatırdık sürekli dükkanı düşünmekten evdede işte heryerde huzursuzduk.ama çok şükür devrettik kalan borçları çalışıp ödedik ve çok şükür bitti o sıkıntılar inşallah sende bu sıkıntılarını çarçabuk atlatırsın canım.bizde küçük bi ilçedeydik dükkanı devrettikten sonra bursaya taşındık.sana tafsiyem üzerime vazife değil ama bu sıkıntıları yaşamış biri olarak maaşlı ikiniz çalışın daha rahat edersiniz canım enazından aldıgınız belli giden belli olur inşallah Rabbim hakkınızda hayırlı kapılar açar Allah kimseyi darda bırakmaz inşallah

canım ufo yu tafsiye ederim ayakların eger çok üşümüyorsa ama iyi bir markanın al ucuzları çok çabuk bozuluyor yerde duranlarda kendine yakın tutmak için iyi oluyor.benim odama klima takılı yazın sogutuyor kışın ısıtıyor klimada bu açıdan iyi yazın klimasız olmuyor artık.

canımdükkan nerde sen nerde oturuyordunnn

Canım ben de suyu az içtiğim zaman vicdan azabı çekiyorum resman.Yediklerime dikkat ettim ama su içmedim ne anlamı kaldı diye düşünüyorum.Her sabah 6 tane 0.5 şişelere suyumu dolduruyorum,uyuyana kadar içiyorum.Yaptığım sporlar kollarımda ve belimde incelme sağladı canım ama göbeğim hala aynı.Sinir oluyorum neden erimiyor diye,az da olsa etki görsem mutlu olucam ama yok.Bu yüzden call yapmayı istiyorum.

Çok geçmiş olsun nilgüncüm,herkes hasta bu aralar.Çocuklardan da kapmış olabilirsin hastalığı.Çok dikkat et kendine

Canım bu yeşil çay markasını ilk defa duydum ve merak ettim.Bne de bir deneyeyim bakalım

Hoşgeldin,ben ilknur.Ben de çok yeniyim topikte daha 2 hafta oldu.Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşabiliriz.

Canım önemli olan problemi halletmiş olmanız,diyete nasıl olsa devam edersin.Hayırlısıyla dükkanınız satılır ve stresten kurtulmuş olursunuz.

Ben üni.son sınıfta kullanmıştım ve tlfonumu yana ufoya yakın bir yere koymuşum,tlfonun arka kapağını eritmişti
çok iyi ısıtıyor,çok memnun kalmıştım

hımm bu yaz taşınmayı düşündüğüm için ufo daha iyi dedğin gibi iyi marka alıyım canım sordum şimdi 240 tl dedi bakım araştırıom yarına halletmem lazımmm

Hoşbulduk denizcim ben de ilknur memnun oldum
yeni evin hayırlı olsun
Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah

Hoşgeldin,ben ilknur.Ben de çok yeniyim topikte daha 2 hafta oldu.Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşabiliriz.

teşekkür ederim ilknurcum..insallah ulaşabiliriz hedeflerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…