senam sen yazarken ağlamışsın ben okurken ağladım.. azmin iraden için çok tebrik ederim.
50 bedenden 36ya ne denirki maşşallah canım ya. darısı başıma diyorum. HARİKASINNNN
kızlar bende düngece evde değildim. o nedenle yoktum ,
dün ve bugün çok su içemedim, spor yapamadım. okul bu hafta dahada yoğun yorucu geçiyor. yarında nöbetçiyim
bugün ki menümü yazıyım
sabah: 1 h. yumurta, k. peyniri, 3 zeytin, 2 etiform, limonlu form çay
öğle: çeyrek simit, 2 dlm k. peynir
akşam: 2 domates, 3 yk yoğurt
ara: 5 fındık 1 kupa y.çay
sen gayet güzel kaçamkta dozunda ,akşamla telafi edilmiş bir menüdeeeeeeeeeeeeeeee ,asıl sen şeyi söyle bakalım.Dün gün arkadaşların pantolona ne tepki verdi?s.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...
kahvaltı
1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
1 armut
öqlen
ızgara çinekop (3 tane)
akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı
akşam
1 duble süt
1 incir
3 litre su...
şimdi ben bunu göremedim ya delirmemek içten değilFACE e bi resim koycam bakın kızlarrr sonra silicemmm okk ?
tatilde çekilmiştimm malesef buraya koyamıyorumm iştee biraz kısa bi elbisee
o kadr mı güzeldi ? offffffffffcaım bravo walla sana bacaklar sütun almışsın da elbiseyi...
umarım dışarda eşin giydirmiştir ben olsam giydirmezdim yaaaa çok hoş görünüooo...
ayşe ben bazen çok yaratıcı olabiliyorum bide şey yaparım ...holüme kibritleri döker ,her biri için eğil kalk yaparak onları kutuya geri toplarım delimiyim neyimzaten çamaşır sererken bile aklımda sen eğil kalk eğil kalk gitsin göbiş diyom .......
kaçtımm bennn iyi geceler kızlarrr
akşam akşam moralimi bozdu benimkiii
uyuzzz millette hazır bekliyo sanki sevda resim koysada görsek diye
sankim erkekler görüyoo
gebercek kıskançlıktannn
deli ediyo bazen benii yaaaa
kızlar yarın saat önce bir tane mandalina yedim. oda şuan beni yiyor. 50 kaloriymiş:18::18::18::18:
en güzel günler sizlerin olsun inşşşşş.
girişim bülent ersoy gibi oldu
Ablan kurban olsun sana, sıkı sıkı sarıl banaaa
ulen gece yattım sabah bi kalktım bülent ablamın moduna girmişim hayırdır inşşş.
DERYAMMM asıl ben o saatte yardım istiyorum kuzumm bi halttan anlamıyom facebook benim neyime
sen yardım etmesen zaten hiç beceremicemm her haltı soruyom valla hakkını helal ett canımmm
şimdi ben bunu göremedim ya delirmemek içten değil
gülaycım bu aaralar maşallah menülerin ii ve farklı tatlar oluyor menünde ne güzel alışıla gelmiş şeyler değil...en son havuçlu-sütlü çorba demişsin...insan bazen sıkılıyor aynı şeyleri yemekten...birde senin gibi seda sayan da kibrit kutusunu yere döküp tek tek toplayanlardan bazen benim de aklımdan geçiyor zorunlu hareket olur:)toplamak şart....
.
Şuan çok kötüyüm,sabahtan beri ara ara ağlama krizine giriyorum resmen...26 tane şehit verdik...en artık bir Türk olarak rahatsız oluyorum bu durumdan..Sabredemiyorum,bela okuyorum,Allah bua sepep olanları ne bu cihanda ne ahirette cennet yüzü göstermesin..Az önce balkonuma bayrağımı asarken avazım çıktığı kadar bağırmak istedim.....Yeter artık diye..Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım inanki gider gitmez pantolonumun arkasısındaki beden etiketini gösterip 36 bedenim kızlar diyerek sevincimi arkadaşalrımla paylaştım...ışıl ışıldı herkesin gözleri..zaten tüm gün bnm eski halimle yeni halim konuşuldu...ve artık yeter dediler...daha fazla kilo verme...onlarada söyledim 50li rakamlara bir hasret var içimde..daha fazla incelmek istediqim için deqil bu rakamı görmek için biraz daha dişimi sıkıcam...sonrasında inşallah korumaya geçicem...
