80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr
kursa gitmeden bir günaydın demek istedim..görüşürüz fıstıklarrr

çok çok teşekkür ederim cnm...amin canım hepinizin başına olsun inşallahhh......

en güzel günler sizlerin olsun inşşşşş.
girişim bülent ersoy gibi oldu
Ablan kurban olsun sana, sıkı sıkı sarıl banaaa
ulen gece yattım sabah bi kalktım bülent ablamın moduna girmişim hayırdır inşşş.

DERYAMMM asıl ben o saatte yardım istiyorum kuzumm bi halttan anlamıyom facebook benim neyime
sen yardım etmesen zaten hiç beceremicemm her haltı soruyom valla hakkını helal ett canımmm

sen gayet güzel kaçamkta dozunda ,akşamla telafi edilmiş bir menüdeeeeeeeeeeeeeeee ,asıl sen şeyi söyle bakalım.Dün gün arkadaşların pantolona ne tepki verdi?çok merak ettim
FACE e bi resim koycam bakın kızlarrr sonra silicemmm okk ?
tatilde çekilmiştimm malesef buraya koyamıyorumm iştee biraz kısa bi elbisee
şimdi ben bunu göremedim ya delirmemek içten değil
caım bravo walla sana bacaklar sütun almışsın da elbiseyi...

umarım dışarda eşin giydirmiştir ben olsam giydirmezdim yaaaa çok hoş görünüooo...
o kadr mı güzeldi ? offffffffff
zaten çamaşır sererken bile aklımda sen eğil kalk eğil kalk gitsin göbiş diyom .......
ayşe ben bazen çok yaratıcı olabiliyorum bide şey yaparım ...holüme kibritleri döker ,her biri için eğil kalk yaparak onları kutuya geri toplarım delimiyim neyim

o kocanı şuan için boğasım geldi sevda,ne var yani azcuk dursadı....

kızlar yarın saat önce bir tane mandalina yedim. oda şuan beni yiyor. 50 kaloriymiş:18::18::18::18:

Bir şey olmaz bir mandalinadan rahat ol

Sevda kuşum istediğin zaman sorabilirsin hiç önemli değil, dün mesut aramıştı tam o ana denk geldi o yüzden üzüldüm bende
Bülent ersoyum

şimdi ben bunu göremedim ya delirmemek içten değil

Gülayım sevda kuşuma diyeyim de bizim özel gruba atsın kız çırpınıp duruyor biri görecek diye ben de akıl edemedim dün, oradan görürsün

Tünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Şurası burası derken selam verene kadar öğlen oldu..
Bugün akşam mesutum gelecek o yüzden pozitif enerji doluyum

Sabah k flakesimi yedim, bol suyumu içiyorum, 2 günüm var en azından sabit çıksam zarardan iyidir
Canlar nihalimin çok çok selamı var, iş yoğunluğundan dolayı gelemiyormuş, çok özledim sizleri dedi. Bir yandan da kpss ye hazırlanıyormuş, iş yerinde neti, yasaklamışlar hiç mutlu değilmiş artık iş yerinde bir kaç sebepten dolayı..O yüzden zaten kpss de şansını deniyormuş..En kısa sürede geleceğim dedi, bir de öptü hepimizi

Ya en sevdiğim ifadeleri kaldırmışlar aşağıdan arayıp bulmak zorunda kalıyorum

kızlar hepinizi çok özledim...arada girip okuyorum ama yazamıyorum diğer arkadaş yıllık iznini kullanıyor mutfak bölümünde tekim...pazar günü iş görüşmesine gideceğim pazarları çalışılıyor haftaiçi bir gün izin ve saat 10:00-20:00 arası bakalım hayırlısı geç eve dönmek ve pazar çalışma fikri hiç hoş deği lhakkımda hayırlısı olur inş...burada hala aynı yerde çalışıyorum daha ii şartlarda(maaş)iş arıyorum sadece....

öncelikle sevda güzelim bende resmi kaçırıp göremeyenlerdenim...o saatte malum evde kuzeyimle ilgileniyor hiç internete girmiyorum...artık bizim için önceden haber vererek tekrar paylaşırsın meraktan öleceğim çok güzel yorumlar var:)Sanırım burcumla diyet yapıyorsunuz...inş.sonucu güzel olur...

