bugünkü menüm:
sabah:
1 kare ıspanaklı börek
peynir
gün boyu:
1 elma
1 mandalina
1 salep
akşam:
3 tavuk köfte
1 bardak ayran
ara:
1 meyva yerim
1 form çay
bol su
bu menü ile sabahki böregi telafi etmişmiyimdirki:44:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurstan çıkışta beqendiqim bir pantolon vardı maqazaya denemek için girdim...bayramdan beri biraz kilo aldıqım için 38 beden olmaz diye endişeliydim..38 bedeni denedim...bilin bakalım ne oldu ?????? beli ve bacakları çook bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyardımcı olan kız beni öyle görünce gitti 36 bedeni getirdi ve giydim....OLDUUUUUUUUUUUUUU hemde okadar rahat olduki anlatamam...nasıl bir şaşkınlık yaşadıysam aqzımdan ''nasıl olur ben nasıl 36 bedene kadar düşebilirim'' şeklinde sözler döküldü...bnmle ilgilenen kız beni sakinleştirdi...baqıra baqıra aqlamak geldi içimden...50 bedendennn 36 bedeneeeeeee........................çok mutluyum ve şuan bunları sizlere yazarken gözlerimden yaşlar akıyor...çok deqil bundan 1.5 yıl önce 90 kiloluk bir obezken eşimin yanında annesi gibi dururken şimdi kızımla beni kardeş sanıyorlar...çok mutluyum arkadaşalr..pantolunu denemek için girerken bukadar sevinerek maqazadn çıkacaqım aklımın ucundan bile geçmezdi...şimdi pantolonumun paçaları yapılıyor..yarın öqlen kurs çıkışı alıcam...ve güne yeni pantolonumla gidicem....ayyyy çok mutluyum arkadaşlar içim içime sıqmıyorrrrrr BAŞARDIMMMM SONUNDAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fatma öğretmenimmmmözel bi diyetim yok açıkcası ayşe saolsun o verdi fikir biraz aycan33 burdaki adı..ben 3 ana 3 ara beslenmeye çalışıyorum.. sadece çorba ve salatayla geçirme derim ben.. çünkü arada kilo verme durunca kalori kıscaz sen başta kısarsan vücut alışabilir. normal beslenme yap ama 3 beyazı kıs derim ben bu haftada yarım kilo 1 kilo verdirir. ben:
sabah: domates
salatalık
beyaz peyni
zeytin
kepek ekmeği
süt
ara: meyve yada yoğurt yada ayran
öğle: et,tavuk yada balık
salata
ekmek
ara meyve
akşam:sebze yemeği
yoğurt
salata
kepek ekmeği
gece: meyve yatmadan süt
deryacım canım herkes birşeyler yazmış ama inan tek diyebileceğim sana canını sıkma rızkınız bittiyse eğer bu işten allahım mutlaka daha güzel bir kapı daha açacaktır buna emin ol...Merhaba kızlar nasılsınız?
Çok stresli bir hafta geçiriyorum..Diyeti fena bozdum ama bu hafta artı çıksam dahi önümüzdeki hafta toparlayacağımı biliyorum..Şu moral bozukluklarımın sebebi kısaca bir borç olayıydı..Bugün sonuçlandı çok şükür 20 bin tl herşeyi bitirecek..Dükkanı satıp parasını oraya yatıracağız, tabi üstüne de biraz gerekecek, onu da aile halledecek.
Bilgisayarcı açma hayallerimiz suya düştü ama ben bittiğine seviniyorum şu an sadece..
Bir yere girip çalışırız büyük ihtimal, ankaraya da gidebiliriz..Şimdilik dükkanın satılmasını bekleyemeyeceğimiz için baba kredi çekip yatıracak borcu, satılınca da biz ona vereceğiz o yüzden bir an önce satılması lazım insanları zor durumlara düşürmemek için. Her gün yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum satılması için soran çok ama alan yok...
Ne yapacağız ne edeceğiz evhamlarım başladı düşünüp duruyorum ama zaman gösterecek her şeyi..İşte böyle stresli bir haftada diyet filan yapamadım biliyorsunuz zaten moral bozukken yapamıyorum ben...O yüzden bu hafta artı çıkarsam sakın bıraktığımı, eskiye döndüğümü filan düşünmeyin..
İlk defa bu kadar anlattım sanırım derdimi, çok bunaldım resmen patlayacak gibi hissediyorum ilk defa yazıp rahatlamak istedim buraya kadar dayananlara teşekkür ederim :)
menümü yazayım
sabah: 08:30
1 bardak süt
1 domates
2 kb beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
5 siyah zeytin
ara: 10:30
1 yeşil elma
öğle30
1 porsiyon tavuklu bezelye
1 tabak lahanalı salata (havuç marul kırmızı lahana)
2 dilim kepek ekmeği
ara: 15:00
yarım kırmızı elma
yarım bardak süt
2 kupa yeşil çay
akşam: 18:30
1 tabak pırasa yemeği
3 çorba kaşığı yoğurt
3 dilim kepek ekmeği
ara: 21:30
1 kırmızı elma
1 mandalina
yatmadan 1 bardak süt içecem
40 dk 6-6.8 de yürüyüş
şimdilik 12 bardak su yatana kadar
hahahah akşam akşam sevda ateşe verdi ortalığı
hahahah akşam akşam sevda ateşe verdi ortalığı
bal böcügümmmm bacaklarım güzeldirrr
sagolll bitanem beniimmmmm canımsınnnnn
caım bravo walla sana bacaklar sütun almışsın da elbiseyi...
umarım dışarda eşin giydirmiştir ben olsam giydirmezdim yaaaa çok hoş görünüooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?