canlarım fikr verin bana bugğn annemden petek şeklinde soba getiridm ofise elektrikli ama hiç ısıtmadı büroyuuuu
acaba içinizde ufo kullanan var mı
var sa nasıl memnunmusunuz ve kaça aldınız kızlar ne yapsam ufo ısıtırmı acaba ya doduk vallahiiiiiii
merhaba kızlar maşallah topic kalabalıklaşmış bir sürü yeni arkadaşımız var bende kendimi tanıtayım adım deniz bu ayın sonunda 2.yılımı dolduracagım kk da yeni evime taşınma telaşından uzun süredir pek paylaşımda bulunamıyordum bundan sonra daha sık girmeye çalışacagım inşallah
deryacım hemen ilk gözüme yazın çarptı canım.senin dertlerini okadar yakından anlıyor ve hissediyorumki sen gelmediğin yada moralsiz oldugun zamanlarda bile yaşadıklarını tahmin ediyor dua ediyordum senin için .bizde eşimle 3 yıla yakın esnaflık yaptık okadar zor bi meslekki heleki küçük yerde Allah yardımcısı olsun hepsinin.elimizde avucumuzda ne varsa yatırdık hepsini kaybettik oda yetmedi üstüne dahada borçlandık bebeğime takılan altınlara kadar satıp yatırdık sürekli dükkanı düşünmekten evdede işte heryerde huzursuzduk.ama çok şükür devrettik kalan borçları çalışıp ödedik ve çok şükür bitti o sıkıntılar inşallah sende bu sıkıntılarını çarçabuk atlatırsın canım.bizde küçük bi ilçedeydik dükkanı devrettikten sonra bursaya taşındık.sana tafsiyem üzerime vazife değil ama bu sıkıntıları yaşamış biri olarak maaşlı ikiniz çalışın daha rahat edersiniz canım enazından aldıgınız belli giden belli olur inşallah Rabbim hakkınızda hayırlı kapılar açar Allah kimseyi darda bırakmaz inşallah
canımdükkan nerde sen nerde oturuyordunnn
duygucum hoşgeldin,ben gülay..umarım istikrarlı bir şekilde topiğimizde kalırsın ve hedefine ulaşırsın ,çünkü günde 3-4 kişiye ce eee diyoruz sonra gidiyorlar...Fatma dayeni bir arkadaşımız ,ama o istikrarını bozmayıp devam ediyor,Yaza çok var eminim olucaktır,ama Fatmanın dediği gibi sakın öyle şimdiden çorba-salata yeme,arada bişiler de ye lütfen....ilerde 70 lere inince ne yicen ,su aşı mı ? :)) geçmişi oku ,listelere bak,resimleri gör...kendini topla bismilla de başla...Hadi hayırlısı canım..
Allah beni ne yapmasın demi...ama akşam sıkıntıdan bana birşey oluyr,elimde değil....bugün yapmıycam o hataları....öpüyorum cnm ,akşama facedeyim
üzmücem söz ,akşamları diyorum ya istemsiz bişiler atıyorum ağzıma bunlar ayak üstü mutfağagirdikçe yenen şeyler...Ama akşama bi çare bulucam bugünden itibaren bişiler bulucam hemde
Merhaba kızlar nasılsınız?
Çok stresli bir hafta geçiriyorum..Diyeti fena bozdum ama bu hafta artı çıksam dahi önümüzdeki hafta toparlayacağımı biliyorum..Şu moral bozukluklarımın sebebi kısaca bir borç olayıydı..Bugün sonuçlandı çok şükür 20 bin tl herşeyi bitirecek..Dükkanı satıp parasını oraya yatıracağız, tabi üstüne de biraz gerekecek, onu da aile halledecek.
Bilgisayarcı açma hayallerimiz suya düştü ama ben bittiğine seviniyorum şu an sadece..