sen gayet güzel kaçamkta dozunda ,akşamla telafi edilmiş bir menüdeeeeeeeeeeeeeeee ,asıl sen şeyi söyle bakalım.Dün gün arkadaşların pantolona ne tepki verdi?çok merak ettim
şimdi ben bunu göremedim ya delirmemek içten değil
o kadr mı güzeldi ? offffffffff
ayşe ben bazen çok yaratıcı olabiliyorum bide şey yaparım ...holüme kibritleri döker ,her biri için eğil kalk yaparak onları kutuya geri toplarım delimiyim neyim
o kocanı şuan için boğasım geldi sevda,ne var yani azcuk dursadı....
filizcim istediqim beden demiyelim çünkü 36 beden aklımın ucundan bile geçmedi...dünde zaten bana bile süpriz oldu...resim eklemeyi bende çok istiyorum...herşeyden önce yazın tatildeki resimlerimden 1-2 tane paylaşmak istiyorum...bnm koçiş hala yüklemedi resimleri..akşam gelsin tekrar söyliyim cnm..kızlar hepinizi çok özledim...arada girip okuyorum ama yazamıyorum diğer arkadaş yıllık iznini kullanıyor mutfak bölümünde tekim...pazar günü iş görüşmesine gideceğim pazarları çalışılıyor haftaiçi bir gün izin ve saat 10:00-20:00 arası bakalım hayırlısı geç eve dönmek ve pazar çalışma fikri hiç hoş deği lhakkımda hayırlısı olur inş...burada hala aynı yerde çalışıyorum daha ii şartlarda(maaş)iş arıyorum sadece....
öncelikle sevda güzelim bende resmi kaçırıp göremeyenlerdenim...o saatte malum evde kuzeyimle ilgileniyor hiç internete girmiyorum...artık bizim için önceden haber vererek tekrar paylaşırsın meraktan öleceğim çok güzel yorumlar var:)Sanırım burcumla diyet yapıyorsunuz...inş.sonucu güzel olur...
Burcu tekrar aramızda görmek çok güzel özlemişim hoş sohbetini renkli yazılarını...bakalım diyetinin sonucu nasıl oalcak inş.ii sonuç alır bizlerlede paylaşırsınız...
deryacım hakkınızda hayırlısı olsun bu dönemde işletmesi olmaktansa çalışan olmak en doğrusu hem stres yok, hem sermayeye gerek yok...olmadı başka iş olur ama işler ters gider elindeki sermayeyi kaybedersen hayatın boyunca toparlanmaya çalışıyorsun...abim su işi yaptı ilk etapta herşey çok güzeldi fakat markalar çoğaldı ve herkes en ucuz suyu alınca hatta musluktan kullanmaya başlıyınca elde avuçta ne varsa gitti(araba ve ev)çok zor güzelimmm inş.abimde ii şartlarda iş bulur sizlerde...yeni bir blog açtın galiba paylaşırsan bende bakıyım....inş.biran önce dükaknın satışı gerçekleşir...
gülaycım bu aaralar maşallah menülerin ii ve farklı tatlar oluyor menünde ne güzel alışıla gelmiş şeyler değil...en son havuçlu-sütlü çorba demişsin...insan bazen sıkılıyor aynı şeyleri yemekten...birde senin gibi seda sayan da kibrit kutusunu yere döküp tek tek toplayanlardan bazen benim de aklımdan geçiyor zorunlu hareket olur:)toplamak şart....
nilgün canım çok geçmiş olsun inş.biran önce iyileşirsin....walla maşallah sana sabahın o saatinde nasıl kalkabiliyorsun keşke bende kalksam herşeyim daha düzenli olur...çoğu zaman kahvaltı hazırlarsam makyaj yapamıyorum kısacası sabahları hep geç kalıyorum ve işe giderken arabada kemerimi,küpemi takıyorum rujumu sürüyorum...biegünde evden tam hazır ve eşimden önce çıkamadım bazen abartıp ayakkabımı bile arabada bağlıyorum...yinede uyku bana yetmiyor...gece 12-1 gibi yatıyorum çok nadir 2 oluyor...sabah 7-7,30 da ancak kalkıyorum....maşallahın var canım okula eve çocuklara ve bize zaman ayırabiliyorsun...yinde kendini çok yorma bol bol vitamin al...biran önce toparla canımmm..