Burcu tekrar aramızda görmek çok güzel özlemişim hoş sohbetini renkli yazılarını...bakalım diyetinin sonucu nasıl oalcak inş.ii sonuç alır bizlerlede paylaşırsınız...

deryacım hakkınızda hayırlısı olsun bu dönemde işletmesi olmaktansa çalışan olmak en doğrusu hem stres yok, hem sermayeye gerek yok...olmadı başka iş olur ama işler ters gider elindeki sermayeyi kaybedersen hayatın boyunca toparlanmaya çalışıyorsun...abim su işi yaptı ilk etapta herşey çok güzeldi fakat markalar çoğaldı ve herkes en ucuz suyu alınca hatta musluktan kullanmaya başlıyınca elde avuçta ne varsa gitti(araba ve ev)çok zor güzelimmm inş.abimde ii şartlarda iş bulur sizlerde...yeni bir blog açtın galiba paylaşırsan bende bakıyım....inş.biran önce dükaknın satışı gerçekleşir...

gülaycım bu aaralar maşallah menülerin ii ve farklı tatlar oluyor menünde ne güzel alışıla gelmiş şeyler değil...en son havuçlu-sütlü çorba demişsin...insan bazen sıkılıyor aynı şeyleri yemekten...birde senin gibi seda sayan da kibrit kutusunu yere döküp tek tek toplayanlardan bazen benim de aklımdan geçiyor zorunlu hareket olur:)toplamak şart....

nilgün canım çok geçmiş olsun inş.biran önce iyileşirsin....walla maşallah sana sabahın o saatinde nasıl kalkabiliyorsun keşke bende kalksam herşeyim daha düzenli olur...çoğu zaman kahvaltı hazırlarsam makyaj yapamıyorum kısacası sabahları hep geç kalıyorum ve işe giderken arabada kemerimi,küpemi takıyorum rujumu sürüyorum...biegünde evden tam hazır ve eşimden önce çıkamadım bazen abartıp ayakkabımı bile arabada bağlıyorum...yinede uyku bana yetmiyor...gece 12-1 gibi yatıyorum çok nadir 2 oluyor...sabah 7-7,30 da ancak kalkıyorum....maşallahın var canım okula eve çocuklara ve bize zaman ayırabiliyorsun...yinde kendini çok yorma bol bol vitamin al...biran önce toparla canımmm..

ayşecim resimlerine bayıldım sanki 60 kilo duruyorsun bu kadar incelme süper maşallah kızlara katılıyorum her iki resimdede yüzün çok güzel,şirin güzel anne...ve kilo verdikçe yaşın ortaya çıkmış...

banucum kayrayı ve denizi öpüyorum...inş.hemen sağlığına kavuşur kayracım...

arzucum nasılsın pek rastlaşamıyoruz...inş.keyfin yerindedir...

filizcim adaşım allah gönlüne göre verir inş...hala kilo verimine devam tebrikler...

zekiye canım senin menülerde güzelleşti kesin ii sonuçlar veriyordur...aynen devam...

izlem ve nihal dönmedi sanırım....gülçin'de katılamıyor galiba ders çalışıyordu...kızlar sizleri özledimm..

sağlıkçı bir arkadaşımız vardı(irongirl-irem) menülerin gayet güzel...hiç bozmadan devam bir bakmışsın ki kilolar 1 er 2 şer gitmiş....

echoo seninde menülerin çok güzel tebrikler...

fusuncum sana diyecek bişey yok sen hepimize güzel bir örneksin...geçmişte bir yazı dikkatimi çekti 3 yıldır etek giyemiyorum demişsin...isteyince oluyor...inş.hedefine ulaşırsın...

senacım nihayet istediğin bedene düşmüşsün artık yeni resim eklersin yeni pantolonunla...aylar önce banyoda çekildiğin bir resmi paylaşmıştın...yenisinin zamanı çooktan geldi...

nurancım nişanlandı eskisi gibi girmiyor galiba fırsat bulamıyor.inş.diyete devamdır...düğüne kadar hedefe ulaşmak için bırakmamak şart....

kızlar illaki unuttuklarım oluyor kusurabakmayın hepinizi öpüyorum...

merhaba kızlar ben bu metebolizmayı hızlandıran cayı yaptımda cok acı oldu içine su

kattım yoksa içemiycektim bide günde kac bardak içmem lazım bu caydan

cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
bu hafta çok dikakt ediyorum yediklerime sabah hafif bir kahvaltı,öğle hazır çorba yada müsli,akşam ne piştiyse ölçülü aralarda eti form bisküvi yada kuru incir...yeşil çay az içiyorum bu aralar su gibi nescafe (sade)içiyorum, çok kahve içiyorum rahat 6-7 bardak vardır...suyu eskiye oranla çoğalttım 2 lt kesin içiyorumdur...spor olarak sadece 10 dk mesafe var durakla iş arasında onu yürüyorum artık arabayla gitmiyorum yaklaşık 1 ay olmuştur belki popom küçülür...5 yıldır arabadan heryere arabayla gidiyordum.bacaklarım ve popom ondan bu kadar şişti zatenn...şimdi eşim duraktan hacettepeden alıyor sabahlarıda oraya bırakıyor...

müşterim aradı, geliyor allah sabır versin bana sinir oluyorum bu kadına bakalım kaç saat sürecek off anlamıyor anlamıyor....

