80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elayy.......ayyy canmm .. ne güzel olmuş.. isimlerin baş ve son heceleri he hımm.. iyi düşünce valla.. elay da hoş biisim yani.. allah adıyla yaşatsın inş. bu arada tanıştığımıza memnun oldum gülaycım :)) bende refiye.. duymuşmuydun daha önce...

lavitacım... okudun sanırım msjımı... artık böyleyim kuzum.. amaan düşüne düşüne bi hal oluyorum.. sonuçta ben kafama takıp üzüldüm diye hiç bişey hallolmuyo.. şükredip halime sabredicem.. saol desteğin için..

saol canım duymamıştım çok eskiye dönmedim sanırım ondan ama bende sevindim opuyorumnanaktan

mujuk canim okudum okumammi:)) cvp bile yazdim

aloooo askim susmam aloo bu aska kiyma, aloo askim tövbeee:) aay cok igrenc bi sarki ve adam da igrenc iiiiigggg
:ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum.. meleğimi okuldan almaya gidicem.. öptüm hepinizi.. dönüşte yada akşam yemekten sonra listemi yazmayta gelirm.. şimdi vaktim kalmadı :))
byyy..

harbiden lavita ne gereksiz bi şarkı diimi ama dile dolanmıyorda diyemem
aloooo askim susmam aloo bu aska kiyma, aloo askim tövbeee

herkes gitti gidin tabi beni bırakın yanlız başıma .Çok üzgünüm çoook
bende size ajdar dan çikita muz şarkısını armağan ediyom :jeyyar:

çikita muz muz muz muz gibiyim muz gibiyim muz gibiyim muz muz çikita muz muz muz :teytey::teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yine kimseye yetişeemişim

bebeq az önce çıkmış inşallah herşey yolundadır canım sonuçların

elay güzel bir şarkı armağan etmiş -tatlicadiarzu-naniknanik

birçok arkadaşın keyfi olmadığı gibi benimde yok ??

Lavitacım sana sınavında başarılar dilerim.

Scapula sana yine mail yolladım çok teşekkür ederim

selma moralini bozma şu an diyetin sana oyun oynuyor bu oyuna gelme :)

aylincim seninde sınav var galiba hadi hayırlısı ayrıca bu uçak hızı yavaş kalır :))

bugün yediklerimi yazayım

sabah form bisküvi
ara salatalık ve erik
öğlen 1 dolma 2 kaşık yoğurt
ara 1 dereotlu poaça yedim yani evet çünkü o an çok kötüydüm onu buldum dışarda kötükedihüso kendime kızıyorum cepte meyvede taşımam lazım
akşam ? belli değil az sonra yemek yapmaya başlıycam sigara içerken ne pişirceme karar vercem
1,5 lt su içtim 1 lt daha içmeyi düşünüyorum yürüyüş yapamadım 2 bardak iksir

bebeqcim sence benden de bu durumda galiba ancak 500 gitmezmi (

sinavim vardi zaten ablamm
sonucu alicam insallah

bahrnazcım online görünüyosun ama bu sayfada görünmediğin için başka topiklerdemisin yada çıktın da hala açık mı görünüyosun bilmiyorumm.. neyse ben geldim. kociş mesaide yine... bu akşam 9 buçuğa kadar buralardayım... :))

bebeq ablam sen benle konusmuyonmu

bugünkü listemi de yazayım...

sabah--------------- -
ara------------------- -
öğlen--------------- 1 poğaça, domates,3 zeytin, 2 şekersiz çay (kahvaltımı ancak 11 de yapabildim,öğlene yazdım)
ara------------------- 6 çilek ve 1 bardak yoğurtla meyveli yoğurt (1tatlı kaşığı çilek reçeli suyuda var :))
akşam------------- 2 yemek kaşığı bakla yemeği,1 küçük kase yoğurt
ara------------------ çayyy

3 ltre su içtim bugün... 5 saat oturmadan gezinme :)))

kızlar ben geldim..bizim nette hala sorun var..bütün apartman ayaklanmış durumda..yönetici eşim..
herkes kapıya geliyor internet ne oldu diye..şu an yapıldı gibi ama tam değil..çok üzgünüm sizden ayrı kaldığım için...senağlama

slm kızlar dün giremedim bugün de anca bu saatte girebildim
biraz sonra yürüyüşe çıkıcam akşamda geldiğimde yazarım yedikleri
fleks rakibem nasıl gidiyor benim iyi
açım ama mutluyum gidiyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…