Bir yere girip çalışırız büyük ihtimal, ankaraya da gidebiliriz..Şimdilik dükkanın satılmasını bekleyemeyeceğimiz için baba kredi çekip yatıracak borcu, satılınca da biz ona vereceğiz o yüzden bir an önce satılması lazım insanları zor durumlara düşürmemek için. Her gün yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum satılması için soran çok ama alan yok...
Ne yapacağız ne edeceğiz evhamlarım başladı düşünüp duruyorum ama zaman gösterecek her şeyi..İşte böyle stresli bir haftada diyet filan yapamadım biliyorsunuz zaten moral bozukken yapamıyorum ben...O yüzden bu hafta artı çıkarsam sakın bıraktığımı, eskiye döndüğümü filan düşünmeyin..
İlk defa bu kadar anlattım sanırım derdimi, çok bunaldım resmen patlayacak gibi hissediyorum ilk defa yazıp rahatlamak istedim buraya kadar dayananlara teşekkür ederim :)
Canım ofisi bilmem de kutu kadar odayı ısıtamadı ufo geçen sene aldık bizde sobanın pisliğiyle uğraşmayalım diye..
Bir odaya koyduk çok ufak bir odaydı açarsın anca oda durulacak gibi olur kapattığın anda da buz keser açıkçası fiyatını da düşünürsek ben çok pişman olmuştum aldığıma, hem de orjinal ufoydu..
Denizcim biliyorum beni anladığını bunları yaşamış biri olarak...Duaların için ayrıca teşekkür ederim..Sabahtan beri kafa yoruyorum ne yaparız ne ederiz bilgisayarcı açma hayallerimiz vardı çok istiyordum ama olmayacak..Acaba kredi çekip açsak mı gene diyorum yoksa hiç bulaşmayalım maaşlı birer işe girelim daha mı iyi olur diye kurup duruyorum bilmiyorum
Tabi bu kadar düşünmemde vasıfsız olmamın da etkisi var..Belli bir mesleğim olsa hiç düşünmem onu yaparım ama yok..Eşim de bilgisayarcı fakat lise diploması dahi yok dışarıdan bitirmeye çalışıyor..Her ne kadar iyi bir eleman olsa da bu çok büyük bir eksi çünkü iş veren bilemiyor nasıl biri olduğunu, cv si ile ölçüyor doğal olarak..
O yüzden ticaret ve esnaflık daha uygun geliyor bizim için ama bilemiyorum işte bilemiyorum..Senin gibi bunları yaşayan birilerinin aklına ve tecrübesine çok ihtiyacım var aslında :44:
Bursa karacabeyde canım
Merhaba kızlar nasılsınız?
Çok stresli bir hafta geçiriyorum..Diyeti fena bozdum ama bu hafta artı çıksam dahi önümüzdeki hafta toparlayacağımı biliyorum..Şu moral bozukluklarımın sebebi kısaca bir borç olayıydı..Bugün sonuçlandı çok şükür 20 bin tl herşeyi bitirecek..Dükkanı satıp parasını oraya yatıracağız, tabi üstüne de biraz gerekecek, onu da aile halledecek.
Bilgisayarcı açma hayallerimiz suya düştü ama ben bittiğine seviniyorum şu an sadece..
Bir yere girip çalışırız büyük ihtimal, ankaraya da gidebiliriz..Şimdilik dükkanın satılmasını bekleyemeyeceğimiz için baba kredi çekip yatıracak borcu, satılınca da biz ona vereceğiz o yüzden bir an önce satılması lazım insanları zor durumlara düşürmemek için. Her gün yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum satılması için soran çok ama alan yok...
Ne yapacağız ne edeceğiz evhamlarım başladı düşünüp duruyorum ama zaman gösterecek her şeyi..İşte böyle stresli bir haftada diyet filan yapamadım biliyorsunuz zaten moral bozukken yapamıyorum ben...O yüzden bu hafta artı çıkarsam sakın bıraktığımı, eskiye döndüğümü filan düşünmeyin..