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.sağlıkla hedefinize ulaşmanız dileğiyle...

Filiz Ablacimm Bendee Özledim Seniii , Yogunsun Galiba Pek Göremiyorum Senide ..
Kuzey Bebi$imiz Iyidir Insallah Kocaman Öpüyorum Pa$amizii
Evet Ablam Sevda Ku$umla Diyet Yapiyoruz , Sonuclari Bizde Merak Ediyoruz
Umarim Istedigimiz Rakamlari Bu 13.Gün Sonunda Görürüz

Sevdaaam Dünkü Elbisene Bayilduuum Kuuuu
Masallah Valla, Ben Cesaret Edemiyorum Okadar Mini Giymeye , O Yüzden Takdir Ettim Cesaretini ve Hayran
Kaldim Acikcasi

Şuan çok kötüyüm,sabahtan beri ara ara ağlama krizine giriyorum resmen...26 tane şehit verdik...en artık bir Türk olarak rahatsız oluyorum bu durumdan..Sabredemiyorum,bela okuyorum,Allah bua sepep olanları ne bu cihanda ne ahirette cennet yüzü göstermesin..Az önce balkonuma bayrağımı asarken avazım çıktığı kadar bağırmak istedim.....Yeter artık diye..Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

derya gözün aydın cnm.....face fikrine sevindim...uygula valla hemende görim bari

Filiz sürekli aynı şeyler olmuyor ,ben severim farklı tatları,özellikle sebzeyi bu şekilde eşim ve kızıma içirebiliyorum.....dikkat ediyorum çünkü olayın vehameti üzerime çöktü..artık yeter ....gitsin bu kilolar,seda da bendenmiş......çok deli karılarız yaaaaa

merhabalar arkadaşlar.
bugün erkenciyim ama güne kötü haberle uyandık maalesef.
gülaycım sana katılıyorum canım.acılıyız,öfkeliyiz.

Amin gülaycım amin....Allah aynı acıyı yaşatsın diyebiliyorum artık sadece..

canım inanki gider gitmez pantolonumun arkasısındaki beden etiketini gösterip 36 bedenim kızlar diyerek sevincimi arkadaşalrımla paylaştım...ışıl ışıldı herkesin gözleri..zaten tüm gün bnm eski halimle yeni halim konuşuldu...ve artık yeter dediler...daha fazla kilo verme...onlarada söyledim 50li rakamlara bir hasret var içimde..daha fazla incelmek istediqim için deqil bu rakamı görmek için biraz daha dişimi sıkıcam...sonrasında inşallah korumaya geçicem...
filizcim istediqim beden demiyelim çünkü 36 beden aklımın ucundan bile geçmedi...dünde zaten bana bile süpriz oldu...resim eklemeyi bende çok istiyorum...herşeyden önce yazın tatildeki resimlerimden 1-2 tane paylaşmak istiyorum...bnm koçiş hala yüklemedi resimleri..akşam gelsin tekrar söyliyim cnm..

gerçekten yeter artık....26 hayat dile kolay....Allah belalarını versin...
kkda bu duruma duyarsız kalmamış sayfamız türk bayraqına boyanmış...

geçmiş olsun..bendede sabahları boğaz kuruması hafif şişlik oluyo sonra geçiyo ama bend eolcam galiba dikkat et kendine

sağol canım dikkat etmeye çalışlıyorum.

üzmücem söz ,akşamları diyorum ya istemsiz bişiler atıyorum ağzıma bunlar ayak üstü mutfağagirdikçe yenen şeyler...Ama akşama bi çare bulucam bugünden itibaren bişiler bulucam hemde

bulacağına eminim canım..sana güveniyorum.

hiç esnaf tanıdığım yok hepsi devlet memuru.işin çok zor.seni anlamaya çalışıyorum ama sıkıntını içimde hissedebiliyorum.öncelikle borcunu ödemek hedefin olsun.Allah razı olsun ki babanızdan kredi çekmiş ödemiş borcu.Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar.hakkına hayırlısı olsu.şunu yap bunu yap diye öneride bulunamam.bilgim yok.ama canım arkadaşımın hep yüzü gülsün isterim.hayırlısı olsun canım.dualarım seninle..

almışsın zaten ısıtıcını canım güle güle kullan.ben de ufo yok bilmem diyecektim ben de.

ilknur canım yazın ben de inanılmaz bir etki yaptı bunu belirtmek isterim.arkadaşlar hep su için diyordu ama su içmememnin bu kadar zararı olduğunu bilmiyordum.yazıyı okurken kafamda şimşek çaktı resmen.su içmen lazım yoksa vüudun yazğlanıyor,asit üretiyor diye.artık hep su içiyorum sağol.

telefon erimesi de çok komikmiş bu arada..