ayşecim resimlerine bayıldım sanki 60 kilo duruyorsun bu kadar incelme süper maşallah kızlara katılıyorum her iki resimdede yüzün çok güzel,şirin güzel anne...ve kilo verdikçe yaşın ortaya çıkmış...
banucum kayrayı ve denizi öpüyorum...inş.hemen sağlığına kavuşur kayracım...
arzucum nasılsın pek rastlaşamıyoruz...inş.keyfin yerindedir...
filizcim adaşım allah gönlüne göre verir inş...hala kilo verimine devam tebrikler...
zekiye canım senin menülerde güzelleşti kesin ii sonuçlar veriyordur...aynen devam...
izlem ve nihal dönmedi sanırım....gülçin'de katılamıyor galiba ders çalışıyordu...kızlar sizleri özledimm..
sağlıkçı bir arkadaşımız vardı(irongirl-irem) menülerin gayet güzel...hiç bozmadan devam bir bakmışsın ki kilolar 1 er 2 şer gitmiş....
echoo seninde menülerin çok güzel tebrikler...
fusuncum sana diyecek bişey yok sen hepimize güzel bir örneksin...geçmişte bir yazı dikkatimi çekti 3 yıldır etek giyemiyorum demişsin...isteyince oluyor...inş.hedefine ulaşırsın...
senacım nihayet istediğin bedene düşmüşsün artık yeni resim eklersin yeni pantolonunla...aylar önce banyoda çekildiğin bir resmi paylaşmıştın...yenisinin zamanı çooktan geldi...
nurancım nişanlandı eskisi gibi girmiyor galiba fırsat bulamıyor.inş.diyete devamdır...düğüne kadar hedefe ulaşmak için bırakmamak şart....
kızlar illaki unuttuklarım oluyor kusurabakmayın hepinizi öpüyorum...
Şuan çok kötüyüm,sabahtan beri ara ara ağlama krizine giriyorum resmen...26 tane şehit verdik...en artık bir Türk olarak rahatsız oluyorum bu durumdan..Sabredemiyorum,bela okuyorum,Allah bua sepep olanları ne bu cihanda ne ahirette cennet yüzü göstermesin..Az önce balkonuma bayrağımı asarken avazım çıktığı kadar bağırmak istedim.....Yeter artık diye..Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
derya gözün aydın cnm.....face fikrine sevindim...uygula valla hemende görim bari
Filiz sürekli aynı şeyler olmuyor ,ben severim farklı tatları,özellikle sebzeyi bu şekilde eşim ve kızıma içirebiliyorum.....dikkat ediyorum çünkü olayın vehameti üzerime çöktü..artık yeter ....gitsin bu kilolar,seda da bendenmiş......çok deli karılarız yaaaaa
geçmiş olsun..bendede sabahları boğaz kuruması hafif şişlik oluyo sonra geçiyo ama bend eolcam galiba dikkat et kendine
üzmücem söz ,akşamları diyorum ya istemsiz bişiler atıyorum ağzıma bunlar ayak üstü mutfağagirdikçe yenen şeyler...Ama akşama bi çare bulucam bugünden itibaren bişiler bulucam hemde
Merhaba kızlar nasılsınız?
Çok stresli bir hafta geçiriyorum..Diyeti fena bozdum ama bu hafta artı çıksam dahi önümüzdeki hafta toparlayacağımı biliyorum..Şu moral bozukluklarımın sebebi kısaca bir borç olayıydı..Bugün sonuçlandı çok şükür 20 bin tl herşeyi bitirecek..Dükkanı satıp parasını oraya yatıracağız, tabi üstüne de biraz gerekecek, onu da aile halledecek.
Bilgisayarcı açma hayallerimiz suya düştü ama ben bittiğine seviniyorum şu an sadece..
Bir yere girip çalışırız büyük ihtimal, ankaraya da gidebiliriz..Şimdilik dükkanın satılmasını bekleyemeyeceğimiz için baba kredi çekip yatıracak borcu, satılınca da biz ona vereceğiz o yüzden bir an önce satılması lazım insanları zor durumlara düşürmemek için. Her gün yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum satılması için soran çok ama alan yok...
Ne yapacağız ne edeceğiz evhamlarım başladı düşünüp duruyorum ama zaman gösterecek her şeyi..İşte böyle stresli bir haftada diyet filan yapamadım biliyorsunuz zaten moral bozukken yapamıyorum ben...O yüzden bu hafta artı çıkarsam sakın bıraktığımı, eskiye döndüğümü filan düşünmeyin..