İlk defa bu kadar anlattım sanırım derdimi, çok bunaldım resmen patlayacak gibi hissediyorum ilk defa yazıp rahatlamak istedim buraya kadar dayananlara teşekkür ederim :)
canlarım fikr verin bana bugğn annemden petek şeklinde soba getiridm ofise elektrikli ama hiç ısıtmadı büroyuuuu
var sa nasıl memnunmusunuz ve kaça aldınız kızlar ne yapsam ufo ısıtırmı acaba ya doduk vallahiiiiiii
Tam 83 kg olmuşum, hayatım da 80 i görmemiştim hiçNerden başlayacağımı da bilemiyorum..
derya bebem,sana bu mesajı yazmak için 3 kere uğraştım,explorer beni 3 defa attı nedense ...ama yılmadım.Azimle .........duvar deler hesabı....Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben kullanıyorum iyi ısıtıyor ama sönünce hemen soğuyor oda ,benimkide orjinal ufo ,ilk çıktığında 250 liraya almıştı eşim kafasına atcaktım sinirden....(1 klima,1 elektirkli,1 tüplü soba) olunca evde sinir basmıştı..ama kızım doğunca ona kullanıyorum...ne bileyim alternatif olabilir iş yeri için ama fatura biraz kabarıyor onuda söyliyim.....canlarım fikr verin bana bugğn annemden petek şeklinde soba getiridm ofise elektrikli ama hiç ısıtmadı büroyuuuu
Tam 83 kg olmuşum, hayatım da 80 i görmemiştim hiçNerden başlayacağımı da bilemiyorum..
Nasıl yani saat 17:00 de gideceksin ,sabah mı çıkacaksın....Eğer böyleyse zor tabi ama senin sosyal durumun için zor diyet için değil be iremcim....Ben burda ne zorluklarla yapılan diyetler okudum,bahanelerimizi hayatımızdan çıkaralım..En etkilendiğimde banu 'nun ikizlerine rağmen sabahın bir körü herkesi uyur yataklarında bırakıp,yürüyüş yapmasıydı..Düşünsene 2 tane enerji dolu güzel evlat,bir eş ve dünya kadar ev işi ama sabah 2 dakka fazla uyuyım demeden çıkmış sokaklara yürümüş...Bence hepimiz arkadaşlarımızdan feyz almalıyız...Senin işin zor,sancılı, dikkat gerektiren bir iş fakat eminimki 2-3 günlük zorluk ardından halledersin ,çünkü sen zayıflamak istiyorsun..genç,zayıf,bakımlı bir bilim insanı olmak....şişko,kedinden geçmiş,elindeki yiyeceklerin arkasına saklanan biri değil değil mi canım ???
keşke yaptırsaydın çekmeye değermi canım be okadarda kötü bişi değil sonuçta normal doğum yapan herkadına uygulanan bişi....menün güzel....bugün yaşadıklarına gelince ,sabır et oluyor bak az kaldı...bizde 6 lı rakamları göreceğizzzzzz
Güünayyydınnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeee,bol iradeli,kaçamaksız,sporlu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmm
derya bebem,sana bu mesajı yazmak için 3 kere uğraştım,explorer beni 3 defa attı nedense ...ama yılmadım.Azimle .........duvar deler hesabı....
Arkadaşım esnafın karnı sabahtan açmış,öğle sonra tok...eskiler böyle dermiş bende bir esnaf karısı olarak(çalgıcı karısı binnaz gibi oladu ) seni çok iyi anlıyorum..Ama ben eşime destek olamıyorum çünkü o oto tamircisi,sanayi ortamı ama sizin iş farklı 2 beden ,2 kafa bir olup çalışacaksınız...kafe işi küçük yerlerde berbattır bilirim...Menemen'de 3 tane var ama içkisiz olanlar ,sinek avlıyor ama biri varki ...hem alkollü,hemde haftada bir canlı müzik veriyor...bütün gençler akın akın...Geçen gidelim dedik yer bulamadık düşün.....Siz devretmeye karar vermişsiniz ,ok...Ama vasıfsız (bende öyleyim ) eleman bu devirde zor iş buluyor.... tecrübe yada diploma istiyorlar adamdan....Ama farklı bir iş kurabilirsiniz,hem ssende yaptıklarını sergilersin.....Ne biliyim ama önce var olanlar bi bitse sonra girişseniz daha iyi olur .Borçla kalkıp borç içine girersen daha da geriye atabilir seni....Canım tüm iyi enerjimi sana yolluyorum...Hayırlısıyla kurtulup,yeni bir mekan açmanız için....Çokca öpüyorum tatlım.....