Tam 83 kg olmuşum, hayatım da 80 i görmemiştim hiç Nerden başlayacağımı da bilemiyorum..

hoş geldin ben nilgün.

harikasın sporlarına çok özeniyorum.

böreğin bö sü bile kalmamış canım.çok güzel beslenmişsin.

bak ne güzel dikkat etmişsin harikasın.

sağol canım.

tatlım nasılsın nasıl gidiyor diyet?

akşam çok az olmuş canım ya..yorgunluktan mı yemedin?

ben ameliyat sabahı yani dün 11 de aradım meşguldü.sonra akşam 5 te aradım.her şey iyi gitmiş ama narkozdan biraz çırpınarak uyanmış yavrum.elleiri bağlamışlar kıyamam ya.şimdi serum varmış ve sonda takılmış.isterseniz gidin eve ama kesinlikle so ndanın oynamaması lazım demiş.banu da nilgün şimdi eve gitsem gelen giden olur sağolsun çocukla ilgilenemem diye hastanada kalacağım dedi.6 gün kalacaklarmış hastanede.6 gün sonunda sonda çıkınca bir sorun var mı belli olacakmış.ama dr ameliyat çok başarılı geçti demiş.

oh allah kavuştursun.artık hasret bitiyor sevindim.azmin yine tavan yapmış maşallah..nihalle konuşursan selamımızı ilet.

canım iş konusunda en hayırlısı olsun inşallah.erken kalkmaya alıştım artık.sen de bir iki kalksan alışırsın zaten.

merhaba kızlar ben bu metebolizmayı hızlandıran cayı yaptımda cok acı oldu içine su
kattım yoksa içemiycektim bide günde kac bardak içmem lazım bu caydan
cevap verirseniz sevinirim

canım ben de ilk yaptığımda felaket acı oldu.meğer limonun kabuğunun acısı çıkmış.aynı cins limon evde olduğu için ben de hep limonun sadece suyunu sıktım.kabuklarıyla atmadım.sen de öyle yap istersen.

kızlar ben sabah girip yazayım dedim ama bakım vardı yine.çok fenayım.ilaç alıp uyuyorum sadece.rapor almak istemedim.sürünüyorum işte.akşam yine girmeye çalışırım.hem regl hem hastalık hem de dün nöbetçiydim mahvoldum ya..gözüm bile şişti hastalıktan bilmiyorum neden kaşımın orda yara çıktı.dr sırtımı dinledi ama yok bir şey dedi.ama ciğerlerim de acıyor.inşallah çabucak iyileşirim.

herkese selamlar ve öpüyorum..

Sagol Nilgün Ablacim Diyet Gayet Iyi Gidiyor :)
Sen Nasilsin Iyimisin ?

*************************************************************************************
Valla Kizlar $ehit Haberi Herkez Gibi Benide Mahfetti, Icim Ürperiyor 26.Sayisini Hatirladikca ..
Heleki Ailelerini Düsündükce Daha Bi Fena Oluyorum ..
Benimde Bi Arkadasim Hakkari Yüksekovada Askerlik Yapiyor Ve Ablasindan Duydugum Kadariyla Haber
Alinamiyormus , Telefonlar Kilitlenmis Ulasilmaz Vaziyetteymis O Bölgeler ..
Haberlere Sehit Isimlerine Bakmaya Korkuyorum ..

Allahim Tüm Sehit Ailelerine ve Yakinlarina Sabir Versin Aminnn ...

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim insaşşah hepimiz sağlıklıca güzel kilolar veririz...

26 anneye 26 aileye 26 sevgiliye belki 26 çocuga oğul evlat koca baba acısı çöktü... daha 5 şehit polsimizin acısı içimizde taptaze dururken... bazı şeylere dayanılmıyor...

menüm kızlar...

kahvaltı
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem/kaşar peynir
yarım domates
yarım salatalık
4-5 dilim ızgara sucuk
bitkiçayı..

ara
1 elma

öqlen
1 küçük karnıyarık
turşu
çeçil peyniri

ara
2 minik incir

akşam
ızgara balık
salata

ara
bitkiçayı

3 litre su...

Son düzenleme:

herşey dengeli gene
be çeçil peyniri güzel mi?

herşey dengeli gene
be çeçil peyniri güzel mi?

evet canım ben çok seviyorum..alırkende açılmamış çeçil alıyorum..kendim açıyorum onları...bazıları çok tuzlu oluyor ben yok denecek kadar az tuzlu olanını alıyorum..ve yanında 1 duble sütle 250 qramının tamamını öqün yemeqi olarak yiyebilirim...okadar çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…