80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ofisi bilmem de kutu kadar odayı ısıtamadı ufo geçen sene aldık bizde sobanın pisliğiyle uğraşmayalım diye..
Bir odaya koyduk çok ufak bir odaydı açarsın anca oda durulacak gibi olur kapattığın anda da buz keser açıkçası fiyatını da düşünürsek ben çok pişman olmuştum aldığıma, hem de orjinal ufoydu..

Denizcim biliyorum beni anladığını bunları yaşamış biri olarak...Duaların için ayrıca teşekkür ederim..Sabahtan beri kafa yoruyorum ne yaparız ne ederiz bilgisayarcı açma hayallerimiz vardı çok istiyordum ama olmayacak..Acaba kredi çekip açsak mı gene diyorum yoksa hiç bulaşmayalım maaşlı birer işe girelim daha mı iyi olur diye kurup duruyorum bilmiyorum
Tabi bu kadar düşünmemde vasıfsız olmamın da etkisi var..Belli bir mesleğim olsa hiç düşünmem onu yaparım ama yok..Eşim de bilgisayarcı fakat lise diploması dahi yok dışarıdan bitirmeye çalışıyor..Her ne kadar iyi bir eleman olsa da bu çok büyük bir eksi çünkü iş veren bilemiyor nasıl biri olduğunu, cv si ile ölçüyor doğal olarak..
O yüzden ticaret ve esnaflık daha uygun geliyor bizim için ama bilemiyorum işte bilemiyorum..Senin gibi bunları yaşayan birilerinin aklına ve tecrübesine çok ihtiyacım var aslında :44:

canımdükkan nerde sen nerde oturuyordunnn

Bursa karacabeyde canım

Son düzenleme:
selam kızlar bugün gayet iyi gidiyorum çk şükür hadi bakalım neler olacak
arkadaşlar isimlerinizi öğrenemiyorum bi türlü kusura bakmayın
arkadaşım ticaret zor iştir benim babam 40 yıllık dükkanını kapattı olmayınca olmuyo ama siz daha çk gençsiniz önünüze çok fırsat geçer sıkılma bu kadar cnm

teşekkürler ne güzel yazmışın tebessümde ettirdin bana:)) inş yaza istediğimiz kiloda oluruz

ayh canım geçmiş olsun sıkma canını...o borç olayı herkeste var güselim ben bi söylesem şaşırırdın vallahi.. hiç sıkma canını herşey olacağına varır..ankara da tanıdık filan yoksa ben kapımı açarım..

deryacım öncelikle allah kolaylık versin canım... hepimizin duaları seninle ne olacaksa hakkınızda hayırlısı olsun...insallah hem mutlu hem huzurla hem de sıkıntı çekmeyecek şekilde sonlanır bu sıkıntılarınız...

öncelikle yeni gelen arkadaşlarımız var onlar bi hosgeldiniz diyeyim.

deryacım azda olsa rahatladıgına sevindim canım. belirsizlik en zor durum sanırım.
hep diyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşşşşşşşşşşşş.
bi kapı kapanır digeri açılır. umudunu hiç yitirme.
öncelikle eşinde sende tanıdık cevrenize durumu bildirseniz. ordan burdan bi duyum olur iş açısından. belki bi imkan cıkıverir. olmadı yine bilgisayarcı acmayı düşünürsünüz. yani he ikiside olsun kafanızda. her ikisinide araştırın.
eminimki biyerlerde nasibiniz sizi bekliyordur. inş çok çok mutlu olun. bunca sabrın sonunda selamete erin inş.

canım benimde kaloriferler yanmadı daha
ufo kullanıyorum normalde böyle zamnlarda. odam küçük çabuk ısıtıyor. ancak arızalandı. ben küçük yerde olan elektirikli sobalar varya onu actım 2 gündür. ancak vurdugu yeri ısıtıyor. hemen dibimde duruyor öyle ısınıyorum yani. dükkanın küçükse ısınırsında banada klima daha mantıklı geldi. birde nerdeydin sen? kışı sert geciyorsa bulundugun yerin yinede klima düşün canım. ama ufo fena degil ısıtıyor

Tam 83 kg olmuşum, hayatım da 80 i görmemiştim hiç Nerden başlayacağımı da bilemiyorum..

tam da buradan başla sen ben hayatımda sekseni görmedim diyorsun ben geçen sene 90 a kadar dayanan kilomu gördüğümde en son ne zaman tartıldığımı hatırlamıyordum bile... asla geç değil hiçbirşey için...

derya bebem,sana bu mesajı yazmak için 3 kere uğraştım,explorer beni 3 defa attı nedense ...ama yılmadım.Azimle .........duvar deler hesabı....
Arkadaşım esnafın karnı sabahtan açmış,öğle sonra tok...eskiler böyle dermiş bende bir esnaf karısı olarak(çalgıcı karısı binnaz gibi oladu ) seni çok iyi anlıyorum..Ama ben eşime destek olamıyorum çünkü o oto tamircisi,sanayi ortamı ama sizin iş farklı 2 beden ,2 kafa bir olup çalışacaksınız...kafe işi küçük yerlerde berbattır bilirim...Menemen'de 3 tane var ama içkisiz olanlar ,sinek avlıyor ama biri varki ...hem alkollü,hemde haftada bir canlı müzik veriyor...bütün gençler akın akın...Geçen gidelim dedik yer bulamadık düşün.....Siz devretmeye karar vermişsiniz ,ok...Ama vasıfsız (bende öyleyim ) eleman bu devirde zor iş buluyor.... tecrübe yada diploma istiyorlar adamdan....Ama farklı bir iş kurabilirsiniz,hem ssende yaptıklarını sergilersin.....Ne biliyim ama önce var olanlar bi bitse sonra girişseniz daha iyi olur .Borçla kalkıp borç içine girersen daha da geriye atabilir seni....Canım tüm iyi enerjimi sana yolluyorum...Hayırlısıyla kurtulup,yeni bir mekan açmanız için....Çokca öpüyorum tatlım.....
Ben kullanıyorum iyi ısıtıyor ama sönünce hemen soğuyor oda ,benimkide orjinal ufo ,ilk çıktığında 250 liraya almıştı eşim kafasına atcaktım sinirden....(1 klima,1 elektirkli,1 tüplü soba) olunca evde sinir basmıştı..ama kızım doğunca ona kullanıyorum...ne bileyim alternatif olabilir iş yeri için ama fatura biraz kabarıyor onuda söyliyim.....
Tam 83 kg olmuşum, hayatım da 80 i görmemiştim hiç Nerden başlayacağımı da bilemiyorum..