teşekkür ederim cnm..bugün yeni pantolonumu giyip gittim güne...bedeninin 36 olmasından çok sıcacık tutması ön plandaydı bnm için..bugün hava çok soquktu ve pantolonum sayesinde hiç üşümedim...kış için çok ideal bir seçim yapmışım...BURCUMMMMM afferinn kuzumm inan bende lokma yemedim geceee karnım guruldaya guruldaya yattım sen gibi :)
ama mutluyumm kendimi hafiff hissediyorummm :)
bugünde iyi gidiyor maşallahhhhh
GÜLAYYYY noluyo yine kuzumm dün ne konuştuk sen ne yapmışsınn hiç beklemezdim inan çok üzüldümm
bu yazdıklareını görünceebugünn affetmemm haberin olaaa
sen güçlü bi kadınsınn nolurr yaa hem üzülüyosunn hem benide üzüyosun fakat icraat yokk hee varrr
ama gece bozuluyoo vallahi atlar gelirimm kontrolee yemiceksin bi daha geceleri bişi bitti tamam mıı
NİLGÜNÜMMMM canım benimm yaa hala mı hastasın senn
dikkat et yawrum kendinee iyileşememişsinn halaa
dinlen bol bol sıvı tüket, bol tarcınlı salep iç çok iyi gelirr inan kii :)
çok öpüyorumm senii canım benimm nolurr dikkat ett sen bize lazımsınn kuzummm ona göre
SENA çok tebrik ederim cok sevindim senin adınaa eminim çok güzel bir duygudur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş. istediği bedenlere girebilmeyii :) tekrar tekrar tebrikler canımm
TÜLÜMMMM bende seni çok özledimmmm canımmm
DERYAMMM nasılsınn çukulata prensesimmm
AYŞECİMMM sen nasılsınnn bebemm iyisin inşşş. evett yawrimuu yüzün kaşık kadar kalmışş canımm pek bi sevindim gurur duydumm güzel arkadasımlaaa
sağol canım.dr a gittim bir sürü ilaç verdi.kullanacağım artık.sana da geçmiş olsun.
sağol canım.ileri derecede faranjit dedi.hatta göğsüm de çok acıyor dedim.sırtımı dinledi ama ciğerlerde bir şey yok , faranjit çok ilerlemiş dedi.1-2 hap,gargara verdi.inşallah işe yarar ilaçlar.
mailini kontrol et.sana buradan özel mesaj attım ama link bozulmuş.yani sakıncalı gördüler herhalde..
ben de verdiğin mail adresine yeniden gönderdim.inşallah indirebilirsin bilgisayarına..
yapma güzelim ya.ne güzel gidiyordun bozmuşsun yine...lütfen toparla kendini.bak hali olmadığı halde sizi merak eden arkadaşını üzme lütfen.
inşallah ulaşırsın hedefine canım.
çok sevindim canım.diyeti bırakmaman güzel..heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı..
ya benim hiç boş dersim yok
kolay gelsin canım...
hoş geldin canım.ben nilgün..
özlettin kendini.diyeti takma ama dikkat et yerken lütfen.önceki emeklerin boşa çıkmasın.
diyetininin iyi gitmesine sevindim canım.doktora gittim bugün.ilaç verdi bir sürü.boğazımda bir gıcık var.hiç geçmiyor.öksürmesem olmuyor öksürsem canım acıyor.inşallah işe yarar..
sabah 11 gibi banuyu aradım.meşgule düşürdü.müsait değildi herhalde.ben de mesaj çektim ama daha cevap gelmedi.
inşallah her şey yolunda gitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?