İlk defa bu kadar anlattım sanırım derdimi, çok bunaldım resmen patlayacak gibi hissediyorum ilk defa yazıp rahatlamak istedim buraya kadar dayananlara teşekkür ederim :)
canlarım fikr verin bana bugğn annemden petek şeklinde soba getiridm ofise elektrikli ama hiç ısıtmadı büroyuuuu
acaba içinizde ufo kullanan var mı
var sa nasıl memnunmusunuz ve kaça aldınız kızlar ne yapsam ufo ısıtırmı acaba ya doduk vallahiiiiiii
Canım ben de suyu az içtiğim zaman vicdan azabı çekiyorum resman.Yediklerime dikkat ettim ama su içmedim ne anlamı kaldı diye düşünüyorum.Her sabah 6 tane 0.5 şişelere suyumu dolduruyorum,uyuyana kadar içiyorum.Yaptığım sporlar kollarımda ve belimde incelme sağladı canım ama göbeğim hala aynı.Sinir oluyorum neden erimiyor diye,az da olsa etki görsem mutlu olucam ama yok.Bu yüzden call yapmayı istiyorum.
Çok geçmiş olsun nilgüncüm,herkes hasta bu aralar.Çocuklardan da kapmış olabilirsin hastalığı.Çok dikkat et kendine
Canım bu yeşil çay markasını ilk defa duydum ve merak ettim.Bne de bir deneyeyim bakalım
Hoşgeldin,ben ilknur.Ben de çok yeniyim topikte daha 2 hafta oldu.Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşabiliriz.
Canım önemli olan problemi halletmiş olmanız,diyete nasıl olsa devam edersin.Hayırlısıyla dükkanınız satılır ve stresten kurtulmuş olursunuz.
Ben üni.son sınıfta kullanmıştım ve tlfonumu yana ufoya yakın bir yere koymuşum,tlfonun arka kapağını eritmişti
çok iyi ısıtıyor,çok memnun kalmıştım
Tam 83 kg olmuşum, hayatım da 80 i görmemiştim hiçNerden başlayacağımı da bilemiyorum..
Bugünkü menüm
ballı,limonlu ılık su
sabah:5 kaşık nesfit,1 bardak yarım yağlı süt
ara:1 tane kuru kayısı,1 kupa limonlu yeşil çay
öğle:2,5 dl patatesli börek,2 çatal kahvaltılık lor,1 kupa limonlu yeşil çay
ara:çilekli yoğurt,1 kupa limonlu yeşil çay
akşam:100 gr haşlanmış,baharatlı tavuk,1 tabak z.yağlı brokoli,karnıbahar,lahana salatası,3 yk yoğurt
ara:2 tane mandalina,1 bardak süt
su 2 lt oldu 3'e tamamlayacağım
spor: start it up ve 5 mil lessli
bugünkü menüm:
sabah:
1 kare ıspanaklı börek
peynir
gün boyu:
1 elma
1 mandalina
1 salep
akşam:
3 tavuk köfte
1 bardak ayran
ara:
1 meyva yerim
1 form çay
bol su
bu menü ile sabahki böregi telafi etmişmiyimdirki:44:
sabah: 1yumurta,1 dilim kepek ekmek,
ara:sade kahve
öğle:yoğurtlu patlıcan közleme,karnıbahar haşlaması ekşili
ara:1 mandalina
akşam :beyaz ve mor lahana salatası,1 kase sütlü havuç çorbası
arada: bu gece kaçamak yapmıycam sözzzzzzz(meyve yerim elma mesela )
Nilgün,geçmiş olsun.
Derya,hakkınızda hayırlısı ne ise, o olur inşallah.Arkadaşınız da buyursun gelsin tabii...Hep birlikte hedeflerimize sağlıkla ulaşalım.
Banu ve yavrucuğu rahatlamıştır inşallah.
Tüm yeni gelenlere, hoşgeldiniz diyorum...
Iyi Aksamlar Kizlar
Aramiza Yeni Katilan Veya Katilcak Olan Arkadaslar Hosgeldiniz
Azminiz Daim Olsunn Ve Iradeniz Bol Olsunn ...
Topigimizden Kopmayip Her Aksam Menülerinizi Paylasip
Her Cuma Günü Bildirim Yaparsaniz Daha Cok Motive Olursunuz
Bu Arada Ben Burcu 21.Ya$indayim Ve 7.Aydir Diyette ve Bu Güzel Topik Yuvamiza Dahilimm
senam sen yazarken ağlamışsın ben okurken ağladım.. azmin iraden için çok tebrik ederim.