Burdan başlıyabilirsin canım ...Hoşgelin ben Gülay..........

yok canım bu sabah geldim yarın aksam çıkıcam... zaten szilerin azmi ve başardıkları en büyük yardımcım...

Bugünkü menüm

ballı,limonlu ılık su

sabah:5 kaşık nesfit,1 bardak yarım yağlı süt

ara:1 tane kuru kayısı,1 kupa limonlu yeşil çay

öğle:2,5 dl patatesli börek,2 çatal kahvaltılık lor,1 kupa limonlu yeşil çay

ara:çilekli yoğurt,1 kupa limonlu yeşil çay

akşam:100 gr haşlanmış,baharatlı tavuk,1 tabak z.yağlı brokoli,karnıbahar,lahana salatası,3 yk yoğurt

ara:2 tane mandalina,1 bardak süt

su 2 lt oldu 3'e tamamlayacağım

spor: start it up ve 5 mil lessli

bugünkü menüm:

sabah:
1 kare ıspanaklı börek
peynir

gün boyu:
1 elma
1 mandalina
1 salep

akşam:
3 tavuk köfte
1 bardak ayran

ara:
1 meyva yerim

1 form çay
bol su
bu menü ile sabahki böregi telafi etmişmiyimdirki:44:

Kızlar çok teşekkürler desteğiniz için..Hayırlısı diyelim, başka da çare yok zaten, iş illa bulunur ama hayalleri ertelemeyi hiç sevmiyorum ama hayat aksini yaptırıyorsa da başka çare olmuyor...

Canlar dertleri boşverelim güzel konulara gelelim birazdan benim canım gibi sevdiğim güzel arkadaşım sedam katılacak aramıza
Onunla malum diğer zayıflama sitesi sz de tanışmıştık..sonra o da bende koptuk oradan, o sıkıntılarından dolayı devam edemedi bu işe ama hep çok istedi, beni hep tebrik etti ama dün akşam biraz konuştuk ve birazda gaz verdim tabi
Nihayet bu işe girişeceğini söyledi ben de ısrarla buraya gelmesini istedim, onu da benim gibi bilip içinize alacağınızdan eminim

Kendisi en bir tatlı üniversite öğrencisi, şirinlik abidesidir..bu günden sonrada artık bir çıtır olma yolcusu
Onu sizde benim kadar seveceksiniz eminim, ablası kurban olur ona

Gülayım sen beni her seferinde çok güldürüyorsun ya
Aman boşverdim hayırlısı diyelim canım bakacağız durumlara göre dua ediyorum sadece hayırlı olan yolu seçelim..

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...Sabrınız bol, azminiz daim olsun...

sabah: 1yumurta,1 dilim kepek ekmek,

ara:sade kahve

öğle:yoğurtlu patlıcan közleme,karnıbahar haşlaması ekşili

ara:1 mandalina

akşam :beyaz ve mor lahana salatası,1 kase sütlü havuç çorbası

arada: bu gece kaçamak yapmıycam sözzzzzzz(meyve yerim elma mesela )

teşekkür ederim cnm..bugün yeni pantolonumu giyip gittim güne...bedeninin 36 olmasından çok sıcacık tutması ön plandaydı bnm için..bugün hava çok soquktu ve pantolonum sayesinde hiç üşümedim...kış için çok ideal bir seçim yapmışım...

çok saqol cnm... 1-2 gündür biraz daha iyiydim ama bugün öqlen itibariyle sil baştan tekerrür etti...ses falan yine gitti..boqazlarım acıyor...havalar çok soquk ve ben hergün kursa gidiyorum...sanırım yine üşüttüm...

s.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...

kahvaltı

1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..

ara
1 armut

öqlen
ızgara çinekop (3 tane)

akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı

akşam
1 duble süt
1 incir

3 litre su...

İyi akşamlar,menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
4 acı süs biberi
maydanoz,dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Öğle:
3 sunta
2 küçük domates
1 salatalık
1/2 kk beyaz peynir
200 gr light yoğurt
4-5 acı süs biberi
Akşam:
1 dilim ekmek
1 tabak etli pırasa
4-5 acı süs biberi
3-4 dilim turp
Ara:
1 elma
15 beyaz leblebi

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

45 dk 5,6-6 hızda yürüyüş

Son düzenleme:
Nilgün,geçmiş olsun.
Derya,hakkınızda hayırlısı ne ise, o olur inşallah.Arkadaşınız da buyursun gelsin tabii...Hep birlikte hedeflerimize sağlıkla ulaşalım.
Banu ve yavrucuğu rahatlamıştır inşallah.
Tüm yeni gelenlere, hoşgeldiniz diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…