50 bedenden 36ya ne denirki maşşallah canım ya. darısı başıma diyorum. HARİKASINNNN
kızlar bende düngece evde değildim. o nedenle yoktum ,
dün ve bugün çok su içemedim, spor yapamadım. okul bu hafta dahada yoğun yorucu geçiyor. yarında nöbetçiyim
bugün ki menümü yazıyım
sabah: 1 h. yumurta, k. peyniri, 3 zeytin, 2 etiform, limonlu form çay
öğle: çeyrek simit, 2 dlm k. peynir
akşam: 2 domates, 3 yk yoğurt
ara: 5 fındık 1 kupa y.çay
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/475154-aldatilmak-olmeden-topraga-girmekmis.html
kızlar yaa bi okuyun nasıl gece gece sinir oldum allah sabır versin ...
ben kaçıommm..
ii geceler...
gözlerim acıyo uykusuzluktan
banuyla görüşen oldumu bu arada umarım kolaylıkla atlatmışlardır haber ala olursa yazsın....
allahım inşallah bi an önce iyileşsin kuzucuk....
Tünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Şurası burası derken selam verene kadar öğlen oldu..
Bugün akşam mesutum gelecek o yüzden pozitif enerji doluyum
Sabah k flakesimi yedim, bol suyumu içiyorum, 2 günüm var en azından sabit çıksam zarardan iyidir
Canlar nihalimin çok çok selamı var, iş yoğunluğundan dolayı gelemiyormuş, çok özledim sizleri dedi. Bir yandan da kpss ye hazırlanıyormuş, iş yerinde neti, yasaklamışlar hiç mutlu değilmiş artık iş yerinde bir kaç sebepten dolayı..O yüzden zaten kpss de şansını deniyormuş..En kısa sürede geleceğim dedi, bir de öptü hepimizi
Ya en sevdiğim ifadeleri kaldırmışlar aşağıdan arayıp bulmak zorunda kalıyorum
kızlar hepinizi çok özledim...arada girip okuyorum ama yazamıyorum diğer arkadaş yıllık iznini kullanıyor mutfak bölümünde tekim...pazar günü iş görüşmesine gideceğim pazarları çalışılıyor haftaiçi bir gün izin ve saat 10:00-20:00 arası bakalım hayırlısı geç eve dönmek ve pazar çalışma fikri hiç hoş deği lhakkımda hayırlısı olur inş...burada hala aynı yerde çalışıyorum daha ii şartlarda(maaş)iş arıyorum sadece....
nilgün canım çok geçmiş olsun inş.biran önce iyileşirsin....walla maşallah sana sabahın o saatinde nasıl kalkabiliyorsun keşke bende kalksam herşeyim daha düzenli olur...çoğu zaman kahvaltı hazırlarsam makyaj yapamıyorum kısacası sabahları hep geç kalıyorum ve işe giderken arabada kemerimi,küpemi takıyorum rujumu sürüyorum...biegünde evden tam hazır ve eşimden önce çıkamadım bazen abartıp ayakkabımı bile arabada bağlıyorum...yinede uyku bana yetmiyor...gece 12-1 gibi yatıyorum çok nadir 2 oluyor...sabah 7-7,30 da ancak kalkıyorum....maşallahın var canım okula eve çocuklara ve bize zaman ayırabiliyorsun...yinde kendini çok yorma bol bol vitamin al...biran önce toparla canımmm.....
merhaba kızlar ben bu metebolizmayı hızlandıran cayı yaptımda cok acı oldu içine su
kattım yoksa içemiycektim bide günde kac bardak içmem lazım bu caydan
cevap verirseniz sevinirim
kızlar hepinizi çok özledim...arada girip okuyorum ama yazamıyorum diğer arkadaş yıllık iznini kullanıyor mutfak bölümünde tekim...pazar günü iş görüşmesine gideceğim pazarları çalışılıyor haftaiçi bir gün izin ve saat 10:00-20:00 arası bakalım hayırlısı geç eve dönmek ve pazar çalışma fikri hiç hoş deği lhakkımda hayırlısı olur inş...burada hala aynı yerde çalışıyorum daha ii şartlarda(maaş)iş arıyorum sadece....
öncelikle sevda güzelim bende resmi kaçırıp göremeyenlerdenim...o saatte malum evde kuzeyimle ilgileniyor hiç internete girmiyorum...artık bizim için önceden haber vererek tekrar paylaşırsın meraktan öleceğim çok güzel yorumlar var:)Sanırım burcumla diyet yapıyorsunuz...inş.sonucu güzel olur...
Burcu tekrar aramızda görmek çok güzel özlemişim hoş sohbetini renkli yazılarını...bakalım diyetinin sonucu nasıl oalcak inş.ii sonuç alır bizlerlede paylaşırsınız...
deryacım hakkınızda hayırlısı olsun bu dönemde işletmesi olmaktansa çalışan olmak en doğrusu hem stres yok, hem sermayeye gerek yok...olmadı başka iş olur ama işler ters gider elindeki sermayeyi kaybedersen hayatın boyunca toparlanmaya çalışıyorsun...abim su işi yaptı ilk etapta herşey çok güzeldi fakat markalar çoğaldı ve herkes en ucuz suyu alınca hatta musluktan kullanmaya başlıyınca elde avuçta ne varsa gitti(araba ve ev)çok zor güzelimmm inş.abimde ii şartlarda iş bulur sizlerde...yeni bir blog açtın galiba paylaşırsan bende bakıyım....inş.biran önce dükaknın satışı gerçekleşir...
nilgün canım çok geçmiş olsun inş.biran önce iyileşirsin....walla maşallah sana sabahın o saatinde nasıl kalkabiliyorsun keşke bende kalksam herşeyim daha düzenli olur...çoğu zaman kahvaltı hazırlarsam makyaj yapamıyorum kısacası sabahları hep geç kalıyorum ve işe giderken arabada kemerimi,küpemi takıyorum rujumu sürüyorum...biegünde evden tam hazır ve eşimden önce çıkamadım bazen abartıp ayakkabımı bile arabada bağlıyorum...yinede uyku bana yetmiyor...gece 12-1 gibi yatıyorum çok nadir 2 oluyor...sabah 7-7,30 da ancak kalkıyorum....maşallahın var canım okula eve çocuklara ve bize zaman ayırabiliyorsun...yinde kendini çok yorma bol bol vitamin al...biran önce toparla canımmm..
ayşecim resimlerine bayıldım sanki 60 kilo duruyorsun bu kadar incelme süper maşallah kızlara katılıyorum her iki resimdede yüzün çok güzel,şirin güzel anne...ve kilo verdikçe yaşın ortaya çıkmış...
banucum kayrayı ve denizi öpüyorum...inş.hemen sağlığına kavuşur kayracım...
arzucum nasılsın pek rastlaşamıyoruz...inş.keyfin yerindedir...
filizcim adaşım allah gönlüne göre verir inş...hala kilo verimine devam tebrikler...
zekiye canım senin menülerde güzelleşti kesin ii sonuçlar veriyordur...aynen devam...
izlem ve nihal dönmedi sanırım....gülçin'de katılamıyor galiba ders çalışıyordu...kızlar sizleri özledimm..
sağlıkçı bir arkadaşımız vardı(irongirl-irem) menülerin gayet güzel...hiç bozmadan devam bir bakmışsın ki kilolar 1 er 2 şer gitmiş....
echoo seninde menülerin çok güzel tebrikler...
fusuncum sana diyecek bişey yok sen hepimize güzel bir örneksin...geçmişte bir yazı dikkatimi çekti 3 yıldır etek giyemiyorum demişsin...isteyince oluyor...inş.hedefine ulaşırsın...
senacım nihayet istediğin bedene düşmüşsün artık yeni resim eklersin yeni pantolonunla...aylar önce banyoda çekildiğin bir resmi paylaşmıştın...yenisinin zamanı çooktan geldi...
nurancım nişanlandı eskisi gibi girmiyor galiba fırsat bulamıyor.inş.diyete devamdır...düğüne kadar hedefe ulaşmak için bırakmamak şart....
kızlar illaki unuttuklarım oluyor kusurabakmayın hepinizi öpüyorum...
menüm kızlar...
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqi
krem/kaşar peynir
yarım domates
yarım salatalık
4-5 dilim ızgara sucuk
bitkiçayı..
ara
1 elma
öqlen
1 küçük karnıyarık
turşu
çeçil peyniri
ara
2 minik incir
akşam
ızgara balık
salata
ara
bitkiçayı
3 litre su...
herşey dengeli gene
be çeçil peyniri güzel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?